ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ◀ ◀ نمایشگاه کتاب | بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

Йeda
15-04-2014, 22:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نمایشگاه کتابی است که در اردیبهشت هر سال در مصلّای تهران برگزار می‌شود. این نمایشگاه، یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی در ایران است.
نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با 26 دوره برگزاری یکی از معتبرترین نمایشگاه های بین المللی کتاب در آسیا و خاورمیانه است. حضور سالانه بیش از 2500 ناشر داخلی و 1700 ناشر خارجی و بازدید بیش از 5 میلیون نفر از این نمایشگاه، اعتبار فوق العاده ای به آن بخشیده است و به لحاظ بازدیدکننده آن را در صدر جهانی قرار داده است.

موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران به عنوان بازوی اجرایی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نمایشگاه های کتاب استانی و نمایشگاه های کتاب خارج از کشور در تلاش است تا در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ( 10 تا 21 اردیبهشت 1393) بیش از پیش در جهت اعتلای فرهنگ کتاب و کتابخوانی و رضایت مردم فرهنگ دوست کشورمان گام بردارد.

تلفن تماس با ستاد نمایشگاه: 88170250

سامانه ثبت نام کارت الکترونیکی کتاب برای دانشجویان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع: tibf.ir

دوباره نمایشگاهِ دیگری آغاز شد و همه در تکاپو برای هماهنگ کردن روزی مناسب جهت حضور و لیستی طویل برای خرید.:n01:

چه برنامه ای برای نمایشگاه امسال داریم؟ و چه پیشنهادی برای خریــد کتاب؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیاییم و بنویسیم در مورد لیست کتاب هایی که از قبل برای خرید آماده کردیم و همدیگه رو راهنمایی کنیم که کتاب هامون رو از کدوم غرفه / انتشارات بخریم
و چه پیشنهادهایی برای خرید کتاب داریم و هر مطلبی در رابطه با نمایشگاه امسال و در آخر اگر سوالی داریم مطرح کنیم.

و در کل به هم کمک کنیم تا در نمایشگاه بتونیم سریع تر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به کتاب های مدنظر خومون برسیم.

امیدوارم که همدیگر رو همراهی کنیم تا امسال مثل همیشه و حتی بیشتر، از نمایشگاه کتاب لذت ببریم.

با تشکر......:n16:

B.Russell
16-04-2014, 00:06
من پیشنهاد میکنم کاربران انجمن P30world در روزی خاص در نمایشگاه کتاب و در مکانی مشخص جمع شوند، حالا اینکه چقدر عملی هست و سال های گذشته هم مشابه آن بوده در جریان نیستم، صرفا پیشنهاد بود. :n26:

اما تجربه چند ساله خودم این هست که به جای اینکه یک روز از صبح تا شب به دنبال کتاب های مدنظرتون برین و خسته بشوید، در هفته اول یک روز 9 صبح برین تا 12 همه غرفه ها را رصد کنید و در هفته دوم با آگاهی بروید و کتاب ها را بخرید و حداقل مقدور بیشتر از 3 ساعت در آن فضای سرشار از معنویت و در بین ملت اهل مطالعه نباشین !!

Saeed Dz
24-04-2014, 23:16
من پیشنهاد میکنم کاربران انجمن P30world در روزی خاص در نمایشگاه کتاب و در مکانی مشخص جمع شوند، حالا اینکه چقدر عملی هست و سال های گذشته هم مشابه آن بوده در جریان نیستم، صرفا پیشنهاد بود. :n26:

اما تجربه چند ساله خودم این هست که به جای اینکه یک روز از صبح تا شب به دنبال کتاب های مدنظرتون برین و خسته بشوید، در هفته اول یک روز 9 صبح برین تا 12 همه غرفه ها را رصد کنید و در هفته دوم با آگاهی بروید و کتاب ها را بخرید و حداقل مقدور بیشتر از 3 ساعت در آن فضای سرشار از معنویت و در بین ملت اهل مطالعه نباشین !!
پیشنهاد خوبیه و اگر قرار شد انجام بشه هماهنگ میکنیم. در رابطه با نمایشگاه فکر نمیکنم اما در مناسبت های دیگه چندباری این دیدار انجام شده.

تجربه منم (:n02:) میگه که روزای اول به نمایشگاه سر نزنید یا حدالمقدور از مترو استفاده نکنید و اینکه بیشتر کتابهای مفید (البته از نظر من مفید و شاید شما نظر دیگری داشته باشید) در نمایشگاه پیدا نخواهید کرد و البته بعضی از کتابها رو هم میتونید ارزونتر از بیرون تهیه کنید. قسمت کتابهای انگلیسی هم بیشتر عناوین پیشین و تکراری هستن.

poyyesh
28-04-2014, 21:31
دوستان وقت هس ت هنوز ثبت نام نم ود

Mohammad_Vazin
29-04-2014, 13:35
کاش تخفیف دانشجویی شامل حال ما میشد.
دیگه ثبت نام نمیکنند...!

حدود 8 میلیون کتاب نیاز داریم :دی
اینقدر چتاب چند ده تومنی هست که...

کاربر شماره ی یک
30-04-2014, 19:06
ساعت کار نمایشگا 10 صبح تا 8 شب ...

کاربر شماره ی یک
30-04-2014, 19:06
دیگه ثبت نام نمیکنند...!

دیگه ثبت نام نمیکنند؟
چرا ؟

حالا جریانش چطوری بود ؟

Йeda
30-04-2014, 21:34
دیگه ثبت نام نمیکنند؟
چرا ؟

حالا جریانش چطوری بود ؟

طبقِ آمارِ سامانه نمایشگاه، ثبت نام از 1/27 شروع و تا قبل از برگزاریِ نمایشگاه ادامه داشته، که لینکش تو پست اول هست، میتونید ببینید.

+

اعتبار موجود در کارت‌ها 600 هزار ریال است که 300 هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و
معادل آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت اینترنتی پرداخت می‌شود.

B.Russell
01-05-2014, 18:17
من امروز پنجشنبه 93/02/12 رفتم نمایشگاه کتاب !!!
و متاسفانه هیچ کدام از کتاب هایی که در نظر داشتم رو نداشت !!!

بیشتر به درد بچه های کنکور کارشناسی و ارشد میخورد و البته سیل عظیم متقاضیان کنکور دکترا هم که داره اضافه میشه.

حالا یک سئوال، من بن کتاب 30 هزار تومانی که اعتبار 60 هزار تومان داره به صورت صفر کیلومتر رو دستم باد کرد.
کسی اطلاع داره دیگه کجا میشه خرجش کرد؟
چون رمز دوم هم داره به صورت آنلاین هم احتمالا بشه.

اگرم کسی میخواد 50 تومان میفروشمش. :n26:

Saeed Dz
01-05-2014, 20:11
من امروز پنجشنبه 93/02/12 رفتم نمایشگاه کتاب !!!
و متاسفانه هیچ کدام از کتاب هایی که در نظر داشتم رو نداشت !!!
امسال خبرهای خوبی از نمایشگاه نمیرسه، مثل اینکه بیشتر شبیه بازار عیده که جنسای مونده و بنجل رو ریختن و میفروشن و عناوین هم به همین خاطر تکراریه. صدا و سیما هم که پول میگیره تا تبلیغ کنه و کتابهای مونده، غیر مفید و کمک آموزشی رو بفروش برسونن و البته اگه بشه به کتابهای کمک اموزشی که عمومن برای پر کردن جیب بوجود میان اسم کتاب داد!

خوشحالم که اون بن به درد نخور رو هم نگرفتم. :n02:

شاید چهارشنبه 18 ام یه سری زدم، اگر کسی مایل بود اعلام کنه.

Saeed Dz
09-05-2014, 12:45
بالاخره دیروز یعنی پنجشنبه به همراه دوستان به نمایشگاه رفتیم. با اینکه پنجشنبه بود و من انتظار داشتم جمعیت زیادی وجود داشته باشه، اینبار ازدحام در مترو بسیار کمتر از سالهای پیش و روزهای دیگر بود و تنها عاملی که باعث شده بود شلوغی و ازدحام گاهن بوجود بیاد اختلال در دستگاه های بلیط پذیر بود که با اینکه حالت خروج آزاد از سوی کارکنان برای این دستگاه ها انتخاب شده بود اما دستگاه ها دچار اختلال شده و بازو بسته نمیشدن یا اینکه برای مثال کاملن باز باشن.
نمایشگاه از نظر سازماندهی کمی بهتر از سالهای پیش بود. عناوین جدیدی در بین کتاب ها دیده میشد اما زیاد نبودند. فعالترین بخش های قسمت کتب دانشگاهی برای کارشناسی ارشد بود به نظرم و برعکس سالهای پیش کتب فلسفی و مربوط به آیین زرتشت کمتر بودند و در عوض کتب هنری و رمان بسیار فعالتر بودند. غرفه هایی هم که کتب مذهبی ارائه میکردند از نظر تنوع به نظرم افت بسیاری داشتن و به فانتزی و پر زرقو برق کردن کتب روی آورده بودن. تعداد زیاد کتب شاعران معروف ایرانی و به خصوص شاهنامه ها منو به وجد آورد که با قیمتی خیلی خیلی مناسب عرضه میشدن البته تحریفاتی در این کتابها هم مشاهده میشد اما قابل گذشت بود.
وجود قسمتهایی هم برای سرپرستی و حمایت از ایتام و حمایت از بازیهای ایرانی فکر خوبی بود به نظرم. قیمت غذا، ساندویچ و ... هم بالاتر از بیرون بود مثل قبل اما بسیار کنترل شده و مناسبتر از سالهای پیش در این زمینه عمل شده بود.
بهترین و جالبترین بخش به نظرم بخش کودکان بود که بعضی غرفه ها اقدام به نوع آوری های جالبی کرده بودن مثل نقاشی روی صورت و کشیدن کاریکاتور از کودکان که به جذب شدن بچه ها به این نوع مکانهای فرهنگی میتونه کمک کنه اما قیمت کتبی که برای کودکان ارائه شده بودند بسیار بسیار بالا بود!
راستی اون حرفم که بن به درد نخور بود رو هم پس میگیرم، چون قیمت کتب واقعن بالا رفته بود اون بن و تخفیف 10% نمایشگاه خیلی مفید بودند.

در پایان هم کاربر شماره یک به ما ملحق شد و برگشتیم.

Йeda
09-05-2014, 23:46
سلام

اتفاقا ما هم همین پنج شنبه نمایشگاه بودیم : )

امسـال فرار از شلوغیِ مترو کلی گــرون تموم شد بـــرام، ولی موقع خســتگی برای آدم پـول اهمیتـی پیدا نمیکنه!

همونطور که آقا سعید گفت از لحاظ رفاهی و خدمات به مراتب از سالهای پیش شرایط بهتری ایجاد کرده بودن،
مخصوصا بخش نگهداری از بچه ها و عکس با لباس های مختلف و ... خیلی جالب بود و صدالبته برای بچه ها.

اتفاقا بیشتر کتاب هایی که مدِ نظرم بود رو هم پیدا کردم.

در مورد شاعران معروف هم موافقم ولی به جاش مجموعه شعر چند تا از شاعران جوان رو نتونستم از نمایشگاه تهیه کنم و البته ترجمه بعضی مترجم ها رو ( که البته از قبل پیش بینی شده بود )
در کل با این همه اخبار ناامید کننده ای که شنیده بودم، امسال خرید بدی نداشتم و اتفاقا به خاطر فراهم کردن خدمات رفاهی بیشتر، کمتر از قبل خسته شدم.

اتفاقا چشممون به جمال جناب آقای "ناصـر فیض" هم روشن شد بنده ی خدا کنار یکی از ناشرانِ
دفاع مقدس به خاطر هجوم علاقه مندان به عکاسی از افراد مشهور به اجبار دست از مباحثه کشیدند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iranch
10-05-2014, 08:04
این نمایشگاه برای تهرانی ها خوب هست. وقتی میاد شهرستان بسیاری از ناشران اصلا شرکت نمیکنند و انهایی هم که شرکت میکنند بعضا کتاب های خوب و پر فروش را نمیارود!