مشاهده نسخه کامل
: مشکل بد سکتور هارد
The_matrix
31-03-2014, 23:28
سلام
سیستم من 2 تا هارد داره
هارد دومی فقط یه پارتیشن داره
امروز سعی کردم ویندوز روش نصب کنم که نشد و بعد از 1 ساعت نصب ویندوز آخر کار خطا داد
با برنامه HD tune 5 اسکنش کردم
نتایجش به این صورت هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد موقعی که وصل هست به سیستم سیستم کمی کند می شه ولی خب میشه روش اطلاعات کپی کرد
اما آیا قابل اطمینان هست؟؟ ایا ممکنه اطلاعات کپی شده پاک شن؟؟
ایا میشه هارد رو درست کرد و دوباره ازش استفاده کرد؟؟
ata.royalfalcon
01-04-2014, 09:48
سلام .
اما آیا قابل اطمینان هست؟؟
در مورد قابل اعتماد بودن و یا نبودن بستگی به اهمیت دیتا دارد . اگر اطلاعات برای شما خیلی اهمیت دارد پس نباید به این هارد دیسک اعتمادی داشته باشید .
ایا ممکنه اطلاعات کپی شده پاک شن؟؟
ممکنه اطلاعات پاک نشوند ولی ممکن هست Corrupt بشوند و یا اینکه سیستم نتواند از روی آن بخواند .
ایا میشه هارد رو درست کرد و دوباره ازش استفاده کرد؟؟
نهایت کاری که یک کاربر معمولی متواند انجام دهد Zero fill کردن آن هست و یا اینکه از برنامه HDD regenerator استفاده کند . میتونید با مسئولیت خودتان از این برنامه ها استفاده کنید ولی خیلی بعید میدونم در مورد این هارد فایده ای داشته باشد و مطمئناً با این روشها درست نمیشود . یا باید هارد دیسک را بفرستید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه یک هارد دیسک نو بخرید .
The_matrix
01-04-2014, 10:04
. یا باید هارد دیسک را بفرستید کلینیکهای تخصصی و یا اینکه یک هارد دیسک نو بخرید .
یعنی با فرستادن به کلنیک 100% درست می شه و میشه ازش استفاده کرد ؟؟ من می خوام فقط به عنوان پارتیشن سیستم عامل ازش استفاده کنم...اطلاعات مهمی روش ریخته نمیشه .فقط می خوام در کنار سیستم عامل فعلی (ویندوز 7) روی این هارد هم 1 پارتیشن بسازم و یه سیستم عامل دیگه نصب کنم
آیا فرستادن به کلنیک به صرفه تر از خرید یه هارد نو (یا دسته دورم ) هست؟؟ چون شنیدم هزینه تعمیر هارد بالاست
ata.royalfalcon
01-04-2014, 10:30
یعنی با فرستادن به کلنیک 1005 درست می شه و میشه ازش استفاده کرد ؟؟ من می خوام فقط به عنوان پارتیشن سیستم عامل ازش استفاده کنم...اطلاعات مهمی روش ریخته نمیشه .فقط می خوام در کنار سیستم عامل فعلی (ویندوز 7) روی این هارد هم 1 پارتیشن بسازم و یه سیستم عامل دیگه نصب کنم آیا فرستادن به کلنیک به صرفه تر از خرید یه هارد نو (یا دسته دورم ) هست؟؟ چون شنیدم هزینه تعمیر هارد بالاست
در مورد قابل تعمیر بودن و اینکه پس از تعمیر تا چه حد Stable هست و همجنین در مورد هزینه های آن در مراجعه حضوری به کلینیک مشخص میشه . ولی بنظرم خرید هارد دیسک نو منطقی تر هست . ارسال به کلینیک زمانی واقعاً میارزه که اطلاعات مهمی داشته باشید نه برای یک هارد 160 گیگ قدیمی مکستور .
یعنی با فرستادن به کلنیک 100% درست می شه و میشه ازش استفاده کرد ؟؟ من می خوام فقط به عنوان پارتیشن سیستم عامل ازش استفاده کنم...اطلاعات مهمی روش ریخته نمیشه .فقط می خوام در کنار سیستم عامل فعلی (ویندوز 7) روی این هارد هم 1 پارتیشن بسازم و یه سیستم عامل دیگه نصب کنم
آیا فرستادن به کلنیک به صرفه تر از خرید یه هارد نو (یا دسته دورم ) هست؟؟ چون شنیدم هزینه تعمیر هارد بالاست
با همون نرم افزاری که گفته شد میتونید تعمیر کنید بدسکتور رو بهش اهمیت ندید ممکنه زیاد بشه درست نشد فرمت سطح پایین بکنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.