مشاهده نسخه کامل
: سیستم پیشنهادی باری محاسبات سنگین و طولانی و قیمت حدودی آن
سلام دوستان عزیزم.
من می خواستم یه سیستم ( که زیر بیشتر توضیح دادم)، یا در واقع فقط کیس، جمع کنم که بتونم باهاش کاری زیر رو انجام بدم. ازتون هم راهنمایی وکمک می خوام در مورد قطعان و همین که احتمالاً قیمت حدودیش چقدر می شه ؟؟
قطعاتی که بالا بودنشون واسه محاسبات سنگین و طولانی برام اهمیت دارن :
1. Cpu : ترجیحاً اگر 16 هسته باشه که عالیه !! اما من اصلاً و ابداً نمی دونم 16 هسته تو چه کتگوری ( مثلاً Core i7 یا ...) طبقه بندی می شه و چه مشخصاتی می تونه داشته باشه.
2. Fan : خب قطعا یه سیستم خنک کننده عالی می خوام که اگر مثلاً کامپیوتر 24 ساعت در حال محاسبه روشن موند مشکلی پیش نیاد و خیالم راحت باشه داغ نمی کنه.
3. RAM : رم که نیاز دارم قطعاً باید از 8 GB بیشتر باشه !! ترجیحاً هر چی بالاتر بهتر. اما نمی دونم چه مشخصاتی و مارکی می تونه خوب باشه!
4. Motherboard : خب مشخصات بالا یی که گفتم قطعاً روی یه مادربرد خوب باید جمع بشن.
5. Power: یه پاور خوب هم بدونم که با نوسانات برق و این چیزا آسیب جدی به قطعات اصلی کیسم وارد نمی شه و برق کافی هم تامین می کنه.
بقیه قطعات در حد متوسط هم برام کافین و واقعاً در اولویت دوم قرار دارن و نمی خوام پول زیادی مثلاً بابت گرافیک و کیس و سی دی رام و .... بدم.
کاری که می خوام باهاش انجام بدم :
گذاشتن run های طولانی ( مثلاً در حد 1 روز و 2 روز ) که همزمان تمام هسته های CPU دارن محاسبه انجام می دن و در تمام مدت run هم روشنه و قرار حجم بالایی از اطلاعات رو در RAM خودش نگه داره و تو CPU پردازش کنه.
ممنون می شم که با قیمت، قطعات مورد نظر رو راهنماییم کنید.
Hessam 2
26-04-2014, 23:28
سقف بودجه تون رو بفرمایید...؟
اهل گیم نیستید؟
در مورد کاربری سیستم بفرمایید برای چه کاری هست؟ کار رندرینگ؟ سرور؟ ماینینگ؟ چی؟
اگر رندرینگه، موتور رندرهاتون رو نام ببرید. اگر نه بگید موارد استفاده چی هست؟ چه نرم افزارهایی قراره این کار سنگین رو پردازش کنه و اون کار، چه کاری هست؟! چه نوع پردازشی هست؟
سیستم های محاسباتی متفاوت هست: رندرینگ، پزشکی، سرور و ... .
میزان حجم هارد دیسک مورد نیاز رو هم بفرمایید...
قیمت سقف بازار قطعات روز کامپیوتر، در لینک امضای بنده موجوده.
سقف بودجه تون رو بفرمایید...؟
اهل گیم نیستید؟
در مورد کاربری سیستم بفرمایید برای چه کاری هست؟ کار رندرینگ؟ سرور؟ ماینینگ؟ چی؟
اگر رندرینگه، موتور رندرهاتون رو نام ببرید. اگر نه بگید موارد استفاده چی هست؟ چه نرم افزارهایی قراره این کار سنگین رو پردازش کنه و اون کار، چه کاری هست؟! چه نوع پردازشی هست؟
سیستم های محاسباتی متفاوت هست: رندرینگ، پزشکی، سرور و ... .
میزان حجم هارد دیسک مورد نیاز رو هم بفرمایید...
قیمت سقف بازار قطعات روز کامپیوتر، در لینک امضای بنده موجوده.
سقف قیمتم نهایت 2 یا 2.5 میلیون هستش !! اما خب می دونم که با 2 میلیون چیز جالبی نمی شه جمع کرد !! می دونم که خود CPU فقط حول وحوش 1.200 اینطورا در میاد !!!
اهل گیم هستم، اما بخاطر مسائل هزینه دیگه نمی خوام پول کارت گرافیک خیلی بالا بدم !!
این کامپیوتر قراره برای مصارف محاسبات ریاضی با نرم افزارهایی مثل Mathematica ، MATLAB، MAPLE و ... (و همچنین حل کدهای بهینه سازی به روش هایی مثل الگوریتم ژنتیک و غیره که عموماً از جهت زمان ران، مسائل وقت گیری هستن) ... و همچنین محاسبه نرم افزار های المان محدود در حالتهای 3D ( که محاسبات طولانی وسنگینی هستن ) استفاده بشه !! این پردازش ها عمدتاً به CPU و RAM بالا نیاز داره و یه سیستم خنک کننده عالی و پاور خوب که در صورت روشن موندن طولانی مدت، مشکلی پیش نیاد.
امیدوارم تونسته باشم کافی توضیح بدم !! باز اگر ابهامی یا سوالی بود در خدمتم!:n01:
mohsen0000000000
27-04-2014, 18:05
منم به این سیستم احتیاج دارم اما پولشو ندارم.
میدونم که بوجه شما بسیار بسیار بسیار کمه.
afshin b
27-04-2014, 18:12
اگه اهلش باشین می تونین با این پول یه سیستم کارکده خوب جمع کنین که کاملا جوابگوی نیازهاتونه.
من خودم برای کارای محاسباتی مشابه، یه سیستم خیلی خوب با حدود ۱۷۰۰ جمع کردم.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Hessam 2
27-04-2014, 18:25
اینجوری که شما گفتین، گفتم یه 12-13 میلیونی بودجه دارین!!!!
نظری ندارم!! منتظر پیشنهادات سایر دوستان باشید!
اینجوری که شما گفتین، گفتم یه 12-13 میلیونی بودجه دارین!!!!
نظری ندارم!! منتظر پیشنهادات سایر دوستان باشید!
دوست خوب من !!! 12 - 13 میلیون !!!!؟؟؟ داری شوخی می کنی ؟؟!! من خودم تو دانشگاهمون توی ازمایشگاه تحقیقاتی کار می کنم و به روز ترین کیس تو ایران رو که واسه محاسبات بسیا بسیار سنگین و طولانی بود رو جمع کردیم و نهایت قیمت کیس حدود 5 میلیون شد !!! من نمی دونم شما چه قطعاتی رو در نظر گرفتین که بودجه رو رو 12 -13 میلیون فرض کردین !!!
اگه اهلش باشین می تونین با این پول یه سیستم کارکده خوب جمع کنین که کاملا جوابگوی نیازهاتونه.
من خودم برای کارای محاسباتی مشابه، یه سیستم خیلی خوب با حدود ۱۷۰۰ جمع کردم.
از کجا می شه همچین سیستم یا فروشنده ای رو پیدا کرد ؟؟!! شما کسی یا جایی رو سراغ دارین که معرفی کنین ؟؟
منم به این سیستم احتیاج دارم اما پولشو ندارم.
میدونم که بوجه شما بسیار بسیار بسیار کمه.
متاسفانه منم مشکل شما رو دارم !! و چون نمی خوام از سیستم های دانشگاه استفاده کنم که منت اونا رو سرم نباشه و در ضمن مجبور نباشم که اسم یه سری آدم رو بی خودی تو مقالم بزنم، به این فکر افتادم که سیستمی شبیه سیستم اونا جمع کنم !!! همونطور که هم تو پست های قبلم گفتم، کیس هایی که اونجا هست، بهترینشون و به روز ترینشون که حدوداً مال بهمن پارساله، چیزی در حدود 5 میلیون قیمت داشت !! که وا سه کار من عالیه !!
afshin b
27-04-2014, 23:29
از کجا می شه همچین سیستم یا فروشنده ای رو پیدا کرد ؟؟!! شما کسی یا جایی رو سراغ دارین که معرفی کنین ؟؟
من خودم تو نت تک تک قطعات رو خریدم. اگه اطلاعاتی ندارین، پیشنهاد نمیکنم این کار بکنین.
mohsen0000000000
28-04-2014, 07:51
دوست خوب من !!! 12 - 13 میلیون !!!!؟؟؟ داری شوخی می کنی ؟؟!! من خودم تو دانشگاهمون توی ازمایشگاه تحقیقاتی کار می کنم و به روز ترین کیس تو ایران رو که واسه محاسبات بسیا بسیار سنگین و طولانی بود رو جمع کردیم و نهایت قیمت کیس حدود 5 میلیون شد !!! من نمی دونم شما چه قطعاتی رو در نظر گرفتین که بودجه رو رو 12 -13 میلیون فرض کردین !!!
میشه مشخصات سیستم دانشگاهتون رو بزاری؟
hamidcrazy2
28-04-2014, 08:20
برای یک سیستم محاسباتی از نوع ریاضی یا شبیه سازی مثلا با نرم افزار ABAQUS یا انسیس یا همون Matlab شما نیاز به یک سیستم با پردازنده های زئون دارید!!! این پردازنده ها در مشخصات از پردازنده های i7 ضعیفتر به نظر میرسند ولی معماری کاملا متفاوتی دارند. با کارت گرافیک quadro و رم بالا و هاردهای پر سرعت خریداری بشن. قابلیت نصب چنیدن کارت گرافیک هارد هم وجود داره. سری خوب این cpu ها حدود 2 تومن قیمت دارند. مادربردشون دوتا cpu ساپورت می کنند . و بسته به مادربرد انتخابی میتونین تا حدود 120 گیگ رم روش نصب کنین. جزیات دقیقش اینا رو باید بگردم براتون ولی یک کیس با 64 گیگ رم و یک مادربرد با دوتا cpu و حدود 10 ترابایت هارد در پکیج hp حدود 10 تومن در میاد. این کیس ها رادندمانشون بسیار بسیار بالاتر از کیس هایی هست که برای گیم جمع می شوند. در واقع این کیس ها فقط محاسباتی هستند و برای بازی خیلی مناسب نیستند. در واقع منطقی نیستند. همه بازی هارو میشه باهاشون انجام داد ولی اینقدر خرج برای یک سیستم بازی منطقی نیست.
اطلاعات دقیق تر خواستید بگید. من فقط گفتم که با قضیه آشنا بشید.
میشه مشخصات سیستم دانشگاهتون رو بزاری؟
دوست عزیزم !!! من فقط اطلاعات از 2 تا قطعش رو دارم :
1ـ CPU : Core i7-4930K
2_ RAM : 16 GB 1600 Corsair
می دونم که CPU حدود 1.5 میلیون و RAM حدود 600 هزار تومن هزینه برداشت !! بقیه قطعاتش رو واقعاً به طور جزئی نمی دونم، اما در انتها ،قیمت نهایی حدود 5 میلیون شد. و صد البته این سیستم پاسخ گوی کار من و چندین نفر بوده و واقعاً نیازی به 12-13 میلیون هزینه نیست . شما درست می گید، هر چی بیشتر هزینه کنی قطعاً کامپیوتر بهتر می تونی جمع کنی. اما در حد مصرف من 12-13 میلیون اصلاً منطقی نیست !! حتی اگرم پولشو داشتم همچین کامپیوتری جمع نمی کردم چون با شرایط من و در نظر گرفتن میزان و نوع استفاده من ، توجیه اقتصادی و بازگشت هزینه اولیه نداره!
Hessam 2
28-04-2014, 11:07
اون سی پی یو در حال حاضر زیر 1900 نیست و ضمناً سیستم شاخی هم نیست! یک سیستم نهایتاً نیمه حرفه ای تلقی میشه اگر از پردازنده فاکتور بگیریم!
mohsen0000000000
28-04-2014, 11:09
دوست عزیزم !!! من فقط اطلاعات از 2 تا قطعش رو دارم :
1ـ CPU : Core i7-4930K
2_ RAM : 16 GB 1600 Corsair
می دونم که CPU حدود 1.5 میلیون و RAM حدود 600 هزار تومن هزینه برداشت !! بقیه قطعاتش رو واقعاً به طور جزئی نمی دونم، اما در انتها ،قیمت نهایی حدود 5 میلیون شد. و صد البته این سیستم پاسخ گوی کار من و چندین نفر بوده و واقعاً نیازی به 12-13 میلیون هزینه نیست . شما درست می گید، هر چی بیشتر هزینه کنی قطعاً کامپیوتر بهتر می تونی جمع کنی. اما در حد مصرف من 12-13 میلیون اصلاً منطقی نیست !! حتی اگرم پولشو داشتم همچین کامپیوتری جمع نمی کردم چون با شرایط من و در نظر گرفتن میزان و نوع استفاده من ، توجیه اقتصادی و بازگشت هزینه اولیه نداره!
قیمت این پردازنده ( سوکت 2011 ) الان نزدیک به 2 هستش.فک کنم منو شما هم دردیم.
برای یک سیستم محاسباتی از نوع ریاضی یا شبیه سازی مثلا با نرم افزار ABAQUS یا انسیس یا همون Matlab شما نیاز به یک سیستم با پردازنده های زئون دارید!!! این پردازنده ها در مشخصات از پردازنده های i7 ضعیفتر به نظر میرسند ولی معماری کاملا متفاوتی دارند. با کارت گرافیک quadro و رم بالا و هاردهای پر سرعت خریداری بشن. قابلیت نصب چنیدن کارت گرافیک هارد هم وجود داره. سری خوب این cpu ها حدود 2 تومن قیمت دارند. مادربردشون دوتا cpu ساپورت می کنند . و بسته به مادربرد انتخابی میتونین تا حدود 120 گیگ رم روش نصب کنین. جزیات دقیقش اینا رو باید بگردم براتون ولی یک کیس با 64 گیگ رم و یک مادربرد با دوتا cpu و حدود 10 ترابایت هارد در پکیج hp حدود 10 تومن در میاد. این کیس ها رادندمانشون بسیار بسیار بالاتر از کیس هایی هست که برای گیم جمع می شوند. در واقع این کیس ها فقط محاسباتی هستند و برای بازی خیلی مناسب نیستند. در واقع منطقی نیستند. همه بازی هارو میشه باهاشون انجام داد ولی اینقدر خرج برای یک سیستم بازی منطقی نیست.
این سیستمی که شما پیشنهاد کردین آرزوی هر فردی مثله منه !!! :n02:
اما بعضی مشخصاتش واقعاً بالاس !! مثلاً هارد 10 ترا و یا رم 64 گیگ برای این کار من مقداری زیاده !! فکر می کنید اگر هارد 1 ترا بشه و رم حدود 16 گیگ، چقدر ممکنه تو قیمت اثر بذاره !!؟؟ البته نمی دونم کارت گرافیکش چیه، اما کارت گرافیک خیلی خیلی بالا هم واقعاً نیاز نیست!:n01:
Hessam 2
28-04-2014, 11:40
دوست گرامی با بودجه ای که دارین، فقط و فقط یک سیستم خانگی میشه خرید با پردازنده ی کور آی 5 و رم نهایتاً 8 گیگ.
دوست گرامی با بودجه ای که دارین، فقط و فقط یک سیستم خانگی میشه خرید با پردازنده ی کور آی 5 و رم نهایتاً 8 گیگ.
به نظر شما کف قیمت حدود چقدر در میاد که بتونم یه سیستم نسبتاً محاسباتی جمع کنم ؟! مینیمم ترین حالت قیمت !! :n01:
Hessam 2
28-04-2014, 11:46
به نظر شما کف قیمت حدود چقدر در میاد که بتونم یه سیستم نسبتاً محاسباتی جمع کنم ؟! مینیمم ترین حالت قیمت !! :n01:
4 میلیون...!
hamidcrazy2
28-04-2014, 12:16
نقل قول نوشته شده توسط hamidcrazy2 مشاهده تاپيک
این سیستمی که شما پیشنهاد کردین آرزوی هر فردی مثله منه !!!
اما بعضی مشخصاتش واقعاً بالاس !! مثلاً هارد 10 ترا و یا رم 64 گیگ برای این کار من مقداری زیاده !! فکر می کنید اگر هارد 1 ترا بشه و رم حدود 16 گیگ، چقدر ممکنه تو قیمت اثر بذاره !!؟؟ البته نمی دونم کارت گرافیکش چیه، اما کارت گرافیک خیلی خیلی بالا هم واقعاً نیاز نیست!
عرضم به حضورتون که بقیش دست خودتونه. مادربرداشون معمولا 10 به بالا جای رم دارند. معمولا هر خشاب هم تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه. بسته به نیازت میتونی رم اضافه کنی. این سیستم ها مخصوص کار همزمان هستند. محاسبات همزمان. سرور ها. شبیه سازی ها. شما باید ببینی محاسبات به چی نیاز داره. بعضی ها به رم بیشتر بعضی ها به cpu بیشتر بعضی ها هم به کارت گرافیک بهتر نیاز دارند. کارت ها گرافیک کوادرو نصب به کارت ها گرافیک گیم، قیمت کمتری دارند. رم هم هرچی بیشتر بهتر هست دیگه. هارد هم به حجم محاسبات خودت بستگی داره . که معمولا از هاردهای ssd برای سیستم عامل و محل نصب و اجرای برنامه استفاده میکنند و بقیه رو scsi میزارند.
cpu xeon یک چیز خوب حدود 1500-2000 تومن هست. البته خیلی قویتر و گرون تر هم داره که بر حسب نیاز میشه خرید
مادربردش هم حدود 1500 هست باز بسته به امکاناتش مثل ساپورت تعداد اسلات رم و cpu و .... قیمتاش عوض میشه
کارت های گرافیک کوادرو قالبا امکان sli رو دارند و میشه اونا رو به هم لینک کرد.
بقیه چیزاش هم مثل سایر سیستم ها هست . البته پاور قدرتمندی هم نیاز داره.
ولی آقا حسام راست میگه بودجت برای یک سیستم متوسط هست.
اینم چنتا عکس از مادربرد این سیستما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.