مشاهده نسخه کامل
: مشکلات در رابطه با نصب بازی ها و اجرای آنها فقط در اين تاپيک
colorfix رو گزاشتم اينجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش نصبش هم در يه فايل تكست هست
اما نميدونم كار كردن باهاش چه جوريه!
;)
من مدتها دنبال بازی Tomb Raider Legend واسه n73 بودم تا اینکه از سایت all-about-ngage.blogspot.com پیداش کردم ولی نصب نمیشه حتی میگفتن باید ساین بشه ولی متاسفانه ساین هم نمیشه. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
comeONbaby
22-06-2007, 17:37
من گوشیم 3650است. باری جاوا که نصب می کنم میرم که اجراش کنم تو بزی نمیره چیکارش کنم؟
morteza_m2n
22-06-2007, 18:28
colorfix رو گزاشتم اينجا
آموزش نصبش هم در يه فايل تكست هست
اما نميدونم كار كردن باهاش چه جوريه!
;)
بابا روسیاهمون کردی نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم خیلی با مرامی خیلی گلی دستت درد نکنه:11:
morteza_m2n
23-06-2007, 10:50
آقا نصب نمیشه error میده file corrupted :41:من از خیر این بازی گذشتم به شما هم زحمت زیادی دادیم :13:
ahmad6630
23-06-2007, 20:57
سلام به همه من به یه مشکل برخوردم یه هفته پیش گوشیم رو که یه6630بود عوض کردم و یه 6680گرفتم بازیهworms World Party روی گوشیه قبلیم خوب کار می کرد ولی روی این گوشی وقتی اجراش می کنم دو صفحه کوچیک با رنگهای به هم ریخته میاره که اصلا معلوم نیست کی به کی هست اگر کسی مشکل رو می دونه لطفا راهنماییم کنه
سلام
چه طوري ميشه برنامه يا بازي جاوا بر روي حافظه خارجي(RAM) گوشي 6230i نصب كرد؟
چون هر كاريش كردم فقط روي داخلي نصب ميشه؟!!
آقا نصب نمیشه error میده file corrupted :41:من از خیر این بازی گذشتم به شما هم زحمت زیادی دادیم :13:
موقع نصب اين پيغام رو ميده؟!
آخه در نصب شدنش كه نبايد هيچ مشكلي باشه
توضيهخ بده چه جوريه وضعيتش تا درستش كنم اگه مشكلي داره
سلام به همه من به یه مشکل برخوردم یه هفته پیش گوشیم رو که یه6630بود عوض کردم و یه 6680گرفتم بازیهworms World Party روی گوشیه قبلیم خوب کار می کرد ولی روی این گوشی وقتی اجراش می کنم دو صفحه کوچیک با رنگهای به هم ریخته میاره که اصلا معلوم نیست کی به کی هست اگر کسی مشکل رو می دونه لطفا راهنماییم کنه
يه باره ديگه all in one رو نصب كن
البته اين يكي رو
All_In_One_new_For_S60V2_by_Kolang.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.11
اگه مشكلت حل نشد، ميدونم عيبش چيه
سلام
چه طوري ميشه برنامه يا بازي جاوا بر روي حافظه خارجي(RAM) گوشي 6230i نصب كرد؟
چون هر كاريش كردم فقط روي داخلي نصب ميشه؟!!
متاسفانه نميدونم سيستم گوشيهاي جاوا نوكسا چه جوريه
شما يه سوالي در كلوپ گوشيها بپرس
تا دوستاني كه اين گوشي رو دارن كمكتون كنن:46:
morteza_m2n
27-06-2007, 13:51
موقع نصب اين پيغام رو ميده؟!
آخه در نصب شدنش كه نبايد هيچ مشكلي باشه
توضيهخ بده چه جوريه وضعيتش تا درستش كنم اگه مشكلي داره
ممنونم تو یه تاپیک دیگه که مال خود شماست (آرشیو بازی های ngage) کاربری به نام farandesing
بهم کمک کرد الان بازی به خوبی اجرا میشه :31:
ahmad6630
27-06-2007, 15:57
يه باره ديگه all in one رو نصب كن
البته اين يكي رو
All_In_One_new_For_S60V2_by_Kolang.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.11
اگه مشكلت حل نشد، ميدونم عيبش چيه
اینو نصب کردم هیچ اتفاقی نیفتاد هیچ ایکونی هم تو منو اضافه نشد
majid_msn
28-06-2007, 11:35
دوستان سلام.
د ر رابطه با مشكل COLOR FIX بازيهاي N-GAGE برا ي سري 60
بعد از نصب All_In_One_new_For_S60V2_by_Kolang كه مربوط به پست (1) آقا كماله.
ابتدا فايل پست (1)را كه اسمش(Total Colour Fix N70,N72)است رو دانلود كنيد.
دو فايل از سه فايل داخل اون سالمه.دو فايل سالم رونصب كنيد.
سومي كه اسم فايلش(Total Colour Fix N70,N72)هست ، همانطوري كه آقا مرتضي گفت موقع نصب file corrupted پيغام ميده و قابل استفاده نيست.
براي فايل سوم هم از پست كاربري بنام farandesing كه اسم فايلش TCF هست استفاده كنيد.
براي سومي همانطوري كه همه استادهاي من وارد هستن بايد از نرم افزار FEXPLORER كمك گرفت.و فايل مورد نظر را در پوشه APP كپي كرد.
در آخر آيكني ظاهر ميشه بنام TCF كه ديگه مابقي كار با نرم افزار در عكسهاي فايل كاربر farandesing كاملاً مشخصه و روي گوشي N70 ME من هم جواب داده.
از همگي ممنون كه به فكر ما بوديد و بالاخره فايلهاي مورد نظر رو پيدا كرديد .من كه نتونستم هيچ كاري بكنم و فقط نظاره گر بودم .الهي پير بشيد.
ahmad6630
29-06-2007, 08:41
از خیر این بازی گذشتم
morteza_m2n
29-06-2007, 10:32
دوستان سلام.
د ر رابطه با مشكل COLOR FIX بازيهاي N-GAGE برا ي سري 60
بعد از نصب All_In_One_new_For_S60V2_by_Kolang كه مربوط به پست (1) آقا كماله.
ابتدا فايل پست (1)را كه اسمش(Total Colour Fix N70,N72)است رو دانلود كنيد.
دو فايل از سه فايل داخل اون سالمه.دو فايل سالم رونصب كنيد.
سومي كه اسم فايلش(Total Colour Fix N70,N72)هست ، همانطوري كه آقا مرتضي گفت موقع نصب file corrupted پيغام ميده و قابل استفاده نيست.
براي فايل سوم هم از پست كاربري بنام farandesing كه اسم فايلش TCF هست استفاده كنيد.
براي سومي همانطوري كه همه استادهاي من وارد هستن بايد از نرم افزار FEXPLORER كمك گرفت.و فايل مورد نظر را در پوشه APP كپي كرد.
در آخر آيكني ظاهر ميشه بنام TCF كه ديگه مابقي كار با نرم افزار در عكسهاي فايل كاربر farandesing كاملاً مشخصه و روي گوشي N70 ME من هم جواب داده.
از همگي ممنون كه به فكر ما بوديد و بالاخره فايلهاي مورد نظر رو پيدا كرديد .من كه نتونستم هيچ كاري بكنم و فقط نظاره گر بودم .الهي پير بشيد.
درسته ولی این برنامه یFEXPLORER که گفتین اصلا لازم نیست میشه فایلها رو تو سیستم کپی کرد اصلا این برنامه که گفتین چیه؟:18: طرز کارش چیه؟
من مدتها دنبال بازی Tomb Raider Legend واسه n73 بودم تا اینکه از سایت all-about-ngage.blogspot.com پیداش کردم ولی نصب نمیشه حتی میگفتن باید ساین بشه ولی متاسفانه ساین هم نمیشه. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
جواب ما رو هم یکی بده لطفا.
morteza_m2n
29-06-2007, 17:00
جواب ما رو هم یکی بده لطفا.
این سایتی که شما نوشتی ***** شده وگرنه چک میکردم بهت میگفتم
majid_msn
30-06-2007, 15:58
درسته ولی این برنامه یFEXPLORER که گفتین اصلا لازم نیست میشه فایلها رو تو سیستم کپی کرد اصلا این برنامه که گفتین چیه؟:18: طرز کارش چیه؟
آقا مرتضي .
اين برنامه ( FEXPLORER) و امثال آن گوشي شما را به صورت درايو مانند نشان ميده همچنين برنامه اين امکان را به شما ميده تا تمامي فايل و يا فولدرهاي داخل گوشي خود را مشاهده کنيد حتي اگر فايل به صورت Hidden باشه و چندين و چند کار ديگه. به عبارتي همون FILE MANAGER گوشيه ، منتهي با كاراييهاي خيلي بيشتر و كاملتر.
اين نرم افزار را نام بردم ، چون نرم افزار (TCF) (TOTAL COLOR FIX) به صورت SIS و نصبي نبود و بايد كپي بشه در پوشه SYSTEM/APP كه با FILE MANAGER خود گوشي اين كار ممكن نيست.
morteza_m2n
30-06-2007, 18:00
آقا مرتضي .
اين برنامه ( FEXPLORER) و امثال آن گوشي شما را به صورت درايو مانند نشان ميده همچنين برنامه اين امکان را به شما ميده تا تمامي فايل و يا فولدرهاي داخل گوشي خود را مشاهده کنيد حتي اگر فايل به صورت Hidden باشه و چندين و چند کار ديگه. به عبارتي همون FILE MANAGER گوشيه ، منتهي با كاراييهاي خيلي بيشتر و كاملتر.
اين نرم افزار را نام بردم ، چون نرم افزار (TCF) (TOTAL COLOR FIX) به صورت SIS و نصبي نبود و بايد كپي بشه در پوشه SYSTEM/APP كه با FILE MANAGER خود گوشي اين كار ممكن نيست.
از شما بعید این حرف کی گفته ممکن نیست من با رم ریدر هر جای مموری که بخوام میرم این فایلها رو هم با رم ریدر تو system/aps کپی کردم بدون اون برنامه ای که شما میگین
اصلا اون برنامه رو شر کن ببینم:5:
يه سؤال فني:
چه طور مي شه بازي هايي كه روي سامسونگ e900 قابل نصب نيستن (مثل بازي Bejeweled ) روي اين گوشي نصب كرد؟
Morteza_m2n این لینک مستقیمشه دانلود کن روش نصبشم به ما بگو
mona1360
07-07-2007, 11:29
اگه میشه طریقه فارسی ساز کردن گوشی موتورولا v3x رو بگین. و اگر مشکل سازم میشه توضیح بدین. من دنبال برنامه فارسی سازم اما نمی دونم از کجا پیدا کنم لطفآ برنامه رو اگر دارین به ما هم بدین . مرسی
M A T I N
08-07-2007, 12:34
اگه میشه طریقه فارسی ساز کردن گوشی موتورولا v3x رو بگین. و اگر مشکل سازم میشه توضیح بدین. من دنبال برنامه فارسی سازم اما نمی دونم از کجا پیدا کنم لطفآ برنامه رو اگر دارین به ما هم بدین . مرسی اینجا درباره ی مشکلات بازی هاست .... اگه اینجا سوالتون رو بگید زود تر به نتیجه میرسید ....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ....موفق باشی....
ببخشید من هر بازی جاوا می خوام بریزم این پیغام می ده نمی ریزه operation failed
حالا باید چیکار کنم Sony Ericsson V800 گوشی من این هست
چطوری بازیresident evil 3 را روی w810 نصب کنم؟
M A T I N
11-07-2007, 12:33
چطوری بازیresident evil 3 را روی w810 نصب کنم؟
مثل بقیه بازی ها بریزید روی گوشی و با گوشی اجراش کنید ...( چون این بازی جاوا هست فکر نکنم مشکلی پیش بیاد )
سلام .
كسي ميدونه چرا بازي ها وبرنامه هاي جاوا روي 3250 بدون صدا اجرا ميشن ؟
آيا با آپديت كردن مشكل حل ميشه ؟
اگه كسي ميدونه جواب بده .
ممنون .
majid_msn
12-07-2007, 21:48
كسي آدرس سايت مخصوص بازيهاي سيمبيان رو داره كه فقط فرمت sis باشه. (n70)
كسي آدرس سايت مخصوص بازيهاي سيمبيان رو داره كه فقط فرمت sis باشه. (n70)
چنين سايتي وجود نداره
بايد توي فروم هاي خاجي بگردي
كه سخت تر از اينجاس
همنجا هم بازيهاي خوبي هست واسه N70
تاپيك " ليست تمام بازيها..." رو ببين:46:
morteza_m2n
14-07-2007, 16:36
Morteza_m2n این لینک مستقیمشه دانلود کن روش نصبشم به ما بگو
من الان گوشی symbain os9.1 دم دستم نیست از اونهایی که این گوشی رو دارن بپرس
morteza_m2n
14-07-2007, 16:43
.......................................... .
..........................
..............
ببخشید پست رو اشتباه زدم
گوشی موبایل من سونی اریکسون W810i هست . من از چند جای مختلف بازی 3D Snake که پسوندش jar هست رو گرفتم . ولی وقتی می ریزم توی گوشی اجرا نمی شه . یه نفر می گفت باید گوشیت 3G داشته باشه . ولی چنر نفر بهم گفتن این ربطی به بازی نداره .
لطفا کمک کنید که چه جوری می تونم 3D Snake رو تو موبایلم اجرا کنم . یا اینکه اصلا می تونم !؟
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9:
rainysky50
23-07-2007, 20:51
سلامن.من 5700 دارم.بازی بازگشت به جزیره رو که 20 مگابایت هست وبرای ورزن3 سیمبین سری 60 هستش دانلود کردم.من بازی رو براحتی نصب میکنم ولی در راهنمای بازی نوشته که باید فایل کرک رو در شاخه ی پریویت بریزید.من با فایل منیجر در گوشی ام دنبال این فایل گشتم ولی پیدا نکردم.خواهشا راهنمایی ام کنید تا من این بازی رو اجرا کنم.نام انگلیسی این شاخه private هست
دوستان سلام
می خواستم بپرسم آیا برنا مه ای وجود داره که بازیهای موبایل رو توی کامپیوتر هم اجرا کرد؟؟؟
با تشکر
sagittarius
12-08-2007, 19:30
رو گوشی ای 490 سامسونگ چه طوری میشه بازی نصب کرد
فایل های جاوا رو که میریزی روش اجرا نمیکنه فقط میتونه سند کنه
ممنون میشم یکی جواب بده
morteza_m2n
13-08-2007, 10:08
دوستان سلام
می خواستم بپرسم آیا برنا مه ای وجود داره که بازیهای موبایل رو توی کامپیوتر هم اجرا کرد؟؟؟
با تشکر
آره هست اگه اشتباه نکنم اسمشم game magic هست خیلی معرفی شده یه سرچی بکنی پیدا میکنی
morteza_m2n
13-08-2007, 10:15
رو گوشی ای 490 سامسونگ چه طوری میشه بازی نصب کرد
فایل های جاوا رو که میریزی روش اجرا نمیکنه فقط میتونه سند کنه
ممنون میشم یکی جواب بده
دوست من اگه اشتباه نکنم باید اول فایل جاد نصب بشه بعد فایل جار شما بازیهایی که من گذاشتم امتحان کن تو تاپیک بازیهای مخصوص samsung :46:
FATAL1TY
13-08-2007, 21:32
فایل Extera Libsبازی اسپلینتر سل خرابه کمکم کنید
دوستان سلام
مرتضی جان گشتم اما همچین برنامه ای پیدا نکردم اگه ممکنه برام بزارش
lordhackers
30-08-2007, 09:28
ببخشيد كسي color fix براي n90 نداره لطفا كمكم كنيد نياز شديد دارم
morteza_m2n
31-08-2007, 11:20
ببخشيد كسي color fix براي n90 نداره لطفا كمكم كنيد نياز شديد دارم اگه بازیها روش اجرا میشن از color fix n70 استفاده کن فکر کنم جواب بده.
lordhackers
01-09-2007, 15:37
با color fix n70 نمي شه كسي color fix n90رو نداره
trezegol
04-09-2007, 19:09
سلام
بازی هایی که با پسوند Zip هستند و فایلی با پسوند Jar توشون نیست چطور باید نصب شن؟؟؟؟؟؟:20::20:
morteza_m2n
05-09-2007, 11:03
سلام
بازی هایی که با پسوند Zip هستند و فایلی با پسوند Jar توشون نیست چطور باید نصب شن؟؟؟؟؟؟:20::20:
برای تغییر فرمت فایل اینکارارو که بهت میگم بکن:
برو my computer ،Tools، Folder Option ، view ،
تیکfiles type hide Extension for knows روبردار
بعد روی فایل مورد نظر برو واز پروپرتز فرمت فایل رو عوض کن مثلا اگه میخوای به جاوا تبدیل کنی اون بالا بنویس Jar
موفق باشی.:46:
بازی هایی که پسوند class دارند چطوری اجرا می شن؟؟!
ebrahim rad
13-09-2007, 00:36
سلام به همه بچه های فروم . میخواستم سوال کنم بازی با resolotion 352*416 برای n90 میتونید برام بزارید چون هر بازی رو اینستال میکنم خیلی ریز اجرا میشه
ولی یه سری از بازیها مثل skyforce و sonic با اینکه با 6630 هم بازی میکردم روی n90 فول اسکرین اجرا میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید. ؟
morteza_m2n
13-09-2007, 11:09
سلام به همه بچه های فروم . میخواستم سوال کنم بازی با resolotion 352*416 برای n90 میتونید برام بزارید چون هر بازی رو اینستال میکنم خیلی ریز اجرا میشه
ولی یه سری از بازیها مثل skyforce و sonic با اینکه با 6630 هم بازی میکردم روی n90 فول اسکرین اجرا میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید. ؟
پست ویرایش شد
تاپیک مخصوص این بازیها زده شد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arash2006
13-09-2007, 17:55
سلام
من نميتونم بازي ها جاوا (جار) را روي گوشي 6600 يا 7610 نصب كنم همش پيغام خطا ميده كه فرمت را نميشناسه و ...
اين راه حل را هم انجام داده ام ولي جواب نداد:
براي نصب اينگونه فايلها ابتدا فايل rar را به همان شكل(بدون اكستراكت)به گوشي منتقل ميكنيد(كپي ميكنيد)سپس درون گوشي به محلي كه فايل را كپي كرده رفته و ان را select ميكنيد.برنامه درون گوشي شما شروع به نصب خواهد شد.
فايل rar كه حاوي برنامه جاوا است تا جايي بايد extract شود كه اگر يك بار ديگه ان را اكستراكت كنيم به اون فولدرها و فايلها بريسم.(به طور مثال اگه فايل rar رو دانلود كرديم و وقتي روي ان كليك كرديم و با يك فايل rar ديگر داخل ان مواجه شديم,بايد همان فايل rar اوليه رو يك بار اكستراكت كنيد .سپس فايل rar اي كه به دست امد رو روي گوشي copy ميكنيم.)فرقي نداره كجاي گوشي.
-----------
اصلا فرمت رار را نميشناسه
morteza_m2n
13-09-2007, 20:27
سلام
من نميتونم بازي ها جاوا (جار) را روي گوشي 6600 يا 7610 نصب كنم همش پيغام خطا ميده كه فرمت را نميشناسه و ...
اين راه حل را هم انجام داده ام ولي جواب نداد:
براي نصب اينگونه فايلها ابتدا فايل rar را به همان شكل(بدون اكستراكت)به گوشي منتقل ميكنيد(كپي ميكنيد)سپس درون گوشي به محلي كه فايل را كپي كرده رفته و ان را select ميكنيد.برنامه درون گوشي شما شروع به نصب خواهد شد.
فايل rar كه حاوي برنامه جاوا است تا جايي بايد extract شود كه اگر يك بار ديگه ان را اكستراكت كنيم به اون فولدرها و فايلها بريسم.(به طور مثال اگه فايل rar رو دانلود كرديم و وقتي روي ان كليك كرديم و با يك فايل rar ديگر داخل ان مواجه شديم,بايد همان فايل rar اوليه رو يك بار اكستراكت كنيد .سپس فايل rar اي كه به دست امد رو روي گوشي copy ميكنيم.)فرقي نداره كجاي گوشي.
-----------
اصلا فرمت رار را نميشناسه
شما فقط باید فایل جار رو کپی کنی رو گوشیت نه رار طریقه ی تبدیل فایل رار به جار هم بالا توضیح دادم.
arash2006
14-09-2007, 00:26
شما فقط باید فایل جار رو کپی کنی رو گوشیت نه رار طریقه ی تبدیل فایل رار به جار هم بالا توضیح دادم.
كپي كردم ولي وقتي تو گوشي ميخوام نصبش كنم مينويسه قابل شناسايي نيست نات اينوليد
morteza_m2n
14-09-2007, 10:48
كپي كردم ولي وقتي تو گوشي ميخوام نصبش كنم مينويسه قابل شناسايي نيست نات اينوليد
فایل جاوا رو که ریختی تو گوشی باید اجرا بشه . شما ببین فایلی که تو گوشیت کپی میکنی به این شکله؟
اگه این طوری بود و بازی نصب نشد شاید گوشیت مشکل فیزیکی داشته باشه
arash2006
14-09-2007, 17:02
فایل جاوا رو که ریختی تو گوشی باید اجرا بشه . شما ببین فایلی که تو گوشیت کپی میکنی به این شکله؟
اگه این طوری بود و بازی نصب نشد شاید گوشیت مشکل فیزیکی داشته باشه
دقيقا همين پسوند را داره گوشيم يكي نيست كه كلا تو اكثر گوشي ها سري 60 نمتونم بريزم از 6600 يا 7610 و ..
فایل هایی با پسوند CLASS چطوری اجرا میشن؟
morteza_m2n
15-09-2007, 14:46
دقيقا همين پسوند را داره گوشيم يكي نيست كه كلا تو اكثر گوشي ها سري 60 نمتونم بريزم از 6600 يا 7610 و ..
همه ی بازیها اینطورین یا بعضی هاشون؟ چون بعضی از بازیها کلا خرابن
این توضیح کامل نصب بازیهای جاو هست که تو پست اول این تاپیک بود:
طریقه نصب بازی و نرم افزار روی گوشی های جاوا(سونی اريکسون و ساير گوشی ها)
1- نرم افزار و یا بازی جاوا رو دانلود کنید ...
2- به پسوند فایلی که دریافت کردید دقت کنید ... اگر فشرده بود ( فرمت zip و یا rar ) آن را از حالت فشرده خارج کنید.
3- بعد از خروج از حالت فشردگی شما یک فایل با پسوند jar مي بينيد که این فایل توسط Win Rar باز مي شود ! ولی شما اصلا نباید این فایل را باز کنید ... بلکه این فایل را به همین صورت به داخل گوشي منتقل كنيد و در داخل گوشي با کلیک بر روی آن فايل با پسوند Jar بازی و يا نرم افزار به طور اتوماتیک شروع به نصب مي كند.
نکته : در صورتیکه به فایلهایی برخورد کردید که پسوند آنها برای شما نا آشنا بود مانند : cls با inf ... این به این دليل است که شما فایل jar را به اشتباه باز کردید ...
نکته 2 : ممکن است فایلی که شما دانلود می کنید فشرده نباشد و به همان صورت jar باشد ... پس قبل از اینکه فایل را از حالت فشردگی خارج کنید توجه کنید که فایل فرمتش jar نباشد ...
بیشتر از این هیچ کس نمیتونه کمک کنه
morteza_m2n
15-09-2007, 14:48
فایل هایی با پسوند CLASS چطوری اجرا میشن؟
این فایل نصب شدنی نیست شما این فایل رو از داخل فایل جار برداشتی یعنی فایل جار رو به اشتباهی باز کردی
arash2006
18-09-2007, 15:53
يه مشكل ديگه من نميدونم چرا در اجراي برخي از بازي ها گوشيم هنگ ميكنه گوشم k75i هستش
مثلا اين رئال فوتبال2008 چند بار قفل ميكنه تا بشه يك بار بازي كرد ولي تو k510 قفل نميكنه
فكر كنم گوشيم مشكل داره
morteza_m2n
18-09-2007, 19:51
يه مشكل ديگه من نميدونم چرا در اجراي برخي از بازي ها گوشيم هنگ ميكنه گوشم k75i هستش
مثلا اين رئال فوتبال2008 چند بار قفل ميكنه تا بشه يك بار بازي كرد ولي تو k510 قفل نميكنه
فكر كنم گوشيم مشكل داره
گوشی من هم اینطوری میشه n72 بعضی بازیها رو قفل میکنه ربطی به گوشی نداره فکر کنم به رمت بستگی داشتع باشه :46:
در مورد بازی سایلنت هیل راهنمایی میخواستم.هدف بازی چیه و دارای مرحله هست یا نه
M A T I N
24-09-2007, 12:57
ر مورد بازی سایلنت هیل راهنمایی میخواستم.هدف بازی چیه و دارای مرحله هست یا نه
تو این تاپیک دربارش بحث شده :
....موفق باشی....
72153738
01-10-2007, 11:42
راهش اينه كه سر كيسه را شل كنيد بريد مغازه هاي موبايل... براتون نصب مي كنند ?ok
با سلام و تشكر از راهنمائي شما
هركجا ميگردم بازي براي گوشي نوكيا 6070پيدا نميكنم راهنمائيم كنيد
ممنون ميشوم
آيا در اينترنت نيست؟
اگر هست لطفا آدرس بدهيد متشكرم
بازي براي نوكيا 6070چه فرمتي است؟
سلام من این شطرنج رو :
که حجمش 44.3 کیلوبایت هست مستقیما با همین آدرس توسط جی پی آراس رو گوشیم (نوکیا 6030) دانلود کردم. صفحه شطرنج باز میشه ولی هیچ مهره ای رو نمیشه حرکت داد. فقطم یه Undo Move داره که اونم وقتی میزنی پیغام میده Not Possible . تو آپشنم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده بازیه.
مشکل از چی میتونه باشه؟؟!
morteza_m2n
11-10-2007, 17:42
سلام من این شطرنج رو :
که حجمش 44.3 کیلوبایت هست مستقیما با همین آدرس توسط جی پی آراس رو گوشیم (نوکیا 6030) دانلود کردم. صفحه شطرنج باز میشه ولی هیچ مهره ای رو نمیشه حرکت داد. فقطم یه Undo Move داره که اونم وقتی میزنی پیغام میده Not Possible . تو آپشنم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده بازیه.
باید رو مهره یه باری 5 یا دکمه ی وسط جهتها رو بزنی بعد ببری جلو:46:
باید رو مهره یه باری 5 یا دکمه ی وسط جهتها رو بزنی بعد ببری جلو:46:
مرتضی این کارا رو قبلا انجام دادم! هیچ کلیدی کار نمیکنه انگار صفحه کلید قفل میشه!!! فقط کلید جهت بالا کار میکنه اونم رو حالت Undo Move قرار گرفته. تازه همونم میزنی میگه Not Possible . تو آپشنشم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده ست.
تو خودت رو 6030 امتحان کردی؟؟ ممکنه از کمی حافظه باشه؟؟ کاشکی یکی رو 6030 امتحان کنه. خیلی به شطرنج احتیاج دارم .....
ضمنا گوشی من با بازی خودش (خونه سازی) هیچ مشکلی نداره!!
morteza_m2n
12-10-2007, 14:06
مرتضی این کارا رو قبلا انجام دادم! هیچ کلیدی کار نمیکنه انگار صفحه کلید قفل میشه!!! فقط کلید جهت بالا کار میکنه اونم رو حالت Undo Move قرار گرفته. تازه همونم میزنی میگه Not Possible . تو آپشنشم یه گزینه بیشتر نداره که نوشته Contact توشم آدرس ایمیل سازنده ست.
تو خودت رو 6030 امتحان کردی؟؟ ممکنه از کمی حافظه باشه؟؟ کاشکی یکی رو 6030 امتحان کنه. خیلی به شطرنج احتیاج دارم .....
چیز زیادی در این باره نمیدونم اینجا مطرح کنی به نتیجه میرسی
ممنون ازت مرتضی. اونجا هم مطرح میکنم ولی فکر کنم جای این سوال همین جا باشه. در هر صورت دوستان اگه اطلاعاتی دارن راهنمایی بفرمایند . . .
Novembers Doom
17-10-2007, 06:18
بازیهای با پسوند Sisx به چه گوشیهائی میخوره؟
سلام بر دوستان عزیز
من وقتی دیکشنری AED رو روی گوشی W950 نصب میکنم، موقع اجرا پیام Not Found میده و میاد بیرون.
چیکار کنم؟
سلام من این شطرنج رو :
مسئــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــول محتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرم تاپیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک !!
چرا به پست ها پاسخ نمیدی؟؟!؟؟
morteza_m2n
17-10-2007, 21:17
مسئــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــول محتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرم تاپیـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک !!
چرا به پست ها پاسخ نمیدی؟؟!؟؟
دوست عزیز لطفا سوالو یک بار مطرح کنید اگه کسی بتونه حتما کمکتون میکنه
بازیهای با پسوند Sisx به چه گوشیهائی میخوره؟
روگوشیهای دارای سیستم عامل سیمبیان
white star
23-10-2007, 09:27
با سلام... گوشی من nokia7610 هست و برای نصب بازی هایی با فرمت rar مشکل دارم .لطفا هرکی میدونه منو راهنمایی کنه!
morteza_m2n
24-10-2007, 19:54
با سلام... گوشی من nokia7610 هست و برای نصب بازی هایی با فرمت rar مشکل دارم .لطفا هرکی میدونه منو راهنمایی کنه!
سلام بازی با فرمت رار که نصب نمیشه یا باید داخل فایل رار یه یه فایل جار باشه یا باید خودت پسوند رار روبه جار تبدیل کنی که قبلا توضیح داده شده
mehdi.pisode
17-11-2007, 21:01
چه طوری می تونم رو گوشی سامسونگ d840 برنامه و بازی نصب کنم
Persian_Gun's
22-11-2007, 15:05
سلام
من بازی sky force رو روی گوشیم که ان 73 هست نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم از بازی میاد بیرون به نظر شما مشکل از کجاست؟
باتشکر:11:
MohandesMCD
22-11-2007, 15:10
من بازيه crash arena رو دانلود كردم اما زبانش روسيه.كسي انگليسيشو نداره؟
luxorرو نميدونم از كجا دانلود كردم ولي اونم روسي بود :(
$*BEHNAM*$
28-11-2007, 20:32
سلام دوستان
من بازیه pes 2008 رو روی گوشیم (نوکیا 3230) نصب کردم ولی هر وقت بازی میکنم بعد از 5 دقیقه هنگ میکنه و از بازی بیرون میاد . لطفا هر کی میدونه مشکل چیه من رو راهنمایی کنه
mojtaba B.M
29-11-2007, 18:33
ببخشید من بازی رزیدنت اویل 4 رادارم که مال اپل گیم هست وتوی سی دی 2 فایل رار شماره ی 119 خراب شده کسی این فایل رو نداره به من بده یه جایی اپلود کنه با تشکر
Mojtaba-MCI
09-12-2007, 19:44
سلام به همگی.دوستان من اولین بار هست که به این تاپیک میام...یه سوال که خب می شه گفت یه مشکل کوچولو توو نصب یکی از بازی ها با فرمت جاوا توو گوشیم دارم!
من گوشیم N95 هست و بازی ای رو که می خوام نصب کنم بازیه SEGA_SonicTheHedgehog 2D هستش...می دونید اندازه ی بازی از اول 320 * 240 بوده یعنی کاملا اندازه برای صفحه ی گوشیه اما وقتی که بازی رو نصب می کنم بازی یه جورایی گیر داره و شکلش متعادل نیست...به قول معروف ریپ می زنه.اندازش رو هم کوچیک کردم ولی درست نشد!یعنی از 320 * 240 تبدیلش کردم به 208 * 176:41:...اندازش کوچیک شد ولی کیفیتش ذره ای بهتر نشد:41:!!!این در حالیه که وقتی من این بازی رو برای کسانیکه گوشیهاشون سونی اریکسونه می فرستم به راحتی و روانی کار می کنه و هیچ گیری هم نداره:18:!!!لطفا به من در این زمینه کمک کنید...خیلی دنبال این بازی بودم حالا هم که پیداش کردم اینجوری شده:41:...
Mojtaba-MCI
10-12-2007, 18:20
سلام به همگی.دوستان من اولین بار هست که به این تاپیک میام...یه سوال که خب می شه گفت یه مشکل کوچولو توو نصب یکی از بازی ها با فرمت جاوا توو گوشیم دارم!
من گوشیم N95 هست و بازی ای رو که می خوام نصب کنم بازیه SEGA_SonicTheHedgehog 2D هستش...می دونید اندازه ی بازی از اول 320 * 240 بوده یعنی کاملا اندازه برای صفحه ی گوشیه اما وقتی که بازی رو نصب می کنم بازی یه جورایی گیر داره و شکلش متعادل نیست...به قول معروف ریپ می زنه.اندازش رو هم کوچیک کردم ولی درست نشد!یعنی از 320 * 240 تبدیلش کردم به 208 * 176:41:...اندازش کوچیک شد ولی کیفیتش ذره ای بهتر نشد:41:!!!این در حالیه که وقتی من این بازی رو برای کسانیکه گوشیهاشون سونی اریکسونه می فرستم به راحتی و روانی کار می کنه و هیچ گیری هم نداره:18:!!!لطفا به من در این زمینه کمک کنید...خیلی دنبال این بازی بودم حالا هم که پیداش کردم اینجوری شده:41:...
چه تاپیک سوت و کوریه:18:!!!یه روز تموم هم موندیم(طبق قوانین تاپیک)...چرا هیچ کس جواب نمی ده؟
برنامه pico drive رو گوشی n70 نصب کردم گوشی هنگ میکنه آیا امولاتور دیگه ای برای بازی سگا روی موبایل هست؟ :41::19::2:
morteza_m2n
19-12-2007, 19:14
برنامه pico drive رو گوشی n70 نصب کردم گوشی هنگ میکنه آیا امولاتور دیگه ای برای بازی سگا روی موبایل هست؟ :41::19::2:
این برنامه به راحتی رو n72 من اجرا شد ولی موقع در اومدن هنگ میکنه که مهم نیست برنامه ی دیگه ای وجود نداره
Hаnnibal_ir
19-12-2007, 19:17
سلام من مشکل دارم وقتی بازی رو میریزم رو حافظه وقتی موبایل رو روشن میکنم چیزی نمیبینم
گیم هم جاوا هست
morteza_m2n
19-12-2007, 19:28
سلام من مشکل دارم وقتی بازی رو میریزم رو حافظه وقتی موبایل رو روشن میکنم چیزی نمیبینم
گیم هم جاوا هست
گوشیت چیه؟ اسم بازی ؟
sanatoramir
21-12-2007, 23:28
بازی تنیس رو دانلود کردم ولی قفل میکنه جریانش چی؟؟؟؟
majid_msn
22-12-2007, 13:53
از دوستان کسی می دونه بازیهای بلوتوثی چطور کار میکنه؟ اصلاً کسی عملاً بازی کرده ؟
حدود 30 تا بازی بلوتوثی از همین سایت گرفته ام . هم سیمبیان و هم جاوا ، ولی هیچ کدوم کار نکردند.
من با گوشی های نوکیا N70 رو با 5700
و همینطور N70 رو با سونی اریکسون Z530 بلوتوث کردم ولی موفق نشدم .
وقتی که روی multi player میریم معمولاً بازیها 2 تا گزینه دارند.
گزینه اول host a game و گزینه دوم join a game
مثل بازی 4x4.Extreme.Rally.3D و یا بازی Burning.Tires.3D که مسابقه ای هستند.
هر دو تا بازی را و نیز تمام بازیهای جاوا رو بابلوتوث روشن امتحان کردم بارها و بارها و حتی 5 دقیقه هم منتظر موندم ولی هیچ اتفاقی نمی افته و پیغام میده که بلوتوثی را پیدا نکرده.
من خودم این عقیده رو پیدا کردم که شاید باید گوشی ها از یک مدل باشند. و ورژن و رزولیشن بازیها نیز مسلماً یکی باشه!
اگه دوستانی که امتحان کردند لطفاً راهنماییم کنند. چون این دو تا بازی که گفتم و یا اسنوکر سیمبیان ، باید با بلوتوث جالب باشند.
از دوستان کسی می دونه بازیهای بلوتوثی چطور کار میکنه؟ اصلاً کسی عملاً بازی کرده ؟
دلبندم ربطی به یکی بودن گوشی و رزولوشن نداره!
شما قبل از اینکه وارد بازی بشی باید بلوتوث رو روشن کنی.
بعد تو هردو گوشی بعد از اجرای بازی میری تو بخش مولتی پلیر بعد یکی میشه host و اون یکی join.
حالا باید یکم صبر کنی تا دوتا گوشی بهم وصل بشن.
فکر نکنم کار اونقدر پیچیده ای باشه.
از گلف و تنیس بگیر تا رالی و کرم و ... همه رو هم خودم هم بقیه کسایی که اینجا هستن امتحان کردن.
موفق باشی.
Ramin.badboy
31-12-2007, 12:41
این تاپیک فقط درمورد بازی های موبایله؟
majid_msn
31-12-2007, 13:08
جواد جان.
همیشه join رو با join و host رو با host بلوتوث میکردم.
اصلاً فکرشو نمیکردم که این راه رو هم امتحان کنم.
ممنونم ازت.
واقعاً که؟ :31: :16:
سلام
بازی bounce رو روی 6630 نمیتونم نصب کنم همش پیغام security error میده .
به نظر شما چکار کنم ؟البته هر راهی رو که خودم میدونستم رفتم نشد .
ممنون از راهنماییتون
بازیهای جدیدی که روی n93 می ریزم save نمی شود.
Masoud_kp
06-01-2008, 03:09
کمک کمک کمک
میشه بگید چرا بازیBlades and Magicبا Resulotion176.208روی گوشیم که N70هست نصب میشه ولی موقع اجرا صفحه سفید میشه و هیچی نمیاد!دوبارفایلشو از دوجا گرفتم ولی هردو هیچ تفاوتی نداشتند! ممنون میشم کمک کنید
راستی چرا گوشیم بعضی بازیهای 3dمثل رزیدنت اویل یا پنالتی کاپ یا همین بازی بالا رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟
morteza_m2n
07-01-2008, 11:44
کمک کمک کمک
میشه بگید چرا بازیBlades and Magicبا Resulotion176.208روی گوشیم که N70هست نصب میشه ولی موقع اجرا صفحه سفید میشه و هیچی نمیاد!دوبارفایلشو از دوجا گرفتم ولی هردو هیچ تفاوتی نداشتند! ممنون میشم کمک کنید
راستی چرا گوشیم بعضی بازیهای 3dمثل رزیدنت اویل یا پنالتی کاپ یا همین بازی بالا رو اجرا نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟
گوشی منم n72 هست که با گوشی شما فرقی نداره من بازی رو از لینک زیر دانلود کردم هیچ مشکلی نداشت
این گوشیها همین جورین منم خیلی از بازیای پر گرافیک رو که با رزو لیشن گوشی هماهنگی دارن نمیتونم اجرا کنم:46:
razieemostafa
09-01-2008, 09:57
چرا در نوکبا 5300 برنامه های بالا ی 1mb اجرا نمی شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام
ميگم بعضي بازي ها مثل I hate guns روي 3250 خوب و روان اجرا ميشن ولي بعد از خارج شدن از بازي گوشي ريست ميشه . مال شما هم همينجوريه ؟
سلام.من بازي نقطه بازي رو براي سوني اريكسون ميخواستم. بازي brain challenge 1 رو هم براي سوني اريكسون ميخوام.ممنون
1:41:.گوشی n70 کلور فیکس رو نسب کردم
2:41:.callof duty بالا مییاد ولی Red Faction بالا نمییاد
3:41:.Pocket Kindom Own The World چجوری بازیش از کجا شروع میشه
arash2006
23-01-2008, 11:23
دوستان يكي كمك كنه ديگه من چه طوري ميتونم بازي تو nec يا ساژم بريزم فرمت جاوا رو شناسايي نميكنه ايا بازي مخصوص داره از كجا بايد بگيرم
bejanyar
23-01-2008, 13:35
سلام ...
همگی خوبین؟
سایت خوبی دارین....
یه سوال؟
من یک n95 دارم (معمولی نه 8gig ) .....
هر چی دنبال یک بازی با گرافیک بالا گشتم پیدا نکردم ( یه بازی در حد گرافیک بازی ها ی n-gage ) و در آخر هم به این نتیجه رسیدم که همچین بازی ای وحوذ نداره!!
به همین دلیل به این فکر افتادم که بازی ها یn-gage رو نصب کنم .....
می دونم که این بازی ها روی بغضی گوشی ها ی سری 60 مثل 6630 نصب می شن ....
می خوام بدونم که من جه جوری می تونم این بازی ها رو روی گوشیم نصب کنم؟؟
سلام دوستان
من ميخواستم يه چيزي درباره نوع بازيا بپرسم
منگوشيمp1.نوشته سيستم عاملش هم uiq3 هست مهsymbian9.1
ولي ازيايي كه براي symbian 9هستنو اجرا نميكنه
كسي ميتونه بگه چرا؟
Ba salam
Man goshim 5700 hast .
Man fifa07 ro goshim nasb kardam vali moghe ejra bad az vorod be game ,az bazi biron miad .bazi SIS hast ba hajm 1.5MB .
Ye bazi ngage2 ke demo bood nasb kardam hamin tori shod.
Moshkelesh chiye ?
رخدا يكي به من بگه چجوري اندازه ي بازيهاي جاوا رو 128*160 كنم.
amir-hossein
29-02-2008, 05:22
سلام . من گوشی . sony ericsson k750i دارم . گفته بودین که برای نصب بازی روی سونی اریکسون باید بعد از دانلود بازی رو به گوشی منتقل کرد و دنبال فایل jar بگردیم . ولی من چند تا بازی جاوا از توی همین سایت دانلود کردم اصلا فایلی به نام jar نداشت . یه سری فایل بود با پسوند class و یه فولدر به نام META-INF که توش یه فایل با پسوند MF بود . اصلا jar نبود . به گوشیم روی شاخه other مموری انتقال دادم . وارد فایل که شدم گوشی هیچ کدوم از فایل ها رو ساپورت نمیکرد . چجوری نصبشون کنم ؟
__________________________________________________ ________
مشکل حل شد . خیلی ممنونم . اگه میشه این پست رو حذف کنین .
بازیای مثل American Gangster
برای من کنده چَرا
Masoud_kp
03-03-2008, 01:59
دوستان چرا بازی devil may cryروی گوشی من که 70 Nهست اجرا نمیشه وکلا خیلی از بازیها اجرا نمیشن آخه مگه جاوای نوکیا مشکل داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.