مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ با بودجه 2.5
سلام
می خوام لپتاپی انتخاب کنم با مشخصات زیر :
حداکثر بودجه ام 2.5 هست .(حالا 100 هزار هم بالا پایین بشه اشکالی نداره )
کاربرد اصلی من برنامه نویسی با نرم افزارvisual studio 2012 و.. و کارهای گرافیکی و طراحی سایت هست . با فتوشاپ هم کار میکنم . و وبگردی هم که هست. ((یعنی 90 درصد استفاده ام از لپ تاپ این موارد هست که ذکر کردم)
ممکنه 4-5 بار در سال رندر های 1-2 ساعته هم انجام بدم.
لپ تاپ معرفی شده باید دوام و قدرت مناسب برای روشن بودن طولانی و استفاده زیاد در طول روز رو داشته باشه .
سیستم خنک کننده خود لپ تاپ قابل قبول باشه (می دونم باید کول پد تهیه کنم ولی خود لپ تاپ تا جایی که امکان داره داغ نشه که اولین عامل خرابی داغ شدن زیاد هست )
گرافیک خوب و قابل قبول داشته باشه (تو این رنج قیمت قوی باشه باشه)
پردازنده هم توی این رنج قیمت قوی باشه
برای دیدن فیلم ممکنه گاهی از لپ تاپ استفاده کنم . مدلی معرفی کنین که اگر هرازگاهی فیلم بخوام ببینم مشکل ایجاد نشه . (کارت گرافیک خوب باشه و نگرانی بابت خراب شدن گرافیک نداشته باشم )
می خوام چند سال با این لپ تاپ کار کنم پس ترجیحا مدلی باشه که زود خراب نشه (اگر احیانا خراب شد تعمیرش دردسر نباشه و قطعاتش موجود باشه توی بازار ) و قابل استفاده برای روشن بودن طولانی در طول روز باشه (برای کاربرد ها ی بالا )
چون می خوام چند سال باهاش کار کنم به نظرم بهتره از همین الان مدلی انتخاب کنم که رم 8 و پردازنده i7 باشه (نظرتون رو در این مورد هم بگین.)
** خوشحال میشم پیشنهادات دوستان برای انتخاب بهترین انتخاب با مشخصات ذکر شده تو این رنج قیمت رو بدونم. **
با سپاس :n16:
سلام
با با این بودجه فکر نمی کنم بتونید مدلی که همه نیازهایی که ذکر کردید پوشش بده رو پیدا کنید
فکر می کنم بهترین خریدی که بتونید داشته باشید 572PG ایسر هست
سلام
با با این بودجه فکر نمی کنم بتونید مدلی که همه نیازهایی که ذکر کردید پوشش بده رو پیدا کنید
فکر می کنم بهترین خریدی که بتونید داشته باشید 572PG ایسر هست
ممنون از پاسختون ، فک نکنم انتظارات خیلی بالایی گفته باشم ، به غیر از روشن بودن و کار طولانی در روز بقیه موارد شاید در حد لپ تاپ های معمولی باشه ، رندر هم گفتم چند بار در کل سال ممکنه پیش بیاد ، فیلم هم گفتم ممکنه پیش بیاد و فیلم ببینم نه اینکه این استفاده ها مداوم باشه ، ممکنه چندوقت یک بار پیش بیاد یا اصلا پیش نیاد واسه همین تاکید کردم که مدل معرفی شده گرافیک ضعیفی نداشته بشه یه موقع ، در حد نرمال و قابل قبول باشه که با 2 تا رندر 1 ساعته یا با دوبار فیلم دیدن مشکل واسش پیش نیاد ، ولی 90 درصد یا 95 درصد استفاده ام برنامه نویسی با نرم افزار گفته شده و کار با فتوشاپ هست و روشن بودن طولانی هست.
بازی هم نصب نمی کنم
سلام دوستان دیگه نظری ندارن ؟
acer E1 و v3 و v5 کانفگی های مختلفی دارن مثلا acer e1 572 G ، acer e1 572 PG یا acer 572 برای v3 و v5 هم همینطوره . سری G و بدون G دارن.که بعضی از اینها مدل پردازنده و گرافیکشون کلا فرق داره ، نمی دونم توی بازار pg می تونم پیدا کنم یا نه ، اگر نشد سری G که گرافیکش متفاوته رو انتخاب نکنم ؟یا مثلا v3 ؟
در مورد مدل های دیگه با توجه به کاربرد من نظری ندارین؟
مثلا :
asus x550 (اگر سری x خوب باشه و قدیمی نشده باشه )
hp probook 4540 s (اگر قدیمی نشده به نظرتون و کانفیگ رم 8 گیگ و پردازنده i7 داشته باشه )
hp prpbook 450 G1
llenovo z510
lenovo thinkpad e531
یا هر مدل دیگه ای که صلاح میدونین.
ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنین.
باتشکر
نظرتون راجب این مدل از ایسوس چیه : x550
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.7 × 250 × 380 میلیمتر - وزن: 2.3 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4500U 1.80GHz up to 3.00 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce 820M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
z510 ؟ یا asus x550 کانفیگی که بالا نوشتم ، یا
acer e1 572 G ، acer e1 572 PG یا acer 572 یا acer v3 یا acer v5 یا hp ؟؟؟
golshifteh66
21-05-2014, 10:04
z510 i7 8g 1t 2g بهترینه، فک کنم قیمتش 2680 باشه، می تونی از فروشگاه نت شهر قیمت دقیق تر بگیری. اما z510 با این spec بهترینه، من دارم و خیلی ازش راضیم:n12:
ممنون از پاسختون
خوب بودن که خوبه کلا تو این رنج قیمت مواردی که خودم بالا نوشتم همشون خوبن
اما باید دید واسه چه استفاده ای و چه کاربردی بهترین انتخاب چیه .
شما که راضی بودین کاربردتون مثل من بوده ؟ تو روشن بودن زیاد تحقیق کرده بودین که زود خراب نمیشه ؟
golshifteh66
24-05-2014, 14:55
خواهش می کنم.
من اصولا با برنامه ایندیزاین، فتوشاپ و متلب باهاش کار می کنم و خیلی خوب جواب می ده. راسیتش من در روز حدود 5/6 ساعت باهاش کار میکنم که تا حالا باهاش مشکلی نداشتم. شاید خیلی کم داغ کنه که اونم کمی طبیعیه. بیشتر تحقیق کن. اما من شخصا پیشنهادم اینه.
Amir-Rainman
25-05-2014, 17:09
دوستان یه سوالی داشتم
CPU Ci7 با پیشوند U ( مثل Intel Core i7 4500U ) میتونن از پس 3D max بر بیان؟
به هر حال U از MQ و M ضعیف تره
afshin b
25-05-2014, 17:57
دوستان یه سوالی داشتم
CPU Ci7 با پیشوند U ( مثل Intel Core i7 4500U ) میتونن از پس 3D max بر بیان؟
به هر حال U از MQ و M ضعیف تره
همانطور خودتون فرمودید پردازنده با پسوند u ضعیف تر هستن و تعداد هسته کمتری داره. توی کار رندر گرفتن قدرت پردازنده خیلی مهمه. پس سری m یا mq بگیرید خیلی بهتره
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
mg_mahyar
29-05-2014, 02:18
من توی این سقف خیلی بازار رو گشتم برای خواهرم
آخرش
Acer Aspire V3-571Gگرفتم.
چون پردازنده قوی داره و نمایشگرشم FullHD هست.
توی این رنج قیمت زیر 3 تومن اصلا نمایشگر FUllHD یا نداریم یا پردازندش خیلی ضعیفه و تنها گزینه این هست.
ضمنا بگم برای برنامه نویسی مشکلی با پردازنده i5 هم نداری ولی اگر رندر بخوای بگیری حتما از core i7 اونم سری HQ یا MQ انتخاب کن مثلا 4702MQ یا 4700HQ یا 4700MQ یا 4800HQ یا دست کم 3632QM که این آخری رو میتونی توی سری ایسر انتخاب کنی. با 2500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mg_mahyar
29-05-2014, 02:25
اینم بگم گرما زیر کیبردش حس میکنید و وزنشم بالاست ولی چون با این پول بهتر نمیتونید بخرید به نظرم قابل گذشته.
مانیتور خیلی خوبی داره که توی کار متوجه میشی. کیبردشم خوبه. تاچ رو خوشم نیومد ولی قابل تحمله (از سری X ایسوز بهتره)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم نخواستی و پولت جور نشد یا لپ تا و... توی سری i5 4200M میتونی گیر بیاری. برای رندر گرفتن یه نمه کند تره ولی برای بقیه چیزا مثل برنامه نویسی فرقش رو خیلی با قویتر از خودش حس نمیکنی. ضمنا نسبت به قویترین پردازنده سری I7 U قویتره یه ذره.
گزینه هات هم
Gigabyte Q2556N - Bغیر از اونایی که بهت گفتند میتونه باشه ولی دیگه FUllHD نیست.
golshifteh66
01-06-2014, 09:55
مبارکه :n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.