مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید پرینتر
reza4024
16-05-2014, 23:13
سلام دوستان
یه پرینتر میخواستم تا حدودای 280 این طرفا دیگه بیشتر نشه
واسه کار خونگی میخوام در حد کارت ورود به جلسه و این چیزا :n02:
دردسرش هم کم باشه واسه کارتریجو این حرفا
رنگی و سیاه سفیدشم اصلا مهم نیس
نظر خودم HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printer
نظر شما؟
Shabdisk
17-05-2014, 00:08
سلام دوستان
یه پرینتر میخواستم تا حدودای 280 این طرفا دیگه بیشتر نشه
واسه کار خونگی میخوام در حد کارت ورود به جلسه و این چیزا :n02:
دردسرش هم کم باشه واسه کارتریجو این حرفا
رنگی و سیاه سفیدشم اصلا مهم نیس
نظر خودم HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printer
نظر شما؟
ضمن عرض سلام و ادب
با مبلغی که فرمودین بنده Canon سری LBP6000 رو پیشنهاد می کنم(توجه کنین سری) ... برای مصرف خونگی که فرمودین عالیه .. کارتریج و شارژش هم بی دردسر هستش ...
من از این مدل دستگاه بسیار زیاد فروختم و همه ی مصرف کنندگان در بخش خونگی بودن و کاملا هم راضی هستن .. امیدوارم مورد توجه و قبول جنابعالی هم قرار بگیره ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aminkhan2014
17-05-2014, 06:19
پرینتر رنگی لیزری که هزینهنه اش کم باشه و بصرفه باشه(مصرف خانگی البته دانشجویی)، چی پیشنهادمیدهین؟(اکثرا سیاه سفید لازم دارم ولی شاید رنگی هم بکارم اومد)
bijandarbari
17-05-2014, 08:20
ضمن عرض سلام و ادب
با مبلغی که فرمودین بنده Canon سری LBP6000 رو پیشنهاد می کنم(توجه کنین سری) ... برای مصرف خونگی که فرمودین عالیه .. کارتریج و شارژش هم بی دردسر هستش ...
من از این مدل دستگاه بسیار زیاد فروختم و همه ی مصرف کنندگان در بخش خونگی بودن و کاملا هم راضی هستن .. امیدوارم مورد توجه و قبول جنابعالی هم قرار بگیره ..
سلام
یک مساله ای که موقع خرید پرینتر کنون و اچ پی نگرانم میکنه ، مشکل کمرنگ شدن بعد شارژ کارتریجه.
این قضیه در مورد این مدلی که ذکر کردین هم صدق میکنه؟؟
چون کارتریجش با اچ پی 1102 یکیه و اون مدل اچ پی مشکل کمرنگ شدن رو داره.
Shabdisk
17-05-2014, 11:00
سلام
یک مساله ای که موقع خرید پرینتر کنون و اچ پی نگرانم میکنه ، مشکل کمرنگ شدن بعد شارژ کارتریجه.
این قضیه در مورد این مدلی که ذکر کردین هم صدق میکنه؟؟
چون کارتریجش با اچ پی 1102 یکیه و اون مدل اچ پی مشکل کمرنگ شدن رو داره.
با عرض سلام و ادب
دوست عزیز مشکل کمرنگ شدن ارتباطی به مارک پرینتر نداره
شما از تونر اکونومیک ژاپن استفاده کنین و همچنین درام کره ای و بلید نرمال .. مطمئن باشین چه HP و چه Canon مشکل کمرنگی نخواهید داشت ..
موفق باشید
reza4024
17-05-2014, 13:05
ممنون از راهنمایی هاتون
نظرتون راجع به پرینتری که توی پست اول گفتم چیه؟ و پرینتر canon LBP6020 Laser ؟
Shabdisk
17-05-2014, 15:29
ممنون از راهنمایی هاتون
نظرتون راجع به پرینتری که توی پست اول گفتم چیه؟ و پرینتر canon LBP6020 Laser ؟
با عرض سلام و ادب
Canon 6020 دستگاه بسیار خوبی هست و بنده تائیدش می کنم ... و اما HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printerدستگاهی که فرمودین جوهرافشان هستش و 4کاره ... (مقایسه ی این مدل با Canon 6020 فقط در صورتی صحیح هستش که بدونیم کاربر چه شخصی هست و چه کاربری از دستگاه لازم داره ... در ادامه به زبان بسیار ساده براتون مطلب رو روشن می کنم.. پس دقت کنین، لطفا).... شخصا جوهرافشان رو اصلا توصیه نمی کنم مگر اینکه از بعد مالی اصلا پول براتون معنی نداشته باشه و یا شرایطی داشته باشین که بتونین از این دستگاه کسب درآمد بکنین..از نظر فنی جوهرافشان ها مسایل بسیار منحصربفردی دارند که توضیحش در اینجا اصلا نمی گنجه ولی بهترین و ساده ترین توضیح همونی بود که در ابتدا عرض کردم ...
اگه گیر شدید چاپ رنگی نیستین فقط لیزری مشکی بگیرین و موارد استثنا رو بدین بیرون براتون چاپ رنگی بزنن و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول کافی دارین اول برین سراغ گزینه لیزری رنگی (این مدل هم بررسی و نکات منحصربفرد خودش رو داره - مثلا پول یکبار شارژ همه کارتریج ها نزدیک به 70 درصد و یا بیشتر از قیمت دستگاه میشه) و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول هم ندارین اونوقت چاپگر جوهرافشان رو مدنظر بگیرین ..
توفیقتان هماره
توقیفتان هرگز
mohsen_frd
26-05-2014, 11:59
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یه پرینتر لیزری بخرم بین پرینتر hp1102 و canon p6020 گیر کردم لطفا راهنماییم کنید و نظرات خودتون بگید
با تشکر فراوان:n02:
Shabdisk
26-05-2014, 12:36
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم یه پرینتر لیزری بخرم بین پرینتر hp1102 و canon p6020 گیر کردم لطفا راهنماییم کنید و نظرات خودتون بگید
با تشکر فراوان:n02:
با عرض سلام و ادب
این دوتا دستگاه فرق زیادی با هم ندارن، به نظر من هر کدوم ارزونتر گیرت میاد همون رو بخر، من شخصا CANON رو ترجیح میدم ...
aminkhan2014
26-05-2014, 15:27
با عرض سلام و ادب
Canon 6020 دستگاه بسیار خوبی هست و بنده تائیدش می کنم ... و اما HP Officejet 4610 Multifunction Inkjet Printerدستگاهی که فرمودین جوهرافشان هستش و 4کاره ... (مقایسه ی این مدل با Canon 6020 فقط در صورتی صحیح هستش که بدونیم کاربر چه شخصی هست و چه کاربری از دستگاه لازم داره ... در ادامه به زبان بسیار ساده براتون مطلب رو روشن می کنم.. پس دقت کنین، لطفا).... شخصا جوهرافشان رو اصلا توصیه نمی کنم مگر اینکه از بعد مالی اصلا پول براتون معنی نداشته باشه و یا شرایطی داشته باشین که بتونین از این دستگاه کسب درآمد بکنین..
از نظر فنی جوهرافشان ها مسایل بسیار منحصربفردی دارند که توضیحش در اینجا اصلا نمی گنجه ولی بهترین و ساده ترین توضیح همونی بود که در ابتدا عرض کردم ...
اگه گیر شدید چاپ رنگی نیستین فقط لیزری مشکی بگیرین و موارد استثنا رو بدین بیرون براتون چاپ رنگی بزنن و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول کافی دارین اول برین سراغ گزینه لیزری رنگی (این مدل هم بررسی و نکات منحصربفرد خودش رو داره - مثلا پول یکبار شارژ همه کارتریج ها نزدیک به 70 درصد و یا بیشتر از قیمت دستگاه میشه) و اگه گیر شدید چاپ رنگی هستین و پول هم ندارین اونوقت چاپگر جوهرافشان رو مدنظر بگیرین ..
توفیقتان هماره
توقیفتان هرگز
یعنی اگه یک موقع اکثر کارمون چاپ سیاه سفید باشه وشاید یک زمانی بخایم یک مدرک رنگی پرینت بگیریم که هیچ جا برامون پرینت نمیگیره،ایرادی داره که پرینتر رنگی بخریم؟
Shabdisk
26-05-2014, 15:50
یعنی اگه یک موقع اکثر کارمون چاپ سیاه سفید باشه وشاید یک زمانی بخایم یک مدرک رنگی پرینت بگیریم که هیچ جا برامون پرینت نمیگیره،ایرادی داره که پرینتر رنگی بخریم؟
با عرض سلام و ادب
ببینید دوست عزیز نه تنها ایرادی نداره بلکه شما میتونین سانتافه بخرین و بیاین تو خیابون باهاش مسافرکشی کنین کلی هم به خودتون و ملت حال میدین ... یعنی ایرادی داره؟
یعنی جوری به زبان ساده گفتم که نپرس .................
شما هرچی میلتون هستش بخرین، بنده تکنسین تعمیرات پرینتر و شبکه هستم و از نقطه نظر فنی آنچه صحیح بود عرض کردم ضمن اینکه بسیاری از مسائل رو نمیشه اینجا شرح داد مثلا دیگه من نمیتونم در رابطه با خرابی ها و هزینه های ریجکت و ... اینجا توضیحات بیشتری بدم.. اختیار جیب شما با خودتون هستش .. از قضیه سانتافه هم چیزی به دل نگیرین، تو عالم دوستی صریح و ساده عرض کردم ...
پاینده باشید
aminkhan2014
27-05-2014, 06:27
شما چه مدل رنگی و چه مدل سیاه سفیدی(لیزری) پیشنهاد میدهین که هم با کیفیت باشه و هم هزینه شارژ و مواد مصرفی اش مناسب باشه(کاربرد خانگی)؟اینکه در مورد خرابی توضیح نمیدهین به چه دلیله؟خوب وقتی یکی میخاد جنسی بخره باید بدونه آمار خرابی کدام محصول بیشتره و کدام مارک با کیفیت تره؟؟؟
دلیلم هم در مورد انتخاب رنگی گفتم حتما برای شما پیش نیومده ورگنه متوجه میشدین چی میگم!!!!شما با یک مدرک عکس دار(گواهی اشتغال به تحصیل) برو بگو میخام برام پرینت رنگی بگیرین!!!ببین اصلا تحویلتون میگیرن؟؟؟
sarzaeim
27-05-2014, 12:45
سلام دوستان منم 1 سوال فنی داشتم :)
آیا کیفیت عکس رنگی پرینتر لیزری و جوهر افشان خیلی تفاوت داره؟ (آیا در حد اختلاف رزولوشن چاپشون هست؟)
Shabdisk
31-05-2014, 12:39
شما چه مدل رنگی و چه مدل سیاه سفیدی(لیزری) پیشنهاد میدهین که هم با کیفیت باشه و هم هزینه شارژ و مواد مصرفی اش مناسب باشه(کاربرد خانگی)؟اینکه در مورد خرابی توضیح نمیدهین به چه دلیله؟خوب وقتی یکی میخاد جنسی بخره باید بدونه آمار خرابی کدام محصول بیشتره و کدام مارک با کیفیت تره؟؟؟
دلیلم هم در مورد انتخاب رنگی گفتم حتما برای شما پیش نیومده ورگنه متوجه میشدین چی میگم!!!!شما با یک مدرک عکس دار(گواهی اشتغال به تحصیل) برو بگو میخام برام پرینت رنگی بگیرین!!!ببین اصلا تحویلتون میگیرن؟؟؟
با عرض سلام و ادب
خیلی صریح و واضح چندتا مطلب رو خدمتتون عرض می کنم :
من هیچ مدلی رو پیشنهاد نمیدم چون نه خبر از جیب شما دارم و نه خبر از کاربری و نه خبر از شرایط شما
ی تعمیرکار اولا دوره های آکادمیک و عملی میگذرونه دوما کلی تو بازار بلا سرش میاد تا مجرب بشه سوما تعمیرکار هم مثل شما زندگی می کنه(لطفا عمیقا توجه کنید و ارد ناشتا ندید...) دیگه لازم نمی بینم بیشتر در رابطه با این مطلب توضیح بدم !
اینکه تحویلتون نمیگیرن که دقیقا همون کار درسته هستش اما یا شما تازه از اروپایی - جایی اومدین و یا تو جامعه زندگی نکردین که نمیتونین از پس مشکلات به این سادگی بر بیاین(برای ما هم از این دست موارد پیش اومده - راهنمایی : اینجا ایران هستش و همیشه روابط هستند که مهم اند-)
نکته آخر شما مخیرید هر دستگاهی رو که صلاح میدونین بخرین اما اگه به مشورت نیاز دارین باید بدونین اینجا دوستان دیگه با تئوری هایی که شما با مود طرح سوالتون برای اونها می سازین و بر اساس اخلاقیات و تجارب شخصی شون و شرایط فعلی بازار شما رو راهنمایی خواهند کرد ...
توفیقتان هماره
توقیفتان هرگز
Shabdisk
31-05-2014, 12:41
سلام دوستان منم 1 سوال فنی داشتم :)
آیا کیفیت عکس رنگی پرینتر لیزری و جوهر افشان خیلی تفاوت داره؟ (آیا در حد اختلاف رزولوشن چاپشون هست؟)
با عرض سلام و ادب
توصیه می کنم مدل هایی که مدنظرتون هستند رو از طریق کاتالوگ کمپانی تولیدکننده مورد بررسی قرار بدید ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.