مشاهده نسخه کامل
: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...
دوستان خوب در این پست سعی میکنم اطلاعات دقیقی راجع به تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند به شما اريه کنم
تا امروز که این پست رو من براتون مینویسم این مدل تلویزیونها وارد بازار ایران شده اند.
W800B در سایزهای ۴۲ و ۵۰ و ۶۰ اینچ
W600B در ۲ سایز ۴۰ و ۴۸ اینچ
W850B در سایز ۶۰ و ۷۰ اینچ
اطلاعات تکمیلی راجع به هر مدل جداگانه خدمتتون ارایه میکنم
W800B سایز ۴۲ ال ای دی سه بعدی
منوی این دستگاه نسبت به سال گذشته تغییرات چشم گیری داشته و بسیار بهتر شده
1- دارای گیرنده دیجیتال
2- شبکه سیمی (LAN) و
3- شبکه بی سیم (WIFI)
4- سرعت حرکت فریم ۲۰۰ هرتز
۵- نوع سه بعدی : پسیو یا غیر فعال
۶- تعداد عینک : ۲ عدد
از نظر ظاهری دارای طراحی بسیار ظریف می باشد. قابلت نصب بر روی دیوار رو داره (با همان پایه ای که زیرش قرار میگیره رو دیوار هم نصب میشه)
اطلاعات تکمیلتر رو با مراجعه به این سایتها دریافت کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
,
درود،
دوست عزیز .
در مورد فرق سری A و سری B توضیح بدهید.
درود،
دوست عزیز .
در مورد فرق سری A و سری B توضیح بدهید.
دوست خوبم
سری های A برای تلویزیونهای ۲۰۱۳ سونی هستش مانند: w670A , w804A , W904A , ...
سری B برای تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی هستشن مانند: W800B , w600B , W850B
از نظر تفاوت اصلی باید به جزییات هر مدل جداگانه پرداخت
magiteq1
22-04-2014, 19:23
w800b از پنل VA ساخت کمپانی AU OPTRONIC استفاده کرده برخلاف W800A که از پنل IPS ساخت LG استفاده کرده
عمق سیاه در این TV مقدار 0.06 کاندلار و کنتراست 1 به 3200 ثبت شده. همچنین این مقدار در W955 که FLAGHSIP محصولات FULLHD 2014 سونی هم هست در بحث عمق رنگ سیاه مقدار 0.25 کاندلار و کنتراست 1 به 800 ثبت شده که فاجعه اس. اما در W800A عمق رنگ سیاه 0.6 کاندلار و کنتراست 1 به 1000=====( سیاه عمیق تر و کنتراست بیشتر در 800B)
DELTAE( واحد تفاوت رنگ ها) : در 800B مقدار 2.5 / در 955 مقدار 2 / W800A مقدار 2.7======= ( اشباع کمتر و رنگ های دقیق تر در 955)
(همچنین بخ نقل از CNET مدل W850 سیاهی ای بسیار نزدیک به F8000 و W904 داره)
میزان تاخیر پردازش یا INPUT LAG : در 955 میزان 17 میلی ثاینه/ در 800B مقدار 23 میلی ثاینه====== W955 انتخاب بهتر برای بازی هر چند این مقدار اختلاف برای چشم انسان قابل تشخیص نیست.
میزان هاله و نشت نور فجیعی در 955 گزارش شده
800A فاقد HALO هست
.........................................
در 800B هم HALOING اندکی ثبت شده
===============800b صفحه نمایش یکنواخت تری داره
زاویه دید: بر روی کاغذ 955 و 800A با توجه به استفاده از پنل IPS در اثر تغییر زاویه افت کنتراست کمتر داره نسبت به سایرین با این حال W804A با وجود پنل IPS بدترین زاویه دید رو داره
سه بعدی: کمترین میزان CROSSTALK در 955 و 800A( کمی CROSSTALK در تصاویر با کنتراست بالا) علاوه بر این تولید تصاویر 3D عالی یکی برتری های این دو مدل هست / در 800B با پشتیبانی از تکنیک SIMUL VIEW دو نفر همزمان میتونن بر روی یک صفحه نمایش دو محتوای متفاوت به شکل تمام صفحه ببین . در این پنل CROSSTALK گزارش شده و سایه اندازی همراه با وضوح 1080 بر عکس تکنیک PASSIVE که وضوح 1920*540 برای هر چشم نمایش داده میشه
این نتایح در digitalversus ثبت شده باید منتظر تست های معتبر تر از HDTVTEST و AVF در باب W800B بمونیم فعلا
تلويزيون هاى جديد SONY FULL HD 2014
W950B
W850B
W800B
W700B
W600B
قيمتها
40” Sony 40W600B - $499.99
48” Sony 48W600B - $649.99
60” Sony 60W630B - $2299.99
50” Sony 50W800B - $1399.99
55” Sony 55W800B - $1699.99
60” Sony 60W850B - $2299.99
70” Sony 70W850B - $2899.99
55” Sony 55W950B - $2499.99
65” Sony 65W950B - $3299.99
Sent from my iPhone using Tapatalk
w800b از پنل VA ساخت کمپانی AU OPTRONIC استفاده کرده برخلاف W800A که از پنل IPS ساخت LG استفاده کرده
عمق سیاه در این TV مقدار 0.06 کاندلار و کنتراست 1 به 3200 ثبت شده. همچنین این مقدار در W955 که FLAGHSIP محصولات FULLHD 2014 سونی هم هست در بحث عمق رنگ سیاه مقدار 0.25 کاندلار و کنتراست 1 به 800 ثبت شده که فاجعه اس. اما در W800A عمق رنگ سیاه 0.6 کاندلار و کنتراست 1 به 1000=====( سیاه عمیق تر و کنتراست بیشتر در 800B)
DELTAE( واحد تفاوت رنگ ها) : در 800B مقدار 2.5 / در 955 مقدار 2 / W800A مقدار 2.7======= ( اشباع کمتر و رنگ های دقیق تر در 955)
(همچنین بخ نقل از CNET مدل W850 سیاهی ای بسیار نزدیک به F8000 و W904 داره)
میزان تاخیر پردازش یا INPUT LAG : در 955 میزان 17 میلی ثاینه/ در 800B مقدار 23 میلی ثاینه====== W955 انتخاب بهتر برای بازی هر چند این مقدار اختلاف برای چشم انسان قابل تشخیص نیست.
میزان هاله و نشت نور فجیعی در 955 گزارش شده
804A فاقد HALO هست
.........................................
در 804B هم HALOING اندکی ثبت شده
===============805 صفحه نمایش یکنواخت تری داره
زاویه دید: بر روی کاغذ 955 و 800A با توجه به استفاده از پنل IPS در اثر تغییر زاویه افت کنتراست کمتر داره نسبت به سایرین با این حال W804A با وجود پنل IPS بدترین زاویه دید رو داره
سه بعدی: کمترین میزان CROSSTALK در 955 و 804A( کمی CROSSTALK در تصاویر با کنتراست بالا) علاوه بر این تولید تصاویر 3D عالی یکی برتری های این دو مدل هست / در 804B با پشتیبانی از تکنیک SIMUL VIEW دو نفر همزمان میتونن بر روی یک صفحه نمایش دو محتوای متفاوت به شکل تمام صفحه ببین . در این پنل CROSSTALK گزارش شده و سایه اندازی همراه با وضوح 1080 بر عکس تکنیک PASSIVE که وضوح 1920*540 برای هر چشم نمایش داده میشه
این نتایح در digitalversus ثبت شده باید منتظر تست های معتبر تر از HDTVTEST و AVF در باب W800B بمونیم فعلا
دوست خوب متاسفانه اطلاعات برداشته از این سایت نامفهوم در در برخی موارد کاملا اشتباه است
با درود به شما
از بابت رفرش ریت فکر کنم سونی w800a از این مدله w800b خیلی بهتر باشه چون 400 هرتزه
با درود به شما
از بابت رفرش ریت فکر کنم سونی w800a از این مدله w800b خیلی بهتر باشه چون 400 هرتزه
دوست خوب در سایز ۴۲ مدل w800B دارای ۲۰۰ هرتز میباشد ولی در سایز ۵۰ اینچ ۴۰۰ هرتز هستش
دوستان خوبم به مشخصه جدید تو سری های B سه بعدی سونی هست بنام SimulView که الجی اسمش رو Dual play گذاشته و مزیتتش اینه که
شما زمانی که بازی های ۲ نفره پلی استیشن ۳ یا ۴ بازی میکنید دیگه صفحه تلویزیون نصف نمیشه با زدن عینک های مخصوص این تلویزیونها، هر بازیکن جداگانه یک صفحه بزرگ مشاهده میکند مثل این میمونه ۲ تا تلویزیون در محیط موجود است
magiteq1
26-04-2014, 14:31
دوست خوب متاسفانه اطلاعات برداشته از این سایت نامفهوم در در برخی موارد کاملا اشتباه است
نامفهموم؟؟؟؟؟
کدوم قسمت اش؟
کدوم قسمت اش اشتباه هست؟
تو همون پست ذکر میکردید
نامفهموم؟؟؟؟؟
کدوم قسمت اش؟
کدوم قسمت اش اشتباه هست؟
تو همون پست ذکر میکردید
۱- مدل w804B من تو سایتهایی سونی پیدا نکردم
۲- مدل w800a سونی و w804a سونی هیچیک باهم تفاوت ندارن و حتی قطعات کاملا یکسانی دارند پس نباید نتایج آزمایش آنها متفاوت باشد(قطعات آنها را از نزدیک مشاهده کردم)
۳- من فکر میکنم این سایت مدلهایی اروپایی سونی را با هم مقایسه کرده و نتایج آنرا اعلام کرده که با فرض اینکه این حدس درست باشه نتایج اون بدرد ما که تو ایرانیم نمیخوره جون مدلهایی متفاوت به بازار ما عرضه میشه
magiteq1
26-04-2014, 19:50
۱- مدل w804B من تو سایتهایی سونی پیدا نکردم
۲- مدل w800a سونی و w804a سونی هیچیک باهم تفاوت ندارن و حتی قطعات کاملا یکسانی دارند پس نباید نتایج آزمایش آنها متفاوت باشد(قطعات آنها را از نزدیک مشاهده کردم)
۳- من فکر میکنم این سایت مدلهایی اروپایی سونی را با هم مقایسه کرده و نتایج آنرا اعلام کرده که با فرض اینکه این حدس درست باشه نتایج اون بدرد ما که تو ایرانیم نمیخوره جون مدلهایی متفاوت به بازار ما عرضه میشه
دوست من غلط نگارشی بود اصلاح شد وگرنه نتایج درست هست
دوستان تلويزيون 50w800b چه زماني در ايران توزيع ميشود؟
واز كجا مي توان تهيه كرد؟چون منتظر اومدنش به بازار جهت خريد هستم
جالب است قيمت در سايت سوني در آمريكا
را به قيمت 999.99 زده؟
magiteq1
28-04-2014, 00:50
دوستان تلويزيون 50w800b چه زماني در ايران توزيع ميشود؟
واز كجا مي توان تهيه كرد؟چون منتظر اومدنش به بازار جهت خريد هستم
جالب است قيمت در سايت سوني در آمريكا
را به قيمت 999.99 زده؟
در پست 1 ذکر که در سایز 50 وارد ایران شده
قیمت هم در امازون 998$ هست.
از چند جا پرسيدم گفتن فعلا تنها مدل 42w800b وارد بازرا بانه شده وفعلا خبري از 50اينچ اون نيست. از دوستان اگر كسي اطلاعي دارد لطفا بيان كند. توسايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيز 50 اينچ عرضه نشده.
از چند جا پرسيدم گفتن فعلا تنها مدل 42w800b وارد بازرا بانه شده وفعلا خبري از 50اينچ اون نيست. از دوستان اگر كسي اطلاعي دارد لطفا بيان كند. توسايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيز 50 اينچ عرضه نشده.
دوست خوبم فعلا از این دستگاه های جدید سونی مدل w800b سایز ۴۲ وارد شده و w600b سایز ۴۰ و ۴۸ برای مدل w800b سایز ۵۰ منتظر باش بزودی اونم وارد ایران میشود. بنظرم از همون سایت جت خرید میتونی پیگیری کنی موجود یا نا موجود بودنش رو
با سایت جت خرید تماس گرفتم و پيگير 50w800b شدم و از طريق ايميل جواب دادن كه
"مشتری گرامی در حال حاضر کالای مورد نظر شما موجود نمی باشد و متاسفانه زمان دقیقی از ورود این کالا نمی توان ارایه کرد":n13::n28:
amir_t6262
03-05-2014, 13:13
سونی در مدلهای جدیدش هم مشکل نمایش زیرنویس و فایل MKV را حل نکرده؟
دوست خوبم متاسفانه این مشکل همچنان موجوده
با سایت جت خرید تماس گرفتم و پيگير 50w800b شدم و از طريق ايميل جواب دادن كه
"مشتری گرامی در حال حاضر کالای مورد نظر شما موجود نمی باشد و متاسفانه زمان دقیقی از ورود این کالا نمی توان ارایه کرد":n13::n28:
دوست خوبم جت خرید کالای مورد نظر شما رو آورده، اگه میخوای اقدام کن
تو سایت بانه مارکت یه مدل جدید گذاشته به اسم W828:n04:
magiteq1
06-05-2014, 10:59
تو سایت بانه مارکت یه مدل جدید گذاشته به اسم W828:n04:
دوست من این مدل فوق العاده اس و ارجعیت داره نسبت به w800b.
دوست من این مدل فوق العاده اس و ارجعیت داره نسبت به w800b.
دوست خوبم چرا میفرمایید این مدل بهتر از w800b هستش؟ مدل w828B سونی همان مدل w800b هستش فقط به این دستگاه ریییییی سی وررررر اضافه شده. و دقت کنید تو هیچ یک از سایت های رسمی سونی موجود نمی باشد. از نظر کیفیت و امکانات کاملا یکسان است
تلویزیون ال ای دی w600B سونی
تولید شده در کشور مالزی و ژاپن البته مونتاژ ایرانش هم هست
تولید شده در سایز های 32 . 40 . 48 . 60 اینچ
داری گیرنده دیجیتال نسخه ۲
دارای ۴ پورت HDMI و ۲ پورت USB
خروجی optical audio
ورودی شبکه LAN
شبکه بی سیم
و......
کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکسهایی از w600B سونی توضیحات در پست های بعدی خدمتتان ارایه میشود
مشخصات w800b سایز ۵۰
ساخت کشور مالزی، ژاپن و مونتاژ ایران
دارای ۴ پورت HDMI و ۲ عدد USB
خروجی اپتیکال
شبکه کابلی و بی سیم
گیرنده دیجیتال نسخه ۲
سه بعدی اکتیو بهمراه ۲ عدد عینک
400 هرتز
پایه ۲ منظوره
و ....
اطلاعات بیشتر در آدرس
عکسهایی از w800b سایز ۵۰
mehrdadmec
10-05-2014, 20:08
دوست عزیز تو مدل w600b زده زاویه دید 90 درجه افقی و عمودی ولی تو مدلهای دیگه همه زاویه دیدش 178 درجه هست.توضیح میدین یعنی چی؟ احتمالا معنیش این نیست که از بغل قابل دید نیست یا کیفیت افت شدید پیدا می کند؟
magiteq1
11-05-2014, 00:35
پنل 600b ار نوع va هست و معمولا بعد از 40 تا 50 درجه انحراف دید شخص از پنل تصویر دچار افت کنتراست و اشباع رنگ میشه
اون 178 درجه در پنل های ips هست نه va که البته بازهم 178 درجه نیست و کمتر هست عزیز به امار و ارقام اعلامی برند ها نباید اعتماد کرد
mehrdadmec
11-05-2014, 08:29
پنل 600b ار نوع va هست و معمولا بعد از 40 تا 50 درجه انحراف دید شخص از پنل تصویر دچار افت کنتراست و اشباع رنگ میشه
اون 178 درجه در پنل های ips هست نه va که البته بازهم 178 درجه نیست و کمتر هست عزیز به امار و ارقام اعلامی برند ها نباید اعتماد کرد
ممنون دوست عزیز.چون قصد خرید دارم می پرسم حالا کدوم یکی از این پنلها بهتر هست؟ va یا ips ؟ بعدشم اینکه این زاویه دید 50 درجه میتونه یک نقص بزرگ باشه واسه این تی وی؟
magiteq1
11-05-2014, 11:01
ممنون دوست عزیز.چون قصد خرید دارم می پرسم حالا کدوم یکی از این پنلها بهتر هست؟ va یا ips ؟ بعدشم اینکه این زاویه دید 50 درجه میتونه یک نقص بزرگ باشه واسه این تی وی؟
البته اکثر پنل های lcd حدودا همین زاویه دید رو دارن و منحصر به مدل خاصی نیست
ips زاویه دید مناسب داره و بزرگترین مزیت اش به نظر من هم همینه و در بحث کیفیت تصویر چون اکثرا مدل های با پنل ips کنتراست پایین و سیاه عمیقی ندارن
اما va زاویه دیدی در حد ips نداره اما کنتراست و عمق رنگ سیاه بسیار بالاتری رو نمایش میده در کل va بهتره به نظر من مگر اینکه تعمیدات خاصی انجام بدن در پنل ips که هزینه افزایش پیدا میکنه
سلام به همه دوستان . میخواستم یه تلویزیون تو رنج دو تومن بخرم میخواستم w670 بگیرم که میگن موجود نیست حالا موندم چی بگیرم بین مارک ها و مدل ها یه مدل هم هست w600b میخواستم ببینم تو این رنج قیمت بهترین کدومه ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام به همه دوستان . میخواستم یه تلویزیون تو رنج دو تومن بخرم میخواستم w670 بگیرم که میگن موجود نیست حالا موندم چی بگیرم بین مارک ها و مدل ها یه مدل هم هست w600b میخواستم ببینم تو این رنج قیمت بهترین کدومه ممنون میشم راهنمایی کنین
بهترین انتخابت w600B هستش از نظر امکانات و کیفیت و البته قیمت بسیار مناسب
جالب است در سايتهاي اينترنتي خريد تلويزيون بانه تلويزيون 47w800A با 50W800B هردو تقريبا يك قيمت مي باشد.به نظر تان به خاطر كيفيت مي باشد يا دليل ديگري دارد.
salehi.com
21-05-2014, 11:44
کسی می تونه بیشتر توضیح بده که منظور این دوستمون از مشکل زیرنویس و فایل MKV چی هست؟ من تصمیم دارم مدل W800B رو بخرم منتها این پست ذهنم رو مشغول کرده!
matinpour
21-05-2014, 13:13
کسی می تونه بیشتر توضیح بده که منظور این دوستمون از مشکل زیرنویس و فایل MKV چی هست؟ من تصمیم دارم مدل W800B رو بخرم منتها این پست ذهنم رو مشغول کرده!
دوست عزیز
شما زمانی که می خواهید فیلمی که با فرمت mkv و با زیر نویس فارسی از طریق usb با فلش مموری تان تماشا کنید تلویزیون سونی این قابلیت را پشتیبانی نمی کند و شما مجبور خواهید بود از روشهای دیگر استفاده کنید
salehi.com
21-05-2014, 13:27
دوست عزیز
شما زمانی که می خواهید فیلمی که با فرمت mkv و با زیر نویس فارسی از طریق usb با فلش مموری تان تماشا کنید تلویزیون سونی این قابلیت را پشتیبانی نمی کند و شما مجبور خواهید بود از روشهای دیگر استفاده کنید
سپاس
کلا با زیرنویس فارسی مشکل داره یا فقط در حالتی که زیرنویس فارسی در کنارMKV برای پخش قرار میگیره، این اتفاق رخ میده؟(مثلا اگه زیرنویس فارسی در کنار فرمت MP4 باشه، مشکلی نداره؟)
خود MKV یه ظرف(Container) هست که می تونه زیرنویس (فارسی) رو تو خودش جا بده، منظور از مشکل در کدوم حالت هست؟ وقتی که زیرنویس به صورت یه فایل جداگانه در کنار فیلم قرار داره یا وقتی که درون MKV قرار گرفته؟
سوال دومم در مورد Upscaling از SD به HD هست، وضعیت این تلوزیون چطوره؟ آیا این کار رو به خوبی انجام میده یا نه؟ در مقایسه با سایر تلوزیون ها چطور؟ چون بیشتر سورس در اختیار من SD هست، این مسئله خیلی برام مهمه.
matinpour
21-05-2014, 15:17
سپاس
کلا با زیرنویس فارسی مشکل داره یا فقط در حالتی که زیرنویس فارسی در کنارMKV برای پخش قرار میگیره، این اتفاق رخ میده؟(مثلا اگه زیرنویس فارسی در کنار فرمت MP4 باشه، مشکلی نداره؟)
خود MKV یه ظرف(Container) هست که می تونه زیرنویس (فارسی) رو تو خودش جا بده، منظور از مشکل در کدوم حالت هست؟ وقتی که زیرنویس به صورت یه فایل جداگانه در کنار فیلم قرار داره یا وقتی که درون MKV قرار گرفته؟
سوال دومم در مورد Upscaling از SD به HD هست، وضعیت این تلوزیون چطوره؟ آیا این کار رو به خوبی انجام میده یا نه؟ در مقایسه با سایر تلوزیون ها چطور؟ چون بیشتر سورس در اختیار من SD هست، این مسئله خیلی برام مهمه.
دوست عزیز
کلا در مورد زیر نویس با هر فرمت فیلم که بطور جدا گانه باشد مشگل دارد ولی ممکن است اگر در فیلم ادغام شده باشد نمایش بدهد
و در مورد Upscaling بسته به قدرت پردازش و کیفیت وعملکرد تلویزیون و هم چنین انتقال تصاویر و همچنین کیفیت فرمت آن متفاوت است وتلویزیون تا حدودی می تواند تاثیر در کیفیت بد تصاویر انتقالی از دستگاه و یا فرکانس ارسالی را بهبود ببخشد ولی در مورد تلویزیونهای 4K این مسئله فرق می کند در این تلویزیون ها بهبود تصاویر بسیار زیاد تر است
سلام به دوستان من یه مدل 600 بی سونی گرفتم الان تقریبا سه روزه تو این سه روز این مشکلو نداشت امروز اینطوری شد چراغ چشمک زن 8 بار چشمک قرمز میزنه البته تلویزیونم روشن میکنم دکمه های کنترل کار نمیکنه بجز پاور و بعد از چند ثانیه انگار هنگ میکنه و خاموش و روشن میشه و بعد سه بار دیگه روشن نمیشه و چشمک زن 8 بار میزنه مشکل کجاست ؟
درود
آقا وحيد شما TV رو به اينترنت وصل كردين و گزينه آپديت اتوماتيك روشن هست؟
چون مشخصاتى كه فرمودين موقع آپديت TV صورت ميگيرد.
و متاسفانه وسط آپديت شما TV رو خاموش كردين.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
آره دوست عزیز آپدیت روشن بوده و وای فای هم روشن بوده .خوب الان باید چکار کنم برگرده به حالت اول چون هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه که بتونم ریستش کنم
احتمالاً وسط آپديت شما خاموش كردى و به نرم افزار و بورد TV صدمه وارد شده.اگه اينجور باشه،
اگه من باشم بوسيله USB آپديت جديد رو وصل ميكنم جواب نداد با گارانتى و تعميرگاه SONY تماس ميگيرم.
اگه گارانتى داره بهشون زنگ بزن و چيزى بابت آپديت نگو.
چون اگه حدس من درست باشه شما خودت زدى TV رو خراب كردى.
اگه TV تون به اينترنت وصل بوده،و گزينه آپديت اتوماتيك روشن بوده.TV خودش اتوماتيك جستجو ميكنه و اگر آپديت جديدى باشه .اگر تو ساعت دانلودش باشه اتوماتيك دانلود ميكنه و نصب هم ميكنه.
ولى اگر تو ساعت دانلودش نباشه(تو تنظيمات هست) از شما سئوال ميكنه كه آپديت جديد آمده الان دانلود كنم يا تو ساعت مقرر.
موقع دانلود و نصب TV خاموش ميشه و چراغ پايينش روشن و خاموش ميشه.
اگر اينترنت پر سرعت داشته باشى. 4 دقيقه طول ميكشه. وگرنه بيشتر.
حين آپديت اگر به TV دست بزنيد .احتمال صدمه به TV زياد هست.
matinpour
25-05-2014, 14:26
آره دوست عزیز آپدیت روشن بوده و وای فای هم روشن بوده .خوب الان باید چکار کنم برگرده به حالت اول چون هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه که بتونم ریستش کنم
دوست عزیز
اگر کنترول کار نمی کند
حذف باتری از کنترل از راه دور .
فشار هر دکمه بر روی کنترل از راه دور دو بار.
اطمینان حاصل کنید که هیچ یک از دکمه های کنترل از راه دور گیر نکرده باشد .
نصب باتری تازه را به کنترل از راه دور .
مهم: اطمینان حاصل کنید که باتری ها در ( + و - ) قرار داده شده جهت نشان داده شده است در داخل محفظه باتری است.
اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز جلو سنسور مادون قرمز ( IR ) در تلویزیون را مسدود نکردباشد .
مهم: پایین نگه ندارید دکمه POWER را بیش از حد و به مدت طولانی . انجام این کار ممکن است کنترل از راه دور را از کار بیاندازد
ریست فاکتوری
تلویزیون را روشن کنید .
صبر کنید حدود 40 ثانیه تا تلویزیون به طور کامل راه اندازی شود .
در تلویزیون کنترل از راه دور دکمه جهت دار رو به بالا UP ARROW را فشار دهید و نگه دارید.
در حالی که نگه داشتید دکمه جهت دار رو به بالا را دکمه پاور در تلویزیون بزنید و رها کنید.
توجه:
TV ممکن است خاموش و مجددا روشن شود.
مراحل تنظیم مجدد اضافی در دسترس هستند اگر شما یک تلویزیون که پس از سال 2012 ساخته شد باشد مراحل فوق کار نمی کند.
خداروشکر درست شد نمیدونم چه جوری ولی فکر کنم خودش اتوماتیک آپدیت کرده چون یه سری تبلیغات اومد وقتی روشن شدن دیگه هم خاموش نشد و چشمک نمیزنه البته گارانتی نداره چون بدون گارانتی خریدم نزدیک بود سکته کنم بازم بابت همه راهنمایی ها ممنون
آقا وحيد از آپديتش بوده
شما برو تو قسمت تنظيمات - قسمت پشتيبانى محصول - اطلاعات سيستم - نسخه نرم افزار رو بنويس تا بهتون بگم.
power2014
27-05-2014, 00:35
با سلام
من دو هفته پیش 50w800 را خریدم .به نظر من قیمتش نسبت به امکانات و سایز می ارزه(4300000 تومان) . کیفیتش هم نسبت با 42w804 که مقایسه می کنم خوبه . چند تا اشکال کوچولو از نظر من داره .منوها نسبت به مدلهای قبلی دسترسی شون بدتر شده . ریموت کنترل مناسبی نداره . فلش یا هارد را که وصل می کنی دیر باز می کنه.فولدر نشون نمی ده . زاویه دید نسبتا کمی داره یعنی کیفیت تصویر تو زوایای بالاتر افت پیدا می کنه. گیرنده دیجیتالش سرعت پایینی داره
ولی به طور کلی ارزش خرید را داره .ظاهر بسیار زیبایی داره . کنتراست بسیار خوبی داره .یه حالت پخش صدا برای گزارش فوتبال داره .تصاویر زنده ای داره .اکثر فرمتها را باز می کنه . یه نیگا هم به این لینک بکنید :
magiteq1
27-05-2014, 19:50
با سلام
من دو هفته پیش 50w800 را خریدم .به نظر من قیمتش نسبت به امکانات و سایز می ارزه(4300000 تومان) . کیفیتش هم نسبت با 42w804 که مقایسه می کنم خوبه . چند تا اشکال کوچولو از نظر من داره .منوها نسبت به مدلهای قبلی دسترسی شون بدتر شده . ریموت کنترل مناسبی نداره . فلش یا هارد را که وصل می کنی دیر باز می کنه.فولدر نشون نمی ده . زاویه دید نسبتا کمی داره یعنی کیفیت تصویر تو زوایای بالاتر افت پیدا می کنه. گیرنده دیجیتالش سرعت پایینی داره
ولی به طور کلی ارزش خرید را داره .ظاهر بسیار زیبایی داره . کنتراست بسیار خوبی داره .یه حالت پخش صدا برای گزارش فوتبال داره .تصاویر زنده ای داره .اکثر فرمتها را باز می کنه . یه نیگا هم به این لینک بکنید :
دلیل زاویه دید نه چندان خوب اش اش استفاده از پنل va هست. در w804a از پنل ips استفاده شده بود. هر چند زاویه دید بدی نداره با توجه تکنیک ساخت پنل اش
در بقیه موارد هم کاملا سرتر از w800a هست.
rezaazimi
02-06-2014, 11:35
دوستان راهنمای کنید بین سامسونگ F8880 و سونی W800B کدوم از لجاظ کیفیت بهتر هست
power2014
02-06-2014, 18:43
دوستان راهنمای کنید بین سامسونگ F8880 و سونی W800B کدوم از لجاظ کیفیت بهتر هست
با سلام
من F8880 را فقط در فروشگاهها دیدم و خودم باهاش کار نکردم ولی با W804 و W800B کار کردم کیفیت تصویر هر دوتاشون واقعا عالی هست.
به خاطر تفاوت پنل عینک 3D سری 804 غیر فعال ولی عینک 800 فعال هست. فکر کنم F8880 قیمتش در حدود 5000000 تومان هست (46 اینچ) 47W804 در حدود 4800000 تومان و 50W800B بین 4200000 تا 5000000 تومان.
سلام دوستان
کیفیت پخش 3D در 50w800b که active هست نسبت به w804a که passive هست بهتر شده یا نه ؟
درود .
w804a دارای دو تیونر بود ، آیا w800b هم همینطور هست ؟
power2014
03-06-2014, 05:49
با سلام
من خودم 3D را به صورت کامل تست نکردم. با هر دو تاشون سردرد می گرفتم :n02::n02:.به هر حال این جدیده اکتیو هست.
در مورد تیونر هم یک ورودی RF بیشتر نداره .
سلام:
یک ماهه w600b خریدم.کیفیت تصویر در مقایسه با سامسونگ و ال جی بهتره .(امتحان کردم)-کنترلش مناسب نیست-زاویه دیدش کمه.در مجموع راضیم.
فیشراباد
17-06-2014, 11:17
دوستان خوب در این پست سعی میکنم اطلاعات دقیقی راجع به تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند به شما اريه کنم
تا امروز که این پست رو من براتون مینویسم این مدل تلویزیونها وارد بازار ایران شده اند.
W800B در سایزهای ۴۲ و ۵۰ و ۶۰ اینچ
W600B در ۲ سایز ۴۰ و ۴۸ اینچ
W850B در سایز ۶۰ و ۷۰ اینچ
اطلاعات تکمیلی راجع به هر مدل جداگانه خدمتتون ارایه میکنم
سلام من میخوام یه تلویزیون سونی بخرم بین 50" W800B با 47" W804 موندم ، متن شما گیجم کرد، لطفا راهنمائیم کنین ضمنا نظرتون رو راجب 55" W804 بگین ممنون میشم
W800Bانتخاب خوبیه.من سامسونگ و سونی رو تو خونه با هم مقایسه کردم سونی تصویرش بهتره.البته برای من کیفت تصویر مهمتر از سایر امکانات بود.
بچه ها درود میخوام از تجربه ام در مورد تی وی w800b بگم
البته من کمی گرون خریدم 4700
من تمام تصاویر رو sd میگیرم و هنوز به ----- فول اچ دی وصل نکردم
تصویر در زمان پخش مستقیم فوتبال بسیار با کیفیت
در زمان پخش از شبکه های pmc --gm عالی
تو تصاویر سیاه کمی غیر واضح هست که اونم به خاطر اینه که هنوز کاملا تنظیم نکردم
صداش ضعیفه
فایل های mkv رو ازرو فلش پخش میکنه ولی avi رو ساپورت نمیکنه؟!
تصویر در تصویرم هست
سه بعدی پهلو به پهلوش بسیار با کیفیته فقط عمقه کمی داره که نمیدونم علتش چیه
ولی در مجموع از خریدش راضیم از تمام دوستانی که سونی رو پیشنهاد دادن ممنون و سپاسگزارم
در ضمن میخواستم بدونم تاثیر این کالیبره کردن روی تی وی چیه
Mohammadhosein8877
18-06-2014, 13:26
سلام، من بين دو مدل w904 و w800b موندم. ميخوام 46w904 و يا 50w800b بگيرم.
فاصله تلويزيون تا مبل ما ٣ متر هست، لطفا راهنماييم كنيد كدوم سايز مناسب تره
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد كدوم مدل رو بگيرم
matinpour
18-06-2014, 13:55
سلام، من بين دو مدل w904 و w800b موندم. ميخوام 46w904 و يا 50w800b بگيرم.
فاصله تلويزيون تا مبل ما ٣ متر هست، لطفا راهنماييم كنيد كدوم سايز مناسب تره
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد كدوم مدل رو بگيرم
دوست عزیز
هر سایزی را که خواستید استفاده کنید در همه شرایط فاصله مجاز همان 3 تا 4 متر است
salehi.com
20-06-2014, 18:18
سلام
منم 50W800B رو همین دیروز واسه داداشم خریدم. قیمت هم 3850 بوشهر...
الانم هم دارم سایت AVForums رو مطالعه می کنم که چطور کالییبره خوبی داشته باشم. مخصوصا در حالتی که اتاق نور طبیعی زیادی دریافت می کنه...
mohammad varaste
22-06-2014, 22:03
چجوری میشه اپدیت کرد شبکه های دیجیتال رو ؟ تا شبکه های جدید اضافه بشن
matinpour
22-06-2014, 22:45
چجوری میشه اپدیت کرد شبکه های دیجیتال رو ؟ تا شبکه های جدید اضافه بشن
دوست عزیز
کافیست که کانالها را دوباره جستجو کنید و یا فرکانس آن را بطور دستی وارد کنید
- سیستم دیجیتال تهران: کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز
رادیویی
شبکه های تلویزیونی
فرکانس
(MHz)
تاریخ افتتاح رسمی
شهر
ردیف
ایران، پیام، جوان، معارف، قرآن، فرهنگ، سلامت، ورزش، اقتصاد، تهران، آوا، نمایش، فصلی، ندای اسلام (انگلیسی)، صدای آشنا ۳، رادیو عربی،رادیو کتاب/خانواده، رادیو دانش،رادیو تلاوت/نوا ورادیو گفتگو
یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش، قرآن، سلامت وتماشا
602
(جماران)618(دارآباد)570
(چیتگر)514
(پارچین)642
(دماوند)
89/08/01
فرستنده های دیجیتال تهران
1
---
مستند، جام جم۱، آی فیلم، العالم، Press TV، شما،بازار،نمایش،ورزش و پویا
------شبکه نسیمشبکه افق
650
(جماران)
826
(دارآباد)618
(چیتگر)
562
(پارچین)690
(دماوند)------578
(جماران)
mohammad varaste
23-06-2014, 01:45
چجوری دستی وارد کنم ؟
در ضمن گزینه ای به نام جستجوی شبکه نمیبینم
میخوام این شبکه HD که اومده رو اضافه کنم
با سلام تو سایت jetkharid.com برای مدل w800b زیان
اطلاعات روی صفحه فارسی داره دیگه چرا زیر نویس و اجرا نمیکنه....
دوستان من بین و دو مدل سونی w800b و سامسونگ 55f6450 موندم شما میتونین یه راهنمایی کنین ممنونم
من اول سامسونگ6450 خریدم راضی نبودم با سونی w600 bتعویض کردم فرقw600b باw800b سه بعدیه که w800b داره از کیفیت تصویر راضی ام.
salehi.com
25-06-2014, 08:47
با سلام تو سایت jetkharid.com برای مدل w800b زیان
اطلاعات روی صفحه فارسی داره دیگه چرا زیر نویس و اجرا نمیکنه....
دوستان من بین و دو مدل سونی w800b و سامسونگ 55f6450 موندم شما میتونین یه راهنمایی کنین ممنونم
زیرنویس فارسی رو کلا ساپورت نمیکنه. من یه چت داشتم با بخش پشیتبانی، اونا هم تایید کردن و همچنین درخواست کردم که این مورد تو آپدیت های بعدی مورد توجه قرار بگیره. اونم گفت باشه!!!
happyfeat
26-06-2014, 18:05
سلام دوستان
من این تاپیک رو خوندم و اطلاعات خوبی دریافت کردم اما یه سوالی از دوستان عزیز و صاحب نظر دارم و درخواست راهنمایی در این مورد دارم
من کیفیت تصویر های مدل های مد نظرم رو دیدم و دو مدل W 800b با سایز 42 و W 600 b با سایز 48 نظر منو جلب کرد. حالا می خواستم ببینم توی کیفیت تصویر این دو مدل چه تفاوتی با هم دارن و کدوم کیفیت تصویر بهتری داره منهای قابلیت سه بعدی که دبلیو 600 نداره.
ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید
در ضمن ساپورت زیر نویس فارسی هم برام اهمیتی نداره چون پلیر دارم
سلام، يه تلويزيون سوني ميخواستم تا 6 ميليون با اين امكانات:
1-اولا تا حداكثر حداكثر حداكثر 6 ميليون تلويزيون 4K پيدا ميشه؟اگه پيدا ميشه اما بيشتر چيزايي كه در ادامه ميگم رو نداشته باشه FULL HD هم بسه.
2-(اينو بايد اول مي گفتم)با توجه به سالن اونجا از 50 تا 60 سايزش باشه.
3-سه بعدي حتما باشه.
4-راه هاي ارتباطي و اشتراك گذاري تصاوير مثل DLNA و MIRECAST رو اگه امكان داره زياد داشته باشه.كلا اينا برام خيلي لازمن:USB-HDMI-DLNA-WIFI حالا اگه اضافه هم داشت اشكال نداره:دي(واي فاي نداشت زياد مشكلي نيست)
5-اسمارت هم نميخواد باشه ولي دسترسي به اينترنت هم داشته باشه بد نيست(اصلا تلويزيون اينترنت دار بدون اسمارت داريم؟؟!!!)
6-كيفيت رنگش خيلي خيلي مهمه .
7-----T داشته باشه
8-اسپيكرا زياد مهم نيستن
9-پلاسما نباشه
خيلي خب.بودجه ما براي تلويزيون همونطور كه عرض كردم حداكثر حداكثر 6 ميليون هست،خانواده هم دوست دارن ترجيحا جنسشون سوني باشه حالا شما لطف كنيد مدل هايي كه اين انتظارات مارو دارن تا اين بودجه بزاريد(اولويت اول يعني 4K زياد مهم نيست)
فقط حداكثر 6 ميليون بشه و همينطور هم اگه يه مدل بود كه همه اين ها رو داشت اما مثلا 7 تومن قيمتش بود رو بگيد كه ببينم كدوم يكي از اپشن ها كمتر اهميت داره برام.
فقط سوني باشه ديگه.....
سلام
من چند تا مدل سامسونگ دیده بودم - امروز رفتم از نزدیک ببینمشون - چشم به سونی خورد . کلا سامسونگ یادم رفت .
دنباله یه تلویزیون میگردم با این مشخصات
۴۶ تا ۵۰ اینچ
شبکه با سیم یا بی سیم داشته باشه
ترجیها ورودی vga داشته باشه.
زاویه دید خیلی مهمه .
قراره ورودی یه شرکت نصب بشه .
زیرنویس مهم نیست.
3d مهم نیست.
خودم w600 va w804b رو دیده بودم - در مورد ۶۰۰ - خوندم که زاویه دیداش به خوبی ۸۰۰ یا ۸۰۴ نیست .
امکان داره راهنمایی کنین ؟
مرسی
salehi.com
26-06-2014, 18:59
سلام دوستان
من این تاپیک رو خوندم و اطلاعات خوبی دریافت کردم اما یه سوالی از دوستان عزیز و صاحب نظر دارم و درخواست راهنمایی در این مورد دارم
من کیفیت تصویر های مدل های مد نظرم رو دیدم و دو مدل W 800b با سایز 42 و W 600 b با سایز 48 نظر منو جلب کرد. حالا می خواستم ببینم توی کیفیت تصویر این دو مدل چه تفاوتی با هم دارن و کدوم کیفیت تصویر بهتری داره منهای قابلیت سه بعدی که دبلیو 600 نداره.
ممنون میشم در این مورد راهنمایی بفرمایید
در ضمن ساپورت زیر نویس فارسی هم برام اهمیتی نداره چون پلیر دارم
سلام
من برای شما مقایسه ای بین 50w800b و 48w600b انجام دادم و تفاوت های عمده(و نه جزئی) که تو سایت رسمی سونی موجوده رو خلاصه میکنم اینجا. این تفاوت ها روی کاغذ هست و در عمل بایستی کنار هم مقایسه بشه...
1. تفاوت اصلی رو خودتون ذکر کردید که W600 سه بعدی نداره
2. تفاوت بعدی Motionflow™ XR 240 برای w600 و Motionflow™ XR 480 برای W800 هست.( این ویژگی مربوط میشه به روشی که تلوزیون فریمی(یا فریم هایی) رو بین دو فریم قرار میده تا تصویر حالت پرش و جا موندگی نداشته باشه و روون باشه. برای صحنه های سریع به درد می خوره. مثلا فوتبال...) تا اون جایی که من می دونم این تفاوت هم در عمل منجر به اختلاف آنچنانی بین تصاویر این دو تلویزیون نخواهد شد.
ویرایش:
تعریفی که مقابل Motionflow نوشته شده صحیح نیست! تعریف فوق برای Motion Interpolation صحیح است. در واقع Motionflow نام تقلبی است که نشان دهنده Refresh Rate می باشد. مثلا برای سامسونگ این نام Clear Motion Rate هست.
بنابراین Motionflow™ XR 240 نشان دهنده این است که Refresh Rate مطابق تست برابر 60Hz و برای Motionflow™ XR 480 برابر 120Hz می باشد.
3. LightSensor™ Technology : Yes برای W800 هست و w600 نداره انگار! بود و نبودش زیاد مهم نیست. گاهی اوقات این سنسور غیر فعال بشه بهتره، چون باعث میشه که نور دستگاه خودش تنظیم بشه، در صورتی که من دوست دارم با یه روسنایی مد نظر خودم تصاویر رو ببینم. مثل سنسور لایت گوشی هست که وقتی تو نور زیاد قرار میگره، نور صفحه رو بیشتر می کنه.
4. W600 ویژگی Motion Interpolation را ندارد.
5. نوع Backlight در W600 از نوع Direct-lit و در W800 از نوع Edge-lit می باشد که این موضوع باعث شده یکنواختی رنگ مشکی در W600 کمی بیشتر باشد.
دو تا لینک Reveiw خلاصه شده هست که میذارم واستون:
Review تخصصی تر W829 هم از سایت Avforums
اگه نظر من رو بخوای مهمترین تفاوت مربوط میشه به 3D که اونم وقتی واستون مهم نیست، می تونید W600 رو با قیمت مناسب تر بخرید. من گرچه W800 رو واسه بستگان خریداری کردم ولی قطعا برای خودم W600 خواهم خرید چون اصلا 3D واسم مهم نیست....
salehi.com
26-06-2014, 19:11
سلام
من چند تا مدل سامسونگ دیده بودم - امروز رفتم از نزدیک ببینمشون - چشم به سونی خورد . کلا سامسونگ یادم رفت .
دنباله یه تلویزیون میگردم با این مشخصات
۴۶ تا ۵۰ اینچ
شبکه با سیم یا بی سیم داشته باشه
ترجیها ورودی vga داشته باشه.
زاویه دید خیلی مهمه .
قراره ورودی یه شرکت نصب بشه .
زیرنویس مهم نیست.
3d مهم نیست.
خودم w600 va w804b رو دیده بودم - در مورد ۶۰۰ - خوندم که زاویه دیداش به خوبی ۸۰۰ یا ۸۰۴ نیست .
امکان داره راهنمایی کنین ؟
مرسی
سلام. مطابق تست های انجام شده زاویه دید برای w600 تنها 3 درجه کمتر از W800 هست. برای w600 زاویه دید 19 درجه برای w800 زاویه دید 22 درجه محاسبه شده.
منبع: لینک های پست قبل!
عکس زیر برای درک بهتر اعداد(زوایا) فوق هست و ربطی به دو تلوزیون اخیر نداره!
homayoon-b
28-06-2014, 14:55
سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون "42 سری w دارم . ظاهرا مدل 42w804 42w800a دیگه موجود نیست و 800b جایگزین شده . الان که مشخصاتش رو میخونم . میبینم 42w800b کمبودهایی نسبت به سری ها قبل داره مثلا سرعت به جای 400 شده 200 و زاویه دید هم کم شده و رسیده به 89 درجه ؟ چرا این اتفاق افتاده ? به جای بهتر شدن پسرفت داشته ؟!
سلام دوستان . اطلاعی دارین که غیر از Jetkharid از کجا میشه تلویزیون W600B رو تهیه کرد؟ (تهران البته) ... Jetkharid قابل اطمینانه محصولاتش؟
من از جت خرید ۲ بار خرید کردم - هر ۲ بار هم گفتم کارت خون آوردن - بعد تست و تحویل پول رو گرفتن . تصمیم با خودتونه .
سلام
آخرین سؤال -
بین 800b 804b 600b کدومشون زاویه دید بیشتری دارن به نظرتون ؟
من از نزدیک دیدم به نظرم ۸۰۴ زاویه دید بهتری داشت ولی ارتفاع اش بالاتر از بقیه بود - بخاطره همین نمیتونم مطمئن بگم .
سایز ۴۷ تا ۵۰
با سلام
توضیح کاملی در مورد مدلW600 ارایه نشد ممنون میشم راهنمایی کنید
وتفاوت بین مدل های w600 و w600a و w600b و w605 همین طور نوع ----- دارشون در چیه اصلا استفاده از ----- به طور دایم اسیب میرسونه به تلویزیون یا نه
تو رو خدا اگه کسی در این مورد اطلاعات داره راهنماییم کنه :( کارم فوریه
من سفارش گذاشتم برام w800b سایز 42 بیارن ولی الان دیدم رفرش ریت اش 200 هست، در حالی که مدل w800a که قدیمی تر ئه و مال پارسال ئه رفرش ریت اش 400 هست !!!!
با هزار بدبختی الان که ساعت کاری تموم باهاشون هماهنگ کردم که فعلا ارسال رو به تعویق بندازن تا سفارش مو عوض کنم
جالب اینجاست که فقط سایز 42 امسال رفرش اش 200 شده و بقیه سایز ها همون 400 هست
اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چطور مدل جدید امسال برای سایز 42 نسبت به پارسال رفرش پایینتری داره؟ (البته مدل جدید امسال قیمتش هم پایینتره)
آیا این به دلیل کیفیت پایینتر هست؟ یا اینکه اون افت رفرش از 400 به 200 با تکنولوژی جدیدتر پردازش و ... جبران میشه؟
فردا صبح باید بهشون خبر بدم
استفاده م از تلویزیون هم بیشتر برای گیم و فوتبال دیدن هست
ممنون میشم اگه سریع راهنمایی کنید
تو رو خدا اگه کسی در این مورد اطلاعات داره راهنماییم کنه :( کارم فوریه
من سفارش گذاشتم برام w800b سایز 42 بیارن ولی الان دیدم رفرش ریت اش 200 هست، در حالی که مدل w800a که قدیمی تر ئه و مال پارسال ئه رفرش ریت اش 400 هست !!!!
با هزار بدبختی الان که ساعت کاری تموم باهاشون هماهنگ کردم که فعلا ارسال رو به تعویق بندازن تا سفارش مو عوض کنم
جالب اینجاست که فقط سایز 42 امسال رفرش اش 200 شده و بقیه سایز ها همون 400 هست
اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چطور مدل جدید امسال برای سایز 42 نسبت به پارسال رفرش پایینتری داره؟ (البته مدل جدید امسال قیمتش هم پایینتره)
آیا این به دلیل کیفیت پایینتر هست؟ یا اینکه اون افت رفرش از 400 به 200 با تکنولوژی جدیدتر پردازش و ... جبران میشه؟
فردا صبح باید بهشون خبر بدم
استفاده م از تلویزیون هم بیشتر برای گیم و فوتبال دیدن هست
ممنون میشم اگه سریع راهنمایی کنید
درود
عزيز تو انجمن بغلى جوابتون رو دادم.
سلام دوستان می خواستم تلوزیون سونی بگیرم تو دو تا مدل گیرکردم یکی 50w800b بعدی 50w828b کدومش بهتره لطفا راهنماییم کنید با تشکر.
سلام دوستان می خواستم تلوزیون سونی بگیرم تو دو تا مدل گیرکردم یکی 50w800b بعدی 50w828b کدومش بهتره لطفا راهنماییم کنید با تشکر.
کاملا مثل هم ئه ... تنها تفاوتش اینه که 828 ----- داخلی داره، اما کیفیت رسیورش رو دیگه نمیدونم در چه حدی ئه
vista_66
26-08-2014, 10:31
سلام دوستان
کس می تونه به من بگه تفاوت w600B و w605B در چیه ؟ به نظر یکی می آن اما فروشگاه ها هر دو رو دارن
سلام دوستان
کس می تونه به من بگه تفاوت w600B و w605B در چیه ؟ به نظر یکی می آن اما فروشگاه ها هر دو رو دارن
درود
سری W600b مونتاژ چین.
سری W605b مالزی
یکی هست فرقی نمیکنه.
SONY XPERIA Z2
ali gamma
27-08-2014, 16:36
دوستان ی سوال قبلا تلویزیون های سونی از فرمت mkv پشتیبانی نمیکردن ایا این قابلیت در تلویزیون های ۲۰۱۴ گنجونده شده؟
matinpour
27-08-2014, 23:03
دوستان ی سوال قبلا تلویزیون های سونی از فرمت mkv پشتیبانی نمیکردن ایا این قابلیت در تلویزیون های ۲۰۱۴ گنجونده شده؟
دوست عزیز
بله از این فرمت پشتیبانی می کند
USB Play (Contents) : MPEG1 / MPEG2PS / MPEG2TS / AVCHD / MP4Part10 / MP4Part2 / AVI(XVID) / AVI(MotionJpeg) / MOV / WMV / MKV / WEBM / 3GPP / MP3 / WMA / WAV / JPEG / MPO / RAW(ARW)
برای دیدن مشخصات
borhanian
28-08-2014, 09:53
با درود :براي سوني واقعا زشته كه تو اين نسل جديد تلويزيونهاش مشكل زيرنويس فارسي رو حل نكرده !!!! مدلهاي چند سال پيش سامسونگ هم ساپورت ميكرد هم رنگهاي مختلف داشت و هم سايز فونتهاش تغيير ميكرد .كسي اين مشكلات رو به نمايندگي گفته ؟؟؟؟؟
salehi.com
28-08-2014, 13:43
من با بخش چت آنلاین سایت رسمی سونی این موضوع رو در میون گذاشتم و ازش خواستم که این مطلب رو به توسعه دهندگان بگه. اونم گفت حتما این کار رو انجام میده! بقیه اش دیگه با اوناست.
نمایندگی سونی در ایران بایستی درخواستی رسمی بده تا بلکه ترتیب اثر بدن
reza.kaka
29-08-2014, 19:31
سلام
سونی تلویزیون LED معمولی داره که Ultra HD باشه ؟ سه بعدی نباشه ؟
تمام 4K های SONY همگی 3D هستن.
SONY XPERIA Z2
reza.kaka
29-08-2014, 20:11
تو ریوی های این سایت . تلویزیون های سونی از نظر کیفیت تصویر باز هم تاکیید میکنم از نظر کیفیت تصویر و نه امکانات جانبی .تلویزیون های سونی واقعا یک سر و گردن از رقبا بالاترن و کیفیت بهتری دارن .
magiteq1
30-08-2014, 20:10
تو ریوی های این سایت . تلویزیون های سونی از نظر کیفیت تصویر باز هم تاکیید میکنم از نظر کیفیت تصویر و نه امکانات جانبی .تلویزیون های سونی واقعا یک سر و گردن از رقبا بالاترن و کیفیت بهتری دارن .
دوست من TV هزاران فاکتور داره که باید در جای خودش مقایسه بشه. اینکه شما می گید TV های سونی بهتر هستن نسبت به سایر تولید کنندگان , بسیار کلی گویی هست و فاقد اعتبار.
reza.kaka
30-08-2014, 21:50
دوست من TV هزاران فاکتور داره که باید در جای خودش مقایسه بشه. اینکه شما می گید TV های سونی بهتر هستن نسبت به سایر تولید کنندگان , بسیار کلی گویی هست و فاقد اعتبار.
درسته . قبول میکنم . هزاران فاکتور هست تا مشخص بشه تلویزیون خوبه یا نه .
اما هدف اصلی یک تلویزیون چی هست ؟ بدیهی هست که کار اصلی تلویزیون پخش با کیفیت ودیو و تصاویر است . همانند تلفن همراه که کار اصلیش برقراری صحیح تماس است . اگر این مورد یعنی کیفیت پنل و پخش تلویزیون های سونی را با تلویزیون های دیگر مقایسه کنیم .
بیشتر تلویزیون های سونی در کیفیت پنل و کیفیت پخش ودیو و تصاویر از رقبای هم قیمت خود نظیر ال جی ، سامسونگ ، شارپ ، پاناسونیک ، فیلیپس و ... همیشه بالاتر بودند .
این رو تو رویوی های سایت cent .سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و .... هزاران سایت معتبر دیگه میتونید ببینید . نمیگم همش تولیداتش . میگویم بیشتر تولیداتش .
امتیازات تلویزیون های سونی در بخش کیفیت پنل و پخش تصاویر این امر را ثابت کرده است . و نه در بخش امکانات جانبی .
در مورد امکانات جانبی ممکن است سونی حرفی برای گفتن نداشته باشد . اما نظرسنجی ها و تجربیات و رضایت از خرید همیشه در محصولات سونی بالاتر از رقبا بوده است .
salehi.com
30-08-2014, 22:15
من خودم سونی w600 دارم و w800 رو هم واسه داداشم خریدم. به نظر من فقط میشه به Review های برخی از سایت های معتبر اشاره کرد.
خیلی از فاکتورها رو باید در نظر گرفت. همین کیفیت پخش تصاویر خودش به بخش های مختلف تقسیم میشه.
مثلا، کیفیت دو بعدی و سه بعدی
یا کیفیت اچ دی یا اس دی
عمق رنگ مشکی
یکنواختی رنگ مشکی
بلور بودن تصویر
و خیلی چیزهای دیگه که همگی در کیفیت تصویر خلاصه میشه.
میشه این بخش ها رو تو سایت هایی که Review میکنن، دید.
علت انتخاب من در مورد دو مدل فوق این بود که تو رده بودجه ای که من داشتم و فاکتورهایی از کیفیت تصویر که برای من مهم بود، با مقایسه Review ها این دو مدل از همه بهتر بودن.
magiteq1
30-08-2014, 23:23
درسته . قبول میکنم . هزاران فاکتور هست تا مشخص بشه تلویزیون خوبه یا نه .
اما هدف اصلی یک تلویزیون چی هست ؟ بدیهی هست که کار اصلی تلویزیون پخش با کیفیت ودیو و تصاویر است . همانند تلفن همراه که کار اصلیش برقراری صحیح تماس است . اگر این مورد یعنی کیفیت پنل و پخش تلویزیون های سونی را با تلویزیون های دیگر مقایسه کنیم .
بیشتر تلویزیون های سونی در کیفیت پنل و کیفیت پخش ودیو و تصاویر از رقبای هم قیمت خود نظیر ال جی ، سامسونگ ، شارپ ، پاناسونیک ، فیلیپس و ... همیشه بالاتر بودند .
این رو تو رویوی های سایت cent .سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و .... هزاران سایت معتبر دیگه میتونید ببینید . نمیگم همش تولیداتش . میگویم بیشتر تولیداتش .
امتیازات تلویزیون های سونی در بخش کیفیت پنل و پخش تصاویر این امر را ثابت کرده است . و نه در بخش امکانات جانبی .
در مورد امکانات جانبی ممکن است سونی حرفی برای گفتن نداشته باشد . اما نظرسنجی ها و تجربیات و رضایت از خرید همیشه در محصولات سونی بالاتر از رقبا بوده است .
دوست من سونی پنل ساز نیست. اکثر مدل های برتر سونی از پنل های va سامسونگ و یا AU POTRIC و یا LG بهره میبره.
reza.kaka
31-08-2014, 18:58
دوست من سونی پنل ساز نیست. اکثر مدل های برتر سونی از پنل های va سامسونگ و یا AU POTRIC و یا LG بهره میبره.
میدونم . منظورم کیفیت پنل های مورد استفاده هستش و پردازنده x-reality و تکنولوژی های انحصاری سونی بوده نظیر TRILUMINOS
magiteq1
31-08-2014, 19:24
میدونم . منظورم کیفیت پنل های مورد استفاده هستش و پردازنده x-reality و تکنولوژی های انحصاری سونی بوده نظیر TRILUMINOS
دوست من تمام برندها دارای تکنیک های خاص تولید رنگ و اصلاح تصویر هستند و این تنها شامل سونی نمیشه.
دوست من تمام برندها دارای تکنیک های خاص تولید رنگ و اصلاح تصویر هستند و این تنها شامل سونی نمیشه.
حرف شما درست هستش . اما فناوری سونی در پردازش تصاویر و بازتولید رنگ ها در کل از رقبا بهتر عمل کرده .
hossein.eng64
05-09-2014, 22:12
سلام
من یک ماهی میشه sony 50w800b خریدم، 3660000 تومن از بندر گناوه، بوشهر.
یه ----- فول اچ دی هم بهش وصل کردم.
کیفیت تصاویرش واقعا عالیه و از بابت راضیم.
ظاهرش بسیار شیک و باریکه.
یه حالت مخصوص تماشا کردن فوتبال داره.
زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی با اجرای فیلم از روی ----- این مشکل به راحتی حل میشه.
تا حالا باهاش به اینترنت وصل نشدم. میخواستم قبلش آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کنم. از دوستان کسی می دونه چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
آپدیتش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ اصلا آپدیت کردنش فایده ای هم داره؟
چطوری میتونم کالیبره ش کنم؟
تکنولوژی تصویر در تصویر یعنی چی؟
من تلویزیون رو رو میز ال سی دی گذاشتم. پایه هاش خیلی ظریفه. با کوچکترین تماسی، تلویزیون شروع به لرزش میکنه. میخواستم بدونم طبیعیست آیا؟
ممنون
سلام
من یک ماهی میشه sony 50w800b خریدم، 3660000 تومن از بندر گناوه، بوشهر.
یه ----- فول اچ دی هم بهش وصل کردم.
کیفیت تصاویرش واقعا عالیه و از بابت راضیم.
ظاهرش بسیار شیک و باریکه.
یه حالت مخصوص تماشا کردن فوتبال داره.
زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه ولی با اجرای فیلم از روی ----- این مشکل به راحتی حل میشه.
تا حالا باهاش به اینترنت وصل نشدم. میخواستم قبلش آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کنم. از دوستان کسی می دونه چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
آپدیتش رو از کجا میتونم دانلود کنم؟ اصلا آپدیت کردنش فایده ای هم داره؟
چطوری میتونم کالیبره ش کنم؟
تکنولوژی تصویر در تصویر یعنی چی؟
من تلویزیون رو رو میز ال سی دی گذاشتم. پایه هاش خیلی ظریفه. با کوچکترین تماسی، تلویزیون شروع به لرزش میکنه. میخواستم بدونم طبیعیست آیا؟
ممنون
سلام. مبارک تون باشه . زیر نویس فارسی رو میشه با Bigasoft Total Video Converter و انتخاب فرمت Apple TV HD به فیلم چسبوند و یا در غیر این صورت با ----- و یا سینمای خانگی مشاهده کرد .
سعی کن اپدیت نکنی . چون ممکنه زبان فارسی و .. از بین بره . و ... . احتمالا پایه رو محکم به تلویزیون وصل نکردید .
:n16:
hossein.eng64
06-09-2014, 16:55
سلام. مبارک تون باشه . زیر نویس فارسی رو میشه با Bigasoft Total Video Converter و انتخاب فرمت Apple TV HD به فیلم چسبوند و یا در غیر این صورت با ----- و یا سینمای خانگی مشاهده کرد .
سعی کن اپدیت نکنی . چون ممکنه زبان فارسی و .. از بین بره . و ... . احتمالا پایه رو محکم به تلویزیون وصل نکردید .
:n16:
ممنون از پاسختون.:n01::n16:
پس آپدیت نمی کنم. فقط اگه امکان داره بگید چطوری آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کنم تا خودش خودشو آپدیت نکنه و کار دست ما نده؟
پایه هاش رو هم تا اونجایی که تونستم طبق کاتالوگ محکم کردم. نمی دونم شاید پایه ش خودش خاصیت انعطاف پذیری داره.
ممنون از پاسختون.:n01::n16:
پس آپدیت نمی کنم. فقط اگه امکان داره بگید چطوری آپدیت اتوماتیکش رو غیر فعال کنم تا خودش خودشو آپدیت نکنه و کار دست ما نده؟
پایه هاش رو هم تا اونجایی که تونستم طبق کاتالوگ محکم کردم. نمی دونم شاید پایه ش خودش خاصیت انعطاف پذیری داره.
درود
عزیز برید قسمت تنظیمات تو منو هستش.
از اونجا اگه نام کامل TV و شماره آپدیت رو به من دقیق بفرمایین،آپدیت خود Tv رو با آدرس خدمتتون عرض میکنم،که منو فارسی از بین نره.
SONY XPERIA Z2
سلام: W600Bدارم 40 اینچ ،تازه اپدیت کردم منو فوتبال یوتیوب اضاف شد و کیفیت تصویر SD خودش که عالی بود، از قبل بهتر شد .با فلش مموری از طریق یو اس بی تلویزیون اپدیت کردم.
لینک:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
borhanian
07-09-2014, 11:07
درود :bnn عزيز يعني چي منو فوتبال يوتيوب اضافه شد ؟ كيفيت تصوير مگه با آپديت تغيير ميكنه ؟
borhanian
07-09-2014, 11:18
منم 40w600B دارم اولش 166GAA بود به 204GAA آپديت كردم ولي تفاوتي توش نديدم حالام كه 221GAA اومده خود سايت ميگه تو اينترنت تلويزيون بهتر شده .
من چند بار تاحالا با پشتيباني سايت سوني چت كردم و مشكل زيرنويس فارسي، نداشتن همزماني كردن زيرنويس ،بزرگ كردن و رنگي كردن فونتهاي زيرنويس را گفتم (تمام اينا تو تلويزيونهاي سامسونگ لعنتي هست ) . اونا هم فقط ميگن به بخش نرم افزاري ميگيم همين .
درود:رویدادهای ورزشی رو از طریق یوتیوب نشون میده ولی به اینترنت پر سرعت نیازه که ...
بعد از اپدیت به تنظیمات کارخانه برگردوندم و دوباره همون تنظیمات قبلی رو که یادداشت کرده بودم انجام دادم.من که واقعا از تصویر مخصوصا SD راضی ام .HD که جای خود.در مورد زیر نویس سونی ضعیف بوده و هست ولی کیفیت تصویر، با ال جی و سامسونگ مقایسه کردم، سونی بهتره.
درود :bnn عزيز يعني چي منو فوتبال يوتيوب اضافه شد ؟ كيفيت تصوير مگه با آپديت تغيير ميكنه ؟
درود:رویدادهای ورزشی رو از طریق یوتیوب نشون میده ولی به اینترنت پر سرعت نیازه که ...
بعد از اپدیت به تنظیمات کارخانه برگردوندم و دوباره همون تنظیمات قبلی رو که یادداشت کرده بودم انجام دادم.من که واقعا از تصویر مخصوصا SD راضی ام .HD که جای خود.در مورد زیر نویس سونی ضعیف بوده و هست ولی کیفیت تصویر، با ال جی و سامسونگ مقایسه کردم، سونی بهتره.
hossein.eng64
09-09-2014, 18:38
درود
عزیز برید قسمت تنظیمات تو منو هستش.
از اونجا اگه نام کامل TV و شماره آپدیت رو به من دقیق بفرمایین،آپدیت خود Tv رو با آدرس خدمتتون عرض میکنم،که منو فارسی از بین نره.
SONY XPERIA Z2
دوست عزیز، این مدل و ورژن آپدیت تلویزیون:
Model: kDL-50W800B
Sofware Version: PKG2. 166GAA
اگه امکانش هست بفرمایید این آپدیتی که میخواین معرفی کنین، چه تغییرات یا بهبود عملکردی ایجاد می کنه؟
ممنون از لطفتون
دوست عزیز، این مدل و ورژن آپدیت تلویزیون:
Model: kDL-50W800B
Sofware Version: PKG2. 166GAA
اگه امکانش هست بفرمایید این آپدیتی که میخواین معرفی کنین، چه تغییرات یا بهبود عملکردی ایجاد می کنه؟
ممنون از لطفتون
آخرین آپدیت PKG 2.221GAA برای 3 سپتامبر هست.
بهبود عملکرد و ثبات تلویزیون اینترنتی.
SONY XPERIA Z2
hossein.eng64
12-09-2014, 18:42
آخرین آپدیت PKG 2.221GAA برای 3 سپتامبر هست. بهبود عملکرد و ثبات تلویزیون اینترنتی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SONY XPERIA Z2 سپاس دوست عزیز یه سوال دیگه، اگه بعد از آپدیت به هر دلیلی بخوام ورژن آپدیت رو برگردونم به حالت قبل، امکانش هست؟ چون واقعا می ترسم، چون بعضیا نوشته بودن بعد از آپدیت، کیفیت تصاویر بدتر شده یا مشکلاتی براشون پیش اومده. همچنان ممنون
سپاس دوست عزیز یه سوال دیگه، اگه بعد از آپدیت به هر دلیلی بخوام ورژن آپدیت رو برگردونم به حالت قبل، امکانش هست؟ چون واقعا می ترسم، چون بعضیا نوشته بودن بعد از آپدیت، کیفیت تصاویر بدتر شده یا مشکلاتی براشون پیش اومده. همچنان ممنون
نه نمیشه.
باید بعد از دانلود کردن فایل زیپ شده،آنرا اکستراکت آل کنید بعد فایل باقیمانده را بر روی یک USB فرمت 32 شده و کاملاً خالی بریزید ( شماره های و کد فایل باید با کد فایل که در بخش آموزش زیر فایل دانلود نرم افزار توضیح داده یکی باشد)
سپس به TV متصل کنید لازم به ذکر است که بقیه ورودی های USB تلویزیون خالی باشد. و TV بر روی یک شبکه دیجیتالی در حال پخش باشد و حدود 6 دقیقه مدت نصب هست که تو این زمان نباید برق Tv قطع شود و یا به Usb یا کنترل و حتی Tv دست بزنید.
SONY XPERIA Z2
GhesseyeAmir
17-09-2014, 20:49
سلام.دوستان برای کالیبر کردن sony w800b میشه دقیق بگید هر بخش رو چجوری تنظیم کنم.برای فیلم و ps4
ی تنظیمی گرفتم همرا با عکس بود ولی حس کردم کیفیت پایین تر اومد
بعدش واسه صحیح نشون دادن زیرنویس فارس تو تنظیمات subtitles زبان فارسی و عربی رو انتخاب کردم ولی ؟؟؟؟؟؟ نشون میده.راه حلی هست؟
hossein.eng64
20-09-2014, 00:11
نه نمیشه.
باید بعد از دانلود کردن فایل زیپ شده،آنرا اکستراکت آل کنید بعد فایل باقیمانده را بر روی یک USB فرمت 32 شده و کاملاً خالی بریزید ( شماره های و کد فایل باید با کد فایل که در بخش آموزش زیر فایل دانلود نرم افزار توضیح داده یکی باشد)
سپس به TV متصل کنید لازم به ذکر است که بقیه ورودی های USB تلویزیون خالی باشد. و TV بر روی یک شبکه دیجیتالی در حال پخش باشد و حدود 6 دقیقه مدت نصب هست که تو این زمان نباید برق Tv قطع شود و یا به Usb یا کنترل و حتی Tv دست بزنید.
SONY XPERIA Z2
ممنون، دانلودش کردم ولی هنوز آپدیت نکردم.
دو تا سوال در مورد اینترنت تلویزیون دارم، ممنون میشم جواب بدین:
1. در مورد دکمه فوتبال: در حالتی که wifi خاموشه، علاوه بر دکمه turn on یا off، سه گزینه دیگه وجود داره؛ "آرشیو فوتبال" و "یوتیوب" و "یک استادیوم". حالا جالب اینجاست که وقتی wifi رو روشن می کنم، دیگه خبری از این گزینه ها نیست! جالب تر اینجاست برای ورود به این گزینه های سه گانه نیاز به اتصال به اینترنت هست! وقتی اینترنت هم وصل میشه دیگه خبری از این گزینه ها نیست. خلاصه ما افتادیم تو حلقه ی بینهایت.
2. بعد از رفتن به قسمت تنظیمات و network و سپس network set up و تکمیل پروسه اتصال به اینترنت، پیغام میده باید به قسمت refresh internet content برم ولی وقتی میرم تو این قسمت، failed میشه. نمی دونم چرا؟ ولی اینم بگم با این حال با browser تی وی میتونم به وب گردی کنم.
سپاس
درود حسین آقا
اولاً با لن به Tv وصل شین.
دوم اینکه SONY آی پی ایران رو میشناسه و بخاطر تحریم ها و خیلی مسائل دیگه هیچکاری نمیشه کرد مگه اینکه بوسیله شر کردن کریوو IP رو عوض کنید و مخصوصاً اینترنت پرسرعت واقعی بالای 10 مگابیت باید داشته باشین.
SONY XPERIA Z2
با سلام
اگه ميشه كمكم كنين تا بتونم با 42w800b فيلمهاي با زير نويس فارسيو ببينم
با تشكر
salehi.com
20-09-2014, 21:21
با سلام
اگه ميشه كمكم كنين تا بتونم با 42w800b فيلمهاي با زير نويس فارسيو ببينم
با تشكر
برای زیرنویس فارسی می تونی از طریق DLNA اقدام کنی، آموزشش تو همین سایت هست. PS3 Media Server می تونه یه گزینه باشه.
یا اینکه زیرنویس SUB/IDX رو بذار کنار فیلمت و با فلش وصل کن به تلویزیون
کیفیت زیرنویس تو این حالت خوب نیست چون واسه DVD در نظر گرفته شده
البته می تونی با نرم افزار زیرنویس فارسی SRT رو به SUB/IDX با رزولوشن 1080 تبدیل کنی.
سلام.دوستان برای کالیبر کردن sony w800b میشه دقیق بگید هر بخش رو چجوری تنظیم کنم.برای فیلم و ps4
ی تنظیمی گرفتم همرا با عکس بود ولی حس کردم کیفیت پایین تر اومد
بعدش واسه صحیح نشون دادن زیرنویس فارس تو تنظیمات subtitles زبان فارسی و عربی رو انتخاب کردم ولی ؟؟؟؟؟؟ نشون میده.راه حلی هست؟
همه كانالها رو با اين روش تنظيم كنيد ببينيد چطوره.
حالت تصوير=روشن
نور زمينه و تصوير=حداكثر
روشنايى=52
رنگ=58
تمايل رنگ=0
دماى رنگ=سرد
وضوح=88
كاهش پارازيت و كاهش نويزMPEG=زياد
كاهش صداى نقطه نقطه و خلق واقعيت=اتوماتيك
درجه بندى نرم=زياد
Motionflow=يكنواخت
سينمادرايو=اتوماتيك
در ضمن حتماً و حتماً ذخيره نيرو و همگام سازى انتخاب نوع صحنه و حسگر نور را خاموش كنيد.
Martin Berg
21-09-2014, 21:39
سلام دوستان می خواستم یه تلویزیون بگیرم بین 50W700A و %50W800B کدوم پیشنهاد میکنید؟
البته سه بعدی اهمیت زیادی نداره
بعد اسکن تصویر 200 هرتز با 400 زیاد فرق داره؟
اصلا این مدل 50W700A توی سایت خود سونی هست؟چون این مدل من 50 اینچ ندیده بودم امروز توی نمایندگی دیدم
فقط سریع تر جواب بدین ممنون میشم
سلام دوستان می خواستم یه تلویزیون بگیرم بین 50W700A و %50W800B کدوم پیشنهاد میکنید؟
البته سه بعدی اهمیت زیادی نداره
بعد اسکن تصویر 200 هرتز با 400 زیاد فرق داره؟
اصلا این مدل 50W700A توی سایت خود سونی هست؟چون این مدل من 50 اینچ ندیده بودم امروز توی نمایندگی دیدم
فقط سریع تر جواب بدین ممنون میشم
درود
بين اين دو تا مسلماً W800B
البته اگه بودجه اش رو دارين W904A بهتره.
Martin Berg
21-09-2014, 21:48
درود
بين اين دو تا مسلماً W800B
البته اگه بودجه اش رو دارين W904A بهتره.
ممنون میشه مزیت های 800B بگین؟
MASTER OC 7
22-09-2014, 01:37
دوستان من دیروز تلویزیون 42 اینچ W800B رو خریداری کردم امروز که باهاش به اینترنت وصل شدم نوشت آپدیت جدید ارئه شده
حالا 2تا سوال
چرا این مدل تو سایت سونی وجود نداره ؟ فقط مدل 50 اینچ و 55 هست
اگه از طریق Wifi با تی وی آپدیت کنم احتمال بوجود اومدن مشکل هست ؟ کدوم راه بهتره برای آپدیت ؟ آنلاین یا از طریق USB ؟
و حجم آپدیت از طریق Wifi چقدره ؟ چون سرعت دانلودم 64 هست و اگه حجمش بالا باشه ممکن مشکلی پیش بیاد
پ ن : لینکشو تو سایت سونی پیدا کردم لطفا دوستانی که کار آپدیت رو انجام دادن راهنمایی کنند
khansalar
22-09-2014, 09:13
دوستان بین دو مدل 60W600B و 55W800B که تقریبا تو یه رنج قیمت هستن به نظرتون خرید کدوم منطقی تره اگر 3D براتون مهم نباشه و کیفیت مهم تر باشه ، حالا چه بخواین کانالای ایران رو ببین یا مسابقات ورزشی یا فیلمهای HD MKV و یا کانالهای ماهواره HD
سایز بزرگ هم میتونه مزیت باشه
در ضمن دوستان اگر کسی فروشنده خوب که قیمت مناسب میده میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
دوستان من دیروز تلویزیون 42 اینچ W800B رو خریداری کردم امروز که باهاش به اینترنت وصل شدم نوشت آپدیت جدید ارئه شده
حالا 2تا سوال
اگه از طریق Wifi با تی وی آپدیت کنم احتمال بوجود اومدن مشکل هست ؟ کدوم راه بهتره برای آپدیت ؟ آنلاین یا از طریق USB ؟
و حجم آپدیت از طریق Wifi چقدره ؟ چون سرعت دانلودم 64 هست و اگه حجمش بالا باشه ممکن مشکلی پیش بیاد
پ ن : لینکشو تو سایت سونی پیدا کردم لطفا دوستانی که کار آپدیت رو انجام دادن راهنمایی کنند
سلام: از طریقwifi آپدیت نکنید حجم برنامه زیاده و مشکل بوجود میاد.از طریق فلش انجام بدید.برا اینکار هم ابتدا فلشتون رو فرمت کنید که خالی باشه بعد برنامه رو از زیپ خاج و درون فلش گذاشته و بهتره که سایر ورودیها رو از تی وی جدا کنید.موفق باشید.
حالا 2تا سوال
سلام: از طریقwifi آپدیت نکنید حجم برنامه زیاده و مشکل بوجود میاد.از طریق فلش انجام بدید.برا اینکار هم ابتدا فلشتون رو فرمت کنید که خالی باشه بعد برنامه رو از زیپ خارج و درون فلش گذاشته و بهتره که سایر ورودیها رو از تی وی جدا کنید.موفق باشید.
ممنون میشه مزیت های 800B بگین؟
درود
مدل 2014، اینپوت لگ پایینتر،دارای سیستم سیمول ویو (تو بازی ماشین هر کسی با عینک خودش تصویر بزرگ و کامل رو Tv میبینه)
SONY XPERIA Z2
akbarnet
27-09-2014, 15:28
بهترین مدل 800b شد ؟
GhesseyeAmir
27-09-2014, 18:57
بهترین مدل 800b شد ؟
آره.من چند ماه تحقیق کردم و یک ماهی هست خریدم هم برای فیلم هم برای ps4 که input lag پایین داشته باشه.
مدلهای R420B/R470B/W600B/W700B سه بعدی نیستن و مدل های W850B/X9004/X9000 که سری 9 4K هست خب قیمتها گرونه و تو سایزهای 55" تا 84" اینچ هست.میمونه W800B که INPUT LAG پایین و سه بعدی و قیمت مناسب نسبت به امکانات که سایز 42" اینچ با قیمت 3480000 گارانتی شرکت بازرگانی ایران(ایرانکو)
akbarnet
27-09-2014, 21:02
آره.من چند ماه تحقیق کردم و یک ماهی هست خریدم هم برای فیلم هم برای ps4 که input lag پایین داشته باشه.
مدلهای R420B/R470B/W600B/W700B سه بعدی نیستن و مدل های W850B/X9004/X9000 که سری 9 4K هست خب قیمتها گرونه و تو سایزهای 55" تا 84" اینچ هست.میمونه W800B که INPUT LAG پایین و سه بعدی و قیمت مناسب نسبت به امکانات که سایز 42" اینچ با قیمت 3480000 گارانتی شرکت بازرگانی ایران(ایرانکو)
سايز ٥٥ و ٥٠ قيمت نداريد؟؟ ممنون
GhesseyeAmir
27-09-2014, 21:47
سايز ٥٥ و ٥٠ قيمت نداريد؟؟ ممنون
فکر کنم بین 4.700 تا 5 تومن باشه مدل w800b که سایز 50 و 55 اینچ نوع عینک اکتیو هست که اکثرا عینک نوع پسیو رو ترجیح میدن.
بهترین مدل 800b شد ؟
درود
البته مدل بهتر هم هست كه خيلى عاليتره.
W904A يا W900A
و بزودى W950B
araz.sokhandan
30-09-2014, 15:35
سلام دوستان
حدود یکی دو هفته اس که دنبال تلویزیون میگردم و در اخر بین این دوتا گیر کردم. به نظرتون کدوم یکی بهتره؟
SONY 50W800B
LG 55LB6700
فقط سوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووني و بس همين.
سلام دوستان
حدود یکی دو هفته اس که دنبال تلویزیون میگردم و در اخر بین این دوتا گیر کردم. به نظرتون کدوم یکی بهتره؟
SONY 50W800B
LG 55LB6700
باور کن خدایی دقیقا مدل ال جی رو دیدم . اصلا کیفیت داشت . تصویر تار بود ...
SONY 50W800B بهترین انتخاب میتونه باشه. من بودم به خدا همین رو میگرفتم .
Mehrdad.R201
01-10-2014, 14:39
نظرتون در مورد w600b چیه ؟ خواهشا بدون تعصب نظر بدید.
araz.sokhandan
01-10-2014, 14:49
ممنون از جوابت، فردا میخوام از بانه سفارش بدم، پس سونی سفارش میدم
نظرتون در مورد w600b چیه ؟ خواهشا بدون تعصب نظر بدید.
از همرده های خودش بسیار بهتر عمل میکنه .
مطمئن باشید مطمئن باشید اگر ملاکتون کیفیت پنل و کیفیت تصویر هست ، به هیچ عنوان از خرید این تلویزیون پشیمون نمیشید .
یک فیلم و یک سری عکس بریزید تو فلش موقع خرید تست کنید تا حرفم اثبات بشه براتون .:n16:
ممنون از جوابت، فردا میخوام از بانه سفارش بدم، پس سونی سفارش میدم
سلام
موقع خرید از بانه . همه قسمت ها :
یک فلش مموری حاوی دو تصویر کاملا مشکی و تصویر کاملا سفید رو ببرید برای تست که پیکسل سوخته نداشته باشه .
صدا رو تا 50 درصد زیاد کنید مشکل بلند گو نداشته باشه .
چون بانه باید تست کنید . و به بانه اعتماد نیست .
Mehrdad.R201
01-10-2014, 16:28
از همرده های خودش بسیار بهتر عمل میکنه .
مطمئن باشید مطمئن باشید اگر ملاکتون کیفیت پنل و کیفیت تصویر هست ، به هیچ عنوان از خرید این تلویزیون پشیمون نمیشید .
یک فیلم و یک سری عکس بریزید تو فلش موقع خرید تست کنید تا حرفم اثبات بشه براتون .:n16:
عرض سلام
حقیقتش در صدد هستم که یه تلویزیون بگیرم. روی برند خاصی هم تعصب ندارم. بودجه ام هم بین 3 الی 3 و نیم هست
جای اولی که رفتم یه مدل سامسونگ 46 نشونم داد که فکر کنم مدلش 6450 بود.
جای بعدی که رفتم سونی رو بهم معرفی کرد. w600 و گفت این همون چیزی هست که دنبالش هستید.
توی اینترنت که سرچ کردم هر کسی چیزی میگفت. یکی میگفت سونی کیفیتش خوبه. یکی میگفت سونی اون مدلهای بالاشه که کیفیتش خوبه و در مدلهای میانیش سونی میاد پنلها رو از کمپانیهای دیگه میخره
یکی میگفت سامسونگ و ال جی خوب نیستن. یکی میگفت فقط سونی بخر. در مقابل یکی میگفت سونی صداش زیاد شه به هم میریزه و پول گرون دادنه.
کلا هر کسی چیزی میگفت.
یکی هم به من پیشنهاد کرد اگه میخوام سونی بگیرم برم دنبال اون رده بالاهاش اما اگه فقط بودجه ام همینه به جای w600 برم سراغ برند هایی مثل ال جی یا سامسونگ که با همین بودجه تلویزیونی در سطح کیفیت همین w600 و با امکانات بیشتر مثل 3d ارائه میدن.
حالا موندم که چه کار کنم. هدف من خرید بهترین تلویزیون با این بودجه هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید
salehi.com
03-10-2014, 19:06
به نظر من w600 انتخاب مقرون به صرفه ای هست. یعنی کیفیتی که ارایه میده به نسبت قیمت خوبه.
در تکمیل تست هایی که دوستان گفتن قبل خرید انجام بدین، از لحاظ ظاهری دقت کنین که بین حاشیه پلاستیکی و خود پنل فاصله نباشه. یعنی فریم به خوبی با پنل جفت و جور نشده…
کالیبره اولیه خود تلویزیون هم به نظر من خوب نیست و تصویر سفید به نظر میاد پس یه چرخی هم تو تنظیمات رنگ و ... بزن
Mehrdad.R201
05-10-2014, 00:26
به نظر شما یه مدل مثل lb65200 ال جی با این سونی w600b قابل مقایسه هست؟
ممنون میشم نقاط ضعف و قوت هر کدوم رو بگید و یه مقایسه ای بکنید
به نظر شما یه مدل مثل lb65200 ال جی با این سونی w600b قابل مقایسه هست؟
ممنون میشم نقاط ضعف و قوت هر کدوم رو بگید و یه مقایسه ای بکنید
سلام
من سایز 55 مدل کی فرمودید رو از ال جی دیدم . به نظرم کیفیتش قابل قبول هست . اما W600b یک پله از نظر کیفیت ازش بالاتره . میل خودتون هست. من که بودم سونی میخریدم .
ال جی رده بالاهاش خوب هستن . اما سونی در هر رده قیمتی بهترین کیفیت رو داشته .
salehi.com
05-10-2014, 11:22
متاسفانه نتونستم Review مناسبی برای مدل lb652000 پیدا کنم. بنابراین نمیشه نظر قطعی داد. حتی اگر هم پیدا بشه، باید از سایتی باشه که توش هر دو مدل تست شده باشه تا بشه با هم مقایسه کرد. دقت کنین کالیبره بودن تلوزیون و کیفیت سورسی که داره پخش میشه واقعا مهمه. مثلا کیفیت ----- معمولی(HD نباشه) که با کابل Composite به تلوزیون وصل شده کمتر از کیفیت کانال های دیجیتال هست که با گیرنده داخلی تلوزیون دریافت میشه(لااقل در مورد ----- من و تلوزیون W600)
مدل lb6300 رو دیدم که عمق رنگ مشکی پایین بود(عدد 6.5 در برابر 9 برای w600). با تست هایی که سایت rtings انجام داده تو اکثر موارد سونی بهتر ظاهر شده. البته مدل مد نظر شما 3D هم داره که خودش برای برخی مزیت محسوب میشه
قیمت هم می تونه عاملی تعیین کننده باشه، من W600 رو به قیمت 2600 تهیه کردم. شاید حتی ارزون تر هم تو برخی شهرها گیر بیاد.
تو ایران به علت اینکه سورس HD کمتر در دسترس هست فاکتور (SD to HD(Upscaling هم که یکی از ویژگی های تلوزیون هست بسیار اهمیت پیدا می کنه. این رو هم می تونین مد نظر داشته باشین.
تنها معیار تصمیم گیری رو باید Review های معتبر گذاشت. سایر نظرات سلیقه ای هست. اگر نتونستید که Review معتبر پیدا کنین باید برین حضوری و در محل خودتون بررسی کنین. خریدن تلوزیون صرفا با نظرات بنده و سایر دوستان اشتباهه! نظرات فقط می تونن تدر تکمیل تحقیقات مورد استفاده قرار بگیرین و نه به عنوان تنها منبع تحقیق، خصوصا تو ایران که نظرات تعصبی فراوووونه!
Mehrdad.R201
05-10-2014, 17:01
راستش یکی از بچه ها در همین فروم سایتی رو معرفی کرده به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که قیمتهاش خیلی پایین تر از قیمتهایی هست که من در شهر خودمون گرفتم. حالا این سایت رو هم میبینم و محصولاتش رو نگاه میندازم.
راستش نظرم روی سونی بود و البته سونی کیفیت خیلی خوبی هم داره اما 2 3 دلیل باعث شد که روی ال جی هم فکر کنم.
اول اینکه با همین پولی که برای سونی هزینه میکنم میشه یه تی وی ال جی گرفت که سه بعدی هم هست .
دوم اینکه در همین فروم و همچنین سایتهای دیگه خوندم که سونی در مدلهای میانه اش از پنلهای ال جی و بعضی کمپانیهای دیگه استفاده میکنه و کیفیت واقعی پنلهای سونی رو باید در محصولات رده بالاش دید که خب قیمت بالایی داره.
سوم اینکه فرکانس این مدل سونی 200 Hz هست . در حالیکه فرکانس 65200 ال جی 500 هرتز و فرکانس 67000 هم 700 هرتز هست که خب خیلی با هم متفاوت هستند.
چهارم اینکه ال جی فرمتهای بیشتری رو پشتیبانی میکنه و همچنین در نمایش زیرنویس فارسی مشکلاتش کمتر هست.
یه مساله دیگه هم اینکه من مدل 67000 ال جی رو دیدم اصلا حاشیه نداشت.
حالا تو فکرم که ببینم چیکار باید بکنم.
یه سوال دیگه. شما تابحال این سایت shahredigi رو دیده بودید ؟
salehi.com
06-10-2014, 07:48
سلام، عرض کنم خدمت شما....
1. کاملا موافقم اگه براتون سه بعدی بودن مهمه
2. اطلاع خاصی ندارم ولی از هر پنلی استفاده میکنه، کیفیتش طبق Review های معتبر قابل توجه هست.
3. اگه پست های قبلی من رو خونده باشین راجع به این فرکانس ها توضیحاتی رو نوشتم. به طور کل این فرکانس ها چیز خاصی جز بازی با اعداد نیست! یعنی اونقدر ها تاثیر نداره که مبنای تصمیم گیری باشه. نظرت رو به مقاله زیر که لینک رو گذاشتم جلب می کنم.
تا حالاواستون سوال پیش اومده که چرا با وجود اینکه ویدیوهایی که تو دسترس عموم هست اکثرا بین 24 تا 30 فریم(جدیدا 60 فریم) در ثانیه هست، در حالی که تلوزیون ها اکثر با 60، 120 فریم و برخی با 240 فریم در ثانیه رفرش می کنن!؟
4. اگه خودتون مقایسه فرمت ها رو انجام دادین، پس حق با شماست. زیر نویس فارسی هم تایید می کنم که سونی مشکل داره ولی ال جی رو نمی دونم. راجع به حاشیه هم من تلوزیون رو ندیدم، ولی خودم یه مونیتور دارم که تو حالت خاموشی اصلا حاشیه نداره ولی وقتی روشن میشه بخشی از صفحه نمایش روشن نمیشه و به عنوان حاشیه عمل میکنه(در حد نیم سانت)
5. سایت که معرفی کردین رو ندیم تا به حال، پس نمی تونم تایید یا رد کنم.
Mehrdad.R201
07-10-2014, 12:57
دوستان چند تا سوال
تفاوت تلویزیون های 42W800B و 42W800A در چه مواردیه ؟
و اینکه فرکانس (refresh rate) واقعی هر کدوم چنده ؟
ایا فروشگاهی هست که این مدل سونی رو بفروشه ؟ 42W804A LED 3D
Mehrdad.R201
08-10-2014, 11:41
کلا به نظر میرسه این تاپیک خوابیده ....
matinpour
08-10-2014, 15:40
دوستان چند تا سوال
تفاوت تلویزیون های 42W800B و 42W800A در چه مواردیه ؟
و اینکه فرکانس (refresh rate) واقعی هر کدوم چنده ؟
ایا فروشگاهی هست که این مدل سونی رو بفروشه ؟ 42W804A LED 3D
دوست عزیز
در گوگل عبارت خرید تلویزیون سونی 42W804A را جستجو کنید حتما فروشگاه و سایت آنها را خواهید یافت.
Mehrdad.R201
08-10-2014, 18:55
همین کار رو کردم اما هیچ فروشگاهی موجود نداره. فروشگاهی رو میشناسید که این مدل رو داشته باشه ؟
Mehrdad.R201
09-10-2014, 13:15
کسی میدونه w900b 42 اینچ کی وارد بازار ایران میشه ؟
MASTER OC 7
11-10-2014, 03:23
راستش یکی از بچه ها در همین فروم سایتی رو معرفی کرده به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که قیمتهاش خیلی پایین تر از قیمتهایی هست که من در شهر خودمون گرفتم. حالا این سایت رو هم میبینم و محصولاتش رو نگاه میندازم.
راستش نظرم روی سونی بود و البته سونی کیفیت خیلی خوبی هم داره اما 2 3 دلیل باعث شد که روی ال جی هم فکر کنم.
اول اینکه با همین پولی که برای سونی هزینه میکنم میشه یه تی وی ال جی گرفت که سه بعدی هم هست .
دوم اینکه در همین فروم و همچنین سایتهای دیگه خوندم که سونی در مدلهای میانه اش از پنلهای ال جی و بعضی کمپانیهای دیگه استفاده میکنه و کیفیت واقعی پنلهای سونی رو باید در محصولات رده بالاش دید که خب قیمت بالایی داره.
سوم اینکه فرکانس این مدل سونی 200 Hz هست . در حالیکه فرکانس 65200 ال جی 500 هرتز و فرکانس 67000 هم 700 هرتز هست که خب خیلی با هم متفاوت هستند.
چهارم اینکه ال جی فرمتهای بیشتری رو پشتیبانی میکنه و همچنین در نمایش زیرنویس فارسی مشکلاتش کمتر هست.
یه مساله دیگه هم اینکه من مدل 67000 ال جی رو دیدم اصلا حاشیه نداشت.
حالا تو فکرم که ببینم چیکار باید بکنم.
یه سوال دیگه. شما تابحال این سایت shahredigi رو دیده بودید ؟
سلام
من با راهنمایی بچه های همین تاپیک چند وقت پیش از این سایت مدل W800B رو سفارش دادم
کارکنانشون آدمای خوبی هستن ولی بد قولی داشتن و طبق گفته خودشون که کالا رو باید حداکثر 48 ساعته میفرستادن 4روزه به من تحویل دادن
تی وی رو هم اونطور که راننده به من گفت از بانه آورده ولی دفترشون رو تو سایت آذربایجان غربی زدند
رانندش هم خیلی عو...بود :|
سر تحویل دادن که راه دوره غر میزد هیچ وقتی رسید تو خونه بخاطر حواس پرتی خودم یه فلش 16 ازم زد ( الهی کوفتش شه ) :-)
در کل از خرید با قیمت های مناسبشون راضی ام ، همین مدل با همین نوع گارانتی ( فراسرویس ) تو مرکز تهران 2,870ت بود که من با تمام هزینه ها ( کرایه و گارانتی ) 2,610ت خریداری کردم
خود تی وی هم فوق العادس <3
karaboojan
16-10-2014, 14:45
بالاخره از دست W800B سونی خلاص شدم آخیییییییییش!
از وقتی خریده بودمش حسابی رو مخم بود و سه هفته بیشتر نتونستم تحملش کنم و ردش کردم رفت!
یادش بخیر 5 سال پیش یه ال سی دی سامسونگ خریدم طفلی با اینکه اصلا مثل این تلویزیون جدیدا باهوش نبود ولی چه تصویر نازی داشت. از بغل تا جایی که میتونستی صفحشو ببینی تصویرش خوشرنگ و شفاف بود.
ولی فقط کافیه 30 درجه از جلوی صفحه این تلویزیون پر مدعای سونی زاویه بگیری تا ببینی چه جوری اون رنگهای زنده و مشکی عمیق و شفافیت و غیره و غیره تبدیل میشه به تصویر بدترین مدل بدترین برند! و دیگه از سونی بودن فقط یه لوگو میمونه!!
تازه وقتی این اتفاق میوفته که تو ساپورت نکردن یه تعداد فرمت تصویری و ساپورت نکردن زیرنویس فارسی و طراحی فاجعه کنترلو و کلی امکانات رنگارنگ بقیه برندها رو بی خیال شدی که مثلا تصویر با کیفیت داشته باشی!
البته از حق نگذریم W800B سونی صدای خیلی خوبه داره و تصویرش فوق العالست به شرطی که کاملا و دقیقا از روبرو تصویرو ببینی ولی واقعا همش همین؟؟! که چی بشه؟!
به هرحال فکر نکنم دیگه هیچ وقت تلویزیون سونی بخرم.
araz.sokhandan
16-10-2014, 21:32
امروز تلویزیون 50w800b رو تحویل گرفتم، با گارانتی ۱۸ ماهه تکنو سرویس، فقط مثل اینکه ۲ تا پیکسل سوخته داره، تو عکس سفید مشخص شد، به نظرتون گارانتی میتونه کاری بکنه؟ یا کلا چیکار کنم، ممنون از راهنمایتون
البته به نظر خودم چیزی نیست که زیاد مشخص باشه ولی خواستم نظر دوستانم بدونم
از وقتی خریده بودمش حسابی رو مخم بود و سه هفته بیشتر نتونستم تحملش کنم و ردش کردم رفت!
یادش بخیر 5 سال پیش یه ال سی دی سامسونگ خریدم طفلی با اینکه اصلا مثل این تلویزیون جدیدا باهوش نبود ولی چه تصویر نازی داشت. از بغل تا جایی که میتونستی صفحشو ببینی تصویرش خوشرنگ و شفاف بود.
ولی فقط کافیه 30 درجه از جلوی صفحه این تلویزیون پر مدعای سونی زاویه بگیری تا ببینی چه جوری اون رنگهای زنده و مشکی عمیق و شفافیت و غیره و غیره تبدیل میشه به تصویر بدترین مدل بدترین برند! و دیگه از سونی بودن فقط یه لوگو میمونه!!
تازه وقتی این اتفاق میوفته که تو ساپورت نکردن یه تعداد فرمت تصویری و ساپورت نکردن زیرنویس فارسی و طراحی فاجعه کنترلو و کلی امکانات رنگارنگ بقیه برندها رو بی خیال شدی که مثلا تصویر با کیفیت داشته باشی!
البته از حق نگذریم W800B سونی صدای خیلی خوبه داره و تصویرش فوق العالست به شرطی که کاملا و دقیقا از روبرو تصویرو ببینی ولی واقعا همش همین؟؟! که چی بشه؟!
درود
عزیز شما رفتی TV سطح پایین SONY رو خریدی بعد توقع سطح بالا داری.
ولی بازهم تو رده های پایین بی همتاست.
سطح متوسط W9 هستش.بخر و حالشو ببر.
SONY XPERIA Z2
akbarnet
18-10-2014, 10:05
یعنی زاویه دید w800b خوب نیست ؟؟؟
Mehrdad092000
19-10-2014, 17:48
امروز تلویزیون 50w800b رو تحویل گرفتم، با گارانتی ۱۸ ماهه تکنو سرویس، فقط مثل اینکه ۲ تا پیکسل سوخته داره، تو عکس سفید مشخص شد، به نظرتون گارانتی میتونه کاری بکنه؟ یا کلا چیکار کنم، ممنون از راهنمایتون
البته به نظر خودم چیزی نیست که زیاد مشخص باشه ولی خواستم نظر دوستانم بدونم
پس این که میگن پیکسل سوخته داره راسته؟؟
یعنی واقا اینقدر زاویه دیدش بده؟
araz.sokhandan
19-10-2014, 20:54
خب احتمال اینکه تو همه تلویزیون ها پیکسل سوخته باشه هس، ولی تا اندازه ای قابله قبوله، سونی اگه بیشتر از ۵ تا باشه تعویض میکنه
MASTER OC 7
19-10-2014, 22:06
منم همین تی وی رو دارم ولی یجور دارید بد میگید انگار تلویزیون CRT خرید کردیم :)
والا من خودم بیشتر اوقات از زوایه حدودا 60 درجه به تی وی نگاه میکنم و اصلا حس نمیکنم کیفیت رنگ پایین اومده باشه ولی یکم که بیشتر بشه بعضی از رنگ ها کیفیتشون پایین میاد که تو همه ی تی وی ها این مشکل وجود داره
این تلویزیون با قیمت 2.400ت یکی از بهترین تلویزیون های تو این رده قیمت هست کافیه یه سر به فروشگاه شهرتون بزنی و این مدل رو با بقیه مدل ها از جمله سامسونگ مقایسه کنی
همین تی وی 2.400ت کیفیت رنگش , زاویه دید و ... خیلی از چیزهای دیگش از تی وی های 3.4 تومانی سامی تو فروشگاه بود خیلی سرتر بود
خوشم میاد بعضیا ! از طراحی های سونی چه تو تی وی و چه گوشی ایراد میگیرن ولی لامصب هر سال سونی جایزه بهترین طراحی رو داره میگیره
W800B بین تی وی هایی که سال 2014 به بازار اومده ( بین اون همه تی وی با قیمت فضایی ) رده دهم رو داره که خیلی عالیه
حالا شما برید تی وی بخرید که دو برابر این مدل قیمت داره ولی نصف این مدل هم کارایی نداشته باشه:n01:
salehi.com
20-10-2014, 20:17
پس این که میگن پیکسل سوخته داره راسته؟؟
یعنی واقا اینقدر زاویه دیدش بده؟
احتمال پیکسل سوخته برای هر تلوزیونی وجود داره، روش امتحان کردنش هم بسیار ساده است و با نمایش چند رنگ اصلی میشه متوجه شد. منتها حتما بایستی حضوری خرید کنین.
زاویه دید همونطور که دوستان قبلا اشاره کردن اصلا به این بدی نیست و نسبت به بسیاری از LED ها همرده زاویه دید بهتری داره. و کلا این مدل به نظر من راضی کننده است. اگر به دنبال زاویه دید خیلی خیلی خوب هستین بایستی قید LED ها رو بزنید و برید سمت پلاسما
لینک زیر مقایسه زاویه دید در برخی مدل هاست:
salehi.com
20-10-2014, 20:36
تکراری.....
farzad_axel
23-10-2014, 16:13
کسی تا حالا آپدیت 2.232 رو نصب کرده؟تغیررات چی هست؟
کسی تا حالا آپدیت 2.232 رو نصب کرده؟تغیررات چی هست؟
بهبود عملکرد و ثبات تلویزیون اینترنتی
SONY XPERIA Z2
با بودجه زیر 2.500 چیز خوبی پیدا میشه تو سایز 46 اینچ؟؟ سه بعدی و ... برام مهم نیست فقط تصویر و صدا...
با بودجه 3 تومن چی؟؟
روی برند خاصیم تعصب ندارم فقط کیفیت صدا و تصویر و اینکه لگ نزنه برام مهمه.....
Mehrdad092000
25-10-2014, 16:54
احتمال پیکسل سوخته برای هر تلوزیونی وجود داره، روش امتحان کردنش هم بسیار ساده است و با نمایش چند رنگ اصلی میشه متوجه شد. منتها حتما بایستی حضوری خرید کنین.
زاویه دید همونطور که دوستان قبلا اشاره کردن اصلا به این بدی نیست و نسبت به بسیاری از LED ها همرده زاویه دید بهتری داره. و کلا این مدل به نظر من راضی کننده است. اگر به دنبال زاویه دید خیلی خیلی خوب هستین بایستی قید LED ها رو بزنید و برید سمت پلاسما
لینک زیر مقایسه زاویه دید در برخی مدل هاست:
ممتون مرسی
تو گزینه هام این هستو -lg lb 7200یه پانوسنیکو چنتا دیگه خواستم ببینم چطوره
پس با رنگ میشه فهمید ؟عکس رنگی بریزیم فلش با رزلویشن 1080.1920؟
magiteq1
26-10-2014, 23:40
ممتون مرسی
تو گزینه هام این هستو -lg lb 7200یه پانوسنیکو چنتا دیگه خواستم ببینم چطوره
پس با رنگ میشه فهمید ؟عکس رنگی بریزیم فلش با رزلویشن 1080.1920؟
اره عزیز , چندتا رنگ تمام صفحه مثل فرمز و سفید بریز ببر پخش کن رو TV,
کیفیت عکس خیلی مهم نیست , DEAD PIXLE به هر حال مشخص میشه
HDMoghaddam
27-10-2014, 11:00
سلام
من چند نفر رو میشناسم که روی تلویزیونشون یک خط مشکی افقی و یا عمودی افتاده که از اتفاق همشون هم سونی دارند.
آیا شما در این مورد چیزی شنیدید یا تجربه ای داشتید؟
آیا این مختص ال ای دی های سونیه؟
این موضوع منو در خرید سونی مردد کرده
:n13:
magiteq1
27-10-2014, 13:34
سلام
من چند نفر رو میشناسم که روی تلویزیونشون یک خط مشکی افقی و یا عمودی افتاده که از اتفاق همشون هم سونی دارند.
آیا شما در این مورد چیزی شنیدید یا تجربه ای داشتید؟
آیا این مختص ال ای دی های سونیه؟
این موضوع منو در خرید سونی مردد کرده
:n13:
نه عزیزم مختص این بردند نیست و تمام پنل ها ممکن اتفاق بیوفته
Molibden
29-10-2014, 23:38
دوستان چه راه حلی برای مشکل زیرنویس فارسی هست؟؟
Mehrdad092000
30-10-2014, 01:44
اره عزیز , چندتا رنگ تمام صفحه مثل فرمز و سفید بریز ببر پخش کن رو TV,
کیفیت عکس خیلی مهم نیست , DEAD PIXLE به هر حال مشخص میشه
میشه عکسارو اپ کنی؟
یا میشه یه تاپیک بزینی کارایی که برای خرید باید انجام دادم
ممنون
magiteq1
30-10-2014, 12:22
میشه عکسارو اپ کنی؟
یا میشه یه تاپیک بزینی کارایی که برای خرید باید انجام دادم
ممنون
همه رنگ ها رو پخش کن
در مورد تست قبل خرید هم که خب دو خط بیشتر نیست , نمیشه که تاپیک زد
Amirrezaajalli
30-10-2014, 23:20
سلام
دوستان سوالی دارم اگه مقدوره راهنمایی کنید
اول اینکه چطوری میشه به Sony entertainment network وصل شد؟ چون هر سری refresh network content میزنم network error میده
دوم اینکه چطوری میشه یه حافظه cloud رو به عنوان media cnter رو تلویزیون تعریف کرد برای پخش مالتی مدیا؟ (Time Capsule)
sepehr_bi
01-11-2014, 05:36
با سلام
من به تازگی سینما خانگی سونی مدل N9100W و تلویزیون سونی LED W85B خریداری کردم و متأسفانه تمامی ترفندهای نمایش صحیح زیرنویس فارسی رو برای mkv تست کردم و جواب نداد. کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم
akbarnet
01-11-2014, 09:08
با سلام
من به تازگی سینما خانگی سونی مدل N9100W و تلویزیون سونی LED W85B خریداری کردم و متأسفانه تمامی ترفندهای نمایش صحیح زیرنویس فارسی رو برای mkv تست کردم و جواب نداد. کسی میتونه کمکم کنه؟ ممنون میشم
فعلا راهي نيست دوست من
سلام
دوستان سوالی دارم اگه مقدوره راهنمایی کنید
اول اینکه چطوری میشه به Sony entertainment network وصل شد؟ چون هر سری refresh network content میزنم network error میده
دوم اینکه چطوری میشه یه حافظه cloud رو به عنوان media cnter رو تلویزیون تعریف کرد برای پخش مالتی مدیا؟ (Time Capsule)
شما میتونی با PS4 یا 3 کریوو رو شر کنی و وصل شی. با اکانت USA.
SONY XPERIA Z2
Amirrezaajalli
03-11-2014, 15:09
شما میتونی با PS4 یا 3 کریوو رو شر کنی و وصل شی. با اکانت USA.
SONY XPERIA Z2
خب واسه منی که پلی استیشن ندارم هیچ راهی نیس بتونم استفاده کنم؟؟؟ :(
خب واسه منی که پلی استیشن ندارم هیچ راهی نیس بتونم استفاده کنم؟؟؟ :(
میتونید با PC برید.
اول باید کریوو رو روشن کنی بعد باید یه اکانت آمریکا درست کنی.
البته اگه هدفتون دیدن فیلم و سریال هست.
SONY XPERIA Z2
Amirrezaajalli
03-11-2014, 15:59
میتونید با PC برید.
اول باید کریوو رو روشن کنی بعد باید یه اکانت آمریکا درست کنی.
SONY XPERIA Z2
اکانت دارم
مسئله اینه با tv اصلا نمیتونم به صفحه مورد نظر برم و اکانتمو وارد کنم
اکانت دارم
مسئله اینه با tv اصلا نمیتونم به صفحه مورد نظر برم و اکانتمو وارد کنم
با TV سرعت اینترنت باید بیش از 10 مگابیت واقعی باشه.
بعد هم باید کریوو شر کنی و کانکشن کریوو باید USA باشه.
SONY XPERIA Z2
Amirrezaajalli
03-11-2014, 16:05
مشکل همین شیر کردن کریو هست که نمیتونم.....
مشکل همین شیر کردن کریو هست که نمیتونم.....
شما یه اکانت وی pn از سایت vpnmakers که تو گوگل سرچ کنی گزینه اول bestvpn خریداری میکنی و از راهنمای اتصال بطریقه کریوو نصب میکنی.
بعد برای شر کردن طبق عکسهای شر کردن زیر عمل میکنی.
شما به هر دستگاهی میتونی وصل کنی.
ولی برای فیلم دیدن تو PS3 میشه دانلود کرد ولی تو PS4 فعلاً بصورت استریم هست ولی فقط در کنسولهای SONY میشه فول hd دید تو pc فقط کیفیت sd هست.( تو TV جواب نمیده)
البته برای ایران بخاطر اینترنت زپرتی شبکه NETFLIX بهتره چون طبق بالا و پایین شدن سرعت کیفیت هم تغییر میکنه.البته فقط استریم هست.
اگه لپتاب 4K داشته باشید و سرعت بالاتر از 16 مگابیت میتونید 4K ببینید.
SONY XPERIA Z2
سلام. بچه ها بین مدل های زیر کیفیت تصویر و صدای کدوم بهتره؟؟ میخوام تو حرکات سریع لگ نزنه.... به ترتیب بگین....
سونی w800a یا w804
سونی w700
سونی w600
الجی 67000
همه هم 42 اینچ....
سه بعدی و هوشمند و ... برام مهم نیست.... فقط کیفیت تصویر و صدا و نداشتن لگ...
2- با بودجه سه تومن چه موردیو پیشنهاد میدین....
سلام. بچه ها بین مدل های زیر کیفیت تصویر و صدای کدوم بهتره؟؟ میخوام تو حرکات سریع لگ نزنه.... به ترتیب بگین....
سونی w800a یا w804
سونی w700
سونی w600
الجی 67000
همه هم 42 اینچ....
سه بعدی و هوشمند و ... برام مهم نیست.... فقط کیفیت تصویر و صدا و نداشتن لگ...
2- با بودجه سه تومن چه موردیو پیشنهاد میدین....
کسی نظری نداره؟؟
کسی نظری نداره؟؟
سلام: w600b دارم واقعا راضیم برا یک روز سامسونگ داشتم عوضش کردم با سونی w600b.چون نصاب هستم همه مارکی کار میکنم سونی از لحاظ کیفیت تصویر از سامسونگ و الجی بهتره تعصب رو برند سونی ندارم از نزدیک کار کردم.راستی sony w600 bفقط 40 اینچ هست اگه 42 میخوای sony w800b بگیر 3Dهم داره.
کسی نظری نداره؟؟
W804A
W800A
W800B
akbarnet
08-11-2014, 18:57
W804A
W800A
W800B
زاويه ديد
عدم ساپرت زيرنويس فارسي
زاويه ديد
عدم ساپرت زيرنويس فارسي
عزيز زاویه دید اينا خیلی عالیه.
ولی ساپورت فارسی رو ميشه با پخش کننده هم اجرا کرد.
magiteq1
09-11-2014, 11:50
کسی نظری نداره؟؟
بهترین گزینه W800B هست که در بین گزینه های شما نیست
بهترین گزینه W800B هست که در بین گزینه های شما نیست
w800b سایز 42 اینچ پنلش ips هست که تفاوت خیلی زیادی از همه لحاظ با سری پنلهای va داره
magiteq1
09-11-2014, 14:48
w800b سایز 42 اینچ پنلش ips هست که تفاوت خیلی زیادی از همه لحاظ با سری پنلهای va داره
w800B از پنل PSA , ساخت AU OPTRONIC استفاده میکنه
سلام
یه سؤال داشتم
کدوم یکی از مدل های ۴۵ تا ۵۰ اینچ سونی پنل ای پی اس IPS دارن -
زاویه دید برام خیلی مهمه .
مرسی
w800B از پنل PSA , ساخت AU OPTRONIC استفاده میکنه
AMVA و psa
در مورد 42 اینچی که داخل ایران هست هیچ بحثی نیست چون تست شده و ips ه
سلام
یه سؤال داشتم
مرسی
زاویه دید اگه تنها براتون مهمه بهتره همون w800b رو بخرید که ips هست
سلام
یه سؤال داشتم
مرسی
اگه بهتر میخواهی مدل 46W904A رو بگیر که محشره.رنگ زنده یا ترملینوس که تو 4K TV های SONY استفاده شده رو هم داره.
از این بهتر ديگه FULL HD گیر نمیاری، البته سری B هم که مدل 2014 هست فکر کنم اومده.
alifard16
10-11-2014, 12:49
دوستان عزیز مدت کوتاهی هست که یه سونی 40W600b از بانه تهیه کردم . بعد از مدتی روشن موندن تلویزیون هنگ کرده و کنترل از کار می افته و هر 1 یا 2 دقیقه خاموش شده و آرم sony ظاهر میشه و بعد از چند ثانیه مجدد روشن میشه. البته گاهی اتفاق می افته که چراق بعد از خاموش شدن به رنگ قرمز در میاد و بعد از 8 بار چشمک زدن مجدد تلویزیون روشن میشه و باز تکرار این ماجرا. ضمنان به نظرم این موضوع بی ارتباط با روشن بودن شبکه اینترنت تلویزیون نیست. ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاعی از این موضوع دارن منو راهنمایی کنن. ممنون
دوستان عزیز مدت کوتاهی هست که یه سونی 40W600b از بانه تهیه کردم . بعد از مدتی روشن موندن تلویزیون هنگ کرده و کنترل از کار می افته و هر 1 یا 2 دقیقه خاموش شده و آرم sony ظاهر میشه و بعد از چند ثانیه مجدد روشن میشه. البته گاهی اتفاق می افته که چراق بعد از خاموش شدن به رنگ قرمز در میاد و بعد از 8 بار چشمک زدن مجدد تلویزیون روشن میشه و باز تکرار این ماجرا. ضمنان به نظرم این موضوع بی ارتباط با روشن بودن شبکه اینترنت تلویزیون نیست. ممنون میشم اگه دوستانی که اطلاعی از این موضوع دارن منو راهنمایی کنن. ممنون
درود
عزیز اگه به اینترنت نصب بوده،احتمال زیاد اتوآپدیت هم گذاشته شده.
خواسته آپدیت بشه يا اینترنت قطع شده یا شما روشن و خاموش کردی.
اگه بلدی دستی آپدیت کن،احتمال زیاد درست بشه.
دوستان منم یک w800b دارم همین مشکل بالا رو داره. فهمیدم مشکل از اتصال به اینترنته. اگه مودمت رو خاموش کنی حل میشه.
حالا کسی میدونه چطور میشه تلویزیون و مودم رو disconnect کرد؟
دوستان منم یک w800b دارم همین مشکل بالا رو داره. فهمیدم مشکل از اتصال به اینترنته. اگه مودمت رو خاموش کنی حل میشه.
حالا کسی میدونه چطور میشه تلویزیون و مودم رو disconnect کرد؟
درود
تنظیمات-شبکه-LAN بيسيم داخلی رو خاموش کنید و کابل LAN رو هم از TV جدا کنید.
ولی اگه آپدیت کنید خیلی بهتره.
درود
من با وایفای وصلم
اصلا چطور میتونم ایم مودم رو از حافظش پاک کنم؟
درود
در ضمن بعضی وقتا با این مودم به اینترنت وصل میشه و بعضی وقتا نمیشه
یک بار خواستم اپدیت کنم اینکارو نکرد
من با وایفای وصلم
اصلا چطور میتونم ایم مودم رو از حافظش پاک کنم؟
عرض کردم LAN بيسيم داخلی رو طبق اون مسیر خاموش کنید.
sara.vatan
12-11-2014, 02:32
درود
عزیز اگه به اینترنت نصب بوده،احتمال زیاد اتوآپدیت هم گذاشته شده.
خواسته آپدیت بشه يا اینترنت قطع شده یا شما روشن و خاموش کردی.
اگه بلدی دستی آپدیت کن،احتمال زیاد درست بشه.
با سلام به دوستان. ببخشید دوست عزیز من هم همین مشکل رو با این مدل دارم. فایل آپدیت رو دانلود کردم ولی نمی دونم چی جوری به صورت دستی آپدیتش کنم. لطف کنید اگه کسی اطلاعی داره مراحل رو توضیح بده تا مشکل ما برطرف بشه. مرسی
با سلام به دوستان. ببخشید دوست عزیز من هم همین مشکل رو با این مدل دارم. فایل آپدیت رو دانلود کردم ولی نمی دونم چی جوری به صورت دستی آپدیتش کنم. لطف کنید اگه کسی اطلاعی داره مراحل رو توضیح بده تا مشکل ما برطرف بشه. مرسی
ببخشید فایل آپدیت رو چطور گرفتین؟
مدل دقیق Tv با سایز رو از روی کارتن یا قسمت تنظیمات Tv و همینطور آخرین ورژن آپدیتش رو کامل بفرمایید.
تا لینک دانلود رو بذارم.
alifard16
12-11-2014, 10:28
دوست عزیز (rznrz06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) از راهنماییت ممنون. مشکل بعد از آپدیت حل شد.
دوستانی که این مشکل رو دارن ابتدا باید جدیدترین فایل آپدیت رو از لینک زیر در یافت کنید.
1) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) بعد از ورود به سایت ، در قسمت جستجو که در بالا و سمت راست صفحه قرار داره نام مدل تلویزیون خودتون رو به طور کامل وارد کنید.
3) در صورتیکه به طور صحیح جستجو انجام بشه ، مدل تلویزیون شما به همراه تصویری از اون بخ نمایش در میاد.
4) به منوی Downloads وارد شده و در زیر منوی File Description جدیترین آبدیت را انتخاب نمایید و روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Go to Download Page ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید تا به صفحه اطلاعات مربوط به آپدیت فوق وارد بشدید.
5) در صفحه باز شده به قسمت پایین صفحه برید در قسمت Terms & Conditions تیک گزینه I have agreed with the Terms & Conditions ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بزنید.
5) سپس در زیر این قسمت بر روی Downloads کلیک کنید و منتظر بمانید تا دانلود فایل به اتمام برسد. توجه داشته باشید که زمان دانلود با توجه به سرعت اینترنت شما از چند دقیقه تا چند ساعت میتواند بطول بینجامد.
6) بعد از اتمام دانلود فایل دانلود شده را از لحاظ حجم با اطلاعاتی که در خود سایت داده شده مطابقت بدید تا اطمینان پیدا کنید فایل بصورت صحیح و کامل دانلود شده است.
7) فایل را از حالت ZIP خارج کنید و در USB کپی کنید. توجه کنید که فایل را باید در Root درایو کپی کنید و نه در فولدر دیگری در USB
8) usb را به تلویزیون خود وصل کنید و سپس آنرا روشن کنید و منتظر باشید تا USB توسط تلویزیونتان شناسایی شود.
9) از این جا به بعد تحت هیچ شرایطی تلویزیون را نه خاموش کنید و نه دکمه های روی کنترل تلویزیونتان را بزنید.
تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی. و حتما به اطلاعات ظاهر شده در صفحه را مطالعه کنید . این مرحله شاید حدود 5 دقیقه به طول انجامد. و تا انتهای نصب آپدیت شاید چندین با تلویزیون خاموش و روشن شود.
10) بعد از اتمام نصب پیغامی مبنی بر اتمام نصب و آ÷دیت شدن سیستم بر روی صفحه ظاهر شده و کار به اتمام میرسد.
دوستان توجه کنید مراحل را بصورت دقیق انجام بدید تا خدایی نکرده اتفاقی برای سیستمتون نیفته. این کار واقعا راحته ولی اگه شناخت چندانی از مراحل نصب ندارید شاید بهتر باشه از یک متخصص کمک بگیرید.
دوستانی که میخوان اطلاعات بیشتری داشته باشن لینک های زیر رو هم مطالعه کنن.
درود
عزیز خوشحالم از اینکه مشکلتون حل شد، چون در بعضی مواقع به سخت افزار TV صدمه وارد میشود.
در تکمیل فرمايشات شما
داخل USB کاملاً خالی باشد.هیچ USB دیگری موقع آپدیت به TV وصل نباشد، برای اطمینان از تمام شدن مراحل آپدیت توسط TV قبل از آپدیت به یکی از شبکه های داخلی دیجیتال یا آنالوگ مانند شبکه 3 بزنید.
sara.vatan
12-11-2014, 14:21
سلام دوستان. تشکر از راهنمایی تون. اما هر کاری می کنم و روش بالا را انجام می دم هیچ واکنشی نشون نمیده.
چند تا سوال دارم.
1- فلش باید ntfs باشه یا fat32 ؟
2- من فایلی که درون فایل زیپ بود با پسوند .bin در فلشم کپی کردم. اما وقتی وارد دستگاه می کنم و تی وی رو روشن می کنم هیچ واکنشی نشون نمی ده. فقط پیغام شناسایی usb رو می ده و می گه آیا پخش کننده ی رسانه ای رو روشن کنم یا نه. که من هر دو حالت رو بررسی کردم و بعد از 15 دقیقه هیچ تغییری نکرد .
به نظرتون من باید چی کار کنم که آپدیت بشه. الان هم باز دیدم نسخه ی نرم افزارم 2.085 هست که همون قبلیه. خواهشاً کمکم کنید. حسابی گیج شدم
سلام دوستان. تشکر از راهنمایی تون. اما هر کاری می کنم و روش بالا را انجام می دم هیچ واکنشی نشون نمیده.
چند تا سوال دارم.
1- فلش باید ntfs باشه یا fat32 ؟
2- من فایلی که درون فایل زیپ بود با پسوند .bin در فلشم کپی کردم. اما وقتی وارد دستگاه می کنم و تی وی رو روشن می کنم هیچ واکنشی نشون نمی ده. فقط پیغام شناسایی usb رو می ده و می گه آیا پخش کننده ی رسانه ای رو روشن کنم یا نه. که من هر دو حالت رو بررسی کردم و بعد از 15 دقیقه هیچ تغییری نکرد .
به نظرتون من باید چی کار کنم که آپدیت بشه. الان هم باز دیدم نسخه ی نرم افزارم 2.085 هست که همون قبلیه. خواهشاً کمکم کنید. حسابی گیج شدم
شما اول برو تنظیمات Tv قسمت آپدیت ببین ورژن آپدیت TV چيه؟
بعدا برو تو سایت مالزی يا امارات SONY بعد مدل Tv با سایز رو بده و اگه آپدیت جدیدتر و بالاتر از ورژن Tv داره آپدیت کن.
مدل tv مثل
KD-55X9004A
شماره آپدیت مثل
PKG4.470GAA
و USB باید فرمت Fat32 باشه و خالی باشه. هیچ فولدری هم درست نکنید.فایل دانلود شده رو
اکستراکت آل کنید.
فایل بوجود آمده رو کپی کرده و داخل USB خالی Pest کنید.
اول باید Tv روشن باشه بعد usb رو بزنید.
sara.vatan
12-11-2014, 18:12
واقعا مرسی از شما. tv آپدیت شد و من و شوهرم خوشحال. یه عالمه مرسی. کمک خیلی بزرگی بهمون کردید.
اپدیت یک ریسک بزرگه ... کار هر کسی نیست . آموزش رو کامل بخونید و بعد اپدیت کنید.
saeid.saeid20
12-11-2014, 22:22
سلام
من می خوام سونی w850b 60 یا 55 بگیرم
چه طور تلویزیونیه ؟
با پولش چیز بهتری نمیشه گرفت ؟؟؟؟
بعد می خوام از بانه بگیرم از کجا بفهمم که بهم نمیندازن ؟
ریسور داشتن یا نه مهمه تو کیفیتش ؟؟؟؟
ممنون اگر کمکم کنید
سلام
من می خوام سونی w850b 60 یا 55 بگیرم
چه طور تلویزیونیه ؟
با پولش چیز بهتری نمیشه گرفت ؟؟؟؟
بعد می خوام از بانه بگیرم از کجا بفهمم که بهم نمیندازن ؟
ریسور داشتن یا نه مهمه تو کیفیتش ؟؟؟؟
ممنون اگر کمکم کنید
درود
سرى W800B از سايز 50 اينچ به بالا موشن فلو دو برابر داره كه خيلى عاليه.در كل TV خوبيه ولى سرى W900B خيلى بهتره كه متاسفانه گرونه.
درود
سرى W800B از سايز 50 اينچ به بالا موشن فلو دو برابر داره كه خيلى عاليه.در كل TV خوبيه ولى سرى W900B خيلى بهتره كه متاسفانه گرونه.
دقیقا تایید میشه .
w900b فوق العادست اگر گیر بیاری .
saeid.saeid20
12-11-2014, 23:07
ممنون از پاسخت
چنده ؟؟
تو این رنج قیمت چطوره ؟؟؟
در کل بخرم یا نه مدل بهتری هستش با تقریبا این قیمتا
ممنون از پاسخت
چنده ؟؟
تو این رنج قیمت چطوره ؟؟؟
در کل بخرم یا نه مدل بهتری هستش با تقریبا این قیمتا
سایت میهن مارکت داره ولی هنوز برای فروش نزاشته، تو جمهوری هم چند تا مغازه آورده
saeid.saeid20
12-11-2014, 23:59
من الان تو یه سایت دیدم زده قیمتشو 7 خورده ای تقریبا 1 تومن از 850 گرون تره یعنی میگی اونو بگیرم و ارزش دادن 1 تومن بیشترو داره ؟
الان تو بانه 850 6 خورده ای میدن و تو جمهوری 9 خورده ای !!!
چیکار کنم 900 بگیرم
راستی 900 هم 950 داره ؟؟؟؟
من الان تو یه سایت دیدم زده قیمتشو 7 خورده ای تقریبا 1 تومن از 850 گرون تره یعنی میگی اونو بگیرم و ارزش دادن 1 تومن بیشترو داره ؟
الان تو بانه 850 6 خورده ای میدن و تو جمهوری 9 خورده ای !!!
چیکار کنم 900 بگیرم
راستی 900 هم 950 داره ؟؟؟؟
اگه شما تا 9 تومن ميخوايى بخرى خب ارزونترين مدل SONY 4KTV رو بگير تا 4 برابر FULL HD كيفيت داره.
SONY 4KTV
55X8504B
خداوندگاره تلويزيونه
saeid.saeid20
14-11-2014, 00:36
خوب نمی خوام 4 k بگیرم دیگه
چون تا چند سال دیگه کارایی نداره
من میخوام بهترین 3d رو بگیرم
rahbari84
19-11-2014, 14:06
سلام دوستان
من میخواستم تلوزیون از قیمت3تا4 میلیون بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
بغضی ها w600 , w605 رو معرفی کردن
راسته که قاطی میکنن
و خراب میشن
فقط کیفیت تصویر برا من مهمه .دنبال سه بغدی و اسمارت هم نیستم اگه دوستان اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن
با سپاس
akbarnet
19-11-2014, 14:08
W800b
50"
3850
دوستان سلام
من میخواستم w904 بخرم البته چون خیلی کمه و گرون هم هست میخوام w800b بخرم. میخواستم بدونم بعدا پشیمون نمیشم؟
یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه اگه یه تلویزیون ال ای دی رو چند سال روشن نکنی مشکل پیش میاد یا نه؟
دوستان سلام
من میخواستم w904 بخرم البته چون خیلی کمه و گرون هم هست میخوام w800b بخرم. میخواستم بدونم بعدا پشیمون نمیشم؟
یه سوال دیگه اینکه کسی میدونه اگه یه تلویزیون ال ای دی رو چند سال روشن نکنی مشکل پیش میاد یا نه؟
گزینه خوبی هست . الان یک مدل اومده خیلی خوب هست . w8500 هست .
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . خیلی از مغازه دار ها چند سال تلویزیون رو تو کارتون نگه میدارن و روشن نمیکنن /
دوستان سلام
درود
عزیز میتونی ارزونترين 4K sony رو بگیرین تو سایت میهن مارکت هست.
55X8504A
SONY XPERIA Z3
e_sh28108
24-11-2014, 01:46
با سلام،
میشه راهنمایی بفرمایید چه تلویزیونی را پیشنهاد میکنید بین 4 تا 8 میلیون که کیفیتش خوب باشه و خیلی زود قدیمی نشه. ابعادش هم حدود 55 اینچ باشه.
ممنون
با سلام،
میشه راهنمایی بفرمایید چه تلویزیونی را پیشنهاد میکنید بین 4 تا 8 میلیون که کیفیتش خوب باشه و خیلی زود قدیمی نشه. ابعادش هم حدود 55 اینچ باشه.
ممنون
درود
این مدل ارزونترين 4K بازار هست
ارزونترين قیمت 8700 تومن.
55X8504A
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-فنی-تلویزیون-ال-ای-دی-سه-بعدی-LED-3D-سونی-SONY-X-Series-BRAVIA-4K-KD-55X8504A
SONY XPERIA Z3
HDMoghaddam
24-11-2014, 16:49
دوستان آیا تلویزیون های هوشمند از Keyboard و موس هم پشتیبانی میکنند؟
میخواهم بدونم میتونم از نرم افزارهایی مشابه Office (البته نسخه های سبکتر) روی تلویزیون استفاده کنم.
magiteq1
24-11-2014, 23:44
درود
این مدل ارزونترين 4K بازار هست
ارزونترين قیمت 8700 تومن.
55X8504A
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-فنی-تلویزیون-ال-ای-دی-سه-بعدی-LED-3D-سونی-SONY-X-Series-BRAVIA-4K-KD-55X8504A
SONY XPERIA Z3
ارزون ترین HU8890 هست با قیمت 5200 و بعد اون هم LG
سلام
منظورشون ارزونترین تلویزیون 4k سونی بود .
کیفیت تصویر سونی یکه یک !!!
به نظرم هیچ تلویزیون 4k در دنیا تولید نشده که با سری X سونی رقابت کنه ...اصلا و ابدا !!!
درود
عزیز اگه میخواهی حداقل یه TV حدود 10 سال زبانزد همه بشه و خودت از دیدن تصاویرش لذت ببری.همون مدل سری A رو بخر یا بگرد مدل 2014 سری B که آپدیت شده تر هست رو بخر و لذت ببر.
اکثر مدلها تو همین تاپیک ها بچه ها شاکی هستن یکی میگفت سامسونگ گرفتم صدای فن اش تو مخ هست.
من خودم SONY 4K 55X9004A رو دارم.
SONY XPERIA Z3
درود
عزیز اگه میخواهی حداقل یه TV حدود 10 سال زبانزد همه بشه و خودت از دیدن تصاویرش لذت ببری.همون مدل سری A رو بخر یا بگرد مدل 2014 سری B که آپدیت شده تر هست رو بخر و لذت ببر.
اکثر مدلها تو همین تاپیک ها بچه ها شاکی هستن یکی میگفت سامسونگ گرفتم صدای فن اش تو مخ هست.
من خودم SONY 4K 55X9004A رو دارم.
SONY XPERIA Z3
دقیقا همین طور هستش . خیلی ها فقط میگن بریم تلویزیون 4k بخریم ... چون ال جی و سونی ارزون تر هست مردم میرن اونو میخرن . در صورتی که سونی کمی گرون تر هست اما واقعا از نظر کیفیت تصویر زمین تا اسمون با همرده ههای خودش فرق داره . همین طور پشتیبانی از کدک های خاص که کمتر تلویزیونی پشتیبانی میکنه .
بزارین یک مورد مثال بزنم . فقط یک مورد !!! اونم برای صدا ها دالبی .
مثلا همین تلویزیون جدید و ارزون ترین تلویزیون 4k سونی . یعنی مدل X8500B
تمامی انواع صدا های دالبی رو پوشش میده : Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse ، Dolby® DTS
در صورتی که تلوزیون های رقیب که کمی قیمتشون ارزون تره برید تو مشخاتشون ببینید فقط پشتیبانی از : Dolby® DTS
romantic
25-11-2014, 02:10
دقیقا همین طور هستش . خیلی ها فقط میگن بریم تلویزیون 4k بخریم ... چون ال جی و سونی ارزون تر هست مردم میرن اونو میخرن . در صورتی که سونی کمی گرون تر هست اما واقعا از نظر کیفیت تصویر زمین تا اسمون با همرده ههای خودش فرق داره . همین طور پشتیبانی از کدک های خاص که کمتر تلویزیونی پشتیبانی میکنه .
بزارین یک مورد مثال بزنم . فقط یک مورد !!! اونم برای صدا ها دالبی .
مثلا همین تلویزیون جدید و ارزون ترین تلویزیون 4k سونی . یعنی مدل X8500B
تمامی انواع صدا های دالبی رو پوشش میده : Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Pulse ، Dolby® DTS
در صورتی که تلوزیون های رقیب که کمی قیمتشون ارزون تره برید تو مشخاتشون ببینید فقط پشتیبانی از : Dolby® DTS
این زمین تا آسمون کاملا اغراقه
بهترین 4k بنظر همین x900b هست اما قیمتش رو هم در نظر گرفتید؟ همین تیوی از hu9000 سامسونگ ۵۰۰ دلار گرونتره.
بیشتر تفاوتی که در سایتهای معتبر میبینیم ذکر میشه، در فاصلهی غیر طبیعی مشاهده شده. مثلا وقتی از یک متری به تصویر نگاه کنید.
ادیتور فلان سایت چندین ساعت در آزمایشگاه انواع محتوای 4k و fullhd رو تست میکنه و در پایان میگه مثلا x900b بهترین تصویر 4k رو داره و در fullhd هم با بهترین پلاسماها برابری میکنه.
پس مشخصه تفاوت آنچنان نیست که بگیم زمین تا آسمونه.
کلا در هر ردهای ممکنه یک برند، تیوی بهتری بزنه ولی در ردهی بعدی قافیه رو ببازه.
مثلا سامسونگ امسال در LEDهای fullhd بهترین تیویها رو زده(سری ۷ امسال تصویر بینقصی داره). سونی اما w900b که زده از w800b رده پایینتر خودش ضعیفتره و در اون از پنل IPS استفاده کرده. پارسال اما w900a به همراه f8000 سامسونگ بهترین تصویر رو داشتن و حتی در مجموع تصویر سونی بهتر بود.
الجی هم در OLED فعلا جلوداره و مدل صفحه تختش که قیمت ۱۰۰۰۰ دلاری داره، به گفته کارشناسها میتونه بینظیرترین تجربه تصویری رو ارایه بده.
حرفتون درباره پشتیبانی از فرمتهای صوتی و تصویری هم خیلی درست نیست. کم هستن کسایی که برای پخش ویدیو از روی usb با مدلهای سونی مشکل دارن؟!
درسته x900b با اون بلندگوهای خیلی نمایانش بهترین صدا رو میتونه تحویل بده، اما ذکرنکردن انواع ورژنهای دالبی در کاتالوگ بقیه برندها بهمعنی عدم پشتیبانی نیست. ضمنا Dolby و DTS دو فرمت متفاوت از دو شرکت متفاوت هستن. یعنی وقتی تلویزیونها از هردو پشتیبانی میکنن، تمام طیف audio موجود روی دیسکهای بلوری رو در بر میگیرن. البته دیسکهای توزیع شده در امریکا بیشتر صدای dts دارن.
چیزی که مشخصه سونی تمرکز زیادی روی 4k گذاشته و انواع 4k player و سرویسهای آنلاین 4k که روشون سرمایهگذاری کرده، میتونه برگ برندهاش باشه.
شخصا اما فکر میکنم آینده برای OLED خواهد بود. مخصوصا که الجی نشون داد میشه OLED ارزون هم ساخت.
این زمین تا آسمون کاملا اغراقه
بهترین 4k بنظر همین x900b هست اما قیمتش رو هم در نظر گرفتید؟ همین تیوی از hu9000 سامسونگ ۵۰۰ دلار گرونتره.
بیشتر تفاوتی که در سایتهای معتبر میبینیم ذکر میشه، در فاصلهی غیر طبیعی مشاهده شده. مثلا وقتی از یک متری به تصویر نگاه کنید.
ادیتور فلان سایت چندین ساعت در آزمایشگاه انواع محتوای 4k و fullhd رو تست میکنه و در پایان میگه مثلا x900b بهترین تصویر 4k رو داره و در fullhd هم با بهترین پلاسماها برابری میکنه.
پس مشخصه تفاوت آنچنان نیست که بگیم زمین تا آسمونه.
کلا در هر ردهای ممکنه یک برند، تیوی بهتری بزنه ولی در ردهی بعدی قافیه رو ببازه.
مثلا سامسونگ امسال در LEDهای fullhd بهترین تیویها رو زده(سری ۷ امسال تصویر بینقصی داره). سونی اما w900b که زده از w800b رده پایینتر خودش ضعیفتره و در اون از پنل IPS استفاده کرده. پارسال اما w900a به همراه f8000 سامسونگ بهترین تصویر رو داشتن و حتی در مجموع تصویر سونی بهتر بود.
الجی هم در OLED فعلا جلوداره و مدل صفحه تختش که قیمت ۱۰۰۰۰ دلاری داره، به گفته کارشناسها میتونه بینظیرترین تجربه تصویری رو ارایه بده.
حرفتون درباره پشتیبانی از فرمتهای صوتی و تصویری هم خیلی درست نیست. کم هستن کسایی که برای پخش ویدیو از روی usb با مدلهای سونی مشکل دارن؟!
درسته x900b با اون بلندگوهای خیلی نمایانش بهترین صدا رو میتونه تحویل بده، اما ذکرنکردن انواع ورژنهای دالبی در کاتالوگ بقیه برندها بهمعنی عدم پشتیبانی نیست. ضمنا Dolby و DTS دو فرمت متفاوت از دو شرکت متفاوت هستن. یعنی وقتی تلویزیونها از هردو پشتیبانی میکنن، تمام طیف audio موجود روی دیسکهای بلوری رو در بر میگیرن. البته دیسکهای توزیع شده در امریکا بیشتر صدای dts دارن.
چیزی که مشخصه سونی تمرکز زیادی روی 4k گذاشته و انواع 4k player و سرویسهای آنلاین 4k که روشون سرمایهگذاری کرده، میتونه برگ برندهاش باشه.
شخصا اما فکر میکنم آینده برای OLED خواهد بود. مخصوصا که الجی نشون داد میشه OLED ارزون هم ساخت.
سلام
حرف هاتون رو کاملا قبول دارم .
بگذریم ...
به نظر من هم آینده متعلق به OLED هست . و ال جی در این زمینه پیشرو هست .
اولین صفحه نمایش OLED رو هم فکر کنم سونی تولید کرده .
البته همین OLED رو هم SONY تولید کرده که کیفیت خیلی بالایی داشت،که تو یه نمایشگاه تو لندن مردم برای دیدن تصاویرش دست و پا میشکوندن. ولی هنوز به تولید انبوه نرسونده.
سونی با افتتاح بخش VIDEO UNLIMITED 4k تونسته محتوای 4K رو انحصاری کنه.دستگاههای FMP-X1 و X5 برای آمریکا با سریال 4 مدل 4TV و یک مدل پروژکتور 4K مارک سونی اونم سری X900A مختص آمریکای شمالی و سری X10 مختص اروپا با مدل X9 اکتیو میشن.و حتی به فیلمهای 4K داخل این دستگاهها نمیشه دسترسی داشت.
یعنی عملا برای دیدن فیلم 4K دم سونی رو باید دید.
تا احتمالاً سال آینده سری جدید دیسکهای بلوری بنام آرشیوال دیسک بیاد و پلیرهاشم ساخته بشه شاید مارکهای دیگه هم بتونن 4K ببینند.
البته اولین 4K پلیر دستگاه PS4 هستش، به گفته سونی با یه آپدیت توانایی خواندن دیسکها تا نیم ترابایت رو داره.
SONY XPERIA Z3
البته همین OLED رو هم SONY تولید کرده که کیفیت خیلی بالایی داشت،که تو یه نمایشگاه تو لندن مردم برای دیدن تصاویرش دست و پا میشکوندن. ولی هنوز به تولید انبوه نرسونده.
سونی با افتتاح بخش VIDEO UNLIMITED 4k تونسته محتوای 4K رو انحصاری کنه.دستگاههای FMP-X1 و X5 برای آمریکا با سریال 4 مدل 4TV و یک مدل پروژکتور 4K مارک سونی اونم سری X900A مختص آمریکای شمالی و سری X10 مختص اروپا با مدل X9 اکتیو میشن.و حتی به فیلمهای 4K داخل این دستگاهها نمیشه دسترسی داشت.
یعنی عملا برای دیدن فیلم 4K دم سونی رو باید دید.
تا احتمالاً سال آینده سری جدید دیسکهای بلوری بنام آرشیوال دیسک بیاد و پلیرهاشم ساخته بشه شاید مارکهای دیگه هم بتونن 4K ببینند.
البته اولین 4K پلیر دستگاه PS4 هستش، به گفته سونی با یه آپدیت توانایی خواندن دیسکها تا نیم ترابایت رو داره.
SONY XPERIA Z3
سلام
فرق این دیسک های بلوری کپی و دیسک های بلوری ارجینال یک فیلم چی هستش ؟ همه دستگاه ها میتونن دیسک های بلوری کپی رو پخش کنن ؟
سلام
فرق این دیسک های بلوری کپی و دیسک های بلوری ارجینال یک فیلم چی هستش ؟ همه دستگاه ها میتونن دیسک های بلوری کپی رو پخش کنن ؟
بلوری های ارجینال کدبندی شده هست.سری A برای آمریکا،سری B آسیا و اروپا،سری C برای اقیانوسیه هستش.
دستگاه پلیرهای مجاز فقط یک کد رو میتونن اجرا کنند.بقیه دستگاههای غیرمجاز حتی تمام کدها رو میخونند.و همینطور تمام بلوری های کپی رو.
هیچوقت کپی برابر اصل نمیشه،هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ امکانات.
مثلاً بعضی از فیلم های سینمایی ساخته شده با پایانی متفاوت هستن. شما اگه دوست داشتی قهرمان داستان بمیره یه فایل دیگه رو انتخاب میکنی و همینطور قهرمان داستان نمیره. مثل فیلم من یک افسانه ام.
ولی کپی ها این شرایط رو ندارند و با کیفیت خیلی پایینتر ساخته شدن.
البته بعضی کپی ها با کیفیت بالایی رایت میشن،جوری که دستگاههای مجاز اجرا میکنند.
SONY XPERIA Z3
ali gamma
27-11-2014, 22:25
میگم دوستام سری ۸۰۰ و ۸۵۰ سونی مدل ۳۲ اینچ هم دارن? قیمتشون چطوریاس
میگم دوستام سری ۸۰۰ و ۸۵۰ سونی مدل ۳۲ اینچ هم دارن? قیمتشون چطوریاس
درود
خیر قربان
SONY XPERIA Z3
باسلام.
من 55w900a دارم. ازکیفیتش بسیارراضیم. میخوام ببینم به غیر از 4 k در مدلهای ۲۰۱۴ مدلی هست که کیفیتش از tv من بالاترباشه که عوضش کنم یانه؟
ممنون
باسلام.
من 55w900a دارم. ازکیفیتش بسیارراضیم. میخوام ببینم به غیر از 4 k در مدلهای ۲۰۱۴ مدلی هست که کیفیتش از tv من بالاترباشه که عوضش کنم یانه؟
ممنون
اگه توانایی اینو داری میتونی عوضش کنی دیگه چرا FULL HD میخری. تلویزیون 4K نزدیک به اون قیمت هستش.
SONY 55X8504A 4K
سری B هم اومده.
SONY XPERIA Z3
اگه توانایی اینو داری میتونی عوضش کنی دیگه چرا FULL HD میخری. تلویزیون 4K نزدیک به اون قیمت هستش.
SONY 55X8504A 4K
سری B هم اومده.
SONY XPERIA Z3
ایا این مدل ساخت مالزی هست?
چون دربعضی مدلهای سال ۲۰۱۳ مثل مدل R میگفتند ساخت چین هست.
وایاکیفیت غیراز 4k این tv که معرفی کردیداز w900 بالاتره?
ممنون
ایا این مدل ساخت مالزی هست?
چون دربعضی مدلهای سال ۲۰۱۳ مثل مدل R میگفتند ساخت چین هست.
وایاکیفیت غیراز 4k این tv که معرفی کردیداز w900 بالاتره?
ممنون
ساخت مالزی به ندرت پیدا میشه و بدون گارانتیه.
بله از همه نظر کیفیت بالاتره چون دارای سیستم ارتقاء کیفیت هست ( Up Scaler)
اکثراً مونتاژ ایرانه.
البته مدل بهتر و گرونتر هم داره.
X9004A و B
SONY XPERIA Z3
romantic
28-11-2014, 14:27
باسلام.
ممنون
در مدلهای FullHD کیفیت بهتر از w900a پیدا نمیکنید.
الان برای تعویض این تیوی خیلی زوده. حداقل تا پایان ۲۰۱۵ صبر کنید.
برای اینکه یک تیوی 4K بتونه با up scale کیفیت محتوای fullhd رو اونقدری زیاد کنه که تفاوت رو بشه از فاصله مثلا ۲ متری دید، باید مدل خیلی خاصی باشه.
احتمالا x900b بتونه این کار رو انجام بده، اما قیمتش خیلی بالا درمیاد.
بازم میگم. بهتره فعلا این تیوی رو عوض نکنید. حیفه!
در مدلهای FullHD کیفیت بهتر از w900a پیدا نمیکنید.
الان برای تعویض این تیوی خیلی زوده. حداقل تا پایان ۲۰۱۵ صبر کنید.
برای اینکه یک تیوی 4K بتونه با up scale کیفیت محتوای fullhd رو اونقدری زیاد کنه که تفاوت رو بشه از فاصله مثلا ۲ متری دید، باید مدل خیلی خاصی باشه.
احتمالا x900b بتونه این کار رو انجام بده، اما قیمتش خیلی بالا درمیاد.
بازم میگم. بهتره فعلا این تیوی رو عوض نکنید. حیفه!
سلام
من متوجه نمیشم . مثلا اگر دو تا تلویزیون باشه . دقیقا هر دو سایز 55" . اما یکشون 4k باشه و دیگری Full HD . اگر یک محتوای 1080 رو بر روی هر دو تلویزیون پخش کنیم کدوم کیفیتش بالاتره ؟ آیا هر دو کیفیت یکسانی رو ارائه میدن ؟ با توجه به تلویزیون های 4k که سیستم up scale دارند ؟
سلام
من متوجه نمیشم . مثلا اگر دو تا تلویزیون باشه . دقیقا هر دو سایز 55" . اما یکشون 4k باشه و دیگری Full HD . اگر یک محتوای 1080 رو بر روی هر دو تلویزیون پخش کنیم کدوم کیفیتش بالاتره ؟ آیا هر دو کیفیت یکسانی رو ارائه میدن ؟ با توجه به تلویزیون های 4k که سیستم up scale دارند ؟
درود
عزیز من این مقایسه رو با SONY 52LX900 FULL HD و SONY 55X9004A 4K انجام دادم.
تفاوت حیرت انگیزه جوری که دیگه رغبت به نگاه کردن به FULL HD رو از دست میدین.
مخصوصاً هر چه نزدیکتر به جفت TV میشدم، لطافت تصویر تو 4K خیلی عالیه.
SONY XPERIA Z3
romantic
28-11-2014, 18:56
سلام
با توجه به مدلهای فعلی قطعا کیفیت 4K بالاتره اما اینکه میزان این تفاوت چقدر باشه، بستگی به دو مدل داره.
درکل Up Scale در ویدیوهایی که کیفیتشون بالاست کمتر محسوسه. اگر بیت ریت زیاد باشه تقریبا Up Scale ویدیوی 1080p در یک 4K خوب با تصویر همون ویدیو در یک تیوی FullHD خوب چندان فرقی نداره. مخصوصا اگر فاصله به حدود 2 متر یا بیشتر برسه برای مثلا سایز 55 اصلا قابل تشخیص نیست.
من دیسک بلوری The Amazing Spider-Man رو روی 4K سامسونگ 55HU8890 دیدم. همین دیسک رو روی 60F8880 هم دیده بودم. تفاوت آنچنان نیست. فقط وقتی تصویر رو فریز کنید و برید نزدیک، تفاوت زیاد میشه.
اما اگر ویدیویی که میخواید پخش کنید چندان با کیفیت نباشه و بیت ریت پایینی داشته باشه، Up Scale خودشو نشون میده. مخصوصا اگر قدرت پردازش ویدیویی اون تیوی بالا باشه این کار به بهترین شکل انجام میشه.
مثلا همین مدل W900A این دوستمون، میتونه یک فیلم سیاه و سفید با رزولوشن 480*720 رو طوری پخش کنه که انگار کیفیتش از ابتدا HD بوده.
اینکه میگم برای ویدیوی FullHD این قضیه کمتره بخاطر محدودیت چشم آدمه. الان خود شما تشخیص فیلم 720p از 1080p برات راحت تره یا تشخیص فیلم 480p از 720p ؟ فکر میکنم قبول دارید که مورد دوم راحت تر باشه
الان هم وقتی تلویزیون 8k بیاد، اون موقع Up Scale ویدیوهای 4K در تیوی 8K تفاوتش از این هم کمتر میشه. یعنی از یه حدی دیگه چشم سخته که بتونه در بین اون همه تصاویر رنگارنگ جزئیات پیکسلی رو تشخیص بده.
این رو هم بگم تصویر سیاه و سفید، مشکلاتش خیلی راحت تر دیده میشه و اصولا برای تیوی ها درآوردن یک تصویر ایده آل سیاه و سفید سخت تره. واسه این ویدیوها هم Up Scale میتونه موثرتر باشه.
در هرصورت مدل W900A اینقدر خوب هست که آدم نخواد عوضش کنه.
مگر اینکه به همراه خرید تیوی 4K قصد صرف هزینه های لازم برای فراهم کردن و دیدن محتوای 4K هم داشته باشی.
من اول فکر میکردم تلوزیون های 4k مثلا در پخش ودیوی HD با رزولیشن 1280*720 مشکل دارند و با بزرگنمایی upscale تصویر HD 720 در تلوزیون های 4k شطرنجی میشه .
خب اگر این upscale انقدر قوی عمل کنه . از هر سورسی به نظر بهترین کیفیت رو خواهید دید .
romantic
28-11-2014, 23:40
من اول فکر میکردم تلوزیون های 4k مثلا در پخش ودیوی HD با رزولیشن 1280*720 مشکل دارند و با بزرگنمایی upscale تصویر HD 720 در تلوزیون های 4k شطرنجی میشه .
خب اگر این upscale انقدر قوی عمل کنه . از هر سورسی به نظر بهترین کیفیت رو خواهید دید .
در مورد hd و fullhd این اتفاق میفته.
اما اگر کیفیت پایینتر باشه، اون موقع سایز تیوی مهم میشه.
مثلا تصویر sd بعد از up scale در فرضا یک 4k تیوی ۵۵ اینچی بهتر درمیاد تا در سایز ۶۵ اینچ همون مدل.
البته با بالا رفتن سایز، طبیعتا فاصله استاندارد نشستن بیننده هم بالا میره و شطرنجی شدن کم میشه
هر چی میگردم یه ودیویی از Upscale پیدا نمیکنم که نشون بده کیفیت Full HD یا HD چطوری upscale میشه . منظور فیلم واقعی هست نه مانند انیمیشن . کسی از دوستان پیدا کرد یا سراغ داشت لینک ودیو یوتوپ یا .. رو بده ممنون میشم .
titanium626
29-11-2014, 12:44
سلام دوستان برای خرید تلیویزیون نیاز به کمک دارم.
ابتدا تصمیم به خرید sony 42 w800b گرفتم بعد از مراجعه به فروشگاهی برای خرید دیدم که تصویرش کدر هست بعد از تحقیقاتی کوچک تصمیم به خرید SONY KDL-42W828B شد ولی دو به شک هستم چون چندجا دیدم motio flow 400 هستش آیا این تصویرش به اندازه sony w800a خوب میشه یا نه آیا مدل 828 رو بخرم یا نه چون کیفیت تصویرش رو جایی ندیدم لطفا راهنمایی بفرمایید.
با توجه به مدلهای فعلی قطعا کیفیت 4K بالاتره اما اینکه میزان این تفاوت چقدر باشه، بستگی به دو مدل داره.
درکل Up Scale در ویدیوهایی که کیفیتشون بالاست کمتر محسوسه. اگر بیت ریت زیاد باشه تقریبا Up Scale ویدیوی 1080p در یک 4K خوب با تصویر همون ویدیو در یک تیوی FullHD خوب چندان فرقی نداره. مخصوصا اگر فاصله به حدود 2 متر یا بیشتر برسه برای مثلا سایز 55 اصلا قابل تشخیص نیست.
من دیسک بلوری The Amazing Spider-Man رو روی 4K سامسونگ 55HU8890 دیدم. همین دیسک رو روی 60F8880 هم دیده بودم. تفاوت آنچنان نیست. فقط وقتی تصویر رو فریز کنید و برید نزدیک، تفاوت زیاد میشه.
اما اگر ویدیویی که میخواید پخش کنید چندان با کیفیت نباشه و بیت ریت پایینی داشته باشه، Up Scale خودشو نشون میده. مخصوصا اگر قدرت پردازش ویدیویی اون تیوی بالا باشه این کار به بهترین شکل انجام میشه.
مثلا همین مدل W900A این دوستمون، میتونه یک فیلم سیاه و سفید با رزولوشن 480*720 رو طوری پخش کنه که انگار کیفیتش از ابتدا HD بوده.
اینکه میگم برای ویدیوی FullHD این قضیه کمتره بخاطر محدودیت چشم آدمه. الان خود شما تشخیص فیلم 720p از 1080p برات راحت تره یا تشخیص فیلم 480p از 720p ؟ فکر میکنم قبول دارید که مورد دوم راحت تر باشه
الان هم وقتی تلویزیون 8k بیاد، اون موقع Up Scale ویدیوهای 4K در تیوی 8K تفاوتش از این هم کمتر میشه. یعنی از یه حدی دیگه چشم سخته که بتونه در بین اون همه تصاویر رنگارنگ جزئیات پیکسلی رو تشخیص بده.
این رو هم بگم تصویر سیاه و سفید، مشکلاتش خیلی راحت تر دیده میشه و اصولا برای تیوی ها درآوردن یک تصویر ایده آل سیاه و سفید سخت تره. واسه این ویدیوها هم Up Scale میتونه موثرتر باشه.
در هرصورت مدل W900A اینقدر خوب هست که آدم نخواد عوضش کنه.
مگر اینکه به همراه خرید تیوی 4K قصد صرف هزینه های لازم برای فراهم کردن و دیدن محتوای 4K هم داشته باشی.
با سلام
دوست عزیز میشه نظرتون رو در مورد تی وی زیر بگید و من میخوام بدونم ایا در تی وی 4k مثلا تصویر کنسول بازی xbox360 نسبت به فول اچدی ها افت پیدا میکنه یا خیر و در مورد تی وی زیر هم اگه اطلاعی دارید یا میتونید از مشخصاتش حدس بزنید لطفا بگید و اگه تلوزیون 4k که قیمتش خوب باشه و یا در اینده ممکنه بیاد هم معرفی کنید.با تشکر از شما:n16:
LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 55LA9700
با سلام
دوست عزیز میشه نظرتون رو در مورد تی وی زیر بگید و من میخوام بدونم ایا در تی وی 4k مثلا تصویر کنسول بازی xbox360 نسبت به فول اچدی ها افت پیدا میکنه یا خیر و در مورد تی وی زیر هم اگه اطلاعی دارید یا میتونید از مشخصاتش حدس بزنید لطفا بگید و اگه تلوزیون 4k که قیمتش خوب باشه و یا در اینده ممکنه بیاد هم معرفی کنید.با تشکر از شما:n16:
LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 55LA9700
همونطور که فرمودن تصویر بهینه سازی میشه تا با بالاترین کیفیت اجرا بشه .
reza.kaka
03-12-2014, 22:08
سلام
دوستان یک نکته خیلی جالب اینه که تلوزیون های جدید سونی فرمت M2TS رو با زیرنویس همشون پشتیبانی میکنن .
کافیه زیر نویس را داخل فیلم با MKV Merge جاسازی کنید و حتما هم UTF-08 باشه .
M2TS فرمت بسیار خوبی هست که کیفیت خیلی بالایی داره و از MP4 بهتره .
در واقع فکر کنم تنها برند تلوزیون هست که از این فرمت پشتیبانی میکنه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.