مشاهده نسخه کامل
: کم شدن شارژ اعتباری (ایرانسل)
MW_ARDEN
26-04-2014, 21:53
سلام دوستان،
اقا من ی چند مدتی هست که هر دفعه ک گوشیممو شارژ میکنم خود بخود 300 تومن یا 400 تومن هی کم میشه تا 0 بشه :n03:
گوشیمم 1200 هس، نه اینترنتی داره نه چیز دیگه! چجوری میشه فهمید این کم شدن بخاطر چی بوده ؟؟؟ :n03:
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-04-2014, 06:05
سلام . شاید ناخواسته یک سرویس رو فعال کردین . زنگ بزنین اوپراتور و بپرسین آیا خطتون برای یک سرویس معین برنامه ریزی شده ؟ اوپراتورها دارند هر ماه صدها میلیارد تومن میخورند روی همین مسئله .درضمن ممکنه گوشی از اینترنت کیلوبایتی استفاده میکنه برای آپدیت ساعت و هواشناسی . اگر اصلاً از اینترنت استفاده نمیکنین وارد تنظیمات بشین و دسترسی به اینترنت رو قطع کنین یا access point رو کلاً حذف کنین تا گوشی دیگه نتونه بی اجازه و حتی با اجازه ی شما به نت وصل بشه .
MW_ARDEN
27-04-2014, 11:35
اره منم فک میکنم ی سرویسی باشه ، پس خودشون میتونن بگن ؟ ممنون!
ولی هر چی باشه از اینترنت نیست، فک نکنم این 1200 بیچاره بدونه اینترنت یعنی چی :n01:
این شارژ 1000 تومانی برای شما هم 9259 ریال شارژ میشه؟ وقتی شارز میکنم میزنه 20درصد تخفیف مکالمه این تاثیری توی کاهش شارژ داره؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-05-2014, 11:57
این شارژ 1000 تومانی برای شما هم 9259 ریال شارژ میشه؟ وقتی شارز میکنم میزنه 20درصد تخفیف مکالمه این تاثیری توی کاهش شارژ داره؟سلام . حدود 7.4% بابت مالیات کم میشه . راهزنی تو روز روشن . 20% تخفیف هم درصورتی هست که با کدِ مخصوصش شارژ کنین و در یک مدت معین اگر شارژ رو مصرف نکنین میپره . برای کسانی خوبه که زیاد حرف میزنند با موبایل
MOHAMMAD_ASEMOONI
03-05-2014, 12:03
برای از کار انداختن دسترسی گوشی به اینترنت :
setting > wireless and network >mobile network> تیکِ use packat data رو بردارید .
دیگه گوشی نمیتونه به نت وصل بشه .
یا خیال خودتون رو راحت کنین و وارد access point بشین و delete کنین .
حتما سرویسی چیزی فعال کردی . از بین پیامک های چرت و بیشماری که روزی هزار دفعه برات ارسال میشه ! ببین کدومشو فعال کردی !
این ایرانسل روزگارمو سیاه کرده ، صبح نصف شب ، بی خیال نمیشه ، یکی نیست بگه آخه اگه ما نخوایم این پیامکارو ببینیم باید چیکار کنیم !
با شارژ 100000 تومان اعتبار ، برنده ی 200 ریال اعتبار هدیه شوید !
مکالمه ی رایگان بین 3 صبح تا 4 صبح ! من نصف شبی به کی زنگ بزنم آخه ؟ اینم شد طرح ؟
دوس داری شارژ ایرانسل رو در چه راهی مصرف کنی ؟ توی مسابقه ما شرکت کن و یک دستگاه دسته بیل برنده شو !
اینا یک نمونه از طرح های اعصاب ایرانسل بود !
آقا معلوم نیست این ایراسل باگ داره جریانش چیه منکه تست کردم گوشی رو شارژ کردم تا یک روز خاموشش کردم بررسی کردم همه طرحها هم غیر فعال بود حالا می بینم شارژه شده 460تومان من دیگه از ایرانسل استفاده نمی کنم این خبر زیر هم بخونید خلاصه
رمزگشایی از پریدن شبانه شارژ موبایلهای اعتباری/ مشترکان ناراضی؛ اپراتورها مدعی
بررسیها نشان میدهد شارژ برخی تلفنهای اعتباری، عمدتا در تاریکی شب و وقتی مشترکان در خواب هستند کم میشود.
- See more at: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].WEogrpXK.dpu f
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hassanshaikhi
11-05-2014, 06:29
یادش بخیر دو سال پیش هم همچین مشکلی واسه من با گوشی 1200 پیش اومده بود اما برعکس:n02::n10:
EhsanCPU
11-05-2014, 17:56
با 700 تماس بگیرین و مشکل رو به اپراتور گزارش کنین
بهتون کد پیگیری میده ... اگه حل نشد دوباره با 700 تماس بگیرید ...
از قراره معلوم این کم شدن شارژ فقط برای اعتباریا هست وگرنه دائما رو جایی نشنیدم بگن هزینه ای بی خبر اضاف شده
امروزهم با 700 تماس گرفتم میگم شارژم کم میشه و کنترل ایشارژ قفل شده میخوام صورتحسابمو ببینم تا 5دقیقه مدارکم رو براش میخونم بعدش میگه دوساعت دیگه زنگ بزن الان درحال بروزرسانی هستیم هیچی دیگه همون 400تومان شارژ هم اینطوری نموم شد این بود از شارژ امروز سیمکارت من خیلی هم هوب
EhsanCPU
11-05-2014, 21:25
هزینه تماس با 700 به میزان 1 دقیقه است یعنی اگر 20 دقیقه هم صحبت کنید هزینه 1 دقیقه محاسبه می شود.
دوستان ایرانسل یک عدد اس ام اس فارسی رو چرا 16 ت حساب می کنه !!! حتی اس ام اسی که فاقد هر گونه عددی ، علامتی نقطه ای حرف انگلیسیی باشد همیشه بعد از ارسال اس ام اس میگه 16 ت کم شد !! برای شما اس ام اس فارسی چند هست??
من ازسایت irancell.ir شارژ می گرفتم برای5 تومان همیشه 100 تومان فقط کم مب کردو 4900 شارژ می کرد
اما مدتیه که 400 تومان کم می کنه !! یعنی 4625 تومان در ازای 5000 تومان شارژ می کنه
برا شما دوستان هم همین طوریه??
مرسی
mohammad_87
24-06-2014, 23:40
سلام
من هر وقت سیم کارتم رو عوض میکنم و سیمکارت ایرانسل رو میذارم همون اول پیغام میاد که هزینه آخرین پیام کوتاه شما 1500 ریال !!
هیچ طرحی نزدم و تنها سرویسی که فعاله،برای دریافت sms تماس های از دست رفته هست.حتی اگه هیچ تماسی در هنگام خاموش بودن یا در گوشی نبودن سیمکارت هم گرفته نشه این 150 تومان کم میشه.
علتش چیه؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-06-2014, 00:42
سلام
من هر وقت سیم کارتم رو عوض میکنم و سیمکارت ایرانسل رو میذارم همون اول پیغام میاد که هزینه آخرین پیام کوتاه شما 1500 ریال !!هیچ طرحی نزدم و تنها سرویسی که فعاله،برای دریافت sms تماس های از دست رفته هست.
حتی اگه هیچ تماسی در هنگام خاموش بودن یا در گوشی نبودن سیمکارت هم گرفته نشه این 150 تومان کم میشه.علتش چیه؟
سلام .
150 تومن , هزینه ی ارسال پیام به خارج از کشور هست .
به احتمال زیاد گوشیتون مخفیانه پیام میفرسته به یک شماره در خارج .
لیستِ مسجهای ارسالی رو ببینید شاید یک نسخه ازش ذخیره میشه .
البته احتمالش کمه که ذخیره بشه .
اگر برنامه ی ارسالِ پیام اتوماتیک ندارین ( مثل برنامه ی ضد سرقت که با عوض شدن سیم کارت به شماره ی تعیین شده پیام مخفی میفرسته ) پس احتمالاً بدافزار هست .
از اوپراتور سوال کنین علتش چیه , اگه گفتند نمیدونند و برنامه ای هم در گوشی ندارین که پیام اتوماتیک بفرسته , پس بهتره از شماره تلفنها و مسجها بک آپ بگیرین و هارد ریست کنین ( حالت کارخانه ) .
هزینه تماس با 700 به میزان 1 دقیقه است یعنی اگر 20 دقیقه هم صحبت کنید هزینه 1 دقیقه محاسبه می شود.
نه من 700 تماس که می گیرم تا بخواد وصل شه یه 5 دقه طول می کشه چند دقه هم که حرف می زنم کلا حول و حوش 10 دقیقه واسم 150 تومان میسفه
mohammad_87
25-06-2014, 01:22
سلام . 150 تومن , هزینه ی ارسال پیام به خارج از کشور هست . گوشیتون مخفیانه پیام میفرسته به یک شماره به خارج . لیستِ مسجهای ارسالی رو ببینید شاید یک نسخه ازش ذخیره میشه . البته احتمالش کمه که ذخیره بشه . اگر برنامه ی ارسالِ پیام اتوماتیک ندارین مثل برنامه ی ضد سرقت که با عوض شدن سیم کارت به شماره ی تعیین شده پیام مخفی میفرسته , پس احتمالاً بدافزار هست .
بدافزار که احتمال 99% ندارم.چون هم آنتی ویروس بیت دیفندر دارم که با لایسنس اصلی فعال دارم و هم مالوربایتس که ترکیب کاملیه و هر هفته هم آپدیت و اسکن میکنم و به هر چی گیر دادند پاکش کردم
اما ضدسرقت هم دارم که برای همون بیت دیفندر هست.حالا باید روی یک گوشی دیگه تست کنم یا موقتا غیرفعالش کنم.
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-06-2014, 01:38
بدافزار که احتمال 99% ندارم.چون هم آنتی ویروس بیت دیفندر دارم که با لایسنس اصلی فعال دارم و هم مالوربایتس که ترکیب کاملیه و هر هفته هم آپدیت و اسکن میکنم و به هر چی گیر دادند پاکش کردماما ضدسرقت هم دارم که برای همون بیت دیفندر هست.حالا باید روی یک گوشی دیگه تست کنم یا موقتا غیرفعالش کنم.همون ضد سرقت رو غیر فعال کنین ببینین تغییری حاصل میشه ؟ در ضمن بنده نوشته ی قبلیم رو ادیت کردم
samin_panahi
09-08-2014, 17:11
سلام
اونجور که ما متوجه شدیم همین که گوشی شارژ می شه این ایرانسل شروع می کنه به اس ام اس دادن
مسابقه ی x برای شرکت فلان کار رو بکنید
مسابقه ی y برای شرکت فلان کار رو بکنید
هر پیامکی هم که می ده کلی شارژ کم می کنه، اونقدر می ده تا شارژ تموم بشه
x و y رو لغو می کنی یکی دیگه می ده
کاری نمی شه کرد؟؟؟؟؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-08-2014, 18:29
سلاماونجور که ما متوجه شدیم همین که گوشی شارژ می شه این ایرانسل شروع می کنه به اس ام اس دادنمسابقه ی x برای شرکت فلان کار رو بکنیدمسابقه ی y برای شرکت فلان کار رو بکنیدهر پیامکی هم که می ده کلی شارژ کم می کنه، اونقدر می ده تا شارژ تموم بشهx و y رو لغو می کنی یکی دیگه می دهکاری نمی شه کرد؟؟؟؟؟سلام . اینکه اوپراتورها با کلکها و ترفندهای مختلف مردم رو سرکیسه میکنند شکی درش نیست اما تا مشترک بله نگه ( اوکی نده ) چیزی ازش کم نمیشه . اشتباهِ مردم اینه که فریبِ پیامکها رو میخورند و بهش جواب میدند . بنده سالها پیش این موضوع رو در کویت و ایران متوجه شدم و دیگه هرگز به پیامکها جواب ندادم و حذفش کردم . هرگز هم از موجودیم چیزی کم نشد
Mohammad Yek110
09-08-2014, 18:33
سلام . اینکه اوپراتورها با کلکها و ترفندهای مختلف مردم رو سرکیسه میکنند شکی درش نیست اما تا مشترک بله نگه ( اوکی نده ) چیزی ازش کم نمیشه . اشتباهِ مردم اینه که فریبِ پیامکها رو میخورند و بهش جواب میدند . بنده سالها پیش این موضوع رو در کویت و ایران متوجه شدم و دیگه هرگز به پیامکها جواب ندادم و حذفش کردم . هرگز هم از موجودیم چیزی کم نشد
سلام
محمد جان بدون اینکه جواب بدیم اعتبار کم میشه
برای ایرانسل من که اصلا از این پیاما نمیاد خوشبختانه ، مادرم همراه اول داره ، هروقت اعتبارش تموم میشه خبری از پیامک مسابقات و تبلیغات و... نیست ، هروقت شارژ میکنه این پیامکا سرازیر میشن ، به هیچکدوم هم جواب نمیده ولی از اعتبارش دزدیده میشه
samin_panahi
09-08-2014, 19:13
سلام . اینکه اوپراتورها با کلکها و ترفندهای مختلف مردم رو سرکیسه میکنند شکی درش نیست اما تا مشترک بله نگه ( اوکی نده ) چیزی ازش کم نمیشه . اشتباهِ مردم اینه که فریبِ پیامکها رو میخورند و بهش جواب میدند . بنده سالها پیش این موضوع رو در کویت و ایران متوجه شدم و دیگه هرگز به پیامکها جواب ندادم و حذفش کردم . هرگز هم از موجودیم چیزی کم نشد
حدود چند ماه پیش یه بار تو یه مسابقه شرکت کردیم ولی بعد از اون دیگه به پیامکا جواب نمی دیم
هر پیامکی که میاد کلی از شارژ کم می شه، جواب نمی دیم، خودش کم می کنه...
چکار کنم دیگه خسته شدم
مثلا اگه 5000 تومان شارژ کنم تو دو روز اونقدر اس ام اس می ده که 5000 تومان تموم شه
samin_panahi
09-08-2014, 19:14
سلام
محمد جان بدون اینکه جواب بدیم اعتبار کم میشه
برای ایرانسل من که اصلا از این پیاما نمیاد خوشبختانه ، مادرم همراه اول داره ، هروقت اعتبارش تموم میشه خبری از پیامک مسابقات و تبلیغات و... نیست ، هروقت شارژ میکنه این پیامکا سرازیر میشن ، به هیچکدوم هم جواب نمیده ولی از اعتبارش دزدیده میشه
دقیقا!!
البته ما ایرانسل داریم
همراه اول هم دائمی داریم، نمی دونم واسه پیامکای تبلیغاتی خود همراه اول به قبض هم مبلغ اضافه می شه یا نه
ولی ایرانسل پدر مارو در آورده :((
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-08-2014, 20:00
سلاممحمد جان بدون اینکه جواب بدیم اعتبار کم میشه برای ایرانسل من که اصلا از این پیاما نمیاد خوشبختانه ، مادرم همراه اول داره ، هروقت اعتبارش تموم میشه خبری از پیامک مسابقات و تبلیغات و... نیست ، هروقت شارژ میکنه این پیامکا سرازیر میشن ، به هیچکدوم هم جواب نمیده ولی از اعتبارش دزدیده میشهشاید گوشی داره از اینترنتِ کیلوبایتی استفاده میکنه و شما خبر ندارین ( برای آپدیتِ روزانه ی هواشناسی یا ساعت یا چیز دیگه ) . اگه اصلاً از اینترنت استفاده نمیکنین همه ی access point ها رو حذف کنین تا گوشی نتونه با نت تماس بگیره .
samin_panahi
12-08-2014, 15:15
شاید گوشی داره از اینترنتِ کیلوبایتی استفاده میکنه و شما خبر ندارین ( برای آپدیتِ روزانه ی هواشناسی یا ساعت یا چیز دیگه ) . اگه اصلاً از اینترنت استفاده نمیکنین همه ی access point ها رو حذف کنین تا گوشی نتونه با نت تماس بگیره .
نه هیچ اینترنتی در کار نیست
صرفا وقتی اس ام اس ایرانسل میاد شارژ کم می شه
اگه یه روز هیچ اس ام اسی نیاد شارژی هم کم نمی شه
MOHAMMAD_ASEMOONI
12-08-2014, 18:13
نه هیچ اینترنتی در کار نیست صرفا وقتی اس ام اس ایرانسل میاد شارژ کم می شه .اگه یه روز هیچ اس ام اسی نیاد شارژی هم کم نمی شهپس به احتمال 99% شما حواستون نبوده یک سرویس پیامکیِ اطلاع رسانی رو فعال کردین . سه چهار تا از پیامکها رو درج کنین تا بگم چه سرویسی رو فعال کردین . در کویت هم با این پبامکهای اطلاع رسانی و یا پیامک sms مردم رو میچاپند . مثلا یک مسج مستقیم pup up میاد روی صفحه که نوشته : اطلاعاتِ روزانه در مورد بیماری قند . اگر yes رو بزنین فعال میشه و روزی یک پیامک پزشکی و سلامت در مورد بیماری قند میاد براتون اما پول هم کم میشه ازتون یعنی مجانی نیست .قبلاً اصلا نمی نوشتند که پولی هست اما بعدش مردم اعتراض کردندحالا دیگه آخِر پیامک نوشته مبلغ این سرویس چقدر هست و با زدن cancel سرویس لغو میشه .
فکر کنم مسابقه باشه . به خاطر همین ازت کم میشه.
samin_panahi
13-08-2014, 07:21
آره مسابقه های مختلفه
هی می گه به مسابقه ی فلان خوش آمدید
سه چهارتا مسابقه ی مختلف رو تو یه روز به فاصله ی یه ربع پیامک می کنه
اونا رو لغو می کنم مسابقه های دیگه رو پیامک می کنه
تو هیچ کدوم شرکت نکردم...
برای لغو بعضیا باید laghv رو به 8282 بفرستم، برای بعضیا laghv EsmeMosabeghe رو به دوهزار و چهارده + یه عددی کنارش
یه شب نشستم نزدیک 10 تا مدل مختلف رو لغو کردم
ولی بازم چیزای دیگه می ده
MOHAMMAD_ASEMOONI
13-08-2014, 11:19
آره مسابقه های مختلفههی می گه به مسابقه ی فلان خوش آمدیدسه چهارتا مسابقه ی مختلف رو تو یه روز به فاصله ی یه ربع پیامک می کنهاونا رو لغو می کنم مسابقه های دیگه رو پیامک می کنهتو هیچ کدوم شرکت نکردم...برای لغو بعضیا باید laghv رو به 8282 بفرستم، برای بعضیا laghv EsmeMosabeghe رو به دوهزار و چهارده یه عددی کنارشیه شب نشستم نزدیک 10 تا مدل مختلف رو لغو کردمولی بازم چیزای دیگه می دهزنگ بزنین اوپراتور بگین هرچی سرویس پیامکی دارم همه رو لغو کنین . اگر بعدش باز هم پبامک اومد , دوباره زنگ برنین و با لهجه کمی تند بگین چرا لغو نشد ؟ داره پول از من کم میشه . اعتراض کنین و بگین میخوام با مسئول صحبت کنم داره هی از شارژم کم میشه
همونطور که دوستان گفتن به احتمال زیاد سرویسی رو فعال کردین ..
setareh025
30-09-2014, 12:54
برا منم اونجوریه من تماس گرفتم حل نشد بازم از شارژم کم میشه
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-09-2014, 14:20
برا منم اونجوریه من تماس گرفتم حل نشد بازم از شارژم کم میشه
سلام .
بابت هیچ چی پول کم نمیکنند .
یا پیامک میاد براتون و ازتون کم میشه یا اینترنت . غیر از این هم نیست .
اگر پیامک میاد , بگین چی توش نوشته ؟
اگر گوشیتون به نت وصل میشه , access point ها رو حذف کنین تا نتونه به نت وصل بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.