PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم شناسایی اسکنر

yekta33
12-04-2014, 20:44
اسکنرمن مدلsuper scan photo 648 هست درایورش ازطریق سی دی نصب میکنم ولی وقتی ویندوز بالا میاد خطای زیر میده

Action Manager 32
---------------------------
Can not establish connection with the USB Scanner,
please run the appropriate Utility or Configuration program.
OK

وهمچنین از طریق فتوشاپ وقتی میخوام عکسی را اسکن میکنم پیام زیر میده

USB Scanner
Program was unable to find your scanner. Please disconnect both the scanner cable and power adapte
r and then reconnect them.Ensure that you have made all the proper connections as instructed in the Quick Guide and User's Guide. If you still experience problems, please consult the troubleshooting section of the User's Guide located on the CD-ROM
.--------------------------
OK

تصویری از تسک منیجر ضمنا ویندوز من xp sp3 هستش ولی روی دوتا سیستم دیگه با ویندوز سون هم نصب کردم همین مشکل را داره!! باید چکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

yekta33
13-04-2014, 08:07
کسی نمیدونه راهنمایی کنه؟

absineh
15-04-2014, 09:36
یکبار درایورصدا را از سی دی مادربورد نصب کنید و سیستم را ریستارد کنید و وارد سیستم صدا بشید درقسمت play back ببینید که اسپیکر را میشناسد یا خیر .

absineh
15-04-2014, 09:45
دوست عزیز با عرض پوزش من اسکنررا اسپیکر دیدم عذرخواهی میکنم سیستم شما یواس پی را نمیشناسد از پورت دیگه استفاده کنید اگر نتیجه نگرفتید یکبار درایورمادربورد را نصب کنید یا اینکه با driver pack درایورها را آپدیت کنید .

yekta33
15-04-2014, 21:29
دوست عزیز با عرض پوزش من اسکنررا اسپیکر دیدم عذرخواهی میکنم سیستم شما یواس پی را نمیشناسد از پورت دیگه استفاده کنید اگر نتیجه نگرفتید یکبار درایورمادربورد را نصب کنید یا اینکه با driver pack درایورها را آپدیت کنید .

خواهش میکنم
باروشی که گفتین انجام دادم نشد!!!