PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات در رابطه با نصب برنامه ها و اجرا و نحوه کار با آنها فقط در اين تاپيک

صفحه ها : 1 [2]

samir_dante
24-04-2007, 15:24
سلام دوستان تو رم یه گوشیان 70 وقتی با رم ریدر میخوام براش بازی بریزم این ارور رو میده دلیلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

adamhesaby
30-04-2007, 02:13
آقا من واقعا شرمندم یه تاپیک اضافی زدم" آموزش نصب بازیهای جاوا " بعد اینجا رو دیدم آخه شونصد نفر اینجا و اونجا سوال کرده بودن
اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیران عزیز لطفا زحمت پاک کردنشو بکشن
بازم شرمنده

Blossom
01-05-2007, 10:38
آقا یه مشکل!
من با برنامه ی X-Plore خیلی کار می کنم چون امکاناتش برای من حد اقل خیلی خوبه. اما بعد از تقریبا یک هفته کاملا اتفاقی وقتی وارد برنامنه می شم صفحه آبی می شه و میگه برنامه باید دوباره نصب شه. البته کد خطاش هم خیلی عجیبه یه چیز شبیه به این:
/**')*(*
بعد گوشی ری استارت می شه. با نصب مجدد هم راه نمی افته اما وقتی گوشی رو فرمت می کنم دوباره می تونم ازش استفاده کنم.
راهکاری ندارین؟ به این برنامه خیلی وابسته ام.

پس چی شد این جواب ؟!!

Ali-a-W810
02-05-2007, 18:20
سلام دوستان
مشكل هنگام آن زيپ كردن ميباشد كه چندين پوشه باز ميشه من نتوانستم فايل را برايتان آپ كنم

Ali-a-W810
04-05-2007, 06:54
سلام بر همگي
من مدتهاست كه اين مشكل را در دريافت فايلهاي rar دارم
برنامه به نام جار عنوان شده بعد از دانلود آن و تبديل به آن زيپ بجاي يك فايل با پسوند جار چندين فايل باز ميشه
مثلاً براي باز كردن فايل فشرده بازي callofduty_4fw فايلهاي زيادي از جمله فايلهاي صوتي آن باز ميشه .
بعضي از دوستان عنوان كردند كه با تغيير پسوند ميشه آن را درست كرد . ولي من روش آن را نميدونم
خواهشمند است در صورت امكان روش اين كار را بگوئيد . چون من تعدادي زيادي فايلهاي اين شكلي دارم .

hidden_spy
11-05-2007, 14:54
می خوام بدونم چه جوری میشه با پی سی سوییت برنامه ها رو مموری موبایل نصب کرد اگه نمیشه برنامه دیگه وجود نداره که این کار رو انجام بده

rezasafa2000
14-05-2007, 23:26
سلام . من هر چی تلاش میکنم نمیتونم نقشه تهران رو رو موبایل 6600 اجرا کنم ..نسخه کرک شده اش که ارور میده ..از یک سایت دیگه هم که گرفتم نمیدونم کدوم فایل رو باید انتقال بدم ..اگه ممکنه لینک جدیدی از این برنامه و آموزش نصب رو بگذارید ممنون میشم

samanvilli
14-05-2007, 23:47
سلام.خواهش ميكنم كمكم كنيد.
مشكل: آقا من نرم افزار smart gurd رو حدود 3 ماه پيش دانلود كردم خيلي هم خوب كار ميكرد باهاش هم خيلي حالكردم.يه روز زدم unistalesh كردم بعد كه دوباره نصب كردم...... قبل از ورود به برنامه از من پسورد ميخواد . در حالي كه دفعات اول نميخواست.... همون كد قبلي رو ميدم . باز هم قبول نميكنه . هر كار ميكنم نميشه.همون لينك رو رو موبايل رفيقم نصب كردم رو مال اون كار كرد . حالا من چيكار كنم؟ 20 بار ديگه هم نصب كردم ولي جواب نميده هي پسورد ميخواد. 12345.1234.
0000 هم امتحان كردم باز نشد.
گ.شي من هم 6710 هست. خواهش ميكنم كمكم كنيد!
( تورو خدا نگيد يه سرچ تو تاپيك كن پيدا ميشه)

ehsan30
15-05-2007, 09:00
سلام.خواهش ميكنم كمكم كنيد.
مشكل: آقا من نرم افزار smart gurd رو حدود 3 ماه پيش دانلود كردم خيلي هم خوب كار ميكرد باهاش هم خيلي حالكردم.يه روز زدم unistalesh كردم بعد كه دوباره نصب كردم...... قبل از ورود به برنامه از من پسورد ميخواد . در حالي كه دفعات اول نميخواست.... همون كد قبلي رو ميدم . باز هم قبول نميكنه . هر كار ميكنم نميشه.همون لينك رو رو موبايل رفيقم نصب كردم رو مال اون كار كرد . حالا من چيكار كنم؟ 20 بار ديگه هم نصب كردم ولي جواب نميده هي پسورد ميخواد. 12345.1234.
0000 هم امتحان كردم باز نشد.
گ.شي من هم 6710 هست. خواهش ميكنم كمكم كنيد!
( تورو خدا نگيد يه سرچ تو تاپيك كن پيدا ميشه)

سلام
یک کاری کن ، برنامه را پاک کن و با برنامه اف اکسپلورر فولدری یا فایلی از برنامه اگر که مونده
را پاک کن و گوشی را یک خاموش و روشن بکن ببین جواب می ده یا نه ؟ :)
بای

ehsan30
15-05-2007, 09:05
می خوام بدونم چه جوری میشه با پی سی سوییت برنامه ها رو مموری موبایل نصب کرد اگه نمیشه برنامه دیگه وجود نداره که این کار رو انجام بده

کاری نداره گوشیت اگر که کابل داره کابل را بهش وصل کن و چند لحظه صبر کن تا
گوشی را بشناسه بعد برو روی برنامه و یا بازی مورد نظرت دبل کلیک کن و بقیه
مراحل که همش yes or no و ok هست ،
اگر هم که کابل نداره بریز روی مموری گوشی (با رم ریدر) بعدش با File mgr گوشیت
از همون جایی که ریختی فایل رو اجراش کن و نصبش کن . :)
بای

rezasafa2000
15-05-2007, 16:22
من هر چی تلاش میکنم نمیتونم نقشه رهیاب تهران رو رو موبایل 6600 اجرا کنم ..نسخه کرک شده اش که ارور میده ..از یک سایت دیگه هم که گرفتم نمیدونم کدوم فایل رو باید انتقال بدم ..اگه ممکنه لینک جدیدی از این برنامه و آموزش نصب رو بگذارید ممنون میشم

امواج
17-05-2007, 09:14
با سلام و خسته نباشید
عزیزان یک روز قبل برنامه wma.plus1.25 را برروی ان هفتاد نصب کردم متأسفانه زمان نصب از من خواست که میخواهید جایگزین شود ( در حالی که قبلاً فایلهای صوتی با این پسوند را نمیگرفت واجرا نمیشد ) من هم یس را زدم و زمان اجرای فایل صوتی با همین پسوند بریده بریده اجرا میکرد با این مشکل این برنامه را از منیجر حذف کردم ولی پس از آن متوجه شدم اکثر فایلهای صوتی که قبلاً با کیفیت عالی اجرا میشد و مشکلی نداشت بسیار کند و بدون کیفیت پخش میشود اگر کسی میتواند مرا راهنمایی کند که چکار باید کنم آیا برنامه ایی حذف شده و یا باید دوباره بریزم روی گوشی مرا راهنمایی کنید بسیار سپاسگزارم.

ehsan30
17-05-2007, 13:53
با سلام و خسته نباشید
عزیزان یک روز قبل برنامه wma.plus1.25 را برروی ان هفتاد نصب کردم متأسفانه زمان نصب از من خواست که میخواهید جایگزین شود ( در حالی که قبلاً فایلهای صوتی با این پسوند را نمیگرفت واجرا نمیشد ) من هم یس را زدم و زمان اجرای فایل صوتی با همین پسوند بریده بریده اجرا میکرد با این مشکل این برنامه را از منیجر حذف کردم ولی پس از آن متوجه شدم اکثر فایلهای صوتی که قبلاً با کیفیت عالی اجرا میشد و مشکلی نداشت بسیار کند و بدون کیفیت پخش میشود اگر کسی میتواند مرا راهنمایی کند که چکار باید کنم آیا برنامه ایی حذف شده و یا باید دوباره بریزم روی گوشی مرا راهنمایی کنید بسیار سپاسگزارم.

سلام
یک فورمت بکن گوشی را ببین حل میشه یا نه اگر نشد ببر در یک مغازه معتبر :20:
بای

امواج
19-05-2007, 08:15
احسان جان ممنونم که جوابم را دادی
دیروز که جمعه بود یک فکری به سرم زد و انجامش دادم خدا را شکر که برطرف شد مموری فابریک خود گوشی را داشتم تمام اطلاعات درون مموری فعلی را پاک کردم و سپس یک کپی از مموری اصلی را برروی آن قراردادم و مشکلم حل شد خدا را شکر. گفتم این رو بگم شاید به درد دیگران هم بخورد.
باتشکر

mx3000
20-05-2007, 17:24
با سلام

من چند بار امتحان کردم ولی جواب نداد

لطفا راهنمایی کنید

mahsa_ems
05-06-2007, 10:20
من گوشی n70 رو مستر ریست کردم ولی حالا موقع silent کردن دیگه علامت ملودی کنارش نمیاد
من باید چکار کنم؟

farhad_jj
08-06-2007, 05:29
سلام آقا گوشي من n70 هست برنامه extended recorder(واسه ضبط صدا) رو كه روش نصب مي كنم و كرك مي كنم . بعد كه مي رم تو برنامه و دكمه ركورد رو مي زنم واسم ضبط نمي كنه . اين برنامه رو دوستم كه n70 داره نصب كرده و راحت و درست استفاده ميكنه . قبلا هم خودم رو 6600 كامل نصب و استفاده كرده بودم ولي الان اذيت مي كنه. لطفا راهنمايي كنيد يا يه برنامه ديگه معرفي كنيد. ممنون.

ammir_shahaby
10-06-2007, 13:11
سلام دوستان می شه من رو در رابطه با نصب برنامه های جاوا برروی نوکیا سری 60 ورژن 3 یا همون 9.1 راهنمائی کنید چون ظاهرا روشی داره که من بلد نیستم در ضمن گوشی من n73 هست .ممنون می شم .

Yaser_73
13-06-2007, 04:06
سلام.من یه n73دارم که وقتی برنامه ها رو نصب میکنی یه ارور جدید میده و سریع هم میره certifate not be valid is expired....تقریبا شبیه اینه.کسی می دونه مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟

MILIN3M
13-06-2007, 18:20
دوستان اينجا جاي بحث راجع به برنامه است مشكلات گوشي به اينجا مربوط نمي شود بريد اينجا كلوپ n73 , n70

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behmom
13-06-2007, 20:05
لطفا طرز کار با smart movieرا اموزش دهید

MILIN3M
14-06-2007, 01:05
لطفا طرز کار با smart movieرا اموزش دهید

بيا برات گشتم پيدا كردم بخونو دعام كن:46:
مشخصات نرم افزار :

- نرم افزار فوق محصول شرکت Lonely cat Games است که سازنده نرم افزارهای مختلف است.
- سایت ارائه دهنده آن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.
- این برنامه از پسوندهای Avi و Mpg و Mpeg و Wmv و M1v و ... پشتیبانی میکند.
- بهترین پسوند که این برنامه پشتیبانی میکند Dat است که در واقع همان فایلهایی است که
ما در دستگاه vcd میبینیم و بیشترین کاربرد را دارد.

بدین ترتیب ما میتوانیم فیلم دلخواه را توسط برنامه فراخوانی کنیم و هر قسمت از فیلم را که خواستیم
با تایم دلخواه از فیلم جدا کنیم و به فرمت بسیار فشره و در عین حال بسیار با کیفیت Avi در بیاوریم و
در گوشی خود کپی و لذت ببریم.

کارایی نرم افزار :

اما این برنامه کاراییهای مختلفی دارد که از جمله آنها توانایی Pause کردن تصویر , به عقب و جلو بردن تصویر
بالا و پایین بردن صدا , نمایش تایم سپری شده از کلیپ و نواری که باقیمانه فیلم را نشان میدهد است.
و میتوان به صورت دستی با استفاده از همان نوار به هر نقطه از فیلم به سهولت و به سرعت
دسترسی داشت و کلیه اعمال بالا فقط با استفاده از کلید چرخنده کنار گوشی قابل کنترل است.
امکان انتقال و پاک کردن کلیپها و اسکن فون مموری و مموری کارت جهت دریافت کلیپهای موجود
امکان نمایش کلیپ به صورت تمام صفحه و نیم صفحه.

نحوه کار :

دانلود - با حجم 1.41 مگابایت به سايتش سر بزن
پسورد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( به کوچک بودن تمام حروف دقت کنید )

- پس از دانلود نرم افزار را به داخل گوشی انتقال دهید. سپس نرم افزار را به صورت عادی نصب کنید.
- به داخل برنامه داخل گوشی رفته و روی گزینه رجیستر کلیک کنید.
- در همین حالت نرم افزار از شما یک کد می خواهد ....
- شما ابتدا کانورتوری که دانلود کردید را در کامپیوتر نصب نمایید.
- بعد از نصب به روی کامپیوتر فایل setup.dta را هم که دانلود نموده اید در شاخه ای که برنامه را نصب کرده اید کپی کنید.
- حالا برنامه را اجرا و گزینه رجیستر را بیابید با کلیک بر روی آن می بینید که برنامه یک کد به
شما میدهد این کد را در قسمت Unlock converter در نرم افزار نصب شده در موبایل وارد کنید و بعد از OK کد بدست آمده توسط نرم افزار موبایل را در داخل باکس مربوطه در کامپیوتر وارد نمایید و OK کنید.

خوب تا اینجا شما موفق شدید هر دو برنامه در کامپیوتر و گوشی را رجیستر کنید.

روش کار با برنامه :

- حالا شما برنامه SmartMovie Converter را در کامپیوتر اجرا کنید و روی آیکن Open کلیک کنید.
- حالا فیلم مورد نظر را فراخوانی کنید.
- بعد از اضافه شدن فیلم به لیست فرض میکنیم شما میخواهید قسمتی از فیلم را بریده و تبدیل کنید.
- با استفاده از نوار پایین به ابتدای بخشی که میخواهید فیلم از آنجا شروع شود بروید.
- با کلید Set Start شروع و با کلید Set End پایان کلیپ را مشخص کنید.
- حالا با فشردن کلید Split قسمت انتخاب شده را ببرید.
- کلید Configure را بزنید و از لیست کشویی XviD encoder را انتخاب کنید.
- تنظیمات Video settings و Audio settings کاملا اختیاری است اما بهترین تنظیمات که کیفیت خوب همراه
حجم کم را دارد را من برای شما در زیر قرار میدهم :

--------------------------------------------------------
در قسمت Video settings

Configure = XviD encoder

Bitrate = 112 kbps
--------------------------------------------------------
در قسمت Audio settings

Freguency = 16000 Hz

Bitrate = 24 kbps

Volume boost (%) = 200
------------------------------------------------------

- خوب حالا کلید Convert را از وسط صفحه بزنید بعد از اتمام 100 % کار تمام است.
- به پوشه SmartMovie converted files که باید روی Desktop باشد بروید و فایل را مشاهده کنید.

نکته : ویندوز مدیا پلایر کامپیوتر فقط میتواند صدای این کلیپ را پخش کند.

- فایل را در داخل گوشی بریزید.

خوب حالا موقع لذت بردن فرا رسیده است ...

- برنامه SmartMovie را در داخل گوشی اجرا کنید.
- کلید BROWSE FILES را بزنید.
- از پایین صفحه کلید Menu را بزنید.
- و گزینه Rescan file system را انتخاب کنید.

خوب می بینید که فایلی که به گوشی منتقل کرده بودید به لیست اضافه شد.

- روی آن کلیک و گزینه Play را بزنید.

امیدوارم از این آموزش استفاده برده باشید

منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

delvafa
18-06-2007, 14:05
یکی به من بگه چطور یک دیکشنری رو گوشیم نصب کنم
مرسی

MILIN3M
18-06-2007, 19:34
یکی به من بگه چطور یک دیکشنری رو گوشیم نصب کنم
مرسی

يكم بيشتر توضيح بده بفهميم مشكلت چيه گوشيت سوني؟نوكيا؟
مگه مشكلت با ريختن برنامه توي گوشي و نصب اون !!! يعني چي؟؟توضيح!!

FerineFast
21-06-2007, 15:44
اگه برنامه جاوایی بعد از extract فایل jar نداشت SE ها چه کار کنند؟

09133066012
21-06-2007, 21:14
تم6131رامی خواهم وطریقه نصب ان را
کمکم کنین

bsi
25-06-2007, 20:09
سلام
چه طوري ميشه برنامه يا بازي جاوا بر روي حافظه خارجي(RAM) گوشي 6230i نصب كرد؟
چون هر كاريش كردم فقط روي داخلي نصب ميشه؟!!

Mohammad_666
10-07-2007, 10:57
--------------------------------------------------------------------------------

سلام
من وقتی گوشی را روشن میکنم روی صفحه در پایین مینویسه:
system Error
بعد ok میده چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی بعدش میره تو منو و مانند قبل بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی هر بار این پیغام را مینویسه.......
مموری را هم در آوردم درست نشدقبلش یه سری نرم افزار فارسی اس ام اس ریختم و چند تا برنامه دیگه اما وقتی میخواستم پاکشون کنم پاک میشد ولی در آخر یه پیغامی مثل:
close all ......... میداد درست یادم نیست آیا باید گوشی را فلش کنم ؟؟؟؟؟
طریقه فلش کردن این گوشی به چه صورته؟؟؟؟؟؟؟ جایی در این سایت هست یا نه؟؟؟؟؟؟
آقا من فکر میکنم از همون برنامه فارسی اس ام اس باشه اما برنامه درست کار میکرد اما وقتی که پاکش کردم همون error را داد که در قسمت دوم گفتم بعد دیگه نه پاک میشه و نه دوباره میشه نصبش کرد تازه وقتی میخوام اس ام اس بزنم فقط اعداد را میزنه و حروف از کار افتاده........
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو را به خدا کمک کنید..............گوشی 6600 نوکیا

iceman10
11-07-2007, 02:25
برنامه هایی که فرمت rar دارن چه جور اجرا میشن؟گوشیه من k750 است.لطفا به آیدیم بزارید blue_lady133

erfani_mhadi
16-07-2007, 08:44
salam.man taze gooshi gereftam.gooshim L7 e.
tozihati ro ke raje be nasbe narm afzar too gooshihaye java dade boodid ro khoondam
vali har kari kardam natoonestam narm afzari ro nasb konam
aslan in file ba pasvande jar ro kojaye gooshi bayad paste kard
vaghti man narm afzari ro ke be soorate rar hast baz mikonam toosh ye file ba pasvand jar hast ke oon ham be soorate rar hastesh
hala chi kar bayad bokonam
yani bayad oon file ro too kojaye gooshi extract konam
mamnoon

Mahdi.M
20-07-2007, 03:02
من يه دونه بازي رو گوشيم نصب كردم كه وقتي روي آيكونش select مي كنم يه لحظه صفحه سفيد مي شه بعد بر ميگرده ، خلاصه اجرا نمي شه ، حالا هر كاري كردم نتونستم پاكش كنم. يعني توي Manager نيست،خودشم Remove نمي شه، يه بار هم از اول نصبش كردم ولي اثري نداشت. الان چه طور پاكش كنم؟ (گوشي : N70)

hussain
20-07-2007, 17:02
یکبار گشیت را خاموش کن و باطری رو دربیار بعد از 5 ثانیه باطری را جا بزن و بازی رو پاک کن

swastika
21-07-2007, 09:40
برو بچز من هر چی smsبا برنامه my phone explorerتو گوشیم سیو میکنم ناقصه وسه چی؟(smsفارسی)

payman1991
21-07-2007, 20:29
بچه ها دستم به دامنتون کمکم کنید
من میخام برنامه bloover2را روی دی900آی بریزم
همه مراحل را میرم ولی وقتی که 2-download را میزنم گوشی یه لحظه میخاد دانلود کنه ولی میره توی لیست بازیهای خود گوشی و هیچ اتفاقی نمی افته
من این برنامه را حتما نیاز دارم
هر جور میتونی کمکم کنید

payman1991
21-07-2007, 20:41
در واقع هیچ برنامه ای را نمی تونم روش نصب کنم
بعد از این که کد آخر را میزنم و usb را انتخاب میکنم وقتی دانلود را میزنم یرای یک لحظه عملیات دانلود شروع میشه (0%) و صفحه اصلی خود گوشی ظاهر میشه
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟/
در ضمن فایل های جد که ساخته میشه حجمشون در حد 500-600بایت هستش
آیا این طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

admiral_cavandish
22-07-2007, 00:52
من پاکت پی سی دارم . در مورد نصب اون به کامپیوتر مشکل دارم < آیا در این تایپیک اگر مشکلم رو مطرح کنم ، به من جواب داده خواهد شد یا اینجا فقط مخصوص گوشیهاست ؟ سریعتر جواب بدید متشکرم .

hamidehsadat
22-07-2007, 17:22
سلام
من برنامه P2KTools رو اجرا مي كنم ولي به جاي دكمه connect دكمه restart دارد
دكمه restart رو هم كليك مي كنم دوباره بعد از سه ثانيه restart ظاهر مي شه.
در ضمن موبايل من موتورولا v3x است مي خواهم به كامپيوتر وصل كنم و داخلش برنامه بريزم
لطفا راهنمايي كنيد

attakh
23-07-2007, 14:04
با سلام و عرض خسته نباشید
من قبلا روی گوشیم مرورگر Opera رو نصب کرده بودم و مشکلی هم در اجرا نداشت. ولی تازه گیها اومدم اجراش کنم اجرا نشد بعد پاکش کردم دوباره نصب کردم باز هم اجرا نمیشه وقتی برنامه را باز میکنم صفحه سفید میشه و آرم Opera اون بالا ظاهر میشه و بعد یه دفعه میره انگار نه انگار اگه میشه راهنمایی کنید.
گوشیم N70 آپدیت شده به موزیک ادیتیشن و مشکلی مشابه در اجرای برنامه های دیگه ندارم.:18:

attakh
27-07-2007, 15:49
با سلام و عرض خسته نباشید
من قبلا روی گوشیم مرورگر Opera رو نصب کرده بودم و مشکلی هم در اجرا نداشت. ولی تازه گیها اومدم اجراش کنم اجرا نشد بعد پاکش کردم دوباره نصب کردم باز هم اجرا نمیشه وقتی برنامه را باز میکنم صفحه سفید میشه و آرم Opera اون بالا ظاهر میشه و بعد یه دفعه میره انگار نه انگار اگه میشه راهنمایی کنید.
گوشیم N70 آپدیت شده به موزیک ادیتیشن و مشکلی مشابه در اجرای برنامه های دیگه ندارم.:18:

کسی جواب ما را نمیده ؟:41:

masoud_ir
27-07-2007, 20:26
برنامه InteractiveVoice call master را از تا÷یک قبلی وردشتم و روی گوشی N73m نصب کردم ولی نمیشه رجیستر کرد.چجوری رجیسترش کنم؟

yam78
30-07-2007, 08:26
سلام
من با برنامه RemindMe مشکل دارم. نصب کردم اولاش یکی در میون کار می کرد ولی حالا اصلا کار نمی کنه:(
(این همون برنامه ای هست که برای اس ام اس ها و... ریمایندر میشه گذاشت و هر چند وقت یک بار زنگ می زنه)
اط اینجا دانلود کردم:

کسی می تونه کمک کنه؟

hellbrain666
31-07-2007, 17:17
سلام به همه
نمی دونم اینجا جاشه یا نه ولی من دنبال یه برنامه هستم برای تغییر Resolution برنامه ها!

علیرضا
01-08-2007, 14:58
سلام به همگی
شرمنده اصلا وقت مرور صفحات رو نداشتم
یه مشکل تو نصب تم دارم.
یه تم می خوام نصب کنم ارور Expired Certificate می ده.
گوشیم N73 mu هست...
چیکار کنم؟؟
ممنون از زحمت هاتون

p30world user
02-08-2007, 20:49
سلام به دوستان عزيزم .
ببخشيد درباره برنامه xplore (مديريت فايل) سوال داشتم.

چه جوري ميشه (متن هاي فارسي رو توسط اين برنامه خوند؟
ميشه فرمت كد textاون را تو system /apps تغيير داد تغيير داد؟

bahman19
04-08-2007, 23:15
سلام

تمام این صفحات رو من خوندم چندین نفر همین مشکل منو داشتن اما جواب درستی بهشون کسی نتونسته بود بده!!!!

موقع نصب برنامه این ارور میاد ونصب نمیشهcertificate may not yet be valid,is expired phones date setting may be incorrect

تمام برنامه هام مخصوی همین سری گوشی گرفتم گوشی منم 3250 هست باقی دوستانم باان 73 همین مشکل رو داشتن

لطفا یه راهنمایی بکنید

ممنون

pepe.
09-08-2007, 16:53
سلام به همگی
شرمنده اصلا وقت مرور صفحات رو نداشتم
یه مشکل تو نصب تم دارم.
یه تم می خوام نصب کنم ارور Expired Certificate می ده.
گوشیم N73 mu هست...
چیکار کنم؟؟
ممنون از زحمت هاتون
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم خواهشا یکی کمک کنه:19:

sagittarius
12-08-2007, 19:30
رو گوشی ای 490 سامسونگ چهطوری میشه برنامه نصب کرد
فایل های جاوا رو که میریزی روش اجرا نمیکنه فقط میتونه سند کنه
ممنون میشم یکی جواب بده

alsm
13-08-2007, 00:27
برنامه x-plor یا همان فایل منیجر بر روی گوشی من n73 نصب نشد لطفا راهنمایی کنید

bineshoon
13-08-2007, 20:32
Salam Man Nemitoonam messeghaye Farsio Rooye Samsunge u600 Bekhoobam;; Che KOnam???

djelyas2006
15-08-2007, 11:23
من w200i دارم وقتی بعضی از برنامه های جاوا روش نصب می کنم کامل روی صفحه نیست مثلا یک قسمتی از اون روی صفحه نیست چطوری بگم انگار بازی برای این صفحه بزرگه چی کار کنم؟

amir_rahbaran
15-08-2007, 21:00
سلام..کسی میدونه برنامه هایی که زمان نصب.گوشی intallation sequrity eror میزنه رو چجوری میشه نصب کرد؟.من تو نصب برنامه sysap که مال خود گوشیه برای دیدن sms تو pc به این مشکل خوردم(6630)..لطفا یکی کمک کنه...

kasra_a
19-08-2007, 02:50
میشه روی گوشی Nokia 6131 برنامه نصب کرد؟ اگه میشه فرمتش باید چی باشه؟

چطوری باید برنامه رو نصب کرد؟

kasra_a
19-08-2007, 02:51

pepe.
21-08-2007, 16:47
بلاخره ما چیکار کنیم با این n73 یعنی هیچ رقمه راه نداره روش تم بریزیم؟
در ضمن من هرچی بازی هم روش می ریزم می خواد به اینترنت وصل شه:19::19::19:

sadra17
24-08-2007, 12:36
میدونم اصلا جاش اینجا نیست ولی مجبورم بپرسم. من از این سایت یه فایل زیپ 52 مگابایتی دانلود کردم ولی پسوردش یادم نیست.هرچی گشتم اون تاپیکو پیدا نکردم.خواهشا کمکم کنید

D o l f i n
24-08-2007, 23:13
سلام من برنامه FullScreen.Caller رو نمی تونم رو n73 نصب کنم خطا certificate error the application supplier رو میده

D o l f i n
25-08-2007, 22:39
یکی جوابه منو بده خواهشن

arash n
26-08-2007, 11:12
نقشه شهرهاي مختلف ايران
Tehran-85
- رهیاب همراه تهران 85
.

این برنامه روی همه گوشی ها کار میکنه؟؟

یا اینکه GPS یا از این جور چیزا میخواد؟؟

روی گوشی من که فقط گزینه exit داشت(ان73)

kasra_a
27-08-2007, 04:40

من وقتی میام نصب کنم میگه مموریم حا نواری ولی چک کردم دبدم داره

اگرم میتونید یه دیگشنری en to fa واسه گوشی نوکیا 6131 بزارید

karkan
28-08-2007, 00:03
سلام دوستان.من برنامه WebGate[1].Advanced.Device.Locks.v1.01.UIQ.3rd.Unsigned.Crac ked-OPDA
رو از یه سایتی دانلود کردم.واسه پسورد گذاشتن روی قسمتهای مختلف موبایل هست.وقتی میخوام باهاش یه قسمت رو قفل کنم ازم یه کد میخواد در حالیکه من هیچ کدی بهش ندادم.هر کدی هم میزنم میگه Invalid code .میخوام پسورد رو عوض کنم بازم میگه Invalid code .میشه راهنماییم کنید.در ضمن این برنامه ساین نشدست اگه کسی بلده ساین کنه لطفا ساین کنه و اینجا بزاره ازش یه دنیا ممنون میشم. من راهنمای ساین کردن رو خوندم ولی کار سختیه.......خواهش میکنم کمک کنید

sm_315
29-08-2007, 00:52
سلام من یه سوال داشتم
چطوری باید از برنامه Ptt که در یکسری از کوشیهای نوکیا هست باید استفاده کرد؟
هرکی میدونه لطف کنه یه توضیحی بده

mtd_end
30-08-2007, 02:19
salam
age baraye ram tooye gooshi password gozashte bashi rooye ram reader ke mizari aslan baz nemishe

omidxxvahid
30-08-2007, 18:09
salam khaste nabashi failhaye rar ro chetori az feshordegi biroon biarim?

hamiX
31-08-2007, 03:07
چطوری Blooover رو روی E490 نصب کنم؟

از طریق mobiledit که گوشیو کانکنت می کنم قسمت نصب بازیها خاموشه .!

در ضمن گوشیم حافظه نداره.
مرسی

sayeboon
04-09-2007, 16:55
لذت بردیم
tanx

mehdi3370517
07-09-2007, 21:57
چطور می تونم نرم افزار های با پسوند sis رو توی نوکیا N73 نصب کنم؟N73 فقط sisx رو قبول می کنه

mkh-n71
08-09-2007, 14:53
لطفا توضیحی در مورد عملکرد Ptt نوکیا بزارید ممنون.

virangar666
08-09-2007, 20:13
سلام خدمت سروران عزیز
من یه سری برنامه های فارسی مثل ترجمه قرآن و گلستان سعدی رو دانلود کردم.این نرم افزار ها روی گوشی من نصب و اجرا میشه(w810 ) اما نمیدونم چرا حروف کلمات رو جدا از هم و به صورت بر عکس می نویسه.
این مشکل از چیه؟ اگه میشه منو راهنمایی کنید
ممنون

magh68
08-09-2007, 21:00
سلام من دنبال یه برنامه برای اجرای تمام صفحه بازی های جاوا می گردم میشه یکی لینکشو معرفی کنه

DarkMike
09-09-2007, 08:53
من یه مشکل دارم بعضی موقع ها که گوشی مو رست می کنم از طریق چندتا کد و یا فرمت پی سی پیغام Certificate Error می ده ولی من اول گوشمو که خریدم نصب شد دیگه نمی شه چی کار کنم گوشی من N91 هست مرسی

orooj
10-09-2007, 11:34
سلام خدمت سروران عزیز
من یه سری برنامه های فارسی مثل ترجمه قرآن و گلستان سعدی رو دانلود کردم.این نرم افزار ها روی گوشی من نصب و اجرا میشه(w810 ) اما نمیدونم چرا حروف کلمات رو جدا از هم و به صورت بر عکس می نویسه.
این مشکل از چیه؟ اگه میشه منو راهنمایی کنید
ممنون
سلام دوست عزیز
این مشکلی است که گوشیهای سونی اریکسون با بعضی فونتهای فارسی دارند و باید سعی کنید از کتابهای گرافیکی استفاده کنید. برای من هم در مورد گلستان همین اتفاق افتاد.
موفق باشید.

mooein
11-09-2007, 00:11
با سلامخدمت دست اندرکاران سايت
بنده مدتي است که گوشي نوکيا ان 95 خريده ام و برنامه هاي مخصوص انرا از سايتهاي معتبر گرفتم و با پي سي سويت به گوشي منتقل ميکردم ولي متاسفانه چند روزي است که نه تنها هيچگونه برنامه اي نميگيره بلکه چندين برنامه که قبلا دانلود کرده بودم حذف شده .ضمنا پيامي که هنگام دانلود برنامه ميده اينه file corrupted حتي امروز از اينترنت برنامه دانلود کردم همينکه دانلود تمام شد به جاي اجراي برنامه همين پيغام لعنتي را داد
با تشکر

<M>
13-09-2007, 12:05
برای نصب بعضی برنامه ها روی p990 پیغام component failed security check cannot install میاید مرا راهنمایی کنید

svnnn
14-09-2007, 03:46
اقایون محتزم و با استعداد این سایت .سلام لطفا نحوه اسکرین سیور کردن یک فایل فلش تو ان73رو مرحمت کنین.خواهشاقبلاخودتون امتحان کنین....م رس ی

nimamani
14-09-2007, 06:59
كسي ميدونه براي رفع مشكل بهم ريختن
كلمات فارسي در برنامه هاي جاوا مثل Opera
در گوشي هاي سوني اريكسون چه بايد كرد؟

aideen0935
16-09-2007, 22:39
با سلام خدمت شما عزيزان

من به چه شكل فايل دانلود شده را از حالت rar خارج كنم؟ به دادم برسيد

متشكرم

nimamani
17-09-2007, 01:17
با سلام خدمت شما عزيزان

من به چه شكل فايل دانلود شده را از حالت rar خارج كنم؟ به دادم برسيد

متشكرم

با برنامه Win Rar
روي فايل كليك سمت راست كرده
سپس Extract ميكنيد

KBZ
19-09-2007, 15:48
دوستان کسی میتونه نرم افزار Web Gate Advanced call mananger V2.63 رو برام ساین کنه

my IMEI: 358369000582822

Nokia N71

cheetoz_motori
23-09-2007, 23:56
با سلام گوشی من 6260 هست.یک Pack Logo دانلود کردم از سایتی که یکسری فایل درابعاد مشخص با فرمت BMP هستند.می خواستم بدانم این فایلها را باید در کجای گوشی منتقل کنم تا Logo ی گوشیم به آن عکس تغییر کند.با تشکر

heran
24-09-2007, 08:35
سلام من office suite براى 5700 نصب كردم اما فونتهاىdoc هاى فارسى رو برعكس نشون ميده كسي ميتونه تو

رفع اين مشكل كمكم كنه؟ ممنون

akivar
24-09-2007, 16:13
سلام
اگهمی تونید طریقه نصب mobyexplorer رش بدهید چون که من نصب می کنم همش سوال می کنه که ایا داده بخوانم یا نه ار ورژن جدیدش رو داری که بهتر
گوشیم w810 هستش
دمتون گرم

sasaneso
26-09-2007, 11:32
سلام من گوشیم 5300 دو تا مشکل داره.
یکیش اینه که فایلهای با حجم بیشتر از 1mb تو گوشی کپی نمیشه.
دومیش اینه که وفتی بعضی از برنامهای جاوا رو اجرا میکنم یه error میده که متنش اینه. out of memory error
برای رفع کردن این دو تا مشکل چه کارکنم .این مشکلو خیلیا دارن.
اگه کمک کنید ممنون میشم.

function __RP_Callback_Helper(str, strCallbackEvent, splitSize, func){var event = null;if (strCallbackEvent){event = document.createEvent('Events');event.initEvent(str CallbackEvent, true, true);}if (str && str.length > 0){var splitList = str.split('|');var strCompare = str;if (splitList.length == splitSize)strCompare = splitList[splitSize-1];var pluginList = document.plugins;for (var count = 0; count < pluginList.length; count++){var sSrc = '';if (pluginList[count] && pluginList[count].src)sSrc = pluginList[count].src;if (strCompare.length >= sSrc.length){if (strCompare.indexOf(sSrc) != -1){func(str, count, pluginList, splitList);break;}}}}if (strCallbackEvent)document.body.dispatchEvent(even t);}function __RP_Coord_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Coord_Callback = str;pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Left = splitList[0];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Top = splitList[1];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Right = splitList[2];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Bottom = splitList[3];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-coord-callback', 5, func);}function __RP_Url_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Url_Callback = str;pluginList[index].__RP_Url_Callback_Vid = splitList[0];pluginList[index].__RP_Url_Callback_Parent = splitList[1];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-url-callback', 3, func);}function __RP_TotalBytes_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback = str;pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback_Bytes = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}function __RP_Connection_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Connection_Callback = str;pluginList[index].__RP_Connection_Callback_Url = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}

Ali Pacino
27-09-2007, 12:26
با سلام
من برنامه Mtc رو نصب کردم که واسه ساختن تم برای گوشی هستش برای اجرا شدن جاوا می خواد که لینکش خراب بود لطفا راهنماییم کنید

sarv_
27-09-2007, 16:20
با سلام
من از نرم افزار Eltima.Software.Smart.Call.Manager.v5.23.15. برای ضبط مکالمات استفاده میکنم مشکلی که دارم اینه که مکالمات را در قسمت گالری قسمت sound clip ذخیره میکنه . آیا راهی هست که من بتونم مسیر دیگری برای ذخیره مکالمات تعریف کنم ؟

sarv_
01-10-2007, 05:41
کسی نبود به داد من برسه ؟؟ آی کسایی که call manager نصب کردین رو گوشیتون

Ship Storm
01-10-2007, 10:26
آقایون عزیز این نرم افزارDemoStand_v1.04_S60v3 رو کسی سریال یا کرکش رو داره؟

srb
12-10-2007, 01:09
سلام من برنامه xplore را که نصب می کنم بعد از چند روز error میده با کد 100345 و گوشی هنگ می کنه و داخل برنامه نمیره
برنامه رو unistall کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد؟
کمک کنید ممنون

habib
13-10-2007, 23:56
با سلام
من یه چند تا تم روی گوشی بتازگی نصب کردم که حذف شون از هیچ راهی برایم امکان پذیر نیست یعنی نه تو App Manager اسمشون میاد نه روشون که میرم و انتخابشون میکنم با زدن دگمه c پاک میشن. حالا چکار باید بکنم؟ ایا برنامه خاصی برای این کار احتیاج است یا لم خاصی داره که من نمیدونم؟

soshiance
15-10-2007, 18:03
سالم من حدود 20 تا تم (به غیر از تم های خود گوشی) روی گوشیم با استفاده از نرم افزار گوشی pc suite نصب کردم گوشیمم n73 هست وقتی از قسمت APP.mgr. میرم که Remove کنم همه تم ها نیست شاید نصفشون باشه در ضمن همه تم هارو روی مموری کارت نصب کردم حالا بدونه اینکه مموری و فرمت کنم چطوری تم هارو پاک کنم.
ممنون

msseng
16-10-2007, 15:43
سلام
در مورد نصب دیکشنری AED روی گوشی W950:
بعد از نصب و موقع اجرا پیام میده Not Found! این یعنی چی؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنین...

Alireza007
19-10-2007, 09:02
سلام من گوشيم 6270 هست نميدونم چطوري برنامه نصب كنم ميشه كمكم كنيد؟

Alireza007
19-10-2007, 09:04
هيچكس اينجا جواب نميده؟

msseng
20-10-2007, 09:39
سلام
در مورد نصب دیکشنری AED روی گوشی W950:
بعد از نصب و موقع اجرا پیام میده Not Found! این یعنی چی؟!
ممنون میشم اگه کمکم کنین...

سلام
هنوز کسی راهی برای این مشکل پیدا نکرده؟
خیلی ضروریه ها!!!!

mahdi.rahmati
20-10-2007, 19:01
سلام دوستان
من نوكيا 7610 دارم. قبلاً ساعت جهاني يا Wclockpro را روي آن نصب كرده بودم و خوب كار مي‌كرد. اما پس از اينكه دستگاه را ريست كردم، پس از نصب برنامه هنگامي كه روي آن كليك مي‌كنم تا وارد برنامه شوم، عمل نمي‌كند و مجدداً صفحه منوي موبايل ظاهر مي‌شود. موبايل بنده نه مشكل ويروس دارد و نه با كمبود حافظه مواجه است. دوستان لطف كنند و در اين مورد راهنمايي بفرمايند

nakhle007
24-10-2007, 09:34
دوستان من گوشيم 5500 هست ولي با اينكه سيستم عاملش سيمبيان 9.1 هست در نصب فايلهاي sis اغلب پيغام not support رو ميده :41:حتي برنامه هايي كه از خود اين سايت گرفتم رو هم نصب نميكنه لطفا يه كم زودتر بگين چه كار كنم مرسي

ariya996
25-10-2007, 01:11
سلام
من نرم افزار Y-Browser.v7.5.S60.SymbianOS9.1 by SarNet.SIS رو روی گوشی N73 معمولی نصب کردم ..
حالا که گوشیمو عوض کردم نصب نمی شه ایراد از کجاست .. ممنون می شم راهنمایی کنین...

Devil_Hunter
25-10-2007, 17:51
من هر برنامه یا تمی رو E90 میخوام نصب کنم این پیغامو میده: Certificate error,contact the applcation supplier
مشکل چیه؟

Linux Learner
04-11-2007, 17:22
سلام
چطور میتونم برنامه ای رو توی سونی اریکسون sign کنم ، یعنی پیغام "Allow application to read/write user data?" رو حذف کنم.

گوشی من w700 هست که خودش یه بازی داره به نام puzzle slider که توی این بازی میشه با دوربین عکس گرفت که نیاز به اجازه داره. اما این بازی sign شده. اونم توسط یه فایل jad که همراه خودشه.
این لینک همون بازیه هست : (با فایل jad نصبش کنید)

لطفا" اگه راهی هست به غیر از پچ به من بگید.
متشکرم

shabnam a
07-11-2007, 11:45
سلام.من يه مشكلي داشتم.گوشيم n73 است و خيلي از برنامه هايي كه دانلود مي كنم، error ميده:
unable to open file
چي كارش كنم؟
tnx

shabnam a
07-11-2007, 11:49
يكي جواب بده pllllllllllzzzzzz

shabnam a
07-11-2007, 11:50
با سلام
من یه چند تا تم روی گوشی بتازگی نصب کردم که حذف شون از هیچ راهی برایم امکان پذیر نیست یعنی نه تو App Manager اسمشون میاد نه روشون که میرم و انتخابشون میکنم با زدن دگمه c پاک میشن. حالا چکار باید بکنم؟ ایا برنامه خاصی برای این کار احتیاج است یا لم خاصی داره که من نمیدونم؟

remove كن تو همونApp Manager

nima_elecomp
08-11-2007, 10:44
سلام. من دوتا مشکل در مورد نصب برنامه توی این گوشی (نوکیا 6020) دارم:
مشکل اول اینکه وقتی می خوام با PC Suit یک برنامه (مثلا با حجم 170kb) توی گوشی بریزم پیغام میده که سایز فایل بالاست (The file is too big) در حالی که حدودا 900 Kb توی گوشی جای خالی دارم... این مشکل خیلی اعصابمو خرد کرده و به خاطر همینم نمی تونم برنامه های جالبو توی گوشی بریزم. البته در ارسال فایل های با حجم کمتر (حدودا از 90Kb به پایین تر) مشکل خاصی وجود نداره.

مشکل دوم اینکه وقتی برنامه یا بازی با حجم کم به گوشی می فرستم بیشتر اوقات با پیغام Invalid File روبه رو میشم. مشکل چیه؟

با تشکر از شما که منو کمک می کنید. مرسی.

yuta
12-11-2007, 08:23
سلام دوستان . من نرم افزار quick office رو که نصب میکنم وقتی فایلای فارسی رو میخواد نشون بده بر عکس نشون میده مثلا تاریخ رو مینویسه خیرات !! گوشیم هم 5700 هستش . ممنون میشم راهنماییم کنین

MESHKIPOSH
15-11-2007, 10:51
گوشی من با برنامه Ultimate Voice recorder مشکل داره ... اصلا برنامه داره کار میکنه و درسته .ولی یک دفعه میبینم که باز نمیشه و یه پیغام تو این مایه ها میده : please wait ...
ولی این مشکل با پاک کردن فلدر برنامه روی مموری گوشی- دوباره برنامه مثل روز اول باز میشه و کد ریجستر و ... رو میگیره و کار میکنه....
کسی تا بحال این مشکل رو داشته....یا اصلا برای چی این مشکل بوجود میاد ...
من با برنامه medi safeهم مشکل داشت گوشیم و برنامه بعد از یه مدت درست کار نمیکرد
مشکل از گوشیه یا از برنامه هاست؟؟؟؟؟

mehdi.pisode
19-11-2007, 16:54
من یه گوشی سامسونگ دی 840 دارم اما اصلا نمیدونم چه طوری روش بازی نصب کنم اصلا نمیدونم فایل بازی را رو کامپیوتر چه طوری باز کنم لطفا کمکم کنید؟

msa d820
24-11-2007, 16:56
سلام عزیزان چرا آنتی ویروس سیمانتیک روی 7610 نصب نمیشه

m&e1245
10-12-2007, 11:55
سلام به همگي
آيا ساين کردن هربرنامه اي براي N73 اجباريه ؟
ممنون ميشم راهنمايي کنيد .

vosogh
10-12-2007, 16:00
سلام
من يك گوشي 6600 دارم كه يه سري بازي و نرم افزار رو رمش نصبه
رم ريدرش رو ندارم
بعضي از فايلها رو هم از توي منيجرش پاك كردم ولي فايده نداشت.
هنوز ايكنشون توي منو هست.
لطفا راهنماييم كنيد.

katzong
12-12-2007, 16:52
سلام دوستان...:10::10:
گوشی N72 من روش یه AVI player نصب کردم که از همین سایت گرفتم!! :5::5:
بده 2تا فیلم که باهاش دیدم از من می خواد که رجیتر کنمش :18::18:
و دیگه هیچ فیلمی رو نشون نمیده !! کمکم کنیددددددددددد:31::31:!!!!!

kimiyagar
14-12-2007, 12:34
سلام
3250 دارم
چند تا تم از سایت gsmaria.comگرفتم با پسون سیس اما روی گوشیم اجرا نمیشه و ایرور میده چیکار باید بکنم؟> ضمنا فایل های زیپ رو چطور از حالت فشرده بیرون بیارم؟ لطفا کامل توضیح بدید

karkan
14-12-2007, 12:43
سلام اساتید...
یه مشکلی در رابطه با نرم افزارهای جاوا داشتم.اگه اجازه بدید مطرح کنم...
من KD player رو رو گوشیم نصب کردم.موقعی که میخوام مثلا یه آهنگ رو بیارم پی در پی این پیغام رو میده:
A MIDlet in the untrusted MIDlet suite KD player is attempting to read the files on the phone or memory stick.Do you want to allow this?
yes.this time only
No .no this time
No never
البته قبلا هم یکی دوتا نرم افزار نصب کرده بودم که این پیغام رو میداد..نمیشه یه کاری کرد دیگه این نیاد؟؟تا حالا واسه شما پیش اومدهد؟چرا واسه No هرگز داره ولی واسه yes همیشه نداره...خواهشا کمک کنید.....مممممممممممممممممم ?منون

kimiyagar
14-12-2007, 23:10
چرا جواب نمیدییییییییییییییییییییی ییییییید

Masoud_kp
14-12-2007, 23:25
ببخشید میشه بگید چرا بازیBlades and Magicبا Resulotion176.208روی گوشیم که N70هست نصب میشه ولی موقع اجرا صفحه سفید میشه و هیچی نمیاد!دوبارفایلشو از دوجا گرفتم ولی هردو هیچ تفاوتی نداشتند! ممنون میشم کمک کنید

didy
15-12-2007, 00:41
سلام
ممکنه بفرمایید چطور میتوان فایل های مموری تلفن را که روی کامپیوتر منتقل کرده ام میتوانم مشاهده کنم ( مثلا من فون بوک را که با بلوتوث روی کامپیوتر ریختم مشاهده کنم).ممنون

mobilemiras
16-12-2007, 23:22
salam.man 6300 daram vali hich kodam az dictioneryhaei ke to goshi mirizam nasb nemishe chekar konam

m_arman
19-12-2007, 00:59
سلام اقا میشه اموزش برنامه moby explorer و برنامه moby today رو بذارید میگن با moby explorer میشه روی اس ام اس ها و روی صفحه ورودی گوشی قفل گذاشت:46:

m_arman
20-12-2007, 02:22
:41:اقا كسي نميخواد جواب بده

Mojtaba N87
22-12-2007, 11:34
سلام اقا میشه اموزش برنامه moby explorer و برنامه moby today رو بذارید میگن با moby explorer میشه روی اس ام اس ها و روی صفحه ورودی گوشی قفل گذاشت:46:

اینم برنامه moby explorer.از این به بعد بهتره که درخواست رو تو تاپیک مخصوص خودش مطرح کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

topoli88
22-12-2007, 12:33
من برنامه sms pictur رو دانلود كردم ولي طريقة ريختن تو گوشي رو نمي دونم.اگه ممكنه راهنماييم كنيد.ممنون

topoli88
22-12-2007, 12:35
من برنامه sms pictur رو دانلود كردم ولي طريقة ريختن تو گوشي رو نمي دونم.اگه ممكنه راهنماييم كنيد. ممنون

topoli88
22-12-2007, 12:37
:41::41:من برنامه sms pictur رو دانلود كردم ولي طريقة ريختن تو گوشي رو نمي دونم.اگه ممكنه راهنماييم كنيد. ممنون:11:

PLAΨMID
22-12-2007, 16:08
من برنامه sms pictur رو دانلود كردم ولي طريقة ريختن تو گوشي رو نمي دونم.اگه ممكنه راهنماييم كنيد. ممنون

دوست عزيز واسه 1 سوال كه 3 بار پست نميدن . در ضمن برنامه رو اگه zip يا rar هست ابتدا Extract كن توي هاردت بعد فايل مربوطه رو بريز روي رم گوشيت و با فايل منجر نصبش كن . اگه گوشيت نوكيا نيست بگو چه مدليه تا بهتر راهنماييت كنيم .

Backstreetboys
22-12-2007, 20:16
برنامه گوشیهای TV Mobile چی فرمتی هستند راهنمایی کنید
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای پخش فایل های ویدئویی تو گوشی به جز 3GP چه فرمتهایی وجود داره ؟

m_arman
23-12-2007, 00:13
اقا این تاپیک مخصوص درخواست نرم افزارهای سونی اریکسون مگه کجاست

sajey
23-12-2007, 00:34
سلام m_arman عزیز
شما دوست من در این تاپیک در خواست خود را بیان کن.
مرسی

m_arman
25-12-2007, 00:59
اقا چرا پاس میدی مارو؟تو این تاپیکی که گفته بودی رفتم دوباره پاس میدن اینجا

sajey
25-12-2007, 02:14
سلام m_arman عزیزم
من برای اموزش نرم افزار به شما گفتم که به این تاپیک مراجع ولی یادم رفت که خود نرم افزار moby explorer در تاپیک در خواست ها برای شما بگزارم.ولی وقتی فهمیدم برای شما نرم افزار را گذاشتم ولی اموزش نرم moby explorer را از این تاپیک بپرس.
خواهشن مرا ببخش یا دم رفت برای شما در ان روز نرم افزار را اپلود کنم ولی امروز اپلود کردم
امید وارم که مرا ببخشی:37::45: :42::42:

Backstreetboys
25-12-2007, 23:23
جواب ما رو کسی نمیده (پست 373)

m_arman
26-12-2007, 16:19
سلام اقا میشه اموزش برنامه moby explorer و برنامه moby today رو بذارید میگن با moby explorer میشه روی اس ام اس ها و روی صفحه ورودی گوشی قفل گذاشت

madsky
28-12-2007, 14:47
اپرا ميني 4 رو گوشيم نصب ميشه ولي تو اون قسمت نصبش كه به اينترنت وصل ميشه پيغام ميده :
verification of server certificate failed.please checkthe date setting in your device.
گوشيم كا 750 هستش رو گوشي هاي ان 95 8گيگ و ان 70 و 73 هم امتحان كردم همين پيغامو ميده.تنها ورژن 4.1 بتا رو تونستم نصب كنم اونم تنها تو گوشي خودم نصب شد.خلاصه نيازمند ياري .....

mo_62
28-12-2007, 23:54
با سلام
من یک گوشی W580i به تازگی خریدم
هر برنامه ای را که دانلود می کنم و آن را با winrar باز می کنم و سپس فایل jar انرا به موبایلم منتقل می کنم ولی به هیچ وجه نمی توانم آنرا نصب کنم و فقط آنرا بصورت عکس می شناسد
لطفا کمکم کنید

capit
30-12-2007, 20:12
با سلام
من چند برنامه با پسوند rarدانلود کردم اما روی موبایل اجرا نمیشن
رو چند نوع موبایل هم امتحان کردم
لطفا کمک کنید

sajey
30-12-2007, 21:31
سلام capit عزیز
شما دوست من اول نرم افزاری که دانلود کردی و rar هست در داخل کامپیوتر با نرم افزار winrar انها را extract کن و بعد فایلی که به وجود می اید بازم rar بود همین کارا ادامه بده تا فیلی که به شما می دهد sis یا sisx یا jar باشد
ان وقت به گوشی ان فایل را انتقال بده وشروع به نصب کن.
مرسی

madsky
01-01-2008, 00:02
اپرا ميني 4 رو گوشيم نصب ميشه ولي تو اون قسمت نصبش كه به اينترنت وصل ميشه پيغام ميده :
verification of server certificate failed.please checkthe date setting in your device.
گوشيم كا 750 هستش رو گوشي هاي ان 95 8گيگ و ان 70 و 73 هم امتحان كردم همين پيغامو ميده.تنها ورژن 4.1 بتا رو تونستم نصب كنم اونم تنها تو گوشي خودم نصب شد.خلاصه نيازمند ياري .....

كسي نميتونه مشكل منو حل كنه؟

Milad Javadpour
05-01-2008, 14:43
برنامه هاي موجود قابل نصب بر روي سيستم عامل Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 نمي باشند بر روي گوشي نوكيا 5700xpressMusic آيا راهي براي نصب بر روي اين گوشي وجود دارد؟

razeghee
06-01-2008, 02:14
با سلام و خسته نباشید لطفا در صورت امکان هر چه سریعتر به سئوال من جواب بدهید:من گوشی نوکیا 6260 دارم و برنامهNokia PC Suite 6260 را از خود سایت نوکیا دانلود کردم و ارتباط از طریق بلوتوس با گوشی دارم.ولی وقتی میخوام مسیجهامو ببینم یا تو گوشی کپی کنم ارور میده .در ضمن این برنامه sysexplore235707 که با خود همون فایل Nokia PC Suite بود در گوشی نصب نشد و ارور not suport میده تو رو خدا اگه راه حلی هست بگین.در ضمن اینو هم یادآور بشم که تمام ارتباط من با گوشی صحیح برقرار میشه و حتی به صورت explorer.منتظر جوابتونم.با تشکر فراوان

Masoud_kp
06-01-2008, 03:07
کمک کمک کمک
میشه بگید چرا برنامه face warpروی گوشیم که N70هست نصب میشه ولی وقتی اجرا میکنم میندازه بیرون تا حالا 7تا برنام یه جور از همین فیس وارپ نصب کردم همش همینطوره

razeghee
06-01-2008, 18:26
با سلام و خسته نباشید لطفا در صورت امکان هر چه سریعتر به سئوال من جواب بدهید:من گوشی نوکیا 6260 دارم و برنامهNokia PC Suite 6260 را از خود سایت نوکیا دانلود کردم و ارتباط از طریق بلوتوس با گوشی دارم.ولی وقتی میخوام مسیجهامو ببینم یا تو گوشی کپی کنم ارور میده .در ضمن این برنامه sysexplore235707 که با خود همون فایل Nokia PC Suite بود در گوشی نصب نشد و ارور not suport میده تو رو خدا اگه راه حلی هست بگین.در ضمن اینو هم یادآور بشم که تمام ارتباط من با گوشی صحیح برقرار میشه و حتی به صورت explorer.منتظر جوابتونم.با تشکر فراوان
خدا قبول کنه هیشگی جواب مارو نمیده اینم از p30world

imhn
12-01-2008, 21:22
سلام
من قبلا opera mini3 رو نصب کرده بودم و راحت به اینترنت وصل می شدم بعد پاکش کردم و ورژن چهارشو نصب کردم بازم خوب بود ولی اگر تاریخ گوشی اشتباه بود وصل نمی شد به همین خاطر پاکش کردم تا همون ورژن قبلی رو بریزم ولی دیگه نمی تونم به اینترنت وصل شم
یعنی توی اون قسمت start the setup وقتی همه مراحل رو می گذرن وارد قسمت اصلی برنامه نمی شه و می نویسه failed to connect to the internet مشکل از کانکشنم نیست چون با برنامه ی خود گوشی می تونم وصل شم.
لطفا راهنمایی کنید:41:

shamsipour
15-01-2008, 10:48
نوع گوشی htc touch Flo
برنامه های جاوا اجرا نمیشن (dictionary)
منظورمه
یا اگر اجرا بشن نمی تونم در ش کلمه را وارد کنم

chelsi
15-01-2008, 13:32
chera bazi barnameha ke baraye s60 3rd hast baraye nasbeshon erore"expired certificate" mide

shamsipour
19-01-2008, 12:12
...

..... بی جواب

shamsipour
19-01-2008, 12:13
.....

باز هم بی جواب ...

shayan-sh
23-01-2008, 02:45
فايل Rarروچگونه از فشردگي خارج كنيم

H M R 0 0 7
23-01-2008, 11:42
برنامه گوشیهای TV Mobile چی فرمتی هستند راهنمایی کنید
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای پخش فایل های ویدئویی تو گوشی به جز 3GP چه فرمتهایی وجود داره ؟

اصلا اين گوشي ها سيستم عامل ندارن كه بخواد روشون برنامه نصب بشه. بي خيال برنامه نصب كردن شو.:41:
لا اقل ميتونست روش يه جاوا بزارن. ولي همين كارم نكردن:13:

topoli88
24-01-2008, 11:58
سلام به همه دوستان.من فارسي ساز n70 رو دانلود كردم و نميتونم نصبش كنم.فايل به صورت backup هستش .اگه ممكنه مراحلش رو برام توضيح بديد. ممنون

ariya996
25-01-2008, 07:04
فايل Rarروچگونه از فشردگي خارج كنيم

فایل رو با برنامه ای به نام WinRar باز می کنی و extract to رو می زنی ...
بعد هر جا که خواستی extractش می کنی.. به همین راحتی

ariya996
25-01-2008, 07:06
chera bazi barnameha ke baraye s60 3rd hast baraye nasbeshon erore"expired certificate" mide

شما اول فارسی تایپ کن اینجا ....
شما باید برنامه رو ساین کنی ... 1 کم بگرد حتما روش ساین کردن رو توی همین سایت پیدا می کنی ....
خیلی هم قشنگ توضیح داده شده ..
موفق باشین ...

sahandiran
25-01-2008, 11:45
سلام بر همگي

من جديدا يه n73 موزيكال خريدم ولي هر كاري مي كنم فايل هاي جاوا (jar) روش نصب نميشه

يعني موقع نصب تا آخراي نصب ميره بعد ميگه unable to instal مي خواستم از دوستان خواهش كنم كه اگر كسي ميتونه منو راهنمايي كنه .

آخه دوستاي ديگه ي من كه n73 دارن همشون فايل هاي جاوا رو به راحتي مي تونن نصب كنن .

راستي اينم بگم كه من برنامه ها رو روي مموريم نصب مي كنم و يه چيز ديگم اينكه گوشيم در نصب برخي برنامه هاي sis يا sisx هم مشكل مي گيره و با پيغامش از تنظيماتم ايراد مي گيره . :20:

amin-se
25-01-2008, 18:08
سلام.گوشی من موقع نصب برنامه ها ( برنامه هایی که نیاز به ساین کردن ندارن) این ارور رو میده :

Expired Certificate

گوشی هم N93i هست.
مشکل از کجاست؟
پیشاپیش تشکر من رو بپذیرید ...

Ship Storm
25-01-2008, 20:47
آقا این نرم افزار advance call manager رو نصب کردم حالا پیغام زیر رو میده

The Trial Priod Is Over .....
بعد یه دکمه Active داره یه Exit
Active رو میزنی وصل میشه به اینترنت.
من باید چکار کنم که بتونم از این نرم افزار استفاده کنم
ممنون

amin-se
26-01-2008, 12:42
سلام.گوشی من موقع نصب برنامه ها ( برنامه هایی که نیاز به ساین کردن ندارن) این ارور رو میده :

Expired Certificate

گوشی هم N93i هست.
مشکل از کجاست؟

کسی راه حلی نداره ؟؟!!
توضیح بیشتر :
برنامه ی Xplore رو نصب کردم.ولی برنامه ی دیگه ای نمیتونم نصب کنم.همون ارور بالا رو میده !!!
برنامه ها رو هم از تاپیکش تو همین فروم دانلود کردم.symbian s60 3rd edition
مشکل از کجاست ؟؟

sahandiran
26-01-2008, 20:02
آقا كسي جواب ما رو نميده !:18:

من جديدا يه n73 موزيكال خريدم ولي هر كاري مي كنم فايل هاي جاوا (jar) روش نصب نميشه

يعني موقع نصب تا آخراي نصب ميره بعد ميگه unable to instal مي خواستم از دوستان خواهش كنم كه اگر كسي ميتونه منو راهنمايي كنه .

آخه دوستاي ديگه ي من كه n73 دارن همشون فايل هاي جاوا رو به راحتي مي تونن نصب كنن .

راستي اينم بگم كه من برنامه ها رو روي مموريم نصب مي كنم و يه چيز ديگم اينكه گوشيم در نصب برخي برنامه هاي sis يا sisx هم مشكل مي گيره و با پيغامش از تنظيماتم ايراد مي گيره

Ship Storm
27-01-2008, 08:56
چرا کسی جواب نمیده

mb_bahal317
01-02-2008, 09:22
من n73 دارم تم روش نصب نمیشه قبلا خوب بود الان اینجور شده.میگه که برنامه نصب نمیتونه بشه؟؟؟؟؟؟؟

vtv004
09-02-2008, 20:46
ba sallam
Tamam dostani ke in moshkel ro daran bayad ghabl az nasb narm afzar bayad tarikh goshi ro tanzim konan masalan baray nasb N-Gage2 bayad 2008.1.1 be bad ta hodod sale 2011 bashe .
Vali dar narm afzarhay ghadimi bayad tarikh ro be aghab bargardond masalan baray Vbax 2007.1.1 be bad bashe .
Movafagh bashid.

hamidrezaaa
09-02-2008, 22:02
آقا این نرم افزار advance call manager رو نصب کردم حالا پیغام زیر رو میده

The Trial Priod Is Over .....
بعد یه دکمه Active داره یه Exit
Active رو میزنی وصل میشه به اینترنت.
من باید چکار کنم که بتونم از این نرم افزار استفاده کنم
ممنون
خوب دوست عزیز این برنامه تریال هست و میخواد وصل بشه اینترنت و اکتیو شه شما باید دنبال کرک این برنامه باشی

hamidrezaaa
09-02-2008, 22:09

Expired Certificate

گوشی هم N93i هست.
مشکل از کجاست؟
دوست عزیز تاریخ گوشی رو ببر جلو اگر نشد ببر عقب اگر باز هم نشد روی تاریخ روز تنظیم صد در صد مشکلتون حل میشه

vtv004
09-02-2008, 22:42
Manam ye zamani goshim (5700) hamin tori shode bood .faghat roye PHONE MEMORY java nasb mishod .
Memory ro format kardam .goshiro ham safe format kardam dorost shod
Jahat safe format kardan bayad *#7370# ro bezani

vtv004
09-02-2008, 23:21
Manam ye zamani goshim (5700) hamin tori shode bood .faghat roye PHONE MEMORY java nasb mishod .
Memory ro format kardam .goshiro ham safe format kardam dorost shod
Jahat safe format kardan bayad *#7370# ro bezani

aRThaS_08
15-02-2008, 17:30
ببخشید من گوشیم K800i هست و برنامه KDPlayer رو روش نصب کردم حالا نمیدونم چطور تم برنامه رو عوض کنم!!!

sina-parham
21-02-2008, 15:13
سلام چه جوری میتونم گوشیمو فرمت کنم؟ فرمت کردن گوشی مشکلات گوشیو به طور کامل میتونه حل کنه؟ باتشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sina-parham
21-02-2008, 15:44
اینجا فقط مشکلات وبدبختیا مطرح میشه اما خبری از کمک وفریادرسی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali Alone
21-02-2008, 16:21
سلام
چرا نقشه های شهرها تو گوشی من فایلی برای اجرا کردن نداره و فقط چندتا عکس میاد؟؟
w810

afshin mardani
28-02-2008, 23:25
با سلام
من تازه اين بحثو ديدم و مستقيم اومدم به صفحه آخر و شايد در صفحات قبل به سوالم جواب داده شده باشه
من چند برنامه روي file mrg گوشيم ( N73 ) ريختم اما از طريق bluetooth يا هر چيز ديگري بفرستم اين ارور رو ميده :
unable to send protected object
البته من اون رو در فولدر other در مموري ريختم م پسوند هاي ديگر رو ميفرسته
ممنون مي شم اگر كمك كنيد:10: