ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال 100 GB به درایو D

Mohammad Yek110
14-04-2014, 15:54
سلام دوستان
این وضعیت هارد منه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه بخوام بدون اینکه ویندوز عوض کنم یا به اطلاعاتم آسیب نرسه و تضمین 100 درصد باشه ، چطور میتونم 100 گیگابایت از درایو سی به دی منتقل کنم؟

ممنون

vissoto
14-04-2014, 16:14
سلام

با نرم افزار زیر می توانید این کار را انجام دهید.(به شرطی که در DISK MANAGMENT هم درایو c و d کنار هم باشند)(البته چون پای درایو ویندوز در میان است ؛ نیمی از مراحل در زمان بوت انجام می شود ؛پس اگر ویندوزتان رو به راه است اقدام کنید.)برای 100%بودن باید انتی ویروس را غیرفعال کنید ؛ از هیچ نرم افزاری استفاده نکنید؛ ویندوزتان در زمان بوت دچار مشکل نباشد ؛ برق هم قطع نشود!)بخش HEALTH از نرم افزار HDTUNE هم دچار مشکل نباشد.
1.راست کلیک بر درایو C و کاهش حجم(resize)(از سمت راست درایو)
2.راست کلیک بر درایو D و افزایش حجم(از سمت چپ درایو)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mohammad Yek110
14-04-2014, 17:09
ممنون
من 127 گیگ از C برداشتم و تبدیل شده به Unallocated Space
الان چطوری به D انتقال بدم؟توی قسمت resize فقط میشه کمش کرد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vissoto
14-04-2014, 17:52
خب ! این مرحله کمی حساس و خطر ناک است !و فقط با مسئولیت شخص جنابعالی قابل انجام است!

(از اطلاعات مهم خود بکاپ داشته باشید)

پس از راست کلیک بر درایو c و انتخاب گزینه RESIZE حالا موس را بر روی درایو C (اون وسطهاش) قرار دهید تا شکل موس به شکل 4جهته تغییر کند. و سپس کلیک کنید و درایو C را به سمت راستDRAG نمایید.( همان طور که موس را نگه داشته اید به سمت راست بکشیدتا همه درایو C جابجا شود.) حالا باید Unallocated Spaceبه کنار D امده باشد.

حالا D را افزایش حجم دهید.(از سمت راست درایو D)

(نکات ایمنی پست 2 فراموش نشه!)