ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات در رابطه با نصب بازی ها و اجرای آنها فقط در اين تاپيک

صفحه ها : [1] 2

alex_pk
29-08-2006, 04:24
سلام دوستان گلم... :)

با توجه به اينکه تعداد تاپيک هايی که در مورد مشکلات نصب بازی ها و يا اجرای آن هاست زياد شده بود اين تاپيک رو زدم تا دوستان هر مشکلی در رابطه با نصب بازی ها و يا اجرای آنها دارند تو اين تاپيک مطرح کنند تا دوستان ديگر به ايشان کمک کنند.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

مسائلی که در اين تاپيک ميتوانيد مطرح کنيد به شرح زير است:

1)اگر مشکلی در رابطه با نصب بازی اي داريد فقط در اين تاپيک مطرح کنيد و از ايجاد تاپيک جديد خودداری کنيد.
2)اگر مشکلی در اجرا بازی اي داريد( همچنين استفاده از بازی) فقط در اين تاپيک مطرح کنيد و از ايجاد تاپيک جديد خودداری کنيد.

در صورت نياز مسائل بيشتری در اين تاپيک مطرح خواهد شد.

قوانين اين تاپيک:

1)حتماً نام بازی و مدل گوشی خود را ذکر کنيد.

2)اگر مشکل خود را مطرح کرديد برای گرفتن جواب آن(راه حل) حداقل يک روز صبر کنيد و مدام پست پشت سر هم نديد که "چرا جواب نميدين؟" يا " کسی نميخواد به من کمک کنه؟" و از اين قبيل سؤالات.

3)دوستان دقت کنند که ممکن است در اين تاپيک افراد مبتدی هم سؤال کنند پس حوصله کرده و اگر جواب سؤال ايشان را ميدانيد برای ايشان بطور کامل توضيح دهيد( و به هيچ وجه اين افراد رو مسخره نکنيد...چون شما هم روزی مبتدی بوديد!)

در صورت نياز قوانين بيشتری وضع خواهد شد!

ضمناً دوستان توجه کنند که:

درخواست بازی مورد نظر شما فقط و فقط در تاپيک زير:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از همکاری شما بينهايت سپاس گذارم. :)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |||||||||||||||

طريقه نصب بازی روی موتورولا V3x
(فقط برای گوشی های دارای مموری)

براي نصب بازيهاي جاوا روي V3X بايد به اين صورت عمل كرد .

1-
برنامه Mobile Phone Tools رو اجرا كنيد . از قسمت Multimedia studio بايد file transfer studio رو انتخاب كنيد .

در پنجره سمت راست برنامه ( Mobile phone ) - سر برگ My phone رو انتخاب كنيد . در اين سر برگ بر روي Root folder كليك كنيد . از ميان Folder هاي موجود ،( MMC ( Removable را انتخاب كنيد .

و يك فولدر جديد در اين قسمت به نام Kjava ايجاد كنيد . و وارد اين فولدر شيد .

حالا از پنجره سمت چپ برنامه ( My Computer ) - فايل jar بازي رو انتخاب كنيد و باراست كليك روي آن copy to mobile phone رو بزنيد.

2-گوشيتون رو يكبار خاموش و روشن كنيد .

3-
حالا بريم سراغ گوشي

وارد منوي Games & Apps بشيد .

دراين منو گزينه اي به نام [ Install New ] رو ميبينيد . روي اون بريد تا هايلايت بشه بعد كليد Options رو

بزنيد بعد View Storage Devices رو انتخاب كنيد . و از بين گزينه هايي كه ميبينيد Memory Card رو

انتخاب كنيد . حالا بازي كه شما تو گوشيتون كپي كرديد قابل رويته . اونو انتخاب و نصبش كنيد .

اينم 2 تا بازي :

EA sports FIFA WORLD CUP 2006 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Prince of Persia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قط يادتون باشه بعد از اين كه اين بازيهارو دانلود كرديد خودتون يه اسم كوتاه واسش بذاريد

چون موتورولا با اسامي طولاني مشكل داره .

موفق باشيد .

با تشکر از جناب V3x

طريقه نصب برنامه و بازی روی گوشی های دارای سيستم عامل سيمبيان...فايل های SIS

برنامه های گوشی های موبايل تحت سيستم عامل سيمبين (symbian) بصورت يک فايل sis پک ميشوند. در واقع پکيج قابل نصب اونها يک فايل با پسوند sis هست که در طول عمل نصب unpack ميشود و فايل های اجرايی و ساير ماژول ها و فايل های مورد نيازش رو در درايو مورد نظر بر روی گوشی قرار ميده.

برای نصب اين پکيج ها اولين کار ايجاد ارتباط بين کامپيوتر و گوشی است که به شکل های مختلفی امکان پذير است. مثلا ممکنه با استفاده از يک کابل اينفرارد (infrared) اين کار انجام بشه يا از طريق تکنولوژی بلوتوث (bluetooth) و ... که بستگی به نوع گوشی هم داره. در مورد ايجاد ارتباط ، معمولا اطلاعات مورد نياز رو از راهنمای ابزار ارتباطی که می خواهيد ازش استفاده کنيد ميتونيد پيدا کنيد.

بعد از ايجاد ارتباط بين گوشی و کامپيوتر ، در يک تقسيم بندی کلی ، به دو شکل ميتونيد نرم افزار رو روی گوشی نصب کنيد:

۱- نصب برنامه از روی کامپيوتر بطور مستقيم

در اين حالت بايد يک برنامه رابط برای نصب پکيج sis ، روی کامپيوتر نصب شده باشد. اين نرم افزار به نام PC suit بر روی CD به همراه بسته گوشی هست. البته اين نرم افزار کارهای مختلفی انجام ميده که يکی از اونها نصب برنامه های sis بر روی گوشی هست. اين برنامه بصورت رايگان از روی سايت نوکيا قابل دانلود است.

ابتدا ارتباط بين گوشی و کامپيوتر را برقرار کنيد و در منوی Tool با استفاده از گزينه Install device software می تونيد فايل مورد نظرتون رو انتخاب و بر روی گوشی نصب کنيد. اين فايل ابتدا به روی گوشی منتقل ميشود و سپس نصب می گردد. در حين عمل نصب ممکن است سوالاتی از شما پرسيده شود که مثلا می خواهيد بر روی کدام درايو نصب کنيد؟و ... .

بعنوان يک قاعده کلی سعی کنيد نرم افزارها را روی درايو حافظه اضافی نصب کنيد (چون حافظه های فلش محدود به يک ماکزيمم تعداد دفعات نوشتن هستند) مگر اينکه بنا به دلايلی لازم باشد بر روی حافظه اصلی گوشی نصب شوند. مثلا در نرم افزارهايی که برای سری های قديمی تر گوشی ها ساخته ميشد چون گوشی های قديمی تر حافظه اضافی نداشتند تنها بر روی حافظه اصلی نصب ميشدند. چنانچه از برنامه هايی که مثلا مختص گوشی های نوکيا ۷۶۵۰ ساخته شده اند می خواهيد برای ۳۶۵۰ استفاده کنيد با فرض اينکه بر روی ۳۶۵۰ اجرا ميشوند ، حتما بايد بر روی حافظه اصلی نصب شوند.

۲- ارسال برنامه بر روی گوشی و نصب آن در خود گوشی بدون نياز به کامپيوتر در حين عمل نصب

در اين روش فايل sis بر روی گوشی منتقل ميشود که بسته به روش انتقال ممکن است در فهرست Inbox در Message ها قرار گيرد يا ممکن است در فهرست مربوطه به نرم افزارهای آماده برای نصب و يا ممکن است به دلخواه در هر محلی در حافظه اصلی يا جانبی گوشی قرار بگيرد. در هر حالت با قرار دادن مکان نما بر روی فايل sis و کليک کردن بر روی آن ، برنامه بطور خودکار شروع به نصب می شود و ممکن است سوالاتی همانند آنچه در بالا توضيح داده شد از شما بپرسد.

پس از نصب برنامه آيکون مربوط به برنامه را می توانيد در صفحه اصلی منو ببينيد و سپس بسته به نوع نرم افزار آن را به فولدر مرتبط با آن منتقل کنيد

با تشکر از جناب amin-ziaei

طريقه نصب بازی و برنامه روی V3 به همراه برنامه لازم

1)گوشی خود را توسط کابل به کامپيوتر وصل کنين و برنامه P2KTOOLS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را اجرا کنيد ،حالا روی Connect کليک کنيد

(عکس قسمت اول) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2)چراغ قرمز رنگی که در پايين پنجره قرار دارد بايد سبز شود...حالا روی تپ KJava کلکيک کنيد و سپس دکمه Refresh list (که در شکل نشان داده شده است) رو بزنيد...حالا يک صفحه جديد می آيد که داره ديتا هارو از گوشيتون ميخونه.

(عکس قسمت دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3)حالا روی Install کليک کنيد و در صفحه جديد فايليی را که ميخواهيد روی گوشيتون نصب کنيد رو انتخاب کنيدد و Open رو بزنيد(file baayd جر baashd)
صفحه جديدی مياد که ميگه بازی در حال نصب شدن است.

(عکس قسمت سوم_1) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عکس قسمت سوم_2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4)حالا برنامه يا بازی روی گوشيتون نصب شده است...برای نصب برنامه يا بازی ديگر مرحله سوم را تکرار کنيد...حالا روی Restart کليک کنيد...ممکن است چدن ثانيه طول بکشد...حالا کابل رو در بياريد(از تو گوشی)...برنامه يا بازی داخل گوشی شماا Load شده است

عکس قسمت چهارم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

=================================

طریقه نصب بازی و نرم افزار روی گوشی های جاوا(سونی اريکسون و ساير گوشی ها)

1- نرم افزار و یا بازی جاوا رو دانلود کنید ...

2- به پسوند فایلی که دریافت کردید دقت کنید ... اگر فشرده بود ( فرمت zip و یا rar ) آن را از حالت فشرده خارج کنید.

3- بعد از خروج از حالت فشردگی شما یک فایل با پسوند jar مي بينيد که این فایل توسط Win Rar باز مي شود ! ولی شما اصلا نباید این فایل را باز کنید ... بلکه این فایل را به همین صورت به داخل گوشي منتقل كنيد و در داخل گوشي با کلیک بر روی آن فايل با پسوند Jar بازی و يا نرم افزار به طور اتوماتیک شروع به نصب مي كند.

نکته : در صورتیکه به فایلهایی برخورد کردید که پسوند آنها برای شما نا آشنا بود مانند : cls با inf ... این به این دليل است که شما فایل jar را به اشتباه باز کردید ...

نکته 2 : ممکن است فایلی که شما دانلود می کنید فشرده نباشد و به همان صورت jar باشد ... پس قبل از اینکه فایل را از حالت فشردگی خارج کنید توجه کنید که فایل فرمتش jar نباشد ...

با تشکر از جناب hossien9600

طريقه نصب بازی رو بقيه گوشيها رو هم بعداً ميذارم.

NINTENDO_DS
29-08-2006, 09:40
الكس جان ناراحت نشي ها ولي دوستان هر بازي رو كه اشكال دارن تو همون تاپيك مربوطه ميپرسن ديگه نيازي به تاپيك جداگانه نبود

Tamirat.laptop
29-08-2006, 12:45
سلام دوستان يك مشكل دارم بازي ghost recon3 نصب كردم ولي بعد از نصب يك نصب ديگه بنام ايكس فيل آمد بعد ا ز نصب آن
وارد بازي كه شدم از بازي پريد بيرون از كسي سوال كردم گفت بايد كد ايكس فايل رو از اينترنت گير بياري حلا من بايد چيكار كنم

alex_pk
29-08-2006, 13:24
الكس جان ناراحت نشي ها ولي دوستان هر بازي رو كه اشكال دارن تو همون تاپيك مربوطه ميپرسن ديگه نيازي به تاپيك جداگانه نبود

سلام نينتندو جان...خوبی؟

برای چی ناراحت بشم؟!
ولی حالا من يک سؤال داشتم ....اگه کسی يک بازی دانلود کرد که تو انجمن معرفی نشده بود چی؟!!

NINTENDO_DS
29-08-2006, 14:05
خب معرفي نشده باشه پس ما هم نداريم اونوقت كي ميخواد راهنمايي كنه؟

NINTENDO_DS
29-08-2006, 14:07
اصلا بازي گروه ارواح 3 براي موبايل نداره اينجا انجمن بازي بخش موبايله نه انجمن بازي براي پي سي

alex_pk
29-08-2006, 14:12
خب معرفي نشده باشه پس ما هم نداريم اونوقت كي ميخواد راهنمايي كنه؟

بخاطر همين گفتم اسم بازی رو هم بگن.... :)

اسم بازی رو ميگن و من يا بقيه دوستان امتحان ميکنيم( اگه دوستان بازيش رو داشته باشن لينک هم ميذارن)

peggy
29-08-2006, 23:30
سلام بچه ها.من تازه عضو شدم. :sad: مسخرم نكنيدا.اخه من بلد نيستم چطوري بازي نصب كنم؟لطفا راهنماييم كنيد.گوشيم n91

godsmak
30-08-2006, 11:36
من برای دوستم می پرسم.گوشی ایشون Motorola L6 هست و می خواد بدونه چه جوری توش بازی بریزه.
من که هر کاری کردم نتونستم با بلوتوس براش بریزم.در ضمن فرمت بازی هاش Jar هست.

alex_pk
03-09-2006, 06:12
طريقه نصب بازی روی v3x رو تو پست اول گذاشتم.

NINTENDO_DS
03-09-2006, 10:46
الكس جان و3 با ال6 فرق داره ها

amirtaker
03-09-2006, 13:44
سلام به دوستان من بازيafter shockرادر تايپيك درخواست بازي دانلود كردم كه آقا مهيارزحمتش روكشيده بودند من 6630دارم ولي وقتي بازي راروي گوشي ام ميريزم ازبازي مياد بيرون ميشه به من جواب بديد ممنون ميشم

alex_pk
03-09-2006, 18:31
الكس جان و3 با ال6 فرق داره ها

مگه من چی گفتم نينتندو جان؟

سلام به دوستان من بازيafter shockرادر تايپيك درخواست بازي دانلود كردم كه آقا مهيارزحمتش روكشيده بودند من 6630دارم ولي وقتي بازي راروي گوشي ام ميريزم ازبازي مياد بيرون ميشه به من جواب بديد ممنون ميشم

سلام امیر جان

بعد از نصب...گوشيتون رو خاموش کنيد و دوباره روشن کنيد.
چون اين بازی از سری بازی های Ngage هستش ،معمولاً در موقع اجرا با کمی مشکل مواجه ميشين.
البته گوشی شما که 6630 باشه اين بازی رو پشتيبانی ميکنه.

اگه نتونستی اجرا کنی...
بگو تا يه راه ديگه بهت بگم.

موفق باشی :)

NINTENDO_DS
03-09-2006, 21:15
راه ديگه اي معرفي كن منم همين مشكل رو روي ان70 دارم

amirtaker
03-09-2006, 22:31
مگه من چی گفتم نينتندو جان؟

سلام امیر جان

بعد از نصب...گوشيتون رو خاموش کنيد و دوباره روشن کنيد.
چون اين بازی از سری بازی های Ngage هستش ،معمولاً در موقع اجرا با کمی مشکل مواجه ميشين.
البته گوشی شما که 6630 باشه اين بازی رو پشتيبانی ميکنه.

اگه نتونستی اجرا کنی...
بگو تا يه راه ديگه بهت بگم.

موفق باشی :)
سلام ALEXجان راه حل دوم رو بگي ممنون ميشم چون كارنكرد :sad:

bi3tareh
05-09-2006, 13:49
سلام من موبايل n70 دارم Asphalt رو نصب كردم وقتي اجرا مي كنم صفحه ميشه 4 قسمت ! 2قسمت پايين خالي 2 قسمت بالا بازي با رنگ و روي قاطي اجرا ميشه!!
(من Sis شو نصب كردم)
كسي راه حلي نداره ؟ آخه خيلي بازيش باحاله نمي خوام از دستش بدم
كمك كنيد لطفا

godsmak
07-09-2006, 00:19
بابا گوشی مورد نظر من L6 هست نه V3x

Kolang
07-09-2006, 09:45
سلام من موبايل n70 دارم Asphalt رو نصب كردم وقتي اجرا مي كنم صفحه ميشه 4 قسمت ! 2قسمت پايين خالي 2 قسمت بالا بازي با رنگ و روي قاطي اجرا ميشه!!
(من Sis شو نصب كردم)
كسي راه حلي نداره ؟ آخه خيلي بازيش باحاله نمي خوام از دستش بدم
كمك كنيد لطفا

شما اگه میتونی چند روز دیگه هم صبر کن. شاید یا asphalt ای که من میزارم مشکلی نداشته باشی

پوول
07-09-2006, 11:40
راه ديگه اي معرفي كن منم همين مشكل رو روي ان70 دارم
عزيزم من اين بازي رو ريختم عينه ساعتم كار مي كنه شما بايد برنامه مولتي فيكس رو نصب كني تا كار كنه از خوده ان گيج بازي رو بهتر اجرا مي كنه!

NINTENDO_DS
07-09-2006, 15:46
خب اين برنامه مولتي فيكس رو بايد از كجا بيارم؟

alex_pk
07-09-2006, 16:19
خب اين برنامه مولتي فيكس رو بايد از كجا بيارم؟

بفرما نينتندو جان:

Mfix Colorfix Blzinstall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Asphalt2_Fix_N70 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ليست بازی های Ngage که رو 6630 درست کار ميکنند:

6630
Giochi funzionanti
Ashen [v1.06] [Bluetooth attivo] [NON la versione Arena Patched]
Asphalt Urban GT [v1.5.3]
Asphalt Urban GT 2 [FIX] [MFIX] [Bluetooth attivo]
Atari Masterpieces Vol.1 [MFIX] [ColorFIX]
Atari Masterpieces vol.2 [psygage ][ColorFIX] [8 MB ram necessari ]
Barakel - The fallen angel
Bomberman [MFIX]
Call of Duty [Engage] [Bluetooth attivo]
Catan [Psygage] [Bluetooth attivo]
Colin McRae 2005 [FIX] [ColorFIX]
FIFA 2004 [Engage]
FIFA 2005 [Engage] [MFIX]
FIFA 2006 [Fifa 05 + F06MOD] [MFIX]
Freestyle motocross
Ghost Recon: Jungle Storm [ColorFIX] [Bluetooth attivo]
Glimmerati [BiNPDA] [MFIX] [Bluetooth attivo]
High Seize [FIX] [Bluetooth attivo]
King of Fighters Extreme [FIX]
Marcel Desailly Pro Soccer [ColorFIX]
Mile High Pinball [BiNPDA] [FIX] [Bluetooth attivo] [cancellate Vibractrl.dll hwtricks.dll da E:\System\Libs]
MLB Slam!
Moto GP [premere il tasto rosso alla schermata N-Gage e riaprirlo]
NCAA Football 2004
NGage Academy
ONE [BiNPDA] [MFIX]
Operation Shadow [Engage]
Pandemonium [FIX]
Pathway to Glory [PWNPDA] [Bluetooth attivo]
Pathway to Glory: Ikusa Islands [Psygage] [Bluetooth attivo]
Payload
Pocket Kingdom [Psygage]
Puyo Pop
Puzzle Bobble VS [Versione FIXED 6600]
Rayman 3 [si blocca ad un certo livello per mancanza delle diagonali del joystick]
Red Faction [Bluetooth attivo]
Requiem of Hell [Engage] [FIX]
Rifts [BiNPDA] [MFIX] [ColorFIX] [Bluetooth attivo]
Sango: Three Kingdoms
Sega Rally
Snakes [Download]
Sonic N
Spiderman
Splinter Cell: Chaos Theory [Psygage] [FIX]
Splinter Cell: Team Stealth Action [Bosley] [ColorFIX]
SSX: Out of Bounds [Psygage] [MFIX]
Super Monkey Ball
System Rush [Psygage] [MFIX] [ColorFIX] [8 MB ram necessari ]
Techwars
The Elder Scrolls Travels: Shadowkey [Bluetooth attivo]
The Roots: Gates of Chaos [Psygage] [FIX] [Bluetooth attivo]
Tiger Woods PGA Tour 2004 [Psygage] [Bluetooth attivo]
Tomb Raider [FIX]
Tony Hawk's Pro Skater [FIX]
Worms World Party [Bisogna insistere]
WWE Aftershock [Engage o pSyGAGE] [MFIX]
Xanadu Next [Psygage]
X-Men Legends [Engage] [Bluetooth attivo]
X-Men Legends II [BiNPDA] [MFIX]

[COLOR=Blue]اينا اصلاً رو 6630 کار نميکنند:

Giochi con colori sfasati
>-<

Giochi non funzionanti
Alien Front
Barakel
Civilization
Crash Nitro Kart
HinterWars
The Sims Bustin' Out
Virtua Cop
Virtua Tennis
Warhammer 40,000

Giochi non ancora provati
Glory in Death
Habbo Islands
Shadow-Born
Spirits

اينم ليسی تمام بازيهای Ngage که رو N70 کار ميکنند:

N70
Giochi funzionanti
Ashen [v1.06] [Bluetooth attivo] [NON la versione Arena Patched]
Asphalt Urban GT [v1.5.3]
Asphalt Urban GT 2 [FIX] [MFIX] [Bluetooth attivo]
Atari Masterpieces Vol.1 [MFIX] [ColorFIX]
Bomberman [MFIX]
Call Of Duty [Engage]
Catan [Psygage] [Bluetooth attivo]
Colin McRae 2005 [FIX] [ColorFIX]
Crash Nitro Kart [MFIX]
FIFA 2004 [Engage]
FIFA 2005 [Engage] [MFIX]
FIFA 2006 [Fifa 05 + F06MOD] [MFIX]
Ghost Recon: Jungle Storm [ColorFIX] [Bluetooth attivo]
Glimmerati [BiNPDA] [MFIX] [Bluetooth attivo]
Marcel Desailly Pro Soccer [ColorFIX]
Mile High Pinball [BiNPDA] [FIX] [Bluetooth attivo] [cancellate Vibractrl.dll hwtricks.dll da E:\System\Libs]
NCAA Football 2004
NGage Academy
ONE [BiNPDA] [MFIX]
Operation Shadow [Engage]
Pathway to Glory [PWNPDA] [Bluetooth attivo]
Pathway to Glory: Ikusa Islands [Psygage] [Bluetooth attivo]
Pocket Kingdom [Psygage]
Puyo Pop [puyo.blz]
Puzzle Bobble VS [Versione FIXED 6600]
Rayman 3
Requiem of Hell [Engage] [FIX]
Rifts [BiNPDA] [MFIX] [ColorFIX] [Bluetooth attivo]
Sango: Three Kingdoms
Sega Rally
Snakes [Download]
Sonic N
Splinter Cell: Chaos Theory [Psygage] [FIX]
Splinter Cell: Team Stealth Action [Bosley] [ColorFIX]
SSX: Out of Bounds [Psygage] [MFIX]
System Rush [Psygage] [MFIX]
The Roots: Gates of Chaos [pSygage] [FIX] [Bluetooth attivo]
The Sims Bustin' Out
Tiger Woods PGA Tour 2004 [pSygage] [Bluetooth attivo]
Worms World Party [Bisogna insistere]
WWE Aftershock [Engage o pSyGAGE] [MFIX]
Xanadu Next [Psygage]
X-Men Legends [Engage] [Bluetooth attivo]
X-Men Legends II [BiNPDA] [MFIX]

Giochi con colori sfasati
>-<

[COLOR=Blue]اينا هم رو N70 درست کار نميکنند:
يعنی رنگشون بده يا صدا ندارند و از اين قبيل مشکلات.

Giochi non funzionanti
SpiderMan 2
HinterWars

اينا اصلاً رو N70 کار نميکنند:

Giochi non ancora provati
High Seize [FIX?] [PWNPDA?]
King of Fighters Extreme [FIX?]
Moto GP [premere il tasto rosso alla schermata N-Gage e riaprirlo] [?]
Red Faction [Trucco audio?]
Super Monkey Ball [Trucco audio?]
The Elder Scrolls Travels: Shadowkey [Trucco audio?]
The Sims Bustin' Out
Virtua Tennis
Virtua Cop
Warhammer 40,000
Pandemonium
Tomb Raider

پسر نقره ای
07-09-2006, 17:24
آقا اين بازي diner dish رو 6600 نصب نمی شه چه جوریه ؟
یعنی اصلا نه فایلی با پسوند jar ,sis نداره

godsmak
07-09-2006, 18:14
بابا نمی خواید جواب منو در رابطه با L6 بدید ، بگید منتظر جواب نمونم.

amin-3d
08-09-2006, 09:14
salam aghayon lotfan be mane taze kar ke besakhty to talareton tonestam massege bezaaram begid in w550I che tori tosh barnmae va game mishe rikht? pc suite khodesh bedard nemikhore faghat music mirizeeeeeeeee

NINTENDO_DS
08-09-2006, 09:41
شما برو به ادرس سوني اريكسون و پي سي سوييت هاي اپديت شده رو دانلود كن و از اونها استفاده كن
پسر نقره اي جان فايل جاوا هست حالا اين لينك رو هم امتحان كن

پسر نقره ای
08-09-2006, 16:02
مرسي درست بود

gloam
08-09-2006, 18:33
سلام
لطفا راهنماي tomb raider رو بهم بديد اگه هم راهنما نداره بگيد مرحله اي كه تو قبرستونه رو چطور رد كنم.
ممنون ميشم اگه كمكم كنيد

italodance
08-09-2006, 21:26
چي N-gage

اسمه مرهله و جاشو بگو

gloam
08-09-2006, 23:12
فکر کنم اسم مر حلش این باشه (St.aicard’s graveyard)
جاش رو که گفتم ولی ازش یه عکس می زارم

ebrahim rad
09-09-2006, 02:46
اول با ید خودتو به مقبره ای که دورش حصار داره برسونی و لگد زدن به در مقبره strong( ایناف ) شوی .
و بعد چند مقبره سمت چپ lara croft یک مقبره نیمه شکستخ است که روی آن یک مجسمه بال دار وجود دارد . با حول دادن مجسمه بقیه کارهایی رو که باید انجام بدی مشخصه ...//

gloam
09-09-2006, 16:02
از کمکتون ممنونم
يه سوال ديگه
مي خواستم ببينم که اين بازي ترسناکه يا نه
آخه به قسمتي رسيدم که يه نفر رو تخت خوابيده و نصف بدنش وحشتناکه يه صداي ترسناکي هم داره منم از ترس سريع بازي رو قطع کردم
حقيقتش از بازي ترسناک اصلا خوشم نمي ياد .
در کل اين بازي ترسناکه يا نه!

peggy
14-09-2006, 21:37
سلامو.ببخشيد ميشه يه نفر بگه نصب بازي هاي sis به همون صورت jar ا؟ اگه فرق داره بهم بگين چيكار كنم؟مرسي

Kolang
14-09-2006, 22:10
سلامو.ببخشيد ميشه يه نفر بگه نصب بازي هاي sis به همون صورت jar ا؟ اگه فرق داره بهم بگين چيكار كنم؟مرسي

بله. دقیقا به همون صورته

mohammad99
14-09-2006, 23:41
چرا بعضي وقتا بازي را با صدا ميكنم گير ميكنه؟بازياي سيمبين مدل گوشي6681

peggy
15-09-2006, 15:30
مرسي كمال .لطف كردي :happy:

Kolang
15-09-2006, 22:20
چرا بعضي وقتا بازي را با صدا ميكنم گير ميكنه؟بازياي سيمبين مدل گوشي6681

معمولا دلیلش کرک بازیه. اگه بازیها درست کرک نشده باشند این مشکل پیش میاد(البته با فرض اینکه ایراد از شما نباشه. مثلا چندتا برنامه ران داشته باشی و بازی رو هم اجرا کنی!!!)

mohammad99
16-09-2006, 01:25
كمال جون از بازيا خودته
برنامه رانم ندارم
يعني ميگي مال گوشيمه؟

Peyman_Ranjbar
17-09-2006, 05:08
سلام
من بازی tomb raider رو روی گوشیم نصب کردم همون که لینکش رو توی بازی های ngage گذاشتین
ولی بازی اجرا نمیشه (سریع میاد و بسته میشه)

Kolang
17-09-2006, 11:10
كمال جون از بازيا خودته
برنامه رانم ندارم
يعني ميگي مال گوشيمه؟

نه. فكر نكنم مال گوشيت باشه. احتمالا مشكل از بازيه

Kolang
17-09-2006, 11:17
سلام
من بازی tomb raider رو روی گوشیم نصب کردم همون که لینکش رو توی بازی های ngage گذاشتین

گوشيت چيه؟
all in one رو بعد از نصب بازي نصب كردي؟
اين بازي tomb raider يكي از بازيهاييه كه خيلي راحت نصب ميشه. به احتمال زياد يه كاري رو انجام ندادي كه نصب نشده. دقيق بگو چكار كردي. شايد بتونم كمكت كنم

alex_pk
17-09-2006, 12:22
سلام

کمال جان بعضی از بازی ها که تو تاپيک بازی های Ngage گذاشتی بايد حتماً بلوتوس گوشی روشن باشه (مثل کراش_ولی نوشته نشده که بلوتوس بايد روشن باشه_من بلوتوسم خاموش بود نتونستم بازی کنم)

به ايشون هم توصيه ميکنا حتماً بلوتوس گوشی رو روشن کنن(چون من هم با بازی کراش همين مشکل رو داشتم سريع ميومد و بسته ميشد...بلوتوس رو روشن کردم درست شد)

راستی کمال جان....اين تاپيک بازی های Ngage که تو امضات گذاشتی لينک تاپيک بازيهای جديد و زيبا(جاوا و سيمبيان)

هر دوشون يکی هستن

Kolang
17-09-2006, 12:41
کمال جان بعضی از بازی ها که تو تاپيک بازی های Ngage گذاشتی بايد حتماً بلوتوس گوشی روشن باشه (مثل کراش_ولی نوشته نشده که بلوتوس بايد روشن باشه_من بلوتوسم خاموش بود نتونستم بازی کنم)

به ايشون هم توصيه ميکنا حتماً بلوتوس گوشی رو روشن کنن(چون من هم با بازی کراش همين مشکل رو داشتم سريع ميومد و بسته ميشد...بلوتوس رو روشن کردم درست شد)

راستی کمال جان....اين تاپيک بازی های Ngage که تو امضات گذاشتی لينک تاپيک بازيهای جديد و زيبا(جاوا و سيمبيان)

هر دوشون يکی هستن

اين ليست بازيهايي كه بايد بلوتوس براشون روشن باشه رو من از يه فايلي شبيه هموني كه شما توي همين تاپيك گذاشتي برداشتم. من خودم بيشتر اين بازيها رو امتحان نكردم

اين دوستمون هم اگه لطف كنه و در صورت حل شدن مشكلش ما رو هم مطلع كنه خيلي خوب ميشه. ميخوام ببينم اشكال كار كجا بوده

alex جان خيلي ممنون. خوب شد گفتيا و الا حالا حالاها ملت فكر ميكردن سر كارشون گذاشتم :happy:

mohammad99
17-09-2006, 15:06
دومی بازی های مخصوص Ngage هستند که به فرمت sis کنورت شدن...و حجم بالا و گرافيک بسيار بالايی هم دارند
و قابل نصب روی ساير گوشی های نوکيا نيز هستند.

اولی،همين تاپيکی هستش که الان توش هستی! و بازی های ساير گوشی هاست(جاوا و سيمبيان)
الكس من كي بهت گفته بودم( 09-11-2006, 11:10 PM )اولي ودومي يكيه؟اومدي برام فرق سيس و ngage گفتي!

Peyman_Ranjbar
18-09-2006, 04:26
سلام
آخ شرمنده یادم رفت مدل گوشی بگم.
مدل 6630 هست.
البته بگم یه مشکل دیگه هم داره گوشیم
هر از گاهی قفل میکنه و بعد از چند ثانیه ریستارت میشه.
ولی توی برنامه ها و بازی تا حالا مشکلی نداشتم(حداقل اجرا میشده)
بیشتر موقعی که دارم مسج تایپ می کنم یا کابل شارژ رو می زنم این مشکل پیش میاد
یه بار هم فلش کردم ولی فرقی نکرده.
به نظرت از چیه؟

Peyman_Ranjbar
18-09-2006, 04:30
یه همچنین مشکلی رو قبلا با برنامه smart answer نسخه قدیمی که روی گوشی قبلیم(6600) درست کار می کرد داشتم که بعد از نصب نسخه بالا درست شد.
در مورد بلوتوث هم بگم که روشن میزارم بعد بازی رو اجرا میکنم.

Kolang
18-09-2006, 18:39
سلام
آخ شرمنده یادم رفت مدل گوشی بگم.
مدل 6630 هست.
البته بگم یه مشکل دیگه هم داره گوشیم
هر از گاهی قفل میکنه و بعد از چند ثانیه ریستارت میشه.
ولی توی برنامه ها و بازی تا حالا مشکلی نداشتم(حداقل اجرا میشده)
بیشتر موقعی که دارم مسج تایپ می کنم یا کابل شارژ رو می زنم این مشکل پیش میاد
یه بار هم فلش کردم ولی فرقی نکرده.
به نظرت از چیه؟

گوشیه منم 6630 است. اما با tomb rider که هیچ مشکلی نداشتم. نمیدونم مشکلن از کجاست
در مورد بقیه مشکلاتت هم همینطور. امیدوارم که همشون حله حل بشن :)

Kolang
19-09-2006, 01:58
كمال جون. يكي ازمشكلاتم حل شد. فايل رو از حالت زيپ در آوردم(تو كامپيوتر) بعد ريختمش رو گوشيم. الان يه فايل bin تو inbox مسجهامه. مسجهام هم روي مموريه .برنامه "پيكو درايو" هم نصبه.از قسمت "لود رم" اين فايل bin رو بايد پيدا كنم؟ هر چي ميگردم نيست.روي e بايد بگردم ديگه؟ ولي نيست. يعني در واقع نميره تو قسمت "اس ام اس هام!"
آقا مجيد از شما هم ممنون كه دارين كمك ميكنيد. :blush:

آخه مگه تو با pc suite کار نمیکنی؟
ای خداااااااااااااااااا
امان از دست شما.(الان شدم مثل اینا که برق گرفتتشون)
ببین عزیز من بهتری که با pc suite فایل رو مستقیما بریزی توی درایو e. شما با بلوتوس میریزی. خوب معلومه که به مشکل بر میخوری.
(در ضمن من چون تا حالا با بلوتوس اینجوری کار نکردم نمیدونم چطور میتونی فایلتو از inbox کپی کنی جای دیگه)

Peyman_Ranjbar
19-09-2006, 10:06
سلام
من بازی crash رو نصب کردم.الان تامب رایدر درست کار میکنه
ولی کرش کار نمی کنه
نمی دونم حالا باید کدوم بازی رو نصب کنم تا اینم درست بشه!!!!!
واقعا مسخره است!!!!!!

blackhero
20-09-2006, 00:33
آخه مگه تو با pc suite کار نمیکنی؟
ای خداااااااااااااااااا
امان از دست شما.(الان شدم مثل اینا که برق گرفتتشون)
ببین عزیز من بهتری که با pc suite فایل رو مستقیما بریزی توی درایو e. شما با بلوتوس میریزی. خوب معلومه که به مشکل بر میخوری.
(در ضمن من چون تا حالا با بلوتوس اینجوری کار نکردم نمیدونم چطور میتونی فایلتو از inbox کپی کنی جای دیگه)

آهان ! حالا فهميدم! pc suite همون رم ريدره؟!!آره .من با بلوتوث ميريزم. پس مشكل از همينه!!!(حال ميكني هوش و ذكاوت رو! 3 صوت گرفتم چي ميگي!) :tongue:

Joseph_destroy_evil
20-09-2006, 10:25
گوشیه منم 6630 است. اما با tomb rider که هیچ مشکلی نداشتم. نمیدونم مشکلن از کجاست
در مورد بقیه مشکلاتت هم همینطور. امیدوارم که همشون حله حل بشن :)

گوشی من هم 6630 هست... :rolleye:

اما خیلی خوب Tomb Rider رو اجرا می کنه... :tongue:

بدون اینکه ریست بشه... :biggrin:

Nokiafc.dll حتما باید تو Libs باشه وگرنه اصلا اجرا نمی شه... :blush:

Joseph_destroy_evil
20-09-2006, 10:32
سلام
من بازی crash رو نصب کردم.الان تامب رایدر درست کار میکنه
ولی کرش کار نمی کنه
نمی دونم حالا باید کدوم بازی رو نصب کنم تا اینم درست بشه!!!!!
واقعا مسخره است!!!!!!

مگه نمی گی که گوشیت 6630 هست؟

خوب عزیز دل برادر!!!

کراش نه تنها رو 6630 تو بلکه رو هیچ 6630 دیگه اجرا نمی شه!!!! :angry:

دیگه این "واقعا مسخره است" یعنی چه؟ :angry:

Peyman_Ranjbar
21-09-2006, 13:13
مسخرگی اون به خاطر اینه که که تا قبل از نصب بازی کرش تامب رایدر رو گوشیم کار نمی کرد.
وقتی کرش رو نصب کردن تامب رایدر درست شد.
بدون هیچ کار اضافی دیگه

حالا به نظر تو مسخره نیست؟؟؟؟؟؟؟

blackhero
23-09-2006, 01:29
آقا يه سوال فني:
1-گوشي 6600 بعضي از بازي هاي جاوا رو ساپورت نميكنه! درسته؟!!! يعني وقتي ميخواد نصبش كنه، فايل رو باز ميكنه و20-30تا فايل شامل عكس و نوشته و نقشه مياد و هيچ فايل ستاپي وجود نداره! :blink:

2- يه جوري نميشه جاوا رو به sis تبديل كرد؟!! :blink:

ممنون مي شم اگه راهنماييم كنيد.

amnhck123
27-09-2006, 15:15
گوشی من سامسونگ d820 و x700 هست و بازی جاوا می خوره و پسوندس که بازی های خود گوشی که کارخونه روش ریخته jad هست اما خود من هیچ بازی روش نمی تونم روش نصب کنم . من خود فایل رو با پسوند jad و یا پسوند jar تو گوشی میریزم . اما پیغام میده که این فایل ساپورت نمی شود

mws
27-09-2006, 22:34
بچه ها شنيدم تبديل كننده بازي هاي پلي استيشن 1 روي گوشي هاي جاوا اومده
اين موضوع صحت داره يا نه ... :blink:

desperado
01-10-2006, 14:26
بازي استراتژيك Generalsرا برای ان گیج میخواستم کسی سراغ داره؟؟

ayenehshekasteh
02-10-2006, 00:57
سلام گوشی من ان70 هست. بازی asphalt urban GT II را نصب کردم.
فایل multi fix و color fix و gt II fix for n70 را هم استفاده کردم ولی باز وقتی وارد بازی میشم رنگ ها درست نشون داده نمیشه.

Kolang
02-10-2006, 10:22
سلام گوشی من ان70 هست. بازی asphalt urban GT II را نصب کردم.
فایل multi fix و color fix و gt II fix for n70 را هم استفاده کردم ولی باز وقتی وارد بازی میشم رنگ ها درست نشون داده نمیشه.

شما اول باید برنامه colorfix رو اجرا کنی و سپس وارد بازی بشین.
در ضمن مگه شما از همون تاپیک "آرشیو بازیهای...." بازی رو نگرفتید؟ پس دیگه برای چی Multifix و gt II fix رو نصب کردی؟

4iR\/\/aLl<3r
02-10-2006, 11:04
با با چرا كسي نميگه روي Motorolla L6 چجوري بايد بازي ريخت؟

ayenehshekasteh
02-10-2006, 11:35
من هم اول اجرا می کنم بعد وارد بازی میشم. ولی هیچ اثری نداره.
خوب اگه multifix را نصب نکم که اصلا وارد بازی نمیشه. تازه بدون color fix هم امتحان کردم باز هم رنگها مشکل داره
مگه خودتون اونجا ننوشتید که بازیهایی که نوشتم colorfix نیاز به colorfix دارند.

Kolang
02-10-2006, 13:58
من هم اول اجرا می کنم بعد وارد بازی میشم. ولی هیچ اثری نداره.
خوب اگه multifix را نصب نکم که اصلا وارد بازی نمیشه. تازه بدون color fix هم امتحان کردم باز هم رنگها مشکل داره
مگه خودتون اونجا ننوشتید که بازیهایی که نوشتم colorfix نیاز به colorfix دارند.

چرا دوست من. اين بازي احتياج به colorfix داره. نمی دونم مشکلت چیه. اگه colorfix رو on كني مسلما مشكلي نبايد وجود داشته باشه. من كه تا حالا نديدم كسي به اين مشكل بر بخوره!!!

roozbeh_29676
05-10-2006, 14:29
سلام من يه n-gage دارم
بازيهاي n-gage داراي پسوند rar هستند و وقتي آنها را داخل memory ميريزم در قسمت manager گوشي ظاهر نمي شوند ( بر خلاف بازيهاي sis ) و نمي توانم آنها را نصب كنم .لطفا در اين باره من را راهنمايي كنيد . متشكرم

roozbeh_29676
05-10-2006, 14:38
سلام بازيهايي را كه براي n-gage جمع آوري كرده ايد داراي پسوند rar هستند و در قسمت manager گوشي ظاهر نمي شوند لطفا به من بگوييد چه طوري او نارو نصب كنم. متشكرم

Kolang
05-10-2006, 15:05
سلام بازيهايي را كه براي n-gage جمع آوري كرده ايد داراي پسوند rar هستند و در قسمت manager گوشي ظاهر نمي شوند لطفا به من بگوييد چه طوري او نارو نصب كنم. متشكرم

معمولا فایل های rar یا zip رو روی کامپیوتر باز میکنند.
شما با برنامه winrar (که فکر کنم همه روی کامپیوترشون داشته باشن) فایل بازی رو باز کنین. داخلش فایل sis هست. اونو بریزین داخل گوشی

arash11212
06-10-2006, 14:51
کمک در مورد نصب فایل sis روی ngage

--------------------------------------------------------------------------------

وقتی فایل sis رو توسط رمریدر روی مموری میریزم نصب نمیشود و این پیام میدهد not enouch memory to perform operation البته مموری هم 60mb جا داره وحجم فایل 23mb است

roozbeh_29676
06-10-2006, 18:10
سلام من يه n-gage دارم . يك سري از بازيهاي مخصوص n-gage داراي پسوند rar هستند ومن نمي تونم اين بازيها رو رو گوشيم نصب كنم لطقا كمكم كنيد.

Kolang
06-10-2006, 19:33
یعنی جوابی که دادم رو ندیدی؟
2 تا پست بالاتر. با شما بودم!!!

arash11212
09-10-2006, 16:20
وقتی فایل sis رو توسط رمریدر روی مموری میریزم نصب نمیشود و این پیام میدهد not enouch memory to perform operation البته مموری هم 60mb جا داره وحجم فایل 23mb است

admiral_cavandish
09-10-2006, 16:39
سلام :

من مراحل نصب رو کامل روی گوشیم که سامسونگ p850 هستش انجام می دم اما متاسفانه به محض ریختن بتزی روی گوشی پیغام install error رو بر روی گو شی می ده

بر روی گوشی ساوسونگ E720 هم کخ اصلآ کدهای java عمل نمی کنه

Kahn
14-10-2006, 15:43
كمال جان اين بازي asphalt3 روي گوشي من تا جاي كه مي نويسه gameloft مياد ولي بعد از بازي مياد بيرون لطفا بگو چه كار كنم در ضمن گوشي من 6670 است لطفا كمكم كنيد

jano_jan
14-10-2006, 20:03
سلام من يه 6600دارم برنامه ي كولورفيكس روش كارنميكونه كمك ميخواستم

Kolang
14-10-2006, 20:03
كمال جان اين بازي asphalt3 روي گوشي من تا جاي كه مي نويسه gameloft مياد ولي بعد از بازي مياد بيرون لطفا بگو چه كار كنم در ضمن گوشي من 6670 است لطفا كمكم كنيد

دلیلشو نمیدونم
اما...
عزیزم تو که گوشی سیمبین داری چرا این بازی رو میخوای نصب کنی؟
asphalt2 که سیمبین در مقابل asphalt3 که جاواه خداست. اصلا بیخیال این شو. این ورژن java برای گوشیهایی خوبه که سیمبین ندارن (بیچاره ها. گناه دارن :happy: )

Kolang
14-10-2006, 20:05
سلام من يه 6600دارم برنامه ي كولورفيكس روش كارنميكونه كمك ميخواستم

منظورت جیه که کار نمیکنه؟

jano_jan
14-10-2006, 21:04
منظورت جیه که کار نمیکنه؟
اينستال ميشه ايكونشم مياد ولي وقتي بازش ميكونم سريع بسته ميشه و هيچ اتفاقي نمى افته
در صورتي كه همون برنامه رو ان70دم كار ميكونه

Kolang
14-10-2006, 21:27
اينستال ميشه ايكونشم مياد ولي وقتي بازش ميكونم سريع بسته ميشه و هيچ اتفاقي نمى افته
در صورتي كه همون برنامه رو ان70دم كار ميكونه

الان رفتم یکمی گشتم اما...
مثل اینکه خیلی های دیگه هم همین مشکل رو داشتن.
دیدم خیلی ها میپرسیدن آیا اصلا colorfix برای OS7 هست یا نه. اینطور که پیداست نیست!!!

jano_jan
14-10-2006, 21:44
الان رفتم یکمی گشتم اما...
مثل اینکه خیلی های دیگه هم همین مشکل رو داشتن.
دیدم خیلی ها میپرسیدن آیا اصلا colorfix برای OS7 هست یا نه. اینطور که پیداست نیست!!!
اقا به هر حال ممنون

Kahn
18-10-2006, 15:10
كمال جان ميشه ليست گوشيهاي s60v1 و s60v2 رو بذاري

Kolang
18-10-2006, 17:14
كمال جان ميشه ليست گوشيهاي s60v1 و s60v2 رو بذاري

والا لیست کاملش رو اطلاعی ندارم.
گوسیهایی مثل 6630 و 6680 و N70 و ... ورژن 2 و گوشیهایی مثل 6600 و Ngage QD ورژن 1
البته فکر میکنم اینا رو میدونستی خودت!
نکنه گوشی خاصی رو میخوای بدونی؟

kojack
19-10-2006, 00:36
كمال جان sky force رو دست درد نكنه كه گذاشتي فقط روي 3250 موقع inistall كردن اين پيغام رو ميده authorisation failed لطفا كمك كن مرسي؟

Kahn
19-10-2006, 14:33
لطفا 6260 رو ميخوام بدونم

Kolang
19-10-2006, 14:36
لطفا 6260 رو ميخوام بدونم

6260
Symbian OS v7.0s, Series 60 v2.0

منبع:
gsmarena.com

Kolang
19-10-2006, 14:38
كمال جان sky force رو دست درد نكنه كه گذاشتي فقط روي 3250 موقع inistall كردن اين پيغام رو ميده authorisation failed لطفا كمك كن مرسي؟

بله درسته
متعسفانه خود فایلش مشکل داره
sorry

shovalieh_siaah
20-10-2006, 22:08
سلام - من گوشي موتورولا وي تري آي دارم - وقتي يه بازي روش نصب ميكنم وقتي كه اجراش ميكنم loading مياد و ازش رد نميشه !!! آخه چرا ؟ در نصب بعضي بازي ها هم application Error ميده ! ميشه منو راهنمايي كنيد؟ ؟ ؟ :sad: :angry:

peggy
24-10-2006, 20:33
سلام كمال جان.من گوشيم نوكياn91 .بايد بازيهاي symbian هم نصب شه ولي اصلا نميشه.فكر ميكني مشكل از چيه؟

Kolang
24-10-2006, 20:49
سلام كمال جان.من گوشيم نوكياn91 .بايد بازيهاي symbian هم نصب شه ولي اصلا نميشه.فكر ميكني مشكل از چيه؟

چه پیغامی میده؟

peggy
24-10-2006, 23:51
ميگه اون فايل رو ساپورت نميكنه.واسه همه ي بازيهاي سيمبين همينو ميگه.

Kolang
25-10-2006, 00:49
ميگه اون فايل رو ساپورت نميكنه.واسه همه ي بازيهاي سيمبين همينو ميگه.

آهان
فقط با بازیهای symbian مشکل داری
خوب واسه اینه که گوشی شما symbian 9.1 رو ساپورت میکنه. و 95% بازیهای سیمبینی که من معرفی کردم برای symbian 7 و 8 است
بیا عزیزم
اینم 3 تا بازیه سیمبین مخصوص گوشی شما

راستی...
هر 3 تا بازی محشرهههههههههه
بازی نکنی بد جوری از دستت میره

shovalieh_siaah
25-10-2006, 01:26
سلام - بابا منم هستما ! يكي نميخواد جواب منو بده ؟؟ ؟ ؟؟

shovalieh_siaah
25-10-2006, 01:28
بابا يكي به منم كمك كنه !

peggy
25-10-2006, 10:14
آهان
فقط با بازیهای symbian مشکل داری
خوب واسه اینه که گوشی شما symbian 9.1 رو ساپورت میکنه. و 95% بازیهای سیمبینی که من معرفی کردم برای symbian 7 و 8 است
بیا عزیزم
اینم 3 تا بازیه سیمبین مخصوص گوشی شما

راستی...
هر 3 تا بازی محشرهههههههههه
بازی نکنی بد جوری از دستت میره
واي مرسي كمال جون.به خدا تو خيلي زحمت ميكشي واسه هممون.مرسي ي

Nightmare_p
28-10-2006, 03:22
آقا من مشکل با نصب بازی های جاوا روی گوشیه دارم n-gage qd
در ضمن من از مموری ریدر استفاده می کنم (آیا باید تو پوشه خاصی بریزم؟)چکار کنم؟

siavash_Skh
10-11-2006, 18:37
من یه بازی دانلود کردم به صورت zip بود وقتی بازش می کنی توش پره فایل و پوشست که هیچ کودومشون .sis یا .jar نیستش این رو چه جوری نصب کنم رو گوشی ؟؟ اکثر فایل ها یا .png .class هستش

Kolang
11-11-2006, 17:02
من یه بازی دانلود کردم به صورت zip بود وقتی بازش می کنی توش پره فایل و پوشست که هیچ کودومشون .sis یا .jar نیستش این رو چه جوری نصب کنم رو گوشی ؟؟ اکثر فایل ها یا .png .class هستش

اين جور مواقع بايد ژسوند فايل را از zip یا rar به jar تغییر بدی.

siavash_Skh
11-11-2006, 18:02
ممنون آقا کمال درست شد

admiral_cavandish
14-11-2006, 01:20
آقا كلنگ من اسمتون رو نميدونم به هر حال بايد ببخشيد من مي خواستم بپرسم شما اينهمه زحمت مي كشين يه 2و3 تا بازي هم براي سا مسونگ بزاريد البته من ديدم كه خيلي از بازييا ي معرفي شده توسط شما و بقيه دوستان سامسونگ رو هم ساپورت مي كنه اما حتمآ ميدونين كه سامسونگ كمي دردسرش بيشتر از بقيه است .
اگر ممكنه چند بازي براي سامسونگ بزارين و بگيد كه كدوم مدلارو ساپودت ميكنه .
ممنون ميشم

admiral_cavandish
14-11-2006, 01:46
سلام من هم مدلهاي d820,P850,E720 دارم اما تا حالا هيچ بازي نتونستم بريزم .شما بالاخره چيكار كردين؟
آيا بازي تونستين بريزين؟
راستي كدهايي كه ميزنين عمل ميكنن؟
روي گوشيهاي من بجز E720 عمل مي كنن .
خيلي خوشحال ميشم شما كمكم كنين

Kolang
14-11-2006, 16:20
سلام من هم مدلهاي d820,P850,E720 دارم اما تا حالا هيچ بازي نتونستم بريزم .شما بالاخره چيكار كردين؟
آيا بازي تونستين بريزين؟
راستي كدهايي كه ميزنين عمل ميكنن؟
روي گوشيهاي من بجز E720 عمل مي كنن .
خيلي خوشحال ميشم شما كمكم كنين

والا من تا حالا با گوشیهای سامسونگ کار نکردم و نمیدونم چجوریه وضعیتش. اما توی تاپیکی که بازی میزارم بازیهای زیادی برای گشیهای سامسونگ معرفی شده.

قربانت
کمال

Metalzadeh
18-11-2006, 00:15
یه سوال
بعضی از بازی هارو که نصب می کنم (Jar) هنگام اجرا Application Error می ده
گوشیم هم K610i هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

A I R O I
20-11-2006, 00:55
آقا گوشی من سامسونگ T509 هستش و نميزاره با بلوتوت بازی روش بريزم..لطفاً کمکم کنيد.اصلاً رو سامسونگ ميشه بازی ريخت؟

blackhero
02-12-2006, 20:34
اين جور مواقع بايد ژسوند فايل را از zip یا rar به jar تغییر بدی.
كمال جون ميش بگي چه جوري بايد اين كار رو كرد؟ اگر منظورت تغيير نام فايل هست با پسوند jar راستش من اين كار رو انجام دادم اما افاقه نكرد، مثلا nfs carbon روي 6630 و 6600 همين مشكل رو داره!!! :sad: :sad:

Kolang
03-12-2006, 14:54
یه سوال
بعضی از بازی هارو که نصب می کنم (Jar) هنگام اجرا Application Error می ده
گوشیم هم K610i هست

ممنون میشم راهنمایی کنید

یه خاطر کرک بازیها خیلی از این بازیهای جاوا روی تعدادی از گوشیها نصب و یا اجرا نمیشن. باید بگردی شاید یه کرکی که به گوشی شما بخوره رو بتونی پیدا کنی

Kolang
03-12-2006, 14:55
آقا گوشی من سامسونگ T509 هستش و نميزاره با بلوتوت بازی روش بريزم..لطفاً کمکم کنيد.اصلاً رو سامسونگ ميشه بازی ريخت؟

شرمنده دوست من. من شخصا اطلاعاتی در مورد گوشیهای سامسونگ ندارم. اما در اینکه میشه روش بازی ریخت هیچ شکی نیست. اما چطوریش رو نمیدونم

Kolang
03-12-2006, 15:02
كمال جون ميش بگي چه جوري بايد اين كار رو كرد؟ اگر منظورت تغيير نام فايل هست با پسوند jar راستش من اين كار رو انجام دادم اما افاقه نكرد، مثلا nfs carbon روي 6630 و 6600 همين مشكل رو داره!!! :sad: :sad:

منظرت از carbon همونییه که خودم گزاشتم؟
اونا که احتیاجی به این کار ندارن. فقط کافیه با winrar اونا رو extract کنی!

blackhero
04-12-2006, 04:16
منظرت از carbon همونییه که خودم گزاشتم؟
اونا که احتیاجی به این کار ندارن. فقط کافیه با winrar اونا رو extract کنی!
آره فدات شم، ولي درد من همينه ديگه، وقتي extract ميكنم به جاي اينكه به يه دونه فايل jar تبديل بشه به 100تا فايل با پسوندهاي عجيب و غريب تبديل ميشه! اگرم extract نكنم و همينجوري بريزم توي گوشي خودش اونجا با zipman اينكارو ميكنه، اگرم zipman رو unistall كنم ديگه كلا ميگه unknown format!!!ديگه دارم ديوونه ميشم!!! :blink: :blink: :blink:

A I R O I
04-12-2006, 04:44
شرمنده دوست من. من شخصا اطلاعاتی در مورد گوشیهای سامسونگ ندارم. اما در اینکه میشه روش بازی ریخت هیچ شکی نیست. اما چطوریش رو نمیدونم

يادمه يه بار گفته بودی يه تاپيک راجع به نصب بازی روی گوشيهای سامسونگ سراغ داری که اطلاعات خوبی داره...ميشه لينکشو بزاری؟

Kolang
04-12-2006, 13:00
يادمه يه بار گفته بودی يه تاپيک راجع به نصب بازی روی گوشيهای سامسونگ سراغ داری که اطلاعات خوبی داره...ميشه لينکشو بزاری؟

شرمنده هشتبلکو جان
یادم رفت
بیا عزیز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AF

Kolang
04-12-2006, 13:05
آره فدات شم، ولي درد من همينه ديگه، وقتي extract ميكنم به جاي اينكه به يه دونه فايل jar تبديل بشه به 100تا فايل با پسوندهاي عجيب و غريب تبديل ميشه! اگرم extract نكنم و همينجوري بريزم توي گوشي خودش اونجا با zipman اينكارو ميكنه، اگرم zipman رو unistall كنم ديگه كلا ميگه unknown format!!!ديگه دارم ديوونه ميشم!!! :blink: :blink: :blink:

ای بابا
من همین الان تستش کردم. همونی که خودم گزاشته بودم! یه فایل rar اه. extract اش که میکنم یه فایل jar بهم میده!
من نمیفههم مشکلت چیه!

blackhero
04-12-2006, 20:41
ای بابا
من همین الان تستش کردم. همونی که خودم گزاشته بودم! یه فایل rar اه. extract اش که میکنم یه فایل jar بهم میده!
من نمیفههم مشکلت چیه!
حق با تو هست كمال جون،معذرت ميخوام،اما به جون خودم من اين مشكل رو در مورد خيلي از بازي ها دارم،البته نه بازي هايي كه تو زحمتشو كشيدي،بلكه بازي هايي كه به طور متفرقه از سايتهاي ديگه(مخصوصا سايت هاي خارجي) گرفتم! :sad: :sad: :sad:

حمزه
10-12-2006, 13:00
سلام
من یه گوشی k750i دارم . نصب بازی مشکل نداره ولی وقتی نصب شد کنار آیکن بازی عکس یه کلید میاد و operation failed میزنه . فکر نمی کنم به کرک هم مربوط بشه چون بازی روی W810i و موتورلا V3i اجرا شده .

Atman
16-12-2006, 13:03
آقا گوشی من 3250 هست هر جی بازی با پسوند Sis می خوام بریزم eror میده میگه NOt supported واسه چی این ریختی میشه؟
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Kolang
16-12-2006, 20:07
آقا گوشی من 3250 هست هر جی بازی با پسوند Sis می خوام بریزم eror میده میگه NOt supported واسه چی این ریختی میشه؟
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

احتمالا شما بازیهای سیمبین سری 60 رو ریختی که اینجوری میشه. گوشی شما بازیهای سیمبین 9.1 رو میشناسه

blackhero
25-12-2006, 21:37
كمال جون اين بازي تومب ريدر كه گذاشتي، براي من نصب نمي شه! ميگه: security error unable to install. گوشيم 6630 هست.
:sad: :sad: :sad:

Kolang
25-12-2006, 21:51
كمال جون اين بازي تومب ريدر كه گذاشتي، براي من نصب نمي شه! ميگه: security error unable to install. گوشيم 6630 هست.
:sad: :sad: :sad:

والا چی بگم! آخه من خودمم 6630 دارم. هیچ مشکلی باهاش ندارم! نمیدونم عیب کار کجاس!
ببینم... آنتی ویروس روی گوشیت نصبه؟ (نمیدونم چرا همینجوری الکی حدس زدم!)

apoosh
25-12-2006, 22:08
کمال جون بگو من چکار کنم؟ امروز هرچی با این تامب رایدر ور رفتم رو گوشیم نصب نشد.یعنی می خواد نصبش کنه و شکله نصب هم که می خواد پر بشه می یاد اما یکهو Error می ده و یک متن نسبتا طولانی می نویسه که آخرش هم نوشته ممکنه تاریخ موبایلتون تنظیم نباشه!!
من چکار کنم؟؟!!

Kolang
25-12-2006, 22:13
کمال جون بگو من چکار کنم؟ امروز هرچی با این تامب رایدر ور رفتم رو گوشیم نصب نشد.یعنی می خواد نصبش کنه و شکله نصب هم که می خواد پر بشه می یاد اما یکهو Error می ده و یک متن نسبتا طولانی می نویسه که آخرش هم نوشته ممکنه تاریخ موبایلتون تنظیم نباشه!!
من چکار کنم؟؟!!

نمیدونم apoosh جان
اگه ماله خودمم هم مشکل داشت شاید میتونستم بفهمم مشکل کجاس. اما پیغامی که میده خیلی عجیبه! به نیریپش میاد که حل شدنی باشه. اگه تا فردا درست نشد میرم ببینم کسه دیگه هم این مشکلو داشته یا نه! الان نمیتونم. شرمنده

blackhero
26-12-2006, 03:57
والا چی بگم! آخه من خودمم 6630 دارم. هیچ مشکلی باهاش ندارم! نمیدونم عیب کار کجاس!
ببینم... آنتی ویروس روی گوشیت نصبه؟ (نمیدونم چرا همینجوری الکی حدس زدم!)

نه كمال جون، من كلا از انتي ويروس بدم مياد(چه براي موبايل چه كامپيوتر)، چون همش ارورهاي بيخودي ميده و از اين جور حرفا...
راستش اين مشكل براي خودمم هم عجيبه. بيزحمت اگه حدسه ديگه اي زدي بگو
مرسي.;)

apoosh
26-12-2006, 12:43
واسه منهم اگه تونستی یه کاری بکن. خیلی دوست دارم این تامب رایدر را بازی کنم

samad1agha
26-12-2006, 13:03
دوستان چطوري ميتونم يه بازي كه نصب شده رو پاكش كنم گوشيم 7610

اخه 1بار بيشتر بازي نكردم ازم كود ميخواد راهنمايي نمي كنيد بازيش تخته نرده متشكرم

Kolang
26-12-2006, 13:52
blackhero و apoosh عزیز
امروز یه نگاهی انداختم. تقریبا 20 درصد افراد با این بازی مشکل داشتن و بازی روی گوشیشون نصب نمیشه. اما کسی راه حلی براشون پیشنهاد نداده. فعلا همین نسخه ها از این بازی موجوده. اگه فیکسی براش پیدا شد حتما خبرتون میکنم

Kolang
26-12-2006, 13:55
دوستان چطوري ميتونم يه بازي كه نصب شده رو پاكش كنم گوشيم 7610

اخه 1بار بيشتر بازي نكردم ازم كود ميخواد راهنمايي نمي كنيد بازيش تخته نرده متشكرم

menu / tools / manager
اسم بازی رو انتخاب کن. C رو بزن و ok کن. بازی آنیستال میشه
اگه در این لیست اشم بازی نبود. باید بری به پوشه e:\system\apps در اونجا پوشه ای هست که فایل های بازی درونش کپی شده. باید پوشه رو پیدا کنی و پاکش کنی. بعضی از بازیها پوشه ای با اسم بازی ایجاد میکنن بعضی ها هم با یه اسم دیگه. اگه اسم خود بازی رو پیدا نکردی توی پوشه های بالای لیست باید بگردی تا پیدا کنی(از روی آیکون میشه تشخیص داد)

samad1agha
26-12-2006, 14:41
متشكرم فقط اگه ممكنه راهنمايي كنيد
بازي تخته ازم يوزر و پسورد ميخواد بعد هم بهم ميگه روي گزينه دانلود گليك كنيد وقتي هم اين كار رو انجام ميدم
كلي طول ميكشه اچه كاركنم؟ 7610
همه بازي ها يوزر پسوورد ميخواد بايد از كجا بياوريم تخته نرد و بيليارد ميخوام با يوزر و پسش لطفا

ali63
27-12-2006, 17:22
سلام
من چندس قبل بازی sims 2 را که بخ صورت زیپ بود خواستم نصب کنم ولی نمیتونم البته یک نرم افزار مایکروسافت ورد هم است که مخصوص گوشی های جاواست که به صورت winzip است من چطوری انها را به گوشیم بریزم
اسم گوشیم w700i
منتظر جواب شما عزیزان هستم
متشکر

ali63
27-12-2006, 17:24
سلام
من چندی قبل بازی sims 2 را که بخ صورت زیپ بود خواستم نصب کنم ولی نمیتونم البته یک نرم افزار مایکروسافت ورد هم است که مخصوص گوشی های جاواست که به صورت winzip است من چطوری انها را به گوشیم بریزم
اسم گوشیم w700i
متشکر

mamadjavad
27-12-2006, 20:04
سلام

موقع شروع بازی تام رایدر (بازیn-gage با فرمت sis برای سری 60 )تو همین ابتدای کار بعد از new game پیغام:

ipc: unable to switch to 1 .quiting

میده . چرا؟

Kolang
28-12-2006, 08:50
متشكرم فقط اگه ممكنه راهنمايي كنيد
بازي تخته ازم يوزر و پسورد ميخواد بعد هم بهم ميگه روي گزينه دانلود گليك كنيد وقتي هم اين كار رو انجام ميدم
كلي طول ميكشه اچه كاركنم؟ 7610
همه بازي ها يوزر پسوورد ميخواد بايد از كجا بياوريم تخته نرد و بيليارد ميخوام با يوزر و پسش لطفا

بازیها رو از کجا گرفتی؟
بازیهایی که اینجا معرفی میشن معملا احتیاجی به این چیزا نداره!

Kolang
28-12-2006, 08:51
سلام
من چندی قبل بازی sims 2 را که بخ صورت زیپ بود خواستم نصب کنم ولی نمیتونم البته یک نرم افزار مایکروسافت ورد هم است که مخصوص گوشی های جاواست که به صورت winzip است من چطوری انها را به گوشیم بریزم
اسم گوشیم w700i
متشکر

شما باید با برنامه winrar فایل رو extract کنی و فایل jar رو روی گوشیت نصب کنی

Kolang
28-12-2006, 08:52
سلام

موقع شروع بازی تام رایدر (بازیn-gage با فرمت sis برای سری 60 )تو همین ابتدای کار بعد از new game پیغام:

ipc: unable to switch to 1 .quiting

میده . چرا؟

سلام
این بازیه تام رایدر روی خیلی از گوشیها (حدود 30 درصد) مشکل داره. روی بعضی ها نصب نمبشه و یا اجرا نمیشه. احتمالا شما هم از همون دسته هستید

ali63
28-12-2006, 14:05
سلام
من فایل را extract کردم ولی فایل با پسوند jar نیست
محض اطلاع من این بازی را از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کرده ام

ali63
28-12-2006, 14:10
من روی فایل کلیک راست کرده ام و در قسمت general درگزینه change فایل را به win rar تغییر داده ام ولی وقتی رر شده را extract میکنم یا داخل وین رر به فایل ها نگاه میکنم فایلی با پسوند jar نمی بینم

ali63
28-12-2006, 14:16
فایلها یا فولدر هستند یا با پسوند class
نه تنها بازی sims2
بلکه خیلی از نرم افزارها این شکلی هستند
قربون شما
فقط زودتر
مرسی

Kolang
28-12-2006, 14:46
خوب احتمالا شما باید پسوند فایل رو از rar به jar تغییر بدی.
میخوای لینک فایل رو بده تا خودم یه نگاهی بندازم

mohammad_1000
28-12-2006, 20:53
سلام دوستان این برنامه وین رار فارسی هستش که میشه خیلی راحت تر با هاش کار کرد

دانلود:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

ali63
30-12-2006, 00:26
ممنون
مسئله حل شد
مرسیییییییییییییییییییییی ییی

SAMAN_S_01
02-01-2007, 22:15
میشه بگید یه فایل zip رو چجوری نبدیل به jar کنم 0توضیح کامل بدین)
مرسی

Kolang
04-01-2007, 00:04
میشه بگید یه فایل zip رو چجوری نبدیل به jar کنم 0توضیح کامل بدین)
مرسی

My computer > Tools > folder options > View
تیک جلوی Hide extention for known file type رو بردار
حالا اسم فایل میشه مثل این
mario.rar
میتونی rar رو به jar تبذیل کنی

mamadjavad
04-01-2007, 19:29
سلام

یکی از مشکلایی که موقع اجرای بازیهای n-gage با فرمتsis روی s60 وجود داره اینه که با وجود این که هیچ برنامه دیگه ای در حال اجرا نیست و گوشی هم تازه ریست شده پیام full memory , close some application میده. چی کار باید کرد ؟ با اینکه حدود 7.7mb خالیه؟

mohammad_1000
04-01-2007, 23:34
خوب مشخصه دیگه دوست عزیز مموریت جا نداره که بازی ران بشه فضای کافی میخواد تا ران بشه
موفق باشید

Kolang
05-01-2007, 00:32
سلام

یکی از مشکلایی که موقع اجرای بازیهای n-gage با فرمتsis روی s60 وجود داره اینه که با وجود این که هیچ برنامه دیگه ای در حال اجرا نیست و گوشی هم تازه ریست شده پیام full memory , close some application میده. چی کار باید کرد ؟ با اینکه حدود 7.7mb خالیه؟

اگه منظورت گاهی اوقاته که کاملا طبیعیه
مثلا بازیه asphalt رو اجرا میکنی، دفعه بعد این پیغام رو میده. دمنظورت اینه؟
اگه اینه که عادیه. این مواقع گوشی رو باید خواموش و روشن کنی. همین

padad
06-01-2007, 01:42
salam bacheha khaste nabashid . man bazie worms ro ro goshim rikhtam (6630) vali ta miri dakhele bazi miad biroon hame kara ham kardam bolotosamam roshan kardam oon file ham nasb kardam nemidonid bayad chikar konam faghat 1 bar shansi oonam nemidonam chi shod ke ye dafe ejra shod vali rangash kharab bood barname color fixam nasb kardam vali dige ejra nashod ke nashod har ki midone moshkelesh chiye lotfan bem bege mamnoon misham khodafez

padad
06-01-2007, 01:45
baziye Ashen ham hamin tor ta mikhad varede bazi she mige memori pore dar hali ke memori gooshim 8 meg khaliye memori kartamam 56 megesh khaliye dardesh chiye akheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ALI_PERS!@N
06-01-2007, 01:53
baziye Ashen ham hamin tor ta mikhad varede bazi she mige memori pore dar hali ke memori gooshim 8 meg khaliye memori kartamam 56 megesh khaliye dardesh chiye akheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

man gooshim 6600 ast va memory 256 avayel masalan baziye tony hawks ra bad az 2 ya 3 bar nasb kardan dorost nasb mishod bad mishod bazi kard bad ham bazi oghat be hafezeye bishtar ehtiag dare bishtar az 56 bazi oghat gooshit support nemikone ta onjayi ke yadame in Ashen hamishe moshkel dashte

bebakhshid agar in matlab kareto hal nakhad kard va khahesh mikonam agar hal kard

Kolang
06-01-2007, 08:25
salam bacheha khaste nabashid . man bazie worms ro ro goshim rikhtam (6630) vali ta miri dakhele bazi miad biroon hame kara ham kardam bolotosamam roshan kardam oon file ham nasb kardam nemidonid bayad chikar konam faghat 1 bar shansi oonam nemidonam chi shod ke ye dafe ejra shod vali rangash kharab bood barname color fixam nasb kardam vali dige ejra nashod ke nashod har ki midone moshkelesh chiye lotfan bem bege mamnoon misham khodafez

اینو میدونم که واسه 6630 باید پشت سر هم اجرا کنی این بازی رو تا بالا بیاد. اما تضمینی هم نیست. ممکنه 20 بار هم open کنی ولی اجرا نشه. شانسیه

siavash_Skh
10-01-2007, 12:47
آقا کمال گل
یه حالی به این تاپیک سیمبین 9.1 بده این رو چندین بار از شما خواستم

حداقل به ما یاد بدید که شما چجوری این بازی ها رو پیدا می کنید تا من هم همین کار رو بکنم و خودم این بازی ها رو بذارم

ممون میشم

Kahn
12-01-2007, 08:55
ميشه برنامه اي رو معرفي كنيد كه بازي هاي موبايل رو روي كامپيوتر اجرا كنه

ali_r_h
26-01-2007, 18:54
سلام من تازه n73 خریدم.وقتی بعضی بازیهای زیرنصب می کنم مثل بازیهای زیر پیغام میده گوشی نمی تونه بازی رو نصب کنه؟
brothersInArms3D,MidnightBowling3D,Football3D
در ضمن این ارور رو میده:critificate may not be valid,is expierd or phons data setting may be incorrect
البته رو فایلهای دیگه هم که حجمش از 1 مگ بیشتر همین طوری.
اگه میشه 1 راهنمایی بکنین.

vahid69
29-01-2007, 18:10
سلام.
از زحماتتون ممنونم .
یه سوال داشتم : رزولیشن بازی های n71 با n73 & n93 یکی هست ؟

Kolang
29-01-2007, 21:48
سلام من تازه n73 خریدم.وقتی بعضی بازیهای زیرنصب می کنم مثل بازیهای زیر پیغام میده گوشی نمی تونه بازی رو نصب کنه؟
brothersInArms3D,MidnightBowling3D,Football3D
در ضمن این ارور رو میده:critificate may not be valid,is expierd or phons data setting may be incorrect
البته رو فایلهای دیگه هم که حجمش از 1 مگ بیشتر همین طوری.
اگه میشه 1 راهنمایی بکنین.

بازیها symbian 9 هستند دیگه؟
اگه آره... من که نمیدونم مشکل از کجاس
اما یه کاری بکن
فایل بازیها رو بریز روی مموری کارتت و ار اونجا نصبش کن;)

Kolang
29-01-2007, 21:53
سلام.
از زحماتتون ممنونم .
یه سوال داشتم : رزولیشن بازی های n71 با n73 & n93 یکی هست ؟

بله...;)
.

Kolang
29-01-2007, 22:00
ميشه برنامه اي رو معرفي كنيد كه بازي هاي موبايل رو روي كامپيوتر اجرا كنه

اجرای بازیهای جاوا روی کامپیوتر

siavash_Skh
30-01-2007, 15:17
سلام

می شه راجع به C2doom توضیح بدید

mslove
06-02-2007, 22:16
از بازی خورهای عزیزی که توانسته اند بازي super miner را به پايان برسانند خواهشمندم که راه عبور از مرحله 64 بازي را راهنمائی کنند .

Kolang
06-02-2007, 22:40
سلام

می شه راجع به C2doom توضیح بدید

یه نوع امولاتور موبایله برای تعدادی از بازیها
از جمله doom یا duck nukem
فکر کنم به خاطر اینکه در اصل برای بازیه دوم ساخته شده، اسمش اینه;)

Kolang
06-02-2007, 22:42
از بازی خورهای عزیزی که توانسته اند بازي super miner را به پايان برسانند خواهشمندم که راه عبور از مرحله 64 بازي را راهنمائی کنند .

فقط میتونم بگم ایول به این پشت کار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حتی اگه فرصت بازی کردن هم داشتم بعید بود به مرحله 64 میرسیدم
شما قیه بازیهای رو هم اینجوری بازی میکنی؟
یعنی اگه توی رد کردن مراحل بازیها مشکل داشتیم، بیاییم سراغ شما؟;)

soleares
07-02-2007, 20:31
دوستان می خواستم بگم من نمی تونم بازی ها رو نصب کنم !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی های آقا مهدی ...

صفحه اول تاپیک رو هم خوندم .. اگه میشه کمک کنید ...

sony ericsson w810i

thank you

Kolang
07-02-2007, 21:15
دوستان می خواستم بگم من نمی تونم بازی ها رو نصب کنم !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی های آقا مهدی ...

صفحه اول تاپیک رو هم خوندم .. اگه میشه کمک کنید ...

sony ericsson w810i

thank you

سامان جان
کدوماش مشکل داره؟
کلن هیچ کدوم نصب نمیشه یا بعضی هاش؟

mslove
09-02-2007, 20:06
فقط میتونم بگم ایول به این پشت کار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حتی اگه فرصت بازی کردن هم داشتم بعید بود به مرحله 64 میرسیدم
شما قیه بازیهای رو هم اینجوری بازی میکنی؟
یعنی اگه توی رد کردن مراحل بازیها مشکل داشتیم، بیاییم سراغ شما؟;)

خواهش میکنم آقا کمال شما لطف دارین
من هم وقت چندانی ندارم اما سعی میکنم هر وقت بیکار شدم یه بازی رو تموم کنم
اگه بتونم مشکلو حل کنم با کمال میل در خدمتم

nokia@sony
11-02-2007, 18:14
می خواستم بدونم برنامه color fix برای 6600 موجود هست یا نه .
اون color fix کمال جان به 6600 نمیخوره .

mohammad_1000
11-02-2007, 18:30
سلام دوست عزیز این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا این انجمن انجمن بازی ها میباشد و شما باید درخواستتونو در این تاپیک مطرح کنید
موفق باشید...

Kolang
11-02-2007, 19:09
می خواستم بدونم برنامه color fix برای 6600 موجود هست یا نه .
اون color fix کمال جان به 6600 نمیخوره .

اشتباه نمیکنی؟
مشکلت باهاش چیه؟
نصب نمیشه یا مشکل دیگه ای داره؟!

در ضمن آقا محمد
این مشکل ایشون 100 درصد به همین انجمن بازیها مربوطه و ربطی به برنامه ها نداره

nokia@sony
12-02-2007, 16:16
این color fix هیچ تغییری در گوشی من ایجاد نمیکونه و تمام بازی ها که رنگاش خراب درست نمیشه .
تو یه فرم خارجی خوندم که برا 6600 color fix موجود نیست .
نمیدونم برنامه crapy color رو معرفی کرده بود ولی من پیداش نکردم .
اگه لطف کنید یه جستجو برا ما بکنید ممنون می شم .

rasoul_s
12-02-2007, 19:03
سلام
اشکال من روی نصب کالر فیکس برای اجرای بازیهای انگیج روی گوشیهای سری 60
در واقع این طوری بگم کالر فیکس روی گوشی من کار نمیکنه ،نصب میشه ولی وقتی اجراش میکنی هیچ عکس العملی نشون نمیده و بازی رنگاش به همریختست
به خاطر همین یه بازی انگیج که با حجم 50 مگ بود دانلود کردم ولی رنگاش به هم ریختست:sad:

به یه کالر فیکس که روی 3230 یا حتی 6600 کار کنه نیاز دارم تا رنگ بازی رو درست نشون بده
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟

Novembers Doom
13-02-2007, 17:02
بازیهای 2 قسمتی را چه جوری باید رو گوشی نصب کرد؟

mohammad_1000
13-02-2007, 19:42
بازیهای 2 قسمتی را چه جوری باید رو گوشی نصب کرد؟

کاری نداره دوست عزیز جفت فایلو در داخل گوشی کپی کنید و یکی فایل اول هستش و یکی فایل دوم و اگر یکی رو خاستید نصب کنید و ارور داد معلوم میشه که فایل دو هست و باید او یکی فایلو نصب کنید و بعد دومی رو
موفق باشید

mehdi_vsgh
14-02-2007, 07:33
سلام آقا من وقتی بخوام بازی یا حتی هر برنامه دیگه ای را نصب کنم این پیغام میاد
authorisasion faild!

گوشی من 6600 بیده!!
راه حل چیست؟؟

mehdi_vsgh
14-02-2007, 17:15
سلام آقا فرضا ما یه بازی نصب کردیم حالا میخوایم اونو پاک کنیم چطوری این امکان پذیره؟؟

ضمنا اگه ممکنه جواب سوال قبلی هم بدین

ممنون از لطف شما

mohammad_1000
14-02-2007, 18:55
گوشیتو ریست کن درست میشه
موفق باشید

mohammad_1000
14-02-2007, 18:56
و برای پاک کردن بازی تو همون تاپیکی که ایجاد کردید توضیحات داده شده
موفق باشید

hmdd
18-02-2007, 02:40
من بازی fifa06.sis n-gage رو رو 6680 نصب کردم از ولی صدای بازی رو اجرا نمیکنه از اپشن ولوم رو 100% کردم بازم کار نکرد همین مشکل رو با fifa06 gameloft جاوا هم دارم لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

mohammad_1000
18-02-2007, 10:39
این بازی ها بر رویه یک گوشی جواب نمیده
اگه اینجوریه باید ریست کنی گوشیتو نا درست بشه
موفق باشید

reza_021
18-02-2007, 22:47
ببخشيد سيستم عامل 5300 چيه ؟اگه ميشه بازي براي اون هم بزاريد

Arman_sh_rad
10-03-2007, 23:20
با سلام
من گوشي 3250 دارم كه پسوند sis را support نمي كنه در حالي كه سيستم عاملش Symbian هست . همينطور كه مي دونيد در حال حاضر بهترين بازي ها و نرم افزارها با فرمت sis موجوده . چيكار مي شه كرد ؟

Kolang
12-03-2007, 15:56
ببخشيد سيستم عامل 5300 چيه ؟اگه ميشه بازي براي اون هم بزاريد

سیستم عامل نداره
اما از جاوا پشتیبانی میکنه
بازیهای جاوا 240x320 بر روی گوشی شما نصب میشن;)

Kolang
12-03-2007, 15:57
با سلام
من گوشي 3250 دارم كه پسوند sis را support نمي كنه در حالي كه سيستم عاملش Symbian هست . همينطور كه مي دونيد در حال حاضر بهترين بازي ها و نرم افزارها با فرمت sis موجوده . چيكار مي شه كرد ؟

به خاطر اینکه اون بازیها و برنامه هایی که شما امتان کردی برای سیمبین های 6 و 7 و 8 بودند ولی گوشی شما سیمبین 9.1 هستش
مثلا بازیها زیر روی گوشی شما به راحتی نصب و اجرا میشن

garooc
14-03-2007, 11:51
سلام
ميخواستم بدونم چطوري رزوليشن 240*320 به 208*176 يا 220*176 تبديل كنم
گوشي من w810 است

Kolang
14-03-2007, 16:09
نمیشه دوست عزیز
گوشی شما زرولوشنش 176x220 اه و بازیهای 176x208 و 176x220 به خوبی روش اجرا میشن
تعداد اونها هم که خیلی زیاده
دیگه مشکلتون چیه پس؟

Alfred158188
14-03-2007, 22:36
سلام ،خسته نباشی.
من چند تا بازی دانلود کردم بعد از حالت rar خارجشون کردم و فرستادمشون روی گوشی ولی گوشی اصلا اون فایل ها رو نمی شناخت.(Samsong D-600)

Kolang
18-03-2007, 15:29
آموزش نصب برنامه و بازی روی سامسونگ بوسیله بلوتوث ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

samir_dante
22-03-2007, 15:02
سلام دوستان یه کمکی بهم بکنید بعضی از بازی های موبایل وقتی دانلودشون میکنم فرق داره و اصلا تو هیچ گوشی نمیخونه اینا رو چجوری باید اجرا کنم یه عکس هم ازش گرفتم
ممنون میشم راهنماییم کنید

hpsystem1
23-03-2007, 15:30
میخوام بازی n-gageرو روی n90 نصب کنم باید چه کار کنم؟

hpsystem1
23-03-2007, 15:44
کلنگ جان خواهش میکنم با من تماس بگیر خیلا فوری است شماره ی من هم به صورت پیام خصوصی واست send کردم

Kolang
23-03-2007, 15:47
سلام دوستان یه کمکی بهم بکنید بعضی از بازی های موبایل وقتی دانلودشون میکنم فرق داره و اصلا تو هیچ گوشی نمیخونه اینا رو چجوری باید اجرا کنم یه عکس هم ازش گرفتم
ممنون میشم راهنماییم کنید

آدرس بار رو ببین
نوشته:
sonic.... .jar.zip
درسته؟
قسمت .zip اش باید حذف بشه
یعنی، پسوندش باید بشه jar

Kolang
23-03-2007, 15:50
میخوام بازی n-gageرو روی n90 نصب کنم باید چه کار کنم؟

به طور کامل و واضح در تاپیک مربوطه توضیح دادم
هیچ جای سوالی هم نیست!
در هر صورت، بازم اگه مشکلی داشتی، امشب در خدمتم
الان دارم میرم بیرون:20:

hpsystem1
23-03-2007, 16:32
color fix رو اجرا میکنم هیچ تغییری رو گوشی ایجاد نمیکنه و رنگها همه بهم ریخته هستند
color fix ham on mikonam

Kolang
23-03-2007, 18:42
اسم بازی؟
وقتی colorfix رو اجرا میکنی... رنگهای صفحه بهم میریزه، ولی وقتی وارد بازی میشی، باز هم رنگ ها بهم ریختس؟
بدون اجرای colorfix هم اگه وارد بازی بشی، باز رنگها بهم ریختس؟

aria666
27-03-2007, 21:57
سلام ..................من با بازی asfalt مشکل روی گوشی n70............یعنی رنگهلش بد و تصویر بهم ریخته است ................کمک کمک کمک کمک کمک کمک

m01dalton
03-04-2007, 04:05
کمممممممممک ...من میتونم با کا750 بازی های 176*208 , و سایز 240 *. .. رو بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

vahid69
03-04-2007, 17:45
سلام.

می خواستم ببینم این مموری که موقع اجرای بازی های ان گیج می زنه فول چیه؟
مثل بازی های سیمز و آشین و ...

میشه زیادش کرد ؟
یا میشه با نرم افزاری از مموری کارت گرفت؟

ممنون.

Lovelyman
03-04-2007, 17:49
من با بازي هاي the sims2 pets.jar version 4.4.80 format java و needforspeed carbon version 1.1.70 java و wsc2007(snooker( version 0.0.1 java مشكل دارم گوشيم هم 7610 هه وقتي ميخوام بريزمشون ميگه:unabale to install invalid version!!!!!!!!! چي كا كنم همه اين ها هم تو فروم بوده دانلود كردم

Lovelyman
05-04-2007, 16:01
سلام من نمي دونم گوشيم چه مشكلي داره چنتا بازي ديگه هم گرفتم ولي فقط دو ستاش درست بود بقيه مشكل قبلي رو داشتن نسكار 07 و بيليارد جديد رو هم نصب كردم ولي بالا نمياد يعني نصب شده ولي وقتي مي خوام بازي كنم هرچقدر اپن مي زنم باز نميشه!!!

Kolang
05-04-2007, 20:02
سلام من نمي دونم گوشيم چه مشكلي داره چنتا بازي ديگه هم گرفتم ولي فقط دو ستاش درست بود بقيه مشكل قبلي رو داشتن نسكار 07 و بيليارد جديد رو هم نصب كردم ولي بالا نمياد يعني نصب شده ولي وقتي مي خوام بازي كنم هرچقدر اپن مي زنم باز نميشه!!!

همه بازیهای جاوا که قرار نیست روی گوشی شما اجرا بشه
اما اکثرشون روی گوشیهای سری 60 جواب میدن
دقت کنید که بازیهای 1276x208 رو نصب کنید

Kolang
05-04-2007, 20:03
سلام.

می خواستم ببینم این مموری که موقع اجرای بازی های ان گیج می زنه فول چیه؟
مثل بازی های سیمز و آشین و ...

میشه زیادش کرد ؟
یا میشه با نرم افزاری از مموری کارت گرفت؟

ممنون.

2 دلیل داره
یا اینکه اون بازی رو گوشیه شما اصلا اجرا نمیشه
یا اینکه مموری گوشی خیلی پره
مثلا برای 6630، باید 8 مگش خالی باشه تا بازیهای ngage روش راحت اجرا بشه
(نباید هیچ برنامه ای رو روی گوشی نصب کرد، همه چی رو روی مموری کارت نصب کنید)

Kolang
05-04-2007, 20:04
سلام ..................من با بازی asfalt مشکل روی گوشی n70............یعنی رنگهلش بد و تصویر بهم ریخته است ................کمک کمک کمک کمک کمک کمک

در پست اول تاپیک مربوطه که کامل توضیح داده شده
شما باید برنامه color fix رو قبل از اجرای بازی on نید و بعد از اتمام بازی هم off

Lovelyman
07-04-2007, 15:45
اقا مشكل من اساسيه هيچ بازي با فرمت جاوا رو نمي خونه!!! چنتا بازي مثل نس كار و بيليارد 2007 رو هم باز نمي كنه!!!كمك

ary_sani
08-04-2007, 19:51
با سلام دوست عزیز!
به نظر شما واقعاً سوال مسخره ای باشه ولی خوب من متوجه این موضوع نشدم!
من وقتی بازیی رو دانلود می کنم عکس همون چند تا کتاب روی هم میاد و وقتی بازش می کنم چند تا پوشه دیگه هم توش هست...
میخواستم ببینم باید کدوم قسمت اون فایل دانلود شده رو روی موبایل بفرستیم؟
با تشکر ممنون می شم اگه به سوالم جواب بدید.

Arman_sh_rad
12-04-2007, 14:33
سلام ، با تشکر از تاپیک فوق العاده ای که گذاشتی ، می خوام بپرسم هیچ راهی سراغ داری که بشه نرم افزارهای سری 60 رو روی سیستمهای سیمبین 8.1 یا 9.1 نصب کرد ؟ من 3250 دارم و بازی واسش خیلی سخت گیر میاد .

Arman_sh_rad
12-04-2007, 16:06
سلام الکس
من شدیدا احتیاج دارم رزلوشن یه بازی رو عوض کنم (fifa 2007 3d ) می تونی راهنماییم کنی؟

AliROCK
13-04-2007, 19:29
من اصلا نمیدونم بازی چه جوری نصب کنم!!!
sony ericsson k750i
بازیه اسمش monkey خالیه
حالا اصلا این بازی نه یکی یه بازی بزاره و بگه اصلا چه جوری تو این مدل نصب میشه
ممنون

ary_sani
14-04-2007, 14:01
با سلام دوست عزیز!
من وقتی بازیی رو دانلود می کنم عکس همون چند تا کتاب روی هم میاد و وقتی بازش می کنم چند تا پوشه دیگه هم توش هست...

گوشی من سونی اریکسون w810i هستش

AliROCK
14-04-2007, 22:35
کسی نمیدونه چه جوری بازی نصب میشه k750i

Dj.Bobo
15-04-2007, 13:28
سلام من گوشیم w 300 هست می خوام بدونم چه بازس هاسس روش نسب میشه
تازه سیستم عامل هم نداره
ولی جاوا چرا

sina2004
22-04-2007, 18:15
گوشی من E900 . کسی هست که بدونه چجوری میشه رو samsung بازی ریخت.آخه از اول رو خودش چند تا بازی خوب(night club,asphalt urban,fifa 2006,lemmings) نصب بود.فقط مشکلشون اینه که تقریبا همشون trial هستن.

adamhesaby
30-04-2007, 02:25
آقا من واقعا شرمندم یه تاپیک اضافی زدم" آموزش نصب بازیهای جاوا " بعد اینجا رو دیدم آخه شونصد نفر اینجا و اونجا سوال کرده بودن
اینم آدرسش
مدیران عزیز لطفا زحمت پاک کردنشو بکشن
بازم شرمنده

oomidd
30-04-2007, 09:23
سلام
من با کمک شما تونستم چنتا بازی روی گوشیم بریزم اما نمیدونم چجوری یه بازی یا یه برنامه رو از روی گوشیم حذف کنم لطفا کمکم کنید گوشیمم n80 هستش
ممنون

Badform
04-05-2007, 20:08
سلام خسته نباشید
من یک سوال از شما داشتم که ممنون می شوم کمکم کنید
من می خواهم یک نوکیا 5500 که اسپورت هست بخرم.تنها سوالی که برایم مانده اینست که
با توجه به اینکه صفحه این گوشی 208*208 هست .آیا بازی های جاوا برای این اندازه پیدا می شود؟

Abolfazl3007
08-05-2007, 20:56
سلام
من بازی spider man 3 را دانلود کردم
من 6630 دارم
به خاطر همین 176*208 را نصب کردم
بازی بدون هیچ ایرادی اجرا مشود ولی پس از چند دقیقه گیر میکند
لطفا راهنمایی کنید

Kolang
08-05-2007, 21:56
سلام
من با کمک شما تونستم چنتا بازی روی گوشیم بریزم اما نمیدونم چجوری یه بازی یا یه برنامه رو از روی گوشیم حذف کنم لطفا کمکم کنید گوشیمم n80 هستش
ممنون

tools / manager

حالا اسم برنامه اي كه ميخواهيد باك بشه رو انتخاب كنيد
و كليد C رو بزنيد:46:

Kolang
08-05-2007, 21:57
آقا من واقعا شرمندم یه تاپیک اضافی زدم" آموزش نصب بازیهای جاوا " بعد اینجا رو دیدم آخه شونصد نفر اینجا و اونجا سوال کرده بودن
اینم آدرسش
مدیران عزیز لطفا زحمت پاک کردنشو بکشن
بازم شرمنده

اشكالي نداره دوست عزيز
اينجا مربوط ميشه به رفع اشكال دوستان
تابيك شما جنبه اطلاع رساني داره:46::10:

Kolang
08-05-2007, 21:57
سلام خسته نباشید
من یک سوال از شما داشتم که ممنون می شوم کمکم کنید
من می خواهم یک نوکیا 5500 که اسپورت هست بخرم.تنها سوالی که برایم مانده اینست که
با توجه به اینکه صفحه این گوشی 208*208 هست .آیا بازی های جاوا برای این اندازه پیدا می شود؟

سلام
ببخشيد كه كمي دير شد
متاسفانه بازي هاي اين سايز زياد رايج نيستن
نه اينكه نباشه ها
اما جزم خواستار كم داره
كسي هم معرفيشون نميكنه:46:

Kolang
08-05-2007, 21:59
سلام
من بازی spider man 3 را دانلود کردم
من 6630 دارم
به خاطر همین 176*208 را نصب کردم
بازی بدون هیچ ایرادی اجرا مشود ولی پس از چند دقیقه گیر میکند
لطفا راهنمایی کنید

احتمالا مشكل از كرك بازي بايد باشه
بايد يه version ديكه ازش رو بيدا كنيد

King
09-05-2007, 00:25
با سلام دوست عزیز!

گوشی من سونی اریکسون w810i هستش

شما باید همون فایل رو بدون تغییر منتقل کنی به گوشی (همون که به قول شما چند تا کتاب روی هم هست)

KELIS
19-05-2007, 14:48
بازی zuma چرا روی p990i سونی اریکسون فقط تا مرحله آرم شرکت سازنده باز میشه و بعد دیگه اجرا نمیشه.باید چکار کرد؟من همین بازی را روی گوشی های دیگه از جمله 3250 هم امتحان کردم و جواب گرفتم .مشکل کجاست؟ آیا فرمت خاصی از بازی را باید نصب کنم؟

Ali_gallant84
04-06-2007, 10:10
سلام من بازیه worms forts 3d رو روی گوشی نصب کردم اما وقتی اجراش می کنم واردش نمیشه , اگه ممکنه منو راهنمایی کنید , ضمنا گوشیم n70 هستش

Kolang
04-06-2007, 10:24
سلام من بازیه worms forts 3d رو روی گوشی نصب کردم اما وقتی اجراش می کنم واردش نمیشه , اگه ممکنه منو راهنمایی کنید , ضمنا گوشیم n70 هستش

بعضی از بازیهای 3D جاوا روی N70 نصب نیشن!!!
عادیه:46:

Ali_gallant84
04-06-2007, 10:37
نصب میشه ولی اجرا نمیشه ,, یعنی هیچ راهی نداره؟ بیخیالش شم؟

KELIS
06-06-2007, 15:37
من چقدر دیگه باید صبر کنم؟دوستان لطفا در مورد سوال راهنمایی کنند!

بیلچه
06-06-2007, 15:55
من چقدر دیگه باید صبر کنم؟دوستان لطفا در مورد سوال راهنمایی کنند!

بی خیالش شو. بیا انجا بازی درست حسابی دانلود کن.

مجموعه بازی های Uiq3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

searchplex
09-06-2007, 11:17
سلام من یک گوشی موتورولا L6 دارم که هر کاری کردم نتونستم با بلوتوث روش بازی بریزم اگه کسی راهشو بلده بنویسه با تشکر!

javad ali
10-06-2007, 12:47
سلام من طريقه ي نصب بازي هاي n-gage را روي گوشي n70 مي خواهم اگر برنامه اي براي نصب آن ها وجود دارد بگذاريد

alireza hashemi
11-06-2007, 13:27
چند تا از لینک ها عمل نمی کنه

qaem
12-06-2007, 22:38
لطفا در اين مورد به من هم كمك كنيد

farhad_jj
13-06-2007, 03:02
سلام به تمام بروبچ آقا تو تاپيك بازي هاي سگا و ميكرو واسه سري 60 يه برنامه اصلي هست به نام picodrives60_1st0_60.sis موقعي كه اين برنامه رو نصب مي كنم و فايل هاي bin يا smd رو تو شاخه other مي ريزم موقعي كه open rom رو مي زنم از برنامه مي پره بيرون مشكل چيه؟.ممنون.

Kolang
13-06-2007, 12:33
سلام من طريقه ي نصب بازي هاي n-gage را روي گوشي n70 مي خواهم اگر برنامه اي براي نصب آن ها وجود دارد بگذاريد

پست اول این تاپیک
آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Kolang
13-06-2007, 12:33
سلام من یک گوشی موتورولا L6 دارم که هر کاری کردم نتونستم با بلوتوث روش بازی بریزم اگه کسی راهشو بلده بنویسه با تشکر!

سلام
عزیزم
شما اسن سوال رو در کلوپ موتورولا بپرسی، زودتر به نتیجه میرسی
ممنون

MILIN3M
13-06-2007, 12:37
سلام به تمام بروبچ آقا تو تاپيك بازي هاي سگا و ميكرو واسه سري 60 يه برنامه اصلي هست به نام picodrives60_1st0_60.sis موقعي كه اين برنامه رو نصب مي كنم و فايل هاي bin يا smd رو تو شاخه other مي ريزم موقعي كه open rom رو مي زنم از برنامه مي پره بيرون مشكل چيه؟.ممنون.

مدل گوشيتو بگو

farhad_jj
14-06-2007, 04:54
n70 ميلين جان.

farhad_jj
14-06-2007, 04:56
اين برنامه اي هم كه تو اون تاپيك معرفي كردي رو نصب كردم ولي همونه كه اين طوري ميشه.

MILIN3M
14-06-2007, 11:32
اين برنامه اي هم كه تو اون تاپيك معرفي كردي رو نصب كردم ولي همونه كه اين طوري ميشه.
سلام ببين من خودمم n70 دارم. تو يه كاري كن يه back up از گوشيت بگير خوب بعد با كد *#7370#
يه فرمت جانانه به گوشيت بزن بعد نصب كن البته برنمه بايد روي phone نصب شه هاااااااا برو بيا نتيجه رو بگو

farhad_jj
15-06-2007, 07:16
هههههههههههههههههاااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا اييه .
اي البالو اي شفتالو اي دانشمند اي موبايل بلد. درست شد.
دستت درست . ممنون.

MILIN3M
15-06-2007, 13:53
هههههههههههههههههاااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا اييه .
اي البالو اي شفتالو اي دانشمند اي موبايل بلد. درست شد.
دستت درست . ممنون.

سلام خواهش ميكنم عزيزم
موفق باشي

morteza_m2n
18-06-2007, 10:59
[Mfix Colorfix Blzinstall]

[Asphalt2_Fix_N70]

alex جون این لینکها خراب شدن نمیشه دانلود کرد ولی بازم دستت درد نکنه

peyman_nn
18-06-2007, 11:59
سلام
من سریال نامبر بازی solitares رو برای رجستر کردنش می خام
ممنون میشم اگه زحمتشو بکشید

PLAΨMID
18-06-2007, 18:18
:13: سلام .
در مورد بازي micro pool 2007 روي گوشي 3250 نصب مي شه ولي فقط قسمتي از تصوير ديده ميشه . لطفا بگين چيكار كنم ؟

ممنون .

morteza_m2n
18-06-2007, 19:17
در مورد بازي micro pool 2007 روي گوشي 3250 نصب مي شه ولي فقط قسمتي از تصوير ديده ميشه . لطفا بگين چيكار كنم ؟

ممنون .

این بازی که تو میگی جاوا هستش؟

اگه جاوا هست چون اکثر این بازی ها واسه سونی اریکسون زده میشن و صفحه نمایشگر اونا کوچیکه بازی تو نوکیا نصف صفحه باز میشه و راهی برای درست کردنش نیست و باید سیمباین این بازی رو دانلود کنی

surena_iran2564
18-06-2007, 19:48
این ارور که موقع نصب بعضی بازیها میده یعنی چی؟؟ certificat eror contact the application supplier

surena_iran2564
18-06-2007, 23:17
این بازی که تو میگی جاوا هستش؟

اگه جاوا هست چون اکثر این بازی ها واسه سونی اریکسون زده میشن و صفحه نمایشگر اونا کوچیکه بازی تو نوکیا نصف صفحه باز میشه و راهی برای درست کردنش نیست و باید سیمباین این بازی رو دانلود کنی
فکر نمیکنم جاوا باشه. اگه همون بازیه بیلیارد هست که باید بگم رو n73 شد.

lions_london
19-06-2007, 13:06
ieki inja nist ke nahveie nasb bazi to goshi samsung d600 ro be ma bege?

mamnoon misham age begin?

MILIN3M
19-06-2007, 13:52
ieki inja nist ke nahveie nasb bazi to goshi samsung d600 ro be ma bege?

mamnoon misham age begin?

تو قسمت سامسونگ نحوه نصب بازي اموزش داده شده
فارسي بنويسيد
ممنونم

morteza_m2n
19-06-2007, 15:18
پست اول این تاپیک
آرشیو بازیهای Ngage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[Asphalt2_Fix_N70]

این دوتا برنامه برای بازی asphalt urban gt 2 رو نذاشتی بدون اینها بازی باز نمیشه که

Kolang
20-06-2007, 01:09
سلام
من سریال نامبر بازی solitares رو برای رجستر کردنش می خام
ممنون میشم اگه زحمتشو بکشید

اسم بازي رو درست بگيد تا بگردم و پيداش كنم

Kolang
20-06-2007, 01:11

[Asphalt2_Fix_N70]

این دوتا برنامه برای بازی asphalt urban gt 2 رو نذاشتی بدون اینها بازی باز نمیشه که

colorfix كه توي پست دوم هست
شما پست اول رو به دقت بخونيد

نيازي به Asphalt2_Fix_N70 نيست!
all in one مشكل رو حل ميكنه:46:

Kolang
20-06-2007, 01:12

ممنون .

اين بازيها براي سيمبين 9.1 ساخته شده اند
اما تضميني نيست كه روي تمام گوشيهاي سيمبين 9.1 نصب بشن
3250 از جمله گوشيهاييه كه با خيلي از بازيها و برنامه هاي سيمبين 9.1 مشكل داره!

morteza_m2n
20-06-2007, 10:51
colorfix كه توي پست دوم هست
شما پست اول رو به دقت بخونيد

نيازي به Asphalt2_Fix_N70 نيست!
all in one مشكل رو حل ميكنه:46:
من color fix و all in one دارم گوشیم هم n70 هست ولی وقتی asphalt urban gta 2 رو باز میکنم رنگاش یه جوری میشه نمیشه بازی کرد :41:

بیلچه
20-06-2007, 11:11
نوشته شده توسط dada1580 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام .

ممنون .

این بازی زوی 5500 هم نصب نمی شه.
احتمالا فقط روی گوشی های 240 *320 نصب می شه.

Kolang
20-06-2007, 13:41
من color fix و all in one دارم گوشیم هم n70 هست ولی وقتی asphalt urban gta 2 رو باز میکنم رنگاش یه جوری میشه نمیشه بازی کرد :41:

وسط بازي
دكمه قرمز رو بزن و بيا بيرون
colorfix on رو اجرا كن
دكمه منو رو نگه تار و وارد بازي بشو
مشكل بازي حل ميشه
يه بار ديگه ميگم:
پست اول رو براي شماها نوشتم
خواهشا قبل از اينكه بياييد اينجا سوال كنيد، اون چند خط رو بخونيد
كچل ميكنيد آدمو:31:

morteza_m2n
20-06-2007, 18:16
وسط بازي
دكمه قرمز رو بزن و بيا بيرون
colorfix on رو اجرا كن
دكمه منو رو نگه تار و وارد بازي بشو
مشكل بازي حل ميشه
يه بار ديگه ميگم:
پست اول رو براي شماها نوشتم
خواهشا قبل از اينكه بياييد اينجا سوال كنيد، اون چند خط رو بخونيد
كچل ميكنيد آدمو:31:

این کارو کردم بازم نشد دوست عزیز پست اول هم خوندم انقدر خوندم که کچل شدم

Kolang
20-06-2007, 18:42
آوووووو
گوشيت N70 اه
اوكي
واسه گوشي شما يه colorfix خاص هست
كه يكمي دردسرش زياد تره
واسه همين اينجا نزاشتمش
اگه خيلي مايلي، بگو تا اونم بزارم
اما چون باهاش كار نكردم، اصلا نميدنم داستانش چيه ها;)

كچل ميشويييييييييمممممم :دي

peyman_nn
21-06-2007, 00:42
اسم بازي رو درست بگيد تا بگردم و پيداش كنم
کمال جان
نوشته can`t stop
وقتی می زنی که بیاد ، می نویسه باید رجستر کنی
اسم بازی هم همونه
از اون بازیهای پاسوره

morteza_m2n
21-06-2007, 11:23
آوووووو
گوشيت N70 اه
اوكي
واسه گوشي شما يه colorfix خاص هست
كه يكمي دردسرش زياد تره
واسه همين اينجا نزاشتمش
اگه خيلي مايلي، بگو تا اونم بزارم
اما چون باهاش كار نكردم، اصلا نميدنم داستانش چيه ها;)

كچل ميشويييييييييمممممم :دي

خوب من هم همینو میگم شما قبول نمی کنی اگه زحمت نیست بذار خودم داستانشو پیدا میکنم
حالا این دفعه کچل نشویییییییییید :46:

Kolang
22-06-2007, 02:59
کمال جان
نوشته can`t stop
وقتی می زنی که بیاد ، می نویسه باید رجستر کنی
اسم بازی هم همونه
از اون بازیهای پاسوره

با اين اسم بازي اي پيدا نكردم!!!
واسه همين گفتم شايد اشتباه ميگي اسمشو!!!

خوب من هم همینو میگم شما قبول نمی کنی اگه زحمت نیست بذار خودم داستانشو پیدا میکنم
حالا این دفعه کچل نشویییییییییید :46:

الان دسترسي ندارم
فردا پسفردا ميزارم واست

morteza_m2n
22-06-2007, 10:45
با اين اسم بازي اي پيدا نكردم!!!
واسه همين گفتم شايد اشتباه ميگي اسمشو!!!

الان دسترسي ندارم
فردا پسفردا ميزارم واست

خیلی ممنون منتظرم :31: