zeynal
19-04-2014, 21:32
ــــــلام
عرض شود حضور رفقا یه سوال درمورد یه سایت با قالب جوملای ورژن 2.5 دارم که البته سرچ زدم ولی مشکل گشا نشد اگر رفقا محبت کنند ممنون میشم
در هاست ایمیلی با نام Info@my-domain.com ساختم و تنظیمات ایمیل رودر کنترل پنل جوملا/تنظیمات کلی/سرور باین شکل انجام دادم:
- سیستم ایمیل : SMTP
ایمیل فرستنده: Info@my-domain.com
نام فرستنده: اسم شرکتم
مسیر /usr/sbin/sendmail : sendmail
تشخیص هویتSMTP بلی
امنیتSMTP : هیچ
پورت SMTP : 25
نام کاربرSMTP: نوشتم Info@my-domain.com
رمز SMTP: همون رمز اکانت هاست
هاست SMTP هم لوکال هست تنظیم شده.
ضمنا در تنظیمات ایمیل خبر، ایمیل رو روی « ایمیل سایت » تنظیم کردم
با تنظیمات فوق حتی تابع ایمیل در زمان ثبت نام کاربر جدید در سایت فراخوانی میشه و مشکلی ازین بابت نیست... علی القاعده زمانیکه ایمیلی به نشانی Info@my-domain.com ارسال میشه باید به نشانی ایمیلی فوروارد بشه که در هاست وارد کردیم... در حالی که این اتفاق نمیافته
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم متشکرم
عرض شود حضور رفقا یه سوال درمورد یه سایت با قالب جوملای ورژن 2.5 دارم که البته سرچ زدم ولی مشکل گشا نشد اگر رفقا محبت کنند ممنون میشم
در هاست ایمیلی با نام Info@my-domain.com ساختم و تنظیمات ایمیل رودر کنترل پنل جوملا/تنظیمات کلی/سرور باین شکل انجام دادم:
- سیستم ایمیل : SMTP
ایمیل فرستنده: Info@my-domain.com
نام فرستنده: اسم شرکتم
مسیر /usr/sbin/sendmail : sendmail
تشخیص هویتSMTP بلی
امنیتSMTP : هیچ
پورت SMTP : 25
نام کاربرSMTP: نوشتم Info@my-domain.com
رمز SMTP: همون رمز اکانت هاست
هاست SMTP هم لوکال هست تنظیم شده.
ضمنا در تنظیمات ایمیل خبر، ایمیل رو روی « ایمیل سایت » تنظیم کردم
با تنظیمات فوق حتی تابع ایمیل در زمان ثبت نام کاربر جدید در سایت فراخوانی میشه و مشکلی ازین بابت نیست... علی القاعده زمانیکه ایمیلی به نشانی Info@my-domain.com ارسال میشه باید به نشانی ایمیلی فوروارد بشه که در هاست وارد کردیم... در حالی که این اتفاق نمیافته
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم متشکرم