ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روش یادگیری zbrush از حرفه ای ها

pharm
30-04-2014, 15:13
دوستان من به مدلینگ علاقه دارم و بعد از این که مایا و تری دیمکس رو کمی یاد گرفتم (البته زیر متوسط :) رفتم سراغ zbrush که مدل های حیرت انگیزی که ساخنه بودن از توی بازی های بزرگ هم زیبا تر کار شده بود بعد رفتم سراغ اموز ش های و ویدوویی و کمی با هاش اشنا شدم ولی نمیدونم اموزش خودمو چجوری شروع کنم چون وقتی یه چیز دلخواه میخوام بسازم میبینم اصلا بلد نیستن کار با براش هارو هم زیاد بلد نیستم حرفه ای ها راهنمایی کنن از کجا شروع کنم که کم کم بتونم مدل های عالی بسازم پشتکار خیلی زیادی دارم ولی بعد یه عالمه اموزش ویدوویی حتی از اونا هم نمیتونم تقلید کنم برا مدلینگ راهکارتون چیه؟
این اموزش هایی که یاد گرفتم نمیتونم عملی کنم مثلا یه اموزش ساخت لب رو گرفته بودم به هیچ وجه نمیتونم قشنگ درش بیارم بعد انگار تو ویدیو ها یه چیزی از قبل تنظیم شده که من بلد نیستم یا اینکه با قلم نوری کار میکنن یا ....
نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید چون منو هاش هم زیاد مثل بقیه ی برنامه ها نیست خیلی پیچیدست
خیلی ممنون

ehsan_wwe
30-04-2014, 17:38
اون آموزشا با موس معمولی نیست با ماوس های پرسور داره یا با تبلت های پرسور دار
تو هرچقدر که فشار بدی ماوس رو قدرت عمقی که میدی بیشتر میشه تو اون حالت و خیلی خیلی راحت میکنه کار با zbrush رو
به نظر من اول کار با z-sphere هارو یاد بگیر که از چیدن اینا کنار هم مدل هات در میاد (حجم اولیه ) بعد دیگه برو add detail هارو نگا کن که جزیات پردازی هارو یاد بگیری
اگه حدفت استفاده تو بازی دیگه باید استفاده از آپشن هارو هم یاد بگیری مثل نرمال مپ و ....

Lord-Voldemort
30-04-2014, 18:34
ســلام
در ادامه حرف های احسان عزیز و دقت به اینکه اگه می خواین واقعا این کار رو انجام بدین حتما باید از یه قلم نوری دقیق و خوب استفاده کنید ، یادگیری اناتومی بدن هست که بحث بسیار سنگینی ، مگه اینکه بخواین فانتزی کار کنید .
و بدون همین که آموزش دیدی نمی تونی همون رو بسازی شاید ماها باید تمرین کنی و تلاش کنی .
در کنار اینها به کارهای تاپ خارجی نگاه کن و دقت کن ببین کارهاشون چی داره که اینقدر زیبا شده به جزییات دقت کن به آناتومی بدن .
سایت pixologic.com و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که فکر کنم باید حتما از فیل تر شکن استفاده کنی مرجع های خوبی هستن.
Create A Head Bust in Zbrush از DIGITAL - TUTORS برای شروع این آموزش خوبه .

موفق باشی
یا علی :n16:

hes25
01-05-2014, 11:47
سلام
دوستان درست میگن
من پارسال یهو زد به سرم که برم تو کار زیبراش و کلی اموزش خریدم دیدم
بعد متوجه شدم اصلا بدون قلم کار پیش نمیره رفتم 500 تومن قلم گرفتم
اومدم باهاش کار کنم خورد تو ذوقم !...نه اینکه خوب نباشه نه...من چون طراحی با مداد بلد نبودم دستم تو کار حس نداشت انگار
الان کم کم دارم Pdf نگاه میکنم یکم با مداد نقاشی میکشم بلکه طراحی و اسکچ زدن و یاد بگیرم تازه!(معلوم نیست ده سال دیگه بشه که!)

این حس کلی در همه هست که یهو حریص میشن همه چی رو می خوان یاد بگیرن ...هرچند خوبه و باعث پشیرفت میشه ولی در عمل اون طور نمیشه که ادم متصور هست

گفتم که بدونی رفتی قلم خریدی پشیمون نشی یهو ...چون قبلش باید تو نقاشی چشم بسته طرح بزنی!