ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل مودم وایرلس به گیرنده از وایمکس

re0022
19-04-2014, 03:12
دوستان به چه صورت میشه مودم وایرلس را به گیرنده تبدیل کرد.
تا بشه از طریق wifi وایمکس در pc استفاده کرد.

کلا نحوه ارتباط و تنظیمات.
مودم وایرلسم هواوی hg532e.

vtechnique
19-04-2014, 20:22
دوستان به چه صورت میشه مودم وایرلس را به گیرنده تبدیل کرد.
تا بشه از طریق wifi وایمکس در pc استفاده کرد.

کلا نحوه ارتباط و تنظیمات.
مودم وایرلسم هواوی hg532e.

نمیشه. از اساس با هم تفاوت دارند. هم از لحاظ فرکانس کاری هم از لحاظ پروتکل ارتباطی و ستگنالینگ.

re0022
19-04-2014, 21:24
نمیشه. از اساس با هم تفاوت دارند. هم از لحاظ فرکانس کاری هم از لحاظ پروتکل ارتباطی و ستگنالینگ.

از طریق wifi می خوام وصل بشم.

vtechnique
19-04-2014, 21:30
از طریق wifi می خوام وصل بشم.

پس من بد متوجه شدم. ولی الان هم متوجه نشدم میخواهید از طریق وای فای به چی وصل بشید. لطفا توضیح کاملتری بدهید یعنی PC شما قرار است به وای فای مودم وصل شود. بعد مودم قرار است به کجا وصل شود؟ یا هر سناریویی که دارید را لطفا واضح و کامل بگید.

re0022
19-04-2014, 22:50
پس من بد متوجه شدم. ولی الان هم متوجه نشدم میخواهید از طریق وای فای به چی وصل بشید. لطفا توضیح کاملتری بدهید یعنی PC شما قرار است به وای فای مودم وصل شود. بعد مودم قرار است به کجا وصل شود؟ یا هر سناریویی که دارید را لطفا واضح و کامل بگید.

دوست عزیز به علت ضعیف بودن سیگنال مجبورم مودم وایمکس را با فاصله 15 متری از pc قرار بدم.
از قبل هم یک مودم وایرلس دارم و می خوام به وسیله این مودم خروجی وایمکس(wifi) که به صورت وایرلس هست را توسط این مودم دریافت کنم.

vtechnique
19-04-2014, 23:59
از قبل هم یک مودم وایرلس دارم و می خوام به وسیله این مودم خروجی وایمکس(wifi) که به صورت وایرلس هست را توسط این مودم دریافت کنم.
فکر کنم متوجه شدم چی می خواهید. در واقع مودم وایرلس دوم شما باید نقش یک Range Extender را بازی کنه. یعنی حالت زیر:

PC----------->Wireless HG532)))))))))))))))))Wimax Modem
یعنی از PC به مودم با کابل یا WiFi و از وایرلس مودم شما با Wifi به مودم Wimax وصل شه و PC از اینترنت استفاده کنه.
برای این حالت باید مودم وسطیAP Bridge Mode را ساپورت کنه. اگر چیزی در این مورد در تنظیمات وایرلستون دارید احتمال زیاد می توانید اینکار را انجام دهید. ولی اگر ندارید نمی توانید. من چیزی در این مورد در مودم شما نتونستم پیدا کنم.(در اینترنت)

re0022
20-04-2014, 13:39
فکر کنم متوجه شدم چی می خواهید. در واقع مودم وایرلس دوم شما باید نقش یک Range Extender را بازی کنه. یعنی حالت زیر:

PC----------->Wireless HG532)))))))))))))))))Wimax Modem
یعنی از PC به مودم با کابل یا WiFi و از وایرلس مودم شما با Wifi به مودم Wimax وصل شه و PC از اینترنت استفاده کنه.
برای این حالت باید مودم وسطیAP Bridge Mode را ساپورت کنه. اگر چیزی در این مورد در تنظیمات وایرلستون دارید احتمال زیاد می توانید اینکار را انجام دهید. ولی اگر ندارید نمی توانید. من چیزی در این مورد در مودم شما نتونستم پیدا کنم.(در اینترنت)

تا الان ممنون از راهنماییت.
نه بر عکس wimax--->مودم هواوی (گیرنده) ---> pc
تو تنظیمات مودم کدوم قسمت میشه؟
بگو تا عکسشا بذارم.

vtechnique
20-04-2014, 17:09
تا الان ممنون از راهنماییت.
نه بر عکس wimax--->مودم هواوی (گیرنده) ---> pc
تو تنظیمات مودم کدوم قسمت میشه؟
بگو تا عکسشا بذارم.

قاعدتا در قسمت وایرلس

re0022
20-04-2014, 17:18
قاعدتا در قسمت وایرلس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vtechnique
20-04-2014, 17:23

در این جا چیزی ندارید. اگر در Advance هم تنظیمات وایرلس دارید بفرستید. اگر ندارید که هیچ.

re0022
20-04-2014, 17:28
در این جا چیزی ندارید. اگر در Advance هم تنظیمات وایرلس دارید بفرستید. اگر ندارید که هیچ.

vtechnique
20-04-2014, 17:39

متاسفانه چیزی در این مورد من در تنظیمات مودمتان نمیبینم.

re0022
20-04-2014, 17:41
متاسفانه چیزی در این مورد من در تنظیمات مودمتان نمیبینم.

در عکس آخر در advance گزینه ها زیاده هیچ کدومش فایده نداره؟

vtechnique
20-04-2014, 17:51
در عکس آخر در advance گزینه ها زیاده هیچ کدومش فایده نداره؟
نه اونا کاربرد های دیگه دارند.

re0022
20-04-2014, 17:52
نه اونا کاربرد های دیگه دارند.

پس باید یه کارت شبکه بخرم؟
با کارت شبکه مشکلم حل میشه؟

vtechnique
20-04-2014, 20:12
پس باید یه کارت شبکه بخرم؟
با کارت شبکه مشکلم حل میشه؟

میتونی یک دانگل USB برای WiFi بگیری. D-link و... است. با اون میتونی مستقیم به WiFi مودم wiMax وصل شی.

re0022
21-04-2014, 02:26
میتونی یک دانگل USB برای WiFi بگیری. D-link و... است. با اون میتونی مستقیم به WiFi مودم wiMax وصل شی.

فاصله من تا مودم 15 متر و یک دیوار.
چی بخرم خوبه؟

یه سئوالم خارج از بحث علت مصرف گیگ بیش از دانلود چیه؟
مثلا من یه فایل 800 مگابایت را گرفتم ولی تو پنل کاربری به اندازه 1.100 گیگ کم کرد.

vtechnique
21-04-2014, 09:50
فاصله من تا مودم 15 متر و یک دیوار.
چی بخرم خوبه؟

یه سئوالم خارج از بحث علت مصرف گیگ بیش از دانلود چیه؟
مثلا من یه فایل 800 مگابایت را گرفتم ولی تو پنل کاربری به اندازه 1.100 گیگ کم کرد.

,والا 15 متر فاصله زیادی نیست. ولی خوب چون وضعیت خونه و آنتن مودم وایمکس رو نمیدونم ترجیح میدم اظهار نظر نکنم. من خودم یک دانگل Dlink دارم که تو اتاقه و دو دیوار هم با مودمم فاصله داره و عالی جواب میده.

اما سوال دوم - بله میشه (البته نه 300 مگ). چندین مورد هست:
1- کامپیوتر خودش در پس زمینه چیزهایی را با شبکه چک میکنه که خودش یه حجمی را میگیره. مثلا Windows Update و...
2-نحوه محاسبه گیگ. مثلا 800 مگ وقتی به بایت تبدیل میشه ضربدر 1024*1024 میشه. بنابراین اگر به بایت در گزارش مصرف نوشته باشه میشه 838،860،800 بایت.
3-سرویس دهنده داره با پروتکل PPPoE کار میکنه که خودش یک سرباری داره و حجم دانلود را بیشتر از شما میبینه. چون شما داری در لایه Application دانلود میکنی ولی PPPoE لایه 2 است.
4-دقت کنید که رقمی که در گزارش مصرف آمده جمع دانلود و آپلود نباشه.

خب اینا قصه حسین کرد شبستری بود. سرویس دهنده سیستم هاشون معمولا خطا نداره و رقم رو اشتباه نمیگه. ولی برای مطمئن شدن راه حل دارید. می توانید با برنامه هایی نظیر DU Meter یا در حالت پیشرفته با Wireshark ببینید که وقتی 800 دانلود کردید آیا آنها هم همین عدد را میدهند یا بیشتر. اینطوری می تونید مطمئن شوید که در پس زمینه آیا برنامه ای دیگر در حال رد و بدل کردن اطلاعات است یا نه.