مشاهده نسخه کامل
: پریدن ویندوز سون بعد از نصب وینوز xp در دو درایو مجزا!!!!!!!!!!!!
سلام،رو سیستمم ویندوز xp و سون نصب بود،xp رو c و سون درایو d،ویندوز xp مشکل داشت که دوباره نصبش کردم ولی ویندوز سونم دیگه بالا نمیاد،خیلی احتیاج دارم ک دوباره سونو برگردونم ولی نمیدونم چطوری-کسی هست ک مرحله ب مرحله بهم آموزش بده و کاری کنم ویندوز سون و xp بالا بیاد و xp دوباره نپره و حذف نشه؟؟؟؟خواهشا راهنماییم کنید
درایوی ک سون نصب بودو فرمت نکردم و بدون تغییر تو درایوش وجود داره
mohsen...
10-05-2014, 07:49
سلام،رو سیستمم ویندوز xp و سون نصب بود،xp رو c و سون درایو d،ویندوز xp مشکل داشت که دوباره نصبش کردم ولی ویندوز سونم دیگه بالا نمیاد،خیلی احتیاج دارم ک دوباره سونو برگردونم ولی نمیدونم چطوری-کسی هست ک مرحله ب مرحله بهم آموزش بده و کاری کنم ویندوز سون و xp بالا بیاد و xp دوباره نپره و حذف نشه؟؟؟؟خواهشا راهنماییم کنید
سلام نرم افزار easyBCD دانلود نصب و اجرا کن گزینه add new entry بزن جایی که نوشته typ نوع ویندوزتو انتخاب کن داخل name اسم دلخواهتو بنویس
تو قسمت drive هم درایوی که ویندوز دوم توش نصبه رو بزن اخر سر هم add entry
حالا اگه گزینه edit boot menu بزنی میبینی به منوی بوت اضافه شده اونجا هم میتونی بالا پایین کنی که کدوم ویندوز اول باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadi_4u
10-05-2014, 10:16
در ادامه جواب قبلی
ممکنه رو ویندوز اکس پی نصب نشه برنامه easybcd و یا اگه نصب بشه اجرا نشه ..
در اون صورت بوت سون رو ریپیر کنید و داخل سون برنامه رو نصب و مراحل رو برا اکس پی انجام بدید.
Tapatalk
ایا روی لپ تاپی که ویندوز سون از ابتدا نصب بوده به هیچ وجه نمی توان ویندوز xp روی درایو دیگر نصب کرد
که با یکدیگر سازگار باشن؟؟
مرسی
ایا روی لپ تاپی که ویندوز سون از ابتدا نصب بوده به هیچ وجه نمی توان ویندوز xp روی درایو دیگر نصب کرد
که با یکدیگر سازگار باشن؟؟
مرسی
میتونید بر روی هر لپ تاپی که بخواهین ویندوز XP نصب کنید، مشکلی که شما خوردین کاملا طبیعیه با CD ویندوزی که شما دارین نه تنها در مورد این مدل لپ تاپ بلکه در باقی لپ تاپها هم مشکل نصب خواهید داشت چرا که درایور SATA در ویندوز XP شما وجود ندارد.
در حالت عادی درایورهای SATA مخصوص چیپست جنوبی مادربردها در CD های ویندوز XP موجود نیست، و اگر بخواهید چنین ویندوزی را بر روی لپ تاپ نصب کنید با Blue Page مواجه میشوید، چرا که هارد را شناسایی نمیکند.
این مورد در کامپیوترهای Desktop که هاردهای آن به صورت Raid تنظیم شده نیز پیش می آید.
راه حل این است که درایو مخصوص لپ تاپ خود را در Source ویندوز XP خود به وسیله برنامه nLite اعمال کنید.
و یا در کامپیوترهای Desktop میشود درایور را بر روی یک عدد فلاپی ریخت و در همان ابتدای نصب ویندوز کلید F6 را بزنید تا ویندوز درایور را از روی فلاپی بازخوانی کند.
(حتما تا به حال دقت کرده اید که موقع نصب ویندوز در همان ابتدا از کاربر میخواهد اگر هارد Raid دارد برای شناسایی کلید F6 را بزند)
در فایل ضمیمه درایورهای SATA اکثر مدلهای چیپست جنوبی شرکت Intel مثل ICH7 و ICH8 و ICH9 و ICH10 و غیره موجود است، آنرا دانلود کنید و بوسیله برنامه nLite به محتویات ویندوز XP خود اعمال کنید و دوباره ویندوز XP را رایت کنید.
برای nLite نیز به همراه آموزش ضمیمه گردید
همچنین میتوانید همین درایور را از خود سایت لب تابتون دانلود کنید.
در مورد بوت ویندوز سون هم نرم افزار پست 2 توصیه میشه
اگر نصب نشد میتونین سی دی ویندوز سون رو بذارین و بوت اون رو درست کنین خیلی راحت بعد برنامه پست 2 حتما رو سون اجرا میشه و اونوقت بوت اکس پی رو باهاش درست کنین .......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.