PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نورپردازی داخلی ساختمان

majid_306
12-04-2014, 10:07
با سلام
میخواستم نورمخفی آپارتمان جدید رو راه بندازم. چند تاسئوال داشتم و از دوستان راهنمایی میخواستم:
1- ledبهتره یا smd؟ ظاهرا نور smd بیشتره ولی دوامش کمتر. آیا حقیقت داره؟
2- مارک، برند یا رنگ پیشنهادی شما چیه؟
3- برقکار برای جلوی ورودی که به عنوان فیلتر هست، یا در حقیقت هال کوچک 1.3 در 1.3 متر، روشنایی نذاشته و فقط نورمخفی داره! برای نورمخفی اونجا چی پیشنهاد میدید که نور مطلوب و قابل توجهی برای روشن کردن هال درشب داشته باشه؟

ممنون

majid_sd2009
12-04-2014, 11:51
سلام
فک نکنم دوام اس ام دی کمترباشه ها!
یه مورد دیگه هم اینه که نور اس ام دی پخش میشه ولی ال ای دی نه! و اینکه اس ام دی گرونتره،خصوصا ار جی پی ها!
من پیشنهادم اس ام دی هست،چون دیدم افرادی که توی نور مخفی ال ای دی کار کردن و یا از این شلنگهایی که توش ال ای دی داره! و نور پخش نمیشده و یه نور نقطه نقطه میداده که خیلی زشت بوده!
برای روشنایی بیشتر هم میتونید دو نوار کنار هم بکشید.البته با اون ابعاد نور زیادی نمیخواد و میتونه نور مورد نیاز خودشو از بقیه قسمتها بگیره.

majid_306
12-04-2014, 13:36
سلام
فک نکنم دوام اس ام دی کمترباشه ها!
یه مورد دیگه هم اینه که نور اس ام دی پخش میشه ولی ال ای دی نه! و اینکه اس ام دی گرونتره،خصوصا ار جی پی ها!
من پیشنهادم اس ام دی هست،چون دیدم افرادی که توی نور مخفی ال ای دی کار کردن و یا از این شلنگهایی که توش ال ای دی داره! و نور پخش نمیشده و یه نور نقطه نقطه میداده که خیلی زشت بوده!
برای روشنایی بیشتر هم میتونید دو نوار کنار هم بکشید.البته با اون ابعاد نور زیادی نمیخواد و میتونه نور مورد نیاز خودشو از بقیه قسمتها بگیره.

ممنون از پاسخ شما
دوامش رو فروشنده میگفت کمتره؟ من اطلاع تخصصی تو این زمینه ندارم
منظورتون از ار جی پی چیه؟ نوع متفاوتی از لامپ هستند؟
فروشنده میگفت جنس بانه ای و شرکتی توی بازار هست که قیمتشون خیلی با هم فرق میکنه. از کجا میشه بهش پی برد؟ کدوم شرکت بهتره؟ اینا ایرانین یا وارداتی؟

باز هم ممنون

bashie110
24-02-2018, 19:55
با سلام
من هم همین مشکل رو دارم پذیرایی رو با لامپ شلنگی سفید و زرد روشن کردم خیلی هم زیبا شده هم نور محیط رو تامین کرده هم نور مستقیم به چشم نمیزنه ورودی آپارتمان هم چند تا دایره و مربع درست کرده که با لامپ شلنگی و پلکسی گلاس میشه هم نور محیط رو تامین کرد هم زیبایی خاصی به منزل داد ضمنا اگه کسی می تونه راهنمایی کنه در خصوص نوع پلکسی که میشه استفاده کرد ضمنا من از تعداد زیادی سوال کردم همگی ال ای دی رو معرفی کردند هم از نظر نور هم از نظر دوام

ساوه الکتریک
23-05-2021, 19:34
سلام بهتون پیشنهاد میکنم از ریسه ال ای دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید میتونید از رنگ های متنوعی مثل ریسه شلنگی افتابی یا ریسه شلنگی ابی استفاده کنید تا دیزاین نورپردازی ساختمونتون رو بتونید متحول و شکیل تر کنید اگر که میخواید بترکونید میتونید از ریسه شلنگی RGB استفاده کنید. میتونید از بهترین فروشگاه های کالای برق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در بستر اینترنتی محصولات روشنایی و نورپردازی مدنظرتون رو خریداری کنید.اگه تمایل داشتید میتونید مقاله ساوه الکتریک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو با این عنوان در نتایج گوگل مشاهده و مورد بررسی قرار دهید تا اطلاعات تکمیلی و مناسب خود را دریافت کنید ما مقایسه بین 14 فروشگاه الکتریکی برتر در بستر وب انداخته ایم.امیدواریم براتون کاربردی باشه