ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [علوم اجتماعی] دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

Motaharri
24-05-2014, 09:41
خانواده در غرب ، همانند دهه های گذشته ، جایگاه مستحکم و سابق خود را ندارد و این، حتی نگرانی اندیشمندان غربی را هم برانگیخته است.
زندگی مشترک یک رئیس جمهور با کسی جز همسرش ، چیزی است که در دهه های نه چندان دور ، کسی در غرب تصورش را هم نمی کرد ولی اینک رئیس جمهور فرانسه به جای همسر ، با شریک جنسی اش زندگی می کند که البته اخیراً کاشف به عمل آمد که به او نیز خیانت کرده و با یک هنرپیشه رابطه داشته است!

اما نکته ای که به ما مربوط می شود چیست؟
گیریم که در فرانسه و آلمان و اسپانیا و آمریکا و ... خانواده ها مضمحل شده اند و فرض کنیم که آن جوامع غرق در منجلاب فساد و تباهی اند ؛
آیا استناد به این که آنها مشکل دارند و اغراق در این خصوص ، می تواند نافی مشکلات بسیار بزرگ خود ما باشد؟

به عنوان مثال، طلاق یکی از شاخصه هایی است که می توان با استناد به آن، وضعیت کلی خانواده در کشورها را سنجید.
به همین منظور ، سه کشور اصلی اروپا که به تروئیکای اروپا معروف هستند را در نظر می گیریم. فرانسه، حدود 66 میلیون نفر جمعیت دارد و در سال گذشته ، حدود 133 هزار طلاق در آن به ثبت رسید.
در آلمان 82 میلیونی، حدود 190 هزار طلاق به وقوع پیوسته است. انگلیس 60 میلیونی هم 144 هزار طلاق در سال دارد و ... . قطعاً این ها ، آمارهای بالایی هستند و وضعیت نیز "تکان دهنده" است اما بد نیست بدانید که در ایران خودمان هم آمار ، کما بیش با این کشورها -با اندکی بالا و پایین- مشابه و "تکان دهنده" است به گونه ای که در ایران 77 میلیونی ، سال گذشته 150هزار و 324 طلاق به وقوع پیوسته است.
همان طور که می بینید ، به نسبت جمعیت ، ایران و سه کشور اصلی اروپا تفاوت چندان معنی داری در میزان طلاق با یکدیگر ندارند و خانواده های ایرانی ، همانند خانواده های اروپایی در معرض فروپاشی اند.

به نظر شما نظام خانواده دیگر کارایی خودش را از دست داده و باید برای آن به فکر یک جایگزین بود؟
اگر اصلاحاتی قرار است انجام شود چه اصلاحاتی و چگونه؟

منتظر نظرات قابل اجرا و حساب شده دوستان هستم.

رضاس1000
24-05-2014, 11:11
به نظر شما نظام خانواده دیگر کارایی خودش را از دست داده و باید برای آن به فکر یک جایگزین بود؟
همه ی این فروپاشی ها به خاطر اینه که نظام خانواده سست شده و نه اینکه کارایی خودش رو از دست داده.تا الان هم که این همه فروپاشی وجود داره به خاطر جایگزین شدن موارد دیگه به جای خانواده به معنای کلمه واقعی هستش.تا اونجا که من اطلاع دارم در خیلی از کشورهای غربی مرد و زن اول با هم زندگی می کنند و بعد از گذشت چندین سال اگر دیدند اخلاقشون به هم می خوره اون وقت ازدواج می کنند.حالا تو این بین یک بچه ای هم بیاد وسط و از اون ور هم مرد و زن از همدیگر خوششون نیاد.پس تکلیف رشد بچه در محیط خانواده چی میشه؟دوستان لطفا نگید که چرا از ایران و بحث صیغه و ازدواج موقت چیزی نمیگی.بلکه به نظر من هم قوانین ایران هم در بحث محرم شدن زن ومرد به شیوه های مختلف نقص داره.
از دلایل اصلی طلاق ها خیانت هست.همه جا وجود داره.مواد مخدر است.ازدواج بدون شناخت است.وسوسه و تنوع طلبی و سرمایه فراوان مرد برای جایگزین کردن زن جوان به زن پیرتر.یکی از راهکارها برای برای کم شدن طلاق ها بردن نظام اموزشی کشور در سطح عالی است.همه ی ما چه در سطح مدیر و چه در سطح کارمند از پشت همین نیمکت های مدرسه وارد جامعه شدیم. وقتی نظام اموزشی کیفیت نداشته باشه هم از نظر علمی و هم از نظر اخلاقی دیگر چه انتظاری از خانواده اینده وجود داره؟!!بچه ها در درس های عمومی واخلاقی هیچ چیزی یاد نمیگیرند.و فقط یک سری تعاریف سنگین و فرار رو به خورد بچه ها و دانشجویان می دهند.دانشجو 20 سال داره درس می خونه اما دریغ از فهم بالا!!!!!برای اینکه 20 ساله داره شعار و کتاب داستان می خونه.فقط یاد گرفتیم بگیم ما از نژاد اریایی ها و چندین هزار سال سابقه هستیم.اما این از فرهنگ الان ماست!!!!! اقایون وقتی هم میان مثلا یک اصلاحاتی رو در سطح دانشگاه انجام بدهند صحبت از تک جنسیتی شدن دانشگاه ها می کنند.می خوان ابرو رو درست کنند می زنند چشم رو هم کور می کنند.خلاصه بگم که اگه قراره جامعه در بیست سال بعد خانواده های با دوامی داشته باشه باید اصلاحات از همین امادگی اون هم به صورت حساب شده و اجرایی شروع بشه و اصلاحاتشون مثل تک جنسیتی کردن دانشگاه ها نباشه.

Demon King
24-05-2014, 11:32
و اینکه اعضای خانواده مشکلات هم رو درک نمیکنند و به این ترتیب اون اعضا دوست رو ترجیح میدن.

Motaharri
24-05-2014, 14:02
همه ی این فروپاشی ها به خاطر اینه که نظام خانواده سست شده و نه اینکه کارایی خودش رو از دست داده.تا الان هم که این همه فروپاشی وجود داره به خاطر جایگزین شدن موارد دیگه به جای خانواده به معنای کلمه واقعی هستش.تا اونجا که من اطلاع دارم در خیلی از کشورهای غربی مرد و زن اول با هم زندگی می کنند و بعد از گذشت چندین سال اگر دیدند اخلاقشون به هم می خوره اون وقت ازدواج می کنند.حالا تو این بین یک بچه ای هم بیاد وسط و از اون ور هم مرد و زن از همدیگر خوششون نیاد.پس تکلیف رشد بچه در محیط خانواده چی میشه؟دوستان لطفا نگید که چرا از ایران و بحث صیغه و ازدواج موقت چیزی نمیگی.بلکه به نظر من هم قوانین ایران هم در بحث محرم شدن زن ومرد به شیوه های مختلف نقص داره.
از دلایل اصلی طلاق ها خیانت هست.همه جا وجود داره.مواد مخدر است.ازدواج بدون شناخت است.وسوسه و تنوع طلبی و سرمایه فراوان مرد برای جایگزین کردن زن جوان به زن پیرتر.یکی از راهکارها برای برای کم شدن طلاق ها بردن نظام اموزشی کشور در سطح عالی است.همه ی ما چه در سطح مدیر و چه در سطح کارمند از پشت همین نیمکت های مدرسه وارد جامعه شدیم. وقتی نظام اموزشی کیفیت نداشته باشه هم از نظر علمی و هم از نظر اخلاقی دیگر چه انتظاری از خانواده اینده وجود داره؟!!بچه ها در درس های عمومی واخلاقی هیچ چیزی یاد نمیگیرند.و فقط یک سری تعاریف سنگین و فرار رو به خورد بچه ها و دانشجویان می دهند.دانشجو 20 سال داره درس می خونه اما دریغ از فهم بالا!!!!!برای اینکه 20 ساله داره شعار و کتاب داستان می خونه.فقط یاد گرفتیم بگیم ما از نژاد اریایی ها و چندین هزار سال سابقه هستیم.اما این از فرهنگ الان ماست!!!!! اقایون وقتی هم میان مثلا یک اصلاحاتی رو در سطح دانشگاه انجام بدهند صحبت از تک جنسیتی شدن دانشگاه ها می کنند.می خوان ابرو رو درست کنند می زنند چشم رو هم کور می کنند.خلاصه بگم که اگه قراره جامعه در بیست سال بعد خانواده های با دوامی داشته باشه باید اصلاحات از همین امادگی اون هم به صورت حساب شده و اجرایی شروع بشه و اصلاحاتشون مثل تک جنسیتی کردن دانشگاه ها نباشه.

ولی در گذشته که اکثرا بیسواد بودن، خانواده مستحکم بود.
یعنی سواد و آگاهی میتونه یکی از عوامل بی انگیزگی برای تشکیل خانواده باشه؟
اگر نه چرا تو عصر دانش خانواده همه جای دنیا اون مفهوم خودشو داره از دست میده؟

havzhini
24-05-2014, 15:34

از نظر من بله تشکلیات اجتماعی که ما میشناسیم که یکی از ارکانش هم خانواده هست کاملا کارایی خودش در عصر جدید از دست داده و این نظام اجتماعی با گسترش دانش و انسان محوری بجای حاکم محوری اتوماتایک روبه فروپاشی باید بره

باید افکار و عقاید حاکمان اصلاح بشه و بپذیرن که زمان حاکم محوری گذشته که افراد عامی رو با این نگاه که مردان فقط نیروی کار و صلاح جنگی و زنان مرغ جوجه کشی هستن میدید
باید بپذیره که هر انسان خواست و جایگاه خودش رو داره که این خواست و جایگاه رو هم فقط خوده فرد باید تعیین کنه
نه حاکم شهر هروقت نیروی کار برای برپایی کاخ یا سرباز برای جنگ احتیاج داشت دستور بده ازدواج کنید و خانواده تشکیل بدید و مثل دستگاه جوجه کسی به من ادم تحویل بدید و هروقت توان تامین اونها رو نداشت دستور بده نوزادان رو سرببرید

به دقیقا رابطه مستقیم داره
چون وقتی فرد به این دانش و شعور میرسه که هر فرد بتنهایی یک انسان هست و جایگاه و مرتبه ای داره و صرفا داشتن خانواده یا فرزند و ... مشخص کننده شخصیت و جایگاه فرد نیست
نه اینکه انسان بتنهای هیچ ارزشی نداشته باشه و تنها وقتی جایگاه و مرتبه عقلی و شعوری و اجتماعی داشت که مزدوج بشه یا خانواده تشکیل بده
که حتی با نامگذاری روی افراد مثل اذب و اجاق کور و ... میخوان نشون بدن اینطور انسانها هیچ ارزشی ندارن مگر اینکه اذب نباشن و ...

رضاس1000
24-05-2014, 15:48
سواد و اگاهی که در حد خوندن چند تا کتاب و چند تا نمره دانشگاهی باشه هیچ کمکی رو برای پرورش فرد برای تشکیل یک خانواده رو نمیکنه.سواد و اگاهی به خودی خود باعث بی انگیزگی نمیشه بلکه سواد و اگاهی که در حال حاضر در جامعه ایرانی وجود داره و خیلی ها به داشتنش افتخار می کنند کارایی لازم رو برای پرورش اجتماعی و اخلاقی فرد نداره.ضمن اینکه خیلی در طلاق هایی که صورت میگیره قشر عظیمی از این طلاق ها از افراد تحصیل کرده هستند و نکته جالب تر اینکه بخش خاصی از جوانان هم به دلیل ادامه تحصیل و رفتن تا دکترا و پروفسوری و به دنبال ان افزایش سن نسبت به تشکیل یک خانواده سخت گیر و یا حتی بی انگیزه می شوند.
علت اینکه در زمان قدیم خانواده ها مستحکم تر بودند به این خاطر بود که محبت و ایثار بین اعضای خانواده بیش تر بود.و این به دلیل سواد کم تر نبوده بلکه خانواده های ان موقع پرورش یافته تر بودند.کسی که سواد داره با کسی که فهم داره زمین تا اسمون فرقشه.ضمن اینکه در زمان قدیم داشتن بچه زیر 10 تا برای خانواده ها افت داشت و واقعا مردهای اون موقع مرد بودند:n01:
شرایط جامعه هم مهم است.شما الان رو با40 سال پیش در نظر بگیر.حتما خیلی از ما از بزرگان خودمون شنیدیم که درسته که اون موقع ها پول کم بود ولی ارزونی بود و کلا اگر صحبت کسبه ها هم بشنویم می گویند که اون موقع نسبت به وضع اقتصادی امروز جامعه بهتر بود.طلاق هایی که در جامعه وجود دارد همگی به یک شکل و علت نیستند.اما نکته ای که در همه ی اون ها اشکار هستش اینه که در ایران و تو واقعیت فقط چیزی به اسم وزارت اموزش داریم.و عنوان وزارت اموزش و پرورش در حد شعار باقی مونده.
علت اینکه چیزی تحت عنوان مفهوم خانواده داره در جامعه کم تر میشه به این دلیله که تجملات ساخته بشر رو جایگزین این مفهوم کردیم.این تجملات باعث شده که جامعه نسبت به همدیگر منزوی بشوند.حتی مثل اینکه قراره اموزش در ایران به طور کلی مجازی بشه و باز این از همون اصلاحاتی است که فقط رنگ و بوی مدرنیته رو داره و واقعا اگر این اتفاق در ایران سراسری بشه بدون توجه به جنبه پرورش و تربیت باید منتظر وقایع دردناکی بود.از دیگر عوامل تضعیف بنیان خانواده نداشتن فرهنگ استفاده از تکنولوژی و رسانه است و با توجه به اینکه سوء استفاده های زیادی از تکنولوژی برای انحراف یک جامعه میشه باید نسلی که به وجود میاد بسیار پرورش یافته تر از حتی 40 سال پیش باشند.

A.M.D.D.E.V.I.L
24-05-2014, 18:35
طرز فکر بشر هیچ وقت ثابت باقی نمی مونه . بلوغ فکری موجب جهان بینی متفاوت میشه و سبک زندگی متفاوتی رو به دنبال خواهد آورد .
به یاد داشته باشید که خود ازدواج یکی از اختراعات بشر هست و اگر بشر بتونه جایگزینی براش پیدا کنه دیگه از اون اختراع قبلی استفاده ی چندانی نخواهد شد . درست مثل وقتی که دیگه کسی از کاست برای شنیدن آهنگ استفاده نمی کنه .
در این اوضاع طبیعتا این "جایگزین" به دنبال خودش مشکلات جدیدی به میان خواهد آورد
افراد 2 دو دسته تقسیم خواهند شد
1- کسانی که تحمل چاره اندیشی به مشکلات جدید ندارند و دو دستی می چسبند به همان قوانین قدیمی و راه حل های قدیمی و بعضا حاضرند دست به هر کاری بزنند که اون امنیت خودساخته ی خودشون نره زیر سوال .
2- کسانی که به دنبال راه های جدید میرن و به دنبال این هستند که سوالات جدید مطرح کنند و برای یافتن پاسخ آنها سعی کنند و راهکار جدید ارائه کنند .
نتیجه چی میشه ؟
هر کدوم از دسته ی افراد شانس زندگی بهتر و در نتیجه قدرت بیشتری به دست بگیرند و با قوانین طبیعت سازگار تر باشند پیروز میدان میشوند تا وقتی که باز نیازی به تجدید نظر حس بشه .

حالا در اکثر نقاط دنیا ، نرخ طلاق بالا رفته دلایل خیلی زیادی داره مثل :
جوانانی که ازدواج میکنن دقیقا نمی دونن ازدواج چیه . با طرز تفکر که حاصل شعر و موسیقی و فیلم و هنر و تخیل هست بزرگ شدن . و انتظارات تخیلی از ازدواج دارن .
نیاز های که موجب ازدواج شدن از راه های دیگه ای تامین میشن .
امنیت روانی و آرامش خاطر کافی در افراد برای تشکیل خانواده نیست
جهان بینی عصر نو که شعار "در لحظه زندگی کن" را در جهان پراکنده است ، موجب میشه افراد به این نتیجه برسند که وقتی فقط 50 یا 60 سال از زندگی شون عمر مفید حساب میشه پس همون بهتر که در لحظه زندگی کنند و عمر خودشون رو طوری که خودشون می خوان سپری کنن .

رضاس1000
24-05-2014, 19:02
به یاد داشته باشید که خود ازدواج یکی از اختراعات بشر هست و اگر بشر بتونه جایگزینی براش پیدا کنه دیگه از اون اختراع قبلی استفاده ی چندانی نخواهد شد . درست مثل وقتی که دیگه کسی از کاست برای شنیدن آهنگ استفاده نمی کنه .
در این اوضاع طبیعتا این "جایگزین" به دنبال خودش مشکلات جدیدی به میان خواهد آورد

پس با استدلال بر این نقل قول شما اگر پس از چندی عروسک های زن مصنوعی که امروزه وجود دارند به طرز عجیبی پیشرفت کردند پس جایگزین خوبی برای امر ازدواج است.!!!!!!به حق چیزهای نشنیده!!!!!!!!!!

B.Russell
24-05-2014, 19:37
به نظر من تو این بحث خیلی مهم هست که هرکسی ابتدا مشخص کنه، که هدف انسان از زندگی در این کره خاکی چی هست؟

ممکنه یکی بگی هدف صرف گذراندن زمان هست، اونوقت چه نیاز به خانواده و اخلاق؟
ممکنه یکی بگه هدف پیشرفت علم و تکنولوژی هست و کشف مجهولات پی در پی توسط انسان، اونوقت چه نیاز به خانواده و اخلاق؟

خانواده یک میراث به جا مانده از گذشته است، که من برایش ارزش خاصی قائلم و به نظرم نسل نوین بزرگترین اشتباهی که داره میکنه، این میراث رو به تحجر ربط میده.

در حالیکه ارمغان فرد گرایی، نتیجه ای جز تنهایی و انزوا، روی اوردن به مصرف مواد مخدر مختلف از طبیعی تا صنعتی به برکت احترام به علم، بی هویتی، مصرف زدگی، بی تفاوتی نسبت به دیگران، رها شدن از حس مسئولیت و... رو نداشته.

مهم ترین کارکرد خانواده اعطای مسئولیت و تعهد به انسان هست، البته یک خانواده سالم.
برای همین در گذشته مردم به یکدیگر تا این حد اعتماد داشتن، همین نسل پدربزرگ های خودمون نیازی نیست دور بریم.
یک حرف ارزش صدها چک و سفته و ضامن و...رو بازی میکرد.

بهتره به جای آنکه تو سر هرچیزی که از گذشته باقی مونده بزنیم، با این استدلال که بشر در حال تکامله، تکامل رو در جهت گرفتن خوبی ها و رفع کاستی ها بدونیم.
نه حذف کامل یک پدیده ای چون خانواده و سپس جایگزینی فرد گرایی !!!

Saeed Dz
24-05-2014, 19:49
جناب Motaharri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتظر ارائه ی منبع بین المللی و معتبر برای صحبتتاتون هستم !

رضاس1000
24-05-2014, 19:53
جناب Motaharri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتظر ارائه ی منبع بین المللی و معتبر برای صحبتتاتون هستم !
اگر نقدی دارید لطفا نقد کنید و سربسته صحبت نکنید.البته من طرف جناب Motaharri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نمیگیرم اما اگه از سخنان ایشون نقد دارید بهتره با ذکر نقل قول به انتقاد بپردازید.

رضاس1000
24-05-2014, 20:02
به نظر من تو این بحث خیلی مهم هست که هرکسی ابتدا مشخص کنه، که هدف انسان از زندگی در این کره خاکی چی هست؟

ممکنه یکی بگی هدف صرف گذراندن زمان هست، اونوقت چه نیاز به خانواده و اخلاق؟
ممکنه یکی بگه هدف پیشرفت علم و تکنولوژی هست و کشف مجهولات پی در پی توسط انسان، اونوقت چه نیاز به خانواده و اخلاق؟
بر فرض یک نفر قصدش فقط گذر زمان و اون یکی فقط خوشگذرانی و اون یکی اون جوری و این یکی این جوری.اگه این هدف های فردی اصولی نباشه خب خانواده یعنی کشک.هدف هر انسان با شعوری از زندگی لذت از زندگی است.اما این لذت های زندگی با داشتن خانواده خوب و باالطبع جامعه خوب میسر میشه.خانواده خوب هست که یک جامعه رو چه بر اساس اخلاقی و چه براساس تکنولوژی و علم پیش می بره.ولی بدبختی اینه که تو غرب علم زیاد و اخلاق کم تر و در جهان سوم اخلاق کم وبیش زیاد تر و علم در حد صفر!!!!!بدبختی اینه.یکی ملاک رو غرب قرار میده و اون یکی شرق و یکی هم فردی. این یعنی افراط.جامعه خوب با ملاک قرار دادن هرکی هر جور زندگی کنه پیش نمیره

Saeed Dz
24-05-2014, 20:07
اگر نقدی دارید لطفا نقد کنید و سربسته صحبت نکنید.البته من طرف جناب Motaharri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نمیگیرم اما اگه از سخنان ایشون نقد دارید بهتره با ذکر نقل قول به انتقاد بپردازید.
سخنان ایشون در پست اول نیاز به منبع داره، چیزایی که ایشون با استناد با اونها سوالات یا ادعاهایی رو مطرح کرده و در موردشون بحث میشه در وحله اول نیاز به منبع داره تا بعداز تایید در موردشون بحث بشه!

رضاس1000
24-05-2014, 20:23
سخنان ایشون در پست اول نیاز به منبع داره، چیزایی که ایشون با استناد با اونها سوالات یا ادعاهایی رو مطرح کرده و در موردشون بحث میشه در وحله اول نیاز به منبع داره تا بعداز تایید در موردشون بحث بشه!

مشکل شما اینه که خودتون رو ویکی پدیا فرض کردید واز دیگران انتظار دانشنامه دارید.اصلا بر فرض اینکه ارقام و اماری که ذکر کردند دقیق نیست.در هر حال اینکه وضعیت طلاق و خانواده در جامعه جهان از خط قرمز هم عبور کرده رو نقض نمی کنه.پس لااقل به سوالات ایشون نظر بدید .اما اگر به نظر شما وضعیت طلاق و بنیان خانواده به لبه پرتگاه نرسیده پس لطف کنید شما هم از همون منبعی که این رو میگید برای ما بذارید تا ما هم ببینیم و در صورت صحت تایید کنیم!!

Saeed Dz
24-05-2014, 20:29
مشکل شما اینه که خودتون رو ویکی پدیا فرض کردید واز دیگران انتظار دانشنامه دارید.اصلا بر فرض اینکه ارقام و اماری که ذکر کردند دقیق نیست.در هر حال اینکه وضعیت طلاق و خانواده در جامعه جهان از خط قرمز هم عبور کرده رو نقض نمی کنه.پس لااقل به سوالات ایشون نظر بدید .اما اگر به نظر شما وضعیت طلاق و بنیان خانواده به لبه پرتگاه نرسیده پس لطف کنید شما هم از همون منبعی که این رو میگید برای ما بذارید تا ما هم ببینیم و در صورت صحت تایید کنیم!!
نه دوست عزیز مشکل من اینکه از ایشون میخوام به روش علمی و معتبر صحبت و بحث کنن! روشی که من بوجودش نیاوردم بلکه بوجود آمده و در تمام مجامع علمی هم اعتبار داره!

من ترجیح میدم در رابطه با چیزی اگر مطمئن نیستم و اطلاعات کافی ندارم، در موردش صحبت نکنم. قسمتی که بولد و سرخ شده نیاز ب منبع داره. شاید چیزی که شما یا دوستمون گفتن درست باشه اما بدون منبع اعتباری نداره و بنابراین نیاز به بحث در این رابطه از نظر شخص بنده نیست. منبع رو هم برای همین موضوع میخوام تا وارد بحث بشم.

رضاس1000
24-05-2014, 20:40
این هم دو منبع:این منابع رو خودم گذاشتم.شما هم برید سرچ کنید چیزی که محرز هست امار طلاق به صورت کلی افزایش پیدا میکنه.

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینجا

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Saeed Dz
24-05-2014, 20:59
این هم دو منبع:این منابع رو خودم گذاشتم.شما هم برید سرچ کنید چیزی که محرز هست امار طلاق به صورت کلی افزایش پیدا میکنه.

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینجا

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منظورم در رابطه کشور خودمون نبود که در این صورت مرکز آمار ایران معتبرتین منبع برای این مسئله هستش یا حداقل رسانه های معتبر (مثل روزنامه های معروف و پر تیتراژ یا ...) نه این دو سایت که اولی یک رسانه محلی و دومی هم که معلوم نیست اطلاعاتش رو از کجا گرفته. در کل میشه این مسئله رو در مورد جامعه خودمون پذیرفت چون خودمون در اینجا جامعه حضور داریم. اینکه من منبع معتبر خواستم در رابطه با اضهار نظر در مورد جوامع دیگر هستش.

تاپیک منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.

B.Russell
24-05-2014, 21:10
بر فرض یک نفر قصدش فقط گذر زمان و اون یکی فقط خوشگذرانی و اون یکی اون جوری و این یکی این جوری.اگه این هدف های فردی اصولی نباشه خب خانواده یعنی کشک.هدف هر انسان با شعوری از زندگی لذت از زندگی است.اما این لذت های زندگی با داشتن خانواده خوب و باالطبع جامعه خوب میسر میشه.خانواده خوب هست که یک جامعه رو چه بر اساس اخلاقی و چه براساس تکنولوژی و علم پیش می بره.ولی بدبختی اینه که تو غرب علم زیاد و اخلاق کم تر و در جهان سوم اخلاق کم وبیش زیاد تر و علم در حد صفر!!!!!بدبختی اینه.یکی ملاک رو غرب قرار میده و اون یکی شرق و یکی هم فردی. این یعنی افراط.جامعه خوب با ملاک قرار دادن هرکی هر جور زندگی کنه پیش نمیره

خود همین خانواده در شکل گیری چنین تفکراتی نقش مهمی داشتن.

شما شک نکنید اکثر انسان هایی که امروز از خانواده شاکی هستن، کسانی هستن که خانواده خوبی نداشتن، تو خانواده نتونستن مشکلاتشون رو برطرف کنن و بیشتر این نهاد رو روی اعصاب دیدن.
خوب طبیعی هست که اون رو بخوان نفی کنن و بگن مفید نبوده، چون هر انسانی بیشتر به زندگی خودش نگاه میکنه.

وقتی انسانی میگه من به دیگران اعتماد ندارم، به دلیل شکست هایی هست که در اثر اعتماد خورده و اگر هم گفته میشه خانواده شکست خورده چون خودش در خانواده خودش شکست خورده.

havzhini
24-05-2014, 21:49
خود همین خانواده در شکل گیری چنین تفکراتی نقش مهمی داشتن.

شما شک نکنید اکثر انسان هایی که امروز از خانواده شاکی هستن، کسانی هستن که خانواده خوبی نداشتن، تو خانواده نتونستن مشکلاتشون رو برطرف کنن و بیشتر این نهاد رو روی اعصاب دیدن.
خوب طبیعی هست که اون رو بخوان نفی کنن و بگن مفید نبوده، چون هر انسانی بیشتر به زندگی خودش نگاه میکنه.

وقتی انسانی میگه من به دیگران اعتماد ندارم، به دلیل شکست هایی هست که در اثر اعتماد خورده و اگر هم گفته میشه خانواده شکست خورده چون خودش در خانواده خودش شکست خورده.
گرامی با روش پروگاندایی که شما در پیش گرفتین نمیدونم واقعا چطور و با چه قصدی اواتار و نام یک فیسلسوف علمگرا و عقلگرا رو برای ایدیتون انتخاب کردین

هرکس از هرچیزی نقد داشت پس حتما مشکل شخصی با اون موضوع داره؟
مثلا کسی از دایناسور خوشش نیومد حتما اجدادش رو دایناسورها خوردن بله؟
خیر این تفکر و روش بحث شما کوچکترین ارزشی استدلالی نداره که با سفسطه بخواید نظرات دیگران مخدوش نشون بدید

مثلا حالا که شما طرفدار نظام خانواده کنونی هستید افتخارتون این هست خواناده خوبی داشتین ولی عقل و منطق و شعور در تفکراتتون هیچ جابی پس نداره؟

بنده لزومی نمیبینم درباره خانوادم اینجا ابراز وجود کنم و اگر نظری میدم حتی اگر اشتباه هست نظری هست با شعور و منطق و عقلم دارم ابراز میکنم
پس لطفا بیجا صحبت نکنید که نه تنها امیازی براتون نیست بلکه نشون دهنده ضعفهای شماست

B.Russell
24-05-2014, 23:16
گرامی با روش پروگاندایی که شما در پیش گرفتین نمیدونم واقعا چطور و با چه قصدی اواتار و نام یک فیسلسوف علمگرا و عقلگرا رو برای ایدیتون انتخاب کردین

هرکس از هرچیزی نقد داشت پس حتما مشکل شخصی با اون موضوع داره؟
مثلا کسی از دایناسور خوشش نیومد حتما اجدادش رو دایناسورها خوردن بله؟
خیر این تفکر و روش بحث شما کوچکترین ارزشی استدلالی نداره که با سفسطه بخواید نظرات دیگران مخدوش نشون بدید

مثلا حالا که شما طرفدار نظام خانواده کنونی هستید افتخارتون این هست خواناده خوبی داشتین ولی عقل و منطق و شعور در تفکراتتون هیچ جابی پس نداره؟

بنده لزومی نمیبینم درباره خانوادم اینجا ابراز وجود کنم و اگر نظری میدم حتی اگر اشتباه هست نظری هست با شعور و منطق و عقلم دارم ابراز میکنم
پس لطفا بیجا صحبت نکنید که نه تنها امیازی براتون نیست بلکه نشون دهنده ضعفهای شماست

خواهشا لغات قلمبه و سلمبه نظیر پروپاگاندا و... به کار نبرید.
وقتی حتی یک کتاب از راسل رو هم مطالعه نکردین، نمیخواد به بنده یاد بدین که ایشون تفکراتش چطور بوده، شما برداشت خودت رو از نظرات اون فیلسوف داری و من هم برداشت خودم رو، چون فکر کنم منظورت از عقل گرا بودن یعنی موافق عقل جنابعالی بودن !!!

اینقدر هم مثل بقیه دوستان سطحی نگر و تماشاگر آواتار نباشین، که اونوقت منم مجبورم بگم کسی که یک آدم سیگاری رو تو اواتارش میذاره، یک معتاده بدبخته که حتی به سلامتی خودش هم نمیتونه رحم کنه چه برسه بخواد به سلامت اخلاق و روان جامعه اهمیت بده.

نفرت از دایناسور و مقایسه اش با نفرت از خانواده اوج قیاس مع الفارق بود!!!!
کسی از شما نخواست درباره خانواده تون اینجا دُرفشانی بفرمایید، شعور و منطق و عقلی که شما ازش دم میزنی بخش اعظمش از تجربه های شما در زندگی حاصل شده از شکست ها و سرکوب ها و عقده ها و موفقیت ها و مطالعه ها و....

یکجوری از عقل حرف میزنین هرکس ندونه فکر میکنه عقل یک چیزی هست جدا از بدن انسان و توی یک محفظه در یسته که گذشته و تجربه و شناخت شخصی او از دنیا هیچ تاثیری روی این عقل نداشته و یک بی طرفه مظلومه !!!

کسی که تو زندگی معنی بی اعتمادی رو نچشیده باشه، معنی دروغ رو نچشیده باشه هیچ وقت نمیتونه صرف خواندن کتاب از اینا متنفر باشه.
خانواده هم همینطوره، کسی که خانواده خودش رو شکست خورده نبینه، نمیتونه اینقدر راحت اونو زیر سئوال ببره و بگه شکست خورده هست وگرنه از انسان که اساسش بر تجربه هست فاصله گرفته.

شما هم میتونی نقاب بر چهره بزنی و از گلستان های انچه در خانواده تان رخ داده سخن برانی، اما خانواده رو نهادی شکست خورده بدانی.
چیزی که تو این مملکت زیاده آدم ریاکار و نقاب دار از هر دو طرف و اهل شعار.

رضاس1000
24-05-2014, 23:56
منظورم در رابطه کشور خودمون نبود که در این صورت مرکز آمار ایران معتبرتین منبع برای این مسئله هستش یا حداقل رسانه های معتبر (مثل روزنامه های معروف و پر تیتراژ یا ...) نه این دو سایت که اولی یک رسانه محلی و دومی هم که معلوم نیست اطلاعاتش رو از کجا گرفته. در کل میشه این مسئله رو در مورد جامعه خودمون پذیرفت چون خودمون در اینجا جامعه حضور داریم. اینکه من منبع معتبر خواستم در رابطه با اضهار نظر در مورد جوامع دیگر هستش.

تاپیک منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.

ببینید این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم گذاشتم.اما انتظار نداشته باشید بیام لینک اسناد درجه 1 سازمان اماری هر کشور رو براتون لینک کنم.اگر شما واقعا علاقه به شرکت کردن در این بحث رو دارید خودتون برید در مورد درست بودن و یا نبودن رشد طلاق در دنیا تحقیق کنید و نظرتون رو در یکی از دو حالت به همراه منبع اورجینالتون پست کنید.چون شما انتظار دارید که طرف مقابل در قبال نظرش سند ارائه کنه و شما وظیفه تون تنها تایید درست بودن سند و یا غلط بودن سند باشه و همین و بس!!!!

Saeed Dz
25-05-2014, 12:54
ببینید این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم گذاشتم.اما انتظار نداشته باشید بیام لینک اسناد درجه 1 سازمان اماری هر کشور رو براتون لینک کنم.اگر شما واقعا علاقه به شرکت کردن در این بحث رو دارید خودتون برید در مورد درست بودن و یا نبودن رشد طلاق در دنیا تحقیق کنید و نظرتون رو در یکی از دو حالت به همراه منبع اورجینالتون پست کنید.چون شما انتظار دارید که طرف مقابل در قبال نظرش سند ارائه کنه و شما وظیفه تون تنها تایید درست بودن سند و یا غلط بودن سند باشه و همین و بس!!!!
علاقه ی من به اینکه یاد بگیرید علمی و قانونمند بحث کنید و نه از رو هوا بدون هیچ مدرکی!
من ادعایی نکردم یا نظری ندادم که بیام و براش منبع بذارم، کسی که ادعایی رو مطرح میکنه باید براش منبع معتبر ارائه کنه و این دقیقن کاری بود که شما و دوستتون انجام دادید و من هم ازتون منبع خواستم. شرایط ابنکه چه منبعی مناسب هستش رو هم از آرش عزیز براتون لینک کردم.
در صورتی که بحثی مطرح کنم که نیاز به منبع داشته باشه در کمتر از چند ساعت به منبع میرسم چون یاد گرفتم چطور اینکار رو کنم. به هر حال این پست شما فرار به جلو و فرافکنی برای ارائه نکردن منبع معتبر تلقی میشه.

لینکی هم که قرار دادید از طرف افزونه WOT نامعتبر تشخیص داده شد و من از ورود بهش اجتناب کردم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A.M.D.D.E.V.I.L
25-05-2014, 13:44
پس با استدلال بر این نقل قول شما اگر پس از چندی عروسک های زن مصنوعی که امروزه وجود دارند به طرز عجیبی پیشرفت کردند پس جایگزین خوبی برای امر ازدواج است.!!!!!!به حق چیزهای نشنیده!!!!!!!!!!
نمی دونم چه ربطی به پست من داره . ولی هیچ چیز در آینده رو نمی توان به طور دقیق پیش بینی کرد و هیچ چیز به طور آنی و بدونه مقدمه اتفاق نمی افته .
اما بعله . دانشمندان هنوز دارن کار می کنن روی ربات های ابر هوشمندی که برای برطرف کردن نیاز های انسان طراحی میشن .
طبیعتا آینده هم مثل گذشته و حال مشکلات خودش رو خواهد داشت . ما وظیفه نداریم اون مشکلات رو شناسایی و حل کنیم . ما اول باید مشکلات امروزی رو حل کنیم و روی مسائل تجدید نظر داشته باشیم بعد طبیعتا اون راهکاری که ارائه میکنیم برای آیندگان مشکلات نابی به وجود خواهد آورد که حلش وظیفه ی اون هاست .

رضاس1000
25-05-2014, 13:59
علاقه ی من به اینکه یاد بگیرید علمی و قانونمند بحث کنید و نه از رو هوا بدون هیچ مدرکی!
من ادعایی نکردم یا نظری ندادم که بیام و براش منبع بذارم، کسی که ادعایی رو مطرح میکنه باید براش منبع معتبر ارائه کنه و این دقیقن کاری بود که شما و دوستتون انجام دادید و من هم ازتون منبع خواستم. شرایط ابنکه چه منبعی مناسب هستش رو هم از آرش عزیز براتون لینک کردم.
در صورتی که بحثی مطرح کنم که نیاز به منبع داشته باشه در کمتر از چند ساعت به منبع میرسم چون یاد گرفتم چطور اینکار رو کنم. به هر حال این پست شما فرار به جلو و فرافکنی برای ارائه نکردن منبع معتبر تلقی میشه.

لینکی هم که قرار دادید از طرف افزونه WOT نامعتبر تشخیص داده شد و من از ورود بهش اجتناب کردم.

به قول یکی از کاربران عزیز: لطفا سفسطه نکنید!!!!!:n02:

اولا من بحث رو از همون ابتدا شروع نکردم.دوما اگر می گم امار طلاق رو به رشد هستش همین جوری از روی هوا این رو مطرح نکردم که شما این قدر خود خواهانه برای خودتون می برید و می بافید و چون منبع به تصویب شما و دوستان گرامی تون نرسید حرف های فرد مقابلتون رو سرتاسر سخنان بیهوده در نظر میگیرید.امار رو رشد طلاق رو نه تنها منابع موجود در سایت ها بلکه چندین و چندین بار که به صورت تصادفی دیدم در برنامه های فرهنگی در رسانه ها این امار رو به رشد طلاق در کشورهای توسعه یافته و جهان بارها تاکید شده.یه چیزی که هر از گاهی در انجمن از سوی بعضی کاربران اتفاق میفته اینه که فقط یادگرفتند بگن علمی و علمی وعلمی . در حالی که وقتی نقدی از پست های این دوستان مطرح میشه به جای پاسخ دادن به سوال نقد کننده شروع به پوچ و توهمی جلوه دادن پست اون طرف می کنند.اینکه منبع ها باب میل شما و دوستانتون نیست به این معنی نیست که حرف های ما سراسر سخنان بیهوده باشه.

به هر حال این پست شما فرار به جلو و فرافکنی برای ارائه نکردن منبع معتبر تلقی میشه.
نه دوست من هدف من فرار کردن از بحث و ارائه منبع نیست.این شما هستی که تصویب می کنی و برای خودت می بری و می بافی و چون با خودت فکر کردی که این منبع شرایط لازم رو نداره و استناد به تاپیک یکی از دوستان کردی خیال می کنی که حرف های طرف مقابلت همش از روی هواست.برام مهم نیست که لینک هایی رو که قرار دادم باور دارید و یا نه.چون بر خلاف گفته هاتون اصلی بودن منابع اصلا براتون مهم نیست و صرفا دوست دارید به هر قیمتی که شده پای اولین عقیده ای که در اولین پستتون ارائه میدید باشید و با بازی با کلمات و تجربه ای که در انجمن دارید به قول معروف نم پس ندید.حتی اگه اون لینک هایی رو که گذاشتم رو هم بذاریم کنار. موضوع تاسف اور رشد طلاق چه در ایران و چه در جهان غیر قابل انکار هستش.و من این رو بارها در رسانه های خارجی و ایرانی دیدم.

رضاس1000
25-05-2014, 14:13
اولش میای این رو میگی:

نمی دونم چه ربطی به پست من داره .
و بعد میای در جمله بعدت ربطش میدی:!!!!!

ولی هیچ چیز در آینده رو نمی توان به طور دقیق پیش بینی کرد و هیچ چیز به طور آنی و بدونه مقدمه اتفاق نمی افته .
اما بعله . دانشمندان هنوز دارن کار می کنن روی ربات های ابر هوشمندی که برای برطرف کردن نیاز های انسان طراحی میشن .

طبیعتا آینده هم مثل گذشته و حال مشکلات خودش رو خواهد داشت . ما وظیفه نداریم اون مشکلات رو شناسایی و حل کنیم . ما اول باید مشکلات امروزی رو حل کنیم و روی مسائل تجدید نظر داشته باشیم بعد طبیعتا اون راهکاری که ارائه میکنیم برای آیندگان مشکلات نابی به وجود خواهد آورد که حلش وظیفه ی اون هاست .
در حقیقت شما داری میگی هم مشکلات خودمون رو درست کنیم و هم یک راهکاری رو ارائه بدیم که حال نسل بعدی رو بگیره و نسل بعدی وظیفشه بیاد رفعش کنه.واقعا جالبه هم به فکر مشکلات خودمون باشیم و هم راهکاری رو بدیم تا نسل اینده به خطر بیفته.به حق چیزهای نشنیده!!!!!

A.M.D.D.E.V.I.L
25-05-2014, 14:52
چیزی که من میگم اینه : هیچ راه حل مطلقی وجود نداره که تا ابد جواب گو باشه . همه ی راه حل ها روزی منسوخ خواهند شد .
و در ضمن ، در این فروم بحث ها نباید شخصی بشن . کسی علاقه نداره مشاجره ی بین دو نفر رو بشینه بخونه . واسه اون کار میره سایت دیگه . پس من ربطی بینشون ندیدم و به همین خاطر ربط دادم و هنوز هم نمی دونم آیا منظور شما دقیقا اونی بود که من گفتم یا چیز دیگری هست منظورتون .

در ادامه ی صحبت های پست قبلیم باید بگم که بله دقیقا همین طور هست . دانشمندان از همون اول ساختن و همین الان هم دارن می سازن . شما و من با دید امروز به مسائل نگاه می کنیم . و قضاوتی غلط خواهیم داشت . پس بهتره قضاوت نکنیم . ربات ها مسائل فردا هستند . و بحث بیشتر در این مورد بحث پوچی هست چون در مورد چیزی که هنوز عملا وجود نداره داریم بحث می کنیم .
اما در مورد راه کار های جدید هم کجای حرفم مبهم هست؟

مگر غیر از همین طور بوده ؟ در طول حدود 2500 سال تمدن مدرن بشریت ، همیشه یک مسئله مطرح میشده ، یک راهکاری معرفی میشده ، یه مدت بعد اون راهکار منسوخ می شد و یک راه کار جدید معرفی میشده .
این اصل طبیعت و ماهیت طبیعت هست که همه چیز دائما در حال تغییر و تحول باشه .

رضاس1000
25-05-2014, 15:28
در ضمن ، در این فروم بحث ها نباید شخصی بشن . کسی علاقه نداره مشاجره ی بین دو نفر رو بشینه بخونه . واسه اون کار میره سایت دیگه .
من بحث رو شخصی نکردم و تا اونجا که امکان داشت پیشنهاد بحث بدون حاشیه رو در پست هام دادم.اما بنا به مصالحی دیگه این کار رو نمی کنم.همچنین همیشه سعی می کنم بحثی رو در پست هام شخصی نکنم اما از طرفی پاسخ شخصی شروع کننده رو بدون هیچ توهینی جواب میدم.در ضمن نگاه عینک بین تون رو هم به پست های دیگران بکنید و صرفا از جنبه شخصی برای پست من تعیین تکلیف نکنید!!!!! اما برای اینکه بحث شخصی نشه بگذریم!!!!!

مگر غیر از همین طور بوده ؟ در طول حدود 2500 سال تمدن مدرن بشریت ، همیشه یک مسئله مطرح میشده ، یک راهکاری معرفی میشده ، یه مدت بعد اون راهکار منسوخ می شد و یک راه کار جدید معرفی میشده .
این اصل طبیعت و ماهیت طبیعت هست که همه چیز دائما در حال تغییر و تحول باشه .
این راهکار های جدید برای مصنوعات بی روح معنا پیدا میکنه.در مورد رابطه زن و مرد و به دنبال ان تشکیل خانواده هرگز این گونه نیست.یعنی اگر دانشمندان رحم زن رو شبیه سازی کردند پس دیگه تشکیل نطفه در رحم زن قدقن باید باشه و بچه باید از رحم مصنوعی ساخت بشر به وجود بیاد.!!!!!تو بحث نظام خانواده هیچ چیز نباید از حالت طبیعیش خارج بشه.کارکرد و تولید نظام خانواده نباید به اسم راهکار جدید رنگ و بوی مصنوعی به خودش بگیره.

پس من ربطی بینشون ندیدم و به همین خاطر ربط دادم و هنوز هم نمی دونم آیا منظور شما دقیقا اونی بود که من گفتم یا چیز دیگری هست منظورتون .
این جمله از معماهایی میشه که تا هزار سال دیگه کسی نمیتونه رمزگشایی کنه.:n02:یعنی چی ربطی بینشون ندیدید و به همین خاطر ربط دادید؟؟!!!!!!

اما در مورد راه کار های جدید هم کجای حرفم مبهم هست؟
در موردراهکارهای جدید و منسوخ شدن راهکارهای قدیمی حرفتون مبهم نیست.بلکه به نظر بنده غلطه.شما تولید خانواده با دوام رو داری رنگ و بوی تکنولوژی اینده میدی و مصنوعی می کنی.

A.M.D.D.E.V.I.L
25-05-2014, 16:11
خب پس ، راهکار شما چی هست ؟
(من راهکاری ندارم ، فقط گفتم به جای اینکه صورت مسئله رو هی تکرار کنیم به دنبال جواب های گوناگون باشیم و نه یک جواب رو به زور کاری بکنیم که مسئله رو حل کنه باز 2 دقیقه بعد همه چی از اول .)

Saeed Dz
25-05-2014, 16:11
به قول یکی از کاربران عزیز: لطفا سفسطه نکنید!!!!!:n02:

اولا من بحث رو از همون ابتدا شروع نکردم.دوما اگر می گم امار طلاق رو به رشد هستش همین جوری از روی هوا این رو مطرح نکردم که شما این قدر خود خواهانه برای خودتون می برید و می بافید و چون منبع به تصویب شما و دوستان گرامی تون نرسید حرف های فرد مقابلتون رو سرتاسر سخنان بیهوده در نظر میگیرید.امار رو رشد طلاق رو نه تنها منابع موجود در سایت ها بلکه چندین و چندین بار که به صورت تصادفی دیدم در برنامه های فرهنگی در رسانه ها این امار رو به رشد طلاق در کشورهای توسعه یافته و جهان بارها تاکید شده.یه چیزی که هر از گاهی در انجمن از سوی بعضی کاربران اتفاق میفته اینه که فقط یادگرفتند بگن علمی و علمی وعلمی . در حالی که وقتی نقدی از پست های این دوستان مطرح میشه به جای پاسخ دادن به سوال نقد کننده شروع به پوچ و توهمی جلوه دادن پست اون طرف می کنند.اینکه منبع ها باب میل شما و دوستانتون نیست به این معنی نیست که حرف های ما سراسر سخنان بیهوده باشه.

نه دوست من هدف من فرار کردن از بحث و ارائه منبع نیست.این شما هستی که تصویب می کنی و برای خودت می بری و می بافی و چون با خودت فکر کردی که این منبع شرایط لازم رو نداره و استناد به تاپیک یکی از دوستان کردی خیال می کنی که حرف های طرف مقابلت همش از روی هواست.برام مهم نیست که لینک هایی رو که قرار دادم باور دارید و یا نه.چون بر خلاف گفته هاتون اصلی بودن منابع اصلا براتون مهم نیست و صرفا دوست دارید به هر قیمتی که شده پای اولین عقیده ای که در اولین پستتون ارائه میدید باشید و با بازی با کلمات و تجربه ای که در انجمن دارید به قول معروف نم پس ندید.حتی اگه اون لینک هایی رو که گذاشتم رو هم بذاریم کنار. موضوع تاسف اور رشد طلاق چه در ایران و چه در جهان غیر قابل انکار هستش.و من این رو بارها در رسانه های خارجی و ایرانی دیدم.
من بحث فلسفی نکردم که سفسطه کرده باشم! و ممنون میشم که نوع سفسطه ی بنده رو مشخص کنید تا متوجه بشم و برای اینکار میتونید از تاپیک انواع مغلطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم کمک بگیرید. نمیدونم درخواست منبع معتبر کجاش سفسطه هستش؟!

خیر سخنان هیچکس بیهوده نیست و برعکس محترم و با ارزشه اما در حوزه علوم انسانی وقتی ادعایی مطرح میشه زمانی معتبر خواهد بود که منبع معتبری اون رو تایید کنه یا تحقیقی چیزی پشت سرش باشه. به استناد اینکه بنده بیام بگم این مسئله اینطور هست یا نیست نمیشه پذیرفت که درسته یا غلط.
معتبر بودن منابع ربطی به باب میل بودن بنده یا دوستانم نداره و اگر تصور شما بر بی اعتمادی به بنده یا دوستان هست به کتابخونه محل زندگیتون مراجعه و شرایط یک منبع معتبر رو بررسی کنید، مطمئن هستم که مطالبی که پیدا می کنید متفاوت نخواهد بود با پستی که آرش عزیز ارسال کردن. فکر میکنم در این مرحله هم احتمالن نویسنده های کتب مورد مطالعه شما از دوستان بنده هستند (:n02:).

گرامی اصلن حرف های بنده یا پست آرش رو فراموش کن، اگر دانشجو هستی به کتاب روش تحقیقت مراجعه کن و مطالعه کن ببین که در رابطه با منابع چه چیزی نوشته! من به کسی توهین نکردم و فقط منبع خواستم و اگر کسی ادعایی کنه ملزم به ارائه منبع یا چیزی که بهش بشه استناد کرد هستش. خودم بهت منبع معتبر رو دادم و گفتم سایت آمار مرکز ایران اما خب فکر نمیکنم بهش سر زده باشی و همینطور گفتم که در رابطه با ایران میتونم قبول کنم درست میفرمایی اما خب وقتی شما یا دوستان در رابطه با جامعه جهانی صحبت میکنی دیگه حرف از یک کشور نیست! و همچین ادعای بزرگی حتمن نیاز به منبع خواهد داشت.

من ترجیح میدم در رابطه با چیزی اگر مطمئن نیستم و اطلاعات کافی ندارم، در موردش صحبت نکنم. قسمتی که بولد و سرخ شده نیاز ب منبع داره. شاید چیزی که شما یا دوستمون گفتن درست باشه اما بدون منبع اعتباری نداره و بنابراین نیاز به بحث در این رابطه از نظر شخص بنده نیست. منبع رو هم برای همین موضوع میخوام تا وارد بحث بشم.
شاید به نظر شما این زرنگی یا از روی تجربه هست اما از نظر من کار درست همینه.

رضاس1000
25-05-2014, 16:59
من بحث فلسفی نکردم که سفسطه کرده باشم! و ممنون میشم که نوع سفسطه ی بنده رو مشخص کنید تا متوجه بشم و برای اینکار میتونید از تاپیک انواع مغلطه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم کمک بگیرید. نمیدونم درخواست منبع معتبر کجاش سفسطه هستش؟!
اره خوب.حق با شماست.من خودم می دونم که درخواست منبع ربطی به سفسطه نداره.اما از اول قصدم این بود که به در بگم دیوار بشنوه.چون اون کاربر عزیز کلا علاقه خاصی به اوردن عبارت سفسطه داره و شما چه قدر قشنگ پاسخ اون دوست عزیز رو دادید.:n08:امیدوارم اون دوست گرامی این ها رو به پای مزاح بذارند و دلخور نشوند. من در اوایل علاوه بر بحث با ایشون ازصحبت های ایشون هم استفاده کرده ام .هدف خشک نبودن بحث در تاپیک است.:n06:

گرامی اصلن حرف های بنده یا پست آرش رو فراموش کن، اگر دانشجو هستی به کتاب روش تحقیقت مراجعه کن و مطالعه کن ببین که در رابطه با منابع چه چیزی نوشته! من به کسی توهین نکردم و فقط منبع خواستم و اگر کسی ادعایی کنه ملزم به ارائه منبع یا چیزی که بهش بشه استناد کرد هستش. خودم بهت منبع معتبر رو دادم و گفتم سایت آمار مرکز ایران اما خب فکر نمیکنم بهش سر زده باشی و همینطور گفتم که در رابطه با ایران میتونم قبول کنم درست میفرمایی اما خب وقتی شما یا دوستان در رابطه با جامعه جهانی صحبت میکنی دیگه حرف از یک کشور نیست! و همچین ادعای بزرگی حتمن نیاز به منبع خواهد داشت.
شما اصلا اینترنت رو کنار بذار.منبع اصلی من رسانه های داخلی و هم رسانه های خارجی هستش.مثلا یه برنامه ای بود تو یکی از شبکه های خارجی داشت راجع به امار طلاق در غرب صحبت می کرد.خلاصه براتون بگم که از رشد طلاق مخصوصا تو کشور های صنعتی صحبت می کرد.اسم برنامش یادم نیست.چون اون موقع ها نمی دونستم تو این تاپیک ممکنه به کار بیاد:n02:
ولی دوست من یک ضرب المثلی هست که میگه گر نباشد چیزی مردم نگویند چیزها.بحث رشد طلاق در جامعه جهانی یک چیزیه که خیلی ها می دونن.همه جا حرفشه.چه منبع خارجی و چه منبع ایرانی.ما یک استادی داشتیم که چندین کشور اروپایی رو رفته.یک سری از وضعیت جامعه غربی صحبت می کرد و می گفت که فرهنگ اون وری ها از یک جهت هایی خیلی بالاتر از ایرانی هاست.مثل پوشش ساده.ویا از لحاظ مدیریتی و امکانات و بهداشت خیابان و غیره.ولی از نظر عواطف از جامعه ایرانی فاصله داشتند و از وضعیت طلاق صحبت می کرد.ببینید منبع من واقعیته.این حرف ها مال یک نفر نیست و مال دو نفر نیست بلکه برید از اون ور ابی هایی که واقعا دید حق گرایانه دارند و به مسائل تعصبی نگاه نمی کنند بپرسید.

شاید به نظر شما این زرنگی یا از روی تجربه هست اما از نظر من کار درست همینه.
موضوع منبع خیلی مهمه و من به خاطر این نقل قولی که کردید صحبت از زرنگی نکردم.اما ایراد کار شما جایی بود که گفتید:

در لا به لای صحبتاتون غروری دیده میشه که بنا به این غرور طرف مقابل رو متهم به صحبت کردن به صورت خالص از روی هوا می کنید.

Zeitgeist
25-05-2014, 17:36
عزیزان، "عصبانی" با یکدیگر برخورد نکنید.

از دوست خوش-خنده ی گرامی هم میخوام که دست از کل-کل کردن های کودکانه بردارند و تا همینجا که مسیر تاپیک به انحراف کشیده شده به نظر بنده کافی میتونه باشه و بهتره به بحث اصلی برگردیم.

به هر حال هر کسی برای ادعاهایش باید منبع ارائه کند؛ وگرنه بی ارزشند. اینکه کسی "یک چیزی شنیده" یا فلانی فلان چیز رو گفته، مدرک و منبع علمی محسوب نمیشوند.

وقتی فردی با اصول اولیه ی جوامع پیشرفته و در اینجا، غربی آشنایی ندارد، به نظرم، جایی برای اظهار نظر وی باقی نمیماند.

Zeitgeist
25-05-2014, 17:57
تفاوت های فکری، همواره میان افراد خانواده ها وجود داشته؛ ولی امروزه امکان جدا شدن از یکدیگر آسانتر گردیده...

- - - - - -

از نظر شخص بنده با توجه به تغییرات عظیمی که در علم و دانش و میزان اطلاعات بشر نسبت به محیط پیرامون رخ داده، نیازمند سیستم بهینه تری برای آموزش و پرورش کودکان و فرزندان جامعه هستیم.

در حال حاضر، اغلب والدین، افرادی هستند که چه از لحاظ علمی، و چه از لحاظ اخلاقی، مناسب برای تربیت "یک انسان" نیستند.

والدینی که بسیاری خود دارای جهل نسبت به علم، یا تعصبات مذهبی، و یا بعضاً مشکلات روانی هستند، فرزندانی همچون خودشان تربیت خواهند کرد و این سیکل جهل-پروری، تا ابد ادامه خواهد یافت.

به نظر من، برای داشتن یک جامعه ی سالم، با افرادی که "صحیح فکر میکنند"، و جامعه ای خالی از تعصبات فکری، نیازمند جایگزین کردن سیستم حیوانی و بی نظم خانواده، با یک سیستم آموزشی دقیق ماشینی هستیم.

باید برای ثانیه-ثانیه ی زندگی هر فرد برنامه ریخته شود و توسط یک سیستم آموزشی بدون خطا و ماشینی، اجرا گردد.

نوزادها چه به صورت طبیعی متولد شوند، و چه به صورت درون رحم مصنوعی داخل مزارع آزمایشگاهی، به نظرم باید از لحظه ی تولد در اختیار آن سیستم آموزشی perfect مورد نظر قرار گیرند.

در چنین سیستمی، بایستی اولویت با پرورش افرادی منطق-گرا، خالی از عقده ها و تعصبات فکری، و قادر به استفاده ی بهینه از امکانات مغزیشان باشد.

به نظر من، تنها راه جلوگیری از هرج و مرج ها و تقابلات فکری و عقیدتی که همه روزه در حال افزایشند، پرورش فرزندان در یک محیط سالم است؛ که متأسفانه (؟) سیستم خانواده های سنتی، با والدینی که خود دچار مشکلات فکری و روانی بسیارند، در این امر موفقیت چندانی تا به امروز نداشته و بسیاری از افراد جامعه، همچون والدینشان افرادی جاهل و متعصب (در هر زمینه ای) رشد میابند و قادر به استفاده از پتانسیل های فکریشان نیستند...

رضاس1000
25-05-2014, 18:37
عزیزان، "عصبانی" با یکدیگر برخورد نکنید.

از دوست خوش-خنده ی گرامی هم میخوام که دست از کل-کل کردن های کودکانه بردارند و تا همینجا که مسیر تاپیک به انحراف کشیده شده به نظر بنده کافی میتونه باشه و بهتره به بحث اصلی برگردیم.
از بابت پیشنهادتون ممنون.ضمنا بنا بر قوانین شما حق این رو ندارید برای کاربران تعیین و تکلیف کنید.هرجا که تاپیک خواست از مسیر اصلیش انحراف پیدا کنه مدیریت محترم بهش اشاره می کنه و امثال من و شما حق تعیین و تکلیف به کاربران رو نداریم و همه در برابر قانون یکی هستیم.

به هر حال هر کسی برای ادعاهایش باید منبع ارائه کند؛ وگرنه بی ارزشند. اینکه کسی "یک چیزی شنیده" یا فلانی فلان چیز رو گفته، مدرک و منبع علمی محسوب نمیشوند.

وقتی فردی با اصول اولیه ی جوامع پیشرفته و در اینجا، غربی آشنایی ندارد، به نظرم، جایی برای اظهار نظر وی باقی نمیماند.
لطف کنید شما که با جوامع پیشرفته غربی اشنایی دارید به جای ارائه پیشنهاد و انتقاد از کاربران مطلبی و منبع قرار بدید.فقط بعضی ها عادت دارند(حال به چه دلیل؟)دست جمعی به یک کاربر حمله کنند و این درست نیست.جناب Motaharri ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخص نشد بعد از ساخت تاپیک کجا رفتند و خبری از ایشون نیست.ولی من مثل یک مرد حرفی رو که می زنم براش لینک ارائه می دم و سعی می کنم مطالب مفید رو ارائه بدم اما عده ای فقط عادت کردند به ایراد گرفتن و و حتی عده کمی هم قصد سرکار گذاشتن کاربر رو دارند.من منابعی رو قرار دادم و کسی رو اجبار نکردم که منبع رو قبول کنه.در زیر هم دوباره یک لینکی رو قرار می دم و سعی ام ارسال مطالب مفیده و به هیچ وجه انجمن رو جای مسخره بازی نمیبینم.من از اینکه ادم بشاشی باشم افتخار هم می کنم و این از خصوصیت ایرانی هاست.
(البته اگر کسی رو ناخواسته ناراحت کردم واقعا ازش معذرت می خوام :n16:).از اونجا که مطالب شما به جز ارائه پیشنهاد هیچ بار علمی خاصی رو نداره جواب دادن به پست شما کار درستی نیست.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اپدیت شد:
اما در جواب پست شما که خدا رو شکر اقدام به ارائه مطالب مفید کرده اید.و از این بابت ممنونم.

به نظر من، تنها راه جلوگیری از هرج و مرج ها و تقابلات فکری و عقیدتی که همه روزه در حال افزایشند، پرورش فرزندان در یک محیط سالم است؛ که متأسفانه (؟) سیستم خانواده های سنتی، با والدینی که خود دچار مشکلات فکری و روانی بسیارند، در این امر موفقیت چندانی تا به امروز نداشته و بسیاری از افراد جامعه، همچون والدینشان افرادی جاهل و متعصب (در هر زمینه ای) رشد میابند و قادر به استفاده از پتانسیل های فکریشان نیستند...
من هم موافقم به اینکه فرزند باید با توجه به زمانه ای که در اون زندگی می کنه پرورش پیدا کنه.همچنین از درون خانواده روانی هیچ انسان سالم بیرون نمیاد و خیلی از جنایات ریشه در فضای نامناسب خانواده داره.

باید برای ثانیه-ثانیه ی زندگی هر فرد برنامه ریخته شود و توسط یک سیستم آموزشی بدون خطا و ماشینی، اجرا گردد.
اموزش همراه با پرورش

به نظر من، برای داشتن یک جامعه ی سالم، با افرادی که "صحیح فکر میکنند"، و جامعه ای خالی از تعصبات فکری، نیازمند جایگزین کردن سیستم حیوانی و بی نظم خانواده، با یک سیستم آموزشی دقیق ماشینی هستیم.
سیستمی پرسرعت و ماشینی اما نه به صورتی که احساسات مصنوعی بشه و همچنین از پرورش فکری خبری نباشه.

نوزادها چه به صورت طبیعی متولد شوند، و چه به صورت درون رحم مصنوعی داخل مزارع آزمایشگاهی، به نظرم باید از لحظه ی تولد در اختیار آن سیستم آموزشی perfect مورد نظر قرار گیرند.
اگر خمیرمایه نوزاد واقعا نوزاد باشه و هیچ فرقی حتی در حد اپسلون با نوزادی که از رحم زن بیرون میاد نداشته باشه به نظر من نوزاد نوزاد سالمی از بعد جسمی می تونه باشه و از بعد فکری و روحی باید برنامه ریزی دقیق اموزشی و پرورشی صورت بگیره

بانو . ./
25-05-2014, 19:02
دلایل فروپاشی :

[ 1 ] ازدواج قبل از بلوغ فکری : ازدواجی که بر مبنای فقط و فقط غریضه جنسی رخ داده

[ 2 ] درست تربیت نشدن در محیط خانواده : رشد کردن در محیطی که شدیدا سنتی هست و شخص همیشه حالت منفعل داشته در تصمیم گیری دخالت داده نمیشده / روی رشد فکری شخص
کار نمیشده / رشد کردن در محیطی که به شخص به دلیل جنسیت مذکر هر گونه ازادی داده میشه حتی ازادی تصمیم گیری برای خواهران بنابراین در زندگی مشترک هم این افکار تحجرانه
بروز میکنه منها این بار در معیت همسر / کار نشدن روی اصول شخصی فرد مبنی بر احترام به خود : مسلما شخصی که به خود احترام بزاره به شخص دوم هم احترام میزاره

نخیر ! خانواده به نظر من هنوز هم مهمترین رکن هست و توی خانواده هست که شخص به یک بالانس از لحاظ روانی میرسه غرایض شخص تامین میشه [ البته منظورم صرفا خانواده سنتی نیست میتونه در خانواده هایی که ازدواجی توی اون ها هم رخ نداده باشه ( سبک غربی ) ]

بله الان در قرن 21 ام مهمترین مساله دیگه تامین نیازهای جنسی نیست مسلما اولویت ها عوض شده و باید اصلاحاتی از لحاظ شیوه تفکر و احترام به دیگر لحاظ بشه باید روی
خانواده ها کار بشه تا بشه فرزندانی با بلوغ فکری روانی تربیت کرد

frnsh
25-05-2014, 20:54
ممنون از دوستان واسه نظراتشون. هر کسی در این مورد عقیده ی خودش رو نسبت به چیزهایی که میدونه و دیده داره، منم عقیده م رو میگم.

در مورد اینکه نظام خانواده رو به فروپاشی هست یا نه، به نظر من بستگی به جا و سبک زندگی اون مردم در طول زمان داره. توی ایران که نظام تا به الان سنتی بوده و کم کم طلاق داره جای زندگی بسوز به سازی که خیلی وقت پیش سنت گذاری شده بود میگیره، آره اگه جامعه بچه ها و حتی زنان طلاق رو حمایت نکنه، فرو میپاشن. چون همینطور که میدونین توی ایران مرده که خانواده رو تامین میکنه، و زن بعد از طلاق بیشتر بار افت و کمبود پول رو تحمل میکنه و امکان ازدواج اونقدر براش آسون نیست. بچه هم چه پیش پدر بره چه مادر چه هر کس دیگه، نیاز به تامین امرار معاش داره. نمیدونم وضعیت یارانه ها چطوره اما ممکنه حتی تامین نشه. از طرفی، نیاز به خانواده برای بچه، چون پدر و مادرش یا خانواده شون به احتمال زیاد نمیتونن روشن فکر تر از اون شرایطی که توش بودن بشن، نمیتونن اونقدرها با محبت توی زندگی بچه تاثیر مثبت بذارن. از طرف دیگه، قبل از ازدواج بعد از اون شرایط زندگی ای که همه ی جوونا دارن، شیرجه زدن به زندگی مشترکی که خیلی از نیازهایی که تا حالا براشون برآورده نشده رو تامین میکنه؛در صورتی که اون نیازها از اول در طبیعتشون بودن و باید با آرامش و در شرایط درست تامین میشدن تا از تصمیمات اشتباه جلوگیری کنن!
در غرب یا جامعه ای که معروف به فروپاشیدگی خانواده س، اوضاع خیلی فرق میکنه. مخصوصا جامعه هایی که حمایت بیشتری از بچه و زن میکنن. اولا جامع افراد قبل از ازدواج آزاد زندگی میکنن، فرقی بین زن و مرد نیست و هر دو در کنار هم کار میکنن تا زندگی مستقلشون رو بعد از حدود 15-19 سالگی بسازن. وقتی هم که با هر پروسه ای شروع به زندگی مشترک با هم میکنن، اولا بیشتر بعد از تجربه ی زندگی با هم تصمیم به ازدواج میگیرن، و این عشق عاقلانه تری رو توی زندگیشون میاره. بعدم، چون قبلا مستقل بودن، میدونن چطور زندگیشونو بسازن. وقتی که زندگی در این شرایط میپاشه بچه از طرف دولت بیشتر حمایت میشه مخصوصا مالی در اون جوامعی که حمایت میکنن و دولت حقوق ماهیانه میده (نه بیمه ی بیکاری). پدر و مادر هر دو حق دیدن بچه رو دارن و خودش هم از سن پایین زندگیش مستقل میشه و نیاز چندانی نداره، همینطور که حتی اگه پدر مادرش با هم بودن هم، از سن پایین مستقل میشد. از طرف دیگه، مدرسه و جامعه این محیط رو بهتر فراهم میکنن تا به بچه یاد بدن چطور بهتر وارد جامعه بشه. آره ممکنه کمبود محبت زیادی بگیره، مثل بچه ای که توی ایران قربانی طلاق میشه، اما خودش میتونه زندگیش رو تشکیل بده و خودشو زندگیشو هر طور که میخواد آزادانه بسازه.

رضاس1000
25-05-2014, 21:25
ممنون از دوستان واسه نظراتشون. هر کسی در این مورد عقیده ی خودش رو نسبت به چیزهایی که میدونه و دیده داره، منم عقیده م رو میگم.

در مورد اینکه نظام خانواده رو به فروپاشی هست یا نه، به نظر من بستگی به جا و سبک زندگی اون مردم در طول زمان داره. توی ایران که نظام تا به الان سنتی بوده و کم کم طلاق داره جای زندگی بسوز به سازی که خیلی وقت پیش سنت گذاری شده بود میگیره، آره اگه جامعه بچه ها و حتی زنان طلاق رو حمایت نکنه، فرو میپاشن. چون همینطور که میدونین توی ایران مرده که خانواده رو تامین میکنه، و زن بعد از طلاق بیشتر بار افت و کمبود پول رو تحمل میکنه و امکان ازدواج اونقدر براش آسون نیست. بچه هم چه پیش پدر بره چه مادر چه هر کس دیگه، نیاز به تامین امرار معاش داره. نمیدونم وضعیت یارانه ها چطوره اما ممکنه حتی تامین نشه. از طرفی، نیاز به خانواده برای بچه، چون پدر و مادرش یا خانواده شون به احتمال زیاد نمیتونن روشن فکر تر از اون شرایطی که توش بودن بشن، نمیتونن اونقدرها با محبت توی زندگی بچه تاثیر مثبت بذارن. از طرف دیگه، قبل از ازدواج بعد از اون شرایط زندگی ای که همه ی جوونا دارن، شیرجه زدن به زندگی مشترکی که خیلی از نیازهایی که تا حالا براشون برآورده نشده رو تامین میکنه؛در صورتی که اون نیازها از اول در طبیعتشون بودن و باید با آرامش و در شرایط درست تامین میشدن تا از تصمیمات اشتباه جلوگیری کنن!
در غرب یا جامعه ای که معروف به فروپاشیدگی خانواده س، اوضاع خیلی فرق میکنه. مخصوصا جامعه هایی که حمایت بیشتری از بچه و زن میکنن. اولا جامع افراد قبل از ازدواج آزاد زندگی میکنن، فرقی بین زن و مرد نیست و هر دو در کنار هم کار میکنن تا زندگی مستقلشون رو بعد از حدود 15-19 سالگی بسازن. وقتی هم که با هر پروسه ای شروع به زندگی مشترک با هم میکنن، اولا بیشتر بعد از تجربه ی زندگی با هم تصمیم به ازدواج میگیرن، و این عشق عاقلانه تری رو توی زندگیشون میاره. بعدم، چون قبلا مستقل بودن، میدونن چطور زندگیشونو بسازن. وقتی که زندگی در این شرایط میپاشه بچه از طرف دولت بیشتر حمایت میشه مخصوصا مالی در اون جوامعی که حمایت میکنن و دولت حقوق ماهیانه میده (نه بیمه ی بیکاری). پدر و مادر هر دو حق دیدن بچه رو دارن و خودش هم از سن پایین زندگیش مستقل میشه و نیاز چندانی نداره، همینطور که حتی اگه پدر مادرش با هم بودن هم، از سن پایین مستقل میشد. از طرف دیگه، مدرسه و جامعه این محیط رو بهتر فراهم میکنن تا به بچه یاد بدن چطور بهتر وارد جامعه بشه. آره ممکنه کمبود محبت زیادی بگیره، مثل بچه ای که توی ایران قربانی طلاق میشه، اما خودش میتونه زندگیش رو تشکیل بده و خودشو زندگیشو هر طور که میخواد آزادانه بسازه.

اول اینکه ممنون نسبت به نظرات مختلف احترام قائل هستید.و این الگوی خوبی برای ما کاربران است.بنده هم قبلا عرض کرده بودم که غرب در بعضی موضوعات ازکشور ایران بهتره.اما رابطه عاطفی و محبت(منظورم پول و ثروت و امکاناتی که پدر و مادر به فرزند میده نیست)بلکه اون عصاره ای که باعث میشه خانواده ها کنار همدیگه باشند خیلی کمرنگه.هرچند در خود ایران هم کمرنگه اما واقعیت اینه که در غرب و کشور های توسعه یافته در حد اپسیلون هستش.من کشور های اروپایی نرفتم اما از خیلی کسانی که در اروپا و همچنین امریکا و کانادا زندگی کرده اند شنیدم که میگن اون خونگرمی که در ایران هست در بین اون ها نیست.

Zeitgeist
25-05-2014, 23:51
شنیدم که میگن اون خونگرمی که در ایران هست در بین اون ها نیست.

تا روی چه چیزی نام "خون-گرمی" بگذارید...

یک کشور پیشرفته، نه فقط از نظر صنعتی، بلکه همچنین از نظر فرهنگی در سطح پیشرفته تر و بالاتری قرار دارد. به نظر من، میزان "همدردی" و "احترام به حقوق انسانی متقابل" در آن کشورها بسیار بیشتر از جایی مثل ایران است.

در ایران، آن "خون-گرمی" که ازش سخن میگویید، یک دروغ رفتاری/فرهنگی بیش نیست.

در ایران، میزان رقابت میان افراد جامعه و خوی وحشیگری در مقابل یکدیگر به حدی بالا رفته که اصولاً مردم دیگر اهمیتی به اینکه حتی یک نفر در مقابلشان در حال مرگ باشد نمیدهند و میبینید که صحنه های مرگ افراد، در کشور ایران همچون رفتن به سینما هستند برای بسیاری!

احتمالاً چیزی که به آن میگویید "خون-گرمی"، چیزی نیست جز "دو رویی و ریا" و تلاش برای به قول پارسیان "شیره مالیدن بر سر طرف و کلاهبرداری و خالی کردن جیب او" (بخصوص اگر خارجی یا غریب باشد)... وی از شما دعوت میکند بروید درون خانه اش و سر سفره اش بنشینید، در حالی که معمولاً هدفش، به قول ایرانیان "تیغ زدن" شما هست (حالا به هر نوعی)...

فرهنگ "تعارف-کردن" درواقع چیزی نیست جز دروغ و نیرنگ و ریاکاری برای پنهان کردن شخصیت واقعی فرد. اگر "چیزی برای پنهان کردن وجود نداشته باشد"، نیازی به این حجم ریاکاری و تعارفات پوچ نیست...

این در حالی هست که در بخصوص کشورهای غربی، فرهنگ ساده و رک-گویی حاکم بوده و اغلب افراد، شخصیت واقعی خویش را به زبان آورده و به آن عمل میکنند، و میزان ریاکاری و نیرنگ، بسیار در سطح کمتری نسبت به این جامعه ی "خون-گرم" شما است!

frnsh
26-05-2014, 00:25

اول اینکه ممنون نسبت به نظرات مختلف احترام قائل هستید.و این الگوی خوبی برای ما کاربران است.بنده هم قبلا عرض کرده بودم که غرب در بعضی موضوعات ازکشور ایران بهتره.اما رابطه عاطفی و محبت(منظورم پول و ثروت و امکاناتی که پدر و مادر به فرزند میده نیست)بلکه اون عصاره ای که باعث میشه خانواده ها کنار همدیگه باشند خیلی کمرنگه.هرچند در خود ایران هم کمرنگه اما واقعیت اینه که در غرب و کشور های توسعه یافته در حد اپسیلون هستش.من کشور های اروپایی نرفتم اما از خیلی کسانی که در اروپا و همچنین امریکا و کانادا زندگی کرده اند شنیدم که میگن اون خونگرمی که در ایران هست در بین اون ها نیست.

همینطور که دوستمون گفتن تا اسم خون گرمی رو چی بذارین.

والله من حدود 1.5 ساله که بین فنلاندیا زندگی میکنم و مردم چندتا کشور اروپایی دیگه هم دیدم و واقعا فکر نمیکردم اینقدر گرم باشن!
آره وقتی باهاشون آشنا نیستی فقط احترامت رو نگه میدارن اما اونقدر نزدیک نمیشن، اما کافیه روی خوب نشون بدی و رک و راست باشی تا بفهمن میتونن بهت اعتماد کنن، به قدری برات مایه میذارن که خودت میمونی توش! کارایی که توی دوستای ایرانیم کمتر دیدم. مخصوصا وقتی جایی هستی که پشتیبانی نداری ایرانیهایی که اینجا میشناختم فکر کردن میخوام ازشون آویزون بشم یا هرچی! کلا ایرانیهای توی خارج معروفن به اینکه به هم کمکی نمیکنن که هیچ، سعی میکنن از همدیگه بکشن تا به بالا برسن.

حالا بگذریم از این موضوع تا بحث تاپیک منحرف نشه..
محبتی که توی خونواده های ایرانی گفتین رو من بیشتر به همبستگی ربط میدم. آره خونواده های ایرانی به هم نزدیکترن و حتی با اینکه ممکنه اخلاقهاشون با هم فرق کنه، اما برادر و خواهر خیلی به هم نزدیکترن چون مثل خارجیها از سن کم شروع به مستقل شدن و دنیا رو گشتن نکردن و بیشتر با خونه در ارتباط بودن مخصوصا دخترا. ماها توی خونواده به هم شاید یه مقدار نزدیکتر باشیم، اما به همون مقدار هم وقتی یه اتفاق منفی میفته به شدت از هم دور میشیم. یه چی تو مایه افراط و تفریط.. اما این خارجی ها بیشتر حد وسط رو نگه میدارن و رک و راست پیش میرن و نیاز به ثابت کردن چیزی اونقدر ندارن.
هر جامعه ای یه جور پیش رفته و یه جور اداب و رسوم و گذشته ش رو عملی کرده، اما در حال حاضر، خیلی از ملتها با هم ارتباط پیدا کردن و خیلی از جوامع (مثل ایران) دچار دوگانگی شدن و تا وقتی که این دوره نگذره جامعه به تعادلی که نیاز داره نمیرسه.

B3HZ@D
26-05-2014, 00:48

یک کشور پیشرفته، نه فقط از نظر صنعتی، بلکه همچنین از نظر فرهنگی در سطح پیشرفته تر و بالاتری قرار دارد. به نظر من، میزان "همدردی" و "احترام به حقوق انسانی متقابل" در آن کشورها بسیار بیشتر از جایی مثل ایران است.

در ایران، میزان رقابت میان افراد جامعه و خوی وحشیگری در مقابل یکدیگر به حدی بالا رفته که اصولاً مردم دیگر اهمیتی به اینکه حتی یک نفر در مقابلشان در حال مرگ باشد نمیدهند و میبینید که صحنه های مرگ افراد، در کشور ایران همچون رفتن به سینما هستند برای بسیاری!

احتمالاً چیزی که به آن میگویید "خون-گرمی"، چیزی نیست جز "دو رویی و ریا" و تلاش برای به قول پارسیان "شیره مالیدن بر سر طرف و کلاهبرداری و خالی کردن جیب او" (بخصوص اگر خارجی یا غریب باشد)... وی از شما دعوت میکند بروید درون خانه اش و سر سفره اش بنشینید، در حالی که معمولاً هدفش، به قول ایرانیان "تیغ زدن" شما هست (حالا به هر نوعی)...

فرهنگ "تعارف-کردن" درواقع چیزی نیست جز دروغ و نیرنگ و ریاکاری برای پنهان کردن شخصیت واقعی فرد. اگر "چیزی برای پنهان کردن وجود نداشته باشد"، نیازی به این حجم ریاکاری و تعارفات پوچ نیست...

این در حالی هست که در بخصوص کشورهای غربی، فرهنگ ساده و رک-گویی حاکم بوده و اغلب افراد، شخصیت واقعی خویش را به زبان آورده و به آن عمل میکنند، و میزان ریاکاری و نیرنگ، بسیار در سطح کمتری نسبت به این جامعه ی "خون-گرم" شما است!

درود

البته همونطور که خودتون اشاره کردین این یک فرهنگه . فرهنگ هم مثل یک عادت و تفکره که بین مردم جا می افته .

این تعارف کردن هم نمیشه گفت به کل ریاکاری و دروغه . خیلی وقت ها شده که مثلا در منزل دوستان رفتم و تعارف کردن برم داخل و قبول نکردم یا این که کار داشتم میخواستم برم ولی اومدن دستم رو گرفتن که منو ببرن داخل یا این که میخواستن به زور بیارن داخل خونشون ! :n02:

یا برعکسش هم بوده که خیلی وتقها من یا شما و بقیه دوستان به طرف مقابل بصورت مکرر اصرار میکنیم که بیاد داخل خونه . این که بگیم از بیخ و بن همه اینا الکی و فیلم بازی و ریا کاریه به نظرم یک کم زیاده رویه .

توی فرهنگ فعلی در حال حاضر طوری جا افتاده که اگه تعارف نکنی به طرف مقابل بر میخوره و فکر میکنه نمیخواستی که اونو داخل خونت بیاری یا این تعارفش نکردی چونکه از اون شخص خوشت نیومده پس برای همین این مورد ممکنه باعث دلگیری و ناراحتی بین بعضی ها بشه .

فرهنگ ها با هم فرق داره و نمیشه انتظار داشته باشیم که فرهنگی که توی انگلستان - سوئد یا دانمارک وجود داره با مال ما تطابق کامل داشته باشه . بالاخره همه این موارد محصول سال ها زمانه و توی گوشت و استخوان مردم رفته .

در کل بحث یک جورایی خارج از موضوعه ... از دلایل فروپاشی خانواده رسیدیم به تعارف کردن :n02:

رضاس1000
26-05-2014, 00:50

اولا من در مورد تعارف کردن صحبت نکردم که حالا بخوام در موردش قضاوت بکنم.خیلی از این تعارفاتی که مردم ایران به همدیگه می زنند برمیگرده به اون اداب و معاشرتی که رایج شده.مثلا دوست نزدیکت اومده یه چیزی از شمای ایرانی بخره و شما در ازای اون چیز مسلما مبلغی رو میگیرید.اما این طوری جا افتاده که شما اگه از کلمه قابل نداره استفاده کنی اداب معاشرت رو برقرار کردی.دقیقا مثل زمانی که وقتی می خوای وارد جمعی بشی باید سلام کنی چون اداب معاشرت ایجاد شده در ایران این رو میگه.قصه این تعارفاتی که در ایران وجود داره بیشتر به خاطر رعایت اداب معاشرت از دید فرهنگ ایرانیه. و این ربطی به نیرنگ و ریاکاری نداره.شما چون میگی انسان های نیرنگ باز شخصیت دورویی دارند پس هرکسی رو در خیابون و کوچه بازار ایران دیدیم که یک تعارفی زد به خاطر حس ریاکاریه.نه خیر برادر این طوری نیست.معلومه شما زیاد در اجتماع ایرانی رفت و امد نداری که این طوری استدلال می کنی.نفس اینکه پدیده تعارف در ایران جالب نیست رو قبول دارم اما اینکه این تعارفات همگی ناشی از ریاکاریه هرگز قبول ندارم.فرهنگ جامعه ایرانی طوری شده که گفتن بفرمایید داخل و یا قابل نداره جزء اداب معاشرت شده و به خاط همینه که خیلی ها از این عبارت ها استفاده می کنند.

بلانسبت بدبختی ما اینه:یکی میگه شرقی .اون یکی میگه غربی.من قبلا هم گفتم که فرهنگ غرب در برخی زمینه ها از ما ایرانی ها بهتره.اما نکته ای رو بگم که تو غرب هم وحشی بازی هست.(الان باز سر و کله بعضی دوستان پیدا میشه میگه برای این حرفت منبع ارائه کن و فقط ما تایید کنیم!!!!)
شما که هنوز شناختی از جریان این تعارف زدن های مرسوم ایرانی نمیدونی و همه رو متهم به ریاکاری می کنی به نظر نمیاد که از فرهنگ غرب هم شناخت خوبی داشته باشی که غرب رو یک جهان کاملا متمدن می دونی.

از شما که درک درستی از تعارفات مرسوم ایرانی پیدا نکردید باید پرسید که این بار منظور شما از خون گرمی چیست؟

والله من حدود 1.5 ساله که بین فنلاندیا زندگی میکنم و مردم چندتا کشور اروپایی دیگه هم دیدم و واقعا فکر نمیکردم اینقدر گرم باشن!
آره وقتی باهاشون آشنا نیستی فقط احترامت رو نگه میدارن اما اونقدر نزدیک نمیشن، اما کافیه روی خوب نشون بدی و رک و راست باشی تا بفهمن میتونن بهت اعتماد کنن، به قدری برات مایه میذارن که خودت میمونی توش! کارایی که توی دوستای ایرانیم کمتر دیدم.
اولا انسان های صادق رو همه جای دنیا دوست دارند و این یک چیز خاصی در غرب نیست!!!!!دوما هر گردی گردو نیست که شما هم مثل جناب Zeitgeist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک استدلالی رو می کنید و اون رو به همه منسوب می کنید.از قضا اطرافیان بنده چه غریبه و چه دوست همه انسان های محترمی هستند و روابط صادقانه و بدون نیرنگ و ریاکاری رو با همدیگه داریم.حالا ایا این درسته که من بیام با استدلال شما و اون کاربر محترم بگم که همه جای دنیا و همه جای ایران ادم های محترمی هستند؟؟؟!!!!!!!

محبتی که توی خونواده های ایرانی گفتین رو من بیشتر به همبستگی ربط میدم. آره خونواده های ایرانی به هم نزدیکترن و حتی با اینکه ممکنه اخلاقهاشون با هم فرق کنه، اما برادر و خواهر خیلی به هم نزدیکترن چون مثل خارجیها از سن کم شروع به مستقل شدن و دنیا رو گشتن نکردن و بیشتر با خونه در ارتباط بودن مخصوصا دخترا. ماها توی خونواده به هم شاید یه مقدار نزدیکتر باشیم، اما به همون مقدار هم وقتی یه اتفاق منفی میفته به شدت از هم دور میشیم. یه چی تو مایه افراط و تفریط.. اما این خارجی ها بیشتر حد وسط رو نگه میدارن و رک و راست پیش میرن و نیاز به ثابت کردن چیزی اونقدر ندارن.
هر جامعه ای یه جور پیش رفته و یه جور اداب و رسوم و گذشته ش رو عملی کرده، اما در حال حاضر، خیلی از ملتها با هم ارتباط پیدا کردن و خیلی از جوامع (مثل ایران) دچار دوگانگی شدن و تا وقتی که این دوره نگذره جامعه به تعادلی که نیاز داره نمیرسه.
ببینید من نه میگم ایران چه جای خوبیه و نه میگم غرب چه جای خوبیه.یکی تو یک سری چیزها خوبه و اون یکی هم تو یک سری چیزها.اما به صورت کلی مهر و محبت ایرانی به صورت کلی و نه برای هر ایرانی از غرب بهتره و من این رو نه از جنبه شخصی بلکه بارها با افراد متشخصی که به غرب رفته اند و برگشتند از روی کنجکاوی در این مورد سوال کردم و بسیاری از حرف هایی که در مورد غرب از من می شنوید حرف ان هاست(انها یک نفر نبوده اند و همچنین افراد تحصیل کرده و متشخصی بودند)

frnsh
26-05-2014, 15:12
اولا انسان های صادق رو همه جای دنیا دوست دارند و این یک چیز خاصی در غرب نیست!!!!!دوما هر گردی گردو نیست که شما هم مثل جناب Zeitgeist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک استدلالی رو می کنید و اون رو به همه منسوب می کنید.از قضا اطرافیان بنده چه غریبه و چه دوست همه انسان های محترمی هستند و روابط صادقانه و بدون نیرنگ و ریاکاری رو با همدیگه داریم.حالا ایا این درسته که من بیام با استدلال شما و اون کاربر محترم بگم که همه جای دنیا و همه جای ایران ادم های محترمی هستند؟؟؟!!!!!!!

ببینید من نه میگم ایران چه جای خوبیه و نه میگم غرب چه جای خوبیه.یکی تو یک سری چیزها خوبه و اون یکی هم تو یک سری چیزها.اما به صورت کلی مهر و محبت ایرانی به صورت کلی و نه برای هر ایرانی از غرب بهتره و من این رو نه از جنبه شخصی بلکه بارها با افراد متشخصی که به غرب رفته اند و برگشتند از روی کنجکاوی در این مورد سوال کردم و بسیاری از حرف هایی که در مورد غرب از من می شنوید حرف ان هاست(انها یک نفر نبوده اند و همچنین افراد تحصیل کرده و متشخصی بودند)

بله انسان صادق رو همه دوست دارن، اما یه عده ی خیلی زیادی هم منتظرن صداقت ببینن تا شروع کنن به سوء استفاده.
شما تجربه و منابع اطلاعاتی خودتو داری؛ شاید من محبتی که شما دیدین یا از خارجی ها ندیدین یا نشنیدین کسی دیده باشه رو از ایرانیا ندیدم، نه توی ایران و مخصوصا نه در خارج! نمیگم همیشه بد بوده یا همیشه خارجیها خوب بودن، اما در کل احترامی که خارج دیدم توی ایرانیا ندیدم. البته شخصیت هر کسی فرق داره.

در هر حال، فکر میکنم الان که بحث به جایی کشیده که کم کم داریم جملات خودمونو تکرار میکنیم، وقت Let's agree to disagree رسیده!

Masoud-2014
27-05-2014, 11:38
دو دلیل اصلی : اقتصاد و فرهنگ

Motaharri
01-06-2014, 12:12

تاپیک من رو تقریبا منحرف کردین، منبع چی؟
این هم آمار طلاق کشورهای دنیا :

تاپیک من دادن نرخ طلاق نیست که چند صفحه فقط منبع خواستین !!!
درباره سست شدن نظام خانواده در ایران و کشورهای جهان هست و علت های اون.
شما به عنوان یک انسان اگر نظری ندارین و فکر میکنین خانواده در دنیای امروز جایگاه بهتری داره بهتره نظر خودتون رو تبیین کنید و از رفتن به حاشیه بپرهیزید.

Zeitgeist
01-06-2014, 15:53
در گذشته، ازدواج ها معمولاً به صورت توافق دو طرف نبودند و زن ها در اغلب اوقات، همچون اجناس تبادل میگشتند. این وضعیت در فرهنگ ها و مذاهبی که اجازه به چند همسری و تعداد نامتناهی برده ی جنسی داده اند، فجیع تر بوده...

در اغلب موارد اصولاً چیزی به اسم "بنیان خانواده" تعریف شده نبوده و خانواده، درواقع بیشتر یک ماشین ارضای جنسی و تولید ثروت برای پدر بوده. زن اصولاً حق خاصی نداشته و معمولاً بدون اینکه نظر خودش رو بپرسن به خانه ی یک مرد فرستاده میشده. فرزندان هم بیشتر با هدف بقای نسل، به تعداد بالا تولید میشدن!

در اغلب موارد تعداد فرزندان به حدی بالا بوده که اصولاً حتی پدر خانواده نمیتوانسته همه را به خاطر بسپارد! مهمترین هدف وجودی فرزندان، کمک به پدر خانواده برای پیشبرد اهداف اقتصادی بوده.

روی چنین سیستمی که هزاران سال حاکم بوده اصولاً میتوان نام "خانواده" گذاشت که حالا بیایم امروز رو با آن روزگار مقایسه کنیم؟!

ولی امروزه، با افزایش سطح سواد، هم در میان مردان و هم در میان زنان، خانواده ها، با تفکر عمیق تر و با برنامه ی دقیق تری، بر اساس نظر دو طرف پایه گذاری میشن.

"هدف اصلی"، رفع نیاز جنسی یا تولید مثل به میزان بالا نیست و علاقه و نیاز به همدم، از اهمیت بالاتری برخوردار گشته.

خانواده هایی که در آنها، آزادی بیان وجود داره و فرزندان کمتری تولید میکنن، نتیجتاً فرزندان بهتر و خوش-فکرتری تربیت کرده و حتی اگر خود خانواده هم به تربیت فرزندان اهمیت بالایی ندهد، نظام آموزشی دولتی، این کار را خواهد کرد؛ که در مقایسه با سیستم قدیمی که فرزند رو در کوچه ول میکردن تا خودش تربیت بشه، بهتر هست!

با افزایش آگاهی ها و برابری حقوق مردان و زن ها، طلاق گرفتن آسان تر گشه و به جای اینکه شما یک خانواده ی پر از نفرت نسبت به یکدیگر داشته باشید که به زور قانون یا به زور خواسته ی مرد در کنار هم قرار گرفته باشن، افراد میتوانند از یکدیگر جدا شده و به این وضعیت فلاکت بار پایان دهند!

البته که همچنان در سیستم های دیکتاتوری و مذهبی، سیستم قدیمی حاکم بوده و به زنان اجازه ی تصمیم گیری در اغلب زمینه ها داده نمیشود. حتی هنوز در برخی نقاط، زنان به عنوان کالا داد و ستد شده و هنوز به باورهای مذهبی بر نگهداری بردگان جنسی ادامه میدهند.

خلاصه اینکه در یک کلام، به نظر من، به طور کلی، خانواده امروز در جایگاه بهتری قرار داره و فرزندان سالم تری تربیت میکنه. در کل سیستم "خانواده" دچار نقص های زیادی هست و عالی نیست، ولی حداقل امروزه نسبت به گذشته، عاقلانه تر و قانون-مند تر گشته.

همیشه نارضایتی هایی وجود دارد، ولی به واقعیت بنگرید، امروز خانواده ها مکان های بسیار بهتری هستند نسبت به گذشته که توصیفش کردم!

Motaharri
01-06-2014, 16:01
در گذشته، ازدواج ها معمولاً به صورت توافق دو طرف نبودند و زن ها در اغلب اوقات، همچون اجناس تبادل میگشتند. این وضعیت در فرهنگ ها و مذاهبی که اجازه به چند همسری و تعداد نامتناهی برده ی جنسی داده اند، فجیع تر بوده...

در اغلب موارد اصولاً چیزی به اسم "بنیان خانواده" تعریف شده نبوده و خانواده، درواقع بیشتر یک ماشین ارضای جنسی و تولید ثروت برای پدر بوده. زن اصولاً حق خاصی نداشته و معمولاً بدون اینکه نظر خودش رو بپرسن به خانه ی یک مرد فرستاده میشده. فرزندان هم بیشتر با هدف بقای نسل، به تعداد بالا تولید میشدن!

در اغلب موارد تعداد فرزندان به حدی بالا بوده که اصولاً حتی پدر خانواده نمیتوانسته همه را به خاطر بسپارد! مهمترین هدف وجودی فرزندان، کمک به پدر خانواده برای پیشبرد اهداف اقتصادی بوده.

روی چنین سیستمی که هزاران سال حاکم بوده اصولاً میتوان نام "خانواده" گذاشت که حالا بیایم امروز رو با آن روزگار مقایسه کنیم؟!

ولی امروزه، با افزایش سطح سواد، هم در میان مردان و هم در میان زنان، خانواده ها، با تفکر عمیق تر و با برنامه ی دقیق تری، بر اساس نظر دو طرف پایه گذاری میشن.

"هدف اصلی"، رفع نیاز جنسی یا تولید مثل به میزان بالا نیست و علاقه و نیاز به همدم، از اهمیت بالاتری برخوردار گشته.

خانواده هایی که در آنها، آزادی بیان وجود داره و فرزندان کمتری تولید میکنن، نتیجتاً فرزندان بهتر و خوش-فکرتری تربیت کرده و حتی اگر خود خانواده هم به تربیت فرزندان اهمیت بالایی ندهد، نظام آموزشی دولتی، این کار را خواهد کرد؛ که در مقایسه با سیستم قدیمی که فرزند رو در کوچه ول میکردن تا خودش تربیت بشه، بهتر هست!

با افزایش آگاهی ها و برابری حقوق مردان و زن ها، طلاق گرفتن آسان تر گشه و به جای اینکه شما یک خانواده ی پر از نفرت نسبت به یکدیگر داشته باشید که به زور قانون یا به زور خواسته ی مرد در کنار هم قرار گرفته باشن، افراد میتوانند از یکدیگر جدا شده و به این وضعیت فلاکت بار پایان دهند!

البته که همچنان در سیستم های دیکتاتوری و مذهبی، سیستم قدیمی حاکم بوده و به زنان اجازه ی تصمیم گیری در اغلب زمینه ها داده نمیشود. حتی هنوز در برخی نقاط، زنان به عنوان کالا داد و ستد شده و هنوز به باورهای مذهبی بر نگهداری بردگان جنسی ادامه میدهند.

خلاصه اینکه در یک کلام، به نظر من، به طور کلی، خانواده امروز در جایگاه بهتری قرار داره و فرزندان سالم تری تربیت میکنه. در کل سیستم "خانواده" دچار نقص های زیادی هست و عالی نیست، ولی حداقل امروزه نسبت به گذشته، عاقلانه تر و قانون-مند تر گشته.

همیشه نارضایتی هایی وجود دارد، ولی به واقعیت بنگرید، امروز خانواده ها مکان های بسیار بهتری هستند نسبت به گذشته که توصیفش کردم!

اینکه چنین دیدگاهی به زن و خانواده که تنها در مناطقی خاص از این کره زمین و اونم در زمان هایی مشخص رواج داشته رو به کل بنیان خانواده نسبت بدیم درست نیست.

اگر چنین دیدگاه پستی به زن در گذشته وجود داشته و همه چیز رابطه جنسی بوده، اساسا داستان های مشهور عشقی مثل لیلی و مجنون، رومئو ژولیت و... نباید پدید میومد و اینقدر فراگیر میشد، چون به قول شما زن ها برده جنسی بودن و اصلا کسی از عشق سر در نمیاورده !!!!!!!!!!

در کشورهای شرقی مثل چین و ژاپن و کره و... زنان بسیار مقدس بودن در حد ملکه هم ستایش میشدن و جایگاه مادر به قدری در خانواده بزرگ بوده که فرزند حتی در نقش شاه باید جلوی مادرش تعظیم میکرده. متاسفانه شما تاریخ عربستان و اطرافش رو گرفتین برابر با تاریخ گذشته بشریت.
خانواده در ایران و اکصر نقاط دنیا در گذشته این تصویر سیاهی که شما نشان دادین نبوده.

پیامدهای چنین خانواده های مدرنی از نظر شما چی بوده؟
کمبود اختلالات روانی، افسردگی و بیماری های روحی در جوامع؟
خوشحالی بیشتر و امید به زندگی بیشتر؟

حداقل جز صنعتی شدن و مصرف زدگی چهارتا مزیت این خانواده های مدرن رو نام ببرین که عمرشون به زیر 5 سال بند هست.

havzhini
01-06-2014, 17:22
اینکه چنین دیدگاهی به زن و خانواده که تنها در مناطقی خاص از این کره زمین و اونم در زمان هایی مشخص رواج داشته رو به کل بنیان خانواده نسبت بدیم درست نیست.

اگر چنین دیدگاه پستی به زن در گذشته وجود داشته و همه چیز رابطه جنسی بوده، اساسا داستان های مشهور عشقی مثل لیلی و مجنون، رومئو ژولیت و... نباید پدید میومد و اینقدر فراگیر میشد، چون به قول شما زن ها برده جنسی بودن و اصلا کسی از عشق سر در نمیاورده !!!!!!!!!!

من نمیبینم که این تفکر و نگاه مربوط به ماقبل تاریخ باشه و هنوز داریم میبینیم در همین اطراف ما این نگاه و سبک و سیاق بشدت دیده میشه و چیزهایی مثل چندهمسری و نگاه جنسیتی کاملا نمایان هست
حتی قانون براشون صادر میشه این نگاه با هزینه های فراوان تبلیغ میشه
پلاکاردهای فراوان میتونید در خیابانها ببینید که مردی رو با چندین پسر در حال گردش نشون میدده با شعار فرزند بیشتر و ....
ولی کوچکترین اثری از زن در این جمع نیست چرا؟
پس این حرف که این تفکر فقط مال یه منطقه خاص ماقبل تاریخ هست حرف مزحکیه
چندهمسری، نداشت حق حضانت،نداشتن حق طلاق، نداشتن حق سفر بدون اجازه ولی، نداشتن حق ازدواج بدون اجازه ولی و ... اگر نگاه جنسیتی نیست پس چی هست؟

بلکه در خیلی جاهای جهان و حتی نه خیلی دور این نوع نگاه به زن و مرد و خانواده وجود نداشته و نداره
در همین نزدیکی در 7هزار سال پیش نظر خوده دختر مهم بوده برای ازدواج و پدر اختیار به خوده دختر میداده

در کشورهای شرقی مثل چین و ژاپن و کره و... زنان بسیار مقدس بودن در حد ملکه هم ستایش میشدن و جایگاه مادر به قدری در خانواده بزرگ بوده که فرزند حتی در نقش شاه باید جلوی مادرش تعظیم میکرده. متاسفانه شما تاریخ عربستان و اطرافش رو گرفتین برابر با تاریخ گذشته بشریت.
خانواده در ایران و اکصر نقاط دنیا در گذشته این تصویر سیاهی که شما نشان دادین نبوده.

جالبه که اینجا از فرهنگ شرق و غرب دارید تعریف میکنید!!!
یعنی شما اون سبک زندگی شرقی و جایگاه زن در خانواده و جامعه رو مطلوب میدونید؟یعنی زن قدرت انتخاب اختیار برای خودش داشته باشه بدون روسری و توسری؟
ولی مطمعنا اگر چیزهای دیگه ای از همون فرهنگها ما بگیم بشدت مخالفت نشون خواهید داد

پیامدهای چنین خانواده های مدرنی از نظر شما چی بوده؟
کمبود اختلالات روانی، افسردگی و بیماری های روحی در جوامع؟
خوشحالی بیشتر و امید به زندگی بیشتر؟

صدها پیامد مثبت در این خانواده مدرن دیده میشه
صلح و ارامش در خانواده و پیامدش صلح بیشتر در جامعه و جهان
بالا رفتن دانش و سواد
بالارفتن رفاه
بالا رفتن شادی و نشات در خانواده و جامعه
کم شدن شدید امراض روحی و روانی
پیشرفت علم و تلنولوژی به واسطه بدون ارامش و ازادی فکری
و ....

حداقل جز صنعتی شدن و مصرف زدگی چهارتا مزیت این خانواده های مدرن رو نام ببرین که عمرشون به زیر 5 سال بند هست.

اتفاقا از نظر من یکی از موهبتها و دستاوردها بسیار بسیار بسیار مفید برای جامعه و خانواده وجود طلاق هست
وقتی خانواده ای ارامش و شادی و صلح درش وجود نداشته باشه ادامه دادنش یعنی خسارت و بار منفی برای فرد و جامعه
نه اینکه 2نفر هیچ شادی و لذت و بار مثبتی باهم در خانواده نداشته باشن ولی بازم باهم زندگی کنن و طلاق خاموش صورت بگیره و متعاقبش مواردی مثل خیانت و افسردگی و دها مشکل و مرض به دنبالش بیاد

Saeed Dz
03-06-2014, 13:34
تاپیک من رو تقریبا منحرف کردین، منبع چی؟
این هم آمار طلاق کشورهای دنیا :

تاپیک من دادن نرخ طلاق نیست که چند صفحه فقط منبع خواستین !!!
درباره سست شدن نظام خانواده در ایران و کشورهای جهان هست و علت های اون.
شما به عنوان یک انسان اگر نظری ندارین و فکر میکنین خانواده در دنیای امروز جایگاه بهتری داره بهتره نظر خودتون رو تبیین کنید و از رفتن به حاشیه بپرهیزید.
آمار این سایت که ماله سال 2004 هستش!
کاری که شما باید بکنی اینکه آمار سالهای مختلف رو از سایتهای مختلف و منابع معتبر خبری جمع کنی و باهم مقایسه کنی و نشون بدی که با در نظر گرفتن نسبت افزایش جمعیت آیا برای مثال طلاق ها افزایش پیدا کرده یا نه.

در فرهنگ لغت ما به پرسشگری و دعوت به بحث منطقی انحراف گفته نمیشه.

بانو . ./
03-06-2014, 20:41

حتی اگه این داستان لیلی و مجنون هم مد نظر باشه گرامی لیلی رو پدرش به اجبار به عقد شخصی به اسم قیس در اورد .. بنابراین در داستان هم حتی زن اختیاری ازخودش نداشته

مهندس مسعود
04-06-2014, 16:57
بی درنگ می توان گفت دلیل اصلی فروپاشی خانواده جدا شدن از ریشه های سنتی و مذهبی و علاقه به زندگی غربی است که از طریق ماهواره و حتی رسانه های داخلی تبلیغ می شود. وقتی در تلویزیون فیلم ها و سریال های فاسد غربی را پخش می کنیم که در آن زن و مرد به راحتی عرش خداوند را به لرزه در می آورند و فیلم و سریال های خودمان که در کمال بی شرمی ترویج طلاق می کنند از وزارت ارشاد اسلامی مجوز پخش در سینما و تلویزیون می گیرند چه انتظاری می توان داشت؟ ما مسلمانان اعتقاد به تقدس خانواده داریم و شایسته نیست با بهانه های بی اهمیت مثل مشکلات مالی و عدم توجه مرد ترویج طلاق کنیم. تابحال فکر کرده اید چرا مادربزرگان ما هیچ وقت طلاق نمی گرفته اند؟ آن ها می دانستند هدف از ازدواج تربیت نسل جدید است و به جای خودخواهی و رسیدگی به علایق شخصی به فرزندان و همسر خود فکر می کردند. به راستی چه روزگار خوبی بود. ای کاش جوانان امروز کشورمان کمی از آن ها یاد می گرفتند.

havzhini
04-06-2014, 17:18
تابحال فکر کرده اید چرا مادربزرگان ما هیچ وقت طلاق نمی گرفته اند؟ آن ها می دانستند هدف از ازدواج تربیت نسل جدید است و به جای خودخواهی و رسیدگی به علایق شخصی به فرزندان و همسر خود فکر می کردند. به راستی چه روزگار خوبی بود. ای کاش جوانان امروز کشورمان کمی از آن ها یاد می گرفتند.

میشه سوال کنم نسلی که مادربزرگان طلاق نگرفته ما تحویل دادن با طلاق نگرفتشون چه گلی! به سر این ممکلت زدن و چه ویزگی مثبتی درشون بوده که نسل طلاق گرفته غربی و شرقی ازش بی بهره هستن؟

ما که هیچ بار مثبتی از اون نسلها نذیده این و نسلهاست که ممکلت ما در عقبماندگی و فلاکت بسر بره

مهندس مسعود
04-06-2014, 23:52
میشه سوال کنم نسلی که مادربزرگان طلاق نگرفته ما تحویل دادن با طلاق نگرفتشون چه گلی! به سر این ممکلت زدن و چه ویزگی مثبتی درشون بوده که نسل طلاق گرفته غربی و شرقی ازش بی بهره هستن؟

ما که هیچ بار مثبتی از اون نسلها نذیده این و نسلهاست که ممکلت ما در عقبماندگی و فلاکت بسر بره

آن نسل انقلاب مقدس اسلامی را پدید آوردند که بی تردید مبارک ترین و برترین واقعه تاریخ این سرزمین است و بعد از آن هم نسلی بسیار غنی از شهیدان تربیت شدند که مقابل دشمن ایستادند تا از دین و ارزش های خود دفاع کنند و امروزه شما می گویید چه گلی به سر این مملکت زده اند. تاریخ صدر اسلام را شاید بتوانید فراموش کنید ولی تاریخ معاصر همین چند دهه گذشته را چطور فراموش کرده اید؟ چگونه می توانید یاد و خاطره شهیدان کشورمان را پایمالی کنید؟

havzhini
05-06-2014, 09:18
آن نسل انقلاب مقدس اسلامی را پدید آوردند که بی تردید مبارک ترین و برترین واقعه تاریخ این سرزمین است و بعد از آن هم نسلی بسیار غنی از شهیدان تربیت شدند که مقابل دشمن ایستادند تا از دین و ارزش های خود دفاع کنند و امروزه شما می گویید چه گلی به سر این مملکت زده اند. تاریخ صدر اسلام را شاید بتوانید فراموش کنید ولی تاریخ معاصر همین چند دهه گذشته را چطور فراموش کرده اید؟ چگونه می توانید یاد و خاطره شهیدان کشورمان را پایمالی کنید؟
تا اونجا که من یادمه اون نسل زنان و مادران همه فاحشه و مینیژوب پوش و یاغی و .... بودن که با تیغ انقلاب اسلامی شما اجبار روسری و تو سری براشون وضع کردید
حالا تبدیل به .... شدن؟

نسل کودتای 28مرداد چه؟
نسل قرارداد ترکمانچای چه؟
نسل تسخیر کشور بدست متفقین چه؟
و ...

تمام این نسلها ننگ تاریخ رو رقم زدن که از دامان همان مادران طلاق نگرفته پرورش یافتن

پس یک اتفاق اونهم توسط دقیقا برعکس چیزی که شما میگین و توسط افرادی مخالف رای شما اتفاق افتاد رو مصادره به مطلوب کردن خیلی راحته

مهندس مسعود
05-06-2014, 16:03
تا اونجا که من یادمه اون نسل زنان و مادران همه فاحشه و مینیژوب پوش و یاغی و .... بودن که با تیغ انقلاب اسلامی شما اجبار روسری و تو سری براشون وضع کردید
حالا تبدیل به .... شدن؟

نسل کودتای 28مرداد چه؟
نسل قرارداد ترکمانچای چه؟
نسل تسخیر کشور بدست متفقین چه؟
و ...

تمام این نسلها ننگ تاریخ رو رقم زدن که از دامان همان مادران طلاق نگرفته پرورش یافتن

پس یک اتفاق اونهم توسط دقیقا برعکس چیزی که شما میگین و توسط افرادی مخالف رای شما اتفاق افتاد رو مصادره به مطلوب کردن خیلی راحته

آقای محترم به مادران شهید پرور کشورمان توهین نکنید. همیشه افراد منافق در کشور وجود دارند که گول لذت های دنیوی را می خورند و ارزش های خود را به دشمن می فروشند. ولی زمانی که کل کشور رای آری به جمهوری اسلامی دادند این افراد پرورده همین مادربزرگان ما و مادرانشان بوده اند کفه همیشه در زندگی به جای خودخواهی به همسر و فرزندانشان خدمت می کردند و از همسرانشان با بهانه های بی اهمیت جدا نمی شدند چون می دانستند ازدواج و خانواده جایگاه مقدسی دارد که هدفش پرورش فرزندان صالح است و فرزند صالح نیاز به پدر و مادر دارد. بنده در دادگاه ها بسیار مشاهده کردم زوج های جوانی که بعد از بچه دار شدن از یکدیگر جدا می شوند با دلایل بسیار کودکانه مانند خشونت مرد یا ازدواج موقت یا عدم تمایل مرد به کار کردن و از خانه بیرون رفتن زن که همگی اختیارات شرعی مرد هستند که زن به خاطر آن ها در حین دریافت نفقه حاضر به تمکین نمی شود. دروغ فمینیسم غرب باعث شده زنان کشور ما جایگاه خود یعنی خدمت به همسر و پرورش فرزندان در خانه را فراموش کنند و تمایل داشته باشند به عنوان کالا در خارج از خانه مشغول خدمت به سایرین شوند در حالی که خانواده خویش در حال نابودی است. چه بر سر این فرزندان می آید؟ اگر این فرزندان همنجنس باز شوند آیا پدر و مادر طلاق گرفته پاسخگو هستند؟ گناهش بر گردن کیست؟ آیا من و شما که ساکت نشسته ایم مسئول نیستیم؟

رضاس1000
05-06-2014, 16:44
بنده در دادگاه ها بسیار مشاهده کردم زوج های جوانی که بعد از بچه دار شدن از یکدیگر جدا می شوند با دلایل بسیار کودکانه مانند خشونت مرد یا ازدواج موقت یا عدم تمایل مرد به کار کردن و از خانه بیرون رفتن زن که همگی اختیارات شرعی مرد هستند که زن به خاطر آن ها در حین دریافت نفقه حاضر به تمکین نمی شود.
این دلایل کودکانه ای که عرض می کنید از نگاه من خیلی کودکانه هم نیست ها!!!!!!!!!!!
یعنی شما می فرمایید مرد مجاز هست که زن رو در خونه زندانی کنه و یا اینکه بدون درنظر گرفتن رضایت زن اقدام به ازدواج موقت کنه و یا اینکه اینکه هر موقع دلش خواست دستش رو رو زنش بلند کنه و بد و بیراه به زن و خانواده اش بکنه.

حالا تبدیل به .... شدن؟
این قدر در مورد هموطنانتون و حتی مردمان خارج از کشور این قدر سطحی قضاوت نکنید.هم خطابم به جناب مهندس مسعود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم جناب havzhini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می باشد.تا یکی میاد بدون روسری از خیابون رد میشه قضاوت ناجور نباید به اون فرد کرد.تا یکی هم چادر به سر رد میشه نباید گفت چه انسان خوبی هستش.برعکسش هم همین طوره.تا یک نفر بدون روسری از خیابون رد شد نباید گفت که چه انسان خوبی هستش.پاک و ناپاک بودن یک انسان صرفا به خاطر اینکه روسری داره و یا نداره نیست.امثال من و یا شما چه حقی رو داریم که این قدر سطحی و کودکانه بیایم در مورد خلق خدا با این دلایل سست ننگ بی ابرویی بزنیم. :n23:

havzhini
05-06-2014, 17:06
این قدر در مورد هموطنانتون و حتی مردمان خارج از کشور این قدر سطحی قضاوت نکنید.هم خطابم به جناب مهندس مسعود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم جناب havzhini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می باشد.تا یکی میاد بدون روسری از خیابون رد میشه قضاوت ناجور نباید به اون فرد کرد.تا یکی هم چادر به سر رد میشه نباید گفت چه انسان خوبی هستش.برعکسش هم همین طوره.تا یک نفر بدون روسری از خیابون رد شد نباید گفت که چه انسان خوبی هستش.پاک و ناپاک بودن یک انسان صرفا به خاطر اینکه روسری داره و یا نداره نیست.امثال من و یا شما چه حقی رو داریم که این قدر سطحی و کودکانه بیایم در مورد خلق خدا با این دلایل سست ننگ بی ابرویی بزنیم. :n23:
گرامی یکبار دیگه پست رو بخونید اگر تا حالا نظرات دیگه منو نخوندین
این مطلبی که من گفتم نظر من نبوده و نیست بلکه دیدگاه و بیانات و نظرات افرادی مثل این مهندس بوده و هست درباره زنان و مردان گذشته و حالا
پس خلت مبحث نکنید لطفا و نظرات بنده در اینجور موارد کاملا روشن هست

اصولا از دیگاه من چیزی به اسم پاک و ناپاک ندارم و اعمال و سبک رفتار و زندگی هر فرد به خودش مربوطه و انگ پاکی و ناپاکی فقط برای تخطئه و ترور شخصیتی افراد هست نه چیز دیگه

مهندس مسعود
05-06-2014, 18:07
این دلایل کودکانه ای که عرض می کنید از نگاه من خیلی کودکانه هم نیست ها!!!!!!!!!!!
یعنی شما می فرمایید مرد مجاز هست که زن رو در خونه زندانی کنه و یا اینکه بدون درنظر گرفتن رضایت زن اقدام به ازدواج موقت کنه و یا اینکه اینکه هر موقع دلش خواست دستش رو رو زنش بلند کنه و بد و بیراه به زن و خانواده اش بکنه.

بنده نمی گویم مرد حق دارد هر موقع که دلش خواست دست روی زن بلند کند ولی در شرایط خاص این کار هم ممکن است لازم شود و زن نباید به خاطر این دلایل کودکانه و خودخواهانه از وظیفه خود یعنی تمکین همسر و تربیت فرزندان کناره گیری کند. مرد حق ازدواج موقت دارد و دلیلی ندارد زن به خاطر استفاده مرد از حق الهی و شرعی وی تقاضای جدایی کند. اینها همگی تاثیرات نظام فاسد غرب است.

رضاس1000
05-06-2014, 20:00
مرد حق ازدواج موقت دارد و دلیلی ندارد زن به خاطر استفاده مرد از حق الهی و شرعی وی تقاضای جدایی کند.

لطفا نظر شخصی تون رو به چیزی به اسم حق الهی نسبت ندهید.درست نیست نظراتمون رو طوری بیان کنیم که انگار خدا هم با نظرمون موافق هستش.خیلی از مردها هدفشون نسبت به ازدواج موقت خوشگذرانی هستش.از نظر من بی بند و باری خوشبختی نمیاره.بی بند وباری فقط این نیست که ادم ها به صورت هر کی هر کی با همدیگه در ارتباط جنسی باشند.این ازدواج موقتی که من در ایران می بینم خیلی تفاوت خاصی رو با بی بند وباری که در جوامع جهان وجود داره نداره.واقعا یعنی چی که مرد بیاد با یک زنی ازدواج موقت بکنه و این وسط خوشگذرانی بکنه و زمانی که قرارداد تموم شد هر کدومشون بروند پی کارشون تا نوبت یک مرد و یا یک زن متفاوت دیگر!!!!!!این چه فرقی با بی بند وباری که در دنیا ازش یاد می کنند داره؟؟؟؟من با ازدواج دوم مرد به همراه رضایت زن که موقتی نباشه موافق هستم.اما این که زن و مرد بیان قرار داد چند ماهه ببندند که از وجود هم که بیشترش هم جنسی هستش بهره مند شوند و بعد از اون نخود نخود هر که رود خانه ی خود رو اصلا قبول ندارم.ازدواج موقت از نظر من بی بند و باری هستش.و هیچ فرقی با بی بند و باری که در جوامع از اون یاد می کنند نداره.

اینها همگی تاثیرات نظام فاسد غرب است.
بی بند و باری رو یک کلاه شرعی به اسم ازدواج موقت گذاشتند که که مردان کشور های محدود هم از تنوع طلبی لذت ببرند.نفس بی بند و باری خیلی بد هست و علت اون از هم پاشیدن نظام خانواده است حال چه با کلاه شرعی و چه بی کلاه شرعی.

مهندس مسعود
06-06-2014, 05:23
لطفا نظر شخصی تون رو به چیزی به اسم حق الهی نسبت ندهید.درست نیست نظراتمون رو طوری بیان کنیم که انگار خدا هم با نظرمون موافق هستش.خیلی از مردها هدفشون نسبت به ازدواج موقت خوشگذرانی هستش.از نظر من بی بند و باری خوشبختی نمیاره.بی بند وباری فقط این نیست که ادم ها به صورت هر کی هر کی با همدیگه در ارتباط جنسی باشند.این ازدواج موقتی که من در ایران می بینم خیلی تفاوت خاصی رو با بی بند وباری که در جوامع جهان وجود داره نداره.واقعا یعنی چی که مرد بیاد با یک زنی ازدواج موقت بکنه و این وسط خوشگذرانی بکنه و زمانی که قرارداد تموم شد هر کدومشون بروند پی کارشون تا نوبت یک مرد و یا یک زن متفاوت دیگر!!!!!!این چه فرقی با بی بند وباری که در دنیا ازش یاد می کنند داره؟؟؟؟من با ازدواج دوم مرد به همراه رضایت زن که موقتی نباشه موافق هستم.اما این که زن و مرد بیان قرار داد چند ماهه ببندند که از وجود هم که بیشترش هم جنسی هستش بهره مند شوند و بعد از اون نخود نخود هر که رود خانه ی خود رو اصلا قبول ندارم.ازدواج موقت از نظر من بی بند و باری هستش.و هیچ فرقی با بی بند و باری که در جوامع از اون یاد می کنند نداره.

بی بند و باری رو یک کلاه شرعی به اسم ازدواج موقت گذاشتند که که مردان کشور های محدود هم از تنوع طلبی لذت ببرند.نفس بی بند و باری خیلی بد هست و علت اون از هم پاشیدن نظام خانواده است حال چه با کلاه شرعی و چه بی کلاه شرعی.

خداوند نظرش را خیلی صریح بیان کرده است. اگر تمایل دارید در جبهه حق باشید باید گوش فرا دهید نه اینکه سعی کنید حرف خداوند را طوری تفسیر کنید که مشابه وسوسه های شیطان شود.

رضاس1000
06-06-2014, 12:35
خداوند نظرش را خیلی صریح بیان کرده است. اگر تمایل دارید در جبهه حق باشید باید گوش فرا دهید نه اینکه سعی کنید حرف خداوند را طوری تفسیر کنید که مشابه وسوسه های شیطان شود.
لطفا پامنبری نکنید.من از اولین پستی که در این انجمن دادم هیچ وقت سعی نکردم برای نظراتم از قران استفاده کنم.(می تونید پست های قبلی من رو ببینید) . بنابراین سعی در تحریف قران از جانب من بنا به انچه که شما می گویید کاملا غلط هستش.چون که من به هیچ عنوان از ایات قرانی استفاده نمی کنم.و علت اون هم اینه اگر قرار باشه این فدر راحت در نظراتمون از ایات قران استفاده کنیم در واقع تاپیک میشه محل تفسیر قران.و اگه قرار باشه هر کاربری با هر خصوصیات فکری بیاد به قران و یا هر کتاب ادیان دیگه ای برای نظراتش استناد کنه اون وقت دیگه تاپیک میشه پر از مطالب تحریف شده کتاب های خاصی مثل قران و یا ادیان دیگه.لطفا نظر شخصی خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید و کاری با نظرات خارج از خودتون نداشته باشید.دوست من تاپیک عکس های فلسفی رو فکر می کنم دیده باشی.هرکسی برای خودش یک جور تفسیر می کنه.یکی میگه عکس این پیغام رو میده.اون یکی میگه اصلا این عکس هیچ پیغامی رو نداره!!!!.هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه.در مورد قران هم همین طوره.شما بیا یک ایه رو نشون بده و بگو هر کسی بیاد این ایه رو تفسیر کنه.خب هر کسی میاد یک چیزی میگه.و تا اونجا که به خاطر دارم تفسیر و اظهار نظر شخصی در مورد ادیان در این انجمن ممنوع هستش.و علت اون هم به خاطر حساسیت اون هستش.شما اگه لالایی بلدی برای خودت بخون تا خوابت بگیره.اینکه ایا شخصی در جبهه ی حق است و یا نیست وظیفه شما نیست!!!اینجا کسی به موئظه شما توجهی نمی کنه.بلکه فقط به نقد و نظر البته شخصی تون توجه می کنه.اگه واقعا ازدواج موقت از نظر شما امر پسندیده ای هستش برای صحبتاتون یک دلیلی بیارید.مثلا بگید به این دلیل نظام خانواده سست نمیشه.نه اینکه مثل بالا نظری شبیه به فتوا رو ارائه بدید.

مهندس مسعود
06-06-2014, 15:43
لطفا پامنبری نکنید.من از اولین پستی که در این انجمن دادم هیچ وقت سعی نکردم برای نظراتم از قران استفاده کنم.(می تونید پست های قبلی من رو ببینید) . بنابراین سعی در تحریف قران از جانب من بنا به انچه که شما می گویید کاملا غلط هستش.چون که من به هیچ عنوان از ایات قرانی استفاده نمی کنم.و علت اون هم اینه اگر قرار باشه این فدر راحت در نظراتمون از ایات قران استفاده کنیم در واقع تاپیک میشه محل تفسیر قران.و اگه قرار باشه هر کاربری با هر خصوصیات فکری بیاد به قران و یا هر کتاب ادیان دیگه ای برای نظراتش استناد کنه اون وقت دیگه تاپیک میشه پر از مطالب تحریف شده کتاب های خاصی مثل قران و یا ادیان دیگه.لطفا نظر شخصی خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید و کاری با نظرات خارج از خودتون نداشته باشید.دوست من تاپیک عکس های فلسفی رو فکر می کنم دیده باشی.هرکسی برای خودش یک جور تفسیر می کنه.یکی میگه عکس این پیغام رو میده.اون یکی میگه اصلا این عکس هیچ پیغامی رو نداره!!!!.هر کسی نظر شخصی خودش رو میگه.در مورد قران هم همین طوره.شما بیا یک ایه رو نشون بده و بگو هر کسی بیاد این ایه رو تفسیر کنه.خب هر کسی میاد یک چیزی میگه.و تا اونجا که به خاطر دارم تفسیر و اظهار نظر شخصی در مورد ادیان در این انجمن ممنوع هستش.و علت اون هم به خاطر حساسیت اون هستش.شما اگه لالایی بلدی برای خودت بخون تا خوابت بگیره.اینکه ایا شخصی در جبهه ی حق است و یا نیست وظیفه شما نیست!!!اینجا کسی به موئظه شما توجهی نمی کنه.بلکه فقط به نقد و نظر البته شخصی تون توجه می کنه.اگه واقعا ازدواج موقت از نظر شما امر پسندیده ای هستش برای صحبتاتون یک دلیلی بیارید.مثلا بگید به این دلیل نظام خانواده سست نمیشه.نه اینکه مثل بالا نظری شبیه به فتوا رو ارائه بدید.

امر به معروف و نهی از منکر وظیفه بنده است. بنده معتقدم نظام خانواده باید بر اساس آموزه های دین اسلام بنا شود که ازدواج موقت هم بخشی از آن است. در نظام خانواده غربی مرد حق ازدواج موقت را ندارد و مخالفت جوانان ما با ازدواج موقت هم به دلیل نفوذ فرهنگ غرب در کشور ما است که باید با آن مبارزه کرد. اکثر طلاق های کشور به دلیل دوری گرفتن از آموزه های اسلام است که مثال هایی از آن را قبلا عنوان کرده بودم. بنده معتقدم زنان به جای خودخواهی لازم است به فکر خانواده و فرزندان خود باشند. چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟ وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟ به خصوص وقتی این همه مرد بیکار در کشور وجود دارد و جمعیت کثیری از دانشگاه های کشورمان را زنان تشکیل می دهند که باعث می شود به جای خانه داری به فکر مدیریت خانواده باشند که حق و وظیفه مرد است. بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.

رضاس1000
06-06-2014, 20:17
امر به معروف و نهی از منکر وظیفه بنده است. بنده معتقدم نظام خانواده باید بر اساس آموزه های دین اسلام بنا شود که ازدواج موقت هم بخشی از آن است. در نظام خانواده غربی مرد حق ازدواج موقت را ندارد و مخالفت جوانان ما با ازدواج موقت هم به دلیل نفوذ فرهنگ غرب در کشور ما است که باید با آن مبارزه کرد. اکثر طلاق های کشور به دلیل دوری گرفتن از آموزه های اسلام است که مثال هایی از آن را قبلا عنوان کرده بودم. بنده معتقدم زنان به جای خودخواهی لازم است به فکر خانواده و فرزندان خود باشند. چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟ وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟ به خصوص وقتی این همه مرد بیکار در کشور وجود دارد و جمعیت کثیری از دانشگاه های کشورمان را زنان تشکیل می دهند که باعث می شود به جای خانه داری به فکر مدیریت خانواده باشند که حق و وظیفه مرد است. بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.
اولا زن و مرد هردو شون وظیفه مدیریت خانواده و فرزند رو دارند.والبته در درجه اول زن باید به تربیت رشد فرزند در خانه برسه.و مرد هم باید مخارج زندگی رو دربیاره.اما داری مثل کتاب دینی ها و چیزهایی که حفظ کردی نظر میدی.ببین دوست من فکر می کنی چرا زن مجبور میشه بره کار کنه؟؟!!!!!!ایا در این دوره و زمونه مرد می تونه مخارج رو تامین کنه؟؟؟!!!!اگه جوابت بله هست.پس نفست از جای گرم بلند میشه و دقیقا میشه ضرب المثلی که میگه سواره از حال پیاده خبر نداره.ایا مردی که که شب و روزش شده شیشه کشیدن و دو تا بچه قد ونیم قد هم داره و یک ذره غیرت هم نداره می تونه برای زن و خانواده اش مرد خوبی باشه؟؟؟و از اون طرف زن چه جوری برای بچه هاش غذا درست کنه؟؟؟این همه گرونی تو مملکت هستش و زن و مرد وقتی پا به پای هم کار می کنند باز هم نمیتونند خرج زندگیشون رو دربیارند.چون وضع اقتصاد خرابه.شما اصلا به واقعیات توجه نمی کنی.شما میگی زن نباید به اندازه کافی درس بخونه.بعد میگی نباید بره سرکار.پس زن چی کار کنه؟؟به قول دوستی در این انجمن بشه ماشین جوجه کشی؟؟؟!!!! واقعا زنان جامعه در این اشفته بازار اقتصاد چه جوری می تونند به تلاش مرد (اگر مرد باشه) تکیه کنند و با ارامش خاطر به تربیت فرزند بپردازند؟؟؟؟ گفتی بیشتر دانشجویان ما دختر هستند و دانشجویان پسر کم هستند.شما با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟اینکه دانشجویان پسر کم هستش به خاطر اینه که عرضه از خودشون نشون نمی دهند.و همین اقا پسر ها قراره فردا پدر خانواده بشوند و همین اقا پسرهای شما قرار خرج خانواده رو دربیاورند!!!!!!.یک علت دیگه ای که داره سربازی هستش که دوسال از زندگی پسر رو میگیره .اینکه چرا دانشجویان پسر کم هستش علت های متعددی رو داره.اما ربطی به تحصیل زن ها نداره.

چه معنی دارد زن به دلیل عدم اجازه شوهر برای کار در خارج از منزل تقاضای طلاق کند؟
چه معنا دارد اموزه های اسلامی شما بیاد حرف زور بزنه .واقعا اگه زن ها سواد درست و حسابی نداشته باشند جامعه متمدن میشه؟؟؟؟؟

وقتی زن نیازی به کار در بیرون از منزل ندارد چه دلیل دارد تحصیل کند که از شوهرش اجازه تحصیل می خواهد؟
شما از زندگی مردم اطلاع نداری و خیلی راحت میای میگی چرا زن باید کار کنه؟؟چرا باید زن تحصیل کنه که جوابش رو در بالا گفتم.

بنده فکر می کنم اکثر مصیبت های کشورمان به دلیل فرهنگ غربی تحصیل زنان شکل گرفته است. زنان برای خانه داری و تربیت فرزندان و تمکین همسر به چیزی بیشتر از سواد ابتدایی خواندن و نوشتن و تحصیلات مقطع ابتدایی نیاز ندارند.
باز هم افراط باز هم افراط.از ماست که بر ماست.اکثر مصیبت های کشورمون از خود ماست .فرهنگ غربی از نظر اموزشی خیلی بهتر از ما عمل می کنه.(البته از نظر اموزشی).من فکر می کنم که شما یک سری چیزها رو خوندی و دقیقا بر اساس چند تا دست نوشته می ایید تحلیل می کنید.به نظر من اول شما دیدتون رو نسبت به زندگی که الان در جامعه وجود داره واقعی تر کنید و بعد بهتر تحلیل کنید.از نظر من تمام دلایلی که ذکر کردید بیش تر به بهانه شبیه هستند تا دلیل!!!

مهندس مسعود
07-06-2014, 01:57
اولا زن و مرد هردو شون وظیفه مدیریت خانواده و فرزند رو دارند.والبته در درجه اول زن باید به تربیت رشد فرزند در خانه برسه.و مرد هم باید مخارج زندگی رو دربیاره.اما داری مثل کتاب دینی ها و چیزهایی که حفظ کردی نظر میدی.ببین دوست من فکر می کنی چرا زن مجبور میشه بره کار کنه؟؟!!!!!!ایا در این دوره و زمونه مرد می تونه مخارج رو تامین کنه؟؟؟!!!!اگه جوابت بله هست.پس نفست از جای گرم بلند میشه و دقیقا میشه ضرب المثلی که میگه سواره از حال پیاده خبر نداره.ایا مردی که که شب و روزش شده شیشه کشیدن و دو تا بچه قد ونیم قد هم داره و یک ذره غیرت هم نداره می تونه برای زن و خانواده اش مرد خوبی باشه؟؟؟و از اون طرف زن چه جوری برای بچه هاش غذا درست کنه؟؟؟این همه گرونی تو مملکت هستش و زن و مرد وقتی پا به پای هم کار می کنند باز هم نمیتونند خرج زندگیشون رو دربیارند.چون وضع اقتصاد خرابه.شما اصلا به واقعیات توجه نمی کنی.شما میگی زن نباید به اندازه کافی درس بخونه.بعد میگی نباید بره سرکار.پس زن چی کار کنه؟؟به قول دوستی در این انجمن بشه ماشین جوجه کشی؟؟؟!!!! واقعا زنان جامعه در این اشفته بازار اقتصاد چه جوری می تونند به تلاش مرد (اگر مرد باشه) تکیه کنند و با ارامش خاطر به تربیت فرزند بپردازند؟؟؟؟ گفتی بیشتر دانشجویان ما دختر هستند و دانشجویان پسر کم هستند.شما با چه استدلالی به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟اینکه دانشجویان پسر کم هستش به خاطر اینه که عرضه از خودشون نشون نمی دهند.و همین اقا پسر ها قراره فردا پدر خانواده بشوند و همین اقا پسرهای شما قرار خرج خانواده رو دربیاورند!!!!!!.یک علت دیگه ای که داره سربازی هستش که دوسال از زندگی پسر رو میگیره .اینکه چرا دانشجویان پسر کم هستش علت های متعددی رو داره.اما ربطی به تحصیل زن ها نداره.

چه معنا دارد اموزه های اسلامی شما بیاد حرف زور بزنه .واقعا اگه زن ها سواد درست و حسابی نداشته باشند جامعه متمدن میشه؟؟؟؟؟

شما از زندگی مردم اطلاع نداری و خیلی راحت میای میگی چرا زن باید کار کنه؟؟چرا باید زن تحصیل کنه که جوابش رو در بالا گفتم.

باز هم افراط باز هم افراط.از ماست که بر ماست.اکثر مصیبت های کشورمون از خود ماست .فرهنگ غربی از نظر اموزشی خیلی بهتر از ما عمل می کنه.(البته از نظر اموزشی).من فکر می کنم که شما یک سری چیزها رو خوندی و دقیقا بر اساس چند تا دست نوشته می ایید تحلیل می کنید.به نظر من اول شما دیدتون رو نسبت به زندگی که الان در جامعه وجود داره واقعی تر کنید و بعد بهتر تحلیل کنید.از نظر من تمام دلایلی که ذکر کردید بیش تر به بهانه شبیه هستند تا دلیل!!!

زن و مرد وظیفه مدیریت خانواده را دارند ولی حرف آخر را مرد می زند. مشکلات اقتصادی خانواده ها و کمبود شغل و درآمد کم برای مرد ها به دلیل اشتغال و تحصیل زنان است. اگر زنان تحصیل نکنند جا در دانشگاه های کشور برای مرد ها بازتر می شود و مردان بیشتری قادر به تحصیل خواهند بود. بیشتر بودن تعداد دانشجویان دختر از پسر بر اساس آمار سازمان سنجش دانشجویی کشور است. سربازی برای ایجاد آمادگی در دفاع از کشور عزیزمان است و به شغل ارتباطی ندارد. پسر در 18 سالگی به سربازی می رود و همسرش می تواند در منزل پدر خود بماند و پدر عهده دار مخارج دختر باشد گرچه بنده قبول دارم تربیت فرزند در چنین شرایطی دشوار است ولی برای این امر مقدس باید ایثار صورت گیرد. نفس بنده از جای گرم بلند نمی شود بنده کارمند معمولی بانک هستم و همسرم خانه دار و دو فرزند که خدا را شکر همان که دندان داد نان هم می دهد.
آموزه های اسلامی حرف زور نمی زنند بلکه حرف خق را می زنند. آیا شما می توانید یک شغل را بیان کنید که زن ها آن را بهتر از مردها انجام بدهند؟ تنها استثناء ممکن پزشکی و پرستاری زنان است که این شغل بهتر است در اختیار زنانی باشد که سایه مرد بالای سرشان نیست. چرا وقتی مرد ها می توانند شغلی را بهتر انجام دهند آن را به زنان واگذار کنیم تا هم کار به درستی انجام نشود و هم نظام خانواده ضربه سنگین ببیند؟ جهان بینی غربی شما چه پاسخی برای این پرسش دارد؟ فرهنگ غربی از هیچ نظر از فرهنگ ما برتری ندارد غرب در لجنزار فساد گرفتار شده است. آن ها در مدارس خود کفر را با نام علم تدریس می کنند و اصلا سخنی از اسلام نمی گویند. آن ها به کودکان مطالب جنسی آموزش می دهند و می گویند همجنسبازی طبیعی است. همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند. خواهش می کنم تفکر کنید.

laxer
07-06-2014, 02:10
اگر زنان تحصیل نکنند جا در دانشگاه های کشور برای مرد ها بازتر می شود و مردان بیشتری قادر به تحصیل خواهند بود.
بی استدلال ترین حرفی بود که در طول دوران زندگیم شنیدم!

همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند.

شما اگر انقدر دل پری از غرب دارید لطفا" از تکنولوژی غربی ( اینترنت و کامپیوتر) برای ارسال عقاید و اشتراک اونا بهره نبرید. (!)

Demon King
07-06-2014, 09:57
بی استدلال ترین حرفی بود که در طول دوران زندگیم شنیدم!

شما اگر انقدر دل پری از غرب دارید لطفا" از تکنولوژی غربی ( اینترنت و کامپیوتر) برای ارسال عقاید و اشتراک اونا بهره نبرید. (!)

اگه پاسخی نداری، چرا پست میدی؟
غربی ها کامپیوتر و اینترنت رو به وجود آوردن کسی منکرش نیست، ولی کاش اینقدر که خوبی هاشون رو میبینید، بدی ها رو هم میدیدید.
چرا مادر هنگامی که فرزند داره باید کار کنه؟ تربیت فرزند مهم نیست.؟ احتمالا الان یکی میاد میگه استفاده ابزاری از زن... باید بگم انجام دادن وظیفه هیچوقت استفاده ابزاری نیست. پس مرد هم که وظیفه داره کار کنه بهش بگیم استفاده ابزاری از مرد درسته؟
اصلا چرا باید فرزند دوست رو ترجیح بده بر خانواده، چرا باید معتاد بشه؟ معلومه وقتی مادر از شش صبح تا دوازده شب میره سر کار و فرزند رو به خاله یا هرکسی دیگه هم میسپاره این اتفقات عادیه.
فرزند بیش از مراقبت نیاز به محبت داره، و خاله یا هرکس دیگه هیچوقت اون محبت مادری رو به فرزند نمیرسونن.
اما متاسفانه با یکسری حرف هایی که به پشیزی نمیازره خودتونو گول میزنید با یه سری جمله های خنده دار:

زن باید استقلال داشته باشه، زن نباید تابع شوهر باشه و ...
زن اگه میخواد اینجوری باشه پس چرا ازدواج کرده؟ زنی که ازدواج میکنه یسری وظایف بهش اضافه میشه، حتما اون وظایف رو قبول کرده که ازدواج میکنه و دیگه نمیتونه با دوستاش بره بیرون و صفا سیتی چون شوهر داره.

علت بسیاری از طلاق های امروزی هم همینه، زن وظیفه ش رو در قبال شوهر فراموش کرده و با یه سری دلایل چرت مثل نداشتن استقلال طلاق میگیره، خیلی راحت، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

رضاس1000
07-06-2014, 10:08
نفس بنده از جای گرم بلند نمی شود بنده کارمند معمولی بانک هستم و همسرم خانه دار و دو فرزند که خدا را شکر همان که دندان داد نان هم می دهد.
ان شاء الله که شما و خانواده تون همیشه سلامت و خندان باشید و البته که خدا رو شکر.

سربازی برای ایجاد آمادگی در دفاع از کشور عزیزمان است و به شغل ارتباطی ندارد.
اینکه واقعا هدف از سربازی چیه رو کاری نداشتم بلکه حال به هر هدفی هم باشه پسر 2 سال از زندگی و فرصت های شغلی و زندگی مخصوصا در این اشقته بازار استخدام و کار عقب میفته.

پسر در 18 سالگی به سربازی می رود و همسرش می تواند در منزل پدر خود بماند و پدر عهده دار مخارج دختر باشد گرچه بنده قبول دارم تربیت فرزند در چنین شرایطی دشوار است ولی برای این امر مقدس باید ایثار صورت گیرد.
حرفاتون من رو یاد حرف های اون اقایی که در صدا و سیمای ایران هر هفته سخنرانی می کنه می اندازه.چون ایشون هم در سخنرانی هاشون بارها از رسیدن سن ازدواج در 14 سالگی می گویند.!!!!!دوست من دیگه دوره ای که دختر تا 9 سالش میشه و پسر 15 سالش میشه ازدواج می کنه تموم شده.شما که کارمند بانک هستی و در این اجتماع زندگی می کنی دیگه چرا این طور راحت صحبت می کنی؟؟؟واقعا اینکه می گید پسر 18 سالش میشه میره سربازی و بعد پدر عهده دار همسر پسر میشه یعنی چی؟تو این دوره و زمونه زن و مرد که پا به پای هم کار می کنند به سختی می تونند دستشون رو به دهنشون برسونند.

آیا شما می توانید یک شغل را بیان کنید که زن ها آن را بهتر از مردها انجام بدهند؟
نمونه اش همین کار بانکی که شما هم در این شغل هستید.من هیچ وقت یادم نمیره که یک سری رفته بودم تو یک بانکی یک پول تقریبا زیادی رو بریزم.علی رقم اینکه شماره حساب و همه چیز رو درست وارد کرده بودم و فیش رو دادم دست کارمند بانک که اتفاقا هم اقا بود ایشون پول من رو به اشتباه به حساب فرد دیگه ای واریز کرده بودند.من هم همون لحظه متوجه نشده بودم و فکر می کردم که پول ریخته شده به حسابم.!!!!! بلکه یک مدتی که گذشت خواستم یک استعلامی از حسابم بگیرم دیدم پولم کمه و کلی ترسیدم و شوکه شدم.تنها شانسی که اوردم این بود که فیش رو هنوز داشتم.وقتی رفتم بگم اقای فلانی من اون سری اومده بودم اینجا و دادم شما پول رو ریختید ولی به حسابم ریخته نشده طرف قبول نمی کرد.فیش رو بهش نشون دادم گفتم جناب این هم فیش .شماره ها هم درست وارد شده.!!!!!خب داستان تازه شروع شد.کار اداری.برو این رو بنویس.این کار رو کن.این جا رو امضا بزن.برو پیش رییس بانک.حالا چه قدر طول بکشه که بیان با صاحب حسابی که اشتباهی پول به حساب اون واریز شده بود در تماس باشند.اقا برات خلاصش کنم که نزدیک دو هفته به خاطر اشتباه این اقا معطل شده بودم.شانسی که اوردم فیش رو هنوز نگه داشته بودم والا هیچ کاری نمی توستم بکنم.

چرا وقتی مرد ها می توانند شغلی را بهتر انجام دهند آن را به زنان واگذار کنیم تا هم کار به درستی انجام نشود و هم نظام خانواده ضربه سنگین ببیند؟
من این رو همان طور که در بالا تعریف کردم خیلی خوب حس کردم.!!!!!!دوست عزیز خیلی شده که در کارهای اداری کارمند زن خیلی بهتر به کارها رسیدگی کرده است.

فرهنگ غربی از هیچ نظر از فرهنگ ما برتری ندارد غرب در لجنزار فساد گرفتار شده است.
همش افراط همش افراط.یا یکی میاد تمام و کمال فرهنگ غرب رو می پرسته و یا یکی مثل شما میاد همه چیز غرب رو زیر سوال می بره!!!!!.ما حقمونه که همون پشت صف های طویل بانکی بایستیم.

آن ها در مدارس خود کفر را با نام علم تدریس می کنند و اصلا سخنی از اسلام نمی گویند.
تنها چیزی که می دونم اینه که کیفیت اموزشی در اونجا خیلی بهتر از اینجاست.و الا نخبه های ما عبدالله نبودند که بروند اونجا!!!!

آن ها به کودکان مطالب جنسی آموزش می دهند و می گویند همجنسبازی طبیعی است.
تا اون حدی که برای کودک مطالب جنسی چیز عجیب و غریبی براش پدیدار نمیشه رو قبول دارم.اما مسائل فراتر از اون از قبیل همجنس بازی رو قبول ندارم.

همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند. خواهش می کنم تفکر کنید.
از صدقه سری همین غربی هاست که من و شما داریم با هم تبادل نظر می کنیم.

Atghia
07-06-2014, 10:31
زن و مرد وظیفه مدیریت خانواده را دارند ولی حرف آخر را مرد می زند. مشکلات اقتصادی خانواده ها و کمبود شغل و درآمد کم برای مرد ها به دلیل اشتغال و تحصیل زنان است. اگر زنان تحصیل نکنند جا در دانشگاه های کشور برای مرد ها بازتر می شود و مردان بیشتری قادر به تحصیل خواهند بود. بیشتر بودن تعداد دانشجویان دختر از پسر بر اساس آمار سازمان سنجش دانشجویی کشور است. سربازی برای ایجاد آمادگی در دفاع از کشور عزیزمان است و به شغل ارتباطی ندارد. پسر در 18 سالگی به سربازی می رود و همسرش می تواند در منزل پدر خود بماند و پدر عهده دار مخارج دختر باشد گرچه بنده قبول دارم تربیت فرزند در چنین شرایطی دشوار است ولی برای این امر مقدس باید ایثار صورت گیرد. نفس بنده از جای گرم بلند نمی شود بنده کارمند معمولی بانک هستم و همسرم خانه دار و دو فرزند که خدا را شکر همان که دندان داد نان هم می دهد.
آموزه های اسلامی حرف زور نمی زنند بلکه حرف خق را می زنند. آیا شما می توانید یک شغل را بیان کنید که زن ها آن را بهتر از مردها انجام بدهند؟ تنها استثناء ممکن پزشکی و پرستاری زنان است که این شغل بهتر است در اختیار زنانی باشد که سایه مرد بالای سرشان نیست. چرا وقتی مرد ها می توانند شغلی را بهتر انجام دهند آن را به زنان واگذار کنیم تا هم کار به درستی انجام نشود و هم نظام خانواده ضربه سنگین ببیند؟ جهان بینی غربی شما چه پاسخی برای این پرسش دارد؟ فرهنگ غربی از هیچ نظر از فرهنگ ما برتری ندارد غرب در لجنزار فساد گرفتار شده است. آن ها در مدارس خود کفر را با نام علم تدریس می کنند و اصلا سخنی از اسلام نمی گویند. آن ها به کودکان مطالب جنسی آموزش می دهند و می گویند همجنسبازی طبیعی است. همین غربی ها با علم خود باعث پدید آمدن بیماری ها و سلاح های کشتار جمعی شدند. خواهش می کنم تفکر کنید.

شما با اعتقادات افراطی به اصطلاح دینیتون واقعا وجه بدی رو ایجاد میکنید از دین اسلام!
همین امثال شما هستند که باعث دید بد جامعه میشن و باعث میشن که مردم فکر کنند همه کسانی که از آموزه های دینی بهره میبرن و به اونها استنداد میکنند مثل شما فکر و عقیده دارند
واقعا جای تاسف داره
کجای اسلام به زن گفته خونه بشینه فقط بچه نگه داره؟!
یکجوری صحبت میکنید انگار حرفاتون مربوط به زمان کنونی نیست و دست کم 100سال قبل دارید زندگی می کنید؟!
خانومها در چه شغلی بهترن؟!!!دسته ای از بهترین پزشکان ،بهترین استادهای دانشگاه و ... از خانومها هستند
اصلا بحث بهتر و بدتری نیست ولی زن ها هم در کلیه شاخه هایی که فعالیت دارند میتونن به بهترین وجه عمل کنند
حتی در همین ایران هم خانومهایی داریم که سمت دار هستند((خانم افخم سخنگوی وزارت خارجه ---خانم دستجردی وزیر سابق بهداشت--و کلی از نماینده های خانوم در دوره های مختلف مجلس))این موارد شوهر ندارن؟ بچه ندارن؟ یا نه نکنه مسلمون نیستن؟
وای به حال ما اگر قرار بود همه مثل شما فکر کنند
اقای به اصطلاح دین دار! شما و حرفاتون از روشنفکرهای غربزده ای که حداقل درست صحبت میکنند و حرفاشون جای تامل داره به مراتب بدتر هست
چرا که باعث میشی دید جامعه (اینجا مجازی هست نمونه کوچکی از جامعه واقعی) به شدت بد بشه و همون باقی مونده افرادی که جای امیدی دارن برای دینداری با عملکرد امثال شما نابود بشه

اصلا به قدری حرفاتون بعید و سطح پایین هست که ارزش نداره پست های شما رو نقد و جواب داد من خیلی تحمل کردم که چیزی نگم ولی واقعا دیگه از حد گذرونید
شخصا از کلیه دوستان تقاضا میکنم کلا پست های ایشون رو ندید فرض کنید! به نظر میرسه عمدا درصدد هستند تا با بیان اعتقادات فراتر از افراطی دست مایه تمسخر رو ایجاد کنند!

Demon King
07-06-2014, 10:42
شما با اعتقادات افراطی به اصطلاح دینیتون واقعا وجه بدی رو ایجاد میکنید از دین اسلام!
همین امثال شما هستند که باعث دید بد جامعه میشن و باعث میشن که مردم فکر کنند همه کسانی که از آموزه های دینی بهره میبرن و به اونها استنداد میکنند مثل شما فکر و عقیده دارند
واقعا جای تاسف داره
کجای اسلام به زن گفته خونه بشینه فقط بچه نگه داره؟!
یکجوری صحبت میکنید انگار حرفاتون مربوط به زمان کنونی نیست و دست کم 100سال قبل دارید زندگی می کنید؟!
خانومها در چه شغلی بهترن؟!!!دسته ای از بهترین پزشکان ،بهترین استادهای دانشگاه و ... از خانومها هستند
اصلا بحث بهتر و بدتری نیست ولی زن ها هم در کلیه شاخه هایی که فعالیت دارند میتونن به بهترین وجه عمل کنند
حتی در همین ایران هم خانومهایی داریم که سمت دار هستند((خانم افخم سخنگوی وزارت خارجه ---خانم دستجردی وزیر سابق بهداشت--و کلی از نماینده های خانوم در دوره های مختلف مجلس))این موارد شوهر ندارن؟ بچه ندارن؟ یا نه نکنه مسلمون نیستن؟
وای به حال ما اگر قرار بود همه مثل شما فکر کنند
اقای به اصطلاح دین دار! شما و حرفاتون از روشنفکرهای غربزده ای که حداقل درست صحبت میکنند و حرفاشون جای تامل داره به مراتب بدتر هست
چرا که باعث میشی دید جامعه (اینجا مجازی هست نمونه کوچکی از جامعه واقعی) به شدت بد بشه و همون باقی مونده افرادی که جای امیدی دارن برای دینداری با عملکرد امثال شما نابود بشه

اصلا به قدری حرفاتون بعید و سطح پایین هست که ارزش نداره پست های شما رو نقد و جواب داد من خیلی تحمل کردم که چیزی نگم ولی واقعا دیگه از حد گذرونید
شخصا از کلیه دوستان تقاضا میکنم کلا پست های ایشون رو ندید فرض کنید! به نظر میرسه عمدا درصدد هستند تا با بیان اعتقادات فراتر از افراطی دست مایه تمسخر رو ایجاد کنند!

زنی که دوست داره کار کنه چرا ازدواج میکنه؟ اگه دوست داره استقلال داشته باشه و از شوهر تبعیت نکنه چرا قبول میکنه زندگی مشترک داشته باشه، وقتی وارد زندگی مشترک میشی دیگه تنها خواسته های تو نیست، باید برای شریکت هم ارزش قایل بشه، فقط خودت نیستی یه خانواده در میونه.

havzhini
07-06-2014, 10:44
غربی ها کامپیوتر و اینترنت رو به وجود آوردن کسی منکرش نیست، ولی کاش اینقدر که خوبی هاشون رو میبینید، بدی ها رو هم میدیدید.
چرا مادر هنگامی که فرزند داره باید کار کنه؟ تربیت فرزند مهم نیست.؟ احتمالا الان یکی میاد میگه استفاده ابزاری از زن... باید بگم انجام دادن وظیفه هیچوقت استفاده ابزاری نیست. پس مرد هم که وظیفه داره کار کنه بهش بگیم استفاده ابزاری از مرد درسته؟
اصلا چرا باید فرزند دوست رو ترجیح بده بر خانواده، چرا باید معتاد بشه؟ معلومه وقتی مادر از شش صبح تا دوازده شب میره سر کار و فرزند رو به خاله یا هرکسی دیگه هم میسپاره این اتفقات عادیه.
فرزند بیش از مراقبت نیاز به محبت داره، و خاله یا هرکس دیگه هیچوقت اون محبت مادری رو به فرزند نمیرسونن.
اما متاسفانه با یکسری حرف هایی که به پشیزی نمیازره خودتونو گول میزنید با یه سری جمله های خنده دار:

زن اگه میخواد اینجوری باشه پس چرا ازدواج کرده؟ زنی که ازدواج میکنه یسری وظایف بهش اضافه میشه، حتما اون وظایف رو قبول کرده که ازدواج میکنه و دیگه نمیتونه با دوستاش بره بیرون و صفا سیتی چون شوهر داره.

علت بسیاری از طلاق های امروزی هم همینه، زن وظیفه ش رو در قبال شوهر فراموش کرده و با یه سری دلایل چرت مثل نداشتن استقلال طلاق میگیره، خیلی راحت، هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
گرامی این ادعاهایی که مطرح میکنید رو باز اگر ما منبع و مرجع بخوایم محکوم به احمقیت میشیم بله؟
کجا امار داده فرزندان زنان شاغل درصد بیشتری معتاد بزهکار و ... هستن در مقابل زنان خانه دار؟
کجا گفته شده برو سر کار بچتو بسپر به خاله و عمه؟
کجا گفته برو سر کار به بچت دیگه محبت نکن؟
متاسفانه تمام ادعاها و حرفاتون اشتباه عمدی شماست نه واقعیت

اگر امار گرفته بشه بدون شک امار نشون خواهد داد فرزندان زنان و مردان بیسواد و خانه دار بطور حتم بسیار بسیار بسیار بیشتر از زنان تحصیل کرده و شاغل هست

اصول اجتماعی و تربیتی مدرن نمیگه برو سرکار بچتو بسپر به عمه و خاله بلکه میگه اون زمان بچه باید در حال اموزش و تعلیم علم و دانش و هنر باشه

زمانی که مادر سرکار هست مساوی هست با زمانی که پدر هم نیست و مساوی هست با زمانی که بچه مدرسه هم میره
پس با این حرف شما بچه مدرسه هم نباید بره چون از محبت مادر جدا میشه بله؟ پدر هم نباید سرکار بره چون از محبت پدر هم بی نصیب میشه

چرا مادر هنگامی که فرزند داره باید کار کنه؟ تربیت فرزند مهم نیست.؟
چون زن هم مثل مرد انسان هست نه یک مرغ یا گوسفند یا یخچال که هیچ نقشی در اجمتاع نتونه بازی کنه
چون وضعیت معیشتی جامعه با فقط کار کردن مرد اجازه تعمین یک خانواده رو نمیده
چون وقتی زن کار نکنه مرد مجبوره 4شیفت کار کنه و حالا این میشه که کلا نقش پدر در خانواده فقط تبدیل به نان و گوشت میشه نه نقش پدری
چون زن هم حق داره برای زندگی و سرنوشت خودش مثل مرد تصمیم بگیره چون بر خلاف عقیده شما زن هم انسان هست و دارای درک و شعور
و ...

با سر کار رفتن 8ساعته زن و 8ساعته مرد و همینطور مدرسه رفتن 8ساعته بچه نه محبت از بین میره و نه نقش تربیتی مادر و پدر
بلکه وقتی سواد و علم و اطلاعات کافی برای تربیت و تعلیم بچه نباشه حتی حضور 24ساعتی مادر و پدر بی ارزش هست

Atghia
07-06-2014, 10:54
زنی که دوست داره کار کنه چرا ازدواج میکنه؟ اگه دوست داره استقلال داشته باشه و از شوهر تبعیت نکنه چرا قبول میکنه زندگی مشترک داشته باشه، وقتی وارد زندگی مشترک میشی دیگه تنها خواسته های تو نیست، باید برای شریکت هم ارزش قایل بشه، فقط خودت نیستی یه خانواده در میونه.

شما تعریفتون از زندگی مشترک چیه؟
زن بشینه خونه غذا بپزه شوهرش رو نگه داره؟! ببخشید ولی میتونن از خدمتکار در این زمینه استفاده کنند!
زندگی مشترک از اسمش برمیاد در همه چیز باید شریک باشند. چرا با شاغل بودن نمیشه برای همسر اهمیت و ارزش قائل شد؟ تعریف شما از ارزش قائل شدن چیه؟
چه اشکالی داره که زن هم شاغل باشه؟ حالا ما نگفتیم شبانه روز بره سرکار یا مشاغل سخت و انچنانی
ولی چه مادران خوب و زیادی هستند که هم شاغل هستند هم همسر کامل و هم مادر خوب و درست!
چطور انتظار دارید که یک دختر 12تا20 سال تحصیل کنه بعد به منظور شوهرداری بشینه توی خونه چهارتا دیوار رو نگه داره؟!
کسی که داره ازدواج میکنه خیلی منطقی میشنیه صحبت میکنه از اول باید مشخص باشه زن میتونه بره سر کار یا خیر
اقایونی که فکر میکنند خانوم باید خانه دار باشه مجبور نیستند که با زن شاغل ازدواج کنند؟!
ملاکشون رو بجای چهره و مال و اموال خانواده دختر متمرکز کنند برروی خانه دار بودنش
وسلام

laxer
07-06-2014, 11:06

دوست عزیز اگر من 1000 خط جواب بنویسم مگر کسی مثل ایشون قانع میشه؟
منم میخوام دقیقا" مثل خودشون بهشون جواب بدم! صریح و کوتاه!

با این طرز فکر گویا شما محفل خانواده را با زندان اشتباه گرفتید!

لطف کنید بدی هاشون رو شما بگید.

:n16:

Demon King
07-06-2014, 11:17
دوست عزیز اگر من 1000 خط جواب بنویسم مگر کسی مثل ایشون قانع میشه؟
منم میخوام دقیقا" مثل خودشون بهشون جواب بدم! صریح و کوتاه!

با این طرز فکر گویا شما محفل خانواده را با زندان اشتباه گرفتید!

لطف کنید بدی هاشون رو شما بگید.

:n16:

گاهی باید فقط لبخند بزنی و رد شوی، بگذار فکر کنند نفهمیدی.

سامویل بکت.

بحث کردن با شما منو از راه خودم باز میداره، وقتی گوشی برای شنیدن نیست، چرا حنجره پاره کنم، یکی میاد میگه برای نظرات شخصیت منبع بیار و بعد میگه بچه بره مدرسه محبتش کم نمیشه، چی بگم آخه بچه ۲ ساله که نیاز به تربیت مادر داره میره مدرسه، منظور من که نوجوانان نیست، همونایی که میرن مردسه اگه تربیت خپبی نداشته باشن، دفتر انضباطی میخپادشون. پس اینقدر با عوض کردن بحث وقت من و خودتون رو تلف نکنید.

امروزه که وظیفه زن و مرد یکی شده و فرقی بین زن و مرد نیست، تنها باید سکوت کرد . کرچه به خاطر اوضاع بد اقتصادی این مملکته که زن و مرد کار میکنن اما من دارم کلی صحبت میکنم هیچ کاری هم به حرفای مهندس مسعود و هیچکی ندارم.

laxer
07-06-2014, 11:20
گاهی باید فقط لبخند بزنی و رد شوی، بگذار فکر کنند نفهمیدی.

سامویل بکت.

رضاس1000
07-06-2014, 11:27
گرامی این ادعاهایی که مطرح میکنید رو باز اگر ما منبع و مرجع بخوایم محکوم به احمقیت میشیم بله؟
کجا امار داده فرزندان زنان شاغل درصد بیشتری معتاد بزهکار و ... هستن در مقابل زنان خانه دار؟
کجا گفته شده برو سر کار بچتو بسپر به خاله و عمه؟
کجا گفته برو سر کار به بچت دیگه محبت نکن؟
متاسفانه تمام ادعاها و حرفاتون اشتباه عمدی شماست نه واقعیت

اگر امار گرفته بشه بدون شک امار نشون خواهد داد فرزندان زنان و مردان بیسواد و خانه دار بطور حتم بسیار بسیار بسیار بیشتر از زنان تحصیل کرده و شاغل هست

اصول اجتماعی و تربیتی مدرن نمیگه برو سرکار بچتو بسپر به عمه و خاله بلکه میگه اون زمان بچه باید در حال اموزش و تعلیم علم و دانش و هنر باشه

زمانی که مادر سرکار هست مساوی هست با زمانی که پدر هم نیست و مساوی هست با زمانی که بچه مدرسه هم میره
پس با این حرف شما بچه مدرسه هم نباید بره چون از محبت مادر جدا میشه بله؟ پدر هم نباید سرکار بره چون از محبت پدر هم بی نصیب میشه

چون زن هم مثل مرد انسان هست نه یک مرغ یا گوسفند یا یخچال که هیچ نقشی در اجمتاع نتونه بازی کنه
چون وضعیت معیشتی جامعه با فقط کار کردن مرد اجازه تعمین یک خانواده رو نمیده
چون وقتی زن کار نکنه مرد مجبوره 4شیفت کار کنه و حالا این میشه که کلا نقش پدر در خانواده فقط تبدیل به نان و گوشت میشه نه نقش پدری
چون زن هم حق داره برای زندگی و سرنوشت خودش مثل مرد تصمیم بگیره چون بر خلاف عقیده شما زن هم انسان هست و دارای درک و شعور
و ...

با سر کار رفتن 8ساعته زن و 8ساعته مرد و همینطور مدرسه رفتن 8ساعته بچه نه محبت از بین میره و نه نقش تربیتی مادر و پدر
بلکه وقتی سواد و علم و اطلاعات کافی برای تربیت و تعلیم بچه نباشه حتی حضور 24ساعتی مادر و پدر بی ارزش هست

این بار رو موافق نظر جناب havzhini ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستم.:n01:

می دونی کجای حرفاتون ایراد داره؟؟اینکه صحبت از کلمه تابع بودن میشه.زن و مرد نسبت به هم احساس مسولیت دارند.اما زمانی که صحبت از تابع میشه یک چیزی شبیه حکومت نظامی میشه.یکی باید دستور بده و بقیه باید اطاعت کنند.!!!!!!.این تفکر شما از اونجا ناشی میشه که چون هزار سال پیش وضعیت سواد و اگاهی مثل الان نبود.و ببخشید وقتی غذا می خوردند امکان داشت اشغال بینی خودشون هم بخورند.بنابراین در جامعه دو هزارسال پیش مردها که سواد درست و حسابی نداشتند و شغل مردها هم یا جنگ بود و یا کارهای سنگین کشاورزی با اون امکانات کم.که حتی زن ها مواقعی برای رسیدگی به مجروحان جنگ و یا در برخی کارهای سبک کشاورزی (که توان اون رو داشتند)فعالیت می کردند.ولی روی هم رفته زن ها فقط تو خونه می موندند.(چون چاره ای نداشتند و این در خانه ماندن صرفا به دلیل تربیت بچه نبود بلکه سطح شغلی اون زمان پایین بود).اما الان اوضاع فرق می کنه.با به وجود اومدن شغل های مختلف خانم ها می تونند در خیلی از شغل ها فعالیت کنند.شما به من بگو ایا زمانی که کودک می خواد بخشی از روز رو در مدرسه باشه ایا نمیتونه بره کار کنه؟؟؟؟!!!!.هر چند که به خاطر وضعیت نابسامان اقتصادی جامعه زن مجبور میشه تمام روز رو کار کنه تا زندگی کم و بیش در جریان باشه.

شما یک جوری میگی اینجوری که انگار زن می خواد کار ناجور و زشتی رو بکنه!!!!!!!کسی نگفت که زن شبانه روز دنبال رفیق بازی باشه اما صفاسیتی حق زن هستش.

چی بگم والا.شبیه این سوال رو اون دوست عزیز هم کردند.و من نظرم رو دادم.

موضوع اینه که شما نیازهای زن رو فقط گفتن دوست دارم از زبان شوهر و پول هرشبی دادن شوهر می دونی!!!!

Demon King
07-06-2014, 11:49
نمیخوام بحث رو دینی کنم، اما در جواب به اتقیا ی عزیز که به ما میگن به اصتلاح دیندار.

سوره ی نسا آیه ی ۳۴ : زنان صالح متواضع اند.

منظور این آیه تواضع در برابر شوهره، نیست؟

احزاب آیه ۳۳ خطاب به زنان پیامبر: در خانه های خود بمانید.

منظور خانه داری نیست؟

خواهش میکنم این پست حذف نشه.:n16:

havzhini
07-06-2014, 12:52
نمیخوام بحث رو دینی کنم، اما در جواب به اتقیا ی عزیز که به ما میگن به اصتلاح دیندار.

منظور خانه داری نیست؟
اگر خلاف قوانین نیست کاش کل ایه رو قرار میدادید برای هدایت گمراهان!!!

مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا برای بعضی بر بعضی مقرر داشته و همبه واسطه آنکه مردان از مال خود نفقه دهند ، پس زنان شایسته مطیع شوهران و در غیبت آنان حافظ ( حقوق آنها ) باشند از آن رو که خدا هم ( حقوق زنان را ) حفظ فرموده است. و زنانی که از نافرمانی آنان ( در حقوق همسری ) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و ( اگر مطیع نشدند ) از خوابگاه آنان دوری گزینید و ( اگر باز مطیع نشدند ) آنان را به زدن تنبیه کنید ، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید ، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است.
نسأ،34 . الهی قمشه‌ای

واقعا درس زندگی درش نهفته است!!!

Demon King
07-06-2014, 13:01
اگر خلاف قوانین نیست کاش کل ایه رو قرار میدادید برای هدایت گمراهان!!!

مردان را بر زنان تسلط و حق نگهبانی است به واسطه آن برتری که خدا برای بعضی بر بعضی مقرر داشته و همبه واسطه آنکه مردان از مال خود نفقه دهند ، پس زنان شایسته مطیع شوهران و در غیبت آنان حافظ ( حقوق آنها ) باشند از آن رو که خدا هم ( حقوق زنان را ) حفظ فرموده است. و زنانی که از نافرمانی آنان ( در حقوق همسری ) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و ( اگر مطیع نشدند ) از خوابگاه آنان دوری گزینید و ( اگر باز مطیع نشدند ) آنان را به زدن تنبیه کنید ، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید ، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است.
نسأ،34 . الهی قمشه‌ای

واقعا درس زندگی درش نهفته است!!!

ممنون که کل آیه رو گفتید ولی کاش کاملتر میگفتید:

چرا برخی بر برخی دیگر برتری دارند؟ طبق این آیه مردان به دلیل اینکه از اموالشان برای زنان خرج میکنند بر زنان برتری دارند و این برتری بیهوده نیست، زنی که در حقوق همسری نافرمانی میکنه، خدا از همون اول نگفته بزنش، اول موغظه و بعد دوری از خوابگاه که اکثریان زنها در دوره ی ۱ و ۲ حقوق همسری رو ادا میکنند اما در مرحله ی سوم گفته به حکم شرع آنها را بزنید.

حال شما جای اون مرد باشی چه کار میکنی؟ اگه زن حقوق همسریش رو به تو عطا نکنه اصلا برات ارزش قایل نباشه، لطفا صادقانه بگید اون لحظه چه کار میکنید؟

halflife g
07-06-2014, 13:15

حرفتون درست........ولی فکر کنم نظرات ایشون بازتاب نظر درصد قابل توجهی از ایرانی ها هستش(که تو همین انجمن ما هم کم طرفدار نداره)و بیشتر حول مفاهیمی مثه غرب ستیزی و افراطی گری و خود شیفتگی حکومتی داره.......افراطی هم چندان نیس به نظرم بیشتر دینی هست(یعنی دین ظاهر و باطنش همین هست دیگه تو پست بالا هم آیه قرانش اورده شده)

حال شما جای اون مرد باشی چه کار میکنی؟ اگه زن حقوق همسریش رو به تو عطا نکنه اصلا برات ارزش قایل نباشه، لطفا صادقانه بگید اون لحظه چه کار میکنید؟

چرا بحث رو به ناکجا اباد می برید؟؟؟تو اینجا گفته اگه زن بره کار کنه برای شوهرش ارزش قایل نیست؟

بحث سر کار کردن و نکردن زن بود........شما هم یه چیزی گفتی ولی حالا که نمیتونید حرفتون رو با دلیل شرح بدین(که چرا زن باید بشیته خونه و نمیتونه در حد معقولی کار کنه)از قران آیه میارید؟؟؟؟

اگه قرار صبح تا شب از قرآن آیه بیارین دیگه چرا با هم بحث می کنیم؟؟؟این بخش انجمن رو از قسمت علوم انسانی تغییر بدین به قسمت دستورات قرانی:n23:

حالا خوبه سر در انجمن زده بحث مذهبی ممنوع

.

Demon King
07-06-2014, 13:19
حرفتون درست........ولی فکر کنم نظرات ایشون بازتاب نظر میلیونها ایرانی هستش(که تو همین انجمن ما هم کم طرفدار نداره)و بیشتر حول مفاهیمی مثه غرب ستیزی و افراطی گری و خود شیفتگی حکومتی داره.......افراطی هم چندان نیس به نظرم بیشتر دینی هست(یعنی دین ظاهر و باطنش همین هست دیگه تو پست بالا هم آیه قرانش اورده شده)

چرا بحث رو به ناکجا اباد می برید؟؟؟تو اینجا گفته اگه زن بره کار کنه برای شوهرش ارزش قایل نیست؟

بحث سر کار کردن و نکردن زن بود........شما هم یه چیزی گفتی ولی حالا که نمیتونید حرفتون رو با دلیل شرح بدین(که چرا زن باید بشیته خونه و نمیتونه در حد معقولی کار کنه)از قران آیه میارید؟؟؟؟

اگه قرار صبح تا شب از قرآن آیه بیارین دیگه چرا با هم بحث می کنیم؟؟؟این بخش انجمن رو از قسمت علوم انسانی تغییر بدین به قسمت دستورات قرانی:n23:

.

وظیفه زن تربیت فرزند و خانه داری و وظیفه ی مرد کارکردن حالا شما هر جور میخ‌ای فکر کن، اگر قرار بر ظلمی باشه این به مرده نه زن.

Atghia
07-06-2014, 13:27

منظور خانه داری نیست؟

اول اینکه خطاب من از به اصطلاح دین دار شما نبودی جناب مهندس مسعود بود دقت کنی من از پست ایشون نقل قول گرفتم و کل صحبتم با ایشون بود حالا شما خودتون رو با ایشون جمع میبندید به من ارتباطی نداره!

بعد هم شما چطور آیه تفسیر میکنید؟ والا هر روحانی هم به خودش اجازه تفسیر آیه و حدیث نمیده کلی کتاب و درس و بحث و ...بعد میان قرآن تفسیر میکنن!
اگر قرار باشه اینقدر سطحی نگر باشیم و هرکسی بنابر سلیقه شخصی ایات قران رو تفسیر کنه که واویلاست!
اون ایه گفته متواضع ، متواضع یعنی اطاعت از همسر؟ اونم فقط این مدلی که از خونه بیرون نره؟

من واقعا حرفی برای گفتن ندارم سکوت رو ترجیح میدم:n01:

Atghia
07-06-2014, 13:35
حرفتون درست........ولی فکر کنم نظرات ایشون بازتاب نظر درصد قابل توجهی از ایرانی ها هستش(که تو همین انجمن ما هم کم طرفدار نداره)و بیشتر حول مفاهیمی مثه غرب ستیزی و افراطی گری و خود شیفتگی حکومتی داره.......افراطی هم چندان نیس به نظرم بیشتر دینی هست(یعنی دین ظاهر و باطنش همین هست دیگه تو پست بالا هم آیه قرانش اورده شده)

.

اخه دوست گرامی و عزیز من بعید میدونم همه فکرشون اینقدر سطح پایین باشه که بگن زن سواد فقط ابتدایی داشته باشه!
اینا میخوان دین رو مسخره کنن
یک جو مسخره ای راه افتاده یا از اینور بوم دارن میفتن یا اونور بوم!
ببینید ایات قرآن با ادبیات خاص اونوقت بیان شده! و تفسیر و برداشت از آیاتش بهمین راحتی کار درستی نیست
اقایونی که ادعای دین و دینداری دارند اگر حرف من اشتباست چرا هرکسی نمیتونه یک کتاب از تفسیر قران بنویسه؟
بله واقعا یکی بیاد این پست ها رو حذف کنه واقعا از حد گذروندن دیگه

havzhini
07-06-2014, 13:40
ممنون که کل آیه رو گفتید ولی کاش کاملتر میگفتید:

چرا برخی بر برخی دیگر برتری دارند؟ طبق این آیه مردان به دلیل اینکه از اموالشان برای زنان خرج میکنند بر زنان برتری دارند و این برتری بیهوده نیست، زنی که در حقوق همسری نافرمانی میکنه، خدا از همون اول نگفته بزنش، اول موغظه و بعد دوری از خوابگاه که اکثریان زنها در دوره ی ۱ و ۲ حقوق همسری رو ادا میکنند اما در مرحله ی سوم گفته به حکم شرع آنها را بزنید.

من از خودم چیزی نگفتم که کامل و ناقص گفته باشم بلکه متن کامل ایه هست پس سفسطه نکنید لطفا گرامی
من چیزی رو تفسیر نمیکنم و خوده جملات هم کاملا گویا هست و از نظر من اصلا احتیاج به تفسیر نداره

ولی درباره سوالتون
من نه مرحله سوم نه مرحله چهارم و نه حتی مرحله صدم و هزارم هم زن رو نمیزنم
بازم عقیدم رو تفسیر نمیکنم که چرا چون اینقدر برای من واضح هست که چرا راهکار زدن و کتککاری اینقدر منزجر کننده و احمقانه و کوته فکرانه و جاهلانه و ... هست که حتی لازم نیست مخالفتم رو توضیحی بدم

و دلیلشم این هست که من مرد رو بر زن برتر نمیبینم نه اینکه این برتری رو کسی در اسمان مشخص کرده باشه یا اینکه به واسطه پولی که میدم برش برتر باشم(وگرنه با این استدلال همون برتری که بر یک فاحشه یا کنیز یا برده وجود داره اینجا هم همون توصیف هست به واسطه پرداخت پول فقط)
یا این تفکرندارم که زن مال و اموال من هست پس به هر قیمتی باید نگهش دارم و به هرقیمتی هرطور که من دوست دارم باید ارزش کار بکشم و من هرچه گفتم باید انجام بشه چون من ولی نعمت و صاحبش هستم و اگر هم کوچکترین مخالفی در مقابلم ببینم باید مرحله به مرحله جلو برم برای در هم شکستن این مخالفت و یک لحظه هم به این فکر نکنم شاید حرف این زن درست باشه

بپرهیز از آنکه در سخنت چیزی خنده دار آری، هر چند آن را از جز خود به گفتاردرآری. بپرهیز از رای زدن با زنان که زنان سست رایند، و در تصمیم گرفتن ناتوان، و در پرده شان نگاه دار تا دیده شان به نامحرمان نگریستن نیارد که سخت در پرده بودن آنان را از هرگزند بهتر نگاه دارد، و برون رفتنشان از خانه بدتر نیست از بیگانه که بدو اطمینان نداری و او را نزد آنان درآری. و اگر توانی چنان کنی که جز تو را نشناسند،

نامه 31 نهج البلاغه

خب با این اموزه ها من به شما حق میدم و حرفاتون کاملا بر مبنای اموزهاتون هست

زنی که وضایفش رو انجام نمیده یا ارزشی برای طرف مقابلش قائل نیست فکر میکنین با زدن شما براش باارزش میشین؟؟؟ چه ارزش حقیرانه ای واقعا
من که حاظر نیستم ارزشم رو با کتک زدن بالا ببرم و از نظر من دلیلی برای بودن درکنار کسی که ارزشی برام قائل نیست نمیبینم و جدا شدن موفقترین کار ممکن هست

Demon King
07-06-2014, 13:42
اخه دوست گرامی و عزیز من بعید میدونم همه فکرشون اینقدر سطح پایین باشه که بگن زن سواد فقط ابتدایی داشته باشه!
ببینید ایات قرآن با ادبیات خاص اونوقت بیان شده! و تفسیر و برداشت از آیاتش بهمین راحتی کار درستی نیست
اقایونی که ادعای دین و دینداری دارند اگر حرف من اشتباست چرا هرکسی نمیتونه یک کتاب از تفسیر قران بنویسه؟

تمام این حرف ها رو زدم که این موضوع رو بفهمید، تفسیر قرآن کار من و شما نیست و تفسیر من هم یقینا اشتباهه پس چطور شما میکی زن نباید از شوهر اطاعت کنه، درحالی که از تفسیر قرآن چیزی نمیدونیم، پس چرا میگید کجای دین خدا چنین چیزی گفته؟
دین خدا همین متن قرآن نیست، دین خدا تفسیر این متن هست، که در تخصص ماها نیست، پس با این حال دیگه نکید کجای دین خدا چنین چیزی گفته! وقت چیز زیادی از حقیقت دین نمیدونیم این پرسش ها اشتباه محضه، منم دارم نظر شخصیم رو میگم و در اون حدی نیستم که بخوام از راه دین وارد شم.

Stream
07-06-2014, 13:46
موقتا قفل میشه برای رسیدگی.. همین امروز دوباره باز میشه تاپیک.

Stream
07-06-2014, 18:27
دوستان به موارد زیر دقت کنید:

* بحث های مذهبی در انجمن ممنوع است. قطعا باورهای شخصی افراد تاثیر مهمی در عقایدشون درباره مطالب مختلف داره و بحث درباره اون عقاید کاملا اوکی هست ولی بحث به شکلی که یک کاربر به کاربر دیگه بگه "درک و تفسیر شما از فلان مذهب و فلان آیه غلط است و درستش اینه" و "شما مذهب رو درست متوجه نشدید" و "شما افراطی هستین" و "شما منافق هستین" و چیزهایی از این قبیل ممنوع است.

* همونطور که در قوانین انجمن اومده، فعالیت در این انجمن فرامذهبی است یعنی هیچ مذهبی بطور پیش فرض صحیح دانسته نشده و قرار نیست کاربران بگن "نظر مذهب شینتو این است پس نظر من صحیحه". برای اینجور بحث کردن در اینترنت پر است از انجمن هایی که ازش استقبال می کنند. بهتره برید به همون جا. اینجا اگه ادعایی مطرح میشه بر اساس شواهد و مدارک علمی و فلسفی سنجیده میشه.

* موضوع تاپیک "دین من بهتر از دین شماست" یا "درک من از دین X بهتر و صحیح تر از درک شماست" نیست. اینجا محل دفاع یا حمله به ادیان هم نیست.

* من پستی رو پاک نمی کنم چون تقریبا همه پست ها یا خودشون مورد دارند یا پاسخ و نقل قول به پستی هستند که مورد داره ولی این روال رو لطفا تغییر بدید و موارد بالا رو رعایت کنید.

--

تاپیک باز شد.

Mana5
07-06-2014, 18:37
به قول نیچه : " اگر هنر و ادبیات نبودند حقیقت ما را خرد میکرد " . اگر امروزه بانوان غربی در عشق بی پروا تر شدند دلیلش آزادی بیان و
فمنیسم و فلان و بهمان نیست. بر اساسی مارکسیسم کلاسیک این نوع اقتصاد و مالکیت بر ابزار تولیده که نوع فرهنگ و اخلاق هر عصری رو میسازه ! در عصر ماقبل کشاورزی بر اساس نوع ابزار تولید اخلاق یک شکل بود . در دوران فئودالیته به علت انباشت سرمایه اخلاق به شکل مردسالاری دراومد و با آغاز انقلاب کبیر فرانسه و دوره ی ویکتوریا در انگلستان اروپا وارد یه عصر جدید به نام انقلاب صنعتی میشه و ویژگی این عصر هم نوعی روابط باز جنسی بین زن و مرد هستش . چرا ؟ چون مثلا در عصر فئودالیته انواع و اقسام بلایای طبیعی زندگی انسان رو تهدید میکرد و انسان برای اینکه نابود نشه پیوسته باید زاد و ولد میکرد برای همین هم خانواده و فرزند داشتن بزرگترین ارزش بود و روابط خارج از خانواده چون برای ادامه حیات یک فرزند خطرناک بودند نکوهش میشدند ولی در جوامع امروزه ای که از مرز انقلاب صنعتی رد شدند دیگه خطری حیات بشر رو تهدید نمیکنه پس اساسا نیاز مبرمی هم به خانواده داشتن و فرزند زیاد داشتن وجود نداره واسه ی همین هم هست که میبینی در غرب خانواده متزلزل شده
این نوع تکنولوژی هستش که در هر عصری اخلاق رو تعریف میکنه ! اگه حوصله داشتید نظریات فلسفی کانت و شوپنهاور و هگل و فوئرباخ و مارکس و انگلس و هایدیگر رو بخونید مسئله بیشتر براتون جا میافته چون تو این مطلبی که من گفتم فقط یه اشاره کوچیک به نظریات این افراد کردم و توضیح و تفسیر بیشترشون دیگه اینجا مقدور نیست.

halflife g
07-06-2014, 19:30

در حد اینکه بره و تحصیل بکنه بله اکثرجامعه ما پذیرفته(یعنی امار نشون میده) ولی وقتی به بازار کا رمیرسه آمار نشون میده نه تنها خیلی کمه بلکه حتی نسبت به سالهای قبل هم کمتر شده:

اطلاعات جدید مرکز آمار ایران همچنین مشخص می‌کند که نرخ مشارکت اقتصادی زنان در سال ۲۰۱۳ به نسبت سال ۲۰۰۹ کاهش یافته است از ۱۶ درصد به کمی بیشتر از ۱۲ درصد رسیده است.
پس نشون میده این نوع طرز نفکر اگر نگیم غالب هست حداقل کم طرفدار نداره.......

در مورد قسمت دیگه این نوع طرز تفکر هم(مثه مسایل افراطی در زمینه های مختلف از جمله غرب ستیزی و مقدس پنداری سیستم سیاسی و ....)درسته آمار خیلی دقیقی نیس ولی اون هم به نظرم در جامعه امروزی ایران طرفدارای نسبتا پرتعدادی داره

+

وظیفه زن تربیت فرزند و خانه داری و وظیفه ی مرد کارکردن حالا شما هر جور میخ‌ای فکر کن، اگر قرار بر ظلمی باشه این به مرده نه زن.
از لحاظ قرانی که تفسیر شخصی کردین و بنده هم میل ندارم وارد بحث مذهبی بشم ولی از لحاظ اماری هم حرف شما چندان تایید نمیشه:

قرايي‌مقدم تصريح کرد: آمار و تحقيقات انجام شده بر روي زنان شاغل نشان مي‌دهد فرزندان اين افراد در مقايسه با زنان خانه‌دار از نظر تحصيلي موفق‌ترند، به طوري که فرزندان معلم‌ها 2.5 نمره و خانمهاي شاغل 1.5 نمره در مقايسه با زنان خانه‌دار از نظر تحصيلي بالاتر هستند.
قرایی مقدم با اشاره به آمار طلاق در ميان زنان خانه‌دار و شاغل افزود: آمار طلاق در ميان زنان خانه‌دار 58 درصد، زنان کارمند 10 درصد و معلمين 5 درصد است.

.

Saeed Dz
07-06-2014, 19:57
در هر جامعه ای حظور بانوان در اجتماع و تصدی شغل های مختلف در سطوح مختلف نشانه ای از رشد و توسعه یافتگی اون کشور از لحاظ اقتصادی هستش. من از منظر رشته تخصصی خودم (اقتصاد) گفتم این موضوع که سوال کنم مایی که در مقابل تغییر قیمت ها و یا موضوعاتی از این قبیل شدیدن واکنش نشان میدیم و مدام قر میزنیم و سوال میکنیم که "چرا ما یک کشور عقب مانده ایم؟" چطور از موضوعی به این مهمی که اتفاقن بسیار هم مرتبط هست با خواسته ها و آرزوهای ما، میگذریم و با غرور بی معنی و تعصب افراطی صحبت های نا صحیحی انجام میدیم؟!

banii
07-06-2014, 20:04
واقعا متاسفم برای اونیکه گفته زن فقط باید تحصیلات ابتدایی در حد خوندن و نوشتن بلد باشه !!
اینجوری فرزند اون مادر میشه یکی مثل خود ایشون ، چون این چیزی که ما میبینیم از ایشون بعید بنظر میرسه مادر سواد بالایی داشته باشند ...

مادر باید باسواد باشه سواد دانشگاهی هم ملاک نیست... باید شعور و کمالات بالایی داشته باشه ، جهانیبینی درستی داشته باشه ، باورهای درستی داشته باشه ، با مسایل روز دنیا در ارتباط باشه ، عقاید مسموم و کهنه ی مذهبی نداشته باشه ، روانشناس خوبی باشه و ... تا بتونه فرزندان خوبی تحویل جامعه بده .

امروزه پدر و مادرهایی که جویای پرستار برای فرزندشون هستند حتی دنبال پرستاری میگردند که باسواد باشه ... دیگه چه برسه به مادرش...

مادر حتی از پدر هم مهم تره چون بچه ها بیشتر وقتشونو با مادرشون هستند .

از این خرفتی و جاهلی لطفا در بیاید آقا !
الان دیگه دوران صدر اسلام نیست که بگن زن فقط کشتزاره و باید تمکین کنه و بشوره و بسابه و یک لقمه نونم شوهر بهش بده و ...

زن و مرد در دنیای امروز هیچ فرقی ندارند ، تفاوتشون در اصل فقط به اعضای جنسی شون هست ولاغیر ...

SON OF GOD
07-06-2014, 20:08
یک سوال : در جامعه ای که بی کاری موج میزنه آنگاه اولویت استخدام با خانم هاست یا آقایان؟ چرا؟ یا حداقل سهمیه بیشتری باید به آقایان اختصاص داده بشه نسبت به خانم ها با توجه به اینکه یکی از شروط خانم ها و خانواده شان اشتغال آقا و وضع مالی و ... می باشه انوقت چی؟ بعد مشکلات زایمان و بچه داری و ... برای خانم های شاغل مشکل ساز نمیشه؟آیا باعث دغدغه فکری و افت راندمان کاری نخواهد شد؟آیا سروکله زدن و دهن به دهن شدن با مردان غریبه و هزار جور ادم مختلف و همه این موارد بر گرمی کانون خانواده تاثیر نمی زاره؟

banii
07-06-2014, 20:11
دوست عزیز ایشون اگه که واقعا به حرفهایی که میزنند معتقدند و یا هدفشون ترولینگه زیاد مهم نیست اما به هر حال

دقیقا حرفای این شخص حرفها و باورهای سردمدارن جمهوریه آسلامیه .

آیت الله مصباح یزدی دقیقا این نقل قول های ایشونو به زبون خودش گفته و موجوده و موثق هم هست....

Reza31001
07-06-2014, 20:19
وقتی بحث هایی، مثل بحث یکی دو صفحه اخیر رو میبینم بیشتر به این نتیجه میرسم که دین، آیین و عقیدۀ هر شخص برای خودش
اون چیزی که فکر میکنی درسته رو انجام بده و لذتش رو ببر چرا بحث مغرضانه؟
هر دو طرف میدونن تو صحبتهای طرف مقابل لااقل یکی دو تا حرف به درد بخور پیدا میشه ولی تاکیدشون رو همون چیزیه که خودشون دوست دارن

تو اقوام درجه یک خونواده خودمون که نگاه میکنم همه مدلیش رو میبینم خانم شاغل موفق و ناموفق؛ خونه دار موفق و ناموفق
ولی چیزی که فهمیدم اینه که خونواده ای که موفقه به خاطر اینه که زن و شوهر با هم توافق دارن و پشت هم هستن و این هیچ ربطی به شغل یا سواد خانم خونه نداره!

Demon King
07-06-2014, 20:19
من کی گفتم زن نباید تحصیل کنه؟ کی گفتم نباید سواد داشته باشه؟ چرا اینقدر بی انصافید؟

من دقیقا گفتم وظیفه ی زن تربیت فرزنده، خوب مگه غیر از اینه؟ اما کی گفتم حق نداره با سواد باشه؟

کی گفتم تحصیلات برای زن ممنوعه؟

کل حرف من توی چند جمله خلاصه میشه:

تا وقتی تربیت فرزند ( منظورم فرزند کوچیک هست نه مدرسه ای ) لنگ باشه و اون احتیاج به محبت مادر داشته باشه، مادر نباید شاغل باشه، یا حداقل شغلش رو برای چندین سال متوقف کنه، گرچه اگه تربیت بچه هم کامل باشه، مادری که از سر کار میاد خسته و کوفته چطور دیگه اصلا رمقی داره به بچش محبت بورزه؟

این تمام حرف منه، دیگه حرفی ندارم.

banii
07-06-2014, 20:39
من پستهای شما رو نخوندم

یک عاغایی که خودشو مهندسم میدونه هی میاد حرفای صد من یه غاز میزنه و تاپیک رو هم یبار باعث شد قفل بشه ... من منظورم اون بود...

Mohammad_es66
07-06-2014, 21:49
از دید من خیلی از مشکلات جامعه البته تو ایران که دارم زندگی میکنم کار کردن زنهاست البته نه به این عنوان که زن نباید کار کنه نخیر بدین معنی که اکثر جاهایی که زنها کار میکنند داره ازشون سواستفاده میشه که این سواستفاده باعث اشتغال مردان و نابودیه نظام خانواده میشه مگر عیر از اینه که اکثر جاها زنهارو برای جذب مشتری میگیرند وبعضیها هم عیش خودشون بهش اضافه میشه و دوم برای اینکه حقوق کمتری بخواند پرداخت کنند خب این مشکلات چقدر تاثییر در نظام خانواده میگذاره چرا زنها که دم از حق مساوی با مردها هستند صداشون در نمیاد که حقوق مساوی بگیرند مورد دیگری که به ذهنم میرسه باید شرایط کاری مرد و زن شکلی باشد که برای فرزند رو بشه کنترل کرد اگه مرد و زن با هم به سر کار برند و در ساعت معمول کاری که هشت ساعته بیان خونه این فرزند این وقت را چگونه سپری میکند خب شاید بعضی ها میگن خب کسی رو استخدام کنند اولا چند تا ادم با سواد چنین شغلهایی رو قبول میکنند وخب گیرن که قبول کنند اونوقت فرزند به شکلی که شما میخواهید بزرگ میشود به نظر من کار کردن زن اگه به این صورت باشه شاید گره ای شلی را بازکنه ولی چندین گره محکمی به زندگی و حتی با جامعه میزنه و این مشکل با حذف کار در زنان حل نمیشه بلکه زنها چگونه کار کنند حل میشه

A.M.D.D.E.V.I.L
07-06-2014, 22:28
من اگر کارخانه دار بودم ، قبول نمی کردم به جای استخدام یک خانمی که فوق تخصص داره در دانشگاه خوب با نمره ی خوب ، یک پسر با شرایط نه چندان خوب فقط به خاطر جنسیتش استخدام کنم.

مسئله این نیست که زنان حتما می خواهند کار کنن ، شاید خیلی از زن ها دوست دارند زن خانه بشوند و خرجشان رو شوهرشان بدهد . نمی دانم .
مسئله این هست که شرایط برای بچه داری وجود ندارد ، هر چقدر هم وسائل بهداشتی گران بشه ، وام های یکی دو میلیون تومنی زیاد بشه مشکلی حل نمیشه و فقط ممکنه در شهرستان های کوچک و ده ها و روستا ها افراد به عملیات 124000 فرزندی شروع کنن . وگرنه مسائل و مشکلات خیلی زیاد هستند که مانع شروع جهاد فرزند سازی بشن :n15:
بچه که فقط به دنیا آوردن نیست ، هزار تا مشکلات به دنبال خود دارد ، مگر آن که قصد این باشد که بچه ها در خیابان بدون تحصیلات درست حسابی رشد کنند و وحشی بشن تا بتونن در آینده سرباز جنگی بشن که قصد از ایجادشون مرگ در جبهه بود از همون اول . کاری که هیتلر کرد