PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مانیتور برای روتوش عکس وکارهای گرافیکی

fokahi110
11-04-2014, 15:10
سلام دوستان:n12:
برای روتوش چهره چه مارک مانیتور بگیرم که چشام اذیت نشه؟ (از 500 تا 800 هزار تومن)

fokahi110
11-04-2014, 15:56
لطفا مرا راهنمایی کنید :n30:

salehi.com
11-04-2014, 18:10
سلام

من همین دیروز مونیتور Asus VX229H رو خریدم. به قیمت 676 تومن از سایت لیون کامپیتور. نظر سایر دوستان رو هم قبلا در اینجا در مورد این مونیتور خوندم، همگی خوب و مثبت بوده.

این مانیتور پنل AH-IPS داره. تو بررسی هام در سایت های خارجی متوجه شدم اکثرا عکاس ها با پنل های IPS و از جمله همین مدل مونیتور سر و کار دارن. شما هم تحقیق کنین.

اینم یه Review از مدل 23 اینچ این مانیتور...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل 23" هم تقریبا بین 800 تا 815 تومنه.

این بخش تجربه های شخصی منه و الزامی نداره که کلیت داشته باشه:

کیفیت رنگ ها و کنتراست و.. همگی به نظر خوب میاد. در نظر داشته باشین که کالیبره کردن هم نقش بسیار مهمی داره. ظاهر مونیتور هم که به نظر من خیلی خوبه.تصمیم ندارم از ویژگی هایی که روی کاغذ برای این مدل موجوده صحبت کنم. به راحتی خودتون می تونید از سایت ایسوس و یا لینک بالا متوجه بشین، به ذکر دو مطلب که تو همین روز اول نظرم رو جلب کرد ، بسنده می کنم:

اولین چیزی که پس از روشن کردن نظرم رو جلب کرد این بود که Brightness متوسطی داره!! ممکنه بگین متوسط خوب نیست، نه واقعا برای یکی مثل من که چشمام به نور حساس هست، بسیار عالیه. بنابراین میشه ساعت ها باهاش کار کرد بدون اینکه چشم خسته بشه. پنل هایی که IPS نیستن، نور بسیار تندی دارن، شدت نور رو هم که کم می کنی باز هم خوب به نظر نمی رسن، احساس می کنی برای بالا بردن کیفیت باید نور رو زیاد کنی، ولی چشم اذیت میشه.

همچنین نکته بسیار مهم دیگه نور محیط رو بسیار کم بازتاب میده، اتاق من بسیار روشنه و صبح تا ظهر از نور طبیعی خورشید در استان های جنوبی بهره میگیره، می تونم بگم واقعا عالی عمل کرد. همین عدم بازتاب نور، نیازش به Brightness بالا رو حذف میکنه. چون Brightness بالا معمولی برای غلبه بر نور محیط مفیده( تاجایی که من می دونم)

من مونیتور رو از روی نظرات دوستان و بررسی های خودم،خریدم و این امکان برام وجود نداشت که از نزدیک ببینم. به شما اکیدا توصیه می کنم که حتما در صورت امکان قبل از خرید، مونیتور رو از نزدیک ببینید. مخصوصا توی نور روز و روشن باشه.
هنوز برای قضاوت نهایی من خیلی زوده و باید چند وقتی از استفاده من بگذره تا بتونم نظر نهایی بدم، ولی تا اینجا که خوب ظاهر شده...

یکی از مشکلات مونیتور ها مسئله Back-light Bleeding هست. بدین معنی که وقتی تمام صفحه سیاه خالص هست، از کناره ها و گوشه های مونیتور، هاله ای از نور سفید وجود داره. این مونیتور هم متاسفانه این مسئله رو داره، ولی بسیار اندک و تنها در یک بخش از مونیتور و آن هم در صورتی که تصویر سیاه خالص باشه، دیده میشه و در سایر حالات اصلا مشخص نیست. دقیقا جمله زیر که از Review فوق که لینکش رو دادم گرفته شده، به همین مطلب اشاره داره، مال من هم دقیقا همین قسمت هست( lower left area):

However, as we continue our tests, we noticed quite a small amount of back-light bleeding around the lower left area of the panel

برای دیدن نمونه های از این مشکل، می تونید به لینک زیر مراجعه کنین:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMiD.1080p
12-04-2014, 00:47
مانیتورهای اسوس کیفیت بسیار خوبی دارن .
خودم مدل Asus VS229H دارم .
علاوه بر پنل IPS , کنتراست بسیار خوبی هم داره .

خودم نیز توی کار چاپ و عکس و فتوشاپ هستم .
هر چی رو که توی مانیتور آماده میکنم دقیقا همون توی چاپ میاد .
پ ن : اسوس میتونه خوب باشه .

fokahi110
12-04-2014, 06:25
ممنون از دوستان عزيزي كه راهنمايي كردن بقيه دوستان هم لطفا راهنمايي كنن . باتشكر از همه.