مشاهده نسخه کامل
: چشم چرانی
B.Russell
08-05-2014, 11:26
چشم چراني يا "(voyeurism)" واژه اي فرانسوي است، گرفته شده از "وير" به معناي "تماشاگر".
اين اختلال از لحاظ جسمي براي فرد چشم چران مضر نيست اما براي قرباني آن ناراحت کننده است.
فرد چشم چران داراي تکانه اي غير قابل کنترل براي ديد زدن ديگران و معمولا غريبه ها به طور دزدانه دارد.
چنين فردي کشش تکرار شونده اي را براي مشاهده کردن ديگران از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و.. دارد.
حتما در اخبار و روزنامه ها با مطالبي در مورد نصب دوربينهاي مخفي در اطاقهاي پرو، سالنهاي آرايش زنانه، باشگاههاي ورزشي و.. مواجه شده ايد. افرادي که مرتکب اين اعمال غير اخلاقي مي شوند عمدتا دچار اين اختلال هستند.
چشم چرانها عموما مرد هستند و معمولا خود را مخفي نگه مي دارند.
.
.
.
من با انسان های متعددی اعم از آقا و خانم در این زمینه صحبت کردم.
برخی از آقایان معتقدند چشم چرانی مشکلی ندارد و باید از زیبایی لذت برد، عده ای معتقدند اگر خانمی پوششی دارد که جلب توجه میکند، پس خودش هم مشکلی با اینکه دید زده شود ندارد.
عده ای هم چشم چرانی را عملی پلید و برگرفته از هوس میدانند و معتقدند این میل به دید زدن باید سرکوب شود.
بسیاری از خانم ها از اینکه مخفیانه یا حتی علنا دید زده شوند ناراحت میشوند و از طرفی عده ای جلب توجه را بسیار خوب دانسته و از اینکه خیلی ها به آنها نظری بیاندازند لذت میبرند و انرا به معنای بیشتر جذاب بودن میپندارند و معتقدند زن هم حق دارد زیبا باشد و این مشکل مردان است که قادر به کنترل نگاه های خود نیستند.
نظر شما در قبال چشم چرانی چیست؟
آیا اصلا چیزی به نام چشم چرانی را قبول دارید؟ اگر دارید بیشتر در چه حوزه ها و مکان هایی آنرا مجاز یا غیر مجاز میدانید؟
اگر معتقدید یک اختلال است، چه راه هایی برای درمان یا پیشگیری از آن توصیه میکنید؟
aminkhan2014
08-05-2014, 11:41
مثل برنامه های رسانه خوبه!!!فقط وقتش کمه!!
Demon King
08-05-2014, 11:47
یه بحث مذهبی باز. ولی من سعی میکنم از دید مذهب به اون نگاه نکنم. سعی کنم با اصول اخلاقی و انسانی جواب بدم:
تجربه ثابت کرده دیدن فیلم ها و تصاویر زشت و مبتذل یا به قول شما همون چشم چرانی باعث بلوغ زود رس میشه.
خاطره ای براتون تعریف میکنم خالی از لطف نیست: ( از یکی از آشنایان)
" پسرم رو که هفت سالش بود چند روزی فرستادم خونه ی یکی از آشنایان و فراموش کردم که ماهواره دارند. ( نگاه انتقادی به ماهواره ندارم. منظورم همون تصاویر مبتذله)
چند روزی اونجا موند. بعد که آوردمش خونه. باهم رفتیم یه مهمونی. ( دیدم بچه شش و هفت ساله داره یه حرکاتی با دوستش توی جمع انجام میده که برام عجیب بود)
ازش پرسیدم چکار میکنی؟ گفت تو ماهواره دیدم."
یعنی یه بچه شش هفت ساله که هنوز درکی از این مسایل نداره وارد این موضوع میشه.
بزرگترین تقصیر رو در اینجا فرد که نگاه میکنه نداره مقصر به وجود آورنده ی اونه یعنی عمدتا زن ها. ( قصد توهین به زن ها رو ندارم).
رضاس1000
08-05-2014, 11:55
یک وقت یک نفر هست که داره به یک زن زیبا نگاه می کنه اما بدون منظور این نگاه رو می کنه و کلا دلش پاکه.ببینید وقتی یک زن زیبا از جلوی عده ای رد می شود بعضی ها(مرد ها) فقط یک نگاهی می کنند و دیگر تمام.اما یک سری هم به این اکتفا نمی کنند.و توی ذهنشون افکار پلیدی رو درست می کنند. این بستگی به اون فرد داره که واقعا منظورش از چشم چرانی چیه.وقتی واقعا یک وقت زن زیبایی از جلوی یک مرد رد میشه طرف چون صورت قشنگی داره بدون هیچ منظوری یک نگاهی میندازه اما نه یه جوری که تا ساعت ها خیره بشه و باعث اذیت شدن اون فرد بشه.اما یک فردی هم هست با اینکه زن هم داره اما علاوه بر چشم چرونی به یک چیزای دیگه فکر میکنه!!!!
B.Russell
08-05-2014, 12:14
یه بحث مذهبی باز. ولی من سعی میکنم از دید مذهب به اون نگاه نکنم. سعی کنم با اصول اخلاقی و انسانی جواب بدم:
تجربه ثابت کرده دیدن فیلم ها و تصاویر زشت و مبتذل یا به قول شما همون چشم چرانی باعث بلوغ زود رس میشه.
البته فکر نکنم این قضیه ارتباط خاصی به مذاهب داشته باشه !!!
بیشتر یک بحث غریزی- روانی هست.
مثلا من با یکی از دوستان که از قضا مذهبی هم بودن تو دانشگاه قدم میزدم، دیدم ایشون مدام زیر لبشون نفرین میکنن !!
ازش پرسیدم چرا اینجوری میکنی؟ دیدم خانم هایی رد میشدن که مانتوشون مثلا تنگ بود یا آستین کوتاه بود و...
در حالیکه من خودم اصلا توجه نداشتم کسی چه لباسی داره که بخوام چشم بندازم یا نه، ایشون بدون وجود ابتذال فکری و ماهواره و... نگاهی سریع مینداخت و تجزیه تحلیل میکرد و خشمگین میشد.
قدمت این داستان چشم چرانی هم از زمان هایی هست که حتی فیلم و عکس و سینما و... نبوده.
اگر مثلا بگیم تو ایران باستان چشم چرانی چرا نبوده، چون زن ها بیرون از خانه نمیومدن یا اگرم میومدن گونی پیچ بودن !!!
B.Russell
09-05-2014, 09:54
به گزارش دیلی تلگراف، مردها به طور میانگین روزانه 43 دقیقه را صرف خیره شدن به 10 زن مختلف می كنند كه این میزان برابر با 259 ساعت یا تقریبا 11 روز در سال است كه در فاصله بین 18 تا 50 سالگی بالغ بر 11 ماه و 11 روز می شود.
محققان دریافته اند كه تنها این نوع مردها نیستند كه جنس مخالف را ستایش می كنند بلكه زنها نیز روزانه 20 دقیقه را صرف نگاه كردن به 6 مرد مختلف می كنند!! این میزان نیز برابر با 6 ماه به طور كلی بین 18 تا 50 سالگی است.
مارك آیرلند سخنگوی مركز كوداك لنز ویژن كه این نظرسنجی را انجام داده است، گفت: مردها مشهور به نگاه كردن به زنها هستند، اما جالب است بدانیم كه آنها واقعا چه مدت را صرف این كار می كنند.
به طور كلی یك سال از زندگی مردان صرف قفل كردن چشمهای آنها بر روی جنس مخالف می شود.
وی افزود: علاوه بر این زمان باید متوجه بود كه مردان اگر بخواهند زنی را تحت تأثیر قرار دهند حتی حاضر به ول كردن كار خود و توقف فعالیتهای كاری تا انجام این كار هستند.
این نظر سنجی بر روی 3 هزار نفر نشان داد كه سوپرماركت مهمترین نقطه تبادل این نگاههاست و بعد از آن مشروب فروشیها و كلوپهای شبانه قرار دارند.
اما در حالی كه اكثریت مردان و زنان از اینكه كسی به آنها نگاه كند، احساس مورد توجه قرار گرفتن می كنند، اما افراد بیشتر دوست دارند به آن ها نگاه نشود.
مردها با 19 درصد در برابر زنها با 9 درصد معتقدند از اینكه كسی به آنها خیره شود، احساس خوشحالی می كنند. 16 درصد دختران از این كار احساس ناراحتی كرده و 20 درصد نیز می گویند این كار آنها را خجالت زده می كند.
بیش از 40 درصد زنان چشم را اولین جذابیتی دانسته اند كه در نگاه اول به چشم آنها رسیده است، در حالیكه همین تعداد از مردان معتقدند كه چشم آنها در ابتدا مجذوب وضع كلی بدن زن می شود !!
**EHSAN**
09-05-2014, 10:48
از مهمترین لذت های انسان همین چشم چرانیه که میفرمایید. خوب این کار شاید از نظر ظاهری و جسمی انسان رو راضی نگه داره.
اما از مهمترین رکن های رفتن به سوی کار های خلاف و روابط نا متعارف جنسی همین دیدن میباشد.
و به قول یکی از بزرگان: چه بسیار دیدن های کوتاهی که حسرتی طولانی در پی دارد.
Saeed Dz
09-05-2014, 12:07
ممنونم راسل جان، تصوری که از چشم چرانی داشتم رو این متن عوض کرد و متوجه شدم اون چیزی که ما توو جامعه از چشم چرانی یاد میکنیم متفاوته با این به نوعی بیماری.
وارد بحثتون نمیشم چون اصرار بعضیها رو به مذهبی، جنسیتی و جنجالی کردن ی بحث عادی واقعن نمیفهمم اما به طور ساده میگم که جدا از این بیماری (از نظر من بیماری) زن دوست داره تن نازی و خودنمایی کنه و این در طبیعتش هست که همیشه زیبا و جذاب باشه و دیده بشه!
اینکه به یک زن نگاه کنیم و اون رو ببینیم مشکلی ایجاد نمیکنه و به نظرم حتا باعث اعتماد به نفس بیشتر اون خانم میشه، بلکه نوع نگاه هستش مهمه و نوع نگاه هستش که یک خانم رو خوشحال میکنه یا میرنجونه. در نوع نگاهامون دقت کنیم، یک زن قدرت تشخیص نوع نگاه رو داره.
B.Russell
09-05-2014, 16:07
ممنونم راسل جان، تصوری که از چشم چرانی داشتم رو این متن عوض کرد و متوجه شدم اون چیزی که ما توو جامعه از چشم چرانی یاد میکنیم متفاوته با این به نوعی بیماری.
وارد بحثتون نمیشم چون اصرار بعضیها رو به مذهبی، جنسیتی و جنجالی کردن ی بحث عادی واقعن نمیفهمم اما به طور ساده میگم که جدا از این بیماری (از نظر من بیماری) زن دوست داره تن نازی و خودنمایی کنه و این در طبیعتش هست که همیشه زیبا و جذاب باشه و دیده بشه!
اینکه به یک زن نگاه کنیم و اون رو ببینیم مشکلی ایجاد نمیکنه و به نظرم حتا باعث اعتماد به نفس بیشتر اون خانم میشه، بلکه نوع نگاه هستش مهمه و نوع نگاه هستش که یک خانم رو خوشحال میکنه یا میرنجونه. در نوع نگاهامون دقت کنیم، یک زن قدرت تشخیص نوع نگاه رو داره.
نوع نگاه همراه با تمجید منظورتون چی هست؟
مثلا من چند وقت پیش دیدم در یکی از راهروهای دانشگاه عده ای از برادران نشستن و هر خواهری که رد میشه بهش امتیاز میدن !!
آخر سر جمع میزنن چه کسی بیشترین امتیاز رو کسب کرد!
یه جورایی مثل سالن فشن شو. البته امتیاز تمجیدی !!!
و برای من واقعا سئوال هست اگر ما بخواهیم از چهره و اندام یک نفر تعریف کنیم حتی با نیتی کاملا مثبت، چطوری میشه گفت که پس از ان برداشت هایی نشه، اینکه ممکن هست یا نه....
halflife g
09-05-2014, 16:31
و برای من واقعا سئوال هست اگر ما بخواهیم از چهره و اندام یک نفر تعریف کنیم حتی با نیتی کاملا مثبت، چطوری میشه گفت که پس از ان برداشت هایی نشه، اینکه ممکن هست یا نه....
چرا نشه؟
اين يك امر رايجه اگر يك خانم يا اقايي با پوشيدن لباس يا ارايش و ...زيباتر به نظر برسن ميشه با به كاربردن الفاظي مثه "بهت مياد يا زيبا شديد و ...." تعريف كرد
ولي مساله مهم اينه كه اين تعريف رو هر محيطي برنمي تابه در يك محيطي كاملا عادي هست و حتي فرد منتظر كه ازش تمجيد بشه :n02:ولي در محيطي باعث دعواهاي ناموسي و كلي مسايل ديگه ميشه(بيشتر از اين بشكافم مثه تاپيك عوامل خرافه پرستي نيمه كاره ميمونه بحثمون:n02:)
.
havzhini
09-05-2014, 16:38
میشه یک تعریف دقیقتر از این واژه چشم چرانی ارائه بدید؟
در تعریف پست اول چیزی که ارائه شده دید زدن مخفیانه از پنجره و حمام! و استخر! و نصب دروبین مداربسته و ... گفته شده کع مسلما اینکارها حتی جرم هم هست و ورود مستقیم به حریم خصوصی افراد هست
ولی ایا نگاه های معمول و یا نگاه های غیر معمول در اماکن عمومی به چه صورت هست؟
ایا هر نوع نگاه به دیگران چشم چرانی هست؟
یا فقط نگاه به جنس مخالف چشم چرانی هست؟
یا محدوده زمانی و مکانی خاصی مورد نظر هست؟مثلا بیشتر از فلان ثانیه یا نگاه کردن فلان نقاط بدن
ایا فقط نگاه به افراد غریبه چشم چرانی هست یا اشنایان هم در این حوضه تعریف میشن؟
ایا محدوده سنی خاصی وجود نداره و نگاه کردم به هرفردی در هر سنی چشم چرانی هست؟مثلا نگاه کردن به کودکان خردسال
و ....
B.Russell
09-05-2014, 18:16
میشه یک تعریف دقیقتر از این واژه چشم چرانی ارائه بدید؟
در تعریف پست اول چیزی که ارائه شده دید زدن مخفیانه از پنجره و حمام! و استخر! و نصب دروبین مداربسته و ... گفته شده کع مسلما اینکارها حتی جرم هم هست و ورود مستقیم به حریم خصوصی افراد هست
ولی ایا نگاه های معمول و یا نگاه های غیر معمول در اماکن عمومی به چه صورت هست؟
ایا هر نوع نگاه به دیگران چشم چرانی هست؟
یا فقط نگاه به جنس مخالف چشم چرانی هست؟
یا محدوده زمانی و مکانی خاصی مورد نظر هست؟مثلا بیشتر از فلان ثانیه یا نگاه کردن فلان نقاط بدن
ایا فقط نگاه به افراد غریبه چشم چرانی هست یا اشنایان هم در این حوضه تعریف میشن؟
ایا محدوده سنی خاصی وجود نداره و نگاه کردم به هرفردی در هر سنی چشم چرانی هست؟مثلا نگاه کردن به کودکان خردسال
و ....
الان تعریف دقیق انگلیسی اش رو مطالعه کردم، انواع و اقسام مختلفی داره و یکجورایی ریشه تاریخی هم دارد.
ترجمه فارسیش اصلا جالب نبود، ولی متن انگلیسیش به زبان ساده نوشته شده و میتونن دوستان مطالعه کنند :
Voyeurism ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما منظور بیشتر نگاهی هست که توش لذت و کامیابی هم نهفته باشه.
در باب جرم بودن یا نبودنش هم گوبا بستگی به قوانین و فرهنگ کشورهای مختلف دارد.
havzhini
09-05-2014, 18:29
هدفم از مطرح کردن این سوالات این هست که بیشتر باید روی اینگونه واژه ها فکر بشه
چون مشخصا خیلیها از این واژه ها استفاده ابزاری میکنن تا با بکار گیری احساسات و اخلاقیات مخاطباشون چیزهایی رو به اونها القا کنن که در حقیقت درست نیست
اینکه هرنگاهی رو ما چشم چرانی بدونیم از نظر من اصلا صحیح هست
حتی نگاهی که در اون لذت و کامیابی نهفته باشه
ما از نگاه کردن به یک کودک خردسال هم ممکنه لذت ببریم
ممکنه از دیدن ظاهر مرتب و تمیز و شیک یک همجنس هم لذت ببریم
و بهمین ترتیب ممکنه از زیبایی و استایل یک جنس مخالف هم لذت ببریم
پس صرف نگاه کردن و یا لذت بردن به نظر من چشم چرانی محسوب نمیشه
از نظر من تعریف درستر این هست که هر نگاه و خیره شدنی که به حریم خصوصی افراد تجاوز کنه چشمچرانی هست و عملی ناپسند
حالا این ورود به حریم خصوصی ممکنه نصب دوربین باشه یا حتی ممکنه یک خیره شدن در خیابان باشه
ولی در مقابل ممکنه حتی یه نگاه با لذت هم همراه باشه ولی بهیچ وجه چشم چرانی محسوب نشه
فرهنگ دانشجو
09-05-2014, 19:54
درود،
به نظر من اکثر ما تفاوت نگاه کردن با چشم چرانی را می دانیم.آنچه این دو را از هم متفاوت می کند ذهنیتی است که در پس هر یک از این دو عمل قرار دارد.پس ازانجام چشم چرانی،ذهن فرد تا مدت هامشغول ودر گیر شده وزمان زیادی را به تصویر سازی وخیال پردازی در مورد شخص مورد نظرصرف می کند، این امراثرات بسیاری از جمله کاهش تمرکز فرد نسبت به اهداف و وظایف روزمره ودور شدن او از واقعیت دارد.(...که هر چه دیده بیند دل کند یاد...)
به نظر من نکته ء مهم در این بحث شناخت ریشه های انجام این عمل است.صرف نظر از ریشه های فرهنگی، اجتماعی وتاریخی این مسئله از قبیل ایجاد محدودیت های بی مورد و...عامل زیستی و روانشناختی در این مورد نقش مهمی ایفا می کند. در دنیای حیوانات معمولاهرگاه جنس نر با ماده روبه رو می شود ، تمام انرژی وتلاش جنس نر صرف تصاحب طرف مقابلش می شود، که البته این یک رفتار کاملا غریزی است که با هدف تولید مثل و ادامهء بقا صورت می گیرد و هیچ ایرادی بر آنان نمی توان گرفت:n26: وصد البته که این رفتار غریزی درموجود دیگری از راستهء حیوانات به نام انسان؛و با همان هدف قرار دارد.:n10: ولی انسان از معدود موجوداتی است که به دلیل ساختار ذهنی،بهره وری ولذت جویی جنسی را نیز دنبال می کند....پس به نظر من آنچه که به عنوان یکی از عوامل چشم چرانی می توان از آن یاد نمود ادامه وحفظ همان خصوصیت غریزی در کسانی است که اقدام به عمل چشم چرانی می نمایندو با دیدن جنس مخالف فیلشان یاد هندوستان می کند.:n16:
یک دوستی گفتن نوع نگاه مهمه منم واقعا موافقم
نمیدونم چطوری بیان کنم منظورم رو اما واقعیت اینه که گاهی پیش میاد (خودم در قالب مثال میگم تا منظورم رو بهتر ادا کنم) گاهی پیش میاد اقایی ممکنه به ادم نگاه کنه اما نگاهش واقعا ناخوشایند نیست و حس بدی رو القا نمیکنه
اما بعضی از اقایون ختی در حد چند لحظه هم نگاه زننده ای دارند جوری که ادم از خودش خجالت میکشه!
در وضعیت عکس من شخصا تعداد اندکی خانوم رو میشناسم که چشم چران باشند ولی منکر وجود خانومهایی نیستم که نگاه زننده دارند!
البته ناگفته نماند به نظر من کلا سه دسته میشه طبقه بندی کرد:
کسانی که نگاه معمولی دارند
کسانی که نوع پوشش طرف مقابل سبب نوع خاصی از نگاه در اونها میشه
و کسانی که پوشش براشون مهم نیست هرچی باشه نگاهشون بده!
خب دسته سوم مشخصا مشکل دارند و به گونه ای بیمار هستند
اما فکر میکنم که در مورد دسته دوم این خوده ما هستیم که با نوع برخورد و نوع پوشش میتونیم این نوع خاص نگاه رو کنترل کنیم.
روانپریش
09-05-2014, 21:36
با یه روانشناس صحبت میکردم میگفت چشم چرانی برای تخلیه اظطراب در فرد چشم چران هستش
یعنی درواقع فرد چشم چشران با چشم چرانی تا حدودی اظطراب در خودش تخلیه میکنه
soroosh_cz
09-05-2014, 22:30
تا اونجا که میدونم، چشم چرون به کسی میگن که با چشم چرونی، قصد ارضا کردن شهوت خودشو داره، یعنی با قصد شهوانی نگاه میکنه به دیگران. ولی متاسفانه، این نوع نگاه، بدترشون میکنه. :n15:
Motaharri
10-05-2014, 11:37
متاسفانه این جمله که نگاه به نامحرم تیری زهرآلود از ناحیه شیطان هست، هیچ وقت جدی گرفته نشده. سوای بحث مذهبی و دینی، انصافا تو کدوم کشور به اندازه ایران، مردا واسه خانما و دخترا مزاحمت ایجاد میکنن؟ نه میذارن ورزش کنن، نه میذارن تو خیابون چند لحظه بایستین، ماشین پشت ماشین و بوق و بوق، چون عادت کردن با چشم چرانی فقط جسم یک انسان رو ببینن و تا آخر قضاوتش کنن !!!
Saeed Dz
10-05-2014, 12:11
متاسفانه این جمله که نگاه به نامحرم تیری زهرآلود از ناحیه شیطان هست، هیچ وقت جدی گرفته نشده. سوای بحث مذهبی و دینی، انصافا تو کدوم کشور به اندازه ایران، مردا واسه خانما و دخترا مزاحمت ایجاد میکنن؟ نه میذارن ورزش کنن، نه میذارن تو خیابون چند لحظه بایستین، ماشین پشت ماشین و بوق و بوق، چون عادت کردن با چشم چرانی فقط جسم یک انسان رو ببینن و تا آخر قضاوتش کنن !!!
نتیجه تفکر حاکم، جهانبینی و تعلیماتی هست که شما و دوستانتون دیکته کردید به جامعه دوست عزیز!
چرا همیشه وقتی کم میاریم و وقتی اشتباه میکنم، به جای قبول اشتباه سعی میکنیم چیزی رو سیبل کنیم و بهش شلیک کنیم اما قبول نکنیم که اشتباه از ما بوده؟! حالا یا این سیبل امریکاست یا اسرائیل یام شیاطین و موجودات خیالی، اینا مهم نیست و مهم اینکه ما هیچوقت یاد نگرفتیم اشتباهمون رو قبول کنیم و بعد هم مسئولیت پذیر باشیم و تلاش کنیم برای رفع مشکل.
در کشور های غربی که به گفته خود شماها کافر هستند و ... چرا اینکار ها انجام نمیشه؟ قاعدتن اینطور که شماها میفرمایید باید توجه اونها به جسم انسان بیشتر باشه دیگه.
Kianoosh
10-05-2014, 12:32
" پسرم رو که هفت سالش بود چند روزی فرستادم خونه ی یکی از آشنایان و فراموش کردم که ماهواره دارند. ( نگاه انتقادی به ماهواره ندارم. منظورم همون تصاویر مبتذله)
چند روزی اونجا موند. بعد که آوردمش خونه. باهم رفتیم یه مهمونی. ( دیدم بچه شش و هفت ساله داره یه حرکاتی با دوستش توی جمع انجام میده که برام عجیب بود)
ازش پرسیدم چکار میکنی؟ گفت تو ماهواره دیدم."
یعنی یه بچه شش هفت ساله که هنوز درکی از این مسایل نداره وارد این موضوع میشه.
بزرگترین تقصیر رو در اینجا فرد که نگاه میکنه نداره مقصر به وجود آورنده ی اونه یعنی عمدتا زن ها. ( قصد توهین به زن ها رو ندارم).
همونطور که رابطه زن و مرد یک موضوع اساسی و جا افتاده هست اگه این کار رو جلوی بچه 7 ساله شون انجام بدن قطعا پیامدهای ناگواری داره!!پس دیدن تصاویر مبتذل و این مثال شما تقصیر رو بر گردن ماهواره و حتی خود تصاویر -که به وجود آورنده هستند- نمیندازه در واقع اون والدین هستند که باید برنامه با محتوای مناسب سن کودک رو مشخص کنن و فقط اجازه دیدن اون رو بدن!حالا این چه ارتباطی به چشم چرانی داره جایی که فرد بالغ و با انگیزه و فکر قبلی و با درک صحیح از اونچه که میبینه نگاه میکنه من متوجه نشدم؟
در ظاهر اشاره میکنید بحثتون مذهب نیست اما در محتوا کاملا مشخصه که نوع ایراد و علت رو پوشش زن میدونید و قطعا راهکار رو هم پوششی که کلا جلب توجه نکنه!:n01:
میخوام با یک پرسش شروع کنم مفهوم زیبایی چهره زیبایی لباس و آرایش و ... کی معنا پیدا میکنه؟قطعا وقتی کسی بهشون نگاه کنه ! نگاه میتونه توام با تمجید انتقاد لذت و ... باشه یعنی فردی که چنین نوع پوششی انتخاب میکنه (جنس مخالف موافق کودکان سالمندان) و خودش رو آرایش میکنه منظورم آراستنه نه فقط آرایش چهره شاید دنبال کمی توجه و نگاه هم هست جدای از ظاهر آراسته و تاثیر مثبتش در روابط اجتماعی! اگه میخواید کسی بهتون نگاه نکنه یا نامرئی بشید یا یک پتویی چیزی بکشید روی خودتون ...
البته با دوستان موافقم نوع و شدت نگاه مهمه!:دی گاهی در جوامع عقب افتاده اگه کسی مثلا نوع خاصی از پوشش رو داشته باشه بعضی افراد بیمار با یک چشم خاصی نگاه میکنن که قطعا برای اون فرد آزاردهندست این دسته افراطی حتی در جوامع پیشرفته هم کم نیستند!
البته از اونطرف هم این افراط در آراستن و آرایش و پوشش آنچنانی و نیاز به جلب توجه دیگران وجود داره که اونم باز یک نوع اختلال روانی هست!(Histrionic personality disorder)
البته در پست اول تعریف نادرست و ناقصی داده شده:
چنين فردي کشش تکرار شونده اي را براي مشاهده کردن ديگران
از درون پنجره ها، پارکها، اماکن خاص مانند حمامها ، استخر و.. دارد.
حتما در اخبار و روزنامه ها با مطالبي در مورد نصب دوربينهاي مخفي در اطاقهاي پرو، سالنهاي آرايش زنانه، باشگاههاي ورزشي و.. مواجه شده ايد. افرادي که مرتکب اين اعمال غير اخلاقي مي شوند عمدتا دچار اين اختلال هستند.
این تعاریف همه نقض حریم خصوصی و جرم محسوب میشه!و با یک نگاه هنگام عبور (چیزی در دانشگاهتون مشاهده میکنید!) خیلی فرق داره وقتی ارضای یک نیاز از این راه و به صورت افراطی باشه شخص به یک اختلال روانی مبتلاست و نیاز به درمان داره
اگر معتقدید یک اختلال است، چه راه هایی برای درمان یا پیشگیری از آن توصیه میکنید؟
یک راه بسیار خوب برای جوامع خیلی خیلی پیشرفته که مردم اعتقادات بسیار بسیار راسخی دارن اما ممکنه با معلوم بودن یک تار موی جنس مخالف و یکم تنگ بودن لباس دامن از دستشون بره و دین و ایمان رو فراموش کنن و سریعا گمراه بشن :n09: راه حل هم اخته کردن تمام مردان اون جامعه هست البته زنده به گور کردن دختران هم جواب میده یک تعداد کمی فقط باقی بمونن در خانه برای حفظ نسل :n08:
درمان که قطعا درمان فرد بیمار هست اما پیشگیری میتونه آموزش صحیح اینگونه مسائل در دوران کودکی برخورد بیشتر با جنس مخالف از همون سنین و امکان برطرف شدن نیازهای جنسی و نه سرکوبشون باشه نه مثل بعضی جوامع خیلی خیلی پیشرفته که تفکیک جنسیتی رو در دانشگاه و محل کار هم دارن :n24:و نتیحه رو هم دارن میبینن ...
پ.ن:راستی راسل جان همونطور که اشاره کردی چشم چرانی یک لذت نفهته برای فرد چشم چران داره که توام میشه با یک توهم دلنشین!مثلا مرد با دیدن یک زن زیبا با لباس و ارایش غلیظ خودش رو با اون تصور میکنه ... خب پس با منطق شما باید بگیم که چشم چرانی در واقع یک خرافه هست! :15:و البته عامل بسیاری از قتل ها و جنایات هم بوده پس فرد چشم چران یک خرافه پرست محسوب میشه و نباید با دید علمی و منطقی بهش نگاه کرد کاری که شما کردی نادرسته!برو با زبان و معیار خودش باهاش بحث و هدایتش کن good luck [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Motaharri
10-05-2014, 13:58
نتیجه تفکر حاکم، جهانبینی و تعلیماتی هست که شما و دوستانتون دیکته کردید به جامعه دوست عزیز!
چرا همیشه وقتی کم میاریم و وقتی اشتباه میکنم، به جای قبول اشتباه سعی میکنیم چیزی رو سیبل کنیم و بهش شلیک کنیم اما قبول نکنیم که اشتباه از ما بوده؟! حالا یا این سیبل امریکاست یا اسرائیل یام شیاطین و موجودات خیالی، اینا مهم نیست و مهم اینکه ما هیچوقت یاد نگرفتیم اشتباهمون رو قبول کنیم و بعد هم مسئولیت پذیر باشیم و تلاش کنیم برای رفع مشکل.
در کشور های غربی که به گفته خود شماها کافر هستند و ... چرا اینکار ها انجام نمیشه؟ قاعدتن اینطور که شماها میفرمایید باید توجه اونها به جسم انسان بیشتر باشه دیگه.
کشورهای غربی نیازی به بوق زدن و مزاحم شدن تو خیابون ندارن، چون اونجا خودفروشی آزاده و مکان هایی برای این کار هست.
دو دوست اگر با هم رابطه ای داشته باشن و دو طرف راضی باشن کسی جلولشون رو نمیگیره.
اینکه شما یک فاسد رو با یک افسد دفع کنی و بعدا نتیجه بگیری چه خوب که من این فاسد رو ندارم، اسمش موفقیت نیست.
همینطور که من هم قبول دارم تو کشور ما خیلی مشکل هست، ولی راهش اون افسد غرب نیست.
که دیگه روابط فردی رو رها کردن به سمت روابط گروهی ... روی آرودن و ادم شرمش میاد حتی به زبون بیاره.
havzhini
10-05-2014, 14:10
همینطور که من هم قبول دارم تو کشور ما خیلی مشکل هست، ولی راهش اون افسد غرب نیست.
که دیگه روابط فردی رو رها کردن به سمت روابط گروهی ... روی آرودن و ادم شرمش میاد حتی به زبون بیاره.
خب میشه شما راهکارتون رو ارائه بدید؟؟؟
زیرسوال بردن و مردود کردن همه که کار سختی نیست و همه میتونن عیبهای دیگران رو شماره کنن
راهکار عملی شما چی هست که نه فاسد باشه نه افسد؟
راهکار همفکران شما که 35ساله داره اجرا میشه این نتیجش بوده که افسد و فاسد رو باهم به وجود اوردین و ماشااله از افسدوفاسد هم یه پا اونوردتر گذاشته شده
havzhini
10-05-2014, 14:18
زیرسوال بردن و مردود کردن همه که کار سختی نیست و همه میتونن عیبهای دیگران رو شماره کنن
راهکار همفکران شما که 35ساله داره اجرا میشه این نتیجش بوده که افسد و فاسد رو باهم به وجود اوردین و ماشااله از افسدوفاسد هم یه پا اونوردتر گذاشته شده
Saeed Dz
10-05-2014, 14:23
کشورهای غربی نیازی به بوق زدن و مزاحم شدن تو خیابون ندارن، چون اونجا خودفروشی آزاده و مکان هایی برای این کار هست.
دو دوست اگر با هم رابطه ای داشته باشن و دو طرف راضی باشن کسی جلولشون رو نمیگیره.
اینکه شما یک فاسد رو با یک افسد دفع کنی و بعدا نتیجه بگیری چه خوب که من این فاسد رو ندارم، اسمش موفقیت نیست.
حرف دوستمون منو یاد سفرنامه های دوران قاجار و قبل از اون میندازه که نویسندگانی که به غرب سفر کرده بودند با دید خودشون و بدون هیچ نوع آشنایی به غرب، از اینکه زنان غربی با موهای باز در پیاده رو تردد میکنند نتیجه گرفته بودند که همه ی زنان غربی فاحشه هستند!
خوبه که تاریخ وجود داره و تاریخ به ما یاداور میشه در زمانی که رضاشاه (به گفته این دوستان، انگلیسی) اقدام به اجبرای کردن ثبت و قانونی شدن ازدواج و به این صورت احیای حقوق زنان میکنه مذهبیون بسیار مخالفت میکنند با این موضوع و حالا ... .
بگذریم، نتیجه گیری با دوستان.
به نظرم دلیلش بخاطر نوعی کنجکاوی فرد هست و البته کنجکاوی برای موضوعی که براش جالب هست که بعدا میتونه تبدیل به عادت بشه و غیر قابل کنترل.. شاید هم ندید پدید بودن فرد:n02: محدودیتها و نقصهای تربیتی خانوادگی و اجتماعی و فرهنگی هم میتونه دلیلش باشه.. تفکیک افراطی جنسیتی در جامعه و ... هم میتونه دلیلش باشه..
Motaharri
10-05-2014, 15:10
حرف دوستمون منو یاد سفرنامه های دوران قاجار و قبل از اون میندازه که نویسندگانی که به غرب سفر کرده بودند با دید خودشون و بدون هیچ نوع آشنایی به غرب، از اینکه زنان غربی با موهای باز در پیاده رو تردد میکنند نتیجه گرفته بودند که همه ی زنان غربی فاحشه هستند!
خوبه که تاریخ وجود داره و تاریخ به ما یاداور میشه در زمانی که رضاشاه (به گفته این دوستان، انگلیسی) اقدام به اجبرای کردن ثبت و قانونی شدن ازدواج و به این صورت احیای حقوق زنان میکنه مذهبیون بسیار مخالفت میکنند با این موضوع و حالا ... .
بگذریم، نتیجه گیری با دوستان.
خوب پس شما زیادی سفید و سیاه میبینی که حرف من شمارو یاد قاجار انداخت !!!
چون من نگفتم همه زن های اونجا فاسد هستن.
گفتم نیازهای جنسیشون رو بدون محدودیت های قانونی خاصی بیان و ارضا میکنن، یا مکان هایی دارن که آدم به شیوه برده عرضه میشه با پرداخت پول !!!
البته ببخشین به شیوه مدرن و اخلاقی از نظر شما.
Motaharri
10-05-2014, 15:13
راهکار مشخصه، چیزهایی مثل ازدواج موقت که توش تعهد هم هست.
کسی که واقعا پول نداره زندگی تشکیل بده میتونه ازدواج موقت کنه، اما وقتی این کلمه به زبان میاد همه میگن میخوان فساد و فحشارو گسترش بدن.
اما وقتی بگیم دوست پسر و دختر میتونن باهم رابطه داشته باشن و به کسی ربطی نداره، میگن به به چه منطق روشن گرایانه ای.
همونایی که موافق دوستی و آزادی رابطه هستن بیشتر از همه مخالف ازدواح موقت هستن که حداقل اگر بچه ای بود طرف یه ذره مسئولیت داشته باشه.
البته اینم بگم ما کشور شلم شوربایی داریم از مخلوط فوق روشنفکرها و فوق متحجرها که هر دوشون یک آب گل آلودی تو این کشور درست کردن که هیچی رو نمیشه دید.
از اون راهکار پر فساد غرب با این روابط گروهی و جدیدا با حیوان !!! شرف داره.
Demon King
10-05-2014, 15:19
انسان طبعا عادت داره زور بالا سرش نباشه. بگن آب نخور، بدتر میخوره.
آب بخور، بدتر نمیخوره. من معتقدم یه سری عوامل اجتماعی و ایجور موارد باید آزادی خاصی برای خودش داشته باشه.
مثلایکی از آشنایان تعریف میکرد که با همسرش تو سی و سه پل قدم میزد . یکی پرسیده این خانوم چه نسبتی با شما داره؟ عجب ...
تا وقتی این سختگیری رو تموم نکنن اوضاع توی کشور ما بدتر میشه. گرچه فکر میکنم بحث یکم داره از موضوع اصلی منحرف میشه و من دیگه ادامه نمیدم.
Demon King
10-05-2014, 15:25
کسی که واقعا پولمرداره زندگی تشکیل بده میتونه ازدواج موقت کنه، اما وقتی این کلمه به زبان میاد همه میگن میخوان فساد و فحشارو گسترش بدن.
اما وقتی بگیم دوست پسر و دختر میتونن باهم رابطه داشته باشن و به کسی ربطی نداره، میگن به به چه منطق روشن گرایانه ای.
همونایی که موافق دوستی و آزادی رابطه هستن بیشتر از همه مخالف ازدواح موقت هستن که حداقل اگر بچه ای بود طرف یه ذره مسئولیت داشته باشه.
البته اینم بگم ما کشور شلم شوربایی داریم از مخلوط فوق روشنفکرها و فوق متحجرها که هر دوشون یک آب گل آلودی تو این کشور درست کردن که هیچی رو نمیشه دید.
ازدواج موقت یه نوع ظلمه به زن. برای اینکه مرد خیلی راحت میتونه ازدواج رو بهم بزنه و چه کاری از دست زن برمیاد؟
Motaharri
10-05-2014, 15:29
ازدواج موقت یه نوع ظلمه به زن. برای اینکه مرد خیلی راحت میتونه ازدواج رو بهم بزنه و چه کاری از دست زن برمیاد؟
ظلم نیست یک قرار داد دو طرفه هست.
البته دقت کنین ما اینجا هدفمون کسایی هستن که خیلی رابطه دوست دارن و نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن.
همونایی که عاشق روابط آزادن، حداقل اینجوری یک نظارتی هم روشون هست.
اگر از تعهد فراری هستن، اینجوری میشه جمعش کرد.
من آدمای زیادی رو میبینم، اکثر اونایی که تو بوق دوستی میزنن، از تعهد طولانی مدت داشتن به یک انسان فراری هستن.
دوست دارن آدمای موقت زیادی تو زندگیشون بیان و برن و همواره طراوت رو تجربه کنن، منم گفتم جامعه ما برای اینجور آدما هم راه حل داده و نگفته سرکوب کنین.
V E S T A
10-05-2014, 15:36
ظلم نیست یک قرار داد دو طرفه هست.
البته دقت کنین ما اینجا هدفمون کسایی هستن که خیلی رابطه دوست دارن و نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن.
همونایی که عاشق روابط آزادن، حداقل اینجوری یک نظارتی هم روشون هست.
اگر از تعهد فراری هستن، اینجوری میشه جمعش کرد.
من آدمای زیادی رو میبینم، اکثر اونایی که تو بوق دوستی میزنن، از تعهد طولانی مدت داشتن به یک انسان فراری هستن.
دوست دارن آدمای موقت زیادی تو زندگیشون بیان و برن و همواره طراوت رو تجربه کنن، منم گفتم جامعه ما برای اینجور آدما هم راه حل داده و نگفته سرکوب کنین.
می تونم بپرسم چیزی که با نام قرارداد دوطرفه ازش یاد کردین چه تفاوت هایی با فساد فحشایی داره که به غربی ها نسبت داده شد ؟ تعهد و قرارداد 1 ساعته و دو ساعته چه تفاوتی با فساد و فحشای 1 ساعته و دوساعته داره ؟ جز یک تاییدیه شرعی ؟
این قرارداد چه حقوق دو طرفه ای رو درنظر گرفته ؟ !
Kianoosh
10-05-2014, 15:39
کسی که واقعا پول نداره زندگی تشکیل بده میتونه ازدواج موقت کنه، اما وقتی این کلمه به زبان میاد همه میگن میخوان فساد و فحشارو گسترش بدن.
آدم به شیوه برده عرضه میشه با پرداخت پول !!!
شما اول یک تعریف از ازدواج موقت به ما بدید بعد مشخص میشه تو ازدواج موقت چه تعهدی هست که تو دوستی (در سطوح مختلف) نیست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونم بپرسم چیزی که با نام قرارداد دوطرفه ازش یاد کردین چه تفاوت هایی با فساد فحشایی داره که به غربی ها نسبت داده شد ؟ تعهد و قرارداد 1 ساعته و دو ساعته چه تفاوتی با فساد و فحشای 1 ساعته و دوساعته داره ؟ جز یک تاییدیه شرعی ؟
:n11:
فوق روشنفکر که هیچ روشنفکری هم به اون صورت دیده نمیشه روشنفکر نما زیاده البته و متحجر که اوه اوه!یه زمانی برای رعایت پوشش پونز و نمیدونم منگنه میزدن به سر و کله دختر مردم :n08:یا دو نفر رو تو پارک میگرفتن میبردن عقد میکردن!! الان رو شما نگاه نکن خیلی پیشرفت دیده میشه تازه اینه!!!اصلا تفکیک جنسیتی از مهد کودک تا دانشگاه راه بسیار خفنی برای ارضای نیاز رابطه(در هر سطحی) با جنس مخالفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم چون داریم به عوامل و راهکارهای چشم چرانی میپردازیم این صحبتها کاملا در موضوع هستند:rolleye:
Motaharri
10-05-2014, 15:45
ازدواج موقت تمامی حقوق ازدواج دائم رو داره، فکر کنم شما ازدواج موقت رو با صیغه اشتباه گرفتین !!!
بله صیغه یکجور سرپوش شرعی برای همون فحشای غربی هست که اصلا هم معلوم نیست منشا تاریخیش کجاست !!!
اما ازدواج موقت بر اساس علاقه هست، توش تعهد هست، میتونه استمرار داشته باشه یا نداشته باشه.
مخصوصا برای خانم هایی که مثلا طلاق گرفتن و هیچ پشتوانه مالی ندارن، به هر حال اینجور ادما تو جامعه ما هستن و بهتر از اینست که تنها باشن یا مثل غرب برن خودشون رو تو کافه ها عرضه کنن و تبلیغاتش تو اینترنت آدم رو به گریه بندازه.
کما اینکه تو ایران خودمون هم داره اینجوری میشه، چون ازدواج موقت معنی درستش جا نیفتاده.
V E S T A
10-05-2014, 15:53
ازدواج موقت تمامی حقوق ازدواج دائم رو داره، فکر کنم شما ازدواج موقت رو با صیغه اشتباه گرفتین !!!
بله صیغه یکجور سرپوش شرعی برای همون فحشای غربی هست مه اصلا هم معلوم نیست منشا تاریخیش کجاست !!!
اما ازدواج موقت بر اساس علاقه هست، توش تعهد هست، میتونه استمرار داشته باشه یا نداشته باشه.
مخصوصا برای خانم هایی که مثلا طلاق گرفتن و هیچ پشتوانه مالی ندارن، به هر حال اینجور ادما تو جامعه ما هستن و بهتر از اینست که تنها باشن یا مثل غرب برن خودشون رو تو کافه ها عرضه کنن و تبلیغاتش تو اینترنت آدم رو به گریه بندازه.
در ازدواج موقت / صیغه/ عقد موقت/ ازدواج غیر دائم و سایر اسم های مختلفی که بابت این رابطه به ذهن خطور می کنه (با علاقه ویا بی علاقه) زن حق ارث، حق رابطه جن*سی و حق نفقه رو ندارد . مهریه هم تنها زمانی به زن تعلق میگیره که زن قبل از عقد مهریه رو شرط کنه. مثل زمانی که در بلاد فحشا و فساد! زن (با علاقه ویا بی علاقه) از مرد هزینه ای رو بابت رابطه طلب کنه ..
Motaharri
10-05-2014, 15:57
شما اول یک تعریف از ازدواج موقت به ما بدید بعد مشخص میشه تو ازدواج موقت چه تعهدی هست که تو دوستی (در سطوح مختلف) نیست![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ازدواج موقت / صیغه/ عقد موقت/ ازدواج غیر دائم و سایر اسم های مختلفی که بابت این رابطه به ذهن خطور می کنه (با علاقه ویا بی علاقه) زن حق ارث، حق رابطه جن*سی و حق نفقه رو ندارد . مهریه هم تنها زمانی به زن تعلق میگیره که زن قبل از عقد مهریه رو شرط کنه. مثل زمانی که در بلاد فحشا و فساد! زن (با علاقه ویا بی علاقه) از مرد هزینه ای رو بابت رابطه طلب کنه ..
اینجارو ملاحظه کنین:
ازدواج موقت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فوق روشنفکر که هیچ روشنفکری هم به اون صورت دیده نمیشه روشنفکر نما زیاده البته و متحجر که اوه اوه!یه زمانی برای رعایت پوشش پونز و نمیدونم منگنه میزدن به سر و کله دختر مردم :n08:یا دو نفر رو تو پارک میگرفتن میبردن عقد میکردن!! الان رو شما نگاه نکن خیلی پیشرفت دیده میشه تازه اینه!!!اصلا تفکیک جنسیتی از مهد کودک تا دانشگاه راه بسیار خفنی برای ارضای نیاز رابطه(در هر سطحی) با جنس مخالفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بحش عرایضتون صرفا هوچی گری بود.
کسیکه خودش از راهکار درمانده برای بد نشان دادن راهکاری که هرگز پیاده نشده میاد دست به دامان هوچی گری و گشت ارشاد و.. میشه که انگار من اینجا ازشون طرفداری کردم !!!
همون که شما دفع فاسد به افسد رو قبول دارین و راهکار ندارین حله، زیاد فکر نکنین چیکار کنیم.
منتظر آزادی روابط باشین که حسابشو پس داد و ادمایی افسرده تر و روانی تر و تنها تر درست کرد، واقعا من موندم این مدینه فاضله شما چی داره.
علمی که از نهادینه کردن اخلاق عاجز مونده جر برای خواص.
V E S T A
10-05-2014, 16:27
اینجارو ملاحظه کنین:
ازدواج موقت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقاله ای که لینکش رو دادین مشابه توضیحات شما در جهت تبلیغ ادواج موقت برای شرعی شدن روابط آزاد و به دلیل پشتوانه تاریخی و عرفی صیغه بود ..
این مقاله هیچ توضیحی درباره حقوق قانونی زن و مرد در ازدواج موقت / صیغه بیان نکرده و تنها به لفظ قانونی/ شرعی و ارائه راه کار و پیشنهاد برای پذیرش و ایجاد علاقه مندی به ازدواج موقت (بین دختران/پسران و خانواده ها )بسنده کرده!
Kianoosh
10-05-2014, 16:49
اینجارو ملاحظه کنین:
این بحش عرایضتون صرفا هوچی گری بود.
کسیکه خودش از راهکار درمانده برای بد نشان دادن راهکاری که هرگز پیاده نشده میاد دست به دامان هوچی گری و گشت ارشاد و.. میشه که انگار من اینجا ازشون طرفداری کردم !!!
همون که شما دفع فاسد به افسد رو قبول دارین و راهکار ندارین حله، زیاد فکر نکنین چیکار کنیم.
منتظر آزادی روابط باشین که حسابشو پس داد و ادمایی افسرده تر و روانی تر و تنها تر درست کرد، واقعا من موندم این مدینه فاضله شما چی داره.
علمی که از نهادینه کردن اخلاق عاجز مونده جر برای خواص.
از ارجاع خودتون:
عمدتاً بر محور نكاح دائم بوده و در عمل، كمتر فرض دومي (نكاح موقت) را براي آنان متصور هستند. با اين وجود، ” صيغه“ به عنوان ابزار و امكاني جهت ايجاد مَحرميت و تأمينِ مشروعيتِ ارتباط پسران و دختران در بسياري از مواقع مورد توجه و استفاده قرار ميگيرد،
پس قبول دارید که یک کاغذ و بیان کردن یک عبارت هیچ ازدواجی رو تحکیم نکرده وگرنه آمار طلاق در بعضی کشورها انقدر بالا نبود!پس همین موارد هم به موقت و صیغه و رابطه مرد و زن بدون ازدواج اعتبار و شرعیت نمیبخشه!کلاه شرعی بله :n01:
هوچی گری رو شما میکنید که غرب رو فساد معرفی میکنید غرب کافر با وجود فاحشه خانه ها و رابطه آزاد و همون رابطه رو با یک قید عالی و لازم!شما اگه پست بنده رو مطالعه بفرمایید حتما متوجه راهکار هم میشید:
درمان که قطعا درمان فرد بیمار هست اما پیشگیری میتونه آموزش صحیح اینگونه مسائل در دوران کودکی برخورد بیشتر با جنس مخالف از همون سنین و امکان برطرف شدن نیازهای جنسی و نه سرکوبشون باشه نه مثل بعضی جوامع خیلی خیلی پیشرفته که تفکیک جنسیتی رو در دانشگاه و محل کار هم دارن
:n24:
و نتیحه رو هم دارن میبینن ...
یه زمانی نابخردان صرفا آمار ازدواج کشور رو با آمار ازدواج برخی کشورهای غربی مقایسه میکردن و به این نتیجه میرسیدن کانون خانواده در غرب فروپاشیده!الان تازه متوجه شدن که باید ازدواج های موفق رو در نظر گرفت نه درصد بالایی که منجر به طلاق میشن!و البته در غیر به همون شکل دوستی روابط بلند مدتی حتی با فرزند شکل میگیره که بسیار قوی تر و مستحکم تر از رابطه انسانی بر مبنای کاغذ عبارت و پول هست(پیدا کردن مصادیق خیلی ساده ست به خواننده به عنوان تمرین واگذار میشود!:دی)
رابطه با جنس مخالف در هر سطحی صرفا همکلاسی بودن دوستی ساده friend و پیشرفته تر bf gf رو حق طبیعی میدونم که نیازی به تایید احدی نداره!در همین آموزش ها و روابط هست که خیلی مشکلات جنسی و غیر جنسی زوجین آینده حل میشه!اینکه دو جنس رو از هم جدا کنیم تا زمان ازواج رو چطوری توجیه میفرمایید برادر؟!تابوی مسائل جنسی:n02:اتفاقا خیلی هم سرکوب کردن و میکنن این چیزی که شما میفرمایید در واقع همون صیغه هست باقیش غیر واقعیه!(همون قسمت از ارجاع رو دوباره بخونید!)و خیلی قبل تر از اینها مطرح شده و الان هم به صورت غیر رسمی و بعضا رسمی!جاریه همون قضیه 1 ساعت و 2 ساعته نه زندگی مشترک مقدماتی و عقد برای شناخت بیشتر و امکان تبدیل به ازدواج دائم!!:n01:
شخصا به هیچ عنوان مدار بسته و باطل بد و بدتر و دفع افسد به فاسد رو قبول ندارم(جز مواردی خاص مثل کشتن برای زنده موندن حق انسانی برای حفظ حیات)
خانه بهداشت مرکز رسمی ازدواج موقت سایت های همسریابی و حتی در مواردی آگهی ازدواج موقت!!! ... همه راهکارهای بسیار عالی شما بیش از 3 دهه هست که پیاده و آزمایش شدن و الان دارن جواب میدن!!
البته بازار آزاد که کاملا وجود داره!! در واقع این جوامع به بودن همه چیز رضایت دادن جز به صورت رسمی باید ظاهر حفظ بشه :دی
بماند از اینکه مثل همه قوانین و احکام دیگه اینها فقط برای مردم جاریه و : واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند!بعله ...خلاصه اینکه مثل خیلی تابو های دیگه که شکسته میشه در جوامع سنتی این هم به مرور زمان شکسته خواهد شد همونطور که از شلاق و سوزن و عقد اجباری به اینجا رسید!
لازمه اضافه کنم:
گفتم نیازهای جنسیشون رو بدون محدودیت های قانونی خاصی بیان و ارضا میکنن
اتفاقا چون رسمیه قانون دارن!چه استری*پ کلاب چه فاحشه و سایت ها پور*نو$گرافی مثلا رابطه رو با افراد غیر بالغ و کودکان منع و در صورت تخلف برخورد بسیار شدید میکنن!خب حالا شما بفرمایید منظر شرع برای رابطه و ارضای نیاز جنسی با کودکان زیر سن قانونی حتی پایینتر چیه!؟راهکار های پیاده نشده شما حتما قانونی شدن ازدواج با کودکان یتیم به شرط سرپرستی هست آه که چقدر انسانیت و اخلاق موج میزنه اصلا برده داری انسان در این موضوع دیده نمیشه !!
خواهش میکنم بدون کلی گویی به موارد قرمز پاسخ بدید تا ما روشن بشیم!:n06:
Masoud-2014
10-05-2014, 16:54
مگه دو طرفی که ازدواج موقت میکنن به نیت ازدواج این کار و میکنن یا ارضا شدن؟ اگر بخوان ازدواج کنن چرا موقت؟
Iloveu-ALL
10-05-2014, 17:10
مگه دو طرفی که ازدواج موقت میکنن به نیت ازدواج این کار و میکنن یا ارضا شدن؟ اگر بخوان ازدواج کنن چرا موقت؟
من یه زوج رو دیده بودم که واسه شناخت برای ازدواج، صیغه کرده بودن !!
Masoud-2014
10-05-2014, 17:12
من یه زوج رو دیده بودم که واسه شناخت برای ازدواج، صیغه کرده بودن !!
خب گیریم این شناخت ناموفق بود تکلیف اون زن گاز زده چی میشه !!
Motaharri
10-05-2014, 17:25
هوچی گری رو شما میکنید که غرب رو فساد معرفی میکنید غرب کافر با وجود فاحشه خانه ها و رابطه آزاد و همون رابطه رو با یک قید عالی و لازم!شما اگه پست بنده رو مطالعه بفرمایید حتما متوجه راهکار هم میشید:
یه زمانی نابخردان صرفا آمار ازدواج کشور رو با آمار ازدواج برخی کشورهای غربی مقایسه میکردن و به این نتیجه میرسیدن کانون خانواده در غرب فروپاشیده!الان تازه متوجه شدن که باید ازدواج های موفق رو در نظر گرفت نه درصد بالایی که منجر به طلاق میشن!و البته در غیر به همون شکل دوستی روابط بلند مدتی حتی با فرزند شکل میگیره که بسیار قوی تر و مستحکم تر از رابطه انسانی بر مبنای کاغذ عبارت و پول هست(پیدا کردن مصادیق خیلی ساده ست به خواننده به عنوان تمرین واگذار میشود!:دی)
رابطه با جنس مخالف در هر سطحی صرفا همکلاسی بودن دوستی ساده friend و پیشرفته تر bf gf رو حق طبیعی میدونم که نیازی به تایید احدی نداره!در همین آموزش ها و روابط هست که خیلی مشکلات جنسی و غیر جنسی زوجین آینده حل میشه!اینکه دو جنس رو از هم جدا کنیم تا زمان ازواج رو چطوری توجیه میفرمایید برادر؟!تابوی مسائل جنسی:n02:اتفاقا خیلی هم سرکوب کردن و میکنن این چیزی که شما میفرمایید در واقع همون صیغه هست باقیش غیر واقعیه!(همون قسمت از ارجاع رو دوباره بخونید!)و خیلی قبل تر از اینها مطرح شده و الان هم به صورت غیر رسمی و بعضا رسمی!جاریه همون قضیه 1 ساعت و 2 ساعته نه زندگی مشترک مقدماتی و عقد برای شناخت بیشتر و امکان تبدیل به ازدواج دائم!!:n01:
شخصا به هیچ عنوان مدار بسته و باطل بد و بدتر و دفع افسد به فاسد رو قبول ندارم(جز مواردی خاص مثل کشتن برای زنده موندن حق انسانی برای حفظ حیات)
خانه بهداشت مرکز رسمی ازدواج موقت سایت های همسریابی و حتی در مواردی آگهی ازدواج موقت!!! ... همه راهکارهای بسیار عالی شما بیش از 3 دهه هست که پیاده و آزمایش شدن و الان دارن جواب میدن!!
البته بازار آزاد که کاملا وجود داره!! در واقع این جوامع به بودن همه چیز رضایت دادن جز به صورت رسمی باید ظاهر حفظ بشه :دی
بماند از اینکه مثل همه قوانین و احکام دیگه اینها فقط برای مردم جاریه و : واعظان کین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند!بعله ...خلاصه اینکه مثل خیلی تابو های دیگه که شکسته میشه در جوامع سنتی این هم به مرور زمان شکسته خواهد شد همونطور که از شلاق و سوزن و عقد اجباری به اینجا رسید!
لازمه اضافه کنم:
اتفاقا چون رسمیه قانون دارن!چه استری*پ کلاب چه فاحشه و سایت ها پور*نو$گرافی مثلا رابطه رو با افراد غیر بالغ و کودکان منع و در صورت تخلف برخورد بسیار شدید میکنن!خب حالا شما بفرمایید منظر شرع برای رابطه و ارضای نیاز جنسی با کودکان زیر سن قانونی حتی پایینتر چیه!؟راهکار های پیاده نشده شما حتما قانونی شدن ازدواج با کودکان یتیم به شرط سرپرستی هست آه که چقدر انسانیت و اخلاق موج میزنه اصلا برده داری انسان در این موضوع دیده نمیشه !!
خواهش میکنم بدون کلی گویی به موارد قرمز پاسخ بدید تا ما روشن بشیم!:n06:
کاغذ هیچ وقت ازدواج رو ضمانت نکرده و نمیکنه، چرا اینقدر سفسطه میکنین؟
چه کسی ازدواج رو صرفا تکه کاغذ و چندتا دعا خونده که الان نتیجه گرفتین ازدواج یک پدیده شکست خورده هست !!!
اینکه ازدواج درست اجرا نشده، اینکه ادما صرفا به خاطر رفع نیاز جنسی ازدواج میکنن و به دلیل روحیه تنوع طلبی که بهشون داده شده با زده شدن از نیاز جنسی هم طلاق میگیرن، هیچ ارتباطی با ذات ازدواج که قرار بوده بر اساس شناخت و تفاهم و هدف شکل بگیره نداره.
من که زمانی بچه گی خودم رو نگاه میکنم، میزان ارتباطات خانواده ها با هم، کمبود استرس و تشنج تو خانواده، وجود روابط سالم، کسی هم در آرزوی دوست دختر نبود.
دو نفر به هم پیوند میخوردن، هرچند شیوه انتخاب کردن همسر نقص هایی داشت ولی استمرارش منطقی و اخلاقی بوده.
غرب امروز هم فرقی با ایران امروز نداره، بدبختی ایران امروز اینست که بین غرب و گذشته اش گیر کرده وگرنه وضع ازدواج و فرهنگ ما تو گذشته به صدتا غرب امروزی میارزید.
Saeed Dz
10-05-2014, 17:37
این دقیقن خلایی هست که در نگاه افراطی-مذهبی به این موضوع بوجود میاد!
زنی که دست خورده دیگه به درد نمیخوره و باید از این به بعد دست به دست بشه.
حالا به نظر خودتون این دید به زن انسانی تر و اخلاقی تره یا دیدگاهی که در اون زن هم مثل مرد میتونه آزادی جنسی داشته باشه و هیچ برچسبی هم بهش نچسبونن؟
Motaharri
10-05-2014, 17:42
حالا به نظر خودتون این دید به زن انسانی تر و اخلاقی تره یا دیدگاهی که در اون زن هم مثل مرد میتونه آزادی جنسی داشته باشه و هیچ برچسبی هم بهش نچسبونن؟
هردوتا دیدگاه مزخرفن و حیوانی.
منظورم از حیوانی یعنی فاقد هرگونه اخلاق و انسانیت. (اینو گفتم که باز کتاب فرگشت دستتون نگیرین بگین حیوانات رها جفت گیری میکنن خوش به حالشون ما هم اینجوری باشیم بهتره)
چه دیدگاه برده داری افراطی مذهبی، چه دیدگاه بی حیایی و ازادی جنسی که شما میخواهین تو جوامع ترویجش بدین.
ازدواج موقت رو هم من صرفا واسه چنین ادمایی گفتم که تو جامعه روز به روز دارن زیادتر میشن وگرنه کسی که از نظر عقلی سالم باشه دنبال این چیزا نمیره.
ولی آدمای تنوع طلب، آدمای وحشت زده از تعهد، عاشق روابط آزادن تا خلاهاشون رو پر کنن، ولی مثل تشنه ای که هرچی اب شور میخوره بیشتر تشنه تر میشه فقط حریص تر میشن.
این صنعت پلید ... گرافی و... محصول همین بیدار کردن خوی شهوتی انسان بوده.
روز به روز هم بیشتر داره گندش در میاد و جالبه کسی هم نمیاد بگه چرا اینقدر فیلم و عکس و روابط گروهی و با حیوان و... تو دنیای امروز داره گسترش پیدا میکنه مگر انسان آزاد نباید از میزان عقده ای شدنش کمتر بشه؟
Iloveu-ALL
10-05-2014, 17:42
صیغه واسه این بوده که راحت رفت و آمد کنن یا شاید محرم هم باشن! من کی حرفی از گاز زدن زدم! :n23:
Masoud-2014
10-05-2014, 17:45
شما به شخصه به یک زن تجاوز شده علاقه نشون میدی؟ تازه اونم نه چس از ازدواج! بلکه از پس یک رابطه نامشروع به میل دو طرف علی الخصوص زن!
بعد از اون زن انتظار زندگی داری و مادری بچه هاتون رو دارید؟
Masoud-2014
10-05-2014, 17:49
صیغه واسه این بوده که راحت رفت و آمد کنن یا شاید محرم هم باشن! من کی حرفی از گاز زدن زدم! :n23:
شما که خبر نداری؟ مگه تو رابطه محرمیتشون هستیم؟ شاید گازشم زده باشه :n02:
Iloveu-ALL
10-05-2014, 17:54
شما که خبر نداری؟ مگه تو رابطه محرمیتشون هستیم؟ شاید گازشم زده باشه :n02:
دوست عزیز منظورم رو نفهمیدی!:n15:
منظورم این بود که میشه با هدف شناخت صیغه کرد. (این واسه کسی که محرم و نامحرم براش اهمیت داره)
کسی که براش رابطه با نامحرم مسئلی نباشه واسه شناخت دیگه صیغه نمی کنه!
کسی هم اگه بخواد گاز بزنه عموما کارش به صیغه کردن نمیکشه.
Iloveu-ALL
10-05-2014, 17:58
شما به شخصه به یک زن تجاوز شده علاقه نشون میدی؟ تازه اونم نه چس از ازدواج! بلکه از پس یک رابطه نامشروع به میل دو طرف علی الخصوص زن!
بعد از اون زن انتظار زندگی داری و مادری بچه هاتون رو دارید؟
زنی که بهش ت*جاوز شده چه گناهی کرده میشه بهم بگی؟ مگه دست خودش بوده؟ خودش میخواسته؟
Saeed Dz
10-05-2014, 17:59
هردوتا دیدگاه مزخرفن و حیوانی.
منظورم از حیوانی یعنی فاقد هرگونه اخلاق و انسانیت. (اینو گفتم که باز کتاب فرگشت دستتون نگیرین بگین حیوانات رها جفت گیری میکنن خوش به حالشون ما هم اینجوری باشیم بهتره)
چه دیدگاه برده داری افراطی مذهبی، چه دیدگاه بی حیایی و ازادی جنسی که شما میخواهین تو جوامع ترویجش بدین.
ازدواج موقت رو هم من صرفا واسه چنین ادمایی گفتم که تو جامعه روز به روز دارن زیادتر میشن وگرنه کسی که از نظر عقلی سالم باشه دنبال این چیزا نمیره.
ولی آدمای تنوع طلب، آدمای وحشت زده از تعهد، عاشق روابط آزادن تا خلاهاشون رو پر کنن، ولی مثل تشنه ای که هرچی اب شور میخوره بیشتر تشنه تر میشه فقط حریص تر میشن.
این صنعت پلید ... گرافی و... محصول همین بیدار کردن خوی شهوتی انسان بوده.
روز به روز هم بیشتر داره گندش در میاد و جالبه کسی هم نمیاد بگه چرا اینقدر فیلم و عکس و روابط گروهی و با حیوان و... تو دنیای امروز داره گسترش پیدا میکنه مگر انسان آزاد نباید از میزان عقده ای شدنش کمتر بشه؟
حیوانات که این دیدگاه ها رو نداردن، من نمیدونم چطور این موضوع به حیوانات ربط پیدا میکنه که دیدگاه حیوانی باشه؟!
حیوانات هم اتفاقن اخلاقیات دارن به نوعی و حتا در بعضی موارد متعهدتر از انسان هستند.
من یا ما نمیخوایم چیزی رو تجویز بدیم، این انتخاب برای همه افراد آزاده که چطور زندگی کنن و ما فقط داریم از تابو هایی حرف میزنیم که معمولن ازشون گفته نمیشه و دلیلش هم اینکه یک فرد بدونه چه انتخاب هایی داره و آزادانه انتخاب کنه. آزادی جزوی از مدرنیته هست و چه شما بخوای چه نخوای اتفاق می افته به زودی زود.
من به خودم اجازه نمیدم در مورد آدما قضاوت کنم پس از بحث در مورد اینکه کسی بی حیا، غیر سالم و غیر عاقل هست یا نیست و توضیح در این رابطه صرف نظر میکنم.
انسان آزاد انسانیه که در صاحت شخصی میتونی انتخاب کنه با هر چند نفر که میخواد هر نوع رابطه ای داشته باشه. البته این بخشی از قضیه هست که مربوط به خودشه و در در رابطه با افراد دیگر باید حتمن با اونها درمیون بذاره که جریان اینه تا اونها هم بتونن انتخاب داشته باشن.
صنعت پورنوگرافی هم کسی رو به زور وارد این مسائل نمیکنه و افراد آزادانه وارد میشن. حقوق و مزایا هم دارند مثل بیمه و ... .
Masoud-2014
10-05-2014, 17:59
دوست عزیز منظورم رو نفهمیدی!:n15:
منظورم این بود که میشه با هدف شناخت صیغه کرد
وگرنه کسی که بخواد گاز بزنه دیگه عموما کارش به صیغه کردن نمیکشه.
مگه برای شناخت حتما باید صیغه کرد؟ خب نامزد کنن؟ مگه شناخت تنها با محرمیت بدست میاد؟ هدف شناخت روحیاته نه چیز دیگه ...
نمیدونم محرمیت برای چیه قبل ازدواج ؟ تنها با ازدواج محرم میشن ...
Iloveu-ALL
10-05-2014, 18:03
مگه برای شناخت حتما باید صیغه کرد؟ خب نامزد کنن؟ مگه شناخت تنها با محرمیت بدست میاد؟ هدف شناخت روحیاته نه چیز دیگه ...
بله درسته شناخت برای ازوداج برای شناخت شخصیت و روحیات و اخلاقیات طرف مقابل هستش!
Motaharri
10-05-2014, 18:03
انسان آزاد انسانیه که در صاحت شخصی میتونی انتخاب کنه با هر چند نفر که میخواد هر نوع رابطه ای داشته باشه. البته این بخشی از قضیه هست که مربوط به خودشه و در در رابطه با افراد دیگر باید حتمن با اونها درمیون بذاره که جریان اینه تا اونها هم بتونن انتخاب داشته باشن.
صنعت پورنوگرافی هم کسی رو به زور وارد این مسائل نمیکنه و افراد آزادانه وارد میشن. حقوق و مزایا هم دارند مثل بیمه و ... .
مگه شما نمیگین ما اگه انسان رو آزاد بذاریم و کاری بهش نداشته باشیم، این انسان تو خیلی چیزا موفق تره تا انسانی که یه جاهایی رو سرکوب میکنه؟
چرا از جواب دادن به سئوال اصلی من طفره میرین.
علت گسترش صنعت ... گرافی که پایه و اساسش از چشم چرانی هست چیه؟
و این گسترش رو مفید میدونی یا مضر و چرا؟
ار مغان این آزادی بی در و پیکر انسان چیه؟
آخه کی گفته ما اگه انسان رو تو همه چیز آزاد بذاریم یعنی خیلی کار خوبی میکنیم، یه جاهایی باید تو دهن همین انسان بزنی وگرنه از صدتا حیوان وحشی تر میشه حتی حیات رو هم تهدید میکنه.
بزرگترین اشتباه هم آزاد گذاشتن انسان تو این روابط بوده، همانطور که دید برده داری تو این روابط اشتباه بوده.
چون روز به روز قاچاق زن ها داره بیشتر میشه، بیشتر دارن خودشون رو میفروشن، یک شغل شده، به سن های پایین کشیده شده؛ به یک نفر راضی نمیشن و... حالا باز شما بگو ما باید آدمارو آزاد بذاریم.
havzhini
10-05-2014, 18:22
من دقیقا ارتباط ازدواج موقت رو با مسئله چشم چرانی متوجه نمیشم
هرچند اصلا دوست ندارم روی موضوع ازدواج موقت بحث کنم و مسیرتاپیک منحرف بشه ولی بحث پول نداشتن و تعهد و ... حرفای مزحکی هست درباره ازدواج موقت
ولی اصلیترین چیزی از این راهکار متوجه میشم اینه بالاخره شما هم قبول دارید هیچ راهی جز اختلاط و نزدیکی دختر و پسر وجود نداره و کلا بزرگترین مشکل همین تفکیک و جداسازی و سرکوبی هست که توسط همفکران شما انجام شده
ولی راهکارتون برای افراد متاهل چشم چران چی هست؟ اونم باز ازدواج موقت؟
از نظر من افراد متاهل بسیار بسیار بیشتر چشم چران هستن تا نوجوانان و جوانی که ازدواج نکردن
Motaharri
10-05-2014, 18:34
من دقیقا ارتباط ازدواج موقت رو با مسئله چشم چرانی متوجه نمیشم
هرچند اصلا دوست ندارم روی موضوع ازدواج موقت بحث کنم و مسیرتاپیک منحرف بشه ولی بحث پول نداشتن و تعهد و ... حرفای مزحکی هست درباره ازدواج موقت
ولی اصلیترین چیزی از این راهکار متوجه میشم اینه بالاخره شما هم قبول دارید هیچ راهی جز اختلاط و نزدیکی دختر و پسر وجود نداره و کلا بزرگترین مشکل همین تفکیک و جداسازی و سرکوبی هست که توسط همفکران شما انجام شده
از نظر من افراد متاهل بسیار بسیار بیشتر چشم چران هستن تا نوجوانان و جوانی که ازدواج نکردن
منم نگفتم چشم چرانی ربطی به ازدواج موقت داره.
یکی از دوستان پرسید برای این جوامع از هم گسیخته با یک مشت انسان شهوت زده که در به در دنبال تنوع جنسی هستن باید چیکار کرد، گفتم ازدواج موقت بهتر از روابط آزاد هست.
نه اینکه ازدواج موقت رو برای یک جامعه سالم تشویق و ترغیب کنم.
این ازدواج در شرایط خاص صورت میگیره و یکی از شرایطش همین تنوع طلبیه که تاسف باره ولی باید براش راه پیدا کرد تا ادما مجبور به خودفروشی نشن و حداقل مثل حیوون دست و پاشون رو نبندن و کارشون تمام شد پولی رو پرت کنن تو صورتشون برن.
مشکل از کنترل نکردن یک سرطان بوده و حالا که رشد کرده میخوان قطعش کنن و عاجز موندن.
الان دیگه سرکوب جواب نمیده چون غرب تنوع طلبی رو چه تو مسائل جنسی چه تو مسائل اقتصادی با مصرف گرا کردن انسان دیگه نهادینه کرده رفته.
آدم متاهل چشم چران هم شامل همونی میشه که سر قضیه جنسی ازدواج کرده حالا بازم تنوع میخواد.
متاسفانه برای ادمای تنوع طلب و بوالهوس راه دیگری جز این نیست.
Kianoosh
10-05-2014, 18:35
کاغذ هیچ وقت ازدواج رو ضمانت نکرده و نمیکنه، چرا اینقدر سفسطه میکنین؟
چه کسی ازدواج رو صرفا تکه کاغذ و چندتا دعا خونده که الان نتیجه گرفتین ازدواج یک پدیده شکست خورده هست !!!
اینکه ازدواج درست اجرا نشده، اینکه ادما صرفا به خاطر رفع نیاز جنسی ازدواج میکنن و به دلیل روحیه تنوع طلبی که بهشون داده شده با زده شدن از نیاز جنسی هم طلاق میگیرن، هیچ ارتباطی با ذات ازدواج که قرار بوده بر اساس شناخت و تفاهم و هدف شکل بگیره نداره.
من که زمانی بچه گی خودم رو نگاه میکنم، میزان ارتباطات خانواده ها با هم، کمبود استرس و تشنج تو خانواده، وجود روابط سالم، کسی هم در آرزوی دوست دختر نبود.
دو نفر به هم پیوند میخوردن، هرچند شیوه انتخاب کردن همسر نقص هایی داشت ولی استمرارش منطقی و اخلاقی بوده.
غرب امروز هم فرقی با ایران امروز نداره، بدبختی ایران امروز اینست که بین غرب و گذشته اش گیر کرده وگرنه وضع ازدواج و فرهنگ ما تو گذشته به صدتا غرب امروزی میارزید.
خیلی ممنون که به پرسش های بنده مخصوصا آخری پاسخ ندادید! :n01:
تا اون زمان لطفا ادعا و مطلب جدید رو مطرح نکنید!
پول و کاغذ و بیان عبارتی و حضور شخص سومی تضمین نمیکنه پس همین موارد رابطه ای که بر اساسی دوستی و نیاز های انسانی شکل گرفته رو مشخص نمیکنه!اگه فاحشه خانه و ارتباط جنسی مبتنی بر دوستی در غرب فساده ازدواج موقت هم فساده مشکل شما اینه که استاندارد دوگانه دارید دوست عزیز
عجب!بچگی که بله شما نیازی به ارتباط نمیدید چه جنسی چه عاطفی و ... چیز عجیبی نیست!هرچند برخی نیازهای عاطفی با ارتباط مادرانه برطرف میشد!از زمان بلوغ چطور؟شما هیچ نیازی ندیدید تا ناگهان برای شما رفتن خواستگاری بله؟:دی آها یا شاید قبلش صنعت پو*رنو$گرافی شما رو تحریک کرد وگرنه شما به عنوان یک انسان کلا کششی به جنس مخالف و رابطه عاطفی-جنسی نداشتید!:n07:
(خدا رو شکر که با هوشیاری و بیداری برادران این بحث هم باز به غرب جهان خوار رسید! و مشخص شد که همیشه پای دشمن ما غرب برای از راه به در کردن جوانان این مرز و بوم در میانه!)
اگه در این سنین شمای نوعی به روابط سالم با جنس مخالف عادت کنید و آموزشهای لازم جنسی و ... رو ببینید در بزرگسالی انقدر مشکلات و هزینه به وجود نمیاد برای خود و جامعه!
دقیقا!
بعضی ها معتقد هستند مرد قبل از ازدواج هر نوع رابطه ای به هر تعداد میتونه انجام بده اشکالی نداره اما زن نه!!باید نجابت و معصومیت و (...) رو حفظ کنه تا زمان ازدواج عجب اعتدال و عدالتی عجب جایگاه والای انسانی:n09:
اگه به معنای واقعی فضا باز بود من اشاره میکردم که برای ارضای برخی نیازها عقاید خاصی چه چیزهایی رو منع کردن و چه چیزهایی رو جایز شمردن!
پ.ن:دوستان حداقل در مورد بعضی کشورها قبول دارید در هر مساله ای میخوایم بحث کنیم به نحوی با عقاید مذهبی -سیاسی مواجه میشیم؟:دی
:n16:
Motaharri
10-05-2014, 18:46
خیلی ممنون که به پرسش های بنده مخصوصا آخری پاسخ ندادید! :n01:
تا اون زمان لطفا ادعا و مطلب جدید رو مطرح نکنید!
پول و کاغذ و بیان عبارتی و حضور شخص سومی تضمین نمیکنه پس همین موارد رابطه ای که بر اساسی دوستی و نیاز های انسانی شکل گرفته رو مشخص نمیکنه!اگه فاحشه خانه و ارتباط جنسی مبتنی بر دوستی در غرب فساده ازدواج موقت هم فساده مشکل شما اینه که استاندارد دوگانه دارید دوست عزیز
عجب!بچگی که بله شما نیازی به ارتباط نمیدید چه جنسی چه عاطفی و ... چیز عجیبی نیست!هرچند برخی نیازهای عاطفی با ارتباط مادرانه برطرف میشد!از زمان بلوغ چطور؟شما هیچ نیازی ندیدید تا ناگهان برای شما رفتن خواستگاری بله؟:دی آها یا شاید قبلش صنعت پو*رنو$گرافی شما رو تحریک کرد وگرنه شما به عنوان یک انسان کلا کششی به جنس مخالف و رابطه عاطفی-جنسی نداشتید!:n07:
(خدا رو شکر که با هوشیاری و بیداری برادران این بحث هم باز به غرب جهان خوار رسید! و مشخص شد که همیشه پای دشمن ما غرب برای از راه به در کردن جوانان این مرز و بوم در میانه!)
اگه در این سنین شمای نوعی به روابط سالم با جنس مخالف عادت کنید و آموزشهای لازم جنسی و ... رو ببینید در بزرگسالی انقدر مشکلات و هزینه به وجود نمیاد برای خود و جامعه!
دقیقا!
بعضی ها معتقد هستند مرد قبل از ازدواج هر نوع رابطه ای به هر تعداد میتونه انجام بده اشکالی نداره اما زن نه!!باید نجابت و معصومیت و (...) رو حفظ کنه تا زمان ازدواج عجب اعتدال و عدالتی عجب جایگاه والای انسانی:n09:
اگه به معنای واقعی فضا باز بود من اشاره میکردم که برای ارضای برخی نیازها عقاید خاصی چه چیزهایی رو منع کردن و چه چیزهایی رو جایز شمردن!
پ.ن:دوستان حداقل در مورد بعضی کشورها قبول دارید در هر مساله ای میخوایم بحث کنیم به نحوی با عقاید مذهبی -سیاسی مواجه میشیم؟:دی
نه عزیز جون، غرب جهان خوار نمیخواد مارو بخوره، غرب جهان خوار همه رو میخوره.
مصرف گرایی همون خوردن غرب هست که انسانارو از صبح تا شب به حرکت در آورده تا هرچی در میارن رو خرج کنن و مصرف کنن.
و همش حرص بزنن بیشتر داشته باشن.
من از نیازهای جنسی خودم در بچگی نگفتم دوست روشن فکر .
از نیازهای عاطفی، میزان صله رحم، میزان ارتباط خانواده ها با هم گفتم که اونا تماما امروز پاشیده.
یکی از مهمترین دلایل این پاشیدگی هم تو ایران و هم تو غرب تنوع طلبیه و چشم چرانی هم یکی از اصلی ترین مولفه های تنوع طلبیه.
اون بخش هایی هم که گفتین جواب ندادین دیگه موضوع رو زیادی از مسیر اصلیش منحرف میکرد، همونطور که ازدواج موقت مسیر رو منحرف کرد.
بحث سر کنترل نگاه بود و چرایی علاقه آدمای امروزی به دریدگی نگاه.
این صنعت ... روی من هم تاثیر داشته من منکرش نیستم که توی یکسری سنین بین 18 تا 21 همه فکر و ذکر آدم رو بهم میریزه و انسان رو بخواد یا نخواد سوق میده به این سمت که بره با آدمای مختلف رابطه تجربه کنه.
و جالبش هم اینجاس که این میل سیری ناپذیره.
معلوم نیست این آزادی جنسی شما که ازش دم میزنین، چرا هرچی بیشتر ازادی میدن به جای کمتر شدن، این صنعت ها قدرتمندتر و قاچاق انسان گسترده تر میشه.
عجب آزادی دلربایی. :n07:
leo.unique
10-05-2014, 18:59
چون احتمال اینکه وارد فاز عاشقانه بشن زیاده :n02:
یه بار به این مورد اشاره کردم و اخطار گرفتم:n07:
Kianoosh
10-05-2014, 19:08
نه عزیز جون، غرب جهان خوار نمیخواد مارو بخوره، غرب جهان خوار همه رو میخوره.
مصرف گرایی همون خوردن غرب هست که انسانارو از صبح تا شب به حرکت در آورده تا هرچی در میارن رو خرج کنن و مصرف کنن.
و همش حرص بزنن بیشتر داشته باشن.
من از نیازهای جنسی خودم در بچگی نگفتم دوست روشن فکر .
از نیازهای عاطفی، میزان صله رحم، میزان ارتباط خانواده ها با هم گفتم که اونا تماما امروز پاشیده.
یکی از مهمترین دلایل این پاشیدگی هم تو ایران و هم تو غرب تنوع طلبیه و چشم چرانی هم یکی از اصلی ترین مولفه های تنوع طلبیه.
اون بخش هایی هم که گفتین جواب ندادین دیگه موضوع رو زیادی از مسیر اصلیش منحرف میکرد، همونطور که ازدواج موقت مسیر رو منحرف کرد.
بحث سر کنترل نگاه بود و چرایی علاقه آدمای امروزی به دریدگی نگاه.
این صنعت ... روی من هم تاثیر داشته من منکرش نیستم که توی یکسری سنین بین 18 تا 21 همه فکر و ذکر آدم رو بهم میریزه و انسان رو بخواد یا نخواد سوق میده به این سمت که بره با آدمای مختلف رابطه تجربه کنه.
و جالبش هم اینجاس که این میل سیری ناپذیره.
معلوم نیست این آزادی جنسی شما که ازش دم میزنین، چرا هرچی بیشتر ازادی میدن به جای کمتر شدن، این صنعت ها قدرتمندتر و قاچاق انسان گسترده تر میشه.
عجب آزادی دلربایی. :n07:
ترویج الگوی مصرف گرایی درست! اما این باعث عدم تولید در غرب شده یا باعث مصرف گرا شدن جهان سوم شده؟نفت خام بدیم همه چیز وارد کنیم!این درسته از دید شما؟ چرا ما نتونستیم هیچ چیز تولید کنیم!؟
نیاز های عاطفی و ارتباطات طبعا در مدرنیته کمتر یا شاید مجازی تر و و متفاوت و بعضا کم اثر میشن!اما روابط انسانی در غرب از هم نپاشیده! اگه کشور خاصی مد نظرتون هست معیارهای امید به زندگی و شادی جامعه رو باز کنم و بگم یکی یکی علت چشم چرانی و تنوع طلبی و مدرنیته غربی هست یا چیز دیگه!/...
اگه از نظر شما اون بحث انحرافی هست قطعا توجه کنید که انقدر مسائلی مثل رابطه گروهی و ... رو تو بوق نکنید همیشه یادتون باشه اگه بنا به پاسخگویی افراط گرایی باشه به خیلی چیزها باید پاسخ بدید قبل از اینکه چیزی رو نقد کنید!
دوست عزیز قبل از اینکه صنعت روی شما تاثیر بذاره این ذات و طبیعت انسانی شماست که روی شما تاثیر گذاشته مگه اینکه در یک محیط کاملا ایزوله باشید و این نیازها سرکوب بشه!این میل به رابطه با انسهای مختلف رو متوجه نمیشم :دی یعنی این برای همه وجود داره و اگه ازدواج بکنن از بین میره؟
من اول از آموزش حرف میزنم بعد آزادی نسبی !دیگه فکر نکنم وضعیت از اینی که هست بدتر هم بشه مشکلات ازدواج آمار طلاق بیماری های جنسی و مشکلات باروری اینها رو آمارش رو در برخی کشورها بررسی کنید نتایج خوبی میگیرید!!
آخرین پست من در این رابطه بود انقدر شفاف و واضح هستند مسائل که نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم این هم از چشم چرانی!موضوع بعدی رو هم از الان بگم تقصیر امریکا و غربه بیخودی انقدر بحث نکنید :n08:
Motaharri
10-05-2014, 19:19
ترویج الگوی مصرف گرایی درست! اما این باعث عدم تولید در غرب شده یا باعث مصرف گرا شدن جهان سوم شده؟نفت خام بدیم همه چیز وارد کنیم!این درسته از دید شما؟ چرا ما نتونستیم هیچ چیز تولید کنیم!؟
نیاز های عاطفی و ارتباطات طبعا در مدرنیته کمتر یا شاید مجازی تر و و متفاوت و بعضا کم اثر میشن!اما روابط انسانی در غرب از هم نپاشیده! اگه کشور خاصی مد نظرتون هست معیارهای امید به زندگی و شادی جامعه رو باز کنم و بگم یکی یکی علت چشم چرانی و تنوع طلبی و مدرنیته غربی هست یا چیز دیگه!/...
اگه از نظر شما اون بحث انحرافی هست قطعا توجه کنید که انقدر مسائلی مثل رابطه گروهی و ... رو تو بوق نکنید همیشه یادتون باشه اگه بنا به پاسخگویی افراط گرایی باشه به خیلی چیزها باید پاسخ بدید قبل از اینکه چیزی رو نقد کنید!
دوست عزیز قبل از اینکه صنعت روی شما تاثیر بذاره این ذات و طبیعت انسانی شماست که روی شما تاثیر گذاشته مگه اینکه در یک محیط کاملا ایزوله باشید و این نیازها سرکوب بشه!این میل به رابطه با انسهای مختلف رو متوجه نمیشم :دی یعنی این برای همه وجود داره و اگه ازدواج بکنن از بین میره؟
من اول از آموزش حرف میزنم بعد آزادی نسبی !دیگه فکر نکنم وضعیت از اینی که هست بدتر هم بشه مشکلات ازدواج آمار طلاق بیماری های جنسی و مشکلات باروری اینها رو آمارش رو در برخی کشورها بررسی کنید نتایج خوبی میگیرید!!
آخرین پست من در این رابطه بود انقدر شفاف و واضح هستند مسائل که نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم این هم از چشم چرانی!موضوع بعدی رو هم از الان بگم تقصیر امریکا و غربه بیخودی انقدر بحث نکنید :n08:
باعث مصرف گرا شدن هم مردم جهان سوم شده هم مردم خودشون.
نگاهی به صف های آی پد و موبایل ها بندازین، حاضرن ساعت ها صف بکشن که ورژن موبایلشون رو یکی بالاتر ببرن.
این رویحه مصرف گرایی تو اخلاق هم تاثیر میذاره.
انقلاب صنعتی علاوه بر انقلاب توی علم و ماشینی کردن همه چیز، روابط انسانی رو هم در حال ماشینی کردنه.
این که ما نتونستیم با این انقلاب صنعتی هم قدم بشیم دلایل مختلفی داره.
یکیش اینکه مردم کشورهایی مثل ما به گذشته شون اهمیت میدن و این گذشته بیشتر روی انسانیت تاکید داره تا ظواهر زندگی و دنیوی
حالا یکجورایی تضاد و تعارض شکل گرفته که هم دارن فرهنگ رو از دست میدن و هم تو این مصرف زدگی دست و پا میزنن و مثلا رتبه اول مصرف مواد آرایشی رو کسب میکنن !!!
بر اساس چه چیزی میگین زندگی غربی یک زندگی شاده؟
یعنی شما الان که فرضا داری به سبک غربی زندگی میکنی، نسبت به گذشته ات شاد تری و استرس کمتری داری؟
هرچی بیماری روانی و افسردگی و... هست اول تو غرب کشف میشه و بعدا میرسه اینور.
یک کشوری مثل کره جنوبی رو براتون مثال میزنم با فرهنگ غنی احترام به بزرگتر و پدر و مادر و خانواده.
صنعت ترویج بی بند و باری الان چنان بلایی سر اون کشور آورده که مقام اول خودکشی جهان رو داره.
دیگه اونجا که مذهب و گشت ارشاد ندارن همه چیو بندازین گردن اون.
کشور ما هم الان این وسط گیر افتاده.
شما بهتره به جای طرفداری از تئوری های غربی، یک فکری به حال تمدن های شرقی بکنین که دیدشون به انسان اساسا فرق داره. حالا درست یا غلطش بماند.
Masoud-2014
10-05-2014, 19:29
پیشرفت و تکنولوژی باعث شادی میشه ، امکانات و فراوانی ... فراهم بودن بستر رشد علاقه مندی ها ... اشتغال در دسترس ... بالابودن درآمد سرانه جامعه ... بالابودن رفاه عمومی ...
Iloveu-ALL
10-05-2014, 19:33
باعث مصرف گرا شدن هم مردم جهان سوم شده هم مردم خودشون.
نگاهی به صف های آی پد و موبایل ها بندازین، حاضرن ساعت ها صف بکشن که ورژن موبایلشون رو یکی بالاتر ببرن.
این رویحه مصرف گرایی تو اخلاق هم تاثیر میذاره.
انقلاب صنعتی علاوه بر انقلاب توی علم و ماشینی کردن همه چیز، روابط انسانی رو هم در حال ماشینی کردنه.
این که ما نتونستیم با این انقلاب صنعتی هم قدم بشیم دلایل مختلفی داره.
یکیش اینکه مردم کشورهایی مثل ما به گذشته شون اهمیت میدن و این گذشته بیشتر روی انسانیت تاکید داره تا ظواهر زندگی و دنیوی
حالا یکجورایی تضاد و تعارض شکل گرفته که هم دارن فرهنگ رو از دست میدن و هم تو این مصرف زدگی دست و پا میزنن و مثلا رتبه اول مصرف مواد آرایشی رو کسب میکنن !!!
بر اساس چه چیزی میگین زندگی غربی یک زندگی شاده؟
یعنی شما الان که فرضا داری به سبک غربی زندگی میکنی، نسبت به گذشته ات شاد تری و استرس کمتری داری؟
هرچی بیماری روانی و افسردگی و... هست اول تو غرب کشف میشه و بعدا میرسه اینور.
یک کشوری مثل کره جنوبی رو براتون مثال میزنم با فرهنگ غنی احترام به بزرگتر و پدر و مادر و خانواده.
صنعت ترویج بی بند و باری الان چنان بلایی سر اون کشور آورده که مقام اول خودکشی جهان رو داره.
دیگه اونجا که مذهب و گشت ارشاد ندارن همه چیو بندازین گردن اون.
کشور ما هم الان این وسط گیر افتاده.
شما بهتره به جای طرفداری از تئوری های غربی، یک فکری به حال تمدن های شرقی بکنین که دیدشون به انسان اساسا فرق داره. حالا درست یا غلطش بماند.
کشف یک اختلال و بیماری کجاش مشکل داره؟ :n04:
leo.unique
10-05-2014, 19:35
مطمئنی ؟:n13:
havzhini
10-05-2014, 19:41
منم نگفتم چشم چرانی ربطی به ازدواج موقت داره.
یکی از دوستان پرسید برای این جوامع از هم گسیخته با یک مشت انسان شهوت زده که در به در دنبال تنوع جنسی هستن باید چیکار کرد، گفتم ازدواج موقت بهتر از روابط آزاد هست.
نه اینکه ازدواج موقت رو برای یک جامعه سالم تشویق و ترغیب کنم.
این ازدواج در شرایط خاص صورت میگیره و یکی از شرایطش همین تنوع طلبیه که تاسف باره ولی باید براش راه پیدا کرد تا ادما مجبور به خودفروشی نشن و حداقل مثل حیوون دست و پاشون رو نبندن و کارشون تمام شد پولی رو پرت کنن تو صورتشون برن.
مشکل از کنترل نکردن یک سرطان بوده و حالا که رشد کرده میخوان قطعش کنن و عاجز موندن.
الان دیگه سرکوب جواب نمیده چون غرب تنوع طلبی رو چه تو مسائل جنسی چه تو مسائل اقتصادی با مصرف گرا کردن انسان دیگه نهادینه کرده رفته.
آدم متاهل چشم چران هم شامل همونی میشه که سر قضیه جنسی ازدواج کرده حالا بازم تنوع میخواد.
متاسفانه برای ادمای تنوع طلب و بوالهوس راه دیگری جز این نیست.
گرامی من نمیدونم شما برای کدوم اجتماع دارید راهکار میدید؟
در کلام شما 80درصد دارید درباره غرب حرف میزنید 20درصد بقیه هم معلوم نیست درباره کجا دارید حرف میزنید
روشن کنید اگر شما درباره غرب و جاهای دیگه ما نمیشناسیم میخواید راهکار بدید تا وقتمون رو تلف نکنیم
ما اینجا درباره جامعه و کشوری داریم حرف میزنیم که 35سال در اختبار شما بوده و با راهکارهای شما به اینجا رسیده که خودتون دارید اعتراف میکنید تبدیل به جنگل افسد و فاسد شده
حالا هی بگید من نبودم تقصیر اسینم( غرب) بود
ولی حقیقت این هست این جامعه افسد و فاسد و چشم چران رو پونز و منگنه و گونی و تفکیک از مهدکودک تا دانشگاه و ... شما به اینجا کشونده نه غرب
حالا با اون راهکارهای شما این وضعیت درست شده چه تضمینی هست با راهکار ازدواج موقتتون بهتر بشه نه بدتر هیچ منطقی براش ارائه نمیدید
مگه شما نمیگین ما اگه انسان رو آزاد بذاریم و کاری بهش نداشته باشیم، این انسان تو خیلی چیزا موفق تره تا انسانی که یه جاهایی رو سرکوب میکنه؟
چرا از جواب دادن به سئوال اصلی من طفره میرین.
علت گسترش صنعت ... گرافی که پایه و اساسش از چشم چرانی هست چیه؟
و این گسترش رو مفید میدونی یا مضر و چرا؟
ار مغان این آزادی بی در و پیکر انسان چیه؟
آخه کی گفته ما اگه انسان رو تو همه چیز آزاد بذاریم یعنی خیلی کار خوبی میکنیم، یه جاهایی باید تو دهن همین انسان بزنی وگرنه از صدتا حیوان وحشی تر میشه حتی حیات رو هم تهدید میکنه.
بزرگترین اشتباه هم آزاد گذاشتن انسان تو این روابط بوده، همانطور که دید برده داری تو این روابط اشتباه بوده.
چون روز به روز قاچاق زن ها داره بیشتر میشه، بیشتر دارن خودشون رو میفروشن، یک شغل شده، به سن های پایین کشیده شده؛ به یک نفر راضی نمیشن و... حالا باز شما بگو ما باید آدمارو آزاد بذاریم.
متاسفاه چون شما و امثال شما( شمای نویی که قدرت و مسئولیت رو هم در دست دارید) هیچ شناخت و علمی درباره جامعه شناسی و انسان شناسی ندارید این وضعیت درست شده
وگرنه همون حیوان در دید شما نجس رو اگر با ازادی و محبت و راه درست تربیت کنید بسیار انسانتر خواهد بود تا اینکه دازیم میبینم با راهکار توسری زدن و خفه کردن و سرکوب کردن شما انسانهایی وحشی و چشم چران و دیوانه رو تحویل جامعه دادید که ثمرش این شده در جامعه ما
خیر انسان باید و باید و باید ازاد باشه و اگر تعلیم و تربیت درست و منطقی در کنار ازادی بهش داده بشه اونوقت هست که انسانهای با روان سالم خواهید داشت
نه وقتی که با توسری و روسری انسانها رو خفه کنید که حتی نتونن خودشون رو بشناسن اما انتظار داشته باشید پیامبرانی سالک هم تحویل بگیرید
بانو . ./
10-05-2014, 20:27
چقدر زود 7 صفحه شد ؟ :دی
+
به نظر من نگاه کردن مردان به زنان بیشتر به این دلیل هست که مردها به محرک های بصری بیشتر واکنش نشون میدند واین نگاه طبیعی نباید باعث بروز حساسیت بشه زن ها بنا به ذاتشون خواستار بودن در معرض توجه هستند چه بسا بی تفاوتی به یک خانوم سبب بروزافسردگی بشه
اما وقتی ازیک نگاه ساده بیشتر بشه به نظرم این بیشتر مشکل روانی هست و شخص باید بررسی بشه [ وارد بحث کسانی که بیش از حد خودارایی میکنند نمیشم ]
Saeed Dz
10-05-2014, 20:58
چقدر زود 7 صفحه شد ؟ :دی
+
به نظر من نگاه کردن مردان به زنان بیشتر به این دلیل هست که مردها به محرک های بصری بیشتر واکنش نشون میدند واین نگاه طبیعی نباید باعث بروز حساسیت بشه زن ها بنا به ذاتشون خواستار بودن در معرض توجه هستند چه بسا بی تفاوتی به یک خانوم سبب بروزافسردگی بشه
اما وقتی ازیک نگاه ساده بیشتر بشه به نظرم این بیشتر مشکل روانی هست و شخص باید بررسی بشه [ وارد بحث کسانی که بیش از حد خودارایی میکنند نمیشم ]
نکته جالبی بود!
به نظر دوستان نگاه نکرد به خانم ها یک اختلال نیست? طرف سوالم همه ی دوستان هستن.
leo.unique
10-05-2014, 21:02
زن ها بنا به ذاتشون خواستار بودن در معرض توجه هستند
اگه منظورتون بودن در معرض توجه مردان هست باید بگم تعمیم دادنش صد در صد اشتباهه
نکته جالبی بود!
به نظر دوستان نگاه نکرد به خانم ها یک اختلال نیست? طرف سوالم همه ی دوستان هستن.
یک نظر یا بیشتر ؟:n02:
DrH.motasami
10-05-2014, 21:08
چنین سوء رفتاری جزو اختلالات paraphilia میباشد که نیازمند روان درمان است.
این اختلالات به صورت تکانه ها ، خیالپردازانه ها ، یا اعمال جنسی که غیرمعمول ، انحرافی ، یا غریب هستند ، مشخص میگردند . شیوع آنها در مردها بیش از زنان میباشد . علت ، ناشناخته است . استعداد زیستشناختی ( الکتروانسفالوگرام غیرطبیعی ، هورمونهای غیرطبیعی ) ممکن است با عوامل روانشناختی ، مثل سوءرفتار در زمان کودکی ، تقویت گردد .
فرضیه روانپویشی پارافیلیا را ناشی از تثبیت در یکی از مراحل روانی - جنسی رشد ، یا کوششی برای محافظت در مقابل اضطراب اختگی (castration anxiety ) میداند. فرضیه یادگیری ، ارتباط بین یک عمل یا برانگیختگی جنسی در دوران کودکی را که منجر به یادگیری شرطی میشود ، عامل میداند.
فعالیت پارافیلیائی به صورت وسواسی است . بیماران ، به طور مکرر در رفتار انحرافی خود گرفتار هستند و قادر به کنترل تکانه خود نمیباشند . در شرایط استرس ، اضطراب ، یا افسردگی ، احتمال انجام رفتار انحرافی بیشتر است . ممکن است بیمار چندین بار عزم کند که این رفتار را کنار بگذارد . ولی معمولاً قادر به ترک آن برای مدت طولانی نیست ، واکنشنمائی و متعاقب آن احساس گناه شدید رخ میدهد . روشهای درمانی ، که تنها به میزان متوسط موفقیت آمیز بوده اند ، عبارتند از : روانردمانی بینشمدار، رفتاردرمانی ، دارودرمانی به تنهائی یا همراه با درمانهای شناختی رفتاری .
DrH.motasami
10-05-2014, 21:17
چشمچرانی (voyeurism)
تعریف:
برانگیختگی جنسی بانگاه کردن به اعمال جنسی )مقاربت یا شخص برهنه( حاصل میشود. ممکن است درزنان هم اتفاق بیفتد، ولی درمردان شایعتر است. نوع دیگر آن گوش دادن به مکالمات اروتیک است )مثل ارتباط جنسی تلفنی)
کانون اصلي اين نابهنجاري جنسي ، عمل مشاهده كردن افراد بي خبر و معمولاً غريبه هايي است كه برهنه بوده ، در حال برهنه شدن و يا انجام فعاليت جنسي هستند .عمل تماشا كردن به منظور كسب برانگيختگي جنسي است و به طور كلي پرداختن به عمل جنسي يا شخصي مورد مشاهده وجود ندارد . اوج لذت جنسي ، معمولاً ممكن است در جريان عمل تماشاگري يا سپس در واكنش به خاطره آنچه كه شخص شاهد بوده است از طريق استمناء روي دهد . اغلب اين افراد رابطه ي جنسي با شخص مشاهده شده را در ذهن خود مجسم مي كنند ، اما اين عمل به ندرت در واقعيت روي ميدهد . در حالت شديد آن ، ديد زدن ، تنها شكل فعاليت جنسي است . آغاز تماشاگري جنسي معمولاً پيش از سن 15 سالگي است و سير آن گرايش به مزمن شدن دارد
leo.unique
10-05-2014, 21:21
چنین سوء رفتاری جزو اختلالات paraphilia میباشد که نیازمند روان درمان است.
بطورکلی ؟ از چه حدی تجاوز کنه میشه بهش گفت اختلال ؟
پ.ن: حلال زاده ای ! میخواستم بهت پیام بدم بیای این تاپیک:n02:
بانو . ./
10-05-2014, 21:24
اگه منظورتون بودن در معرض توجه مردان هست باید بگم تعمیم دادنش صد در صد اشتباهه
دوست عزیز بنده به صراحت میگم تا این لحظه هیچ خانومی را ندیدم اعم از چادری یا غیر چادری که از اینکه از نظر مردان زیبا باشه احساس ناخوشایندی داشته باشه و من روانکاو نیستم اما
در تمامی کتب روانشناسی هم اشاره شده که خانوم ها دوست دارند در معرض توجه باشند و منظورم از این خانوم ها خانوم های با ارایش غلیظ و تیپ انچنانی نیست وقتی از یک زیبایی خانوم
تعریف میشه تو اون خانوم اسی توسین افزایش پیدا و میکنه و حس خوشایندی ایجاد میشه ممکنه تو کل روز شارز باشه ..
DrH.motasami
10-05-2014, 21:26
بطورکلی ؟ از چه حدی تجاوز کنه میشه بهش گفت اختلال ؟
پ.ن: حلال زاده ای ! میخواستم بهت پیام بدم بیای این تاپیک:n02:
هیچ سنجشی نداریم اما هرچه سوء رفتار شدیدتر و غیرقابل کنترلتر باشه بیشتر مهمه و نیازمند اصلاح است.
هر رفتاری(به جز برخی نیازهای اولیه)در صورتی که به صورت تکانه های غیر قابل کنترل و ناخواسته تغییر یابد نیازمند کنترل و بررسی است،یعنی حالت جبری و حتی اضطراب زا.( رفتاری که فرد نتونه در مقابلش مقاومت کنه نوعی اختلال رفتاری محسوب میشه)
DrH.motasami
10-05-2014, 21:28
دوست عزیز بنده به صراحت میگم تا این لحظه هیچ خانومی را ندیدم اعم از چادری یا غیر چادری که از اینکه از نظر مردان زیبا باشه احساس ناخوشایندی داشته باشه و من روانکاو نیستم اما
در تمامی کتب روانشناسی هم اشاره شده که خانوم ها دوست دارند در معرض توجه باشند و منظورم از این خانوم ها خانوم های با ارایش غلیظ و تیپ انچنانی نیست وقتی از یک زیبایی خانوم
تعریف میشه تو اون خانوم اسی توسین افزایش پیدا و میکنه و حس خوشایندی ایجاد میشه ممکنه تو کل روز شارز باشه ..
بله درست میفرمایید هر فرد نرمالی از توجه دیگران لذت میبره و امری طبیعی است،برخی افراد به دلیل باورهای خاص و مذهبی،ترس و اضطراب،بدبینی و گمان و...ممکنه احساس ناخوشایندی بهشون دست بده.
درود
به نظرم غلظت آرایش و غلیظ و رقیق بودن اون ربطی به سالم یا خراب بودن شخصیت فرد نداره . کلا توی کشورهای خاورمیانه اکثر زنان آرایش بیشتری نسبت به زنان کشورهای غربی دارن و هیچ مشکلی هم توش نیست .
مشکل اینه که ما بیایم بر اساس ظاهر و آرایش و غلظت اون , دنبال صفت دهی به اشخاص باشیم . خیلی ها هستن که آرایش غلیظ میکنن و هیچ نیت و عمل خلافی پشتش نیست و خیلی ها هستن که کمترین آرایش رو دارن و پوشیده ترین پوشش رو رعایت میکنن ولی خیلی کارها میکنن .
در اصل یک سری ها دچار دید تک بُعدی شدن و با یک دیدگاه اشتباه برای همه نسخه می پیچن و شخصیت همه افراد رو یکجور تعریف میکنن بدون این که کوچکترین اطلاعی از اخلاقیات و تفکر و دیدگاه اون داشته باشن .
الان هم طوری شده که هر کس رو توی خیابون می بینن بر حسب پوشش اون شخص براش اسم میذارن یا صفت های نامربوط ارائه میدن . کوچکترین و ساده ترین حق یک فرد و یک انسان که پوشش اونه در طول روز زیر قوی ترین میکروسکوپ های شخصی در بین افراد جامعه قرار میگیره و از انتقاد گرفته تا متلک و صفت دهی و نفرین نثارش میشه.
چرا ؟! .... چون که پوشش برای یک سری ها نامتعارف بوده یا طبق اصول اونا نبوده پس حق انتقاد برای اون اشخاص واجب و حتمی میشه .
جالب اینجاست همین افراد که همیشه منتقد پوشش و ظاهر افراد جامعه هستن و همیشه امر به معروف و نهی از منکر میکنن , بیشتر از بقیه حواسشون به دور و برشونه و همه مردم رو دید میزنن و راهکار ارائه میدن .
خیلی ها هم هستن که با خیال راحت از این مناظر میگذرن و هیچ دخالت و نقد و راهکاری هم ارئه نمیدن و رفتاری مسالمت آمیز و راحت تری با پوشش افراد دارن و به حقوق ابتدایی انسان ها دست درازی نمیکنن .
این چشم چرانی ها هم بخاطر اینه که همیشه برای ما مهمه که کی چی پوشیده و چی نپوشیده ... چقدر آرایش کرده یا اصلا نکرده .
وقتی یاد بگیریم به حقوق ابتدایی انسان ها احترام بذاریم خود به خود خیلی از مسائل برامون حل میشه و به دنبال مقصر و باعث و بانی فساد و جرم نمیگردیم .
DrH.motasami
10-05-2014, 22:02
درود
به نظرم غلظت آرایش و غلیظ و رقیق بودن اون ربطی به سالم یا خراب بودن شخصیت فرد نداره . کلا توی کشورهای خاورمیانه اکثر زنان آرایش بیشتری نسبت به زنان کشورهای غربی دارن و هیچ مشکلی هم توش نیست .
مشکل اینه که ما بیایم بر اساس ظاهر و آرایش و غلظت اون , دنبال صفت دهی به اشخاص باشیم . خیلی ها هستن که آرایش غلیظ میکنن و هیچ نیت و عمل خلافی پشتش نیست و خیلی ها هستن که کمترین آرایش رو دارن و پوشیده ترین پوشش رو رعایت میکنن ولی خیلی کارها میکنن .
در اصل یک سری ها دچار دید تک بُعدی شدن و با یک دیدگاه اشتباه برای همه نسخه می پیچن و شخصیت همه افراد رو یکجور تعریف میکنن بدون این که کوچکترین اطلاعی از اخلاقیات و تفکر و دیدگاه اون داشته باشن .
الان هم طوری شده که هر کس رو توی خیابون می بینن بر حسب پوشش اون شخص براش اسم میذارن یا صفت های نامربوط ارائه میدن . کوچکترین و ساده ترین حق یک فرد و یک انسان که پوشش اونه در طول روز زیر قوی ترین میکروسکوپ های شخصی در بین افراد جامعه قرار میگیره و از انتقاد گرفته تا متلک و صفت دهی و نفرین نثارش میشه.
چرا ؟! .... چون که پوشش برای یک سری ها نامتعارف بوده یا طبق اصول اونا نبوده پس حق انتقاد برای اون اشخاص واجب و حتمی میشه .
جالب اینجاست همین افراد که همیشه منتقد پوشش و ظاهر افراد جامعه هستن و همیشه امر به معروف و نهی از منکر میکنن , بیشتر از بقیه حواسشون به دور و برشونه و همه مردم رو دید میزنن و راهکار ارائه میدن .
خیلی ها هم هستن که با خیال راحت از این مناظر میگذرن و هیچ دخالت و نقد و راهکاری هم ارئه نمیدن و رفتاری مسالمت آمیز و راحت تری با پوشش افراد دارن و به حقوق ابتدایی انسان ها دست درازی نمیکنن .
این چشم چرانی ها هم بخاطر اینه که همیشه برای ما مهمه که کی چی پوشیده و چی نپوشیده ... چقدر آرایش کرده یا اصلا نکرده .
وقتی یاد بگیریم به حقوق ابتدایی انسان ها احترام بذاریم خود به خود خیلی از مسائل برامون حل میشه و به دنبال مقصر و باعث و بانی فساد و جرم نمیگردیم .
تا ما این مسائل رو حل کنیم ........................
همیشه بحث داغ ما مسائل پیش پا افتاده ای است که برای یک کودک کم کم خودش حل میشه.
leo.unique
10-05-2014, 22:23
خب واسه همین میگم تعمیم ندید چون شما ندیدید هرچند فکر میکنم بیشتر منظورتون زنهای مجرد بود:n06:
هیچ سنجشی نداریم اما هرچه سوء رفتار شدیدتر و غیرقابل کنترلتر باشه بیشتر مهمه و نیازمند اصلاح است.
هر رفتاری(به جز برخی نیازهای اولیه)در صورتی که به صورت تکانه های غیر قابل کنترل و ناخواسته تغییر یابد نیازمند کنترل و بررسی است،یعنی حالت جبری و حتی اضطراب زا.( رفتاری که فرد نتونه در مقابلش مقاومت کنه نوعی اختلال رفتاری محسوب میشه)
به جز برخی نیازهای اولیه ؟؟:n13:
DrH.motasami
10-05-2014, 22:37
خب واسه همین میگم تعمیم ندید چون شما ندیدید هرچند فکر میکنم بیشتر منظورتون زنهای مجرد بود:n06:
به جز برخی نیازهای اولیه ؟؟:n13:
تشنگی، گرسنگی و تنفس اینها نیازهایی اند که هرچند ما روشون تا حدی کنترل داریم اما نه زیاد.مثلا شما تصمیم بگیر نفس نکشی !خب نمیتونی دست خودت نیست (درواقع خود خودتی)،تاحالا کسی نتونسته صرفا با اراده نفسش رو برای همیشه حبس کنه.(خودکشی مطلقا غیر قابل قبول)
بانو . ./
10-05-2014, 22:48
درود
متاسفانه اینجا دنیای مجازی هست یک چیزی ما میگیم یک جور دیگه برداشت میشه ..من توضیحم و به یوزری که نقل قول کردم و بر اساس تفکر ایشون صحبت کردم و نه بر اساس تفکر عام اگر بر اساس تفکر عام میخواستم صحبت کنم باید ذکر میشد رفتار سبکسرانه
متاسفانه چه بخواهیم چه نخواهیم اشخاص تو این جامعه اکثرا بر اساس ظاهر و ملاک های ظاهری قضاوت میشند ببینیدخیلی ها شخصا همیشه قربانی این تفکرات متحجرانه بودند متاسفانه
معیار این هست که خانومی که زیبا هست و خوش تیپ همیشه در معرض اتهام هست متاسفانه حتی سرسنگین بودن این اشخاص به حساب غرور بیش حد و یا به اصطلاح سرش شلوغه به همین
خاطر کسی و تحویل نمیگیره " گذاشته میشه ولی متاسفانه هیچ وقت به باطن اشخاص به طرز فکر اشخاص به نگرش اشخاص توجهی نمیشه .. تو این اجتماع تفکر مهم نیست یک شخص خوش تیپ همیشه در معرض انواع اتهام ها ست کاش به جای ظاهر اشخاص به باطن اشخاص هم کمی توجه میشد ..متاسفانه این اجتماع بیمار هست
نمیخواستم وارد این مبحث بشم ..شما باز کردید من هم صحبت کردم
کاش یادبگیریم ادم ها رو به جای این که به تیپشون به قد و بالا و بر اساس قیافشون قضاوت کنیم کمی به جهان بینی شخص توجه کنیم ..پنج ساعت بشینیم با شخص حرف بزنیم بعد بر اساس نگرش و رفتار شخص اون رو قضاوت کنیم
leo.unique
10-05-2014, 22:51
تشنگی، گرسنگی و تنفس اینها نیازهایی اند که هرچند ما روشون تا حدی کنترل داریم اما نه زیاد.مثلا شما تصمیم بگیر نفس نکشی !خب نمیتونی دست خودت نیست (درواقع خود خودتی)،تاحالا کسی نتونسته صرفا با اراده نفسش رو برای همیشه حبس کنه.(خودکشی مطلقا غیر قابل قبول)
تصور کردم منظورتون حالت طبیعی چشم چرانی بود :n02: اصلا حالت نرمال و طبیعی میشه واسش متصور شد ؟
DrH.motasami
10-05-2014, 22:55
تصور کردم منظورتون حالت طبیعی چشم چرانی بود :n02: اصلا حالت نرمال و طبیعی میشه واسش متصور شد ؟
مشاهده فردی آراسته و جذاب قطعا صحنه خوشایندی است،پس از لحظاتی این تصویر از حافظه پاک میشود(در واقع جزئیاتش کاهش پیدا میکنه)-اما اگر این نگاه ادامه پیدا کنه یعنی خیره بشیم و افکاری رو باعث بشه این کار نرمال تلقی نمیشه.همه افراد ممکنه لحظاتی نگاه کنند اما کشش نمیدن.خیره شدن میتونه ملاک باشه،چه بسا بعدا تفکرات مرور پیدا کنند.
leo.unique
10-05-2014, 23:21
مشاهده فردی آراسته و جذاب قطعا صحنه خوشایندی است،پس از لحظاتی این تصویر از حافظه پاک میشود(در واقع جزئیاتش کاهش پیدا میکنه)-اما اگر این نگاه ادامه پیدا کنه یعنی خیره بشیم و افکاری رو باعث بشه این کار نرمال تلقی نمیشه.همه افراد ممکنه لحظاتی نگاه کنند اما کشش نمیدن.خیره شدن میتونه ملاک باشه،چه بسا بعدا تفکرات مرور پیدا کنند.
به سوال زیر هم پاسخ بدین لفن:n18:
نکته جالبی بود!
به نظر دوستان نگاه نکردن به خانم ها یک اختلال نیست? طرف سوالم همه ی دوستان هستن.
DrH.motasami
10-05-2014, 23:27
نوشته شده توسط Saeed Dz [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نکته جالبی بود!
به نظر دوستان نگاه نکردن به خانم ها یک اختلال نیست? طرف سوالم همه ی دوستان هستن.
:n18:
چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.
برخی افراد ممکنه اعتماد بنفس شان خیلی کم باشه و احساس شرم بکنند.
halflife g
10-05-2014, 23:30
ماشالله اين بخش انجمن عجب كاربراي aggressive اي داره:n02:
حالا يكي نميتونه متفاوت (و يا شايد غلط)فكر كنه؟؟؟چرا با اين قدرت ميكوبين طرفو؟؟
+
ازدواج موقت و ...به نظر من راه صحيحي نيست و علت چشم چراني وسيع تو كشور ما هم بسته بودن فضاست...ولي در كشورهاي خارجي هم با وجود آلترناتيوهاي بسيار چشم چراني و مشكلات براي فرد چشم چران شده كم نيست....
.
DrH.motasami
10-05-2014, 23:47
ماشالله اين بخش انجمن عجب كاربراي aggressive اي داره:n02:
حالا يكي نميتونه متفاوت (و يا شايد غلط)فكر كنه؟؟؟چرا با اين قدرت ميكوبين طرفو؟؟
+
ازدواج موقت و ...به نظر من راه صحيحي نيست و علت چشم چراني وسيع تو كشور ما هم بسته بودن فضاست...ولي در كشورهاي خارجي هم با وجود آلترناتيوهاي بسيار چشم چراني و مشكلات براي فرد چشم چران شده كم نيست....
.
زمانی که فکر کنیم تفکراتمان از مرجعی والاتر از فهم خودمان است چنین میشود.
Saeed Dz
10-05-2014, 23:50
چنین امری میتونه صرفا یک تصمیم شخصی و یا ترس و شرم و حتی برخی باورهای مطلق گرایانه باشد.که بنده فکر میکنم بیشتر از روی شرم و اعتماد به نفس پایین باشه.
برخی افراد ممکنه به دلیل افسردگی اعتماد بنفس شان خیلی کاهش پیدا کنه و احساس شرم بکنند.
بنابر این میشه این مسئله رو هم اختلال نام داد از نظر شما؟
یا باعث ارج و نزدیکی به خداوند خواهد شد و کاملن طبیعیه؟! :n02:
leo.unique
10-05-2014, 23:56
زمانی که فکر کنیم تفکراتمان از مرجعی والاتر از فهم خودمان است چنین میشود.
بسته بودن فضا دلیل موجهیه واسه چشم چرونی ؟:n13:
DrH.motasami
11-05-2014, 00:00
بنابر این میشه این مسئله رو هم اختلال نام داد از نظر شما؟
یا باعث ارج و نزدیکی به خداوند خواهد شد و کاملن طبیعیه؟! :n02:
دوری جستن از جنس مکمل حتما دلیلی داره و باید بررسی بشه.
DrH.motasami
11-05-2014, 00:02
بسته بودن فضا دلیل موجهیه واسه چشم چرونی ؟:n13:
از نظر عقلانی و تئوریک خیر اصلا دلیل قابل قبولی نیست اما در عمل همینطوره.
Motaharri
11-05-2014, 13:01
گرامی من نمیدونم شما برای کدوم اجتماع دارید راهکار میدید؟
در کلام شما 80درصد دارید درباره غرب حرف میزنید 20درصد بقیه هم معلوم نیست درباره کجا دارید حرف میزنید
روشن کنید اگر شما درباره غرب و جاهای دیگه ما نمیشناسیم میخواید راهکار بدید تا وقتمون رو تلف نکنیم
ما اینجا درباره جامعه و کشوری داریم حرف میزنیم که 35سال در اختبار شما بوده و با راهکارهای شما به اینجا رسیده که خودتون دارید اعتراف میکنید تبدیل به جنگل افسد و فاسد شده
حالا هی بگید من نبودم تقصیر اسینم( غرب) بود
ولی حقیقت این هست این جامعه افسد و فاسد و چشم چران رو پونز و منگنه و گونی و تفکیک از مهدکودک تا دانشگاه و ... شما به اینجا کشونده نه غرب
حالا با اون راهکارهای شما این وضعیت درست شده چه تضمینی هست با راهکار ازدواج موقتتون بهتر بشه نه بدتر هیچ منطقی براش ارائه نمیدید
متاسفاه چون شما و امثال شما( شمای نویی که قدرت و مسئولیت رو هم در دست دارید) هیچ شناخت و علمی درباره جامعه شناسی و انسان شناسی ندارید این وضعیت درست شده
وگرنه همون حیوان در دید شما نجس رو اگر با ازادی و محبت و راه درست تربیت کنید بسیار انسانتر خواهد بود تا اینکه دازیم میبینم با راهکار توسری زدن و خفه کردن و سرکوب کردن شما انسانهایی وحشی و چشم چران و دیوانه رو تحویل جامعه دادید که ثمرش این شده در جامعه ما
خیر انسان باید و باید و باید ازاد باشه و اگر تعلیم و تربیت درست و منطقی در کنار ازادی بهش داده بشه اونوقت هست که انسانهای با روان سالم خواهید داشت
نه وقتی که با توسری و روسری انسانها رو خفه کنید که حتی نتونن خودشون رو بشناسن اما انتظار داشته باشید پیامبرانی سالک هم تحویل بگیرید
گرامی، الان مثلا شما واسه این جامعه راهکار دادی؟ که از راهکار من ایراد میگرین!!
یا شاید در بهترین حالت جواب بدین من راهکاری ندارم.
وقت تلف کردنتون که دیگه شاهکار بود، پیشنهاد شما برای زنان مطلقه که کسی حاضر نیست باهاشون ازدواج دائم کنه و تو جامعه ما نیاز مادی هم دارن چیه؟
شما راهکار بده من وقتم تلف نشه.
معلومه که 80 درصد درباره غرب باید حرف بزنم، جون خاستگاه آزادی روابط، خاستگاه داشتن رابطه تو دوستی، خاستگاه دوربین مخفی و جشم چرانی و ... غرب بوده.
مردم شرق که داشتن زندگی خودشون رو میکردن و شاید هم موفق میشدن دیکتاتورهای زمان خودشون رو با فرهنگ خودشون بیرون بندازن و اصلاحات انجام بدن.
خدارو شکر که شما درباره تاریخ و فرهنگ این مردم اطلاعات دارین، ملتی که هنوز سر باکره بودن یا نبودن حتی روشن فکراش درگیرن.
فکر کنم شما زیادی ایران رو تو ذهنتون تصور میکنید، یک کم بیایین تو بدنه این جامعه و ببینین اعتقادات اکثریت مردم این کشور چیه.
havzhini
11-05-2014, 13:24
گرامی، الان مثلا شما واسه این جامعه راهکار دادی؟ که از راهکار من ایراد میگرین!!
یا شاید در بهترین حالت جواب بدین من راهکاری ندارم.
وقت تلف کردنتون که دیگه شاهکار بود، پیشنهاد شما برای زنان مطلقه که کسی حاضر نیست باهاشون ازدواج دائم کنه و تو جامعه ما نیاز مادی هم دارن چیه؟
شما راهکار بده من وقتم تلف نشه.
معلومه که 80 درصد درباره غرب باید حرف بزنم، جون خاستگاه آزادی روابط، خاستگاه داشتن رابطه تو دوستی، خاستگاه دوربین مخفی و جشم چرانی و ... غرب بوده.
مردم شرق که داشتن زندگی خودشون رو میکردن و شاید هم موفق میشدن دیکتاتورهای زمان خودشون رو با فرهنگ خودشون بیرون بندازن و اصلاحات انجام بدن.
خدارو شکر که شما درباره تاریخ و فرهنگ این مردم اطلاعات دارین، ملتی که هنوز سر باکره بودن یا نبودن حتی روشن فکراش درگیرن.
فکر کنم شما زیادی ایران رو تو ذهنتون تصور میکنید، یک کم بیایین تو بدنه این جامعه و ببینین اعتقادات اکثریت مردم این کشور چیه.
اعتقاد اکثریت؟؟؟
اعتقاد اکثریت مردم ایران فساد درش موج میزنه، فساد اخلاقی فساد روانی فساد اعتقادی فساد اداری و ...
پس چون اکثریت فاسد هستند ما باید هرچه اکثریت قبول داشت رو بگیم درسته؟
خوده شما قبول کردید فساد در این جامعه داره موج میزنه پس حرف از اکثریت مزحک هست و چیزی نیست جز یک مغلطه
هرچند همون چیزی هم مورد نظر شماست واقعیت نداره اون اعتقادی که شما اکثریت میدونید یک اقلیت بیشتر نیست و اکثریت جامعه عقاید دیگه ای دارن
درمورد شرق و غرب هم صحبتی نمیکنم چون هیچ ارتباطی با موضوع تاپیک نداره و فقط در جهت منحرف کردن بحث دارید تلاش میکنید
من تئوریسن و جامعه شناس نیستم که راهکار بدم بر خلاف شما و همفکرانتون که همگی علامه دهر هستین ماشااله
کسانی که سواد و علم جامعه شناسی و انسانشناسی دارن باید راهکار درست ارائه بدن نه یک سری افرادی که تا دیروز سرشون توی بشکه بوده حالا تئوریسن میشن
ولی این رو با اطمینان کامل و روش میشه دید دلیل اصلی و اول این وضعیت چیزی نیست جز تفکیک جنسیتی و جداسازی دختر و پسر از هم که باعث شده این 2گروه دیده انسانی بهم نداشته باشن بلکه نگاه فقط جنسیتی بشه
پس برداشتن تفکیک و ایجاد محیط سالم اخلاقی و روانی و اموزش و تعلیم درست راهکار هست (از کلمه ازادی استفاده نمیکنم چون میدونم به این کلمه امثال شما الرژی دارن!!!!)
البته تعلیم تربیت بازم به شیوه درست نه تابوسازی و رعب و وحشت و چوب و چماق رو تربیت تعریف کنید
B.Russell
11-05-2014, 16:46
تازه دارم میفهمم این اصحاب کهف، یک شب خوابیدن سی سال گذشت، یه روز کار داشتیم کلا تاپیک رو به فنا دادن.
یه تاپیک خوبی داشتم، خوب نگهش نداشتم، کیانوش اومدو بردُش، تو باغ نشست و خوردش ..... :n02:
.
.
.
اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.
مثلا یک سئوال مهم :
یک آدم نابینا مثل آدم های بینا نیاز جنسی داره ولی اینکه آیا تنوع طلب هم هست یا مثالی براش بوده؟
نقش چشم در تنوع طلبی و آنهم نگاه کردن با منظور به نظرم خیلی گسترده تر از این حرفا باشه و اگر اون رو بشه کنترل کرد، شاید اصلا نیازی به این بحثا نباشه.
از طرفی معتقدم یک عده تو این دنیا دوست دارن مسائل جنسی رو خیلی بزرگ و از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت نشونش بدن چه تو لذت هاش چه تو سرکوب هاش.
به قول یکی از اساتیدم :
بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم. :n16:
havzhini
11-05-2014, 17:08
یک آدم نابینا مثل آدم های بینا نیاز جنسی داره ولی اینکه آیا تنوع طلب هم هست یا مثالی براش بوده؟
نقش چشم در تنوع طلبی و آنهم نگاه کردن با منظور به نظرم خیلی گسترده تر از این حرفا باشه و اگر اون رو بشه کنترل کرد، شاید اصلا نیازی به این بحثا نباشه.
حداقل تجربه 35ساله نشون داده کنترل( یا بهتر بگم کور کردن) چشم تاثیر مثبت روی موضوع که نداشته هیچ بلکه بدتر هم شده
عملا مگر همین حالا بحث پوشش اجباری و شدید همین کنترل چشم نیست؟
پس بحث کنترل به این صورت اصلا راهکار نیست بلکه از نظر من برعکس باید این نوع کنترل و اجبار برداشته باشه تا به چشم افراد ازادی عمل داده باشه که بجایی همچین چیزهایی بتونن چیزهای که باید ببینن
بحث تنوع طلبی هم ربطش رو به موضوع بحث تاپیک درک نمیکنم و موضوع کاملا مجزایی هست پس نظری نمیدم
بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم.
شما باید جهانی غیر از بین پا به افراد ارائه بدید تا بتونن بجای این اون رو ببینن
وقتی تمام دنیایی که ارائه داده میشه فقط همین بحث بین پا هست و دیگر هیچ فرد باید چی رو ببینه؟
مثل اینکه سر فرد رو توی اب فرو کردید بعد بگید این همه هوا نفس بکش
جامعه از زیرتا بالا هرجا رو نگاه میکنی فقط همین بحث بین پا رو وقتی میبینی مشخصه فرد دیگه چشم نمیتونه جایی دیگه رو ببینه
وقتی از همون مهدکودک از جنس مخالف مثل جزامیها جداش میکنن انتظار دارین چشم و فکر اون کودک و نوجوان و جوان و پیر همش دنبال چرایی این موضوع نباشه؟
و تنها چرایی که جواب داده میشه مگر چیزی بین پا هست؟
پس از این فرد نباید انتظار داشت جهانی که ندیده و نشاخته رو ببینه
B.Russell
11-05-2014, 17:52
حداقل تجربه 35ساله نشون داده کنترل( یا بهتر بگم کور کردن) چشم تاثیر مثبت روی موضوع که نداشته هیچ بلکه بدتر هم شده
عملا مگر همین حالا بحث پوشش اجباری و شدید همین کنترل چشم نیست؟
پس بحث کنترل به این صورت اصلا راهکار نیست بلکه از نظر من برعکس باید این نوع کنترل و اجبار برداشته باشه تا به چشم افراد ازادی عمل داده باشه که بجایی همچین چیزهایی بتونن چیزهای که باید ببینن
بحث تنوع طلبی هم ربطش رو به موضوع بحث تاپیک درک نمیکنم و موضوع کاملا مجزایی هست پس نظری نمیدم
این پوشش اجباری و سخت گیری های افراطی رو نمیشه اسمش رو کور کردن گذاشت.
چون در کور کردن طرف دیگه احتمال دیدن نداره.
مشکل در جوامعی مثل ما از جایی پیش میاد که فردی که تو عمرش حتی یک مو ندیده، یهو یک صحنه جهاد اکبر ببینه بین دو نفر !!!
کن فیکون خواهد شد، مثل کسیکه هی از تاریکی بیاد تو روشنایی و برعکس.
مردمک چشم به طور غیر عادی باز و بسته میشه و انسانی عقده ای خواهد ساخت.
نه چشم هارو باید باز گذاشت نه کامل بست، باید اگاهی همراه با دلیل بهشون داد، هرچند هرچی هم دلیل بیاری هر آدمی دوست داره یکسری چیزارو خودش هم تجربه کنه، فقط میشه از تبعاتش کم کرد !!!
شما باید جهانی غیر از بین پا به افراد ارائه بدید تا بتونن بجای این اون رو ببینن
وقتی تمام دنیایی که ارائه داده میشه فقط همین بحث بین پا هست و دیگر هیچ فرد باید چی رو ببینه؟
مثل اینکه سر فرد رو توی اب فرو کردید بعد بگید این همه هوا نفس بکش
جامعه از زیرتا بالا هرجا رو نگاه میکنی فقط همین بحث بین پا رو وقتی میبینی مشخصه فرد دیگه چشم نمیتونه جایی دیگه رو ببینه
وقتی از همون مهدکودک از جنس مخالف مثل جزامیها جداش میکنن انتظار دارین چشم و فکر اون کودک و نوجوان و جوان و پیر همش دنبال چرایی این موضوع نباشه؟
و تنها چرایی که جواب داده میشه مگر چیزی بین پا هست؟
پس از این فرد نباید انتظار داشت جهانی که ندیده و نشاخته رو ببینه
میگویند هر انسانی جهان رو از عینکی میبیند که به چشم خودش دارد.
من به خودم کار دارم در اینجا، تو همین جامعه هم بزرگ شدم، این مسائل در زندگی شخصی من شاید یک هزارم هم موثر نبودن و نیستن، اگر صرفا مطرحش میکنم به خاطر اینست که میبینم دورتادورم را گرفته !!
مثلا به دوستان میگیم بیایید بریم سالن فوتبال بازی کنیم، میگن حال داریا.
بعدا ماشین میگیرن میرن دور دور به دخترا شماره بدن بعدش برن با هم شمال تهران قلیون بکشن !!!
منکر جبر اجتتماعی و جغرافیایی نیستم، ولی خود ما ملت هم تو رسیدن به این شرایط مقصر نبودیم و نیستیم.
همش نباید مصلحین اجتماعی بیان به شما خط بدن و راهکار، آدمی که نتونه خودش راهکار پیدا کنه و اول خودش رو اصلاح کنه، اون جامعه اش هم به هیچ جایی نمیرسه.
Metalhead56
11-05-2014, 18:28
چشم چرانی یک مشکل روانیه ولی کل جامعه ایران مبتلا به انواع و اقسام بیماریهای روانیه اونم بخاطر فرهنگ و اعتقاداتش که همه چیزش در تضاد با طبیعت بشره.در وجود همه انسانها انرژی منفی وجود داره که وقتی هیچ راهی برای تخلیه این انرژی منفی نیست و همه چیز ممنوعه این انرژی بصورت انواع و اقسام بیماریها و عقده های روانی خودش رو نشون میده.یک جامعه که مردمش آزاد باشن در نوع لباس پوشیدن,خوردن,نوشیدن و از همه مهمتر فکر کردن یک جامعه فاسد نیست بلکه جامعه ای فاسده که همه چیز رو از مردمش میگیره و اونها رو تبدیل به یک سری زامبی با مغزی بیمار و گندیده میکنه.
Kianoosh
11-05-2014, 19:58
تازه دارم میفهمم این اصحاب کهف، یک شب خوابیدن سی سال گذشت، یه روز کار داشتیم کلا تاپیک رو به فنا دادن.
یه تاپیک خوبی داشتم، خوب نگهش نداشتم، کیانوش اومدو بردُش، تو باغ نشست و خوردش ..... :n02:
.
.
.
اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.
مثلا یک سئوال مهم :
از طرفی معتقدم یک عده تو این دنیا دوست دارن مسائل جنسی رو خیلی بزرگ و از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت نشونش بدن چه تو لذت هاش چه تو سرکوب هاش.
به قول یکی از اساتیدم :
بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم. :n16:
what goes around comes around [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه من سخت نمیگیرم :n07:وگرنه پیپ جناب راسل هم به عنوان یک خرافه قابل بررسیه :دی
شما فرضا فردا میخوای ازدواج کنی آیا همسر آیندت رو نگاه و برانداز میکنی قبل از ازدواج یا نه ؟ اصلا از اول چطور علاقه و کشش به این فرد خاص به وجود اومده همینطوری رندوم؟پس قبل ازدواج نگاه کردن از روی علاقه لذت و براندازی جنس مخالف(نه به اون معنای افراطی و ارضای نیاز با نگاه که اختلال روانیه) چشم چرانی نیست درسته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد سوال مهم :
وقتی حس بینایی از دست میره درک انگاره هایی مثل زیبایی متفاوت میشه مخصوصا حالتی که فرد مادرزاد نابینا باشه و هیچ تصور قبلی در مورد محیط اطرافش نداره! در واقع تو پستهای قبلی اشاره شد (که سوالات رو هم پاسخ نمیدی فقط میپرسی :n09:) اون ظاهر زیبا و آراسته زمانی معنا پیدا میکنه که دیده بشه البته میتونه توصیف هم بشه گفتاری و شنیداری و تجسمی ناقص از واقعیت در ذهن فرد شکل بگیره قطعا همونطور که گفتی توانایی دید زدن!و چشم چرانی محیط اطراف رو مثل بقیه نداره هرچند که تنوع طلب باشه و نیاز جنسی داشته باشه
حالا من یه سوال نه چندان مهم دارم:
فرد سالم (جسمی) که تنوع طلب هست ازدواج (موفق) میکنه آیا این حس تنوع طلبی از بین میره یا ارضا میشه یا تحت کنترل درمیاد و سرکوب میشه؟ ...
+
دوستان نرود میخ آهنی در سنگ !
با بلندگوهای پروپاگاندای حاکم و افراد حامی حزب x آقای y و ... از زبان منطق نمیشه صحبت کرد قصد این عزیزان فقط سلب مسئولیت از خود و همفکراشون و فرافکنیه و البته از منظر ایشان مقصر همه بدبختی ها بیماری های بشریت مشکلات اقتصادی روانی زیست محیطی و ... قطعا غرب و در راس اونها امریکای زمین خواره(کره زمین!) وگرنه مردم شرق که داشتن زیر دست دیکتاتورهاشون راحت زندگی میکردن همه خوشحال و شاد و بدون بیماری و مشکل بودن والا :دی تکنولوژی و پیشرفت علم همش باعث مختل شدن آسایش و آرامش مردم شده اصلا شما ببینید تو غرب همش مردم شادی و امید به زندیگ ندارن اینا این هم سندش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همش هی مصرف گرا کردن بدون تولید کردن البته یعنی خودشون تولید نمیکنن !!اقتصاد خودشون از هم فروپاشیده منتها یه جوری نمیدونیم همه رو مصرف گرا کردن ... خاستگاه چشم چرانی و روابط انسانی هم در غرب بوده تو شرق کلا در هیچ قوم و تمدنی چند زن گرفتن یا رابطه مدل دیگه وجود نداشته و همه کلا خیلی خوش بودند!!
بالاخره راهکار چی شد؟!تفکیک جنسیتی از سنین پایین عدم آموزش مسائل این چنین و قطع رابطه با جنس مخالف تا زمان ازدواج و تابو بودن این ها خوبه!؟نتیجه داده!؟اگه نداده باید رفعش کرد به عنوان اولین راه حل؟!
B.Russell
11-05-2014, 20:11
شما فرضا فردا میخوای ازدواج کنی آیا همسر آیندت رو نگاه و برانداز میکنی قبل از ازدواج یا نه ؟ اصلا از اول چطور علاقه و کشش به این فرد خاص به وجود اومده همینطوری رندوم؟پس قبل ازدواج نگاه کردن از روی علاقه لذت و براندازی جنس مخالف(نه به اون معنای افراطی و ارضای نیاز با نگاه که اختلال روانیه) چشم چرانی نیست درسته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد سوال مهم :
وقتی حس بینایی از دست میره درک انگاره هایی مثل زیبایی متفاوت میشه مخصوصا حالتی که فرد مادرزاد نابینا باشه و هیچ تصور قبلی در مورد محیط اطرافش نداره! در واقع تو پستهای قبلی اشاره شد (که سوالات رو هم پاسخ نمیدی فقط میپرسی :n09:) اون ظاهر زیبا و آراسته زمانی معنا پیدا میکنه که دیده بشه البته میتونه توصیف هم بشه گفتاری و شنیداری و تجسمی ناقص از واقعیت در ذهن فرد شکل بگیره قطعا همونطور که گفتی توانایی دید زدن!و چشم چرانی محیط اطراف رو مثل بقیه نداره هرچند که تنوع طلب باشه و نیاز جنسی داشته باشه
حالا من یه سوال نه چندان مهم دارم:
فرد سالم (جسمی) که تنوع طلب هست ازدواج (موفق) میکنه آیا این حس تنوع طلبی از بین میره یا ارضا میشه یا تحت کنترل درمیاد و سرکوب میشه؟ ...
نیت یک انسان از انجام کار بسیار مهم هست و نیت هم چیزی هست بین خودت و خودت، ممکنه بازتاب ظاهری نداشته باشه.
حتی توی همین ادیان که روی اکثر مسائل مربوط به نگاه سخت گیر هستن، میگن اگر دو نفر قصدشون جدی ازدواح بود، حتی میتونن به بخش هایی بیشتر از بدن هم نگاه بندازن.
حالا شما ممکنه بگی من 10 تا گزینه زیر سر دارم میخوام برم همه رو برای ازدواج بررسی کنم ببینم هیکل خوبی دارن یا نه.
اینجا همون نیت هست که هرکسی باید خودش تقویت کنه نمیشه براش قانون نوشت.
که هدف شما از دید زدن یک جنس مخالف واقعا چیه.
هیچ حسی مثل تنوع طلبی و ... از بین نمیره، فقط میشه اینقدر تو گوشه قرارش داد که دلیلی برای رفتن سمتش نباشه یا فرد چیزهایی ارزشمند تر توی زندگی داشته باشه که سمتش نره.
مثلا پسری که عمری دخترای مردم رو دید زده و کلی هم داستان باهاشون تو ذهن خودش میساخته، حالا زمان گذشته و خودش پدر شده و دختر داره، ممکنه اینقدر محو تماشای دخترش بشه یا باهاش سرگرم بشه که اصلا تنوع طلبی و... رو بذاره کنار.
بستگی داره هر انسانی تو زندگیش چه دغدغه هایی داره و چه قدر چیزهایی که ازش لذت میبره پهناوره.
تو کشور ما حالا به هر دلیلی، دید زدن و عشق به رابطه و قلیون فعلا در صدر علایق قرار داره، حالا مقصر شرقه و غربه و فضا و ماورا هست تا حدودی مهم هست ولی من چشم چرانی و خیلی چیزارو در کرم خود یک انسان میبینم تا جامعه.
Masoud-2014
27-05-2014, 11:35
کسی که قصد ازدواج داره چی؟ باید چشم چرانی کنه!
B.Russell
27-05-2014, 12:04
کسی که قصد ازدواج داره چی؟ باید چشم چرانی کنه!
اگر صرفا واسه رفع نیازهای جنسیش میخواد ازدواج کنه و این مسئله براش در اولویته بله.
تبعاتش هم پای خودش. :n06:
Masoud-2014
27-05-2014, 12:16
اگر صرفا واسه رفع نیازهای جنسیش میخواد ازدواج کنه و این مسئله براش در اولویته بله.
تبعاتش هم پای خودش. :n06:
حالا به هر دلیلی شخص میخواد ازدواج کنه! آیا قیافه طرف مورد نظر مهم نیست؟
B.Russell
27-05-2014, 14:19
حالا به هر دلیلی شخص میخواد ازدواج کنه! آیا قیافه طرف مورد نظر مهم نیست؟
من تو این تاپیک چند بار این سئوال رو جواب دادم ولی شما و سایر عزیزان به اون توجه نکردین.
دیگه ما نمیتونیم برای نیت و افکار انسان ها هم چارچوب بذاریم.
اینکه یک فردی بیاد به دیگری نگاه بندازه و آب از لب و لوچش آویزون بشه، به این معنا نیست که داره قیافشو برای ازدواج برانداز میکنه.
Masoud-2014
27-05-2014, 14:44
من تو این تاپیک چند بار این سئوال رو جواب دادم ولی شما و سایر عزیزان به اون توجه نکردین.
دیگه ما نمیتونیم برای نیت و افکار انسان ها هم چارچوب بذاریم.
اینکه یک فردی بیاد به دیگری نگاه بندازه و آب از لب و لوچش آویزون بشه، به این معنا نیست که داره قیافشو برای ازدواج برانداز میکنه.
دوست عزیز من میگم شخص قصد ازدواج داره و ناچاره برای گزینش قیافه شخص مقابل رو مدنظرقرار بده ، حالا با این اوصاف چشم چرانی جایزه ؟ یعنی این ور و اون ور نگاه بندازه تا شخصی که معیار ظاهری مدنظرشو داره پیدا کنه؟
بانو . ./
27-05-2014, 14:51
دوست عزیز من میگم شخص قصد ازدواج داره و ناچاره برای گزینش قیافه شخص مقابل رو مدنظرقرار بده ، حالا با این اوصاف چشم چرانی جایزه ؟ یعنی این ور و اون ور نگاه بندازه تا شخصی که معیار ظاهری مدنظرشو داره پیدا کنه؟
عذر میخوام این که شخص اطراف رو نگاه کنه رو نمیگند چشم چرانی
چشم چرانی یعنی نگاه سنگین معنی دار یا زل زدن به شخص
هر شخصی برای ازدواج به نظر باید از ظاهر شخص به اصطلاح خوشش بیاد و به دلش بشینه و اون نگاه گذری برای انتخاب به نظرم واجبه.
Motaharri
01-02-2015, 15:35
چشم چرانی یک مشکل روانیه ولی کل جامعه ایران مبتلا به انواع و اقسام بیماریهای روانیه اونم بخاطر فرهنگ و اعتقاداتش که همه چیزش در تضاد با طبیعت بشره.در وجود همه انسانها انرژی منفی وجود داره که وقتی هیچ راهی برای تخلیه این انرژی منفی نیست و همه چیز ممنوعه این انرژی بصورت انواع و اقسام بیماریها و عقده های روانی خودش رو نشون میده.یک جامعه که مردمش آزاد باشن در نوع لباس پوشیدن,خوردن,نوشیدن و از همه مهمتر فکر کردن یک جامعه فاسد نیست بلکه جامعه ای فاسده که همه چیز رو از مردمش میگیره و اونها رو تبدیل به یک سری زامبی با مغزی بیمار و گندیده میکنه.
اعتقادات و فرهنگ ما در تضاد با طبیعت نیست !
قرار هم نیست هرچیزی در طبیعت جریان داشت منطقی باشه و تلاش به این سمت بره که طبیعت به بهترین شکل اجرا بشه.
در طبیعت ترحمی وجود نداره، حیوان گرسنه گوشتخوار حیوان دیگر رو پاره میکنه و میخوره و رحمی هم نداره، پس چطوره انسان ها هم به سمتی برن هرکس زورش بیشتر بود، ضعیف تر رو بخوره چون قانون مند شدن خلاف طبیعته.
در فرهنگ و اعتقادات ایران بیشتر از همه به پوشیدن چشم مردها از نگاه به نامحرم تاکید شده.
اما این وسط خانم ها هم وظایفی دارن.
من قبول دارم که مردا در جامعه ما وظیفه حرمت چشم رو خوب رعایت نمیکنن ولی این پوشش زن ها هم مناسب نیست.
نتیجه اش هم این شده که اکثر دخترا تو جامعه ما بازیچه پسرهای چشم چرون شدن و تنها میمونن.
نمیشه خانومها هر جور خواستن لباس بپوشن بعد به پسر های بدبخت که پول ندارن ازدواج کنن بگیم شما نگاه نکنید
یا همه چی با هم باید باشه یا هیچی
NEED FOR PC
01-02-2015, 20:24
قرار هم نیست هرچیزی در طبیعت جریان داشت منطقی باشه و تلاش به این سمت بره که طبیعت به بهترین شکل اجرا بشه.
در طبیعت ترحمی وجود نداره، حیوان گرسنه گوشتخوار حیوان دیگر رو پاره میکنه و میخوره و رحمی هم نداره، پس چطوره انسان ها هم به سمتی برن هرکس زورش بیشتر بود، ضعیف تر رو بخوره چون قانون مند شدن خلاف طبیعته.
در ایران شدیدن داره این اتفاق میوفته! تیکه پاره شدن فقیر ها کسی رحمی هم نداره......اینجا هرکی زورش بیشتره ضعیف ترو میخوره....... این چیزا رو تا نرین تو چهارتا سازمان دولتی متوجه حرفم نمیشین.اینجا از هر کشور دیگه ایی فاسد تره. من ک دیگه آدم با مرام نمیشناسم.کلا مردم رو دیگه نمیشناسم. انگار ک ایرانی نیستن.همه میخان سر همو کلا بزارن!
در فرهنگ و اعتقادات ایران بیشتر از همه به پوشیدن چشم مردها از نگاه به نامحرم تاکید شده.
من قبول دارم که مردا در جامعه ما وظیفه حرمت چشم رو خوب رعایت نمیکنن ولی این پوشش زن ها هم مناسب نیست.
نتیجه اش هم این شده که اکثر دخترا تو جامعه ما بازیچه پسرهای چشم چرون شدن و تنها میمونن.
اون قضیه چشمه مردو اینا ک از زمان کوروش بوده!
داداش من ن تقصیر زن هاست ن تقصیر مرد هاا.
از یک زاویه دیگه نگاه کنین.
باز اینجا نمیتونم خوب بگم منظورمو تمایل داشتی پ.خ کن بهم.
شما گفتید در طبیعت ترحمی وجود نداره. آیا انسان جزیی از طبیعت نیست؟
پنگوئن های نر هستن که مست میان خونه زنشون رو سیاه و کبود میکنن ؟! یا خروس ها معتاد به مواد مخدر هستن یا کلا مرد سالارانه زنشون رو سرکوب میکنند یا برعکس؟!
اولا انسان ها بسیار کثیفتر از حیوانات اند بخاطر رفتار های شرم آوری که با هم نوع خودشون میکنن که این مورد در حیوانات نیست مگر در دعوا ها و جنگ ها. که البته انسان
ها هم جنگ و دعوا دارن دائم.
دوما، انسان ها از دیگر حیوانات تغذیه نمیکنن ؟ آیا گاو، گوسفند، مرغ، ماهی، خوک، سوسک، وال و ... تقریبا هر موجود زنده دیگری رو پاره نمیکنن و نمیخورن که زنده بمونن؟ یعنی در بین
ما رحم وجود داره و در حیوانات نیست؟ اگر انسان بجای مصرف کننده، خودش غذای موجوداتی هوشمندتر بود چی؟ آیا قضاوت اون موجودات در مورد ما هم مثل حرف ها شما نمیبود؟
سوما، به عنوان بحث اصلی؛ اعتقادات و فرهنگ دو بخش تغییر پذیر از جامعه هستند و دائما عوض میشند. اما چیزی که باید مورد توجه قرار بگیره چگونگی رفتار انسان ها با یکدیگر هست نه
انتخاب های افراد در مورد مسائل شخصی خودشون. برای مثال مدل موی خاصی از نظر بنده زننده و غیر قابل قبول هست، بنده بعد از مدتی قدرتی اجرایی در کشور به دست میگیرم، آیا بنا به اعتقاد
و سلایقم باید اون مدل مو ممنوع اعلام بشه یا برای کسانی که اون مدل رو انتخاب میکنن و طبق اعتقاد و فرهنگشون اون مدل زیباست رو تنبیه کنم ؟!
شبیه به کره شمالی، هیتلر و قدرتمردان مشابه شد، مگر نه؟
انتخاب های شخصی و مسائل تغییرپذیر فرهنگی و اعتقادی نمیتونند مبنای اعمال نظر و بحث قرار بگیرند. اما اینکه شخصی به دختری به بهانه نوع پوشش تجاوز کنه قابل قضاوت هست. نگاه کردن
به طور عادی جرم نیست و شاید کسی رو هم ناراحت نکنه اما حالات بیمارگونه ای مانند خیره شدن، تعقیب کردن، دست مالیدن، مزاحم شدن و نقض حریم خصوصی مسائلی هستند که فرد نمیتونه
به بهانه پوشش فرد دیگری انجامشون بده. بنده به شخصه علاقه ای ندارم فرد دیگه ای رو لخت یا با وضع عجیب ببینم در خیابان، چه زن و چه مرد. اما این صحبت شما به نظرم درست نیست
که پوشش میتواند بهانه ای باشد تا با فردی بازی کنیم.
Motaharri
02-02-2015, 08:52
انتخاب های شخصی و مسائل تغییرپذیر فرهنگی و اعتقادی نمیتونند مبنای اعمال نظر و بحث قرار بگیرند. اما اینکه شخصی به دختری به بهانه نوع پوشش تجاوز کنه قابل قضاوت هست. نگاه کردن به طور عادی جرم نیست و شاید کسی رو هم ناراحت نکنه اما حالات بیمارگونه ای مانند خیره شدن، تعقیب کردن، دست مالیدن، مزاحم شدن و نقض حریم خصوصی مسائلی هستند که فرد نمیتونهبه بهانه پوشش فرد دیگری انجامشون بده. بنده به شخصه علاقه ای ندارم فرد دیگه ای رو لخت یا با وضع عجیب ببینم در خیابان، چه زن و چه مرد. اما این صحبت شما به نظرم درست نیستکه پوشش میتواند بهانه ای باشد تا با فردی بازی کنیم.شما متوجه نشدین که منظور من چی بود. انسان جزئی از طبیعت هست. در طبیعت وقتی حیوان نر میخواد ماده ای رو تصاحب کنه یا ماده براش هست یا مجبوره با نرهای دیگه بجنگه و استثنا هم نداریم. حالا ما نمیتونیم این رو در مورد انسان پیاده کنیم. از طرفی تو کشور ما مسائل اقتصادی باعث شدن ازدواج سخت باشه، روابط آزاد هم معمولا از سوی جامعه نهی میشه، پس کاملا طبیعیه که پسرها در صورت پوشش نادرست دخترها تحریک بشن و چشم چرانی کنن. نیاز جنسی رو اگه از راه ازدواج نشه تامین کرد جز روابط آزاد شما راه دیگری سراغ داری؟
شما متوجه نشدین که منظور من چی بود. انسان جزئی از طبیعت هست. در طبیعت وقتی حیوان نر میخواد ماده ای رو تصاحب کنه یا ماده براش هست یا مجبوره با نرهای دیگه بجنگه و استثنا هم نداریم. حالا ما نمیتونیم این رو در مورد انسان پیاده کنیم. از طرفی تو کشور ما مسائل اقتصادی باعث شدن ازدواج سخت باشه، روابط آزاد هم معمولا از سوی جامعه نهی میشه، پس کاملا طبیعیه که پسرها در صورت پوشش نادرست دخترها تحریک بشن و چشم چرانی کنن. نیاز جنسی رو اگه از راه ازدواج نشه تامین کرد جز روابط آزاد شما راه دیگری سراغ داری؟
در انسان ها هم همین بوده و قابل پیاده شدن هست این موضوع، تنها بعد از اینکه انسان تبدیل به انسان مدرن شد این جنگیدن نر ها با هم به شکل قدیمش از بین رفت. تا همین 1-2 قرن پیش نر ها
برای بدست آوردن زن مورد علاقشون دوئل میکردند. در حال حاضر هم برای جلب نظر جنس مخالف شما باید نسبت به نر های رقیب ویژگی های برتری داشته باشید،
چه حالا برتری اخلاقی یا اقتصادی یا سواد و غیره.
این چیزی که شما میفرمایید به نظر بنده یک دور باطل میاد.
روابط در ایران محدود و نهی شده است بنابراین ظاهر باعث تحریک پذیری میشه، فکر نمیکنید اگه این موضوع ظاهر به شکل مورد نظر شما نزدیک بشه، دایره تحریک پذیری هم کوچکتر بشه و از
لباس به "شکل چشم های فرد" یا "مدل ابرو" و غیره برسه؟
در یک جامعه بسته و به شدت محدود افراد بیمار میشن، همین الان پوشش زنان در کشور عربستان رو ببینید، حتی با اون پوشش هم زنان متلک میشنون و پسر ها دنبالشون راه می افتند. پس
این به قول دوستان چشم چرانی و مسائل مشابه ربطی به پوشش دختران و زنان نداره، جنس نر ذاتا به همین شکل هست و اگر لازم باشه با نگاه کردن به کفت دست خودش هم تحریک میشه.
شما اگر اعتقاد به ازدواج دارید، بستر هاش رو فراهم کنید. اگر نه باید به فکر همان روابط آزاد (آزادی انتخاب شریک جنسی) که در حال حاضر هم در قالب صیغه و ازدواج موقت ارائه شده باشید.
ضمنا برای اینکه فکر نکنید روابط آزاد به معنی این است هر کسی زنگ خانه یک نفر را بزنه و بگه میخوام با خواهرت روابط آزاد داشته باشم، در پرانتز مفهوم درست روابط آزاد رو نوشتم.
Motaharri
03-02-2015, 11:22
این چیزی که شما میفرمایید به نظر بنده یک دور باطل میاد. روابط در ایران محدود و نهی شده است بنابراین ظاهر باعث تحریک پذیری میشه، فکر نمیکنید اگه این موضوع ظاهر به شکل مورد نظر شما نزدیک بشه، دایره تحریک پذیری هم کوچکتر بشه و از لباس به "شکل چشم های فرد" یا "مدل ابرو" و غیره برسه؟در یک جامعه بسته و به شدت محدود افراد بیمار میشن، همین الان پوشش زنان در کشور عربستان رو ببینید، حتی با اون پوشش هم زنان متلک میشنون و پسر ها دنبالشون راه می افتند. پس این به قول دوستان چشم چرانی و مسائل مشابه ربطی به پوشش دختران و زنان نداره، جنس نر ذاتا به همین شکل هست و اگر لازم باشه با نگاه کردن به کفت دست خودش هم تحریک میشه.
پیشنهاد میکنم حرکتی که دختر آمریکایی در قالب یک مستند پیاده روی در خیابان های نیویورک انجام داده رو جستجو کنید و ببینید چقدر متلک از پسرهای غیرعقده ای آمریکا بهش وارد میشه با وجودیکه لباس معمولی داره اما برجستگی های بدنش مشخص شده. هر سطحی از محدودیت پوششی رو ما اعمال کنیم بازم خیلیا دوست دارن پوشش کمتر رو هم ببینن. مثل اتفاقاتی که امروز تو دریاهای برخی کشورها در حال رخ دادن هست و همون یک ذره مایو رو هم کنار میذارن و میگن انسان باید عریان طبیعی باشه !تنها راه درمانش هم یک ازدواج سالم که همه نیازهارو برآورده میکنه هست.
پیشنهاد میکنم حرکتی که دختر آمریکایی در قالب یک مستند پیاده روی در خیابان های نیویورک انجام داده رو جستجو کنید و ببینید چقدر متلک از پسرهای غیرعقده ای آمریکا بهش وارد میشه با وجودیکه لباس معمولی داره اما برجستگی های بدنش مشخص شده. هر سطحی از محدودیت پوششی رو ما اعمال کنیم بازم خیلیا دوست دارن پوشش کمتر رو هم ببینن. مثل اتفاقاتی که امروز تو دریاهای برخی کشورها در حال رخ دادن هست و همون یک ذره مایو رو هم کنار میذارن و میگن انسان باید عریان طبیعی باشه !تنها راه درمانش هم یک ازدواج سالم که همه نیازهارو برآورده میکنه هست.
اون ویدیو بطور شدیدی سوال بر انگیز است و تولید کننده به نظر می رسه مقاصد نژادپرستانه (ضد سیاه پوست ها) داشته چون تقریبا همه افرادی که فرضا متلک اندازی کردند سیاه پوست بودن که منطقی نیست. حتی سورس متناوب ویدیو هم ارائه نشد که مشخص بشه کل ویدیو در یک روز بوده و نه فرضا چند ماه. وقتی رسانه ها این انتقاد ها رو کردند سازنده این ویدیو ساکت شد و هیچ پاسخی نداد.
کلا دوستان همیشه آماده ماهی گرفتن از آب گل آلود هستند. کافی است یک ویدیو بی کیفیت و بی پشتوانه که به نوعی غرب رو بد نشون بده منتشر بشه تا تمام عزیزان در کشور ازش با خبر باشند. به حدی که این ویدیو در بین قشر ضدغرب کشور پخش شد در خود آمریکا پخش نشد.
شما حرف بنده رو تایید کردید پس.
مشکل در اون "عده" هست و نه پوشش؛ چون چه در آمریکا و چه عربستان همین اتفاق داره میوفته.
درمان اون افراد هم با ازدواج صورت نمیگیره.
چون ازدواج درمان نیست. ازدواج و پیدا کردن شخصی که از لحاظ عاطفی، جنسی و خیلی مسائل عمیقتر و گسترده تر شریک انسان باشه هدف همه افراد هست.
اما در زمان صحیح و باید با شریک صحیح انجام بگیره، نه فقط برای ساکت کردن نیاز جنسی.
+
به پیشنهادتون عمل کردم و ویدئو رو دیدم، با اینکه وقتی چند ماه پیش اومده بود مطمئن بودم چیز خاصی نیست.
اگر در حد مبتدی به زبان انگلیسی آشنا باشید متوجه شدید که حرف هایی که به این خانم زدن چیزی جز:
روزی خوبی داشته باشید، خیلی خوشگلی، خدا نگهت داره، با من دوست میشی؟، اگر شمارمو بدم باهام حرف میزنی؟ ...
نبود. جز یک نفر که مشکل داشت و مدت طولانی بدون حرف زدن کنار این خانم راه رفت.
بنابراین در مقایسه با چیزی که شما قصد توجیه ش رو داشتید اصلا جوابگو نیست؛ اما در اون کشور، همین حرف های ساده هم "آزار کلامی" محسوب میشه و اگه
ادامه پیدا کنه قابل پیگیری هست.
در حالی که اینجا شاهدیم رکیکترین حرف ها به دختر های جوان زده میشه و این نوع خشونت هم توسط افرادی شاید کم و بیش هم عقیده با شما، بخاطر پوشش اون خانم توجیه میشه و
اگر کار به شکایت هم بکشه نهایتا اون خانم بدهکار و مقصر میشه.
من این بحث رو ادامه نمیدم، فکر میکنم نظرم رو به اندازه کافی بیان کردم، قصد توجیه و تغییر نظر شما رو هم ندارم.
ممنون از مباحثتون.
: )
Captain_America
19-02-2015, 18:33
من چشم چرانی نمیکنم یعنی شرایط رو قبل از همه چیز میسنجم، مثلا اگه یه دختری نگاه من رو با نگاه جواب داد بعد بهش لبخند میزنم و بعد بر اساس رفتا متقابل اون پیش میرم.
به عنوان یه مذکر نمیتونم زیبایی جنس مونث رو تحسین نکنم ولی خب گفتم که شرایط خیلی مهمه یه خانمی که با آقاش داره رد میشه رو اخلاقا پسندیده نیست بهش خیره شد ، یا وقتی با دختری که باهاش هستم بیرون هستم نمیتونم به یه دختر دیگه در حضور اون توجه نشون بدم.
خلاصه خیر الامور اوسطها.
Motaharri
16-03-2015, 15:59
شما حرف بنده رو تایید کردید پس.
مشکل در اون "عده" هست و نه پوشش؛ چون چه در آمریکا و چه عربستان همین اتفاق داره میوفته.
درمان اون افراد هم با ازدواج صورت نمیگیره.
چون ازدواج درمان نیست. ازدواج و پیدا کردن شخصی که از لحاظ عاطفی، جنسی و خیلی مسائل عمیقتر و گسترده تر شریک انسان باشه هدف همه افراد هست.
اما در زمان صحیح و باید با شریک صحیح انجام بگیره، نه فقط برای ساکت کردن نیاز جنسی.
+
به پیشنهادتون عمل کردم و ویدئو رو دیدم، با اینکه وقتی چند ماه پیش اومده بود مطمئن بودم چیز خاصی نیست.
اگر در حد مبتدی به زبان انگلیسی آشنا باشید متوجه شدید که حرف هایی که به این خانم زدن چیزی جز:
روزی خوبی داشته باشید، خیلی خوشگلی، خدا نگهت داره، با من دوست میشی؟، اگر شمارمو بدم باهام حرف میزنی؟ ...
نبود. جز یک نفر که مشکل داشت و مدت طولانی بدون حرف زدن کنار این خانم راه رفت.
این عکس یکی از مجلات ایران هست.
من مشابه این پوشش رو در بسیاری از خیابان های تهران میبینم.
و متاسفانه متلک هایی هم که به این خانما انداخته میشه از شمارش خارجه.
جدیدا هم خیابان با مجالس میهمانی اشتباه گرفته میشه، کسی مخالف تمیزی و پاکیزگی نیست.
اما واقعا در غرب هم با چنین لباس هایی بیرون بیان چشم چرانی صورت نمیگیره؟
درسته در غرب حجاب نیست ولی آرایش هم تا این حد نیست.
در هر جای دنیا آرایش خارج از عرف باشه متلک و چشم چرانی دیده میشه و تو ایران میزان این آرایش بیشتره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس یکی از مجلات ایران هست.
من مشابه این پوشش رو در بسیاری از خیابان های تهران میبینم.
و متاسفانه متلک هایی هم که به این خانما انداخته میشه از شمارش خارجه.
جدیدا هم خیابان با مجالس میهمانی اشتباه گرفته میشه، کسی مخالف تمیزی و پاکیزگی نیست.
در هر جای دنیا آرایش خارج از عرف باشه متلک و چشم چرانی دیده میشه و تو ایران میزان این آرایش بیشتره.
مغلطه میفرمایید ...
ما داریم راجعبه حالت عادی صحبت میکنیم، وگرنه بنده هم برهنه برم بیرون همه نگاه میکنن و متلک میندازن.
اگر قرار به استناد به همچین چیز هایی است که در بعضی از سواحل استرالیا، برهنه بودن مجاز است و کسی هم به کسی کاری نداره بنابراین نتیجه میگیریم مشکل از پوشش نیست.
اگر تصمیم به تفکر منطقی و نگاه همه جانبه به مساله گرفتید، اون زمان میشه صحبت کرد.
ممنون
Motaharri
17-03-2015, 14:07
مغلطه میفرمایید ...
ما داریم راجعبه حالت عادی صحبت میکنیم، وگرنه بنده هم برهنه برم بیرون همه نگاه میکنن و متلک میندازن.
اگر قرار به استناد به همچین چیز هایی است که در بعضی از سواحل استرالیا، برهنه بودن مجاز است و کسی هم به کسی کاری نداره بنابراین نتیجه میگیریم مشکل از پوشش نیست.
اگر تصمیم به تفکر منطقی و نگاه همه جانبه به مساله گرفتید، اون زمان میشه صحبت کرد.
ممنون
ربطی به مغلطه نداره.
بهتره از اونایی که خارج از کشور زندگی کردن و بعدا وارد ایران میشن بپرسین که ایرانی ها چقدر در خیابان آرایش دارن.
اون سواحل ایتالیا و... هم که مثال میزنی مکان عمومی نیست، هرکس دلش خواست میره و هرکس دلش نخواست نمیره.
و مسئولیت کسی که میره هم پای خودشه.
اما خیابان مکان عمومیه که هر آدمی با هر طرز فکری هست، پس بستگی به عرف جامعه آرایش کردن زیاد و به نمایش گذاشتن اعضای غیر عرف به چشم چرانی کمک میکنه.
شما هم اگر تصمیم گرفتین جامعه تون و سایر جامعه ها رو بهتر بشناسین اونزمان میشه صحبت کرد.
ممنون
ربطی به مغلطه نداره.
بهتره از اونایی که خارج از کشور زندگی کردن و بعدا وارد ایران میشن بپرسین که ایرانی ها چقدر در خیابان آرایش دارن.
اون سواحل ایتالیا و... هم که مثال میزنی مکان عمومی نیست، هرکس دلش خواست میره و هرکس دلش نخواست نمیره.
اما خیابان مکان عمومیه که هر آدمی با هر طرز فکری هست، پس بستگی به عرف جامعه آرایش کردن زیاد و به نمایش گذاشتن اعضای غیر عرف به چشم چرانی کمک میکنه.
شما هم اگر تصمیم گرفتین جامعه تون و سایر جامعه ها رو بهتر بشناسین اونزمان میشه صحبت کرد.
ممنون
تا حالا فکر کردید به چرایی این مسئله که آرایش در ایران بیشتر از کشورهای غربی است؟
و اینکه "آرایش با چشم چرانی رابطه مستقیم داره" ، آیا تحقیق و مطالعه ای برای تاییدش هست؟
A.M.D.D.E.V.I.L
18-03-2015, 00:41
به نظر من در اکثر جوامع سنتی که باور اینه که چشم چرانی بد هست ، همه ی افراد جامعه در سن خیلی پایین ازدواج میکنن و اکثرا هم مرد ها هر چند تا زن بخوان میگیرن .
و در جوامع مدرن هم که دوباره چشم چرانی چندان پدیده ی جالبی نیست ، آزادی وجود داره و افراد میتونن در همون سنین پایین معاشقه کنن و کنجکاوی و نیاز جنسیشون رو برطرف کنن .
اما از طرفی در جامعه ای که از سنتی بودن داره به سمت مدرنیته میره ، باز دوباره چشم چرانی بده ، اما افراد جامعه در یک شوک به سر میبرن و اکثر کسانی که چشم چرانی میکنن و کلا سایر مشکلات جنسی رو دارن ، از اول با آموزش های اشتباه جنسی به بار اومدن که نهایتا در فرم های مختلفی همچون چشم چرانی یا ترقه انداختن زیر پای جنس مخالف و ... خودشو بروز میده .
ربطی به مغلطه نداره.
ممنون
سواحل استرالیا !
در مکان های عمومی هم هستند افرادی که برهنه میان و کسی کاری نداره، تصاویرش در اینترنت موجوده.
پس به چشم چرانی "کمک" میکنه ! شما دائما حرف بنده رو تایید میکنید و در عین حال در حال مجادله اید.
بنده هم عرضم این بود که چشم چرانی و متلک گویی فعل هایی هستند که فاعلش باید از انجامش بپرهیزد ...
من هم مثل شما در خیابان قدم میزنم و خیلی از خانم ها و دختر خانم ها رو میبینم، اما خوشبختانه ادب و فرهنگ بهم آموخته شده و کاری نمیکنم که به کسی آسیب روحی یا جسمی وارد بشه.
شما اما قصدتون اینه که با دلیل قرار دادن چیز دیگه ای مسئولیت انجام فعل رو به جای فاعل به گردن کس دیگری بندازید.
"من به فلانی متلک و ... گفتم، چراکه رنگ پالتو اش به قدری قرمز بود که چشمم را گرفت، من بی تقصیرم، رنگ پالتو منو مجبور کرد"
یا
"فلانی رنگ قرمز جیغ پوشیده بود و آرایشش زیاد بود، پس حقش بود که بهش متلک گفته بشه و کارهای دیگری باهاش بکنند و این چیزی بود که با این پوشش داشت طلب میکرد"
چنین استدلال هایی نه واقعی هستند و نه طبیعی و نه نشان یک جامعه سالم، یک بار دیگه بهتون یاد آوری میکنم که زنان در عربستان با اینکه برقع میپوشن
بسیار مورد متلک گویی و چشم چرانی قرار میگیرند.
برای بنده چنین تحلیل هایی مضحک و در حد جکی اند که فقط میشه بهشون پوزخند زد.
اما نظر شما هم حتما محترمه
صحبت دیگه ای ندارم
ممنون
Captain_America
18-03-2015, 09:26
دوستان در یه مورد همگی در یه اشتباه سهیم هستید اونهم اینه که آرایش در ایران بیشتر از غرب نیست. این رو خودم چون تو کار پخش عمده لوازم آرایشی هستم میدونم. در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه ای این سبک آرایش هست که غلیظ هست. آقایون اگه آرایشی لایت و نچرال باشه اصلا متوجه نمیشن طرف آرایش داره فکر میکنن ظاهر معمولیش هست، من که کارم اینه متوجه میشم غربی ها چقدر آرایش دارند.
تازه سود لوازم آرایشی تو ایران کمتر هم هست چون از انواع ارزانتر استفاده میشه طرف سودش میره تو تعداد فروش نه کیفیت فروش، یه دسته مواد آرایشی هم که تو غرب طرف دارند ولی تو ایران به خاطر هزینه بالاش خیر دسته ای از مواد آرایشی هستند که در طول مدت و با استفاده مداوم آثار خودشون رو روی پوست نشون میدن.
خلاصه جامعه عادی غرب رو ندیدم ولی همین خانومای بازیگر و ... که آقایون ما متوجه آرایششون نمیشن هم مقدار هم پول هم زمان بیشتری خرج آرایش خودشون میکنن.
N I G H T P E A C E
18-03-2015, 10:22
دوستان در یه مورد همگی در یه اشتباه سهیم هستید اونهم اینه که آرایش در ایران بیشتر از غرب نیست. این رو خودم چون تو کار پخش عمده لوازم آرایشی هستم میدونم. در ایران و سایر کشورهای خاورمیانه ای این سبک آرایش هست که غلیظ هست. آقایون اگه آرایشی لایت و نچرال باشه اصلا متوجه نمیشن طرف آرایش داره فکر میکنن ظاهر معمولیش هست، من که کارم اینه متوجه میشم غربی ها چقدر آرایش دارند.
تازه سود لوازم آرایشی تو ایران کمتر هم هست چون از انواع ارزانتر استفاده میشه طرف سودش میره تو تعداد فروش نه کیفیت فروش، یه دسته مواد آرایشی هم که تو غرب طرف دارند ولی تو ایران به خاطر هزینه بالاش خیر دسته ای از مواد آرایشی هستند که در طول مدت و با استفاده مداوم آثار خودشون رو روی پوست نشون میدن.
خلاصه جامعه عادی غرب رو ندیدم ولی همین خانومای بازیگر و ... که آقایون ما متوجه آرایششون نمیشن هم مقدار هم پول هم زمان بیشتری خرج آرایش خودشون میکنن.
دوران تحصیل استاد خانمی داشتیم که آمریکا بزرگ شده بود، ایشون میگفت اونجا خانما مثل اینجا آرایش نمیکنن، میگفت فقط وقتی سنشون میره بالا و زیبایی طبیعیشون رو از دست میدن کمی آرایش میکنن ... از نظر پوشش هم میگفت لباساشون خیلی ساده هست و با چیزهایی که تو فیلما نشون میدن زمین تا آسمون فرق میکنن ...
از طرف دیگه هم آمار رسمی نشون میده تو ایران آرایش خیلی خیلی بیشتره، هم آمار داخلی هم خارجی ...
Captain_America
18-03-2015, 11:13
دوران تحصیل استاد خانمی داشتیم که آمریکا بزرگ شده بود، ایشون میگفت اونجا خانما مثل اینجا آرایش نمیکنن، میگفت فقط وقتی سنشون میره بالا و زیبایی طبیعیشون رو از دست میدن کمی آرایش میکنن ... از نظر پوشش هم میگفت لباساشون خیلی ساده هست و با چیزهایی که تو فیلما نشون میدن زمین تا آسمون فرق میکنن ...
از طرف دیگه هم آمار رسمی نشون میده تو ایران آرایش خیلی خیلی بیشتره، هم آمار داخلی هم خارجی ...
هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی حرف ایرانی هایی که از غرب میان رو باور نکنید این ها از روش مغالطه پسر دکتر حسابی استفاده میکنند!
یه تصور آرمانی از جایی یا کسی دارند بعد چون دیگران اون شخص یا اون جامعه رو ندیدند و به خوبی نمیشناسند هر چیزی به نظرشون درست میاد رو به اسم اونا تحویلت مخاطبشون میدن. :n21:
من خودم جوامع غربی رو ندیدم ولی اکثر کسایی که در رسانه ها میبینم ملت میگن اینا آرایش ندارن نمونه بارزش این عروس ملکه انگلیس (طرف میگه تو عروسیش هم بدون آرایش بود!) من که کارم اینه تشخیص میدم این خانم فقط فاندیشنی که در روزهای عادیش حتی استفاده میکنه خیلی زیاده یا رنگ موهاشون و همینجوری جنسشون رو کاملا حرفه تغیییر دادند.
در مورد لباس و بقیه مسائل مرتبط هم من عضو یه شبکه اجتماعی هستم (انگلیسی زبان) اگه خواستید معرفی میکنم پیرامون جوان ها هست و مسائلشون بیشتر حول عشق و رابط و قرار و جدایی و مد و فشن و اینجور چیزها. هیچ فرقی من بین سلایق و احتیاج کاربرای اونجا و جوان های جامعه خودمون نمیبینم، بجز اینکه اونها یه مرحله تو بعضی مسائل جلوتر هستند.
در مورد آمار مصرف شاید به آمار آره ولی این آمار ریزبینی توشون صورت نگرفته اینجا اگه یه کالای آرایشی 1 دلار هست و یه خانمی 12 تا در سال ازش تهیه میکنه، همون کالا در حجم و کیفیت بالاتر 100 دلاریش هم موجوده که یه خانم غربی شاید یه دونه در سال ازش تهیه کنه.
مشکل اینجاست که ما به زیر و بم مردم کار داریم . کل صحبت های کسانی که اسم خودشون رو گذاشتن منتقدین و به اصطلاح دارن دلسوزی میکن اینه که چرا سنت های چند قرن پیش رعایت نمیشه و چرا باید به سمت مدرنیته بریم .
چرا زنها به جای گونی و کیسه و چادر باید لباس های مد نظر خودشون و یا پوشش مورد نظرشون رو داشته باشه ! چرا فلان مدل مو باید بر روی سر جوان ایرانی باشه ! چرا فلان دختر یا خانم داره در انظار عمومی سیگار میکشه !
چرا مردم کلن طبق قوانین بدوی هزاران سال پیش رفتار نمیکنن و چرا کسی بنیادگرایی جدی نمیگیره ! این همه سال بنیادگرایی و پایداری نسبت به سنت های بدوی نه تنها مشکلی از این مملکت حل نکرده بلکه میشه کاملن فاصله ای که بین جوامع اروپایی و خاورمیانه افتاده رو کاملن مشاهده کرد .
در اینجا ما همچنان پیگیر افکار و مسائل خاله زنکی هستیم که چرا پوشش و ظاهر مردم اینطوریه ؟ وای فلانی ساپورت پوشیده ؟ اون یکی مچ پاش مشخص بود و و و و و.
ولی در اون سمت این مسائل اینقدر حل شده و عادی هست که افراد خیلی راحت از کنارش میگذرن و پیگیر مسائل جدی تر و کارساز تر هستن .
از اون طرف هم کلی ادعا داریم که فلان میکنیم و بهمان میکنیم ولی هنوز به مردم این مملکت یاد ندادیم که پوشش و ظاهر هر شخص حق طبیعیه هر انسانه و هیچ کسی حق دخالت نداره . یاد ندادیم و یاد نگرفتیم که ظرفیتها رو بالا ببریم .
فکر کنم اینم از دستاوردهای جدیدمون باشه .
هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی حرف ایرانی هایی که از غرب میان رو باور نکنید این ها از روش مغالطه پسر دکتر حسابی استفاده میکنند!
...
در مورد آمار مصرف شاید به آمار آره ولی این آمار ریزبینی توشون صورت نگرفته اینجا اگه یه کالای آرایشی 1 دلار هست و یه خانمی 12 تا در سال ازش تهیه میکنه، همون کالا در حجم و کیفیت بالاتر 100 دلاریش هم موجوده که یه خانم غربی شاید یه دونه در سال ازش تهیه کنه.
من که خودم هر دو جامعه رو دیدم، میزان استفاده بسیار بسیار پایین تر از ایران است به خصوص در محیط هایی مثل سر کار و دانشگاه و بازار و ادارات و ... ، درسته که نباید حرف ایرانی هایی که از غرب میان رو بی چون و چرا پذیرفت، ولی در خیلی از مواقع هم می تونند اطلاعات صحیح رو منتقل کنند و حرفشون لزوما غلط نیست، به خصوص وقتی این همه آمار و سایر شواهد و مدارک در تایید گفته هاشون هست.
در آمار مصرف که شما مدعی هستید ریزبینی صورت نگرفته غلط است، آمارها بر اساس تعداد، میزان استفاده، میزان خرج، درصدی که از درآمد خرج این مواد میشه و ... همه نتیجه میده میزان بیشتری مصرف و خریداری میشه، هزینه خیلی بیشتری برای این موارد خرج میشه و درصد بیشتری از درآمد افراد هم خرج این محصولات میشه. بر اساس آمار AFP ایران از نظر میزان خرج و گردش مالی لوازم آرایش در جهان رتبه هفتم رو داره، و یادمون باشه بعضی کشورها جمعیت چندین برابر دارند. اینها همه با در نظر گرفتن میزان فقر، تحریم ها و سطح رفاه پایین در کشور است.
سایر آمار مانند فوق العاده بالا بودن سایر سرویس های مربوط به زیبایی مانند جراحی پلاستیک و لایپوساکشن و ... هم همگی در تایید این یافته ها هستند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.