مشاهده نسخه کامل
: انتقال 100 GB به درایو D
Mohammad Yek110
14-04-2014, 15:54
سلام دوستان
این وضعیت هارد منه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام بدون اینکه ویندوز عوض کنم یا به اطلاعاتم آسیب نرسه و تضمین 100 درصد باشه ، چطور میتونم 100 گیگابایت از درایو سی به دی منتقل کنم؟
ممنون
سلام
با نرم افزار زیر می توانید این کار را انجام دهید.(به شرطی که در DISK MANAGMENT هم درایو c و d کنار هم باشند)(البته چون پای درایو ویندوز در میان است ؛ نیمی از مراحل در زمان بوت انجام می شود ؛پس اگر ویندوزتان رو به راه است اقدام کنید.)برای 100%بودن باید انتی ویروس را غیرفعال کنید ؛ از هیچ نرم افزاری استفاده نکنید؛ ویندوزتان در زمان بوت دچار مشکل نباشد ؛ برق هم قطع نشود!)بخش HEALTH از نرم افزار HDTUNE هم دچار مشکل نباشد.
1.راست کلیک بر درایو C و کاهش حجم(resize)(از سمت راست درایو)
2.راست کلیک بر درایو D و افزایش حجم(از سمت چپ درایو)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad Yek110
14-04-2014, 17:09
ممنون
من 127 گیگ از C برداشتم و تبدیل شده به Unallocated Space
الان چطوری به D انتقال بدم؟توی قسمت resize فقط میشه کمش کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب ! این مرحله کمی حساس و خطر ناک است !و فقط با مسئولیت شخص جنابعالی قابل انجام است!
(از اطلاعات مهم خود بکاپ داشته باشید)
پس از راست کلیک بر درایو c و انتخاب گزینه RESIZE حالا موس را بر روی درایو C (اون وسطهاش) قرار دهید تا شکل موس به شکل 4جهته تغییر کند. و سپس کلیک کنید و درایو C را به سمت راستDRAG نمایید.( همان طور که موس را نگه داشته اید به سمت راست بکشیدتا همه درایو C جابجا شود.) حالا باید Unallocated Spaceبه کنار D امده باشد.
حالا D را افزایش حجم دهید.(از سمت راست درایو D)
(نکات ایمنی پست 2 فراموش نشه!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.