PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

صفحه ها : 1 2 [3]

rahbari84
05-04-2015, 09:22
سلام دوستان
من w600 گرفتم
از خریدش راضی هستم
ولی به اینترنت نمیتونم وصل بشم نه ار طریق lan و نه از طریق wifi

در قسمت تنظیمات ای پی رو به دست میاره میگه وصل شدین ولی وقتی خارج میشی میگه به اینترنت دسترسی ندارین

Danial 135
08-04-2015, 21:21
با سلام.
کسی اپدیت جدید تلوزیون W800B رو کسی نمیدونه از کجا باید تهیه کرد ؟

peyman_2012
08-04-2015, 22:27
با سلام.
کسی اپدیت جدید تلوزیون W800B رو کسی نمیدونه از کجا باید تهیه کرد ؟

سلام
خدمت شما

آپدیت سایز 42

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آپدیت سایز 50

آپدیت سایز 55

mohsen_hot20
08-04-2015, 22:32
دوستان ی سوال ابدیت اسیا با اروپا فرق میکنه مثلا برای w800bسایز۴۲ابدیت اسیاش اومده ابدیت اروپایش هم هست

peyman_2012
08-04-2015, 23:03
دوستان ی سوال ابدیت اسیا با اروپا فرق میکنه مثلا برای w800bسایز۴۲ابدیت اسیاش اومده ابدیت اروپایش هم هست

بله کاملا فرق میکنه
برای تلویزیون های مونتاژ ایران و مالزی فقط باید از آپدیت منطقه آسیا پاسفیک و خاورمیانه استفاده کرد .

sina_60
10-04-2015, 01:22
آپدیت جدید 'W600B 46 به تاریخ 27 مارس در این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درووود AMIR MOHAMMAD عزیز
عزیز شما ابدیت کردی؟؟
میخواستم ببینم ابدیت کردنش چه مزایایی داره و چه امکاناتی یا تغییراتی ایجاد میشه
ممنون :n16:

nina9
10-04-2015, 18:01
تلویزیون های جدید سونی کیفیت اون تلویزیون های سابق رو ندارن .

تلویزیون های سونی فعلی فقط رده بالاهاشون مانند سری XBR و .. بهتره .

به نظرم سری C سونی که 4k هستند در اینده میان خیلی عالین .

hasan1896
10-04-2015, 22:22
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
من خودم از طرفدارای پر و پا قرص سونی هستم. به همین دلیل 3 سال پیش یه تلویزیون 40 اینچ سونی مدل EX520 خریدم. تا الان هم الحمدلله داره کار میکنه. ولی جدیدا تصمیم گرفتم تلویزیون جدید با سایز بزرگتر و امکانات بیشتر بگیرم.
مباحث این تاپیک رو تا حدودی خوندم و مدل 50w800b رو خیلی خوب دیدم. قبلا من الجی مدل 49ub830 رو نشون کرده بودم. که از نظر امکانات جانبی خیلی از تلویزیون سونی سرتره. حالا از دوستان میخام بپرسم کدوم یکی رو بخرم؟(نظر خودم بیشتر روی الجی هست. این تلویزیون رو از نزدیک ندیدم ولی امکاناتش واقعا عالیه. ------ 4k، سه بعدی- اسمارت- ماشین زمان - nfc- wifi و.... )

maziyarkhani
10-04-2015, 22:41
من خودم از طرفدارای پر و پا قرص سونی هستم. به همین دلیل 3 سال پیش یه تلویزیون 40 اینچ سونی مدل EX520 خریدم. تا الان هم الحمدلله داره کار میکنه. ولی جدیدا تصمیم گرفتم تلویزیون جدید با سایز بزرگتر و امکانات بیشتر بگیرم.
مباحث این تاپیک رو تا حدودی خوندم و مدل 50w800b رو خیلی خوب دیدم. قبلا من الجی مدل 49ub830 رو نشون کرده بودم. که از نظر امکانات جانبی خیلی از تلویزیون سونی سرتره. حالا از دوستان میخام بپرسم کدوم یکی رو بخرم؟(نظر خودم بیشتر روی الجی هست. این تلویزیون رو از نزدیک ندیدم ولی امکاناتش واقعا عالیه. ------ 4k، سه بعدی- اسمارت- ماشین زمان - nfc- wifi و.... )
راستش منم میخواستم سونی بگیرم ولی در نهایت ub830 رو انتخاب کردم . امکاناتش مخصوصا wifi direct و زیرنویس و پخش انواع فرمت ها به کارتون میاد . کنار همدیگه رو هم این دو TV رو مقایسه کردم و LG بهتر بود ( ممکنه بخاطر کلیپ باشه که بهتره خودتون ببینید)
البته این مدل ----- داخلی و nfc نداره .

white wolf man
11-04-2015, 01:40
دوستان میخوام یه تلویزیون 60 اینچ بگیرم از مارک سونی مصرفم بیشتر گیم هست چه مدلی پیشنهاد میدید؟؟؟؟فول اچ دی یا 4کی؟

sina_60
12-04-2015, 00:47
سلام
خدمت شما

آپدیت سایز 42

آپدیت سایز 50

آپدیت سایز 55

درووود
عزیز شما ابدیت کردی؟؟
میخواستم ببینم ابدیت کردنش چه مزایایی داره و چه امکاناتی یا تغییراتی ایجاد میشه
ممنون :n16:

دروود دوستان
من یه w600 دارم.48 اینچ
از دوستان کسانی که ابدیت کردن یا اطلاعی دارن لطفت راهنمایی کنن که
ابدیت کردنش چه مزایایی داره و چه امکاناتی یا تغییراتی ایجاد میشه

shahriyar ps4
13-04-2015, 13:53
دوست عزیز تلویزیون های سونی رو نمیشه با تلویزیون ال جی مقایسه کرد کیفیت تلویزیون سونی خیلی از ال جی سرتره و مدل w800b 50 خیلی تلویزیون خوب و خوش قیمتیه من خودم استفاده میکنم و واقعاً تصویر و فیلم های fullhd HD رو با کیفیت عالی نشون میده و امکانات زیادی مثل nfc.wifi.smartو... رو داراست. یکی از بهترین تلویزیون های 2014 و 2015 انتخاب شده.
درضمن این تلویزیون ال جی برای ultra HD صفحه نمایش کوچکی داره تلویزیون ultra HD از 55 و به بالا خوبه و ----- داخلی هم امتیاز خوبی به حساب نمیاد چون اگه ----- مشکلی پیدا کنه تلویزیون هم مشکل پیدا میکنه. به نظر من در خرید تلویزیون w800b 50 شک نکن.

hasan1896
14-04-2015, 10:57
دوست عزیز تلویزیون های سونی رو نمیشه با تلویزیون ال جی مقایسه کرد کیفیت تلویزیون سونی خیلی از ال جی سرتره و مدل w800b 50 خیلی تلویزیون خوب و خوش قیمتیه من خودم استفاده میکنم و واقعاً تصویر و فیلم های fullhd HD رو با کیفیت عالی نشون میده و امکانات زیادی مثل nfc.wifi.smartو... رو داراست. یکی از بهترین تلویزیون های 2014 و 2015 انتخاب شده.
درضمن این تلویزیون ال جی برای ultra HD صفحه نمایش کوچکی داره تلویزیون ultra HD از 55 و به بالا خوبه و ----- داخلی هم امتیاز خوبی به حساب نمیاد چون اگه ----- مشکلی پیدا کنه تلویزیون هم مشکل پیدا میکنه. به نظر من در خرید تلویزیون w800b 50 شک نکن.
ممنون که جواب دادی دوست عزیز. ولی من با بعضی نظرات شما موافق نیستم :n40:. من هم تصویر سونی رو دیدم. واقعا زیباست و رنگها رو خوب نشون میده ولی پنلهای ips الجی هم عالی هستن. هم کیفیت تصویر و زنده بودن رنگها و هم شفافیت تصویرشون عالیه. مزیت مهمی که الجی داره در امکانات زیاد و مناسب بودن قیمتهاست. مدل ub830 دارای صفحه نمایش 4K هست که خیلی از صفحه نمایش full HD بهتره. امکانات جالبی مثل حافظه داخلی 8 گیگ داره که واقعا بی نظیره. ماشین زمانش هم یکی از مزیتهای مهمشه.
همونطور که گفتم من الان سونی 40EX520 دارم و واقعا ازش راضی هستم. ولی امکان نشون دادن زیرنویس فارسی و فرمتهای mkv رو نداره که خیلی بدرد من میخوره. با یه مصیبتی تونستم EPG رو فعال کنم که باز کلمات رو به صورت حروف مقطع نشون میده. متاسفانه اگه شرکت سونی کمی این اشکالات جزئی رو برطرف کنه و با قیمتهای مناسب تری محصولاتش رو ارائه بده خیلی بیشتر میتونه مشتری جذب کنه.
مطمئنا در شرایط یکسان من سونی رو انتخاب میکنم ولی فعلا الجی رو خیلی خوب دیدم. خدا کنه پول بیاد دستم و بخرمش. :n33::n31:

amahdavi2004
14-04-2015, 13:12
سؤالی داشتم:
قیمت w800b 50 سونی مونتاژ ایران با دو سال گارانتی حدود 4 میلیون است (بدون گارانتی مونتاژ مالزی در بانه 3/300)
قیمت ub830 ال جی چقدر است؟
مسلماً از لحاظ آپشن و اینترفیس و ریموت، ال جی از سونی سرتر است (من هم 42 LG LCD660 ساخت 2010 دارم و هم w800b 50 دارم متاسفانه سونی از این نظر از ال جی 5 سال پیش هم عقب افتاده تر است) سونی تنها در کیفیت تصویر و ساخت ممکن است مزیت داشته باشد (من هنوز از ال جی قدیمی خودم راضیم و عیبی هم نکرده است) که اگر تفاوت قیمت قابل ملاحظه باشد قابل چشم پوشی است.(اگر عشق برند سونی نباشید و مصرف برایتان مهم باشد)
هر عینک یدک سه بعدی سونی 150 هزار و ال جی و سامسونگ 50 هزار تومان است.
ضمنا جهت اطلاع اگر w800b 50 را روی استرالیا تنظیم کنید هم مرورگر اینترنتی آن فعال می شود و هم امکان ضبط بر روی هارد دیسک اضافه می شود البته شماره کانالهای دیجیتالی جا به جا می شود. ضبط هم فقط روی هارد و فلش 32 گیگ به بالا دارد که فقط تلویزیون هارد را خواهد شناخت و قابل اتصال به پی سی نیست و هارد هم فرمت خواهد شد. (آپشن چندان جالبی نیست)

hasan1896
14-04-2015, 13:59
[QUOTE=amahdavi2004;8599024]سؤالی داشتم:
قیمت w800b 50 سونی مونتاژ ایران با دو سال گارانتی حدود 4 میلیون است (بدون گارانتی مونتاژ مالزی در بانه 3/300)
مسلماً از لحاظ آپشن و اینترفیس و ریموت، ال جی از سونی سرتر است (من هم 42 LG LCD660 ساخت 2010 دارم و هم w800b 50 دارم متاسفانه سونی از این نظر از ال جی 5 سال پیش هم عقب افتاده تر است) سونی تنها در کیفیت تصویر و ساخت ممکن است مزیت داشته باشد (من هنوز از ال جی قدیمی خودم راضیم و عیبی هم نکرده است) که اگر تفاوت قیمت قابل ملاحظه باشد قابل چشم پوشی است.(اگر عشق برند سونی نباشید و مصرف برایتان مهم باشد)
ضمنا جهت اطلاع اگر w800b 50 را روی استرالیا تنظیم کنید هم مرورگر اینترنتی آن فعال می شود و هم امکان ضبط بر روی هارد دیسک اضافه می شود البته شماره کانالهای دیجیتالی جا به جا می شود. ضبط هم فقط روی هارد و فلش 32 گیگ به بالا دارد که فقط تلویزیون هارد را خواهد شناخت و قابل اتصال به پی سی نیست و هارد هم فرمت خواهد شد. (آپشن چندان جالبی نیست)[/QUOTEدوست عزیز الان سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده. تا یه هفته پیش قیمتش 3150 بود. آپشن هایی که داره عالیه. فقط کیفیت تصویرش رو باید از نزدیک ببینی. من ندیدم. ساکن اهواز هستم. فکر نکنم توی اهواز اومده باشه. ولی امروز و فردا میرم ببینم شاید اومده باشه. کیفیت تصویرش رو که دیدم میام میگم که چطوری بوده.:n09::n09:

hasan1896
14-04-2015, 14:02
سؤالی داشتم:
ضمنا جهت اطلاع اگر w800b 50 را روی استرالیا تنظیم کنید هم مرورگر اینترنتی آن فعال می شود و هم امکان ضبط بر روی هارد دیسک اضافه می شود البته شماره کانالهای دیجیتالی جا به جا می شود. ضبط هم فقط روی هارد و فلش 32 گیگ به بالا دارد که فقط تلویزیون هارد را خواهد شناخت و قابل اتصال به پی سی نیست و هارد هم فرمت خواهد شد. (آپشن چندان جالبی نیست)

دوست عزیز الان سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده. تا یه هفته پیش قیمتش 3150 بود. آپشن هایی که داره عالیه. فقط کیفیت تصویرش رو باید از نزدیک ببینی. من ندیدم. ساکن اهواز هستم. فکر نکنم توی اهواز اومده باشه. ولی امروز و فردا میرم ببینم شاید اومده باشه. کیفیت تصویرش رو که دیدم میام میگم که چطوری بوده.:n09::n09:

amahdavi2004
14-04-2015, 15:10
در مورد محاسن فروشندگان و شرکت سونی به اندازه کافی گفته و نوشته اند؛ ولی خدمت شما عرض کنم معایب سونی w800b 50 را تا آنجا که من دیدم چنین است:
1 - عدم پشتیبانی فرمت زیرنویس فارسی.
2 - عدم پشتیبانی برخی فرمت های mkv البته اینجوری نیست که کلا mkv را نشناسد؛ برخی فایلها را نمی شناسد.
3 - ریموت به درد نخور که فاقد بسیاری از دکمه ها و عملکردهاست و چینش دکمه ها خوب نیست.
4 - اینترفیس تلویزیون خیلی ضعیف است و برای پیدا کردن برخی قابلیتها خیلی باید دکمه بزنی؛ البته بسیاری از قابلیتها را هم اصلا ندارد.
5 - فاقد App و بازی است و امکان دانلود برنامه از App store سونی تقریبا منتفی است. (من راهی پیدا نکردم) حتی منطقه را روی استرالیا تنظیم کردم فقط یک مرورگر اضافه شد. ضمنا فیرمویر را هم به آخرین نسخه ارتقاء داده ام.
6 - براکت برای پایه میز ندارد و فقط امکان نصب دیواری یا پایه رومیزی دارد (همان پایه رومیزی برای دیوارکوب به کار می رود)
7 - قیمت گران (سه برابری) عینک 3 بعدی یدکی نسبت به نمونه مشابه سامسونگ. (همراهش دو تا عینک دارد) فروشندگان می گفتند عینکهایشان به هم نمی خورد اگر کسی امتحان کرده لطفا دقیق اطلاع رسانی کند.
البته این مقایسه با 42 LG LCD660 ساخت 2010 است و با نمونه های جدیدتر مقایسه نکرده ام.
در هر حال اگر از سونی به سونی ارتقاء دهید امکانی بیشتر در اختیار خواهید داشت ولی اگر از سامسونگ و ال جی مهاجرت کرده باشید سورپرایز نخواهید شد و حتی به دلیل کمتر بودن امکانات توی ذوقتان خواهد خورد.

hasan1896
14-04-2015, 23:50
دوست عزیز الان سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده. تا یه هفته پیش قیمتش 3150 بود. آپشن هایی که داره عالیه. فقط کیفیت تصویرش رو باید از نزدیک ببینی. من ندیدم. ساکن اهواز هستم. فکر نکنم توی اهواز اومده باشه. ولی امروز و فردا میرم ببینم شاید اومده باشه. کیفیت تصویرش رو که دیدم میام میگم که چطوری بوده.:n09::n09:

امشب رفتم بازار و 55 اینچ مدل ub85000 (گارانتی دار مدل ub850) رو از نزدیک دیدم. کیفیت تصویرش عالیه. البته به شرطی که کیفیت پخش شبکه خوب باشه. در مقایسه با مدلهای دیگه الجی مثل پلاسما و سری LB که همزمان داشتن دمو مشترک رو پخش میکردن این مدل یه سر و گردن از همشون بالاتر بود. ولی قیمتش با 500 تومن تخفیف 6500 بود. همراهش یه بلندگو خیلی شیک و قشنگ بلوتوثی هم میدن.
درباره پشتیبانیش از زیرنویس فارسی پرسیدم گفت که کاملا پشتیبانی میکنه. ولی توی مدل بدون گارانتی کلمات فارسی رو توی منوها به درستی نشون نمیده.(البته این ادعای فروشندست. دوستان اگه در اینباره اطلاع دارن اظهار نظر کنن که آیا کلمات منوها رو به درستی نشون میده یا نه؟)
کلا کیفیت و شفافیت تصویر الجی داره از سامسونگ هم بهتر میشه. و بهتر هم بود.
امیدوارم توضیحاتم به سود شما بوده باشه.

amahdavi2004
15-04-2015, 10:51
قیمت 49ub830 با گارانتی در تهران 4 میلیون است که به نظر من در مقایسه با W800b 50 سونی که همین قیمت است گران است (گرچه 4k است و احتمالا آپشن بیشتر دارد ولی در هر حال ارزش برند سونی از ال جی بیشتر است ) البته تا یک ماه پیش سونی 4/5 بود که الآن برای زمین زدن رقبا و بانه ارزان کرده است.
اگر سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده و با همین قیمت تحویل می دهد ارزش خریدن دارد ولی اگر قرار باشد 4 میلیون پول دهید ترجیح دادن ال جی بر سونی سخت است.
ضمناً فکر کنم سونی 55 اینچ مدل های 4k هم همین حدود 6.5 باشد. که در این صورت خرید ال جی اصلا منطقی نیست.

amahdavi2004
15-04-2015, 10:52
قیمت 49ub830 با گارانتی در تهران 4 میلیون است که به نظر من در مقایسه با W800b 50 سونی که همین قیمت است گران است (گرچه 4k است و احتمالا آپشن بیشتر دارد ولی در هر حال ارزش برند سونی از ال جی بیشتر است ) البته تا یک ماه پیش سونی 4/5 بود که الآن برای زمین زدن رقبا و بانه ارزان کرده است.
اگر سایت بانه مارکت قیمت 49ub830 رو 2840 زده و با همین قیمت تحویل می دهد ارزش خریدن دارد ولی اگر قرار باشد 4 میلیون پول دهید ترجیح دادن ال جی بر سونی سخت است.
ضمناً فکر کنم سونی 55 اینچ مدل های 4k هم همین حدود 6.5 باشد. که در این صورت خرید ال جی اصلا منطقی نیست.

rznrz06
15-04-2015, 14:47
درود
چند روز پیش برای اتاق منزل پدرم مدل LG 42UB820 4K رو گرفتم 1580 تومن قیمت بانه
140 تومن کرایه تا تهران
50 تومن گارانتی 18 ماهه با ساپورت 5 ساله قطعات.
25 تومن نصب TV و مهر کردن گارانتی.
میتونم بگم در کل نسبت به قیمتش خیلی عالیه.
در کل نمیشه LG رو با برند معتبری در TV مثل سونی مقایسه کرد.
XPERIA Z3

AMIR MOHAMMAD . M
20-04-2015, 12:02
دروود دوستان
من یه w600 دارم.48 اینچ
از دوستان کسانی که ابدیت کردن یا اطلاعی دارن لطفت راهنمایی کنن که
ابدیت کردنش چه مزایایی داره و چه امکاناتی یا تغییراتی ایجاد میشه

سلام
تغییراتش محسوس نیست و امکاناتی اضافه نمیشه مگر امکانات شبکه ای و مباحث مربوط به اینترنت.
به طور کلی باگ های مربوط به نرم افزار تلویزیون برطرف میشه و عمکرد رو بهتر میکنه.

از موقعی که خریدم دوبار آپدیت کردم خیلی بهتر شده.

مثلا مشکل دیر لود شدن منو تنظیمات و خطا در اتصال به صفحه آینه بر طرف شده.

آپدیت کنی خیلی بهتره و ریسک یا خطری برای تلویزیون نداره:n05:

rezaz84
21-04-2015, 18:26
با عرض سلام

پس از مطالعه همه پستهای این بحث بین 42W800b و 40W600b مردد بودم که با توضیحات دوستمون در چند پست قبل در مورد ال جی 42UB820 این تی وی هم به انتخابهام اضافه شد.

حال با توجه به شرایط زیر از اساتید محترم تقاضا دارم سه تی وی فوق را اولویت بندی بفرمایند :

1) فاکتور قیمت مهم نبوده و اندازه که همان چهل تا چهل و دو اینچ است مهمتر میباشد.
2 ) تی وی برای استفاده در هال به مساحت چهل متر مربع است که در گوشه آن و با زاویه 45 درجه قرار خواهد گرفت ، میباشد.
3 ) تی وی برای استفاده پدر و مادر میباشد که سن آنها بالای هفتاد سال است . بنابراین امکانات جانبی مثل اینترنت و سه بعدی و بازی مهم نیست در عوض کیفیت تصویر و با توجه به قرار گرفتن تی وی با زاویه 45 درجه در گوشه هال عدم تغییر کیفیت تصویر از زوایای مختلف بسیار مهمتر هستند.
4 ) یک دستگاه ر س ی و ر دارای سه رشته کابل و یک دستگاه دی وی دی پلیر به پنج رشته کابل را باید بتوان به تی وی متصل کرد.

از وقتی که میگذارید قبلا سپاسگزارم.

hoseinsps
22-04-2015, 02:46
سلام خدمت همگی
اساتید اهل فن بهتر از sony w800b تا رنج نهایتا 4میلیون چی پیشنهاد میدید ? البته این قیمت بدون گارانتی زسمیه
امکانات اصلا مهم نیست فقط کیفیت تصویر برای game
انطباق تصویر 400 هرتز برای 55 اینچ مناسبه ?
در مقایسه با 6490 سامسونگ چطوره ?

masoudjamei
23-04-2015, 08:32
سلام من w605b چهل اینج ریسیور دار خریدم و مشکلم اینه که موقع تعویض سریع کانالها هنگ میکنه و ریست میشه و سوال بعدی اینه که چطور میتونم از طریق wifi تلویزیون با گوشیم ارتباط برقرار کنم؟

amahdavi2004
23-04-2015, 15:58
من w800b55 خریده ام مراحل اتصال به شبکه وای فای با موفقیت انجام می شود و پیام می دهد به اینترنت وصل شده است ولی هر کار می کنم مرحله تازه سازی اینترنت انجام نمی شود و نمی توانم صفحات اینترنت را بیاورم و یا به سرور رسانه که روی لپتاپ تعریف کرده ام وصل نمی شود (البته یک بار شانسی آمد و سایت ها روی مرورگر اینترنت آمد) کسی می داند اشکال کجاست؟

satrianism
24-04-2015, 00:51
دوستان یه سوالی که داشتم اینه که چرا سونی با قیمت 5-6 تومن فرکانس تا زیر400hz رو میشه خرید در صورتی که ال جی و سامسونگ با همین قیمت 800hz فرکانس motion flow دارند!! قضیه چیه؟ پس تفاوت در کجاست؟
بین این مدل ها شما کدومو انتخاب میکنید
Sony w850-----LG LB67000GI------Samsung H7790

sina_60
24-04-2015, 22:48
دروود خدمت شما بزرگواراران
در مورد راهنمایی سوال قبل از شما کمال تشکر رو دارم
سوال دیگه ای داشتم از شما عزیزان
اینکه LED48 اینچ سونیw600.زمانی که دوربین بصورت افقی حرکت میکنه مثل فوتبال یه خط عمودی .نمیشه گفت خط بیشتر شبیه یک هاله روی تصویر یکجای ثابت دیده میشه.روی تصاویر معمولی اصلا محسوس نیست.بیشتر زمان پخش فوتبال به چشم میاد.یک نوار باریک به عرض 7-8 سانت انگار کثیف باشه صفحه (یا هاله)دیده میشه
میخواستم بپرسم این مشکل به حساب میاد؟؟بیشتر هم میشه؟؟برای کس دیگه ای هم این دیده میشه؟؟

با تشکر از شما

shahriyar ps4
25-04-2015, 00:52
با عرض سلام

پس از مطالعه همه پستهای این بحث بین 42W800b و 40W600b مردد بودم که با توضیحات دوستمون در چند پست قبل در مورد ال جی 42UB820 این تی وی هم به انتخابهام اضافه شد.

حال با توجه به شرایط زیر از اساتید محترم تقاضا دارم سه تی وی فوق را اولویت بندی بفرمایند :

1) فاکتور قیمت مهم نبوده و اندازه که همان چهل تا چهل و دو اینچ است مهمتر میباشد.
2 ) تی وی برای استفاده در هال به مساحت چهل متر مربع است که در گوشه آن و با زاویه 45 درجه قرار خواهد گرفت ، میباشد.
3 ) تی وی برای استفاده پدر و مادر میباشد که سن آنها بالای هفتاد سال است . بنابراین امکانات جانبی مثل اینترنت و سه بعدی و بازی مهم نیست در عوض کیفیت تصویر و با توجه به قرار گرفتن تی وی با زاویه 45 درجه در گوشه هال عدم تغییر کیفیت تصویر از زوایای مختلف بسیار مهمتر هستند.
4 ) یک دستگاه ر س ی و ر دارای سه رشته کابل و یک دستگاه دی وی دی پلیر به پنج رشته کابل را باید بتوان به تی وی متصل کرد.

از وقتی که میگذارید قبلا سپاسگزارم.
سلام دوست عزیز بین این TV ها w600b خوبه.

shahriyar ps4
25-04-2015, 01:01
سلام خدمت همگی
اساتید اهل فن بهتر از sony w800b تا رنج نهایتا 4میلیون چی پیشنهاد میدید ? البته این قیمت بدون گارانتی زسمیه
امکانات اصلا مهم نیست فقط کیفیت تصویر برای game
انطباق تصویر 400 هرتز برای 55 اینچ مناسبه ?
در مقایسه با 6490 سامسونگ چطوره ?
دوست عزیز من خودم بعد خیلی تحقیق تلوزیون w800b 50 رو خریدم و خودم با ps4 گیم میزنم و هم فیلم نگاه میکنم و از امکانات هوشمند هم بهره مندم که خیلی عالیه

compi
26-04-2015, 10:35
درود به همه میخواستمبپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
عدم بروز رسانی تلوزیون از شبکه لطفا اتصالات و تنظیمات شبکه را بازرسی کنید
ایراد (2123)

amahdavi2004
26-04-2015, 12:41
درود به همه میخواستمبپرسم چطوری مشکل زیر نویس فیلم ها رو تو تلوزیون w800 b رفع کنم فارسی زیر نویس نمیکنه تا حالا هم تلوزیون رو آپدیت نکردم در ضمن موقع استفاده از اینترنت این پیام رو مینویسه
هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
ایراد (2123)

من هم دقیقا همین مشکل را دارم، البته بروزرسانی کرده ام ولی فرقی نکرده است؛ یک بار هم صفحات اینترنت را در مرورگر آورد ولی دیگر نمی آورد و پیام "هیچ داده بروز رسانی نرم افزار موجود نیست
ایراد (2123)"
نمایش داده می شود!
dlna راه اندازی نمی شود؛ مسخره تر از همه این است در تی وی اسم مدیا سرورِ روی لپتاپم را نشان می دهد ولی داخلش نمی شود؛ از پشتیبان ASP و کارشناس Sony هم می پرسم بیشتر از خودم نمی دانند!
مشکل زیرنویس در فیلم های 2 بعدی را با روش این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با تبدیل فرمت SRT به ASS و چسباندن زیرنویس به فیلم و استفاده از ستاپ باکسی که به تی وی وصل کرده ام و فلش را به آن می زنم حل شد ولی در مورد 3D جواب نداد (در حالت 3D مکان و اندازه زیرنویس به هم می ریزد البته فارسی است) و ظاهرا فقط از طریق DLNA میسر است که من نتوانستم مثل خیلی ها راه بیاندازم.
البته مثل این که این مشکل خیلی به نوع تی وی ربط ندارد چون در LG هم با این که به اینترنت وصل و صفحات وصل می شود ولی DLNA راه نمی افتد، حدس می زنم تنظیمات روتر وای فای دخیل است.
در هر حال اگر کسی توانسته DLNA را راه بیاندازد لطفا قلق آن را بگوید.

amahdavi2004
26-04-2015, 12:53
سلام دوست عزیز بین این TV ها w600b خوبه.
اتفاقاً یک نفر که W600b داشت در مقایسه خلاف نظر شما را داشت لطفاً بگویید مزیت آن به w800b چیست؟

hasan1896
26-04-2015, 23:44
دوستان محترم توجه داشته باشند وقتی تلویزیون خصوصا تلویزیونهای سونی از زبان فارسی پشتیبانی نکنن دیگه آپدیت های بعدی هم همین کمبود رو خواهند داشت. مگر اینکه از همون اول از فارسی پشتیبانی بکنه. برای نشون دادن زیرنویس فارسی روی فایلهای mkv میتونید از برنامه mkvtoolnix استفاده کنید. برنامه خوبیه. خصوصا اگه فیلمی رو دانلود کرده باشید و به صورت پیش فرض زیرنویس انگلیسی (یا هر زبون دیگه ای) روی فیلم چسبیده باشه به راحتی میتونید اون رو بردارید.
برای چسبوندن زیرنویس ابتدا فیلم و زیرنویس رو هم نام کنید و در یک پوشه بذارید سپس برنامه رو اجرا کنید. در تب input گزینه add رو بزنید و به پوشه حاوی فیلم و زیرنویس برید. حالا هر دو فایل رو با هم انتخاب کنید و open رو بزنید. بعد از این دکمه start muxing رو بزنید. پس از چند ثانیه یک فایل mkv که زیرنویس درون اون جاسازی شده رو به شما در همون پوشه ای که فیلم و زیرنویس هستن تحویل میده. :n33:
در ضمن به دوستان توصیه میکنم اگر دنبال هم کیفیت و شفافیت تصویر خوب و هم امکانات بیشمار هستن دور سونی رو خط بکشن. برید سمت الجی و سامسونگ. مطئنا خیلی راحت زیرنویس فارسی و بسیاری از فرمتها رو به راحتی و مثل آب خوردن نشون میده.

shahriyar ps4
27-04-2015, 01:46
اتفاقاً یک نفر که W600b داشت در مقایسه خلاف نظر شما را داشت لطفاً بگویید مزیت آن به w800b چیست؟
پنل w600b مال ژاپنه اما مال w800b 42 ال جی و مزیت آن نسبت به w800b 42 رنگ ها را طبیعی تر نشون میده

peyman_2012
27-04-2015, 03:07
پنل w600b مال ژاپنه اما مال w800b 42 ال جی و مزیت آن نسبت به w800b 42 رنگ ها را طبیعی تر نشون میده

:n39:

farhad10
27-04-2015, 13:27
سلام. بنده تلویزیون W800B رو تازه خریدم و از همه چیز راضی هستم و کیفیت تصویر فوق العاده ای داره
تنها مشکلش که به نظر من یک کم تو ذوق هم میزنه این هست که تصویر توی حرکت های سریع و متحرک لرزش داره !
هیچ گزینه ای هم برای این مورد پیدا نکردم که برطرفش کنه

amahdavi2004
27-04-2015, 14:23

به نظرم شما این مورد را در مورد 42 فقط گفتید و در مورد 50 نظر دیگری داشتید.

amahdavi2004
27-04-2015, 14:30
دوستان محترم توجه داشته باشند وقتی تلویزیون خصوصا تلویزیونهای سونی از زبان فارسی پشتیبانی نکنن دیگه آپدیت های بعدی هم همین کمبود رو خواهند داشت. مگر اینکه از همون اول از فارسی پشتیبانی بکنه. برای نشون دادن زیرنویس فارسی روی فایلهای mkv میتونید از برنامه mkvtoolnix استفاده کنید. برنامه خوبیه. خصوصا اگه فیلمی رو دانلود کرده باشید و به صورت پیش فرض زیرنویس انگلیسی (یا هر زبون دیگه ای) روی فیلم چسبیده باشه به راحتی میتونید اون رو بردارید.
برای چسبوندن زیرنویس ابتدا فیلم و زیرنویس رو هم نام کنید و در یک پوشه بذارید سپس برنامه رو اجرا کنید. در تب input گزینه add رو بزنید و به پوشه حاوی فیلم و زیرنویس برید. حالا هر دو فایل رو با هم انتخاب کنید و open رو بزنید. بعد از این دکمه start muxing رو بزنید. پس از چند ثانیه یک فایل mkv که زیرنویس درون اون جاسازی شده رو به شما در همون پوشه ای که فیلم و زیرنویس هستن تحویل میده. :n33:
در ضمن به دوستان توصیه میکنم اگر دنبال هم کیفیت و شفافیت تصویر خوب و هم امکانات بیشمار هستن دور سونی رو خط بکشن. برید سمت الجی و سامسونگ. مطئنا خیلی راحت زیرنویس فارسی و بسیاری از فرمتها رو به راحتی و مثل آب خوردن نشون میده.
این راهی که شما فرمودید در مورد سونی جواب نمی دهد، سونی مطلقا (چه به فایل متصل باشد چه مستقل باشد) زیرنویس فارسی و عربی را از طریق فلش پشتیبانی نمی کند فقط اگر فلش از طریق دستگاه ثانویه ای مثل ستاپ باکس یا مدیا سرور یا ویدئو که فارسی را پشتیبانی می کنند پخش شود سونی نشان می دهد.
البته کیفیت تصویر الجی به سونی نمی رسد من موقع خرید هر دو را کنار هم دیدم گرچه الجی 4K بود ولی کیفیت سونی بهتر بود و البته الجی از سامسونگ بهتر بود ولی اگر به قول شما امکانات بی شمار و زیرنویس فارسی می خواهید دور سونی را خط بکشید.

peyman_2012
28-04-2015, 04:11
سلام. بنده تلویزیون W800B رو تازه خریدم و از همه چیز راضی هستم و کیفیت تصویر فوق العاده ای داره
تنها مشکلش که به نظر من یک کم تو ذوق هم میزنه این هست که تصویر توی حرکت های سریع و متحرک لرزش داره !
هیچ گزینه ای هم برای این مورد پیدا نکردم که برطرفش کنه

سلام
Motionflow اگر روشن نیست از طریق مسیر پایین روشنش کنید

HOME, then select [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > Picture & Display > Picture Adjustments > Motionflow > the desired option

farhad10
28-04-2015, 22:39
سلام
Motionflow اگر روشن نیست از طریق مسیر پایین روشنش کنید

HOME, then select [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > Picture & Display > Picture Adjustments > Motionflow > the desired option

سلام. دوست عزیز همچین گزینه ای توی منوی تیوی بنده نیست!!
البته هنوز اپدیتش نکردم و ورژنش 2.223 هست.
چرا همچین گزینه ای نیست؟

peyman_2012
29-04-2015, 03:35
سلام. دوست عزیز همچین گزینه ای توی منوی تیوی بنده نیست!!
البته هنوز اپدیتش نکردم و ورژنش 2.223 هست.
چرا همچین گزینه ای نیست؟

راستش من الان به منوی w800b دسترسی ندارم
تنظیمات تصویر را خوب جست و جو کنید
امکان نداره نباشه
بگردید حتما پیداش میکنید

farhad10
29-04-2015, 09:32
راستش من الان به منوی w800b دسترسی ندارم
تنظیمات تصویر را خوب جست و جو کنید
امکان نداره نباشه
بگردید حتما پیداش میکنید

ممنون بابت راهنمایی
اما تمام منو ها رو گشتم و متاسفانه چیزی ندیدم

peyman_2012
30-04-2015, 03:41
ممنون بابت راهنمایی
اما تمام منو ها رو گشتم و متاسفانه چیزی ندیدم

خواهش میکنم
دوست عزیز ابتدا کلید HOME را فشار دهید
سپس مسیر زیر را دقیقا طی کنید

select Settings ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) > Display > Picture > Motionflow

اگر نبود وارد Advanced Setting شوید و با دقت تنظیماتش را بگردید

farhad10
30-04-2015, 13:35
خواهش میکنم

select Settings ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) > Display > Picture > Picture > Motionflow

دوست عزیز همچین گزینه ای وجود نداره!!
فقط یه گزینه به نام LED MOTION MODE هست که حالت off , on داره که وقتی ON میکنم تصویر شروع به لرزش میکنه که البته این گزینه توی اکثر تیوی ها مثل سامسونگ و ال جی هم وجود داره!

farhad10
30-04-2015, 23:15
دوست عزیز همچین گزینه ای وجود نداره!!
فقط یه گزینه به نام LED MOTION MODE هست که حالت off , on داره که وقتی ON میکنم تصویر شروع به لرزش میکنه که البته این گزینه توی اکثر تیوی ها مثل سامسونگ و ال جی هم وجود داره!

خواهش میکنم

select Settings ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) > Display > Picture > Picture > Motionflow

جالب هست امروز منوی یک تیوی 800A رو چک کردم این گزینه وجود داشت اما توی 800B نیست!!
نمیدونم شاید ورژن نرم افزاریش قدیمی هست و با اپدیت به منو اضافه میشه یا اینکه اصلا این گزینه توی این مدل وجود نداره!!

از دوستان کسی 800B نداره؟

amahdavi2004
01-05-2015, 04:01
جالب هست امروز منوی یک تیوی 800A رو چک کردم این گزینه وجود داشت اما توی 800B نیست!!
نمیدونم شاید ورژن نرم افزاریش قدیمی هست و با اپدیت به منو اضافه میشه یا اینکه اصلا این گزینه توی این مدل وجود نداره!!

از دوستان کسی 800B نداره؟

من w800b آپگرید شده دارم در مسیر
select Settings ( ) > Display > Picture > Motionflow تنظیمات وجود دارد
البته گزینه the desired o ption ندارد چند گزینه دیگر دارد مثل خاموش، واضح، وضوح بیشتر، سینمای واقعی، استاندارد، حرکت سریع قاب ها و یکنواخت دارد.

farhad10
01-05-2015, 09:21
من w800b آپگرید شده دارم در مسیر
select Settings ( ) > Display > Picture > Motionflow تنظیمات وجود دارد
البته گزینه the desired o ption ندارد چند گزینه دیگر دارد مثل خاموش، واضح، وضوح بیشتر، سینمای واقعی، استاندارد، حرکت سریع قاب ها و یکنواخت دارد.

سپاس دوست عزیز
پس مشکل نبود گزینه، اپدیت نبودن دستگاه هست

farhad10
01-05-2015, 11:22
جالب هست من با اخرین اپدیت تیوی رو اپدیت کردم اما باز هم این گزینه توی تنظیمات تصویر نیست!!

مشکل از چی میتونه باشه؟
اپدیت هم از این سایت گرفتم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم عکس منوی دستگاه:

farhad10
01-05-2015, 15:21
دوستان یه مورد دیگه هم متوجه شدم ، توی 800A توی قسمت تنظیمات سه بعدی یک گزینه به نام شبیه سازی سه بعدی یا simulatie 3D وجود داره که این مورد توی تیوی 800B بنده نیست!!

ایا ممکن هست که تیوی بنده تقلبی باشه؟ یا اینکه نرم افزار دیگه ای باید روش ریخته شه!!؟

amahdavi2004
02-05-2015, 23:01
دوستان یه مورد دیگه هم متوجه شدم ، توی 800A توی قسمت تنظیمات سه بعدی یک گزینه به نام شبیه سازی سه بعدی یا simulatie 3D وجود داره که این مورد توی تیوی 800B بنده نیست!!

ایا ممکن هست که تیوی بنده تقلبی باشه؟ یا اینکه نرم افزار دیگه ای باید روش ریخته شه!!؟

چه عرض کنم؟ این گزینه شبیه سازی سه بعدی یا simulatie 3D در تی وی من وجود دارد تنها تفاوت این است که 50 اینچ است و تی وی شما 42.
البته من از قشم بدون گارانتی گرفتم و مونتاژ مالزی است و ایرانی ها مونتاژ ایران است (خود خدمات پس از فروش می گفت) ولی فکر نمی کنم در این چیزها با هم فرق داشته باشند.

salehi.com
07-05-2015, 20:26
دوستان کسی اینجا موفق شده برای مدل های W600 و یا W800 محتوای اینترنت رو به روز رسانی کنه؟
"Refresh Internet Content"
من هر وقت میزنم خطای 2123 میده، فرمور رو هم آپدیت کردم. نشد که نشد. حتی با و.پ.ن هم تست کردم. بازم همون خطا رو میده...
وقتی می خوام آپدیت کنم. تلوزیون تلاش میکنه به آدرس زیر دسترسی پیدا کنه. نمی دونم چرا موفق نمیشه.
ssm.internet.sony.tv:443

rznrz06
08-05-2015, 13:21
دوستان کسی اینجا موفق شده برای مدل های W600 و یا W800 محتوای اینترنت رو به روز رسانی کنه؟
"Refresh Internet Content"
من هر وقت میزنم خطای 2123 میده، فرمور رو هم آپدیت کردم. نشد که نشد. حتی با و.پ.ن هم تست کردم. بازم همون خطا رو میده...
وقتی می خوام آپدیت کنم. تلوزیون تلاش میکنه به آدرس زیر دسترسی پیدا کنه. نمی دونم چرا موفق نمیشه.
ssm.internet.sony.tv:443
با TV دیگه نمیشه.
با PC دانلود و زیپ رو باز کنید بریزید تو یه فلش حداقل 1 گیگ خالی.

XPERIA Z3

salehi.com
08-05-2015, 14:16
منظورم آپدیت فرمور نیست. برای آپدیت فرمور همین کار رو انجام دادم. برای آپدیت نرم افزارهاش منظورمه...

rznrz06
08-05-2015, 14:28
منم دو تا جواب دادم.حداقل سرعتتون بعد از V pn باید 10 مگابیت واقعی باشه. و کانکشن V pn تون باید برای همون منطقه باشه مثلاً برای منطقه آسیای پاسفیک که ایران هم جزوش هست ولی ایران نباید باشه.(متاسفانه کانکشن این منطقه تو هیچ شیلتر فروشی وجود نداره)

XPERIA Z3

sina_60
08-05-2015, 22:20
سلام دوستان
دوستانی که w600 دارن.سایز 48
زمان دیدن فوتبال یا هنگامی که دوربین حرکت افقی داره یه نوار عمودی مثل یه هاله یا انگار صفحه کثیف باشه روی تصویر میاد که با دقت دیده میشه.زمانی که تصویر ثابت هست هیچ مشکلی نیست و تصویر عالیه

میخواستم ببینم بقیه دوستان هم این مورد واسشون هست.چون از نمایندگی اومدن و دیدن و گفتن این طبیعیه و کیفت پانل سونی سری جدید در همین حد است و افت کرده نسبت به سالهای قبل .حتی یکی دیگه هم جلوم باز کردن اونم مشابه همین بود

Hammy
08-05-2015, 22:52
امروز داشتم تو اینترنت چرخ می زدم چشمم به سری C همین تلویزیون ها افتاد!

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مشخصات وقیمتش رو نوشته. مهمترین فرق هاش با سری B اندرویدی بودن و رفرش ریت بالاتر هست. بقیه چیزهاش ظاهرا همون هست. با قیمت 999 دلار برای 50 اینچ و 1299 برای 55.

farhad10
11-05-2015, 09:41
تلویزیون 42 w800B متاسفانه هیچ تنظیمی برای motion flow نداره و این موضوع باعث میشه توی تصویر های سریع دچار مشکل بشه و توی بعضی از تصویر ها هم خط های افقی توی تصویر ظاهر میشند که عذاب اور هست. ضمنا نوشته های ریز هم توی این تیوی خیلی سخت میشه خونه به خاطر نویز زیاد و همین خط های افقی

در کل برای کسی که این چیز ها براش مهم نیست تیوی خوبی هست

s.k.y
15-05-2015, 07:58
دوستانی که مشخص پخش زیرنویس فارسی و .. دارن مدیا پلیر HD ببسیار بدردشون میخوره :

1- پخش تمامی فرمت های تصویری و MKV با رزولیشن 4k و 1080 !!!!
2-پشتیبانی از H.265
3- پشتیبانی از تمامی زیرنویس های sub /idx + srt و ...
4- دانگل بی سیم (انتقال بی سیم محتویات تبلت و موبایل ، لپ تاپ ... روی تلویزیون)
5- امکان وبگردی و بازی و نصب برنامه های اندروید

HDmedia.ir

amahdavi2004
16-05-2015, 23:30
این مدیا پلیر HD چیه؟

peyman_2012
22-05-2015, 01:05
تلویزیون 42 w800B متاسفانه هیچ تنظیمی برای motion flow نداره و این موضوع باعث میشه توی تصویر های سریع دچار مشکل بشه و توی بعضی از تصویر ها هم خط های افقی توی تصویر ظاهر میشند که عذاب اور هست. ضمنا نوشته های ریز هم توی این تیوی خیلی سخت میشه خونه به خاطر نویز زیاد و همین خط های افقی

در کل برای کسی که این چیز ها براش مهم نیست تیوی خوبی هست

بالاخره فهمیدم قضیه این Motionflow چیه
متاسفانه دو سالی میشه که تلویزیون های 32 تا 48 اینچ سونی گزینه و تنظیمات Motionflow را در منو تی وی حذف کرده اند و بنا بر ادعای مسئولان سونی Motionflow در این تلویزیون ها همیشه فعال است و امکان تغییر یا خاموش کردن آن وجود ندارد :n34:
تنظیمات Motionflow فقط درمنو تلویزیون های 50 اینچ و بالاتر نمایش داده میشود .
در فروم های رسمی سونی نیز اعتراض زیادی به این مساله شده بود و این حرکت سونی را نوعی کلاهبرداری خوانده بودن اما به هر صورت تا الان سونی هیچ اقدامی برای اضافه کردن تنظیمات Motionflow به نرم افزار تلویزیون های زیر 50 اینچ انجام نداده .

به نقل از قسمت پشتیبانی سایت سونی انگلستان:

NOTE: 2014 BRAVIA TV's between 32” – 48” screen sizes do not feature the Motionflow settings menu. On those models, Motionflow is always active

farhad10
22-05-2015, 17:09
بالاخره فهمیدم قضیه این Motionflow چیه
متاسفانه دو سالی میشه که تلویزیون های 32 تا 48 اینچ سونی گزینه و تنظیمات Motionflow را در منو تی وی حذف کرده اند و بنا بر ادعای مسئولان سونی Motionflow در این تلویزیون ها همیشه فعال است و امکان تغییر یا خاموش کردن آن وجود ندارد :n34:
تنظیمات Motionflow فقط درمنو تلویزیون های 50 اینچ و بالاتر نمایش داده میشود .
در فروم های رسمی سونی نیز اعتراض زیادی به این مساله شده بود و این حرکت سونی را نوعی کلاهبرداری خوانده بودن اما به هر صورت تا الان سونی هیچ اقدامی برای اضافه کردن تنظیمات Motionflow به نرم افزار تلویزیون های زیر 50 اینچ انجام نداده .

به نقل از قسمت پشتیبانی سایت سونی انگلستان:
اره خودمم توی سایت ساپورت سونی دیدم
اما تیوی 800A مدل 42 اینچش تنظیمات واسه motionflow داره اما مدل 800B نداره!!
واقعا خط های افقی ازاردهنده هستند
از سونی بعید هست

peyman_2012
23-05-2015, 00:58
اره خودمم توی سایت ساپورت سونی دیدم
اما تیوی 800A مدل 42 اینچش تنظیمات واسه motionflow داره اما مدل 800B نداره!!
واقعا خط های افقی ازاردهنده هستند
از سونی بعید هست

همین طوره
مدل w600a سایزهای زیر 50 اینچش تنظیمات motionflow را نداره ولی w800a سایز 42 اون هم پنلش 120 هرتزه و هم تنظیمات motionflow داره و مقدار اون هم 400 هرتزه:mellow:
بسیار جالبه که مدل های 42 اینچ اروپایی w800b یعنی 42w815b و 42w829b دارای motionflow 400 هرتز هستن اما باز هم تنظیمات را در منوشون ندارن.
در کل بعیده که سونی بخواد دروغ بگه و motionflow در این نوع تلویزیونها وجود نداشته باشه اما ظاهرا یه تفاوت هایی این وسط وجود داره با سایز های بالاتر
تو تصاویر با چه سورسی مشکل خط های افقی را دارید ؟ تو تصاویر ورزشی آیا مشکل جاموندگی و لگ تصویر دارید ؟

farhad10
23-05-2015, 10:59
همین طوره
مدل w600a سایزهای زیر 50 اینچش تنظیمات motionflow را نداره ولی w800a سایز 42 اون هم پنلش 120 هرتزه و هم تنظیمات motionflow داره و مقدار اون هم 400 هرتزه:mellow:
بسیار جالبه که مدل های 42 اینچ اروپایی w800b یعنی 42w815b و 42w829b دارای motionflow 400 هرتز هستن اما باز هم تنظیمات را در منوشون ندارن.
در کل بعیده که سونی بخواد دروغ بگه و motionflow در این نوع تلویزیونها وجود نداشته باشه اما ظاهرا یه تفاوت هایی این وسط وجود داره با سایز های بالاتر
تو تصاویر با چه سورسی مشکل خط های افقی را دارید ؟ تو تصاویر ورزشی آیا مشکل جاموندگی و لگ تصویر دارید ؟

مثلا تو بعضی تصاویر که دوربین به صورت افقی حرکت میکنه تیک میزنه و جا میمونه در صورتی که تصویر سریع نیست و فوق العاده اهسته هست
بعضی از تصاویر هم خط های افقی توشون ظاهر میشه مثل بعضی از نوشته ها

mohsen_hot20
23-05-2015, 21:16
سلام
tv800b42هر زمان برقش قطه بشه چیدمان کانالهاش بهم میخوره خودش دوباره کانالها تنظیم میکنه ایا راهی برای این مسیله وجود داره ممنون

peyman_2012
24-05-2015, 00:39
مثلا تو بعضی تصاویر که دوربین به صورت افقی حرکت میکنه تیک میزنه و جا میمونه در صورتی که تصویر سریع نیست و فوق العاده اهسته هست
بعضی از تصاویر هم خط های افقی توشون ظاهر میشه مثل بعضی از نوشته ها

خب قاعدتا نباید این جور باشه حتی اگه motionflow هم در کار نباشه باز هم موتور پردازشگر تصویر این تلویزیون ها با توجه به اینکه نسل پیشرفته ال ای دی به حساب میان اینقدر بد نیست که تو تصاویر معمولی و غیر سریع جاموندگی داشته باشیم
خط های افقی تو چه سورسی ؟ ----- ؟ احتمالا کابلتون باید مشکل داشته باشه
با چه کابلی تصویر میگیرید ؟

farhad10
24-05-2015, 08:51
خب قاعدتا نباید این جور باشه حتی اگه motionflow هم در کار نباشه باز هم موتور پردازشگر تصویر این تلویزیون ها با توجه به اینکه نسل پیشرفته ال ای دی به حساب میان اینقدر بد نیست که تو تصاویر معمولی و غیر سریع جاموندگی داشته باشیم
خط های افقی تو چه سورسی ؟ ----- ؟ احتمالا کابلتون باید مشکل داشته باشه
با چه کابلی تصویر میگیرید ؟
اره توی -----
با کابل HDMI ----- رو وصل کردم
----- ایکس کروز
ضمنا حاشیه نوشته ها و آرم شبکه ها نویز هست
خب به نظرتون مشکل از کجاست؟

mohsen_hot20
24-05-2015, 20:37
سلام یعنی هیچ راهحلی دوستان نمیدونن ایا راهی هست وقتی سیستم گیرنده دیجیتال تنظیم میکنیم کانالها خودمون مرتب میکنیم برق تی وی قطع بشه کانالها ترتیبش بهم میخوره خودش چیدمان میکنه راحلی برای این مشکل هست tv 800b42ممنون tv

peyman_2012
25-05-2015, 01:30
اره توی -----
با کابل HDMI ----- رو وصل کردم
----- ایکس کروز
ضمنا حاشیه نوشته ها و آرم شبکه ها نویز هست
خب به نظرتون مشکل از کجاست؟

متوجه شدم حالتی که پیش میاد را... خودم قبلا این مشکل را با ----- استارست و کابل کواکسیال داشتم اما بعد از تغییر ----- (ایکس کروزر ) و اتصال با کابل HDMI به کل مشکل برطرف شد و ذره ای نویز در حاشیه زیرنویسها یا آرم شبکه ها دیده نمیشه

شاید مربوط به تنظیمات باشه..لطفا وارد تنظیمات تصویر تلویزیون بشید( همان مسیری که قبلا برای motionflow عرض کرده بودم) و گزینه ی [Noise Reduction] را روی High و گزینه های MPEG Noise Reduction و Dot Noise Reduction را روی حالت Auto قرار بدین .در قسمت Advanced Settings نیز گزینه های Adv. Contrast Enhancer و Detail Enhancer را هم روی max یا high بذارین.
ببینید تغییری به وجود میاد .اگه درست نشد در صورت امکان با یه کابل HDMI هم تست کنید نتیجه را اعلام کنید .

amahdavi2004
25-05-2015, 10:07
سلام یعنی هیچ راهحلی دوستان نمیدونن ایا راهی هست وقتی سیستم گیرنده دیجیتال تنظیم میکنیم کانالها خودمون مرتب میکنیم برق تی وی قطع بشه کانالها ترتیبش بهم میخوره خودش چیدمان میکنه راحلی برای این مشکل هست tv 800b42ممنون tv

عجیب است ما چنین مشکلی نداریم!

farhad10
25-05-2015, 12:38
متوجه شدم حالتی که پیش میاد را... خودم قبلا این مشکل را با ----- استارست و کابل کواکسیال داشتم اما بعد از تغییر ----- (ایکس کروزر ) و اتصال با کابل HDMI به کل مشکل برطرف شد و ذره ای نویز در حاشیه زیرنویسها یا آرم شبکه ها دیده نمیشه

شاید مربوط به تنظیمات باشه..لطفا وارد تنظیمات تصویر تلویزیون بشید( همان مسیری که قبلا برای motionflow عرض کرده بودم) و گزینه ی [Noise Reduction] را روی High و گزینه های MPEG Noise Reduction و Dot Noise Reduction را روی حالت Auto قرار بدین .در قسمت Advanced Settings نیز گزینه های Adv. Contrast Enhancer و Detail Enhancer را هم روی max یا high بذارین.
ببینید تغییری به وجود میاد .اگه درست نشد در صورت امکان با یه کابل HDMI هم تست کنید نتیجه را اعلام کنید .

بنده از تنظیمات تصویر روشن استفاده میکنم که توی این حالت تنظیمات پیشرفته فعال نیست
با یک کابل دیگه تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
ممنونم بابت راهنماییهای که کردید و پیگیریاتون

essi_1360
25-05-2015, 19:32
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من این تلویزیون رو یه هفته اس خریدم:sony kdl 48w 600b
دوستان اگه میشه به این سوالات من جواتب بدین ممنون میشم:
1هروقت یه فایل با کیفیت فول اچدی از یوتیوب میگیرم و با فلش پخش میکنم صدا نداره و وقتی کلیپ یا فیلم به لحظات پایانی نزدیک میشه صداش وصل میشه،فرمتهای پایین تر صدا داره و مشکلی نداره به نظرتون اشکالش از کجاس؟
2-اگر آپدیتش کنم میتونم ویدیوهای با کیفیت 4k رو هم نگاه کنم؟
3-آخرین نرم افزار رو از سایت سونی گرفتم و روی فلش ریختم ولی آپدیت نمیکنه،یعنی هیچ گزینه ای برای آپدیت از فلش ظاهر نمیشه که آپدیتش کنم،من اگه بخوام به نرم افزار داخل فلش دسترسی داشته باشم و روش اوکی کنم تا آپگرید بشه چجوری باید پیداش کنم توی تلویزیون؟چون وقتی میرم توی فلش فقط ویدیوها و عکسها هستن و نرم افزاری که ریختم دیده نمیشه...
4-میشه روی این تلویزیونها فیلترشکن نصب کرد اگه میشه چطوری؟چون من میخوام از یوتیوب استفاده کنم ولی به علت فیلتر بودن نمیتونم

دوستان اگه در این مورد تجربیاتی دارن خواهشن در اختیار من بذارن....
ممنون

peyman_2012
26-05-2015, 01:34
بنده از تنظیمات تصویر روشن استفاده میکنم که توی این حالت تنظیمات پیشرفته فعال نیست
با یک کابل دیگه تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
ممنونم بابت راهنماییهای که کردید و پیگیریاتون

خواهش میکنم دوست من کاری نکردم...:n16:
خب پس 3 تا گزینه ای که در قسمت اصلی تنظیمات وجود دارن را حتما تغییر بدین
با یه کابل دیگه هم تست بفرمایید
راستی این خطهای افقی و نویزها را فقط تو تصاویر اس دی دارید یا تو کانالهای اچ دی هم مشاهده میشند؟

peyman_2012
26-05-2015, 01:51
1هروقت یه فایل با کیفیت فول اچدی از یوتیوب میگیرم و با فلش پخش میکنم صدا نداره و وقتی کلیپ یا فیلم به لحظات پایانی نزدیک میشه صداش وصل میشه،فرمتهای پایین تر صدا داره و مشکلی نداره به نظرتون اشکالش از کجاس؟
3-آخرین نرم افزار رو از سایت سونی گرفتم و روی فلش ریختم ولی آپدیت نمیکنه،یعنی هیچ گزینه ای برای آپدیت از فلش ظاهر نمیشه که آپدیتش کنم،من اگه بخوام به نرم افزار داخل فلش دسترسی داشته باشم و روش اوکی کنم تا آپگرید بشه چجوری باید پیداش کنم توی تلویزیون؟چون وقتی میرم توی فلش فقط ویدیوها و عکسها هستن و نرم افزاری که ریختم دیده نمیشه...
4-میشه روی این تلویزیونها فیلترشکن نصب کرد اگه میشه چطوری؟چون من میخوام از یوتیوب استفاده کنم ولی به علت فیلتر بودن نمیتونم

ممنون

سلام
ممنونم .. مبارکتون باشه ..
1- برای دانلود با رزولوشن 1080p از سابت زیر استفاده کنید. مدتیست که امکان دانلود ویدئوهای فول اچ دی از طریق IDM و خود یوتیوب وجود ندارد و این ویدئوها بدون صدا دانلود میشوند. اگر از این سایت استفاده کنید دیگه مشکل عدم وجود صدا را نخواهید داشت .
2- بله با آخرین نرم افزار موجود پخش کلیپهای 4k نیز امکان پذیر است .
3 -کافیه فقط فایلی را که دانلود کرده اید از حالت فشرده خارج اش کنید و فولدر مربوطه را روی فلش بریزید و به تلویزیون وصلش کنید .بعد از چند ثانیه پیشنهاد به روز رسانی نرم افزار روی صفحه ظاهر میشود .دقت کنید که فایل اصلی را همراه با فولدرش روی فلش کپی کنید .
4 -روی تلویزیون تا اونجایی که من اطلاع دارم خیر نمیشه برنامه ف*لتر شکن نصب کرد اما با استفاده از مودم هایی که امکان ست کردن v*p*n را داشته باشند میتوانید به یوتیوب دسترسی داشته باشید .

farhad10
26-05-2015, 08:46
خواهش میکنم دوست من کاری نکردم...:n16:
خب پس 3 تا گزینه ای که در قسمت اصلی تنظیمات وجود دارن را حتما تغییر بدین
با یه کابل دیگه هم تست بفرمایید
راستی این خطهای افقی و نویزها را فقط تو تصاویر اس دی دارید یا تو کانالهای اچ دی هم مشاهده میشند؟
خیر دوست عزیز توی تصاویر اچ دی مشکلی ندارم
البته اونی هم که میگم توی همه تصاویر نیست تیک زدنه
مثلا توی کانال جم تراول زیاد میبینم

essi_1360
26-05-2015, 21:04
سلام
ممنونم .. مبارکتون باشه ..
1- برای دانلود با رزولوشن 1080p از سابت زیر استفاده کنید. مدتیست که امکان دانلود ویدئوهای فول اچ دی از طریق IDM و خود یوتیوب وجود ندارد و این ویدئوها بدون صدا دانلود میشوند. اگر از این سایت استفاده کنید دیگه مشکل عدم وجود صدا را نخواهید داشت .
2- بله با آخرین نرم افزار موجود پخش کلیپهای 4k نیز امکان پذیر است .
3 -کافیه فقط فایلی را که دانلود کرده اید از حالت فشرده خارج اش کنید و فولدر مربوطه را روی فلش بریزید و به تلویزیون وصلش کنید .بعد از چند ثانیه پیشنهاد به روز رسانی نرم افزار روی صفحه ظاهر میشود .دقت کنید که فایل اصلی را همراه با فولدرش روی فلش کپی کنید .
4 -روی تلویزیون تا اونجایی که من اطلاع دارم خیر نمیشه برنامه ف*لتر شکن نصب کرد اما با استفاده از مودم هایی که امکان ست کردن v*p*n را داشته باشند میتوانید به یوتیوب دسترسی داشته باشید .
پیمان جان ممنون داداش گلم طبق دستورت عمل کردم تونستم آپدیتش کنم....
رزولوشن1920*1080 رو پخش می کنه ولی فرمتهای 4k رو خیر هنوز پخش نمی کنه....
در مورد صدا درست فرمودین وقتی مستقیم از یوتیوب دانلود می کنم صدا نداره ولی وقتی با اون سایتی که فرمودین دانلود می کنم صدا مشکلی نداره....
نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم خیلی لطف کردی داداش عزیزم

rznrz06
26-05-2015, 22:15

ممنون
درود
1-از یوتیوب میخوایید دانلود کنید شیلترشکن رو بصورت NEXTVPN نصب و روشن کنید،ولی اگه میخوایید استریم ببینید بصورت کریوو نصب و روشن کنید.مشکل حل میشه.
2-تلویزیون شما حداکثر کیفیت پخش FULL HD 1080P رو ساپورت میکنه،بالاتر خیر. حتی اگه 4K TV داشته باشید با چه پلیری میخوایید محتوای 4K رو پخش کنید؟
3-دوست عزیز توضیح دادند.
4-شما میتونید با لپتاپ کریوو شر کنید.

XPERIA Z3

essi_1360
26-05-2015, 22:58
درود
1-از یوتیوب میخوایید دانلود کنید شیلترشکن رو بصورت NEXTVPN نصب و روشن کنید،ولی اگه میخوایید استریم ببینید بصورت کریوو نصب و روشن کنید.مشکل حل میشه.
2-تلویزیون شما حداکثر کیفیت پخش FULL HD 1080P رو ساپورت میکنه،بالاتر خیر. حتی اگه 4K TV داشته باشید با چه پلیری میخوایید محتوای 4K رو پخش کنید؟
3-دوست عزیز توضیح دادند.
4-شما میتونید با لپتاپ کریوو شر کنید.

XPERIA Z3
یعنی مشکل صدا فقط به خاطر فیلترشکن و دانلود منیجره و بر فرض اگه از سایتی که فیلتر نباشه ویدیوی فول اچدی دانلود کنم مشکل صدا نخواهم داشت؟راستی بعضی جاها دیدم با آپدیت جدید قابلیت ضبط شدن در این نوع تلویزیون ظاهر میشه واقعیت داره؟
ممنون از توجه وتوضیختون

peyman_2012
27-05-2015, 00:35
پیمان جان ممنون داداش گلم طبق دستورت عمل کردم تونستم آپدیتش کنم....
رزولوشن1920*1080 رو پخش می کنه ولی فرمتهای 4k رو خیر هنوز پخش نمی کنه....
در مورد صدا درست فرمودین وقتی مستقیم از یوتیوب دانلود می کنم صدا نداره ولی وقتی با اون سایتی که فرمودین دانلود می کنم صدا مشکلی نداره....
نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم خیلی لطف کردی داداش عزیزم

خواهش میکنم عزیز
من شخصا تست نکردم اما طبق ریلیز نوتی که در آخرین آپدیت تلویزیون( PKG2.294GAA ) عنوان شده قابلیت پخش کلیپ های 4k وجود داره با این مضمون که که عملکرد و کارایی پخش 4k از طریق USB بهبود یافته

Sony has designed the BRAVIA® Televisions software update process to be customer friendly. This software update version PKG2.294GAA provides the following benefits:

Improvements over earlier version:

Improves the performance of 4K playback by USB.
Improves usability of USB HDD recorded title management.
Improves general performance of TV.

فقط کلیپهای 4k با رزولوشن واقعی در این تلویزیون ها امکان پخش ندارند و به صورت 1080p پخش میشوند
قربان شما کاری نکردم . :n16:

peyman_2012
27-05-2015, 00:43
خیر دوست عزیز توی تصاویر اچ دی مشکلی ندارم
البته اونی هم که میگم توی همه تصاویر نیست تیک زدنه
مثلا توی کانال جم تراول زیاد میبینم

حدس میزدم تو تصاویر اچ دی این مشکل را نداشته باشید
کانال های خبری مثل france 24 , bloomberg و bbc world را هم چک کنید ببینید روی اینها نویز دارید یا خیر ؟
شاید مشکل از یه شبکه خاص باشه :n17:

asd111
29-05-2015, 18:46
سلام
دوستان KDL-42W828B رو وقتی به wifi وصل کردم و نصفه نیمه اپدیت کرد باعث شد هنگ کنه که با راهنمایی دوستان من هم اخرین اپدیت رو از سایت سونی ریختم و درست شد ولی بعد از اپدیت دیگه نمی تونم از تصویر در تصویر به صورت دو تیونره یعنی از یه سورس مثل tv استفاده کنم انگار که یکی از تیونرهاش غیر فعال شده از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟

mohsen_hot20
29-05-2015, 19:22
سلام
tv800b42هر زمان برقش قطه بشه چیدمان کانالهاش بهم میخوره خودش دوباره کانالها تنظیم میکنه ایا راهی
منطورم گیرنده دیجیتالش برای این مسیله وجود داره ممنون

m.shahi
02-06-2015, 14:23
سلام به همه دوستان و تشکر از دوستانی که پاسخ سوالات قبلیمو دادن
حداکثر تا 2500 یا یکم کمتر یه تی وی 42اینچ برای اتاق خواب از بانه میخوام بگیرم البته اگر اون چیزایی که میخوام داشته باشه سایزش یکم کمتر بود هم اشکالی نداره
چیزایی که برام مهمه به ترتیب اهمیت
1-کیفیت تصویر
2-سه بعدی بودن در درجه دوم برام مهمه و سه بعدیش خوب باشه
3-روون باشه راستی گیرنده داخلی داشته باشه
4-برای بازی نسبتا خوب باشه چون گاهی بازی میکنم
5-چون بدون گارانتی میگیرم احتمال خرابیش کم باشه

w600 میگفتن خرابی داره و تنبله. ub830 ال جی 4k بود با قیمت کملا مناسب ولی بعضیا میگن دور اجسام هاله وجود داره و در تصاویر فوتبال هم مشکل داره
w800 رو میگن سه بعدیش بدرد نمیخوره البته w804 یا 805 قبلا بود که فکر میکنم بهتر بودن ولی الان W800a و W800b هست که نمیدونم کدوم بهتره

برند هایی که دوست دارم به ترتیب: سونی فیلیپس پاناسونیک ال جی توشیبا سامسونگ البته بصورت کلی چون بعضی مدلا ممکنه برتر باشن تو یه برند پایین تر
میدونم تاپیک مربوط به سونیه ولی اگه میشه اینبار رو استثنا قائل بشید چون جاییه که بهش اعتماد دارم و خیالم راحت تره

ممنون

essi_1360
03-06-2015, 00:56
دوستان طریقه ضبط کردن از روی تلویزیون بروی فلش چجوریه میشه توضیح بدین؟
تلویزیون sony kdl 48w 600b

m.shahi
05-06-2015, 02:53
سلام به همه دوستان و تشکر از دوستانی که پاسخ سوالات قبلیمو دادن
حداکثر تا 2500 یا یکم کمتر یه تی وی 42اینچ برای اتاق خواب از بانه میخوام بگیرم البته اگر اون چیزایی که میخوام داشته باشه سایزش یکم کمتر بود هم اشکالی نداره
چیزایی که برام مهمه به ترتیب اهمیت
1-کیفیت تصویر
2-سه بعدی بودن در درجه دوم برام مهمه و سه بعدیش خوب باشه
3-روون باشه راستی گیرنده داخلی داشته باشه
4-برای بازی نسبتا خوب باشه چون گاهی بازی میکنم
5-چون بدون گارانتی میگیرم احتمال خرابیش کم باشه

w600 میگفتن خرابی داره و تنبله. ub830 ال جی 4k بود با قیمت کملا مناسب ولی بعضیا میگن دور اجسام هاله وجود داره و در تصاویر فوتبال هم مشکل داره
w800 رو میگن سه بعدیش بدرد نمیخوره البته w804 یا 805 قبلا بود که فکر میکنم بهتر بودن ولی الان W800a و W800b هست که نمیدونم کدوم بهتره

برند هایی که دوست دارم به ترتیب: سونی فیلیپس پاناسونیک ال جی توشیبا سامسونگ البته بصورت کلی چون بعضی مدلا ممکنه برتر باشن تو یه برند پایین تر
میدونم تاپیک مربوط به سونیه ولی اگه میشه اینبار رو استثنا قائل بشید چون جاییه که بهش اعتماد دارم و خیالم راحت تره

ممنون
هنوز منتظر پاسخ دوستان هستم
راستی W828 بهتره یا ٌ800؟ تو سایز 42

essi_1360
15-06-2015, 06:45
کسی نبود جواب مارو بده؟ ممنون میشم
طریقه ضبط کردن از روی تلویزیون بروی فلش چجوریه میشه توضیح بدین؟

MAHY@R
15-06-2015, 10:50
سلام موقعی که میخوام فلش رو به یو اس بی بزنم تصویر کانالی که در حال پخش هست چند ثانیه بهم میریزه بعد درست میشه موقع جدا کردنشم همینطوری میشه میخواستم بدونم طبیعیه.
راه خاصی واسه اتصال یا جدا کردن فلش وجود داره مثل کامپیوتر سیفتی ریمو نداره؟

amahdavi2004
16-06-2015, 14:53
کسی نبود جواب مارو بده؟ ممنون میشم
طریقه ضبط کردن از روی تلویزیون بروی فلش چجوریه میشه توضیح بدین؟

آن چه در مورد 50 W800b من می دانم: اولاً باید روی استرالیا تنظیم شود؛ ثانیاً روی فلش و هارد 64 گیگ به بالا ضبط می کند؛ ثالثاً باید در منوی Home شما هارد یا فلش را تعریف و فرمت کنید رابعاً هارد و فیلم ضبط شده فقط توسط خود tv قابل استفاده خواهد بود خامساً امکان به درد بخوری نیست.

RAMINET
22-06-2015, 23:09
دوستان من یک سوال داشتم:

با خریدن یک سینمای خانگی شامل بلوری سه بعدی ،میشه مشکل زیرنویس فارسی سونی و همچنین کیفیت بد 3D اون رو حل کرد؟ اصلا کیفیت 3D مربوط به خوده پنل تلویزیون است یا با خریدن بلوری مناسب حل میشه؟
ممنون

RAMINET
22-06-2015, 23:10
دوستان من یک سوال داشتم:

با خریدن یک سینمای خانگی شامل بلوری سه بعدی ،میشه مشکل زیرنویس فارسی سونی و همچنین کیفیت بد 3D اون رو حل کرد؟ اصلا کیفیت 3D مربوط به خوده پنل تلویزیون است یا با خریدن بلوری مناسب حل میشه؟
ممنون

mohsen_hot20
23-06-2015, 08:46
دوستان اپدیت جدید برای w800b42اومده من دان کردم تو usbریختم برای ابدیت ولی تی وی هیچ عکسالعملی نشون نمیده دوستان دلیلش نمیدونم قبلا با همین usbورژن قبلی رو ریختم

RAMINET
23-06-2015, 14:47
دوستان اپدیت جدید برای w800b42اومده من دان کردم تو usbریختم برای ابدیت ولی تی وی هیچ عکسالعملی نشون نمیده دوستان دلیلش نمیدونم قبلا با همین usbورژن قبلی رو ریختم

من از یه مغازه دار الان پرسیدم گفت این ابدیت جدید سونی مشکل زیرنویس فارسی رو حل کرده و میشه زیرنویس فارسی رو دید
صحت داره دوستان؟

RAMINET
23-06-2015, 14:50
دوستان من یک سوال داشتم:

ممنون
کسی جواب نمیده؟!

A3090
24-06-2015, 23:00
سلام دوستان،
من هم مشکل آپدیت ورزن جدید رو دارم. از روی USB اپدیت نمیشه!
لطفا راهنمایی بفرمایید.

RAMINET
25-06-2015, 23:31
یه گروه متروکه و بی فایده !
ما که یه 55h7790 برداشتیم خیلی هم از سونی سرتر

salehi.com
26-06-2015, 11:31
کسی جواب نمیده؟!

سلام
عرض کنم خدمت شما، اصل کار خود پنل تلوزیون هست. بنابراین اگر در تست های انجام شده گفته شده که کیفیت 3D این مدل خوب نیست، پس واقعا خوب نیست و با خرید بلوری پلیر و ... هم کاری نمیشه کرد! مثلا مدل w800b در سایت Rtings نمره 6/10 رو گرفته که نمره خوبی برای 3D نیست. تنها موردی که شما می تونین با خرید بلوری بهبود ببخشین، افزایش رزولشن هست. بلوری برای هر کدوم از چشم ها(چپ و راست) تصویر 1080 میفرسته...

راجع به زیرنویس هم، اگر مسولیت Decode کردن زیرنویس با TV باشه، تا این لحظه برای فارسی مشکل داره، ولی خب اگه خود پلیر متصل به تلوزیون این مسولین رو به عهده داشته باشه و زیرنویس رو رندر کنه روی تصویر، قطعا مشکلی نداره خوب!!

من از یه مغازه دار الان پرسیدم گفت این ابدیت جدید سونی مشکل زیرنویس فارسی رو حل کرده و میشه زیرنویس فارسی رو دید
صحت داره دوستان؟

برای w600b آخرین ورژن نرم افزار رو الان نصب کردم ولی باز هم مشکل زیرنویس حل نشده بود. به نظر من این مشکل نیست، بلکه سیاست خاص سونی هست! و الا اصلا هیچ کار سختی نیست که Decode کردن فارسی رو هم اضافه کنن!

سلام دوستان،
من هم مشکل آپدیت ورزن جدید رو دارم. از روی USB اپدیت نمیشه!
لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوستان لطفا گام به گام مراحل ذکر شده در لینک زیر رو برید، باید جواب بگیرید، من همین الان برای تلوزیون مدل w600b دانلود و نصب کردم. قائدتا نباید برای w800b هم مشکلی باشه!

یه گروه متروکه و بی فایده !
ما که یه 55h7790 برداشتیم خیلی هم از سونی سرتر

دوست عزیز مبارک باشه
خود کمپانی سونی مدل های 2014 رو از خط تولید خارج کرده، بعد اونوقت شما از بچه های تاپیک توقع پاسخگویی دارید! اینجا کسی از کمپانی پول نمیگیره، اگر هم سوالی پاسخ داده میشه از روی علاقه است. بنابراین شایسته نیست که این همه سوال پاسخ داده شده رو نادیده بگیرید. ممکنه کسی برای سوال شما پاسخی نداشته باشه، خب چیکار میشه کرد! از کجا پاسخ سوال شما رو بیاره وقتی خودش هم نمی دونه؟ با این وجود من می دونم خیلی از دوستان برای یافتن پاسخ تحقیق هم می کنن تا بلکه بتونن کار یه بنده خدایی رو راه بندازن...

RAMINET
26-06-2015, 19:31
ممنون جناب صالحی. از بس دیر جواب کسی رو میدن ادم بیخیال میشه
به هر حال من همه جوانب رو در نظر گرفتم و 7790 رو برداشتم که البته بیشترین امتیاز یعنی 8.5 رو از سایت معروف rtings.com گرفته

salehi.com
26-06-2015, 23:39
ممنون جناب صالحی. از بس دیر جواب کسی رو میدن ادم بیخیال میشه
به هر حال من همه جوانب رو در نظر گرفتم و 7790 رو برداشتم که البته بیشترین امتیاز یعنی 8.5 رو از سایت معروف rtings.com گرفته

واقعیتش من حواسم نبود که از اون 5 پست 3 تاش متعلق به شماست! ولی خب جواب سوال های قبلی شما می تونه برای بقیه هم مفید باشه.
به هرحال اینجور که مشخصه خودتون کامل تحقیق کردین، بنابراین حتما خرید خوبی رو انجام دادین، البته من مدل شما رو توی سایت مذکور ندیدم ولی خب مدل های مشابه تو همون سری امتیاز بسیار خوبی کسب کردن.

RAMINET
27-06-2015, 01:07
واقعیتش من حواسم نبود که از اون 5 پست 3 تاش متعلق به شماست! ولی خب جواب سوال های قبلی شما می تونه برای بقیه هم مفید باشه.
به هرحال اینجور که مشخصه خودتون کامل تحقیق کردین، بنابراین حتما خرید خوبی رو انجام دادین، البته من مدل شما رو توی سایت مذکور ندیدم ولی خب مدل های مشابه تو همون سری امتیاز بسیار خوبی کسب کردن.
بله اسم اسیایی اون 7790 است اما با نام h7150 در امریکا و h7000 در اروپا تولید میشه که در سایت 7150 در مدل های 2014 قابل مشاهده است

mohsen_hot20
27-06-2015, 14:11
دوستان لطفا گام به گام مراحل ذکر شده در لینک زیر رو برید، باید جواب بگیرید، من همین الان برای تلوزیون مدل w600b دانلود و نصب کردم. قائدتا نباید برای w800b هم مشکلی باشه!

ابدیت قبلی مشکلی نبود ولی این ابدیت جدید مشکل داره ریختم تو usbولی عکس العملی نشون نمیده

A3090
01-07-2015, 22:14

ابدیت قبلی مشکلی نبود ولی این ابدیت جدید مشکل داره ریختم تو usbولی عکس العملی نشون نمیده

برای من هم همین مشکل هست. هر کاری میکنم آپدیت نمیشه!
42 W800B

salehi.com
02-07-2015, 15:49
متاسفانه فعلا امکان تست برای مدل W800 برام فراهم نیست. ولی خب، اگر از فلش مموری و فایل دانلود شده مطمئن هستین، احتمالا مشکل از ساختار خود فایل باشه.
البته من که تو این چند وقته چیز خاصی از آپدیت کردن نصیبم نشده!

Sent from my HTC One using Tapatalk

A3090
07-07-2015, 15:47
مشکل آپدیت W800B حل شد.
مشکل از فایل دانلود شده بود. فایل را دوباره دانلود کنید.

mohsen_hot20
08-07-2015, 19:23
مزیت این ابدیت جدید دوستان میدونند چیه؟

MAHY@R
09-07-2015, 15:22
سلام موقعی که میخوام فلش رو به یو اس بی بزنم تصویر کانالی که در حال پخش هست چند ثانیه بهم میریزه بعد درست میشه موقع جدا کردنشم همینطوری میشه میخواستم بدونم طبیعیه.
راه خاصی واسه اتصال یا جدا کردن فلش وجود داره مثل کامپیوتر سیفتی ریموو یا همچین چیزی نداره؟

جواب مارو هم اگه کسی میدونه بگیه.

استاد شیفو
09-07-2015, 22:44
دوستان تلویزیون 2015 جدید W800C وارد بازار شده . البته فعلا در بانه .

سیستم عامل اندروید هم داره.

کیفیت تصویرش بسیار بهتر از تلویزین W800B هست .

قیمتش هم کمی از w800B بیشتره . و امتیاز بالاتر از W800B گرفته .

mina1358
19-07-2015, 00:32
سلام خوبین؟
شرمنده چندتا سوال داشتم
ما یه تلویزیون w800b42 داریم ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه میخواتسم اگه زحمتی نیست بفرمایید چجوری وصل شم؟
2- با توجه به اینکه گزینه بلوتوث داره چرا بلوتوث بهش وصل نمیشه؟
3- چجوری اپدیتش کنم؟
ممنون میشم جوابمو بدین

akbarnet
21-07-2015, 12:10
دوستان تلویزیون 2015 جدید W800C وارد بازار شده . البته فعلا در بانه .

سیستم عامل اندروید هم داره.

کیفیت تصویرش بسیار بهتر از تلویزین W800B هست .

قیمتش هم کمی از w800B بیشتره . و امتیاز بالاتر از W800B گرفته .

وارد شده ؟ قیمت دارید؟

hamidlee
25-07-2015, 03:28
سلام بر دوستان خوب تلویزون های سونی ابدیت می شود نه از طریق وای فای بلکه شما باید از خود سایت سونی ابدیت مربوطه به مدل تلویزیون خودتونو بگیرید البته توجه داشته باشید که باید مربوط به اسیا رو بگیرید

در مورد کیفیت تلویزون سونی باید بگم که واقعا عالی هست ولی درسته رابطه کاربری نسبت به ال جی وسامسونگ کمی سخت تر است اما از نظر کیفیت اگر تنظیمات مربوط به تصویر را درست انجام بدهید بسیار عالی است

در مورد حل زیر نویس من به شما یک توصیه دارم البته کمی حوصله می خواهد کمی زمان در اول شما برنماه mezzmo v, دانلود کنید بعدز دانلود در sefe mod ان را کرک کنید بعد از این کار وارد برنامه شید قسمت زیر نویس را انتخاب کنید در انجا زیر نویس روی فارسی قراردا ده و وکد ان را utf8 کنید در ان قسمت می توانید حتی رنگ زیر نویس را عوض کیند حال فیلم های که در هارد خود دارید را زیر نویس هر کدام را به UTF8 کنید با استفاده از برنامه NOTPAD وبعد با برنامه MKVMARG به هم بچسبانید حال سراغ برنامه MEZZMO بروید فیلم مربوطه درقسمت ADD TO LABERITY ,وارد کنید وبعد تلویزون خود را روشن کنید دقت داشته باشید وای فای دستگاه روشن باشد تا برنامه MEZZMO تلویزیون شما بشناسد بعد با کنترل وارد قسمت MENO تلویزون شوید مدیاذ سروور را انتخاب کنید در انجا لوگوی برنماه MEZZMO نمایان می شود حال بایداز طریق تلویزیون وارد شوید وفیلمی ADDکرده بودید در قسمت مشاهده می کنید روی فیلم کلید کنید ولذت ببرید

با پوزش از دوستان یاد م رفت بگم برنامه MEZZMO یک نرم افزار مدیا سروری هست و بسیا قوی با کیفیت بالا من بسیاری از این نرم افزارها کار کردم تنها نرم افزاریکه زیر نویس را روی تلویزون های سونی البته با فرمت SRT یا IDX با کد UTF 8 Kنمایش می دهد همین بر نامه هست ناگفته نماند که شما باید یا از طریف کابل یا وای فای به تلویزون را به مودم وصل کرده که دستگاه با کا مپوتر یا لپ تاب شبکه شود
امید وارم که با کمی صبر از این برنامه لذت ببرید چون من خودم دارم لذت میبرم فقط کمی تنظیمات داره که راحته یاد تون نره گه حتما بر نامه رو در SEFE MODE کرک کنید وبعد از کرک تیک ابدیت بر نماه رو بردارید می خواستم نمایی از برنماه رو قرار بدم نشد یا حق خدا پشت پنا هتون

pam
05-08-2015, 17:31
با سلام دوستان کسی مدل 55 w800b را خریداری کرده و اطلاعی داره که ایا w800a بهتره یا w800b چون من مدل a دارم میخوام بفروشم و سایز 55 اینچشو بخرم راسته میگن کیفیت تصویر w800b خوب و عالیه

pam
06-08-2015, 12:08
با سلام دوستان من مدل w800b خریدم و از نظر تصویر بسیار با کیفیت هست فقط مشکلی که دارم این هست که بزرگشو خریدم اگر کسی تصمیم داشت از این مدل 55 اینچشو بخره بیاد من بهش بدم چون 55 واقعا بزرگه و بدرد خونه 60 متری نمیخوره
یا اگر کسی سایز کوچکترشو داشت معاوضه هم میکنم

- - - Updated - - -

با سلام دوستان من مدل w800b خریدم و از نظر تصویر بسیار با کیفیت هست فقط مشکلی که دارم این هست که بزرگشو خریدم اگر کسی تصمیم داشت از این مدل 55 اینچشو بخره بیاد من بهش بدم چون 55 واقعا بزرگه و بدرد خونه 60 متری نمیخوره

استاد شیفو
07-08-2015, 10:45

- - - Updated - - -

منم خونم 70 متری هست . نمیدونم چی کار کنم . 55 بخرم یا 50 اصلا نمیدونم چه سایزی به درد خونه ما میخوره .

قصد خودم 55 هست :n03:

- - - Updated - - -

amahdavi2004
08-08-2015, 17:05
شما چند خریدی؟

akbarnet
08-08-2015, 17:08
با سلام دوستان کسی مدل 55 w800b را خریداری کرده و اطلاعی داره که ایا w800a بهتره یا w800b چون من مدل a دارم میخوام بفروشم و سایز 55 اینچشو بخرم راسته میگن کیفیت تصویر w800b خوب و عالیه

كدوم شهر هستيد قيمت مد نظرتونون برام پخ كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

howhow
13-08-2015, 17:47
سلام میخوام مدل kdl48600w رو بخرم (بدون گارانتی و از بندر گناوه)
بدون گارانتی چقدر بهم بدن خوبه؟؟
واینکه مدل بدون گارانتیش ----- داخلی (ماه-واره)داره؟(مهمترین فاکتور خریدم داشتنشه)
استفاده م برای خونس و بودجمم حدود 2500

pam
13-08-2015, 18:01
ببخشید من چند روزی نبودمدوستان میدونم تاپیک مناسب نیست اما بنظر اساتید این مدل سونی همین 800 بی بهتره یا فیلیپس 8209 ببخشیدا ممنون کسی تجربشو بگه

howhow
13-08-2015, 18:39
سلام میخوام مدل kdl48600w رو بخرم (بدون گارانتی و از بندر گناوه)
بدون گارانتی چقدر بهم بدن خوبه؟؟
واینکه مدل بدون گارانتیش ----- داخلی (ماه-واره)داره؟(مهمترین فاکتور خریدم داشتنشه)
استفاده م برای خونس و بودجمم حدود 2500

آقا این مدلو قیمت کردم با ماهواره 2200 بهم میده فک کنم خیلی خوبه اره؟؟
چرا هیچکس جواب نمیده :n37:
یه راهنمایی میخوام درباره ماهوارش نکته خاصی نداره؟؟؟

استاد شیفو
13-08-2015, 18:45
ببخشید من چند روزی نبودمدوستان میدونم تاپیک مناسب نیست اما بنظر اساتید این مدل سونی همین 800 بی بهتره یا فیلیپس 8209 ببخشیدا ممنون کسی تجربشو بگه

سونی بهتره

فیلیپس منو هاش اکثرا هنگ میکنه

فارسی نداره

تاخیر در تعویض کانال داره

داغ میکنه پنلش

تعمیر کار تو ایران نداره

howhow
18-08-2015, 19:24
سلام تلویزیونم مدله kdl-48w605b هستش دوستان اگه لطف کنن به سوالام جواب بدن ممنون میشم چون تاحالا هوشمند نداشتم:

1-چجوری براش برنامه دانلود کنم؟(اصلا میشه؟؟) الان تو خودش یه برنامه photo frame و media player هست مرورگر خودشم اپراس که خیلی ضعیفو کنده
خودش حافظه داره؟؟چجوریاس این تلویزیونای هوشمند
2-مثل تی وی های سامسونگ براش برنامه های باحال فارسی نیست؟
3-منو فارسی نمیشه اضافه کنم بهش؟؟(آپدیتم کردم اما اضافه نشد...)
4-تو تنظیمات یه گزینه داره به اسم scart mode on/off این چیه؟ چون میزنمش چراغش از سبز رنگ به قرمز تبدیل میشه!!

نهایتا من بخاطر رسیورش خریدم که خوب بودو جواب داد الان به دیوار وصلش کردم و از شر ----- خلاص شدم...
اما واقعا انتظارم این بود یکم آپشنای بیشتر داشته باشه..یا حداقل بشه 4 تا برنامه باحاال ریخت روش که انگار نمیشه یا من بلد نیستم

pouya nik
24-08-2015, 22:17
سلا خدمت همه ی دوستان
بنده بعد از تحقیق برای خرید تلویزیون و با توجه به در نظر گرفتن سقف بودجه و اولویت دادن به وضوح تصویر به مدل های w600B-w800b-w828Bرسیدم
و در نهات با بررسی این سه اندازه ی 42 اینچیه مدل w828Bرو مناسب تر دونستم ...
حالا سوالی ک دارم ب اینه ک نظرتون در مورد این سه مدل چیه ؟؟؟ ب نظرت بین این سه تا بهترین گزینه کدومه ؟؟؟ معایب و بدی های 828 چیه ؟؟؟؟؟؟

در نهایت اگ ب جز این سه مدل پیشنهادهای دیگه ای دارید خواهشا بگید ... بودجم هم تقریبا 2500 هستش

از همه ممنونم

shahriyar ps4
25-08-2015, 11:31
سلام دوست عزیز
بین این سه مدل w600b بهترین انتخابه
سونی اصلاً تلوزیون ر ی س ی و ر دار نمی زنه و w828 b و w800 b 42 اینچ صفحه نمایش ساخت ال جی هستش
اما w600b ساخت سونی

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
سونی اصلاً تلوزیون ر ی س ی و ر دار نمی زنه و w828 b و w800 b 42 اینچ صفحه نمایش ساخت ال جی هستش
اما w600b ساخت سونی

gilane-ma
26-08-2015, 10:03
با سلام دوستان میشه فیلم های تو pc رو تو تلویزیون w800bدید

pouya nik
26-08-2015, 15:08
سلام دوست عزیز
اما w600b ساخت سونی

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز
اما w600b ساخت سونی

ممنون از پاسختون دوست عزیز ...
به نظرتون 3دی بودن و گیرنده ی جهانی داشتن 828 ک تو سایت های مختلف خوندم ک راضی بودن از ر س ی و ر و داشتن SimulView و چندین امکاناته دیگر ... آدم رو وسوسه میکنه ک 828 رو انتخاب کنه در مقابل 600 فقط از نظر صفحه ی نمایش بزرگتر است ....

خود شما هر دوتا مدلو کنار هم دید ؟؟؟ ینی وضوح و کیفیت تصویرشون خیلی با هم متفاوته ؟؟؟
از نظر اعداد و ارقام ک یکی هستن وبرعکس باید 828 کیفیت تصویریه بهتری با توجه ب اینچ کمترش داشته باشه ....

gilane-ma
27-08-2015, 08:08
هرکاری میکنم نمی تونم وای فای تلویزیون رو تو pc ببینم

howhow
28-08-2015, 15:19
ممنون از پاسختون دوست عزیز ...
به نظرتون 3دی بودن و گیرنده ی جهانی داشتن 828 ک تو سایت های مختلف خوندم ک راضی بودن از ر س ی و ر و داشتن SimulView و چندین امکاناته دیگر ... آدم رو وسوسه میکنه ک 828 رو انتخاب کنه در مقابل 600 فقط از نظر صفحه ی نمایش بزرگتر است ....

خود شما هر دوتا مدلو کنار هم دید ؟؟؟ ینی وضوح و کیفیت تصویرشون خیلی با هم متفاوته ؟؟؟
از نظر اعداد و ارقام ک یکی هستن وبرعکس باید 828 کیفیت تصویریه بهتری با توجه ب اینچ کمترش داشته باشه ....

من w680b 48 گرفتم با ر س ی و ر داخلی خیلی راضیم تو این 2 هفته...(تنظیمش راحته ر س ی و ر ش)
فقط مشکلش اینه که هنوز نمیدونم چجوری میشه بجز این 4 تا برنامه که روش هست روش برنامه نصب کنم...(تو همه عکسا تو اینترنت کلی برنامه روشون نصبه...)

gilane-ma
04-09-2015, 14:52
دوبار دانلود کردم هربار اندازه فایل یه چیزی هستش؟

gilane-ma
19-09-2015, 11:49
اینجا قدیما سوال جواب میدادن؟

استاد شیفو
19-09-2015, 12:14
من w680b 48 گرفتم با ر س ی و ر داخلی خیلی راضیم تو این 2 هفته...(تنظیمش راحته ر س ی و ر ش)
فقط مشکلش اینه که هنوز نمیدونم چجوری میشه بجز این 4 تا برنامه که روش هست روش برنامه نصب کنم...(تو همه عکسا تو اینترنت کلی برنامه روشون نصبه...)

سلام

نصب برنامه :

به صورت تصویریو مرحله به مرحله آموزش داده . فقط اگر نشد و ارور داد از ..ر شک.ن و یا وی پی ان استفاده کن .

--------

فیلم آموزش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shahab_f
22-09-2015, 18:07
دوستان چرا لیست اپ های تلویزیون W800B اینقدر کمه؟ آیا باید آپدیت بشه؟ وقتی روی آپدیت کلیک میکنم ارور میده فکر میکنم مشکل از فيـلترینگ باشه چون به وای فای وصله و میشه باهاش سایت باز کرد.
سوال دوم اینکه من یک وبکم usb دارم اما تلویزیون نمیشناسدش (برای اسکایپ) و همچنان میگه وبکم وصل کن.
با تشکر

bas ali
22-09-2015, 18:40
دوستان چرا لیست اپ های تلویزیون W800B اینقدر کمه؟ آیا باید آپدیت بشه؟ وقتی روی آپدیت کلیک میکنم ارور میده فکر میکنم مشکل از فيـلترینگ باشه چون به وای فای وصله و میشه باهاش سایت باز کرد.
سوال دوم اینکه من یک وبکم usb دارم اما تلویزیون نمیشناسدش (برای اسکایپ) و همچنان میگه وبکم وصل کن.
با تشکر

دوست عزیز لطفا از کیفیت تصویرش بگو
تصاویر غیر اچ دی ما.هواره کیفیتش چطوره ؟ تلویزیون ایران چطور؟
این اپلیکیشن ها هم بنظرم الکیه وگرنه کاربرد تلویزیون دیدن هست ، و نه نصب اپلیکیشن و اینترنت

shahab_f
23-09-2015, 15:17
دوست عزیز لطفا از کیفیت تصویرش بگو
تصاویر غیر اچ دی ما.هواره کیفیتش چطوره ؟ تلویزیون ایران چطور؟
این اپلیکیشن ها هم بنظرم الکیه وگرنه کاربرد تلویزیون دیدن هست ، و نه نصب اپلیکیشن و اینترنت
تلویزیون تو خونه ی پدر مادرم بنابراین زیاد استفاده نمیکنم ازش. اما کیفیتش خوبه٬ اما بغل سایر تلویزیون ها ندیدم که بخوام نظر بدم. راستش به نظرم وقتی از منابعی مثل تلویزیون دیجیتال و ریسیور استفاده میکنی که فرستنده خیلی کیفیت بالایی نداره تفاوت بین تلویزیون ها کمه. در ضمن تنظمیات تصویرش اینقدر زیاده که هر مدل کیفیتی بخوای ارائه میده. مشکلی که باهاش دارم یکی اینه که وقتی تلویزیون ایران رو نگاه میکنی وقتی کانال رو عوض میکنی بین ۳ الی ۵ ثانیه مکث هست و طول میکشه تا تصویر بیاد!!! دوم اینکه روی کنترل ظاهرا دکمه ای نداره که کانال ها به صورت لیست بیاد٬ باید بری توی home و اونجا بری لیست کانال ها
در ضمن منوهاش کند اند.
اپلیکشن هم ۴ تا داره٬ باید بیشتر باشه برای چی داره اصلا؟ سامسونگ جی ال ویز و غیره داره...

shahab_f
23-09-2015, 22:05
با تشکر
این قضیه وبکم رو کسی نمیدونه؟

bas ali
03-10-2015, 12:30
امروز سایت سونی خاورمیانه رو دیدم ، سری C این تلویزیون ها توی سایت معرفی شده بودن . سیستم عاملشون اندرویید بود . احتمالا با نصب نرم افزار mx player روی تلویزیون مشکل زیرنویس و پخش فرمت های مختلف هم حل میشه :n07:

Mehrdad092000
04-10-2015, 02:37
امروز سایت سونی خاورمیانه رو دیدم ، سری C این تلویزیون ها توی سایت معرفی شده بودن . سیستم عاملشون اندرویید بود . احتمالا با نصب نرم افزار mx player روی تلویزیون مشکل زیرنویس و پخش فرمت های مختلف هم حل میشه :n07:
بله 100 در 100
سونی تازه شد اسمارت واقعی عالیه

HusseinR
09-10-2015, 14:41
چند روز آینده قصد دارم یکیش رو بخرم. ایشالله که بهتر از سری قبل باشه.

howhow
14-10-2015, 18:14
سلام

نصب برنامه :

به صورت تصویریو مرحله به مرحله آموزش داده . فقط اگر نشد و ارور داد از ..ر شک.ن و یا وی پی ان استفاده کن .

--------

فیلم آموزش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دمت گرم فقط میشه چندتا برنامه باحال معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه فراسی اینا که نداره؟؟؟

موس که خوب ساپورت کرد آیا کیبرد بی سیم هم ساپورت میکنه؟؟
و آخرین سوالم وای فای تلویزیون همیشه روشن باشه بهش فشار میاد؟؟

hasan1896
19-10-2015, 23:57
با سلام.
من مشخصات w828 رو که دیدم واقعا خوشم اومد و امکاناتش دقیقا همونیه که من میخام. ولی یه سوال مهم دارم و اون هم اینه که:
1- تا حالا راه حلی برای نشون دادن زیرنویس فارسی در فیلمهای MKV توسط خود شرکت سونی برای این مدل ارائه شده یا نه؟

2- آیا با برنامه MKVToolnix و برنامه هایی از این دست که زیرنویس فارسی رو به فیلم میچسبونه میشه زیرنویس فارسی رو نشون بده یا نه؟

3- لطفا دوستان اگه میشه بگن که با چه قیمتی این تلویزیون رو خریدن.
با تشکر از دوستان و قبولی عزاداریهای شما. :n26::n26:

Mehrdad092000
20-10-2015, 02:11
با سلام.
من مشخصات w828 رو که دیدم واقعا خوشم اومد و امکاناتش دقیقا همونیه که من میخام. ولی یه سوال مهم دارم و اون هم اینه که:
1- تا حالا راه حلی برای نشون دادن زیرنویس فارسی در فیلمهای MKV توسط خود شرکت سونی برای این مدل ارائه شده یا نه؟

2- آیا با برنامه MKVToolnix و برنامه هایی از این دست که زیرنویس فارسی رو به فیلم میچسبونه میشه زیرنویس فارسی رو نشون بده یا نه؟

3- لطفا دوستان اگه میشه بگن که با چه قیمتی این تلویزیون رو خریدن.
با تشکر از دوستان و قبولی عزاداریهای شما. :n26::n26:
سلام
اگه فیلم میخواین با خود تیوی منظورم یو اس بی خود تیوی هست ببینین تنها راهش اینه زیرنویس بچسبونین به فیلم

hasan1896
20-10-2015, 08:36
سلام
اگه فیلم میخواین با خود تیوی منظورم یو اس بی خود تیوی هست ببینین تنها راهش اینه زیرنویس بچسبونین به فیلم

ممنون که جواب دادی دوست محترم.
اگر فرمت زیرنویس srt باشه میتونه نمایش بده؟ یا فقط باید sub/idx باشه؟

hasan1896
20-10-2015, 11:56
دوستان یه مقایسه جالب بین سامسونگ و سونی انجام شده که دیدنش خالی از لطف نیست.

- - - Updated - - -

دوستان یه مقایسه جالب بین سامسونگ و سونی انجام شده که دیدنش خالی از لطف نیست.

akbarnet
21-10-2015, 02:02
خلاصه اي از ويديو رو مينويسيد تا ما نريم اين همه راهو؟؟ فيلچر دانلود و غيره

hasan1896
21-10-2015, 09:32
خلاصه اي از ويديو رو مينويسيد تا ما نريم اين همه راهو؟؟ فيلچر دانلود و غيره

من خودم هم دقیقا که نفهمیدم چی میگه چون انگلیسی صحبت میکرد. ولی توی این کلیپ دو تلویزیون سونی و سامسونگ رو در کنار هم قرار داده بود که نشون میداد بعضی تصاویر که تقریبا نامرئی هستن در تلویزیون سونی دیده میشن ولی در سامسونگ به دلیل شفافیت تصویر جزئیات به خوبی نمایش داده نمیشن.

maazani
20-11-2015, 19:44
سلام
دوستان عزیز من یک 828 - 50 اینج دارم
چطور روی دیوار نصب کنم
گویا این مدل با پایه رو میزی و قطعات داخل جعبه قابل نصب بر دیوار هست ولی جای پیچ ها و نحوه قرارگیری پایه رو نمیدونم

maazani
21-11-2015, 14:27
این قضیه حل شد
مسیله بعدی اینه که من تا حالا از ریسیورش استفاده نکردم الان هر کاری میکنم چیزی پیدا نمیکنه
میشه کمکم کنید

- - - Updated - - -

این قضیه حل شد
مسیله بعدی اینه که من تا حالا از ریسیورش استفاده نکردم الان هر کاری میکنم چیزی پیدا نمیکنه
میشه کمکم کنید

استاد شیفو
21-11-2015, 18:13
من خودم هم دقیقا که نفهمیدم چی میگه چون انگلیسی صحبت میکرد. ولی توی این کلیپ دو تلویزیون سونی و سامسونگ رو در کنار هم قرار داده بود که نشون میداد بعضی تصاویر که تقریبا نامرئی هستن در تلویزیون سونی دیده میشن ولی در سامسونگ به دلیل شفافیت تصویر جزئیات به خوبی نمایش داده نمیشن.

تلویزیون سامسونگ دیگه بیش اندازه سایه ها رو مشکی خالص میکنه و خیلی جزئیات رو از دست میدید .

چند تا ویدیو هم دیده بودم که رنگ های سونی نسبت به سامسونگ با طراوت تر و چشم نواز تر بودن.:n40:

Saeed_smgh
23-11-2015, 00:24
سلام در مورد سری c کسی اطلاعات داره

Mehrdad092000
23-11-2015, 02:09
سلام در مورد سری c کسی اطلاعات داره
چه مدلی؟
قیمت؟

mrjfmrjf
25-11-2015, 22:27
با سلام به همه دوستان
برای سری w600 آپدیت جدید ارائه شده. اگر کسی نصب کرده و راضی هستش لطفاً بگه بقیه هم انجام بدن.

kingweb
29-11-2015, 23:29
با سلام به همه دوستان
برای سری w600 آپدیت جدید ارائه شده. اگر کسی نصب کرده و راضی هستش لطفاً بگه بقیه هم انجام بدن.

من اپدیت کردم و فقط به دنبال بحث حل مشکل زیرنویس فارسی بودم که متاسفانه روی این اپدیت هم خبری نبود ...
40w600b

motefarreghe
04-01-2016, 03:06
دوستان یه سوال داشتم،من حدود سه هفته هست kdl42w828b رو گرفتم،امروز متوجه شدم روی صفحه یه نقطه سیاه هست(فکر کنم پیکسل سوخته باشه)،امکان از بین بردن نقطه سیاه هست یا نه؟

ali413
08-01-2016, 22:52
سلام دوستان
می خواستم آموزش آپدیت SONY W-800B را یاد بگیرم لطفاً راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

سلام دوستان

استاد شیفو
09-01-2016, 12:18
سلام دوستان

- - - Updated - - -

سلام دوستان

پیشنهاد !!!

هیچ وقت تلویزیون خودتون رو آپدیت نکنید . اگه مشکلی با تلویزیو نندارید پس اپدیتش نکنید . بسیاری از مشکلات به وجود آمده و ارائه به تعمیرکاران ناشی از آپدیت تلویزیون هست .

نخسه سیستم روی تلویزیون که توسط کارخانه بر روی اون قرار داده شده بهترن و روانترین هست .

اینو بدونید همیشه اپدیت باعث بهبود نبوده و مشکلات جدیدی رو به وجود آورده .:n01:

ali413
18-01-2016, 22:33
سلام دوستان
من یکLED سونی 50 اینچ مدل W800B دارم .مشکلی که پیش آمده LED خودبخود روشن و خاموش میشه اگر دوستان چنین مشکلی برایشان اتفاق افتاده راهنمایی نمایید وراه حل آن نیز ارایه نمایید
با تشکر

alifard16
19-01-2016, 18:40
دوست عزیز به احتمال زیاد تلویزیونت به اینترنت وصل شده و در حال دریافت اطلاعات آپدیت از سایت هست. یکی از موارد زیر را با توجه به شرایط خودتون انتخاب و اجرا کنید.
1) باید صبر کنی تلویزیون بصورت کامل فایلو دریافت کنه و بعد از نصب همه چیز به حالا عادی بر میگرده
2) در قسمت Auto update تیک مربوطه رو بر دار تا آپدیت اتوماتیک غیر فعال بشه و سپس ارتباط تلویزیون با اینترنتو قطع کن.
3) به صورت دستی خودتون آخرین آپدیت را از سایت سونی دریافت کنید و اقدام به نصب نمایید.
4) اگه بازم مشکل داشتید پیغام بزارید...

ali413
19-01-2016, 20:03
با سلام
ممنون از راهنمایی
اما دوست گرامی من وای فای تلویزیون را off کردم و همچنین انرژی سیوینگ آن نیز off کردم ولی هنوز مشکلم حل نشده است.
ضمناً اگر نیاز به آپدیت می باشد توضیح دهید که چطور می توانم به صورت دستی انجام دهم

manoto2010
20-01-2016, 00:20
دوستان سلام...تلویزیون من سونی مدل X8500B-55 هست...نمیدونم چرا هرچی کانالهارو مرتب میکنم بعداز چندروز دوباره بهم میریزه منظورم از نظر شماره بندیه مثلا شبکه پویارو روی 7 میزارم بعداز چندروز روی یک شماره دیگه میره...لطفا اگ راهی برای فیکس کردن دایمی داره منو راهنمایی کنید....ممنون

mehrdadmec
22-01-2016, 22:25
اساتید عزیز یه فایل با فرمت avi (سریال شهرزاد) روی از طریق یو اس بی توسط فلش به تلویزیون w600 زدم ولی پخش نمیکنه فقط صداش میاره درحالیکه همین فایل به تلویزیون قدیمی تر سونی مدل ex720 زدم راحت صدا وتصویر پخش میکنه!! هیچکدوم ازین دوتا تی وی رو هم تا حالا آپدیت نکردم.علت چیه؟ راه حل چیه؟

استاد شیفو
22-01-2016, 22:48
اساتید عزیز یه فایل با فرمت avi (سریال شهرزاد) روی از طریق یو اس بی توسط فلش به تلویزیون w600 زدم ولی پخش نمیکنه فقط صداش میاره درحالیکه همین فایل به تلویزیون قدیمی تر سونی مدل ex720 زدم راحت صدا وتصویر پخش میکنه!! هیچکدوم ازین دوتا تی وی رو هم تا حالا آپدیت نکردم.علت چیه؟ راه حل چیه؟

از Bigasoft Total Video Converter استفاده کن .

فرمت تبدیل رو Apple TV HD انتخاب کن . حتی برای فیلم ها و سریال های خارجی میتونی زیر نویس هم اضافه کنی و رنگ زیر نویس و سایزش رو هم انتخاب کنید. از بخش Edit

mehrdadmec
23-01-2016, 19:50
از Bigasoft Total Video Converter استفاده کن .

فرمت تبدیل رو Apple TV HD انتخاب کن . حتی برای فیلم ها و سریال های خارجی میتونی زیر نویس هم اضافه کنی و رنگ زیر نویس و سایزش رو هم انتخاب کنید. از بخش Edit
دوست عزیز راهی نیست از کانورتر استفاده نکنیم؟ علت چی میتونه باشه یک تلویزیون قدیمی فرمتی رو پخش کنه ولی تی وی جدیدتر نتونه؟ تو تنظیمات تی وی چیزی نداره؟

sina_60
05-02-2016, 17:01
دوستان سلام...تلویزیون من سونی مدل X8500B-55 هست...نمیدونم چرا هرچی کانالهارو مرتب میکنم بعداز چندروز دوباره بهم میریزه منظورم از نظر شماره بندیه مثلا شبکه پویارو روی 7 میزارم بعداز چندروز روی یک شماره دیگه میره...لطفا اگ راهی برای فیکس کردن دایمی داره منو راهنمایی کنید....ممنون

دروود دوستان
منم مشکل همین دوستمون رو دارم.کانالهای دیجیتال ایران (1-2-3-4 varzesh-.....) مرتب میچینم بعد چند ساعت دوباره همه بهم میریزه

کسی اطلاعی نداره مشکل از چیه؟؟؟

m187
13-03-2016, 12:27
سلام ال ای دی سونی مدل w800c نازه خریداری کردم نرم افزار چه طوری روش نصب میشه سیستمش اندرویده
تو مارکت گوگل که توی خود تلوزیون هست میرم ولی هیچ نرم افزاری برای نصب نیست ممنون میشم کمک کنید

رضا
15-03-2016, 10:11
سلام ال ای دی سونی مدل w800c نازه خریداری کردم نرم افزار چه طوری روش نصب میشه سیستمش اندرویده
تو مارکت گوگل که توی خود تلوزیون هست میرم ولی هیچ نرم افزاری برای نصب نیست ممنون میشم کمک کنید

دوست عزیز اول از همه مطمئن شو که با اکانت گوگل وارد مارکت شدی یا نه ؟؟
گرچه تعداد نرم افزارهاش محدوده اما چندتاش بخصوص mx player و es file explorer رو که خیلی هم بدرد بخوره من خودم از همین مارکت دان و نصب کردم.

ضمنا" میتونی روی فلش فایل کافه بازار رو بریزی و بعد از نصبش از برنامه های اون استفاده کنی

farhad10
23-07-2016, 14:08
سلام

دوستان چطور میشه به تلویزیون W800B از طریق بلوتوث متصل شد ؟ توی موبایلم به نام bravia میشناسه اما زمانی که میخواد pair شه تلویزیون هیچ عکس و العملی نشون نمیده !
میخوام با هدفون بلوتوث به تیوی وصل شم و صدا رو از طریق هدفون بشنوم.
ضمنا بهترین راه اتصال گوشی موبایل به این مدل چی هست؟

سپاس

behrooz_chz
26-08-2016, 13:04
سلام
55W800C گرفتیم واسه یکی از دوستان فیلم سه بعدی رو از رو یو اس بی پخش نمیکنه ؟ چون تو منوی سه بعدی هم که میرم میزنه پهلو به پهلو یا کنار هم ولی میام بیرون باز نشون نمیده یه عینک اکتیو هم خریدده 170 تومن واسش که کانکت میشه

ebadi360
17-10-2016, 21:52
سلام
هنوز آپدیتی برای اجرای فرمت فارسی سونی ارائه نکرده ؟
مدل تلویزون من W605B هستش

mohamad skystar
27-11-2017, 14:52
سلام
تلویزیون مدل W800B
آپدیتش رو دانلود کردم اما وقتی با فلش میزنم به تلویزیون جواب نمیده
تمام مراحل رو دقیق و با دقت انجام دادم
نمیشه
کسی امتحان کرده ؟

msak28
19-02-2018, 16:00
سلام دوستان