مشاهده نسخه کامل
: مشکلات شبکه وایرلس
درود
تو محل کارم کسی بود که تمام کار شبکه و اینترنت رو انجام میداد که از اونجا رفته و پسوردها و تنظیمات شبکه و اینترنت و مودمها رو هم نداده و نمیده
حالا این کار گردن من افتاده ، بدون هیچ اطلاعاتی در این باره
لطفاً شرح حال رو بخونید و راهنماییم کنید
اول شرح کلی وضعیت شبکه:
شرح- اینترنت از طریق یک مودم tp link به صورت وایرلس به کاربران اینترنت میده (کامپیوتری بعنوان سرور نداریم)
1- پسورد اینترنت و پسورد ورود به تنظیمات مودم رو بدست اوردم اما یوزر و پسورد اینترنتی که از مخابرات گرفتن رو ندارم، آیا میشه به طریقی پیداش کرد یا باید زنگ بزنم مخابرات؟ چون شنیدم مخابرات پشتیبانی مزخرفی دارم گفتم شاید علاف کنن
شرح- اینطور که شنیدم برای تقویت آنتن دهی مودم در فواصل مختلف از روتر استفاده می کنن، اما اینجا از سه تا مودم دی لینک برای تقویت استفاده کردن
1- اگه بخوام شبکه رو از اول تنظیمات دلخواه خودم رو بدم چطوری باید این مودمها رو به هم بشناسونم (یعنی مودمهایی که به جای روتر استفاده میشه چطور به مودم اصلی متصل کنم)
2- اگه بخوام روتر بخرم تنظیمات اونها به چه شکلی هست
تو فروم طریقه تنظیمات مودم اصلی رو پیدا کردم اما روتر یا حتی به این شیوه ای که بالا گفتم رو ندیدم، اگه لینک آموزشی هست لطف کنید
3- اگه بخوام به یوزرها ip بدم، اختلالی ایجاد نمیشه؟ یعنی مثل شبکه کردن با کابل می مونه؟ باید تنظیمی روی مودم اصلی برای اینکار انجام بدم (با توجه به اینکه کامپیوتر سرور نداریم)
سپاس
درود
تو محل کارم کسی بود که تمام کار شبکه و اینترنت رو انجام میداد که از اونجا رفته و پسوردها و تنظیمات شبکه و اینترنت و مودمها رو هم نداده و نمیده
حالا این کار گردن من افتاده ، بدون هیچ اطلاعاتی در این باره
لطفاً شرح حال رو بخونید و راهنماییم کنید
اول شرح کلی وضعیت شبکه:
شرح- اینترنت از طریق یک مودم tp link به صورت وایرلس به کاربران اینترنت میده (کامپیوتری بعنوان سرور نداریم)
1- پسورد اینترنت و پسورد ورود به تنظیمات مودم رو بدست اوردم اما یوزر و پسورد اینترنتی که از مخابرات گرفتن رو ندارم، آیا میشه به طریقی پیداش کرد یا باید زنگ بزنم مخابرات؟ چون شنیدم مخابرات پشتیبانی مزخرفی دارم گفتم شاید علاف کنن
شرح- اینطور که شنیدم برای تقویت آنتن دهی مودم در فواصل مختلف از روتر استفاده می کنن، اما اینجا از سه تا مودم دی لینک برای تقویت استفاده کردن
1- اگه بخوام شبکه رو از اول تنظیمات دلخواه خودم رو بدم چطوری باید این مودمها رو به هم بشناسونم (یعنی مودمهایی که به جای روتر استفاده میشه چطور به مودم اصلی متصل کنم)
2- اگه بخوام روتر بخرم تنظیمات اونها به چه شکلی هست
تو فروم طریقه تنظیمات مودم اصلی رو پیدا کردم اما روتر یا حتی به این شیوه ای که بالا گفتم رو ندیدم، اگه لینک آموزشی هست لطف کنید
3- اگه بخوام به یوزرها ip بدم، اختلالی ایجاد نمیشه؟ یعنی مثل شبکه کردن با کابل می مونه؟ باید تنظیمی روی مودم اصلی برای اینکار انجام بدم (با توجه به اینکه کامپیوتر سرور نداریم)
سپاس
یوزر و پسورد مخابرات رو با تماس از همون خط تلفنی که اینترنت میگیرین به شما میدن
جواب بخش بعدی برابر با یک دوره نت ورک پلاس هست شما بگو از مباحث شبکه چی میدونی ببینیم چکار میشه کرد
این لینک رو هم ببین میتون بهت کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در زمینه شبکه آموزشی ندیدم اما عملی قدیم با کابل شبکه ایجاد می کردم، ارتباط اینترنت از طریق مودم وایرلس و یوزرها رو هم می تونم برقرار کنم
الان تنها چیزی که مشکل دارم اینه که اگه مشکلی بوجود اومد و قسمت از اول شبکه رو راه اندازی کنم و چند یوزر اضافه کنم ارتباط بین مودم اصلی و مودمهای دیگه رو چطور برقرار کنم؟
لینک تون رو خوندم یه چیزهایی دستم اومد، باید برم امتحان کنم. البته اگه تصویری بود بهترم می شد
سپاس
در زمینه شبکه آموزشی ندیدم اما عملی قدیم با کابل شبکه ایجاد می کردم، ارتباط اینترنت از طریق مودم وایرلس و یوزرها رو هم می تونم برقرار کنم
الان تنها چیزی که مشکل دارم اینه که اگه مشکلی بوجود اومد و قسمت از اول شبکه رو راه اندازی کنم و چند یوزر اضافه کنم ارتباط بین مودم اصلی و مودمهای دیگه رو چطور برقرار کنم؟
لینک تون رو خوندم یه چیزهایی دستم اومد، باید برم امتحان کنم. البته اگه تصویری بود بهترم می شد
سپاس
با توجه به اینکه اخیرآ تو انجمن زیاد در مورد ارتباط اکسس و روتر با مودم سوال میشه من به زودی آموزش کامل این مطلب رو روی انجمن قرار میدم . برای درک بهتر مسئله من از یک مودم معمولی AZTECH به عنوان سرویس دهنده اینترنت ، یک D-Link 2600u تک پورت و یک TP-Link 8901 چهار پورت به صورت هم زمان استفاده و از روش کار عکس تهیه کردم . اگه همت کنم و عمری باشه تا فردا آموزش رو آماده میکنم.
انجام دادم ، نشد
یه جای کار می لنگه
لطفاً آموزش کاملی رو که گفتید قرار بدید
سپاس
انجام دادم ، نشد
یه جای کار می لنگه
لطفاً آموزش کاملی رو که گفتید قرار بدید
سپاس
مشغول به نگارش هستم . سوال شما باعث شد مطلب رو کاملتر کنم به همین علت قدری طولانی تر شده . برای درک بهتر هم تصاویری رو آماده کردم البته مجبور شدم همه رو با فتوشاپ خودم درست کنم تا با متن سازگار باشه سعی میکنم زودتر آماده بشه .
درود
سپاس از زحمتی که می کشید
من امروز به یکی دیگه از ساختمانهای زیر مجموعه مون رفتم و دیدم که شبکه اونها اصلاً یه داستان دیگه هست
اونها یه مودم وایرلس رو بعنوان مودم اصلی قرار دادن و خط تلفن به اون وصله و سه تا کابل هم کشیدن به طبقات و نقاط دیگه و هر کابل رو وصل کردن به یه مودم وایرلس دیگه
در واقع به جای اینکه یکی مودم اصلی باشه و دیگران به اون کانکت بشن، اونها رو با کابل lan به هم وصل کردن و دارن استفاده می کنن
این روش درستی هست؟ بهتره یا بدتر؟
فکر کنم در این روش هر مودم تنظیماتش باید مثل مودم اصلی باشه
میشه در این مورد هم توضیح بدید؟
درود
سپاس از زحمتی که می کشید
من امروز به یکی دیگه از ساختمانهای زیر مجموعه مون رفتم و دیدم که شبکه اونها اصلاً یه داستان دیگه هست
اونها یه مودم وایرلس رو بعنوان مودم اصلی قرار دادن و خط تلفن به اون وصله و سه تا کابل هم کشیدن به طبقات و نقاط دیگه و هر کابل رو وصل کردن به یه مودم وایرلس دیگه
در واقع به جای اینکه یکی مودم اصلی باشه و دیگران به اون کانکت بشن، اونها رو با کابل lan به هم وصل کردن و دارن استفاده می کنن
این روش درستی هست؟ بهتره یا بدتر؟
فکر کنم در این روش هر مودم تنظیماتش باید مثل مودم اصلی باشه
میشه در این مورد هم توضیح بدید؟
جواب تمام سوالات شما تو مطلبی که در حال نگارش هستم موجوده متاسفانه این روزا کمی کارم زیاد شده و وقت کم میارم باورکنید برای ساخت یک تصویر شاید بیش از 1 ساعت وقت میزارم تا اونی که باید بشه . همین قدر بگم بله روشی که ذکر کردین در جای خودش روش کاملآ درستی هست در مورد تنظیماتش هم مودمهایی که به مودم اصلی وصل میشن باید DHCP شون غیر فعال بشه و تو رنج مودم اصلی روشون IP ست بشه وایرلس اونها طبق روال معمول تنظیم و بخش ADSL هم که نیازی به تنظیم نداره . اگه توضیح اضافه خواستی باید صبر کنی تا اون مطلب آماده بشه.
سلام آموزش فوق آماده و بر روی انجمن قرار گرفت امیدوارم جواب تمام سوالات تون رو داده باشه
درود
من طبق مقاله عمل کردم اما به مشکل برخوردم
اولین مشکل من اینه که به دلیل نصب یک سری نرم افزار و سخت افزار مسئول شبکه قبلی آپی مودم اصلی(که به سیم ای دی اس ال وصله) رو به شماره 192.168.32.1 تغییر داده
حالا مودم دیگه ای رو که تنظیمش بهم ریخته رو برداشتم و ریست کردم تا به تنظیمات کارخونه برگشته و طبق آموزش شما عمل کردم اما اولین مشکلم اینه که وقتی رنج آی پی مودم دوم رو به 192.168.32.2 تغییر میدم، دیگه مودم از صفحه تنظیمات خارج میشه و با آی پی جدید هم وارد قسمت تنظیمات نمیشه
دوم اینکه بقیه مودمهایی که به مودم اصلی وصل هستن و مسئول قبلی ست کرده ،dhcp همشون فعاله...... چطور الان داره کار می کنه؟
در مورد مودمی که ریست کردین احتمالآ سخت افزار دیگه ای با همین آی پی تو شبکه هست من به همین دلیل آی پی های دستی رو از بالا ست میکردم شماره های پایین توسط DHCP زودتر استفاده میشه . شما از 192.168.32.250 استفاده کن اما قبلش در مود cmd این فرمان رو تایپ کن ping 192.168.32.250 چهار خط برای شما نمایش داده میشه اگه انتهای هر خط عبارت TTL=256 رو دیدید (اون عدد بسته به سرعت شبکه ممکنه تغییر کنه) به این معنیه که این آی پی توسط یک سیستم در شبکه در حال استفاده هست و شما باید یک آی پی دیگه مثل 192.168.32.249 رو امتحان کنید . در مورد مطلب دوم ببینید آی پی مودمها چیه شاید ادمین قبلی از روتینگ استفاده کرده باشه .
آی پی مودم اصلی که به اینترنت وصله 192.168.32.1 هست و دو مودم دیگه که گفتم dhcp شون فعاله 192.168.1.2 و 3 هست
البته اینی که میگم توسط کابل لن به مودم اصلی وصل شدن
من اساساً به طور موازی با دو جور شبکه مواجهم که یکی مودم اصلی با مودمهای دوم و سوم (واسطه) توسط وایرلس در ارتباطن و یکی دیگه مودم اصلی با مودهای دوم و سوم توسط کابل لن وصل هستن که باید موقع پرسیدن سوال براتون مشخص کنم کدوم شبکه رو میگم
درود
از دیروز با این مودم بدبخت اینقدر ور رفتم تا بالاخره تونستم ip ورودی رو تغییر بدم، مشکلش یه خاموش روشن کردن مودم و ده ثانیه صبر بود!!!
این سوالاتی که می پرسم برای شبکه ای هست که می خوام مودم اصلی و مودمهای واسط رو از طریق وایرلس با هم ارتباط بدم
حالا سوالات
1-تنظیمات طبق آموزشی که گفتید انجام شد که تصویرش رو جهت تائید می ذارم، تو قسمت تنظیم اولیه آی پی مودم دوم (واسطه) 99 تعیین شد و DHCP رو هم غیر فعال کردم
2-در قسمت وایرلس SSID داده شد(این جدول پائین صفحه چی هست؟ بهش دست نزدم)
3-در قسمت Network Authentication گزینه WPA personal انتخاب و از زیر گزینه هاش WPA2 only رو انتخاب کنم یا auto؟ Enable WPS غیر فعال هست باید فعال بشه؟
4-در قسمت وایرلس و ادونس تغییری که نباید بدم؟
فکر کنم تا مرحله بالا باید درست باشه و ارتباط برقرار بشه (هنوز تست نکردم چون مودم رو اوردم خونه تا باهاش ور برم)
سوال الف) پسورد وایرلس این مودم دوم با پسورد وایرلس مودم اصلی باید یکی باشه یا نه؟
سوال ب) الان مودم اصلی (که اینترنت بهش وصله) مودم دوم رو پیدا می کنه؟ یعنی آی پی مودم دوم رو تغییر دادم مودم اصلی چطور این رو پیدا می کنه؟
سوال ج) فایروال مودم رو از کجا پیدا کنم که غیر فعال کنم؟
سوال د) یوزر و پسورد مودم که ادمین هست رو تو این قسمت باید عوضش کنم؟
یا این قسمت؟
فعلاً این سوالات هست تا شنبه برم انجام بدم اگه درست شد، یه سری دیگه سوال دارم
با سپاس و عرض معذرت
سلام به ترتیب جواب میدم
1-همه چیز درسته
2- متاسفانه مودم من چنین امکانی نداره اما ظاهرآ این امکان هست چند شبکه مجازی وایرلس و بشه ایجاد کرد و احتمالآ برای هر کدوم امکاناتی رو تعریف کرد بهتره به جزوه راهنما مودم رجوع کنید
3- WPA2 بالاترین سطح امنیتی در مودم های فعلی از جهت نفوذ به شبکه و حفظ داده ها رو داره اما ممکنه با برخی سیستمهای قدیمی هماهنگ نباشه گزینه auto WPA2 and WPA در این صورت مناسب تره . WPS رو هم مودم من نداره نمیدونم چیه بزار فعلآ غیر فعال باشه.
4- هیچ یک از پارامترهای بخش ادونس وایرلس را تغییر ندهید
5- پسورد وایرلس ها ربطی به هم نداره شما میتونی همه را یکی بگیرید
6- دیگه مودم دومی نیست تا بخواد پیدا بشه بلکه مودم دوه حالا فقط یک واسطه بین مودم اصلی و سایر سیستمها شده .
7- همون بخشی که با پسورد مشخص شده (تصویر آخر) محل تغییر پسورد مودم هست که حتمآ باید تغییر کنه
موفق باشی
درود
من طبق مقاله عمل کردم اما به مشکل برخوردم
اولین مشکل من اینه که به دلیل نصب یک سری نرم افزار و سخت افزار مسئول شبکه قبلی آپی مودم اصلی(که به سیم ای دی اس ال وصله) رو به شماره 192.168.32.1 تغییر داده
حالا مودم دیگه ای رو که تنظیمش بهم ریخته رو برداشتم و ریست کردم تا به تنظیمات کارخونه برگشته و طبق آموزش شما عمل کردم اما اولین مشکلم اینه که وقتی رنج آی پی مودم دوم رو به 192.168.32.2 تغییر میدم، دیگه مودم از صفحه تنظیمات خارج میشه و با آی پی جدید هم وارد قسمت تنظیمات نمیشه
دوم اینکه بقیه مودمهایی که به مودم اصلی وصل هستن و مسئول قبلی ست کرده ،dhcp همشون فعاله...... چطور الان داره کار می کنه؟
دیروز بیش از 10 ساعت در مورد دو DHCP فعال در شبکه تحقیق کردم حتی تو سایتهای خارجی هم میگفتن باید یکی فعال باشه بارها با دوتا مودم امتحان کردم و تمام گزینه هایی رو ممکن بود جواب بده بررسی کردم و نتیجه نگرفتم . اگه این مودم ها از یک اینترنت استفاده میکنند لطفآ از صفحه لن و Route در بخش ادونس مودمها یه تصویر بگیر تا من هم چیز جدید رو یاد بگیرم.
floorfilla73
30-04-2014, 13:02
من وقت نکردم پست های قبل رو بخونم ولی به نظر میرسه آی پی جدید که ست کردی با آی پی کامپیوترت در یک SUBNET نیستن که نمیتونی روتر رو پینگ کنی.باید IP کامپیوتر و روتر در یک SUBNET باشن تا بتونی مجدد وارد صفحه تنظیمات بشی.
ادیت: من پست های صفحه دوم رو ندیدم و فکر کردم یک صفحه بیشتر نیست و فکر کنم پستم بی ربط شد.ببخشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.