PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریشه یابی مولتی یوزر بودن در فضای مجازی

B.Russell
26-05-2014, 10:37
با درود خدمت همه دوستان.

یک بحثی که همیشه دوست داشتم اون رو ریشه یابی کنم ولی هیچ وقت فرصت نمیکردم، بحث مولتی یوزر بودن یا چند نام کاربری داشتن در فضای مجازی هست.
چه این فروم، چه سایر فروم ها و چه سایت هایی نظیر فیسبوک و ...

با کاربرانی مواجه میشویم که چندین یوزر دارند و البته مشکل اصلی جایی هست که این یوزرها به طور همزمان در حال فعالیت هستند.

کاراکتر و جنسیت این یوزرهای مختلف نیز معمولا متفاوت است.
یعنی یک فرد در عین حال که با یک یوزر طرفدار یک قضیه ای هست، در همان حال با یوزری دیگر مخالف آن هم هست.
در عین حال که با یک یوزر پسر هست، در همان حال با یک یوزر دختر هم در حال فعالیت هست!!

بحثی که شاید مدیریت اکثر فروم ها صرفا ترجیح دادن برخورد سلبی کنن با اخراج کردن یا قطع دسترسی و...

اما مسلما این روش های سلبی آن طور که لازم هست باز دارنده نخواهند بود و حتی ممکنه فرد خاطی رو تشویق به عکس العملی خلاف شخصیت واقعی اش کند، یا فرد مولتی یوزر حس کند از آنجا که حقی از او زائل شده و ندای او شنیده نشده، عملیات تخریبی بیشتری انجام بده.
پدیده ای که من نام اون رو اسید پاشی مجازی میذارم !!! :n26:
.
.
.
.

در این تاپیک اگر دوستان موافق باشن این بحث رو ریشه یابی کنیم، نه از جهت توهین کردن و زیر سئوال بردن شخصیت این افراد.
بلکه بررسی چرایی های روی آوردن به فعالیت همزمان با چندین یوزر به امید پایان دادن به نقاب زدن. :n16:

سئوالاتی که در این تاپیک مورد بررسی قرار میگیرن :

چه عواملي باعث مي شود يك فرد در دنياي مجازي به طور همزمان نام های کاربری متعددی را انتخاب كرده و به بیان نظر عمومی یا خصوصی بپردازد؟

آيا با يك نام کاربری نمي توان عقايد و نظرات خويش را بيان داشت؟

چرا بعضي از افراد با علم به اين كه ديگران از شخصيت اصلي آن ها باخبرند، باز هم اقدام به چنين كاري مي كنند؟

اين كار صحيح است يا غلط؟ فوايد و مضرات آن چيست؟

leo.unique
26-05-2014, 11:13
بحثی که شاید مدیریت اکثر فروم ها صرفا ترجیح دادن برخورد سلبی کنن با اخراج کردن یا قطع دسترسی و...

اتفاقا مشکل از بالایی-هاست که به پایینی-ها سرایت میکنه :n02: مطمئنی مدیران از این مورد منزه هستن ؟:n10: چه نفعی بالاتر از اینکه فرومشون شلوغ بشه ؟:n09:

B.Russell
26-05-2014, 11:23
اتفاقا مشکل از بالایی-هاست که به پایینی-ها سرایت میکنه :n02: مطمئنی مدیران از این مورد منزه هستن ؟:n10: چه نفعی بالاتر از اینکه فرومشون شلوغ بشه ؟:n09:

در انتهای تاپیک صراحتا نوشتم که از زیر سئوال بردن شخصیت دیگران خودداری کنید.
ما جای دیگران نیستیم و قضاوت کردن هم درست نیست، شاید شما یا بنده نوعی جای اونیکه متهم هست بودیم، همون کارهارو انجام میدادیم.

نظر شما اینطوری بیان بشه بهتره :

مولتی یوزر بودن میتواند گامی باشد برای تبلیغ و درآمد زایی.
اونوقت میتونین این رو ریشه یابی کنید که چرا بد هست و چه فواید و مضراتی داره.

رضاس1000
26-05-2014, 11:35
کلا نه تنها این انجمن بلکه انجمن های دیگه هم سیاست ها ی خاصی رو برای شلوغ کردن فروم دارند:n10:

چه عواملي باعث مي شود يك فرد در دنياي مجازي به طور همزمان نام های کاربری متعددی را انتخاب كرده و به بیان نظر عمومی یا خصوصی بپردازد؟
اول اینکه بیکاره.دوم اینکه ذخیره برای خودش جمع می کنه.مثلا اگه یکی از یوزر ها مسدود شد دستش خالی نباشه.سوم اینکه باز هم بیکاره و با یوزرهای مختلف می خواد برای کاربرهای مختلف یک چیزی رو بگه.

آيا با يك نام کاربری نمي توان عقايد و نظرات خويش را بيان داشت؟
میشه.

چرا بعضي از افراد با علم به اين كه ديگران از شخصيت اصلي آن ها باخبرند، باز هم اقدام به چنين كاري مي كنند؟
این قدر پشت کامپیوتر نشستند معتاد شدند.

اين كار صحيح است يا غلط؟ فوايد و مضرات آن چيست؟
به هیچ وجه مفید نیست.و فرد رو از کار و زندگیش می اندازه.
اقا اصلا یک پیشنهادی دارم:به نشانه اعتراض به مدت 10 روز این تاپیک رو تحریم کنیم :n08:

Demon King
26-05-2014, 11:40
این کار کاملا غیر اخلاقیه, که فقط به خاطر ابراز عقاید مختلف نیست,
گاهی برای بالا بردن لایک, بازدید کنندگان صفحات خیلی کاربرد داره . . .

رضاس1000
26-05-2014, 11:51
این کار کاملا غیر اخلاقیه, که فقط به خاطر ابراز عقاید مختلف نیست,
گاهی برای بالا بردن لایک, بازدید کنندگان صفحات خیلی کاربرد داره . . .
یک جور کاربر ازاری هم هست.و یک جور کار مافیایی!!!!!!.مثلا یک کاربری داره یک پستی رو ارسال می کنه.بعدش می بینی از زمین و زمان حمله می کنند به فرد پست دهنده و جالب اینکه خیلی هاشون پست های همدیگه رو الکی لایک می کنند که به طرف مقابل بگن اهان دیدی داری چرت و پرت میگی!!!!!! حالا تو این وسط هم یک کاربر هزار چهره هم وجود داره که از اب گل الود ماهی میگیره.مثلا میبینه به پست یک کاربری همین جوری حمله شده و اون هم میاد وسط و همصدا شدن با اون عده ی هماهنگ.

leo.unique
26-05-2014, 11:56
در انتهای تاپیک صراحتا نوشتم که از زیر سئوال بردن شخصیت دیگران خودداری کنید.
ما جای دیگران نیستیم و قضاوت کردن هم درست نیست، شاید شما یا بنده نوعی جای اونیکه متهم هست بودیم، همون کارهارو انجام میدادیم.

نظر شما اینطوری بیان بشه بهتره :

مولتی یوزر بودن میتواند گامی باشد برای تبلیغ و درآمد زایی.
اونوقت میتونین این رو ریشه یابی کنید که چرا بد هست و چه فواید و مضراتی داره.
تناقض داره حرفات (نوشته-هات):n01:

بلکه بررسی چرایی های روی آوردن به فعالیت همزمان با چندین یوزر به امید پایان دادن به نقاب زدن

B.Russell
27-05-2014, 12:10
تناقض داره حرفات (نوشته-هات):n01:

لئو جان، ازتون خواهش میکنم بحث هارو با شیوه اسپم وار پیش نبرین.
حداقل برای عرایضتون کمی بیشتر وقت بذارین، تعداد نوشته زیاد مزیت نیست. :n16:

نقاب زدن، به معنای زیر سئوال بردن شخصیت و توهین به افراد نیست.
نقاب زدن حقیقتی هست که هر کدوم از ما به نحوی توی زندگی انجامش دادیم و میدیم، چون معمولا خودمون رو توجیه میکنیم که حق با ماست.

اکثر عزیزانی هم که چند یوزر دارن، کاملا توجیه هستن که کارشون دلایل منطقی داره و این نقاب زدن رو بی دلیل انجام ندادن.
اینجا میخواهیم ریشه یابی کنیم که همین دلایل رو به نحوی دیگر بروز بدن نه با یوزرهای متعدد.
هرچند من انتظار بحث های بهتری از دوستان داشتم ولی گویا آدما زیاد نمیخوان خودشون رو واکاوی کنن. :n26:

رضاس1000
27-05-2014, 13:58
اکثر عزیزانی هم که چند یوزر دارن، کاملا توجیه هستن که کارشون دلایل منطقی داره و این نقاب زدن رو بی دلیل انجام ندادن.
اینجا میخواهیم ریشه یابی کنیم که همین دلایل رو به نحوی دیگر بروز بدن نه با یوزرهای متعدد.
هرچند من انتظار بحث های بهتری از دوستان داشتم ولی گویا آدما زیاد نمیخوان خودشون رو واکاوی کنن. :n26:
من فکر می کنم که شما از اون دست کاربرهایی هستید که چند تا یوزر دارید.:n02:
ولی دوست من توجه داشته باش حرف های من و دوستان شاید رنگ و بوی حاشیه رو بده ولی از اون واقعیت هاییست که تلخه.البته ممکنه که از نظر شما و در واقعیت هم واقعا کاربری به دلایل توجیه پذیری برای خودش چند تا یوزر بسازه. به همین دلیل من نوعی دوست دارم به جنبه مثبتی که اگه وجود داره توجه کنم و نظرات شما و بقیه دوستان رو هم در این مورد بدونم.
مولتی یوزر بودن که چیز بدی نیست. بالاخره دارندگی و برازندگی:n02:

B.Russell
27-05-2014, 14:29
من فکر می کنم که شما از اون دست کاربرهایی هستید که چند تا یوزر دارید.:n02:
ولی دوست من توجه داشته باش حرف های من و دوستان شاید رنگ و بوی حاشیه رو بده ولی از اون واقعیت هاییست که تلخه.البته ممکنه که از نظر شما و در واقعیت هم واقعا کاربری به دلایل توجیه پذیری برای خودش چند تا یوزر بسازه. به همین دلیل من نوعی دوست دارم به جنبه مثبتی که اگه وجود داره توجه کنم و نظرات شما و بقیه دوستان رو هم در این مورد بدونم.
مولتی یوزر بودن که چیز بدی نیست. بالاخره دارندگی و برازندگی:n02:

البته اگر راستش رو بخواهید کاربرانی که نام های کاربری مثل شما دارن بیشتر بهشون میخوره مولتی یوزر باشن. :n02:
و همچنین معمولا مولتی یوزرها علاقه به فعالیت های تخریبی براشون اولویت بیشتری داره تا فعالیت های روشن گرایانه.
یعنی مهمترین هدفشون زیر سئوال بردن هر آنچه جلولشون هست چه موافق باشن باهاش چه مخالف، شما هم اگر چنین افرادی رو کشف کردین که شبیه بنده بودن!!! حتما با مقامات در میان بذارید. :n26:

در مورد مزایا این حرکت، بنده در جریان نیستم که مزیت هاش چی هست، چون برای این انجمن وقت کافی با همین یک نام کاربری رو هم ندارم.
مخصوصا که اینجا متعصبین از هر دو قشر مومن و کافرش یک کم زیادی زیاده !!!

اما در مورد گذشته قبلا توی یک فروم دیگری به مدت خیلی کوتاهی دوتا یوزر رو استفاده کردم.
چون بهم گفتند یکی از دوستانت یک شایعه عجیبی رو پشت سرت راه انداخته، ازش میپرسیدم انکار میکرد ولی با یوزری دیگر فهمیدم نه متاسفانه حقیقت داره !!!!!!!!
گاهی وقت ها یک یوزر میتونه گامی باشه در جهت پی بردن به حقایق تلخ. (همون لباس مبدل)

شما اگر از نگاه اعورانه به زندگی پایین بیایید، میتونین در هر چیزی دلایلی منطقی رو ببینید و بهش فکر کنید.

پی نوشت :

مراد از نگاه اعورانه، نگاه با یک چشم به همه قضایا و سپس صادر کردن حکمی کلی بدون در نظر گرفتن شرایط گوناگون هست.

بانو . ./
27-05-2014, 14:47
خوب به نظر این موضوع ساختن یوزرهای متعدد و فعالیت همزمان با اون یوزرها [ لایک زدن با یوزر اول شخص برای یوزر دومش یا تایید صحبت های خودش با یک یوزر دیگه ] و همین ساختن یوزرهای متعدد نشونه اهمیت دادن
فرد به دنیای مجازی هست دنیایی که زیاد هم نباید مهم باشه از این نظر

این فرایند ریشه تو عدم اعتماد به نفس و اعتماد به خود و فقدان خود باوری و خود دوست داشتن داره معمولا اشخاص فاقد اعتماد به نفس به دنبال تایید دیگران هستند و خوب ممکنه نظر شخص برای دیگران جذاب نباشه بنابراین لایکی نمیخوره پس برای شخصی با این روحیه لایک نخوردن یعنی فاجعه بنابراین خودش وارد کارزار میشه تا به نوعی با خودفریبی برای خودش اعتماد به نفس کسب کنه

.

sahar3000
27-05-2014, 15:15
سریع هم ناظر و مدیر و کاربر فعال میشی :n02:

ببخشید مزاح بود:n16:با نهایت احترام به خانم ها...

من خیلی وقت پیش تو این فروم عضو بودم-- دقیق یادم نیس چی شده بود-- ولی نمیتونستم به یوزر اصلیم لاگین کنم
حوصله هم نداشتم 4 ساعت دنبال مدیرا بگردم
گفتم یه یوزر جدید بسازم
از اونجایی که بروبچ کار دخدرا رو زودتر را میندازن
به سرم زد یوزر دخدرونه بسازم- باشد که زودتر به سوالاتم پاسخ داده بشه البته تو تئوری میشه گفت فکر خوبیه
ولی در عمل اونچه فکر میکردم نشد-- این روزا کلا ملت زیاد حوصله راهنمایی کردن ندارن-- جنسیت هم زیاد ملاک نیس مگر در برخی موارد خاص:n09:
اوایل که میخواستم پست بدم- - روم نمیشد:n08:
الانم یهو چشمم به این تاپیک افتاد - گفتم پرده از چهر گشاییم-- باشد که رستگار شویم:n20:
حالا متخصصین بیان ریشه یابی کنن که مشکل کارم کجاست:n28::n02:

رضاس1000
27-05-2014, 15:15
لطفا مخبرجون پست من رو پاک نکن چون بی مرتبط با بخش نیست.:n16:

اما در مورد گذشته قبلا توی یک فروم دیگری به مدت خیلی کوتاهی دوتا یوزر رو استفاده کردم.
چون بهم گفتند یکی از دوستانت یک شایعه عجیبی رو پشت سرت راه انداخته، ازش میپرسیدم انکار میکرد ولی با یوزری دیگر فهمیدم نه متاسفانه حقیقت داره !!!!!!!!
گاهی وقت ها یک یوزر میتونه گامی باشه در جهت پی بردن به حقایق تلخ. (همون لباس مبدل)
به نظر من این انجمن یک بخشی رو کم داره.بخش حساسی به نام انجمن اطلاعاتی پی سی ورلد:n02:
والا خدا میدونه الان پشت سر من هم ممکنه چه شایعاتی رو سر هم کرده باشند.

مخصوصا که اینجا متعصبین از هر دو قشر مومن و کافرش یک کم زیادی زیاده !!!

البته به استثنای بنده.شما اگه تمام پست های من رو مرور کنید شعار نه غربی و نه شرقی رو دادم. باز هم اگه پست های من رو با دقت بخونید یک جاهایی اومدم به همه پیشنهاد به بحث های بدون حاشیه رو دادم.ولی به خاطر قوانین انجمن دست از این کار کشیدم.و فقط در حین بحث از مرغ من یک پا داره بعضی کاربران گلایه کردم.و اگر فکر می کنید که من در پستی اقدام تخریبی رو انجام دادم لطفا در پست خصوصی ذکر کنید.

این فرایند ریشه تو عدم اعتماد به نفس و اعتماد به خود و فقدان خود باوری و خود دوست داشتن داره معمولا اشخاص فاقد اعتماد به نفس به دنبال تایید دیگران هستند و خوب ممکنه نظر شخص برای دیگران جذاب نباشه بنابراین لایکی نمیخوره پس برای شخصی با این روحیه لایک نخوردن یعنی فاجعه بنابراین خودش وارد کارزار میشه تا به نوعی با خودفریبی برای خودش اعتماد به نفس کسب کنه

این هم می تونه باشه.و من هم کاملا موافقم.اما چون موضوع لایک پیش اومد و من ازاون دست کاربرهایی هستم که کاربران کمی از پستم تشکر می کنند(البته به این معنی نیست که به این تشکر ها نیاز روحی دارم)لازم است بگم که من تا تقی به توقی می خوره و مدیری میاد یک پستی میده ازش تشکر نمیکنم و در تاپیک ها این کاملا مشخص است و نیازی به تشکر کسی هم ندارم.ولی از کسی هم که از روی بزرگواری میاد یک تشکری هم میکنه سپاسگزارم.در بحث چند یوزره بودن به نظر من هم در بیش تر اوقات کاربر قصد فعالیت های دو جانبه رو داره.البته در بیش تر اوقات و نه در همه ی اوقات

B.Russell
27-05-2014, 15:24
من خیلی وقت پیش تو این فروم عضو بودم-- دقیق یادم نیس چی شده بود-- ولی نمیتونستم به یوزر اصلیم لاگین کنم
حوصله هم نداشتم 4 ساعت دنبال مدیرا بگردم
گفتم یه یوزر جدید بسازم
از اونجایی که بروبچ کار دخدرا رو زودتر را میندازن
به سرم زد یوزر دخدرونه بسازم- باشد که زودتر به سوالاتم پاسخ داده بشه البته تو تئوری میشه گفت فکر خوبیه
ولی در عمل اونچه فکر میکردم نشد-- این روزا کلا ملت زیاد حوصله راهنمایی کردن ندارن-- جنسیت هم زیاد ملاک نیس مگر در برخی موارد خاص:n09:
اوایل که میخواستم پست بدم- - روم نمیشد:n08:
الانم یهو چشمم به این تاپیک افتاد - گفتم پرده از چهر گشاییم-- باشد که رستگار شویم:n20:
حالا متخصصین بیان ریشه یابی کنن که مشکل کارم کجاست:n28::n02:

البته این دیدگاه کاملا جنسیتی به زنان، محصول جامعه واقعی ماست که امروز به دنیای مجازی کشیده شده !!!

حتما با این سئوال معروف مواجه شدین که اگر در گوشه خیابان یک پسر خسته ایستاده باشه و یک دختر خوش بر و رو و شما بخواهید یکی رو سوار کنید و به مقصد برسونید، ترجیح میدین کدام رو سوار کنین !!!

جامعه ما یک جامعه عقده ای شده از لحاظ جنسیتی هست، و ما هم جزئی از همین جامعه هستیم، بخواهیم بگیم نیستیم و... شعار دادیم و هر آدمی خودش بهتر میدونه تو ذات خودش چه خبر هست، مهم شهامت بازگو کردنش هست.

یوزر از جنسیت دیگر داشتن هم پشتش اهداف متفاوتی هست که باز هم شاید نتونم حکم کلی بدم.

مثلا من بارها شاهد بودم پسری برای اینکه دل دختری رو به دست بیاره با یک یوزر دختر بهش نزدیک شده و ازش اطلاعات کشیده، چیزهایی که شاید دختره به اون پسره نمیداده !!!

خلاصه که وضعیت بیماری های جنسی، بیماری های روانی و اعتماد بین دو انسان در جامعه ما هر روز در حال گسسته تر شدن هست، موندم بگم چه کسی به ملت ایران رحم کند که امید بهبودش بیشتر باشد. :n26:

sahar3000
27-05-2014, 15:47
از یوزرهایی که فعالیت بیشتری دارن یا شناخته شده ترن یا مسئولیت بیشتری دارن یا موضوع مهمی رو مطرح میکنن بیشتر تشکر میشه- این طبیعیه:n13:

Arash4484
27-05-2014, 15:52
این بحث جالبه ظاهرا پست مسعود گرامی رو پاک کردند بیایید کمی این بحث و باز کنیم

چرا پست یک بنفش / سبز / صورتی / نارنجی / قرمز بیشتر لایک میخوره ؟

در مورد این موضوع در تاپیک "فرهنگ مجازی" بطور مفصل صحبت شد و به موضوع این تاپیک نمیخوره...دوستان اگر مایلید در همون تاپیک درباره اش صحبت کنید...

Reza31001
27-05-2014, 15:58
کلا این طور افراد اگه واقعا به دنبال کلاه برداری و کسب درآمد نباشن (که حداقل این طوری میتونه توجیه پذیر باشه) افراد علافی هستن
یعنی واقعا شما حساب کنید چقدر ارزش داره آدم وقت بذاره برای این طور کارا؟!!

چرا پست یک بنفش / سبز / صورتی / نارنجی / قرمز بیشتر لایک میخوره ؟
در این مورد بحثهای خوبی اینجا شده:بحث و تبادل نظر در باره ی فرهنگ فعالیت در فضای مجازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بانو . ./
27-05-2014, 15:58
گرامی من اون تاپیک رو خوندم [ تماما ] اما جایی ندیدم ریشه یابی بشه و به نظرم اونجا بهتره بحث های کلی انجام بشه نه ریشه یابی در هر صورت اونجا تاپیک مرجع هست اگه صلاح بدونید همین جا یا یک تاپیک جدا برای این موضوع بزنیم

فرهنگ دانشجو
27-05-2014, 16:00
درود،
اگه بخواهیم بحث رو ریشه ای پیش ببریم، به نظرمن یکی از عوامل زمینه ساز این امر از میان رفتن راستی وصداقت بین افراده،که این امر نیز ریشه در اوضاع ومحیط اجتماعی داره. درسیستم وشرایطی که با چاپلوسی ونقاب بر چهره زدن ودروغ به کار بر دن میشه در یک چشم به هم زدن به هر پست و مقام و مکنتی دست یافت، مولتی یوزر بودن کار سهل و راحتیه. روزگاری چنان راستی در بین ما به چشم می آمد که جهانگردی از کشوری رقیب ( هرودت یونانی) به ناچار در کتاب تاریخش نوشت: ایرانیان از آغاز به فرزندان خود سه چیز می آموزند:.....و.......و راستگویی.اما از زمانی که دروغ گفتن نام مصلحت به خود گرفت هر کس به خود اجازه داد برای کسب منفعت وبه نام مصلحت به هر نیرنگی متوسل شود....:n16:

بانو . ./
27-05-2014, 16:03
از زمانی که دروغ گفتن نام مصلحت به خود گرفت هر کس به خود اجازه داد برای کسب منفعت وبه نام مصلحت به هر نیرنگی متوسل شود....:n16:

چه منفعتی تو این کار وجود داره ؟ میشه بازش کنید؟

Arash4484
27-05-2014, 16:03
گرامی من اون تاپیک رو خوندم [ تماما ] اما جایی ندیدم ریشه یابی بشه و به نظرم اونجا بهتره بحث های کلی انجام بشه نه ریشه یابی در هر صورت اونجا تاپیک مرجع هست اگه صلاح بدونید همین جا یا یک تاپیک جدا برای این موضوع بزنیم

موضوع این تاپیک به مولتی یوزر میپردازه...از موضوع جدید مطروحه دوره.

اون تاپیک هم تاپیک بحثه و مشکلی نداره در همونجا ریشه یابی و بررسی کنید.

پستهای مرتبط رو به اون تاپیک انتقال میدیم...

رضاس1000
27-05-2014, 16:06
من فکر نمی کنم جناب فرهنگ گفته باشند که در دروغ مصلحتی منفعت هست و کلا چیز خوبیه!!!بلکه فقط یک واقعیتی رو عنوان کردند.راستی مخبر جون خیلی بچه باحالی هستی:n02:

B3HZ@D
27-05-2014, 16:08
درود

فقط یک نکته رو یادآوری کنم : انجمن انسانی جایی برای شوخی - خنده - وقت گذرونی و تفریحات و از این جور مسائل نیست . اگر صحبتی دارین بهتره در راستای موضوع تاپیک باشه .

اگر هم برای گذران وقت و تفریح دور هم جمع شدین باید بگم اینجا جاش نیست و بهتره از پروفایل و پیغام خصوصی استفاده کنید .

قوانین انجمن و قوانین انسانی کاملن گویاست و هر کسی که در بحث شرکت میکنه یعنی نسبت به رعایت قوانین تعهد داده و اونا رو قبول داره .

هر انتقادی هم که نسبت به این قضیه دارین در قسمت مربوطه ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنین .

B.Russell
27-05-2014, 16:11

کلا این طور افراد اگه واقعا به دنبال کلاه برداری و کسب درآمد نباشن (که حداقل این طوری میتونه توجیه پذیر باشه) افراد علافی هستن
یعنی واقعا شما حساب کنید چقدر ارزش داره آدم وقت بذاره برای این طور کارا؟!!

برای همین تاکید کردم که باید شرایط رو سنجید.
فرض کنید در واقعیت همسرتون بهتون خیانت کرد، شما ازش میپرسین آیا خیانت کردی و اون انکار میکنه

اما سوء ظن به قدری قوی هست که شما نمیتونین این قضیه رو بیخیال بشین.
چه راهی جز تعقیب کردن آهسته و مطمئن شدن براتون میمونه؟

یکی از معضلاتی که من در پدیده مولتی یوزر بودن دیدم همینه، اینکه فردی حس کرده به طور کامل شخصیتش زیر سئوال رفته اونم توسط افرادی که انتظار نداشته و با ساختن یوزری دیگر این شک او رو به یقین تبدیل کرده اونم به قیمت فریب همان فردی که او را فریب داده !!!

سنگ بنای ظلم وقتی نهاده باشه، پشت سر هم دیگران هم روش خواهند گذاشت، اینکه قضاوت کنیم این وسط مقصر کیست یک کم سخته.

leo.unique
27-05-2014, 16:23
لئو جان، ازتون خواهش میکنم بحث هارو با شیوه اسپم وار پیش نبرین.
حداقل برای عرایضتون کمی بیشتر وقت بذارین، تعداد نوشته زیاد مزیت نیست. :n16:

نقاب زدن، به معنای زیر سئوال بردن شخصیت و توهین به افراد نیست.
نقاب زدن حقیقتی هست که هر کدوم از ما به نحوی توی زندگی انجامش دادیم و میدیم، چون معمولا خودمون رو توجیه میکنیم که حق با ماست.

B.Russell عزیز ... از طومار نوشتن و آسمون ریسمون به هم بافتن و از این شاخه به اون شاخه پریدن خوشم نمیاد :n06: شاعر میگه : کم گوی و گزیده گوی چون دُر:n16:

بی دلیل اون قسمت از نوشته شما (خصوصا اون چند کلمه پایانی بولد شد) رو نقل قول نکردم ! نقاب زدن از نظر شما مشکلیه که امیدوارید خاتمه پیدا کنه و همینطور در پست اول تلویحا مدیران رو از این مورد مبرا دانستید با گفتن این عبارت :

رضاس1000
27-05-2014, 16:32
با عرض پوزش از بعضی مولتی یوزرها.بعضی مولتی یوزر ها ثبات شخصیتی ندارند.چنین انسان هایی در دنیای واقعی هم ثبات شخصیتی ندارند.پدیده مولتی یوزر بودن از بحث های روانشناسی هم هستش.اینکه چرا فرد علاقه به داشتن چند تا یوزر پیدا می کنه می تونه علت های مختلفی رو داشته باشه.شاید یکی می خواد مچ یکی از دوستانی که غیبت می کنه رو بگیره.(که البته کسی که این کار رو می کنه به این معنی نیست که ثبات شخصیتی نداره)شاید یکی می خواد با همه ی کاربرها یک جور رابطه دوستانه داشته باشه چون با داشتن یک یوزر شاید نتونه با همه یک جور رفاقت داشته باشه.شاید یکی قصدش توهین کردن به اعضا باشه و تا یکی از یوزرهاش مسدود شد با یک یوزر دیگه کارهاش رو ادامه بده.شاید یکی می خواد مثل حزب باد رفتار کنه اما با یک چهره دیگه.میاد میبینه جو حاکم در تاپیک چه جوریه با توجه به جو میاد رفتار می کنه

بی دلیل اون قسمت از نوشته شما (خصوصا اون چند کلمه پایانی بولد شد) رو نقل قول نکردم ! نقاب زدن از نظر شما مشکلیه که امیدوارید خاتمه پیدا کنه و همینطور در پست اول تلویحا مدیران رو از این مورد مبرا دانستید

می دونی موضوع چیه؟بالاخره این انجمن هم برای خودش قوانینی رو داره.در مورد قضیه نقاب زدن هیچ اشخاص خاصی مبرا از این کار نیست و اون شخص خاص هم قابلیت این رو داره که خلاف اداب رفتار کنه و من هم این رو منکر نیستم و در پست های اولی خلاصه وار بهش اشاره کردم.ولی اینکه بیایم بگیم اقای فلانی این طوریه کلا بحث میره به جنگ و حاشیه و پاک کردن پست و در نهایت مسدود شدن یوزر فرد منتقد.مثلا من خودم ماجراها با این انجمن داشتم و انتقادها دارم ولی اینجا جاش نیست بیام تشریح کنم چون بالاخره پستم طبق قوانین پاک میشه و بحث به حاشیه کشیده میشه.به خاطر همین به نظر من تاپیک رو محل دادگاه افراد نکنیم(چه در سطح مدیر و چه در سطح عادی)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Atghia
27-05-2014, 19:55
سلام به نظر من به چند دلیل افراد مولتی یوزر هستند.

یکیش اینه که به دلیل عدم توجهی که میبینن به فعالیتشون دچار به نوعی عقده میشن از این جهت یوزر دیگه ای میسازن که به تعریف و تمجید و حمایت از یوزر اولشون بپردازن چه از جهت لایک چه از لحاظ پرسش و پاسخ!

عامل بعدی اینه که عده ای متاسفانه از روی عناد و بد دلی! به منظور جبران برخی اختلافات گذشته یوزر دیگری میسازن و به فعالیت تخریبی علیه کاربر یا کاربران خاصی که باهاشون مشکل داشتند میپردازند!(اعم از توهین-تحقیر و حرفای پشت سر به بدی با دیگران دررابطه با فرد یا افرادی خاص)

یک دسته هم که در گذشته شخصیتشون از دید بقیه طرد شده با یوزر جدید سعی دارن که جبران کنن و اینبار شخصیت محبوبی بشن

عده دیگری هم صرفا برای رو کم کنی! جالبه این دسته حتی نام کاربری خودشون رو هم در امضا یا در نام کاربری جدید یاداوری میکنن که بگن مثلا من همون فلانی هستم! یجورایی قلدر بازی

عده ای هم از یک دختر/پسر خاص خوششون میاد وقتی کمی با روحیاتش اشنا شدند چون مقبول طرف مقابل نیستن با یوزر دیگه ای میان و بصورت فردی ایده ال اون شخص خاص باهاش ارتباط برقرار میکنند

و اگر بخوام ادامه بدم همینطور موارد بی شماری هست که در اکثریت موارد دلایل برمیگرده به نوعی به داشتن مشکلات روحی به انواع مختلف!

متاسفانه بعضا با اینکه مولتی یوزرها شناسایی میشن به دلیل مصلحت اندیشی های خاص حذف دسترسی نمیشن
اما اگر نظر شخصی من رو بخواید به جز موارد معدودی که طرف واقعا قصد فعالیت مفید داره و به اصطلاح میخواد ادم جدیدی باشه بقیه باید کاملا بن بشن:n06:

Saeed Dz
27-05-2014, 21:02
امیدوارم این پستم شخصی تلقی نشه اما به نظرم بررسی و آسیب شناسی یا پرداختن به بعضی موضوعات و از اون طرف ایجاد اختلال در روند تاپیکهایی که میتونن مفید باشن جز با هدف ایجاد اختلال و فضای خشونت در روند کار انجمن نمیتونه باشه. موضوعاتی که جز بحث و نه بحث و نتیجه ای مفید محتوایی در بر ندارن میتونن ایجاد نشن و به جای اونها موضوعات زیاد مثبت و خیلی مهمتری برای صحبت وجود دارن.

در این رابطه هم درسته شاید ارتباطی در ظاهر به اعتماد به مدیریت وجود نداشته باشه اما دقیقن به فضای بی اعتمادی به مدیریت دامن و به افرادی که بنابر عملکرد غلط و تکرار این موضوع جریمه شدند موقعیت ابراز وجود در فضای عمومی انجمن رو میده که این مسیله جای تامل داره !

با اطمینان میگم امروز هیچ مصلحت اندیشی در رابطه با مولتی یوزرها وجود نداره و تیم مدیریتی انجمن خیلی سریع و با شدت با این پدیده برخورد میکنه.

Atghia
27-05-2014, 21:09
امیدوارم این پستم شخصی تلقی نشه اما به نظرم بررسی و آسیب شناسی یا پرداختن به بعضی موضوعات و از اون طرف ایجاد اختلال در روند تاپیکهایی که میتونن مفید باشن جز با هدف ایجاد اختلال و فضای خشونت در روند کار انجمن نمیتونه باشه. موضوعاتی که جز بحث و نه بحث و نتیجه ای مفید محتوایی در بر ندارن میتونن ایجاد نشن و به جای اونها موضوعات زیاد مثبت و خیلی مهمتری برای صحبت وجود دارن.

در این رابطه هم درسته شاید ارتباطی در ظاهر به اعتماد به مدیریت وجود نداشته باشه اما دقیقن به فضای بی اعتمادی به مدیریت دامن و به افرادی که بنابر عملکرد غلط و تکرار این موضوع جریمه شدند موقعیت ابراز وجود در فضای عمومی انجمن رو میده که این مسیله جای تامل داره !

با اطمینان میگم امروز هیچ مصلحت اندیشی در رابطه با مولتی یوزرها وجود نداره و تیم مدیریتی انجمن خیلی سریع و با شدت با این پدیده برخورد میکنه.
دوست گرامی
مشخصا شما اشاره به صحبت من داشتید و صرف اینکه اول پستتون بنویسید شخصی نیست دلیل نمیشه واضح و بدیهی بودن این حرفتون به چشم نیاد!
اول اینکه میبخشید شما با چه اطمینانی در این رابطه صحبت میکنید؟ ایا جزئی از تیم مدیریتی هستید؟؟؟
دوم اینکه اگر روی صحبتتون من بودم که بنظر میرسه همینطوره! من گفتم مصلحت اندیشی ها ولی مگه اسم از اجمن خاصی بردم؟شما از کجا میدونید مورد خطابم پی سی ورد هست؟!
این مسئله و مشکل مولتی یوزر بودن خاص این انجمن به تنهایی نیست و حالتهایی هم که من در پستم اشاره کردم قطعا قرار نیست خاص این مجموعه باشه و ممکنه هرجایی اتفاق بیافته یا افتاده باشه

B.Russell
27-05-2014, 21:15

سعید جان، یک روز یک بنده خدایی برگشت گفت، آیا مشکل جوان های ما، موی اوناست؟
من امروز بهش جواب میدم، دقیقا مشکل جوانان ما موی اونهاست.

تا یکسری از مسائلی که با روزمرگی انسان در ارتباط هستن حل نشن، چیزهای بزرگتر و از نظر شما مفید، هیچ وقت حل نمیشن.
برای همینم هست که تو برخی کشورها کلید کردن به چیزای خیلی سطحی مثل مو و شادی و... هست، برای اینکه توشون غرق بشی.

متاسفانه اکثر دوستان در این فروم یا سن و سال کم دارن یا اصلا تجربه برخورد با بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی در واقعیت و مجازی رو ندارن و صرف برداشت های شخصی میخوان یک جامعه سرتا بحران زده رو با حرفای قلمبه سلمبه نجات بدن.

مولتی یوزر بودن رو از این باب باز نکردم که بگم تو این انجمن باهاشون برخورد میشه یا نمیشه، مدیرانش دارن یا ندارن، از این جهت هست که یکی از مهم ترین نمودهای نقاب زدن در جامعه ایرانی هست که افراد برای رسیدن به مقاصد خودشون درست یا غلط همه مرزهارو پشت سر میذارن.

اینکه بررسی بشه آیا اگر حق با ما بود، باز هم باید مرز اخلاق رو در فضای مجازی از بین ببریم یا نه.
متاسفانه دیدها همیشه سطحی و از روی تعصب و خشمه، در یک تاپیکی دارم در مورد حق آزادی زنان و موی اونها صحبت میکنم یکی میاد آواتار بنده رو تفسیر میکنه !!!

(خواهشا از اینگونه برداشت های سطحی دست برداریم، اول هم به خودم گفتم کسی بهش بر نخوره و جامعه خودمون رو اونطور که هست ببینیم نه اونطور که دوست داریم.)

بانو . ./
27-05-2014, 21:38

.

بله واقعا جای تعمل هست مثلا تاپیک حقوق انسان که خودتون زده بودید سعید جان ایا همه گفته هاشون با رفتارهاشون هماهنگ هست ؟

با اطمینان میگم امروز هیچ مصلحت اندیشی در رابطه با مولتی یوزرها وجود نداره و تیم مدیریتی انجمن خیلی سریع و با شدت با این پدیده برخورد میکنه

بله در مواردی خاص کاملا برخورد میشه مثلا برای تخریب کاربر اما عنوانش و چیز دیگه ای میزنند تا کاربر دلیل برخورد رو ندونه ; )

Saeed Dz
27-05-2014, 21:39
دوست گرامی
مشخصا شما اشاره به صحبت من داشتید و صرف اینکه اول پستتون بنویسید شخصی نیست دلیل نمیشه واضح و بدیهی بودن این حرفتون به چشم نیاد!
اول اینکه میبخشید شما با چه اطمینانی در این رابطه صحبت میکنید؟ ایا جزئی از تیم مدیریتی هستید؟؟؟
دوم اینکه اگر روی صحبتتون من بودم که بنظر میرسه همینطوره! من گفتم مصلحت اندیشی ها ولی مگه اسم از اجمن خاصی بردم؟شما از کجا میدونید مورد خطابم پی سی ورد هست؟!
این مسئله و مشکل مولتی یوزر بودن خاص این انجمن به تنهایی نیست و حالتهایی هم که من در پستم اشاره کردم قطعا قرار نیست خاص این مجموعه باشه و ممکنه هرجایی اتفاق بیافته یا افتاده باشه
خیر بخش هایی از صحبتهام با افراد مختلف بود اما من در قبال برداشت شما و نسبت دادن این پست به شخص شما مسئول نیستم.

در جواب اول اینکه باید بگم من جزو شرکت اپل هم نیستم اما عملکرد محصولاتش رو میبینم و میتونم نظر بدم !

در رابطه با ادامه صحبتهاتون هم باید گفت که شاید نظر شما این مجموعه نباشه و شاید هم باشه اما از صحبتهای شما ناخودآگاه میتونه این مسئله برداشت بشه. همونطور که میدونید در هر انجمنی مدیریت قابلیت مشاهده آی پی کاربران رو داره و از این جهت با صحبتهایی که در این تاپیک میشه در واقع سیبل اصلی مدیران هستند گرچه به ظاهر در رابطه با مولتی یوزر ها بحث بشه. من هم نگفتم شما چه کار کردید یا در مورد چه چیزی صحبت کردید یا نکردید بلکه ایجاد این فضا و بحث در ایجا رو غلط میدونم چه از جانب شما چه خودم یا غیره.

ببخشید اگر غلطی املایی در تایپم هست چون با گوشی اینکارو میکنم.

Atghia
27-05-2014, 21:44
خیر بخش هایی از صحبتهام با افراد مختلف بود اما من در قبال برداشت شما و نسبت دادن این پست به شخص شما مسئول نیستم.

در جواب اول اینکه باید بگم من جزو شرکت اپل هم نیستم اما عملکرد محصولاتش رو میبینم و میتونم نظر بدم !

در رابطه با ادامه صحبتهاتون هم باید گفت که شاید نظر شما این مجموعه نباشه و شاید هم باشه اما از صحبتهای شما ناخودآگاه میتونه این مسئله برداشت بشه. همونطور که میدونید در هر انجمنی مدیریت قابلیت مشاهده آی پی کاربران رو داره و از این جهت با صحبتهایی که در این تاپیک میشه در واقع سیبل اصلی مدیران هستند گرچه به ظاهر در رابطه با مولتی یوزر ها بحث بشه. من هم نگفتم شما چه کار کردید یا در مورد چه چیزی صحبت کردید یا نکردید بلکه ایجاد این فضا و بحث در ایجا رو غلط میدونم چه از جانب شما چه خودم یا غیره.

ببخشید اگر غلطی املایی در تایپم هست چون با گوشی اینکارو میکنم.

این تاپیک توسط مدیران کنترل میشه چناچه پیشنهاد انتقادی دارید از راه مکاتبه یا تاپیک در بخش مربوطه پیگیری کنید انتقاد بطور مستقیم در تاپیک نباید باشه از شما به عنوان کاربر فعال بخش بعیده و بنظر میرسید درجریان باشید

Saeed Dz
27-05-2014, 21:57
این تاپیک توسط مدیران کنترل میشه چناچه پیشنهاد انتقادی دارید از راه مکاتبه یا تاپیک در بخش مربوطه پیگیری کنید انتقاد بطور مستقیم در تاپیک نباید باشه از شما به عنوان کاربر فعال بخش بعیده و بنظر میرسید درجریان باشید
حرف من هم همینه !

جالبه همه ی منتقدین صحبتهاشون رو مطرح کردن با عناوین مختلف و مستقیم یا غیر مستقیم بعد من شدم منتقد در حالی که هیچ انتقادی از طرف من وارد نشد. دقیقن از من بعیده و هیچوقت هم اینکارو نمیکنم بلکه در محل تعبیه شده انتقاداتم رو پیگیری میکنم.

B3HZ@D
27-05-2014, 22:03
بله واقعا جای تعمل هست مثلا تاپیک حقوق انسان که خودتون زده بودید سعید جان ایا همه گفته هاشون با رفتارهاشون هماهنگ هست ؟

بله در مواردی خاص کاملا برخورد میشه مثلا برای تخریب کاربر اما عنوانش و چیز دیگه ای میزنند تا کاربر دلیل برخورد رو ندونه ; )

از همه مهمتر بهتره سعی بشه این قدر با قاطعیت از مسائلی که اطلاع نداریم یا به اندازه کافی مطلع نیستیم نظر ندیم . یک چیزی هست به اسم مسائل خصوصی و عمومی و شما مسائل خصوصی رو اینجا دنبال میکنین حتی با اطلاع کم از اون موارد خاص !

از طرف دیگه تاپیک های عمومی انجمن جایی برای عنوان همچین مطالبی نیست و اگر شما از نحوه مدیریت - برخورد و قضاوتشون گله مند هستین بهترین مکان برای این مسائل اینجاست : ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در ضمن تاپیک های عمومی جایی برای بازگو کردن موارد شخصی - خصومت ها - مشکلات - گله مندی - نحوه درست/غلط مدیریت یا مسائلی که در گذشته اتفاق افتاده نیست .

این موارد رو نباید ما و یا اعضای دیگر تیم های مدیریت هر دفعه و توی هر تاپیکی برای کاربران بازگو کنیم . قوانینی از همون ابتدا برای انجمن تعیین شده و برای هر مطلبی و هر مشکلی مکانی خاص اتخاذ شده تا از در هم ریختگی و شلوغی و تشنج بیخود در انجمن جلوگیری بشه .

قرار نیست که ما هر دفعه پشت سر کاربران راه بیافتیم و هر دفعه مکان مناسب هر پست رو اعلام کنیم . از اون طرف قوانین رو نقض میکنین و وقتی پست پاک میشه یا برخوردی میشه دلگیر میشین و هزار جور صحبت عنوان میشه .

یک صحبتی است که همیشه به کاربران بازگو میشه " خودتون مدیر خود باشین ... "

بیشتر از این در مورد مسائل مدیریتی صحبت نشه و هر مسئله و مشکلی هست در ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنین .

ار بقیه دوستان هم خواستاریم که در مورد شرح وظایف مدیریتی صحبت نکنن . چون هیچ گونه ارتباطی با موضوع تاپیک نداره .

پست هایی که از این به بعد خارج از موضوع بحث دنبال بشه حذف خواهند شد .

از این پست هم نقل قولی گرفته نشه ... ممنون .

بانو . ./
27-05-2014, 22:18
سلام به نظر من به چند دلیل افراد مولتی یوزر هستند.

یکیش اینه که به دلیل عدم توجهی که میبینن به فعالیتشون دچار به نوعی عقده میشن از این جهت یوزر دیگه ای میسازن که به تعریف و تمجید و حمایت از یوزر اولشون بپردازن چه از جهت لایک چه از لحاظ پرسش و پاسخ!

عامل بعدی اینه که عده ای متاسفانه از روی عناد و بد دلی! به منظور جبران برخی اختلافات گذشته یوزر دیگری میسازن و به فعالیت تخریبی علیه کاربر یا کاربران خاصی که باهاشون مشکل داشتند میپردازند!(اعم از توهین-تحقیر و حرفای پشت سر به بدی با دیگران دررابطه با فرد یا افرادی خاص)

یک دسته هم که در گذشته شخصیتشون از دید بقیه طرد شده با یوزر جدید سعی دارن که جبران کنن و اینبار شخصیت محبوبی بشن

عده دیگری هم صرفا برای رو کم کنی! جالبه این دسته حتی نام کاربری خودشون رو هم در امضا یا در نام کاربری جدید یاداوری میکنن که بگن مثلا من همون فلانی هستم! یجورایی قلدر بازی

عده ای هم از یک دختر/پسر خاص خوششون میاد وقتی کمی با روحیاتش اشنا شدند چون مقبول طرف مقابل نیستن با یوزر دیگه ای میان و بصورت فردی ایده ال اون شخص خاص باهاش ارتباط برقرار میکنند

+

سعید جان بحث و شروع کردند ما هم نظراتمون رو گفتیم بهزاد جان .. در هر صورت اساسا نباید این موضوع مطرح میشد
در ضمن هیچ کس نمیتونه با فرض نظر قاطع بده
بهتره نقل قول نکنید این پست رو .

+

اتقیا جان موارد جالبی رو مطرح کردید

میشه نقدشون کرد

تو مورد 1 و 3 و 2 چرا دچار عقده میشند به نظر شما چرا باید محیط مجازی تا این حد حایز اهمیت باشه ؟ برای این اشخاص چه راهکاری به نظرتون میاد ؟
مورد 5 هم که از همون ابتدا مجکوم به فنا هست به نظرتون چرا به جایی که دست به ترمیم شخصیت و خودشناسی بزنند این رفتار و انجام میدند ؟

Atghia
27-05-2014, 22:28
+

اتقیا جان موارد جالبی رو مطرح کردید

میشه نقدشون کرد

تو مورد 1 و 3 و 2 چرا دچار عقده میشند به نظر شما چرا باید محیط مجازی تا این حد حایز اهمیت باشه ؟ برای این اشخاص چه راهکاری به نظرتون میاد ؟
مورد 5 هم که از همون ابتدا مجکوم به فنا هست به نظرتون چرا به جایی که دست به ترمیم شخصیت و خودشناسی بزنند این رفتار و انجام میدند ؟

مورد 5راستش بنظرم چون اون شخص طرد شده هست از جانب کسی که مورد توجهش قرار گرفته و راه بازگشتی نداره! بنابراین اینکه بخواد در خودش تغییراتی بده تا مورد قبول طرف واقع بشه بنظر عملی نیست! اشاید در دنیای واقعی این عملی باشه اما دنیای مجازی بخاطر محدودیت هایی که داره باعث میشه که ما به اون طرف این فرصت رو ندیم که بخواد خودش رو اصلاح کنه و سعی ای که داره به چشممون نیاد پس اون هم در قالب ادم دیگه ای سعی میکنه به طرف نزدیک بشه...

در مورد 3 ادمای بدی نیستن میخوان از اول در دید مخاطب خوب شناخته بشن شخصی باشن که مورد قبول جامعه باشن و چون سابقه خوبی نداشتن فکر میکنن که اصلاح شدشون عملا تاثیر یک خوبه ابتدایی رو نخواهد داشت

مورد اول که در واقع عقده خودکم بینی و احساس اعتماد به نفس پایین مسببش هست این ادم سعی داره که خودش خودش رو تحویل بگیره تا اینکه شاید به نظر دیگران هم پراهمیت تر جلوه کنه..بنظرم در دنیای واقعی هم این اشخاص اینگونه اعتماد به نفس پایین رو دارند!

در مورد دوم هم که بحث کینه مطرحه چون دنیای واقعی مجال دعوا و بحث و خالی شدن خشم هست اما اینجا محدودیت ها رو داریم که اجازه نمیده همین هم باعث میشه میدان رو تنگ ببینن و روی بیارن به جبران از طرق دیگر!

والا راهکار که بیشتر باید اسیب شناسی روحی بشن دسته اول و دوم
در مورد 3 هم که به نظر کار اشکال داری نیست

leo.unique
28-05-2014, 12:33
حالتی رو در نظر بگیرید که مدیری با کاربری لج کنه به این دلیل که نظراتش همسو با نظرات خودش نیست و توی بحث منطقی هم در برابرش کم آورده و یا بخاطر اینکه کاربر مورد نظر ضایعش کرده جلوی بقیه کاربرا ! در این حالت ساخت یوزر جدید از سوی کاربر مورد غضب واقع شده مذمومه ؟؟ فرضم اینه که میدونید در این حالت چه بلایی بر سر کاربر مورد نظر میاد !!

VAHID
29-05-2014, 18:45
مطمئنی مدیران از این مورد منزه هستن ؟:n10: چه نفعی بالاتر از اینکه فرومشون شلوغ بشه ؟:n09:

به چه قیمت ؟ کیفیت رو فدای کمیت کردن :n15:

اگه کاربری مشکلی نداشته باشه +فعالیت سالمی داشته باشه چرا باید بره مولتی یوزر بسازه؟؟

دیگه مشکل از انجمن یا کاربرای دیگه نیست از خود شخصه:n01:

Lord-Voldemort
30-05-2014, 11:36
سلام
مبحث جالبیه ، [من تا اینجای تاپیک رو نخوندم ولی بعدا سعی میکنم بخونم]
یکی از مواردی و هدفی که وجود داره برای این کار ، می خوان بدونن طرز برخورد بقیه با یه کاربر دیگه چجوریه ؟
مثلا من کاربری هستم به نام y و با آقای x رابطه دارم ، طرز برخوردی داره بنام q
حالا y میاد یه اکانت دیگه می سازه به نام u و با آقای x رابطه برقرار می کنه تا ببینه طرز برخوردش چجوریه ! آیا همون q هست یا نه؟
این مسئله رو من خیلی ساده بیان کردم ، و خیلی کمتر پیش میاد ولی این رو اگه توی یه فروم ببینیم بیشتر رخ می ده
یعنی چی ، یعنی اینکه همون y توی یه قسمت از انجمن میخواد ببینه طرز برخورد کاربرای اون انجمن با یه کاربر دیگه چجوریه!
به نظر من هم کار بسیار جالبی هست:n02:

XX

یه مسئله دیگه ، قوانیــن هستن ، و اگه مخالف قانون باشیم بن میشیم پس بعضی ها چند کاربره هستن تا بتونن چند کار انجام بدن:
1- حق خودشون رو بگیرن ، شاید جایی مدیری حق کاربری رو خورد و اون رو بن کرد ودسترسی به انجمن نداره ، پس میاد با اون یکی اکانتش دهن مدیر ...:n02:
2- جلو بردن هدفشون یا همون حرکت بر خلاف قوانین.
3- درست نشون دادن حرف خودشون
و
.
.
.

XX
و یکی دیگه از این عوامل میشه گفت مافیا بازی هست ، همین جوری که توی این انجمن بطور کاملا واضح معلومه ، رفیق بازی هست .
خب یکی از در تو میاد نمی تونه حریف چند نفر بشه پس میاد مولتی یوزر میشه تا از حق خودش دفاع کنه

:11:
یا علی

leo.unique
30-05-2014, 13:07
و یکی دیگه از این عوامل میشه گفت مافیا بازی هست ، همین جوری که توی این انجمن بطور کاملا واضح معلومه ، رفیق بازی هست .
خب یکی از در تو میاد نمی تونه حریف چند نفر بشه پس میاد مولتی یوزر میشه تا از حق خودش دفاع کنه

آخه این راهش نیست ! اگه منطق قوی پشت حرفاش (نوشته-هاش) باشه لزومی نداره چندین یوزر بسازه ! مگر اینکه قدرت بیانشو نداشته باشه که در این حالت بهتره دوستان هم نظر با خودشو ( حتی از جاهای دیگه ) دعوت کنه به اون بحث تا توازن قوا برقرار بشه:n02:

Lord-Voldemort
30-05-2014, 13:25
آخه این راهش نیست ! اگه منطق قوی پشت حرفاش (نوشته-هاش) باشه لزومی نداره چندین یوزر بسازه ! مگر اینکه قدرت بیانشو نداشته باشه که در این حالت بهتره دوستان هم نظر با خودشو ( حتی از جاهای دیگه ) دعوت کنه به اون بحث تا توازن قوا برقرار بشه:n02:

منم می دونم بر اساس منطق راهش این نیست ولی بعضی مواقع اصلا جواب نمیده شما اگه حرف درست و راست بزنید و 3 نفر بیان پایین پستتون رد کنند 100 درصد بقیه فکر می کنند شما اشتباه می کنید.

در این حالت بهتره دوستان هم نظر با خودشو ( حتی از جاهای دیگه ) دعوت کنه به اون بحث تا توازن قوا برقرار بشه:n02:
خب این دلیل بر حرف منه دوست عزیز ، الان داره با این حرکت حرف خودش رو تایید می کنه چجوری با تعداد تایید بیشتر از طرف کاربران ، خب بعضی ها این دوستان رو ندارن یا اگه دارن نمی تونن بهشون دسترسی داشته باشن بنابراین میان خودشون دست به کار می شن :دی

B3HZ@D
30-05-2014, 13:55

بالاخره یک جایی ما باید فرق بین گفتگو و دعواهای کوچه و خیابانی و قبیله ای رو مشخص کنیم .

گفتگو اسمش با خودشه و تمرکز اصلی روی صحبت ها رد و بدل شده است و چیزی که بیشتر باید روی اون تمرکز بشه منطق توی بحث هاست .

ولی یارکشی و جمع کردن افراد مختلف برای به کرسی نشوندن صحبتمون بیشتر شبیه به همون دعواهای خیابانیه . چیزی که باید یاد بگیریم اینه که ممکنه توی یک بحث یکی یا دو تا مخالف با صحبتهامون دیده بشه .

جای دیگه ممکنه 10 - 20 یا صد نفر مخالف صحبتمون باشن . ولی این نباید دلیل بشه که ما به روش های دیگه برای اثبات صحبت و استدلالمون متوسل بشیم .

وقتی روش و منطق درست بحث رو یاد بگیریم نه نیازی به یوزر متعدد احساس میشه و نه نیازی به یارکشی توی پروفایل یا دعوت از انجمن های دیگه احساس میشه .

فرق بین این دو مقوله خیلی زیاد و به شدت مهم و تاثیرگذاره .

leo.unique
30-05-2014, 20:35
منم می دونم بر اساس منطق راهش این نیست ولی بعضی مواقع اصلا جواب نمیده شما اگه حرف درست و راست بزنید و 3 نفر بیان پایین پستتون رد کنند 100 درصد بقیه فکر می کنند شما اشتباه می کنید.

خب این دلیل بر حرف منه دوست عزیز ، الان داره با این حرکت حرف خودش رو تایید می کنه چجوری با تعداد تایید بیشتر از طرف کاربران ، خب بعضی ها این دوستان رو ندارن یا اگه دارن نمی تونن بهشون دسترسی داشته باشن بنابراین میان خودشون دست به کار می شن :دی

بالاخره یک جایی ما باید فرق بین گفتگو و دعواهای کوچه و خیابانی و قبیله ای رو مشخص کنیم .

گفتگو اسمش با خودشه و تمرکز اصلی روی صحبت ها رد و بدل شده است و چیزی که بیشتر باید روی اون تمرکز بشه منطق توی بحث هاست .

ولی یارکشی و جمع کردن افراد مختلف برای به کرسی نشوندن صحبتمون بیشتر شبیه به همون دعواهای خیابانیه . چیزی که باید یاد بگیریم اینه که ممکنه توی یک بحث یکی یا دو تا مخالف با صحبتهامون دیده بشه .

جای دیگه ممکنه 10 - 20 یا صد نفر مخالف صحبتمون باشن . ولی این نباید دلیل بشه که ما به روش های دیگه برای اثبات صحبت و استدلالمون متوسل بشیم .

وقتی روش و منطق درست بحث رو یاد بگیریم نه نیازی به یوزر متعدد احساس میشه و نه نیازی به یارکشی توی پروفایل یا دعوت از انجمن های دیگه احساس میشه .

فرق بین این دو مقوله خیلی زیاد و به شدت مهم و تاثیرگذاره .
:n27: گفتم :
مگر اینکه قدرت بیانشو نداشته باشه :n18:

laxer
30-05-2014, 22:26
یکی از دلایلش میتونه این باشه که طرف برای یک نظریه یا هر مسئله ی دیگه ای چندین نظر و رای داشته باشه ولی نظراتش با هم دیگه همخونی نداشته باشن , در این صورت یه یوزر دیگه میسازه و ازش در این راه استفاده میکنه.

مثلا" در یک تایپیکی راجب "سفید بودن ماست" بحث میشه و طرف میگه ماست در هر صورت و شرایطی سفید هست , باطنن شاید علاوه بر این مسئله به چیز غیر از این هم اعتقاد داشته باشه ولی چون در یک بحث پسندیده نیست طرف حرفی بزنه که حتی خودش هم بهش شک داره میره یه یوزر دیگه میسازه و مسئله رو طور دیگه ای بیان میکنه مثلا" میگه " ماست در حال حاضر سفید هست ولی اگر شرایطی پیدا بشه که بتونم رنگ هایی فرا تر از رنگ های معمولی رو ببینم شاید ماست رنگی غیر از سفید داشته باشه".

دلیل دیگر برتر ساختن و سوپر من کردن یک یوزر هست.
بعنوان مثال طرف با کلی زحمت در انجمن فعالیت کرده و دارای اسم و رسمی در بین کاربران هست. ( کاربران با سابقه , مدیران و غیره ...)
در این صورت طرف نمیتونه آزادانه عقایدش رو بیانه کنه و مجبوره حرف هایی بزنه که خوشاینده کاربران هست در این صورت با یه یوزر دیگه بدون اینکه شناخته بشه عقاید درونیش رو به اشتراک میگذاره.

B.Russell
05-06-2014, 17:02
یکی از نمادهای مولتی یوزر بودن در فضای مجازی، رفتار ترول وار هست !!!

حتما اسم ترول رو شنیدین، ترول کسی هست که خیلی وقت ها شمارو سر کار میذاره و از قاطی کردن شما لذت میبره.
در حالیکه شما در یک بحث یا واقعه نگاهی کاملا جدی دارین، ترول صرفا هدفش دیدن ری اکشن ها و سپس خوشحالی از ری اکشن مد نظرش است.

بارها دیده ام که حتی یک سکولار در غالب ترولی مذهبی افراطی!!! نوشته هایی عجیب نوشته تا به جنب و جوش افتادن دیگران را ببیند.
عصبانی کردن ترول، اهانت به ترول و... متاسفانه ترول رو تشویق به پرخاش بیشتر و حملات حساب شده تر میکند.

سعی کنید ترول ها را ببینید، اما بی تفاوت و با لبخند از کنارشان رد شوید، هم برای خودتان هم برای خودشان.

leo.unique
06-06-2014, 13:16
یکی از نمادهای مولتی یوزر بودن در فضای مجازی، رفتار ترول وار هست !!!

حتما اسم ترول رو شنیدین، ترول کسی هست که خیلی وقت ها شمارو سر کار میذاره و از قاطی کردن شما لذت میبره.
در حالیکه شما در یک بحث یا واقعه نگاهی کاملا جدی دارین، ترول صرفا هدفش دیدن ری اکشن ها و سپس خوشحالی از ری اکشن مد نظرش است.

بارها دیده ام که حتی یک سکولار در غالب ترولی مذهبی افراطی!!! نوشته هایی عجیب نوشته تا به جنب و جوش افتادن دیگران را ببیند.
عصبانی کردن ترول، اهانت به ترول و... متاسفانه ترول رو تشویق به پرخاش بیشتر و حملات حساب شده تر میکند.

سعی کنید ترول ها را ببینید، اما بی تفاوت و با لبخند از کنارشان رد شوید، هم برای خودتان هم برای خودشان.
منظورت از نوشته های عجیب نوشته های غیر منطقیه ؟

B.Russell
06-06-2014, 16:55
منظورت از نوشته های عجیب نوشته های غیر منطقیه ؟

منطقی و غیرمنطقی معمولا با توجه به جهان بینی ها فرق میکنه.
مثلا ممکنه از نظر من حضور موجوداتی به نام فرشته که بال بال میزنن میان زمین خبر میدن و دوباره با بال میزنن برمیگردن غیرمنطقی باشه اما از نظر انسانی دیگر کاملا منطقی و ضروری باشه.

نوشته های عجیب یعنی نوشته های حساسیت برانگیز.
اینکه بدانیم آستانه تحمل اندیشه مقابل ما کجاست و کجا از هم میپاشه، اونجارو نشونه بگیریم.
مثلا کاربری میاد تیترهای روزنامه وزین کیهان رو در جواب به سایرین مدام اینجا بذاره تا از قاطی کردن اونها لذت ببره در حالیکه خودش هم به این چیزا اعتقاد نداره، اما چون ترول هست حال میکنه با عصبانی کردن دیگران.

leo.unique
06-06-2014, 17:43
منطقی و غیرمنطقی معمولا با توجه به جهان بینی ها فرق میکنه.
مثلا ممکنه از نظر من حضور موجوداتی به نام فرشته که بال بال میزنن میان زمین خبر میدن و دوباره با بال میزنن برمیگردن غیرمنطقی باشه اما از نظر انسانی دیگر کاملا منطقی و ضروری باشه.

نوشته های عجیب یعنی نوشته های حساسیت برانگیز.
اینکه بدانیم آستانه تحمل اندیشه مقابل ما کجاست و کجا از هم میپاشه، اونجارو نشونه بگیریم.
مثلا کاربری میاد تیترهای روزنامه وزین کیهان رو در جواب به سایرین مدام اینجا بذاره تا از قاطی کردن اونها لذت ببره در حالیکه خودش هم به این چیزا اعتقاد نداره، اما چون ترول هست حال میکنه با عصبانی کردن دیگران.
از کجا بفهمیم خودش هم به اون چیزا اعتقاد نداره ؟:n27:

B.Russell
06-06-2014, 17:50
از کجا بفهمیم خودش هم به اون چیزا اعتقاد نداره ؟:n27:

آقا بیخیال. :n26:
کسی که به چیزی اعتقاد قلبی داشته باشه، اون اعتقاد رو با تحریک اعتقادات طرف مقابل در معرض توهین و آماج قرار نمیده.

اگر دیدین کسی طوری نظر میده که اکثریت بهش حمله ور میشن و این قضیه رو هم کش میده یعنی نقطه ضعف اکثریت رو شناخته.
و حتی بخش هایی که خودش به اونا اعتقاد چندانی نداره رو تقویت میکنه.
حتی اگر اعتقاد هم داشته باشه، اینکه تمایل به در آوردن کفر دیگران داشته باشه یعنی ترول هست.

laxer
07-06-2014, 01:54
آقا بیخیال.
:n26:

کسی که به چیزی اعتقاد قلبی داشته باشه، اون اعتقاد رو با تحریک اعتقادات طرف مقابل در معرض توهین و آماج قرار نمیده.

اگر دیدین کسی طوری نظر میده که اکثریت بهش حمله ور میشن و این قضیه رو هم کش میده یعنی نقطه ضعف اکثریت رو شناخته.
حتی اگر اعتقاد هم داشته باشه، اینکه تمایل به در آوردن کفر دیگران داشته باشه یعنی ترول هست.

این ترولر های شما دو دسته اند:

یا میفهمند که نمیفهمند! ( خودشون میدونن حرفی که میزنن درست نیست و فقط جهت کفری کردن شماست)

یا نمیفهمند که نمیفهمند! ( به اون چیزی که میگن اعتقاد صریح دارند و کلا" با پا فشاری رو مسئله به صورت ناخواسته باعث کفری شدن شما میشن)

دسته دوم خیلی خطرناک اند ازشون دوری کنید.

leo.unique
07-06-2014, 11:01
آقا بیخیال. :n26:

این ترولر های شما دو دسته اند:
یا میفهمند که نمیفهمند! ( خودشون میدونن حرفی که میزنن درست نیست و فقط جهت کفری کردن شماست)
یا نمیفهمند که نمیفهمند! ( به اون چیزی که میگن اعتقاد صریح دارند و کلا" با پا فشاری رو مسئله به صورت ناخواسته باعث کفری شدن شما میشن)
دسته دوم خیلی خطرناک اند ازشون دوری کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم در نظر داشته باشین:n01:

mohammadi_4u
07-06-2014, 11:28
سلام به همه عزیزان.
دیدم بحث خوبیه گفتم منم شرکت کنم.
من افرادی مولتی یوزر میشناسم تو جامعه مجازی که اگه اسم ببرم از یوزرشون تو جامعه واقعی میان کت بسته میبرنم!
همیشه مولتی بودن دوشخصیت بودن متفاوت نیست و گاهی خود فرد میگه من فلان یوزرم اما نه عمومی" و بحث فقط و فقط شبکه اجتماعی نیست.
خودم یجا 253 یوزر دارم، حال من ازش چه استفاده ای دارم؟
تو اون قسمت که یوزرام زیاده هرکسی رو میشناسم تا هرکی انلاین میشه تا کل مشخصاتش و شاید بیشتر میدونم.به چه دردم میخوره؟ مدیرم و اونجایی که ازش صحبت میکنم تقریبا واسه دوستی جووناست و هرگونه کوتاهی گرون تموم میشه و یکی از راهها علاوه بر راهکارهای حرفه ای همین راه ساده مولتی بودن هست برای شناسایی و موقعیت افراد."
حتی با مولتی بودن میتونی خلقیات طرفو در برخورد با افراد متعدد بدست بیاری" اما انجمن فرق داره و بهتره تک کاربره بود.جنبه های بد هم زیاد داره چند کاربره بودن ولی گاهی واقعا لازمه لازم نبود اسنیف بی معنی میشد
نظر شخصیم بود البته زیاد شد.

Tapatalk

مُعین
25-07-2014, 15:33
با کاربرانی مواجه میشویم که چندین یوزر دارند و البته مشکل اصلی جایی هست که این یوزرها به طور همزمان در حال فعالیت هستند.

خدا روشکر به همزمان بودنش اشاره کردی حداقل :دی ... چون من نه پسوردای قبیلم یادم میاد نه ایمیل ها... لحن نوشته ها در یوزر های قبل هم گواهی میده بر اینکه نظرم تغییر ی نکرده طی چند سال ... :n01: گاها غیبت هایی که دارم باعث فراموش شدن میشه .. گاها تعمد و ... ولی نظرم رو تغییر ندادم ... با نظر یا ایده مخالف هم جایی حضور نداشتم .:n16:این کار اگر توهین به هیچکس هم نباشه قطعا توهین نفس خودفرد هست .

JJSIMON
01-08-2014, 05:03
به نظر من مولتی یوزر بودن کار بیخودیه!
انقد واسه یه پروفایل زحمت میکشی نظر میدی پست میذاری صحبت میکنی به یه پروفایل هم نمیشه خوب رسید چه برسه به اینکه بخای چندتاپروفایل داشته باشی!
هم وقت میخاد هم حوصله کار آدمای بیکاره!
من پروفایلمو 2سال پیش درست کردم ولی اون موقع اصلا وقت فعالیت نداشتم این اواخر که کاری برام پیش اومد باهزار بدبختی بازم پروفایلموفعال کردم.که بازفعالیت کنم.
آدمای دوشخصیته فکر میکنم مولتی یوزر باشن چون برای یک شخصیت یک پروفایل کافیه!:n02:

Sh-Meteor
01-08-2014, 07:33
انقد واسه یه پروفایل زحمت میکشی نظر میدی پست میذاری صحبت میکنی به یه پروفایل هم نمیشه خوب رسید چه برسه به اینکه بخای چندتاپروفایل داشته باشی!
من پروفایلمو 2سال پیش درست کردم ولی اون موقع اصلا وقت فعالیت نداشتم این اواخر که کاری برام پیش اومد باهزار بدبختی بازم پروفایلموفعال کردم.که بازفعالیت کنم.
آدمای دوشخصیته فکر میکنم مولتی یوزر باشن چون برای یک شخصیت یک پروفایل کافیه!:n02:
سلام رضا جان.
درسته که داشتن بیش از یه پروفایل، وقت مازاد می خواد و ...
ولی گاهی اوقات بعضی کاربرا میان این کارو می کنن، البته تعداد شونم کم نیست.

من خودم شخصی رو میشناسم که توی فیس*بوک 4 تا پروفایل فعال داره ( دو تا پسر دو تا دختر )
توی هر گروهی هم عضو میشه.

با یه یوزر خیلی منطقی و درست فعالیت می کنه ( چیزی که واقعا هست )
و با اون یکی یوزرش پست های تخریبی میزاره و ازش برای مقصود های دیگه استفاده می کنه.

همون شخص توی فیس*بوک توی گروه خاص دخترونه هم فعالیت می کنه و ...
بماند که چقدرم سوءاستفاده از پسر های بد بخت دیگه کرده.:دی

B.Russell
01-08-2014, 10:03

ویلیام فاکنر، رُمان نوبس امریکایی و برنده جایزه نوبل ادبیات یک حرفی دارد که من ترجیح میدم همیشه همراهم داشته باشم :

زندگي به من آموخت که هــيچ چــيز از هيـچکـس بعــيد نيـست ..
.
.

اینکه افرادی که مولتی یوزر هستن، چند شخصیتی هستن درست.

(کدام انسان در این جهان ادعای شخصیت مستحکم و ثابت و اراده جاودان دارد؟)

مولتی یوزر شدن ارتباط مستقیمی دارد با تصمیمات اشتباه در لحظه گرفتن به خاطر تنش های بالایی که از آستانه تحمل یک انسان بالاتر هست.

آیا کسی هست ادعا کنه من آستانه تحملم بی نهایت هست و هیچ جا فرو نخواهم پاشید؟

شاید باورتون نشه ولی من با بیش از 20 کاربر مولتی یوزر گفتگوی طولانی مدت داشتم، به خاطر مسئولیتی که در جایی داشتم.
اونم در نقش یک روانکاو برای پیدا کردن چرایی های این عمل.

یکی درست یا نادرست عاشق یک کاربری می شد، با یوزری دیگر میرفت ببینه نظرش در مورد خودش چیه ! وقتی میدید طرف دوستش نداره قاطی میکرد عملیات تخریبی میکرد !!

یکی تو جمعی قرار میگرفت که اکثرا طردش میکردن، برای اینکه دوست داشت تو اون جمع باشه با یوزری نقاب میزد و تغییر چهره میداد و ...

من شخصا اگر مدیر کل این فضاهای مجازی بودم، به جای اخراج مولتی یوزرها، سعی میکردم مولتی یوزرها رو به متخصصینی معرفی کنم که باهاشون صحبت کنند اونم متخصصینی با تجربه در روانکاوی، تا اون تنش هایی که دارن دور ریخته بشه.

مولتی یوزر بودن شیرین نیست، همانند ترولینگ، فردی که مولتی یوزر یا ترول هست از این کار زجر میکشه.
صرفا یک هیجان لحظه ای بهش تزریق میشه و بعدش مدام در خماریه.
از طرفی راه برون رفت از این منجلاب رو کسی جلوی پاش نمیذاره و بیشتر و بیشتر در این مرداب دست و پا میزنه تا فرو بره.

اگر کسی این مشکل رو داشت میتونه به صورت خصوصی با من صحبت کنه، یکسری راهکار بهش بدم. (به عنوان یک دوست) :n26:

B.Russell
30-10-2014, 01:00
کم کم از دست مولتی یوزرهای تالار علوم انسانی دارم سرگیجه میگیرم !!!
هرچی هم از دوستان خواهش میکنی، اگر مشکلی دارین بیخیال شین، دنیای واقعیش ارزش نداره چه برسه به دنیای مجازیش.
اما گوششان شنوا نیست.

نمیدونم چرا بعضی از ما آدما دوست داریم دیگران رو اسکول فرض کنیم.
گیریم موفق هم شدیم و دیگران رو اسکول فرض کردیم و ته دلمون هم بهشون خندیدیم و خوشحال هم شدیم.
کی هست به ما بگه هورا؟ جز تشویق هایی که خودمان بر خودمان نثار میکنیم و نوشابه هایی که خودمان برای خودمان باز میکنیم.

کاش مولتی یوزرهای گرامی، کمی به این هم فکر میکردند که این دیگران نیستند که اسکول میشوند.
خودشان هستند که دارن به دست خودشان اسکول میشوند و دیگران صرفا آیینه ای هستند که حقیقت تلخی از اونارو نشان میدن !!

B.Russell
18-03-2015, 01:17
تو ادبیات دبیرستان یک داستانی داشتیم که شرح حال پرنده ای بود به نام ققنوس. اینقدر این پرنده رو اذیت کردن که خودشو سوزاند و از نوع متولد شد!
یه سری یوزر داریم که میتونیم اسمشون رو بذاریم مولتی یوزر ققنوسی!
کل گذشته رو آتش میزنن و از نو متولد میشن!

در برخورد با این ققنوس ها یک نکته ابهامی دارم:

اینکه چگون آن ققنوس پیر را فراموش کنیم و دوباره به ققنوس جدید خو بگیریم؟
وقتی ققنوس های مجازی حتی ترجیح میدن جنسیتشون رو هم عوض کنند !