ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ****[ درخواست راهنمایی در مورد سیستم در مورد یک کیس غول ]****

AMIR TERROR
12-05-2014, 23:25
سلام

یک مغازه کامپیوتری بهم گفت یه سیستم فوق العاده قوی داره برای فروش دست دومه 8 ماه کار کردست گفته الان بخوام نو بخرمش حدود 8 تومن میشه 5 تومن میفروشه

میخواستم ازتون راهنمایی بخوام سیستمش خوبه و 5 تومن بخرم ؟؟ الان نوش چنده حدودا ؟؟

و اگه این سیستم رو بگیرم تا چه مدتی میتونم باهاش بازی های روز رو با کیفیت خوب بازی کنم ؟؟ برای Auto Cad و برنامه های عمران هم میخوام ! مغازه داره گفت تا 10 سال دیگه بازی ها و برنامه های روز رو میتونی بازی کنی آخ هم نمیگه و خیلی غوله راسته ؟؟

Main : GigaByte Z77x-UD3H

CPU : Intel i7 3770k

Ram : G-skill Trident X F3-2400c10-8GTX

ODD : Samsung DVD writer

VGA : MSI Twin Frozr 3 7950

Case : Cooler Master HAF-X

Monitor : Asus ML229

Power : Enermax MAXREVO 1500W Gold

Keyboard : A4Tech G800MU Gaming Keyboard PS2

Sound Card : Creative PCI Express X-Fi Titanium Professional

Network : Asus Wireless-N300 PCI Express Adaptor

CPU Cooler : Antec Kuhler 920 + XSPC EX240 Radiator + 4 Enermax Turbo Silence Manual

Fan Controller : Deep Cool Rock Master Controller Fan

چون میخوام 5 میلیون که هزینه خیلی زیادیه هزینه کنم ممنون میشم توضیح بدید قطعاتش الان تقریبا چه قدرتی دارند و تا چقدر وقت دیگه تو مد هستند ؟؟ 10 سالی که مغازه دار گفت راسته ؟؟
البته برای مشتری هست نه مغازه داره !!
هارد هم نداره مغازه داره گفت هر هاردی نمیتونی بهش وصل کنی چون قدرتش خیلی بالاست ؟ درسته ؟؟هزینه هاردهاش چطوری میشه ؟؟

خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید

Hessam 2
12-05-2014, 23:58
سیستم فوق العاده ایه!
قیمتش عالیه! قیمت نو اش همون 8 تومن هست حدوداً.
اینکه هر هاردی بهش نمی خوره، جوک گفته!

اما مادربرد، پردازنده و کارت گرافیک این سیستم واسه دو نسله پیشه و توقف تولید شده!
اما با این وجود قدرتمند هستن!

AMIR TERROR
13-05-2014, 00:40
سیستم فوق العاده ایه!
قیمتش عالیه! قیمت نو اش همون 8 تومن هست حدوداً.
اینکه هر هاردی بهش نمی خوره، جوک گفته!

اما مادربرد، پردازنده و کارت گرافیک این سیستم واسه دو نسله پیشه و توقف تولید شده!
اما با این وجود قدرتمند هستن!
خیلی ممنون داداش از جوابت

اونموقع یه سوال من الان اینو بگیرم یا با 5 تومنم میتونم سیستم بهتری بخرم ؟؟ چون میگید مادربردش و پردارنده و کارت گرافیکش توقف تولید شده !!!

یعنی الان i10 هم اومده ؟ این که i7 هست حدود 700 تومنه خدا رحم کنه به i10 دیگه

من اینو بگیرم تا حدودا چند سال دیگه میتونم بازی های روز رو باهاش بازی کنم ؟

بعدش یه چیز دیگه الان یه کامپیوتر قوی مثل این بخرم با قیمت 5 تومن یا مثلا الان 3 تومن بخرم کامپیوتر 3 سال بعد بازم هم بخرم یعنی میگم این با این که چند قطعش توقف تولید شده باز هم میتونه حداقل 5-6 سال بهم تو سطح اول کار بده و بازی های تو بازار رو با کیفیت خوب و بدون گیری بیاره ؟؟؟ چون گفتید توقف تولید شده دو دل شدم یعنی ضعیفه ؟؟

Hessam 2
13-05-2014, 08:24
خب به هر حال واقعیته. اگرچه توقف تولید شده! اما این به این معنا نیست که قابل استفاده نباشه!
اما در کل به نظرم سیستم جدید بخرید، بهتره! البته اگر با تمام لوازم جانبی باشه، که خب حداکثر 4 تومن برای سیستم می مونه و 1 تومنی مابقی مانیتور و لوازم جانبی! شاید از سیستم فوق قوی تر نباشه، اما حداقلش اینه که جدید و قابل ارتقاست.

نه. i10 نیومده! همون i3 , i5 , i7 هست که هر یکی دو سال، نسل جدیدش به بازار عرضه میشه.

در جواب پی ام شما، فرصتش نیست که بخوام براتون سوکت و چیپست و این موارد رو تدریس کنم! اینجا که کلاس درس نیست عزیز من... باید خودتون یاد بگیرید از جاهای دیگه. گوگل سرچ کنید: "سوکت چیست؟"

در مورد انتظار شما از گیم و این موارد هم من خبر ندارم! شما می بینید یکی 2 میلیون سیستم می خره! 10 سال کار می کنه! میگه عالیه!
یکی دیگه 10 میلیون سیستم می خره، سال بعدش میگه قدیمی شده. ضعیف شده و این حرفا!!!

اما به اعتقاد من یک سیستم 5 میلیونی، توانایی اجرای بازی های روز دنیا رو در بالاترین سطح ممکن تا نهایتاً 3 سال داره.

هارد یا قطعه ی دیگه هم دارید، بفروشید. همه رو نو بخرید. چون ممکنه عمر مفیدش تمام شده باشه و دیگه صلاح نیست داشته باشید.

AMIR TERROR
13-05-2014, 14:38
خب به هر حال واقعیته. اگرچه توقف تولید شده! اما این به این معنا نیست که قابل استفاده نباشه!
اما در کل به نظرم سیستم جدید بخرید، بهتره! البته اگر با تمام لوازم جانبی باشه، که خب حداکثر 4 تومن برای سیستم می مونه و 1 تومنی مابقی مانیتور و لوازم جانبی! شاید از سیستم فوق قوی تر نباشه، اما حداقلش اینه که جدید و قابل ارتقاست.

نه. i10 نیومده! همون i3 , i5 , i7 هست که هر یکی دو سال، نسل جدیدش به بازار عرضه میشه.

در جواب پی ام شما، فرصتش نیست که بخوام براتون سوکت و چیپست و این موارد رو تدریس کنم! اینجا که کلاس درس نیست عزیز من... باید خودتون یاد بگیرید از جاهای دیگه. گوگل سرچ کنید: "سوکت چیست؟"

در مورد انتظار شما از گیم و این موارد هم من خبر ندارم! شما می بینید یکی 2 میلیون سیستم می خره! 10 سال کار می کنه! میگه عالیه!
یکی دیگه 10 میلیون سیستم می خره، سال بعدش میگه قدیمی شده. ضعیف شده و این حرفا!!!

اما به اعتقاد من یک سیستم 5 میلیونی، توانایی اجرای بازی های روز دنیا رو در بالاترین سطح ممکن تا نهایتاً 3 سال داره.

هارد یا قطعه ی دیگه هم دارید، بفروشید. همه رو نو بخرید. چون ممکنه عمر مفیدش تمام شده باشه و دیگه صلاح نیست داشته باشید.
سلام دوباره و تشکر ویژه

داداش یه چند تا سوال دیگه مونده شرمندت

اول بگم منظور من از بازی بالاترین سطح ممکن نیست الان مثلا در سطح خیلی خوب بازی کنه و تا 5-6 سال دیگه هم در سطح متوسط به ضعیف کیفیت بازی بتونه بدون مکث و گیر کردن بازی کنه

چون من باید برای این سیستم هارد و ssd هم بخرم ( درسته ؟ ) حدود 400-500 تومن دیگه باید بدم با 5 میلیون و نیم بهترین کامپیوتری که میتونم بگیرم برای بازی و کارهای عمرانی چی میتونم بگیرم ؟ با همون سطحی که گفتم این سیستم پیشنهادی تا چند سال دیگه برام رو بورسه ؟؟ و تا چند سال دیگه قابلیت آپگرید داره ؟

این سیستمی که پیشنهاد میدین بهتره یا همین سیستم دست دومه ؟ این سیستم دست دومه تا چند سال دیگه میشه با همین سطح انتظاری که گفتم باهاش بازی کرد ؟

اگه درست فهمیده باشم منظورتون هست که اگه سیستم دست دومه رو بخرم تا سالهای بیشتری میتونم باهاش بازی کنم و قدرتش بیشتره ولی توانای عوض کردن قطعه و به روز کردنش کمتر از سیستم نو و جدیدی هست که با همین قیمت تهیه کنم درسته ؟؟

Hessam 2
13-05-2014, 14:50
آها. اگر اینطور حساب کنید، بله. تا 5-6 سال جواب میده.

بله. حدود 200 هارد معمولی میشه. حداقل 370 هم اس اس دی.

در مورد اون لیستی که خودتون دادین، فقط پردازنده اش قابلیت آپگرید نیست. سایر قطعات رو می تونید ارتقا بدید.

این سیستم دست دومه، گرافیکش اونقدر قوی نیست که تا 5-6 سال جواب بده!
به نظرم سیستم رو بدون کارت گرافیک و کولر ازش 3/5 بخرید.
بعد کارت گرافیک و کولر رو خودتون جدا تهیه کنید. یه کارت در حد 1/5 میلیون می خرید.

در مورد اظهار نظر آخرتون هم بله. تقریباً منظورم همینه.

AMIR TERROR
13-05-2014, 15:33
آها. اگر اینطور حساب کنید، بله. تا 5-6 سال جواب میده.

بله. حدود 200 هارد معمولی میشه. حداقل 370 هم اس اس دی.

در مورد اون لیستی که خودتون دادین، فقط پردازنده اش قابلیت آپگرید نیست. سایر قطعات رو می تونید ارتقا بدید.

این سیستم دست دومه، گرافیکش اونقدر قوی نیست که تا 5-6 سال جواب بده!
به نظرم سیستم رو بدون کارت گرافیک و کولر ازش 3/5 بخرید.
بعد کارت گرافیک و کولر رو خودتون جدا تهیه کنید. یه کارت در حد 1/5 میلیون می خرید.

در مورد اظهار نظر آخرتون هم بله. تقریباً منظورم همینه.
خیلی ممنون داداش خدا خیرت بده از آشفتگی درم اووردی

فقط یه سوال دیگه اگه قبول نکرد بدون گرافیک و کولر بده همش رو با هم بخرم یا سیتم نو بخرم تا 5.5-6 تومن ؟؟ یا اینکه همین رو فعلا بخرم تا چند سال گرافیکش کار میده ؟؟ بعدش گرافیک رو عوض کنم اون موقع هم پشتیبانی میشه این سیستم ؟؟

Hessam 2
13-05-2014, 15:38
خواهش می کنـــــم.

تا 5-6 سال دیگه کارت های گرافیک تحت PCI Express 4 به بازار میاد! طبیعتاً امکان ارتقا از حیث کارت گرافیک برای شما وجود نداره! (مگر با تعویض مادربرد و پردازنده به نسل جدید)

کارت 7950 هم نهایتاً امسال و سال دیگه جواب بده. بعد ممکنه اذیتتون کنه! با توجه به اینکه دست کم 2-3 سال از عمر مفیدش گذشته و تقریباً میشه گفت در حال حاضر در بازار نیست و از رده خارج هست!

تا 5-6 سال دیگه کلاً باید دست کم 2-3 تومنی برای این سیستم قطعاً خرج کنید! شکی وجود نداره! فقط کارت گرافیک نیست که می بایست ارتقا پیدا کنه!

faramarz_mit
13-05-2014, 15:48
خیلی ممنون داداش خدا خیرت بده از آشفتگی درم اووردی

فقط یه سوال دیگه اگه قبول نکرد بدون گرافیک و کولر بده همش رو با هم بخرم یا سیتم نو بخرم تا 5.5-6 تومن ؟؟ یا اینکه همین رو فعلا بخرم تا چند سال گرافیکش کار میده ؟؟ بعدش گرافیک رو عوض کنم اون موقع هم پشتیبانی میشه این سیستم ؟؟

اگه ميخواي 5.5-6 تومن خرج كني يه سيستم نو بخري خيلي بهتره
به خود حسام بگي ميتونه برات يه سيستم خيلي خوب ببنده

AMIR TERROR
13-05-2014, 15:50
خواهش می کنـــــم.

تا 5-6 سال دیگه کارت های گرافیک تحت PCI Express 4 به بازار میاد! طبیعتاً امکان ارتقا از حیث کارت گرافیک برای شما وجود نداره! (مگر با تعویض مادربرد و پردازنده به نسل جدید)

کارت 7950 هم نهایتاً امسال و سال دیگه جواب بده. بعد ممکنه اذیتتون کنه! با توجه به اینکه دست کم 2-3 سال از عمر مفیدش گذشته و تقریباً میشه گفت در حال حاضر در بازار نیست و از رده خارج هست!

تا 5-6 سال دیگه کلاً باید دست کم 2-3 تومنی برای این سیستم قطعاً خرج کنید! شکی وجود نداره! فقط کارت گرافیک نیست که می بایست ارتقا پیدا کنه!
یعنی با این حرف ها یه کم از توقعاتم کم کنم و یه کم بودجه رو افزایش بدم و یه کامپیوتر نو بدون دردسر بگیرم

با 5 تومن حد اکثر حدکثر 5.5 کامپیوتر با همه چیز هاش ( مانیتور کیس کامل و هارد و ماوس و کیبورد ) بهترین چیز برای کاربری من که گیم + عمرانی هست چی میشه گرفت که تا 5-6 سال دیگه حداقل با قدرت کار کنه و بعدش هم در حد یه کامپیوتر معمولی رو باشه و بازی ها رو در کیفیت پایین بدون اشکال بیاره از همین سری های جدید باشه ترجیحا که مدت بالا پشتیبانی بشه و به این زودی ها از دوره خارج نشه

قدرت و توانایی دستگاه هم مسلما بالاترین اولویت رو داره

ممنون میشم بهترین و جدیدترین سیستمی که میتونید رو برام بنویسید چون تا 5-6 سال دیگه قصد تعویض هیچ قطعه ایش رو ندازم

تشکرات بسیار

AMIR TERROR
13-05-2014, 15:51
اگه ميخواي 5.5-6 تومن خرج كني يه سيستم نو بخري خيلي بهتره
به خود حسام بگي ميتونه برات يه سيستم خيلي خوب ببنده
تشکر دوست عزیز

فعلا تصمیم روی همین موضوع آمده

خیلی زحمت آقا حسام را دادیم

faramarz_mit
13-05-2014, 15:55
یعنی با این حرف ها یه کم از توقعاتم کم کنم و یه کم بودجه رو افزایش بدم و یه کامپیوتر نو بدون دردسر بگیرم

با 5 تومن حد اکثر حدکثر 5.5 کامپیوتر با همه چیز هاش ( مانیتور کیس کامل و هارد و ماوس و کیبورد ) بهترین چیز برای کاربری من که گیم + عمرانی هست چی میشه گرفت که تا 5-6 سال دیگه حداقل با قدرت کار کنه و بعدش هم در حد یه کامپیوتر معمولی رو باشه و بازی ها رو در کیفیت پایین بدون اشکال بیاره از همین سری های جدید باشه ترجیحا که مدت بالا پشتیبانی بشه و به این زودی ها از دوره خارج نشه

قدرت و توانایی دستگاه هم مسلما بالاترین اولویت رو داره

ممنون میشم بهترین و جدیدترین سیستمی که میتونید رو برام بنویسید چون تا 5-6 سال دیگه قصد تعویض هیچ قطعه ایش رو ندازم

تشکرات بسیار
سيستم جديد ميخواين يه تايپيك جداگانه بزنين و بودجه و انتظاراتتون بگين

Hessam 2
13-05-2014, 15:58
آخه فرامرز سیستمش خیلی وسوسه کننده اس! :D

- 1500 وات پاور مکس روو با سرتیفیکیت گلد!!! این پاور توانایی کارکرد 11 سال کار بدون وقفه رو داره! امتحانش رو در تست های بسیار سختگیرانه ی فرآیند نظارت گذرونده!! می دونی یعنی چی؟! :D
1350 پول پاورشه! یعنی این آقا خودش رو تیکه تیکه کنه یه پاور 750 یا 850 وات گرین بتونه بخره! هر چند البته 1500 وات پاور خیلی زیاد هست و نیازی نیست! اما منظورم ارزش کالا هست. از نظر اقتصادی چیزی فراتر از قیمتشه. ارزشمنده.
ایشون این سیستم رو 5 تومن بخره، قطعاتش رو دونه دونه بفروشه 6-7 تومن رو هوا میزنن! :D
1 تومن فقط پول تجهیزات کولرشه!!

- نزدیک به 950 هزار تومن تومن فقط کیس هاف ایکس قیمت داره! این در حالی هست که ایشون اگر نو بخواد سیستم جمع کنه، باید به کیس ایکس 1 گرین با قیمت 150 هزار تومن رضایت بده که اصلاً قابل مقایسه با هاف ایکس نیست! مثل لامبورگینی 1میلیاردی کنار پرایده 20 میلیونیه!!!

یه جمع بزنی، می بینی سیستم 10 میلیونی رو یارو 5 تومن داره میده!!! تازه با این همه تجهیزاتی که ایشون میخوان نهایتاً 4 تومن بیشتر برای کیس باقی نمی مونه!

از حق نگذریم با 4 میلیون میشه یک سیستم خانگی و مالتی مدیای قوی خرید که تا 6-7 سال خروجی خوب (نه ایده آل) بده! تازه خرید پردازنده ی کور آی 7 هم منتفی خواهد بود! می بایست ایشون به کور آی 5 رضایت بده اگر بخواد سیستم نو بخره! چون بودجه اش نمی رسه!

AMIR TERROR
13-05-2014, 16:10
آخه فرامرز سیستمش خیلی وسوسه کننده اس! :D

- 1500 وات پاور مکس روو با سرتیفیکیت گلد!!! این پاور توانایی کارکرد 11 سال کار بدون وقفه رو داره! امتحانش رو در تست های بسیار سختگیرانه ی فرآیند نظارت گذرونده!! می دونی یعنی چی؟! :D
1350 پول پاورشه! یعنی این آقا خودش رو تیکه تیکه کنه یه پاور 750 یا 850 وات گرین بتونه بخره! هر چند البته 1500 وات پاور خیلی زیاد هست و نیازی نیست! اما منظورم ارزش کالا هست. از نظر اقتصادی چیزی فراتر از قیمتشه. ارزشمنده.
ایشون این سیستم رو 5 تومن بخره، قطعاتش رو دونه دونه بفروشه 6-7 تومن رو هوا میزنن! :D
1 تومن فقط پول تجهیزات کولرشه!!

- نزدیک به 950 هزار تومن تومن فقط کیس هاف ایکس قیمت داره! این در حالی هست که ایشون اگر نو بخواد سیستم جمع کنه، باید به کیس ایکس 1 گرین با قیمت 150 هزار تومن رضایت بده که اصلاً قابل مقایسه با هاف ایکس نیست! مثل لامبورگینی 1میلیاردی کنار پرایده 20 میلیونیه!!!

یه جمع بزنی، می بینی سیستم 10 میلیونی رو یارو 5 تومن داره میده!!! تازه با این همه تجهیزاتی که ایشون میخوان نهایتاً 4 تومن بیشتر برای کیس باقی نمی مونه!

از حق نگذریم با 4 میلیون میشه یک سیستم خانگی و مالتی مدیای قوی خرید که تا 6-7 سال خروجی خوب (نه ایده آل) بده! تازه خرید پردازنده ی کور آی 7 هم منتفی خواهد بود! می بایست ایشون به کور آی 5 رضایت بده اگر بخواد سیستم نو بخره! چون بودجه اش نمی رسه!
داداش من خیلی گیج شدم چون شما تو این پست فرمودید خیلی قویه و فوق العاده ارزشمند ولی تو اون پست قبلیتون فرمودید که کارت گرافیکش باید عوض بهش ؟ یعنی فقط مشکلش گرافیکشه ؟؟ اگه اینطوریه و این سیستم اگه یه گرافیک خوب روش باشه خیلی سرتر از سیستم نویی میشه که با 5.5 میتونم بخرم خوب این رو میخرم اگهی فروش کارت گرافیکش رو میازرم هر وقت فروش رفت یه کارت گرافیک خوب براش میخرم تا 50-6 سال خیلی خوب و بعدش هم قابل قبول کار کنه ؟

درسته ؟

پس یعنی بقیه قطعاتش اشکاتل ندارن و خیلی بهتر از کامپیوتر 5 تومنی نویی که بخرم هستند ؟؟

اگه اینطوریه که همینو میخرم

فقط گرافیک رو چند میخرن و چقدر باید روش بزارم که گرافیک مناسب این دستگاه و متتناسب با خواسته هام رو بخرم ؟

بعد گفتید این گرافیک تا 3 سال حداکثر بیشتر کار نمیده بعنی میشه 3 سال بعد گرافیک رو عوض کنم ؟

Hessam 2
13-05-2014, 16:17
ببین عزیز من یه پیشنهاد برای شما دارم!

شما این سیستم 5 تومن بخر... بعد قطعاتش تک تک بفروش. راحت 6 تومن گیرت میاد و بعد برو یه سیستم نو بخر! (نسل جدید که هاسول رفرش و بردولهای اینتل رو هم ساپورت کنه!)

اینجوری به 2 هدف می رسی:
1- بودجه ات افزایش پیدا می کنه!
2- سیستم قوی تری می تونی بخری!

الان من قیمت حدودی دست دوم (3 سال کارکرد در نظر می گیرم.) اون قطعات رو میزنم اینجا شما ببین چقدره هر کدوم ارزش خریدش:
این قیمت هایی که می نویسم، ارزش خرید قطعه ی مربوطه هست. یعنی شما به این قیمت می تونی بفروشی (دست دوم):

مادربرد: 500
پردازنده: 700
رم: 300
رایتر: 40
کارت گرافیک: 600
کیس: 650
مانیتور: 1300
پاور: 800
کیبرد: 150
کارت صدا: 350
مودم: 130
تجهیزات کولر: 500
کنترلر فن: 30
----------------------------
6 میلیون تومان این سیستم حداقل ارزش خریدش هست. شما اگر 5 تومن بخری و 6 میلیون بفروشی، منطقیه!
این در حالی هست که تمام قطعات تمیز، با گارانتی اصلی (چندتا قطعه هم ممکنه تموم شده باشه گارانتیش. خیلی مهم نیست) و سالم باشن!

AMIR TERROR
13-05-2014, 16:26
ببین عزیز من یه پیشنهاد برای شما دارم!

شما این سیستم 5 تومن بخر... بعد قطعاتش تک تک بفروش. راحت 6 تومن گیرت میاد و بعد برو یه سیستم نو بخر! (نسل جدید که هاسول رفرش و بردولهای اینتل رو هم ساپورت کنه!)

اینجوری به 2 هدف می رسی:
1- بودجه ات افزایش پیدا می کنه!
2- سیستم قوی تری می تونی بخری!

الان من قیمت حدودی دست دوم (3 سال کارکرد در نظر می گیرم.) اون قطعات رو میزنم اینجا شما ببین چقدره هر کدوم ارزش خریدش:
این قیمت هایی که می نویسم، ارزش خرید قطعه ی مربوطه هست. یعنی شما به این قیمت می تونی بفروشی (دست دوم):

مادربرد: 500
پردازنده: 700
رم: 300
رایتر: 40
کارت گرافیک: 600
کیس: 600
مانیتور: 1300
پاور: 800
کیبرد: 150
کارت صدا: 350
مودم: 130
تجهیزات کولر: 500
کنترلر فن: 30
----------------------------
6 میلیون تومان این سیستم حداقل ارزش خریدش هست. شما اگر 5 تومن بخری و 6 میلیون بفروشی، منطقیه!
خدا خیرت بده داداش خیلی شرمندم سوال زیاد میپرسم ولی چه کنم که درگیر مسئله ام

قطعاتش که 8 ماه بیشتر کار نکرده و همشون هم گارانتی هنوز دارن انگار

گرافیکش هم 3 گیگ DDR 5 هست فک نکنم انقدر ضعیف باشه

چون من درگیر امتحانات دانشگاه هستم زیاد وقت خرید و فروش رو ندارم همین سیستم رو بخرم و تا یه مدت دیگه گرافیکش رو بفروشم و یه بهتر بخرم تا 5-6 سال دیگه کار نمیده با همون شرایطی که گفتم ؟

این سیستم نویی که میتونم بخرم با 6 تومن قدرتش از این کامپیوتر دست دومه با گرافیکی که عوض کنم بیشتر هست ؟

چون برای من نو بودن و دست 2 بودن اصلا مهم نیست فقط قدرت مهمه

Hessam 2
13-05-2014, 16:33
خب اگه کارکردش واقعاً 8 ماه با گارانتی های اصلی باشه که راحت تا 6/5 هم می خرن!

اگر قدرت مهمه، نه! چیزی از این جدید تر میشه خرید! اما قوی تر نمیشه!

در مورد اینکه با خرید کارت گرافیک جدید، تا 5-6 سال جواب بده. قطعی که اصلاً نمی تونم بگم! به خودتون بستگی داره.
اما پیش بینیم و احتمال زیاد میدم، بله. 5-6 سال جواب میده. اما قطعیتی وجود نداره!

AMIR TERROR
13-05-2014, 16:40
خب اگه کارکردش واقعاً 8 ماه با گارانتی های اصلی باشه که راحت تا 6/5 هم می خرن!

اگر قدرت مهمه، نه! چیزی از این جدید تر میشه خرید! اما قوی تر نمیشه!

در مورد اینکه با خرید کارت گرافیک جدید، تا 5-6 سال جواب بده. قطعی که اصلاً نمی تونم بگم! به خودتون بستگی داره.
اما پیش بینیم و احتمال زیاد میدم، بله. 5-6 سال جواب میده. اما قطعیتی وجود نداره!
به شدت تشکر میکنم از راهنماییتون داداش

آخرین سوال رو میپرسم آیا برای این سیستم SSd هم لازمه یا فقط یه Hard Disk کفایت میکنه ؟

یک Hard Disk , SSD قدرتمند و خوب و ارزون بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم هار دیسک 1 ترا باشه

Hessam 2
13-05-2014, 16:44
اس اس دی، ضروری نیست. اما برای افزایش سرعت ویندوز و نرم افزارها، خیلی موثره!

HDD: Seagate Barracuda 64MB SATA 6.0Gb/s 7200RPM 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -

SSD: Plextor M5 Pro Xtreme SATA 6.0Gb/s 128GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -

AMIR TERROR
13-05-2014, 16:59
تشکر و اتمام تاپیک