ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ":\$RECYCLE.BIN\s-" access denied

abdol.hamid69
14-05-2014, 15:49
یه ویروس هست که جدیدا آمده و همه پوشه ها و فایلها رو به پوشه $RECYCLE.BIN انتقال میده و یه shortcuts ازشون توی محل اصلی قرار میده که وقتی روی فایل میانبر کلیک میکنید به پوشه فایلهای اصلی که در $RECYCLE.BIN درایو هست وارد میشوید ولی با این کار ویروس را دوباره اجرا کرده اید
ویندوز من به این ویروس آلوده شد و وارد هر درایو که میشم از همه فایلهام میانبر به $RECYCLE.BIN ساخته شده بود و من ویندوزم رو عوض کردم بعد آنتی ویروس ویندوز 8.1 رو آپدیت کردم همه ویروسها رو پاک کرد ولی همه فایل هام توی $RECYCLE.BIN هست و نمیتونم بهشون دسترسی پیدا کنم
مثلا توی درایو E پوشه games رو داشتم ولی العان درایو E فقط دو پوشه داره و همه میانبرها هم بعلت ویروسی بودن پاک شده است و فقط دو تا پوشه $RECYCLE.BIN و System Volume Information وجود داره ولی هنوز توی درایو 146gb اطلاعاتم هست یعنی هنوز پاک نشده وقتی وارد پوشه $RECYCLE.BIN میشم چندتا پوشه هست
E:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3199951688-566078060-261426623-501
ولی وقتی میخوام وارد پوشه بشم اجازه نمیده
E:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-3199951688-566078060-261426623-501 is not accessible.
Access is denied.
دو روزه دارم توی اینترنت میگردم تا راه حل رو پیدا کنم نتونستم
العان کل درایوهام پره ولی همشون همین مشکل رو دارن
چیکار کنم؟؟؟

abdol.hamid69
14-05-2014, 16:05
واضح تر کردن مساله

برای اینکه بفهمید دقیقا چی میگم وارد یوزر مهمان Guest شوید و یک فایل را از داخل درایو مثلا D با delete کردن به سطل آشغال (Recycle Bin) بفرستید دوباره به یوزر اصلی خود وارد شده و به درایو D بروید و میبینید که نه در محل مورد نظر و نه در سطل آشغالی که در Desktop اثری از فایل نیست درحالی که هنوز هم اگر وارد یوزر مهمان شوید در سطل آشغال فایل وجود دارد و قابل بازگردانی است ولی از یوزر اصلی فقط از مسیر
D:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-XXXXXXXXXXXXXXX
قابل رویت است ولی دسترسی به آن ندارید