ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن بعد از چند روز

yashar_2006
26-04-2014, 18:23
با سلام
یه مشکل عجیب دارم بنده
وقتی رو هاردم ویندوز نصب میکنم تا یه مدت خوبه اما بعدش شدیداً کند میشه سیستم یعنی وقتی از هارد کار میکشم یطورایی دیگه نمیشه کاریدیگه با سیستم کرد
حتی وقتی 300 مگ فایل از یه فولدر به یه فولدر دیگه میخوام cut کنم حدودا 15 دقیقه شاید بیشتر طول میکشه در صورتی که جفت فولدر ها تو یه درایو هستن

لطفا یکی کمک کنه در ضمن گاهی که کند میشه هارد صدا میده که وقتی تازه ویندوز عوض میکنم نه از کندی خبری هست نه از صدای هارد
استفاده که از سیستم میکنم هم فقط در حد اینترنت گردی و دانلود تماشا فیلم هست

EXTREME
26-04-2014, 19:28
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید

کند بودن سیستم علاوه بر ویندوز میتونه از ویروس دمای قطعات و پاور سیستم هم باشه

حالا شما عکس رو بدید ببینم اوضاع هارد چطوره ؟

yashar_2006
26-04-2014, 22:22
خدمت شما دوست عزیز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
27-04-2014, 08:39
هارد سالم است

اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم بررسی کنید

از سلامت ویندوز ویروس و درست نصب شدن درایورها هم مطمئن بشید

دمای سی پی یو و گرافیک چقدره ؟

yashar_2006
27-04-2014, 09:58
هارد رو تقریبا چند ماه خریدم که البته یه مدت هم نصبش نکرده بودم
کابل و تبدبل برق هارد رو عوض کردم چند بار
دمای سی پی یو و گرافیک رو هم کنترل میکنم ( بگید با چه برنامه ای که براتون اسکرین شات بزارم
فقط پاور رو عوض نکردم اونم سعی میکنم امروز تست کنم

EXTREME
27-04-2014, 11:08
هارد رو تقریبا چند ماه خریدم که البته یه مدت هم نصبش نکرده بودم
کابل و تبدبل برق هارد رو عوض کردم چند بار
دمای سی پی یو و گرافیک رو هم کنترل میکنم ( بگید با چه برنامه ای که براتون اسکرین شات بزارم
فقط پاور رو عوض نکردم اونم سعی میکنم امروز تست کنم

با نرم افزار hw monitor

گزینه های نرم افزاری رو که گفتم تست کردید ؟

از موقعی که هارد جدید رو نصب کردید مشکل کندی سرعت رو دارید ؟

yashar_2006
27-04-2014, 11:26
با توجه به اینکه مدتی تو صنف رایانه مشغول به کار بودم یتقریبا وارد به این امور هستم موارد ابتدایی رو چک کردم مثل درایور ، ویندوز ، ویروس ، کابل و ....
هارد قبلیم هم یه مدت دچار مشکل شد و از کار افتاد البته یادم نیست اون موقع هم کندی داشتم یا نه
برای تست هم باید برم خونه چون الان مغازه هستم
در نهایت این نکته واسم جالبه که چرا همه چیز چند هفته عالی هست و بعد یه شبه دچار این مشکل میشم و با عوض کردن ویندوز حل میشه

EXTREME
27-04-2014, 11:43
شما با یک پاور دیگه هم تست کنید نتیجرو خبر بدید اگه بازم مشکل بود ببینیم چیکار میتونیم بکنیم

yashar_2006
27-04-2014, 14:06
فعلا پاور دم دست ندارم
تا یکی تهیه کنم فعلا این اسکرین شات تقدیم شما

EXTREME
27-04-2014, 16:18
فعلا پاور دم دست ندارم
تا یکی تهیه کنم فعلا این اسکرین شات تقدیم شما

با ورژن pro نرم افزار عکس ندید با hw monitor عکس بدید

مدل سی پی یو تون چی است ؟

yashar_2006
27-04-2014, 17:39
چشم با اونم عکس میگیرم
اینتل 2.4 یا 3 هست 2 مگ کش
برم خونه دقیقتر خدمدتو عرض میکنم
ممنونم که پیگیرین

EXTREME
27-04-2014, 18:42
چشم با اونم عکس میگیرم
اینتل 2.4 یا 3 هست 2 مگ کش
برم خونه دقیقتر خدمدتو عرض میکنم
ممنونم که پیگیرین

برای سی پی یو شما با توجه به 65 نانومتری بودن دما در لود 60 باشه تقریبا میشه گفت طبیعی است البته 56 یا 57 باشه در لود بهتره

yashar_2006
27-04-2014, 19:14
من نه تنها مشکل لود دارم بلکه داخل ویندوز هم سرعت افتضاح هست و این کندی از زمانی که سیستم رو روشن میکنم هست
حالا پیرو حرف شما امشب ایشاله پاور رو هم تست میکنم

yashar_2006
28-04-2014, 09:48
چند نسخه از نرم افزار hwmonitor رو دانلود کردم اما همه pro بودن و متاسفانه نرم افزار مد نظر شما رو پیدا نکردم
از طرف دیگه دیشب نتونستم یه پاور پیدا کنم ک تست کنم

EXTREME
28-04-2014, 10:44
................................

yashar_2006
28-04-2014, 13:52
خوشبختانه پاور نو گیر آوردم و تست کردم
متاسفانه درست نشد و حتی گاهی بدتر هم شد

الانم با این برنامه عکس میگیرم و ارسال میکنم

امید رض
28-04-2014, 13:58
دوست عزیزسیستمت ومیتونی بگی شایدبتونم کمکت کنم

yashar_2006
28-04-2014, 14:07
برنامه ای که لینک کرده بودین دانلود شد و نصب شد
تصویر جدید با پاور جدید تست

yashar_2006
28-04-2014, 14:10
cpu 3.2 2mb
ram 1g ddr2
hard 1t se
main p5ld3se
vga 8400gs 512mb
win xp sp2

اگر چیز دیگه لازمه بگم

vissoto
28-04-2014, 14:21
سلام

با تشکر ویژه از امیدخان رض. و EXTREME بزرگ .

رم شما کم است دوست عزیز

چرا XP SP3 نصب نمی کنید؟

آیا انتی ویروس هم نصب می کنید؟؟

امید رض
28-04-2014, 15:08
cpu 3.2 2mb
ram 1g ddr2
hard 1t se
main p5ld3se
vga 8400gs 512mb
win xp sp2

اگر چیز دیگه لازمه بگم
دوست عزیز 1 این که xp sp2کند ترین ویندوزه کلامشکل داره چون خودمم مشکلشوداشتم
2 این که سیپیوتون هم مشکل داره بعداز 1ماه یا چندهفته کند میشه بخواطر ضعف وریختن برنامه یا فیلم زیاد یا زیاد داغ کردن درست شدن گلوگاه هست رمتون هم سرعتش کمه

yashar_2006
28-04-2014, 15:09
تقریبا 5 سال هست که سیستم من اینه ولی چند ماه دچاره مشکل شدم
انتی ویروس ناد 32

vissoto
28-04-2014, 15:42
با نرم افزار زیر و از منوی view بخش system information چک کنید میزان رم مصرفی شما هنگام کند شدن سیستم چقدر است؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yashar_2006
28-04-2014, 17:18
دوست عزیز 1 این که xp sp2کند ترین ویندوزه کلامشکل داره چون خودمم مشکلشوداشتم
2 این که سیپیوتون هم مشکل داره بعداز 1ماه یا چندهفته کند میشه بخواطر ضعف وریختن برنامه یا فیلم زیاد یا زیاد داغ کردن درست شدن گلوگاه هست رمتون هم سرعتش کمه

این سیستم حدوادا 5 سال هست که اسمبل شده با همین ویندوز و حتی سی دی ویندوز هم همیشه همین نسخه بوده داداش و همه چیزیش برای کار بنده تقریبا خوبه البته نمیگم عالی هست ولی هنوز کار راه اندازه
در مورد سی پی یو خودمم شک دارم اما نمیتونم تستش کنم

با نرم افزار زیر و از منوی view بخش system information چک کنید میزان رم مصرفی شما هنگام کند شدن سیستم چقدر است؟

چشم داداش تست میکنم و عکس میزارم

واسه من خیلی جالبه بدونم این چند ماه که ویندوز عوض میکنم درست میشه بعدش چه اتفاقی تو سیستم میوفته که دوباره یهو سیستم کند میشه
چه چیزی باعث میشه و علتش چیه

EXTREME
28-04-2014, 18:02
این سیستم حدوادا 5 سال هست که اسمبل شده با همین ویندوز و حتی سی دی ویندوز هم همیشه همین نسخه بوده داداش و همه چیزیش برای کار بنده تقریبا خوبه البته نمیگم عالی هست ولی هنوز کار راه اندازه
در مورد سی پی یو خودمم شک دارم اما نمیتونم تستش کنم

چشم داداش تست میکنم و عکس میزارم

واسه من خیلی جالبه بدونم این چند ماه که ویندوز عوض میکنم درست میشه بعدش چه اتفاقی تو سیستم میوفته که دوباره یهو سیستم کند میشه
چه چیزی باعث میشه و علتش چیه

دمای سی پی یو تون هم در حالت idle و هم در حالت لود بالاست دما رو بیارید پایین سیستم رو خاک گیری کنید تهویه کیس رو بهتر کنید خمیر خوب به سی پی یو بزنید و فن سی پی یو رو بررسی کنید که سالمه و درست جا خورده

ویروس هم میتونه باعث افزایش دما بشه

yashar_2006
28-04-2014, 18:09
امروز خاک گیری میکنم هرچند خاک نداشت دیدم - در کیس بازه
فن سالمه - خمیر رو هم چک میکنم -
انتی ویروسم بروزه دوباره امروز اسکن میکنم کل کام رو

yashar_2006
28-04-2014, 22:23
اینم تصویر اطلاعات سیستم زمانی که 2 دقیقه هست سیستم رو روشن کردم و یک فایل رو کات کردم تو یه درایو دیگه

به نظرم cpu حاللت عادی نداره

EXTREME
28-04-2014, 22:28
سی پی یو در حالت عادی بالاست

این میتونه از ویندوز ویروس یا یک نرم افزار یا پروسس خاص باشه که این مشکل بوجود میاد بالا بودن cpu usage هم باعث بالا رفتن دما و کندی سیستم میشود

yashar_2006
28-04-2014, 22:59
الان سیستم رو اسکن میکنم
اما چطور میتونم اون برنامه خاص رو پیدا کنم ؟
با توجه به عکس زیر هم همه چی عادیه الی اونی که با قرمز مشخص کردم

EXTREME
29-04-2014, 08:21
الان سیستم رو اسکن میکنم
اما چطور میتونم اون برنامه خاص رو پیدا کنم ؟
با توجه به عکس زیر هم همه چی عادیه الی اونی که با قرمز مشخص کردم

اینکه مشکلی نداره این مربوط به idle سیستم و زمان بیکاری سیستم یعنی 85 درصد از cpu خالی است

vissoto
29-04-2014, 09:37
اینم تصویر اطلاعات سیستم زمانی که 2 دقیقه هست سیستم رو روشن کردم و یک فایل رو کات کردم تو یه درایو دیگه

به نظرم cpu حاللت عادی نداره

سلام

راستش یه مشکلی برای من پیش امده بود که دیگه نتونستم XP نصب کنم.:n02:(خودم هم نفهمیدم مشکل چی بود؟ هر کاری هم کردم درست نشد)

این مشکل این طوری بود که من یک درایو داشتم که توش فایلهای من بود ؛ وقتی که وارد درایوهای دیگر می شدم هیچ مشکلی نبود و لی وقتی وارد این درایو می شدم 4 ثانیه explorer ویندوز هنگ می کرد و وقتی هم که از درایو خارج می شدم پروسس explorer داشت 100% سی پی یو را نوش جان می کرد ؛ فن cpu با حداکثر سرعت می چرخید و تا پروسسexplorer را یک بار نمی بستم و دوباره run نمی کردم مشکل حل نمی شد(قبلا cpu من یک هسته ای بود و 100%شدن cpu usage به معنای هنگ کامل سیستم بود ؛ ولی حالا که سی پی یوی من 2هسته ای است هر کدام از هسته ها 50%درگیر میشن و سیستم فقط کند می شود!) شما سیستم را روشن کنید می بینید که اگر هیچ درایویی را باز نکنید cpu usage پایین است ولی وقتی وارد یکی از درایوهایتان می شوید cpu usage 50% میشود و کم هم نمیشود ؛حتی اگر از ان درایو خارج شوید! و فقط با بستن و دوباره باز کردن پروسسexplorer مشکل حل می شود!!!! شما چک کن اگه مشکل همینه تنها راهش نصب ویندوز 7 است!!!!!

yashar_2006
29-04-2014, 09:51
دیشب سیستم رو اسکن کردم
چنتا فایل رو شناخت که میدونستم فایل مهمی نیست
ولی امروز این راه حل شما رو تست میکنم اگر اینطور که شما میگی باشه 2 تا سوال پیش میاد
1 وقتی ویندوز نصب میکنم هیچ مشکلی نیست با درایوها !
2 وقتی سیستم روشن میکنم چرا ویندوز دیر بالا میاد ؟ حدودا 5 دقیقه

yashar_2006
29-04-2014, 09:54
راستی یه چیزی به ذهنم رسید

هارد قبلیم 500 بود
این هارد 1 ترا هست ، امکان داره مثلا هارد 1 ترا با ویندوز یا قطعات دیگه هماهنگ نباشه ؟ البته بازم سوال پیش که چرا بعد از نصب ویندوز تا یه مدت مشکلی نیست !

vissoto
29-04-2014, 09:57
هارد مشکل نداره یکی از درایوها مشکل داره!!(چون cpu usage فیکس روی 50% است!)

دلیل دیر بالا امدن ویندوز ممکن است align نبودن هارد باشد! هاردتون WD است؟؟؟؟

yashar_2006
29-04-2014, 10:11
هارد سیگیت هست

vissoto
29-04-2014, 10:15
نرم افزار زیر را اجرا کنید ببینید درایو ویندوز قرمزه یا سبزه؟

yashar_2006
29-04-2014, 13:23
اینم تست هارد
همه درایوها قرمزن و algin نشدن
اما تا جایی که میدونم algin مربوط به هاردهای وسترن دیجیتال هست

EXTREME
29-04-2014, 14:23
اینم تست هارد
همه درایوها قرمزن و algin نشدن
اما تا جایی که میدونم algin مربوط به هاردهای وسترن دیجیتال هست

الاین مربوط به هاردهای وسترن گرین است

yashar_2006
29-04-2014, 15:40
الان آیا منم بایلد هارد رو الاین کنم ؟
امروزم هم میخوام خمیر سی پی یو رو عوض کنم و اگر گیرم بیاد یه فن با هیدسینگ بزرگتر بخرم

EXTREME
29-04-2014, 15:49
تا جایی که میدونم این کار برای هاردهای وسترن گرین است و هاردهای سیگیت نیازی به اینکار ندارند

vissoto
29-04-2014, 16:11
الان آیا منم بایلد هارد رو الاین کنم ؟
امروزم هم میخوام خمیر سی پی یو رو عوض کنم و اگر گیرم بیاد یه فن با هیدسینگ بزرگتر بخرم

شما پس از اینکه یک بار وارد همه درایوهای خود شدید همه پنجره ها را ببندید و task manager را اجرا کنید . هیچ نرم افزاری را هم اجرا نکنید . task manager را اجرا کنید. اگر cpu usage 50 درصد بود .و کم نمی شد .ببینید کدام پروسس cpu را درگیر کرده است.

در اخر یک بار هم ویندوز 7 را به صورت claen install نصب کنید .(درایو C را delete و سپس از نو توسط set up ویندوز ایجاد کنید و ویندوز را نصب کنید . ) سپس ببنید مشکل ادامه داره یا خیر. (ویندوز شما برای اجرای دائمی ویندوز 7 به یک رم 1گیگ دیگر احتیاج دارد ؛ برای اجرای روان البته)

yashar_2006
29-04-2014, 16:49
تا جایی که میدونم این کار برای هاردهای وسترن گرین است و هاردهای سیگیت نیازی به اینکار ندارند

منم تا جایی که میدونم فقط واسه وسترن هست

شما پس از اینکه یک بار وارد همه درایوهای خود شدید همه پنجره ها را ببندید و task manager را اجرا کنید . هیچ نرم افزاری را هم اجرا نکنید . task manager را اجرا کنید. اگر cpu usage 50 درصد بود .و کم نمی شد .ببینید کدام پروسس cpu را درگیر کرده است.

در اخر یک بار هم ویندوز 7 را به صورت claen install نصب کنید .(درایو C را delete و سپس از نو توسط set up ویندوز ایجاد کنید و ویندوز را نصب کنید . ) سپس ببنید مشکل ادامه داره یا خیر. (ویندوز شما برای اجرای دائمی ویندوز 7 به یک رم 1گیگ دیگر احتیاج دارد ؛ برای اجرای روان البته)

این کارو میکنم داداش ولی از ویندوز سون خوشم نمیاد و گاهی کارایی مثل کد نویسی میکنم که بهتره ایکس پی باشه ، در ضمن اگر بنا به ویندوز عوض کردن باشه مشکل حل میشه اما من میخوام با همین شرایط موجود اول عیب یابی کنم بعد برم سراغ تعویض ویندوز

yashar_2006
29-04-2014, 16:50
راستی ظهر دیدم تو تسکن منجیر یه برنامه استفاده زیادی از سی پی یو میکنه
فایل kren.exe که مربوط به ناد 32 میشه ، ناد رو کلا پاک کردم ولی هنوز کندی پا برجاس

vissoto
29-04-2014, 16:51
منم تا جایی که میدونم فقط واسه وسترن هست

این کارو میکنم داداش ولی از ویندوز سون خوشم نمیاد و گاهی کارایی مثل کد نویسی میکنم که بهتره ایکس پی باشه ، در ضمن اگر بنا به ویندوز عوض کردن باشه مشکل حل میشه اما من میخوام با همین شرایط موجود اول عیب یابی کنم بعد برم سراغ تعویض ویندوز

سلام

شما نصب ویندوز را بزارین به عنوان اخرین راه حل. امیدوارم کار به ان مرحله نکشه. موفق باشید.

EXTREME
29-04-2014, 20:13
راستی ظهر دیدم تو تسکن منجیر یه برنامه استفاده زیادی از سی پی یو میکنه
فایل kren.exe که مربوط به ناد 32 میشه ، ناد رو کلا پاک کردم ولی هنوز کندی پا برجاس

نود ورژن چند است ؟ چون ورژن 5 و 6 باگ داره و رو بعضی از ویندوز ها مشکل کندی سیستم و فریز شدن سیستم را دارد و به خاطر همون پروسس هم است

yashar_2006
30-04-2014, 10:37
نود ورژن چند است ؟ چون ورژن 5 و 6 باگ داره و رو بعضی از ویندوز ها مشکل کندی سیستم و فریز شدن سیستم را دارد و به خاطر همون پروسس هم است

ناد 4 - به نظر خودمم هم بهترین ورژن ناد هست

vissoto
30-04-2014, 10:51

صبر کنید تا نظر اساتید هارد را جویا شویم.این لینک میگه هاردهای seagate تولید 2011 به بعد مشکل دارن با !XP

yashar_2006
30-04-2014, 11:54
چی بگم والا
اگر کسی انگلیسیش خوبه مطالعه کنه و یه جزوی توضیح بده به ما

yashar_2006
30-04-2014, 12:04
نرم افزاری هست بدون پاک شدن اطلاعات الاین کنه ؟

yashar_2006
30-04-2014, 12:12
کسی با این برنامه کار کرده ؟
فایل ها رو حذف میکنه ؟

این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vissoto
30-04-2014, 12:22
تا قبل از اطلاع از نظر آقایان ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هیچ نرم افزاری را اجرا نکنید.:n26:

yashar_2006
30-04-2014, 16:21
تا قبل از اطلاع از نظر آقایان ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و EXTREME ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هیچ نرم افزاری را اجرا نکنید.:n26:

حاجی اینجا هرکس نظرشو میده و قرار نیست کسی از کسی ناراحت بشه
اگر کسی عالم و وارد به امور بود نیازی نبود ما اینجا جمع بشیم
منم تا قبل از امروز شنده بودم الاین کردن مخصوص هاردهای وسترن اونم گرین هست
حالا با لینکی که دادین به اطلاعاتم اضافه شد
دیگه قرار نیست که باهم دعوا کنیم داداشی

vissoto
30-04-2014, 17:31
سلام

ممنون یاشار عزیز .

حق با شماست .

موفق باشید.

yashar_2006
30-04-2014, 18:03
سلام

ممنون یاشار عزیز .

حق با شماست .

موفق باشید.

حاجی حالا میدونی با اون برنامه الاین کنم اطلاعاتم پاک میشه ؟

vissoto
30-04-2014, 18:28
راستش من تا الان با این نرم افزار کار نکردم!
هنوز هم مطمئن نیستم مشکل از هارد شما باشد یا نباشد.
هارد من green بود که با نصب ویندوز 7 درستش کردم! ابتدا پارتیشن ویندوز را هنگام نصب ویندوز delete کردم و دوباره ساختم .

بقیه پارتیشن ها هم پس از نصب ویندوز 7 اطلاعات درایو را در درایو دیگر کپی می کردم و از طریق diskmanagment درایو را delete می کردم ودوباره می ساختم(درایوهایی که باویندوز 7 یا 8 ساخته شوندaign هستند)(البته اطلاعاتم در حد 30گیگ بود)پس از ساختن این درایو اطلاعاتم را در این می گذاشتم و درایو دیگر را delete و create می کردم!

yashar_2006
30-04-2014, 18:34
اگر مشکل از هارد هم نباشه تصمیم گرفتم این کارو کنم
شما درست میگی من شنیدم که خود ویندوز سون الاین میکنه

vissoto
30-04-2014, 18:37
در هر صورت از اطلاعات مهم خود بکاپ داشته باشید(در هاردی دیگر یا فلش یا .....)

چون ضمانتی برای حفظ اطلاعات شما نیست.

البته هارد کاملا سالم است و منظورم نیاز داشتن یا نداشتن به align بود.

yashar_2006
30-04-2014, 18:51
از دیروز کلی سرچ کردم و کلان میگن الاین کردن سرعت هارد رو میبره بالا

yashar_2006
30-04-2014, 23:01
خواستم فن سی پی یو رو چک کنم که متاسفانه فن شکست
ولی یه نو خریدم و خمیر مالیدم بهش و نصب کردم
اما متاسفانه هنوز سیستم کند هست
دیگه اعصابم نمیکشه میخوام ویندوز عوض کنم

yashar_2006
01-05-2014, 12:21
برای تست درایو ویندوز رو الاین کردم که ویندوز پرید
خخخخخخخ
امشب ویندوز نصب میکنم
ام هنوز پیدا نکردم چطور سی پی یو یوزج رو کم کنم

yashar_2006
01-05-2014, 15:42
این ترفند رو امروز پیدا کردم

اگر کسی مشکل داره تست کنه جواب بده

من که فعلا ویندوز ندارم

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که وقتی چند برنامه را باز می کنید
وآنها در حال اجرا باشند می بینیم که CPU به سرعت تمام ظرفیتش پر شده و 100 درصد در حال فعالیت است.
زمانی که ما در Task Manager مشاهده میکنیم می بینیم که این فشار را یک برنامه عادی به CPU وارد کرده است وبرای خود اولویت بالاتری نسبت به برنامه های دیگر در نظر گرفته وباعث کندی ویا حتی از کار انداختن برنامه های دیگر می شود.
برای رفع این مشکل طبق دستورات زیرعمل کنید تا بیاموزید که چگونه اولویت عملیات را در CPU یکسان قرار دهید و همه برنامه ها به یک مقدار مساوی فضا را اشغال کند.

به کلید زیر مراجعه کنید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\VXD\BIOS

داده ای از نوع DWORD با عنوان CPUPriority ایجاد کرده و یکی از مقادیر زیر را در آن وارد کنید .
مقدار 1 = عملیات پیش زمینه بالاترین اولویت را دارد ( برنامه هایی که پنجره آنها بالای دیگر پنجره ها قرار دارد )
مقدار 2 = عملیات پیش زمینه از اولویت بالاتری نسبت به برنامه های پس زمینه برخوردارند .
مقدار 3 = عملیات پیش زمینه و پس زمینه از اولویت یکسانی برخوردارند .
مقدار 0 = عملیات پیش زمینه بلادرنگ انجام می شود . ( توجه داشته باشید این حالت ممکن است باعث قفل شدن دیگر عملیات و کامپوتر شود )

نکته :
در صورت نبودن پوشه های VXD و BIOS در زیر شاخه Services خودتان آنها را ایجاد کنید

yashar_2006
02-05-2014, 18:18
نکته جدید

بعد از این که درایو c رو الاین کردم ویندوز پرید
مراحل نصب ویندوز رو ادامه دادم و سی دو رو بوت کردم
درایو c رو طبق معمول فرمت کردم و شروع به نصب کردم
فایلهای اولیه نصب کپی شد و سیستم ریستارت شد
اما وقتی قرار بود ادامه نصب از هارد شروع بشه مجدد ارور مبنی بر خواند ندشن هارد روداد
مجبور شدم دوباره سی دی رو بدوت کنم و بجای فرمت درایو کلا درایو رو حذف و دوباره ساختم تا درست شد
2 تا نتیجه گیری میکنم
1 . یا وقتی الاین بشه دیگه نمیشه ویندوز xp یا لااقل xp سرویس پک 2 نسخه 32 بیتی نصب کرد
2 . یا الاین روی هاردهای سیگیت جواب نمیده

کار ما که راه نیافتاد گفتم شاید دوستان استفاده کنن

vissoto
02-05-2014, 19:08
نکته جدید

بعد از این که درایو c رو الاین کردم ویندوز پرید
مراحل نصب ویندوز رو ادامه دادم و سی دو رو بوت کردم
درایو c رو طبق معمول فرمت کردم و شروع به نصب کردم
فایلهای اولیه نصب کپی شد و سیستم ریستارت شد
اما وقتی قرار بود ادامه نصب از هارد شروع بشه مجدد ارور مبنی بر خواند ندشن هارد روداد
مجبور شدم دوباره سی دی رو بدوت کنم و بجای فرمت درایو کلا درایو رو حذف و دوباره ساختم تا درست شد
2 تا نتیجه گیری میکنم
1 . یا وقتی الاین بشه دیگه نمیشه ویندوز xp یا لااقل xp سرویس پک 2 نسخه 32 بیتی نصب کرد
2 . یا الاین روی هاردهای سیگیت جواب نمیده

کار ما که راه نیافتاد گفتم شاید دوستان استفاده کنن

/////
موفق باشید.

yashar_2006
11-05-2014, 13:10
سلام مجدد
دوستان گرامی کمک کنید عزیزان

متاسفانه بعد اینکه ویندوز عوش کردم همه چیز درست بود اما باز از دیشب شروع شد مسخره بازیهاش
واقعا دیگه نمیددونم چکار کنم خستم کرده

yashar_2006
24-05-2014, 10:00
مردم از خنده
بالاخره مشکلم پیدا شد . خود به خود
توی تست هارد همه چیز درسته همینظور که دوستان هم گفتن
اما چند روز پیش یکی ار دوستام گفت مشکل از هارد هست ، چون اطلاعات رو به موقع و درست و مرتب به سی پی یو نمیرسونه بخاطر همین سی پی یو کم میاره و یوزیجش میره بالا
بخاطر همین تصمیم گرفتم یه هارد تهیه کنم بک آپ بگیرم بعد هارد خودمو بفرستم گارانتی
اما متاسفانه قبل از تهیه هارد جدید ، هارم از کار افتاد ( با اعلائم : صدای شدید ، عدم شناسائی هنگام بوت ، کند شدن سیستم ، هنگ چند ثانیه ای در ویندوز ، ... ) الانم باید کلی ریست کنم و کلی دستکاری کنم که شاید بیاد بالا بتونم بکاپ بگیرم