ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در رابطه با خرید گوشی htc desire 500

aryaisaac
29-03-2014, 22:42
سلام دوستان

اولا اگر این تاپیک رو در جای نا مناسبی زدم، لطفا مدیران انتقال بدن

یه مساله برام پیش اومده که میخوام راهنمایی کنید

من رفتم پاشاز علالدین یک گوشی htc desire 500 بخرم . این گوشی رو از 700 تا 760 اونجا قیمت می دادن. خلاصه ما رفتیم از همون که 700 میداد خریدیم بعد وسط فاکتور زدن و ... آقا گفت که ست آپ اورژینال بزنم یا غیر اورژینال!!! گفتم ست آپ دیگه چیه مرد حسابی ، گفت اورجش قضیش اینه که 31 ماه ساپورت نرم افزاری و گارانتی مایکروتل و.. داره و .. گفتم ست آپ چیه بابا من اینهمه دستگاه اندرویدی خریم، یه اندروید داره که رو خودش هست دیگه! گفت نه htc داشتانش فرق داره و فلانه و بمانه و یه سری توضیحات مبهم داد که خودشم نفهمید چی میگه... ما هم گفتیم خوب اورجش رو بزن، خلاصه داستان مفصله، میرم سر اصل مطلب، آقا موقع فاکتور زدن گفت که اورجش 180.000 تومنه! گفتم Whattttt?!!:n04: خلاصه بعد از کلی بحث و جریانات پیچیده ما 110 تومن دادیم :n27:

حالا سوالم اینه که قضیه این ست آپ چیه ؟!!

احساس می کنم که به شدت سرم کلاه گذاشته شده :n28::n24:

mhda69
29-03-2014, 23:27
سلام دوستان

اولا اگر این تاپیک رو در جای نا مناسبی زدم، لطفا مدیران انتقال بدن

یه مساله برام پیش اومده که میخوام راهنمایی کنید

من رفتم پاشاز علالدین یک گوشی htc desire 500 بخرم . این گوشی رو از 700 تا 760 اونجا قیمت می دادن. خلاصه ما رفتیم از همون که 700 میداد خریدیم بعد وسط فاکتور زدن و ... آقا گفت که ست آپ اورژینال بزنم یا غیر اورژینال!!! گفتم ست آپ دیگه چیه مردم ممون گفت اورجش قضیش اینه که 31 ماه ساپورت نرم افزاری و گارانتی مایکروتل و.. داره و .. گفتم ست آپ چیه بابا من اینهمه دستگاه اندرویدی خریم، یه اندروید داره که رو خودش هست دیگه! گفت نه htc داشتانش فرق داره و فلانه و بمانه و یه سری توضیحات مبهم داد که خودشم نفهمید چی میگه... ما هم گفتیم خوب اورجش رو بزن، خلاصه داستان مفصله، میرم سر اصل مطلب، آقا موقع فاکتور زدن گفت که اورجش 180.000 تومنه! گفتم Whattttt?!!:n04: خلاصه بعد از کلی بحث و جریانات پیچیده ما 110 تومن دادیم :n27:

حالا سوالم اینه که قضیه این ست آپ چیه ؟!!

احساس می کنم که به شدت سرم کلاه گذاشته شده :n28::n24:

اولا مبارکت باشه...
ولی داداش خداوکیلی نمیخام ضدحال بت بزنما اما باید خیلی رک بت بگم بدجووووری سرت کلاه رفته...
نه فقظ تو htc بلکه تو هیچ مارک دیگه ای(Sony-samsumg-huawei-LG)وحتی اپل نیازی ب هییییییییچ کار اضافه ای نیس و فقط کافیه گوشی رو روشن کنی و سیمکارت بندازی و یاعلی...
و تمام این پولهای زورکی ک این بی وجدان های فروشنده(مخصوصا علادین ومراکز خرید بزرگ ومعروف)میگیرن همش الکیه و رسما دروغ و پول حروم...چون تمام برنامه ها وبازیایی ک اینا رو گوشیت میریزن تو اینترنت هس اونم فراوون.سایتای دانلود اندروید هم ک فراوون تر...
هرکدوم هم یه اسم روش میذارن.یکی میگه ستاپ اورجینال!!! یکی دیگه میگه ثبت سریال!!! اون یکی میگه راه اندازی.گارانتی نرم افزاری و...
من خودم چندین بار با این فروشنده های بی همه چیز مواجه شدم سرخرید گوشی.و هربار وقتی فهمیدم حالیمه دیگه زور نزدن گولم بزنن.این باز آخری هم چنان یارو رو تحقیر کردم ک دلم خنک شد...
ب نظرم بهترین جا برای خرید گوشی طبقه5و6 علادینه چون هم قیمتش مناسبتره هم این دلقک بازیای نصب برنامه و ستاپ و اینا ندارن معمولا...
خلاصه ایشالا درس عبرتی واس شما دوست عزیز و بقیه دوستان شده باشه...
بازم میگم مبارکت باشه اصلانم دیگه بش نفکر چون شیرینی گوشی نوتو تلخ میکنه...عشق کن با گوشیت...فدای سرت...
گور...همشون
یاعلی

aryaisaac
30-03-2014, 00:08
قربونت دادش.

آخه دزدی تا چه حد ؟ اصلا قضیه برنامه و اینا نبود، اپلیکیشنی نریخت، همش می گفت ست آپ اورجینال و غیر اورجینال ، اپلیکیشن هم میگفت میخوای برات بریزم؟ :n01: گفتم جمع کن بابا همین یه کارم مونده، خودم چلفت نیسم که! والا این قضیه ست آپ رو هم منو در برابر کار اجبار شده قرار داد و گرنه هرگز قبول نمی کردم، خلاصه گاهی پیش میاد آدم باید ضرر کنه تا عبرت بشه :n27:

aryaisaac
30-03-2014, 00:41
اما خدای کلاه برداری تا چه حد آخه ؟!! مپه میشه یکی برای هیچی 180.000 تومن تو پاچه ملت کنه ؟! واقعا چجوری می تونم 100% اطمینان حاصل کنم که این آقا هیچکاری نکرده و فقط پول اضافه از من گرفته ؟؟ چون از لحاظ نصب اپلیکیشن و.. که کاری نکرد و همش گفت ست آپ و این حرفها! من میخوام واقعا ببینم جریان این ست اپ چیه و اگه واقعا الکیه من باید به این موضوع واکنش نشون بدم! گور پدر پول! ولی زور داره که اینجوری سر آدم کلاه بزارند :n13:

aron110
30-03-2014, 01:25
اما خدای کلاه برداری تا چه حد آخه ؟!! مپه میشه یکی برای هیچی 180.000 تومن تو پاچه ملت کنه ؟! واقعا چجوری می تونم 100% اطمینان حاصل کنم که این آقا هیچکاری نکرده و فقط پول اضافه از من گرفته ؟؟ چون از لحاظ نصب اپلیکیشن و.. که کاری نکرد و همش گفت ست آپ و این حرفها! من میخوام واقعا ببینم جریان این ست اپ چیه و اگه واقعا الکیه من باید به این موضوع واکنش نشون بدم! گور پدر پول! ولی زور داره که اینجوری سر آدم کلاه بزارند :n13:
دوست عزیز این حرفا که فروشنده ها میگن همش کلاهبرداریه و پول الکی ازت گرفته
به نظر من اگه حالشوداری پیگیر این موضوع شو چون هیچ کاری برا گوشیت نکرده وفقط پول الکی
ازت گرفته

aryaisaac
30-03-2014, 01:53
چجوری می تونم ثابت کنم که این ست آپ و .. که گفته انجام دادم الکیه ؟ میرم شکایت می کنم ازش، 11000 تومن اضافی ازم گرفته، حد اقل واسه دل خودم هم شده حا لشو میگیریم تا حساب کار دستش بیاد فردا سر یکی دیگه رو کلاه نذاره :n24:

گرچه فکر نمی کنم سازمانهایی مثل 124 و... اهمیت زیادی بدن و رسیدگی کنند. در واقع میخوام بگم اگه واکنشی نشون داده بودند که الان وضع این نبود!

aryaisaac
30-03-2014, 02:44
اونایی که متخصصن لطفا پاسخ بدن :

آیا یک دستگاه اندرویدی به جز سخت افزار و سیستم عامل اندروید چی دیگه ای داره که بشه آپدیت یا تغییرش داد ؟
برای این می پرسم که این آقا گفت این که انجام میدم به اندروید ربط نداره و نمیدونم فرم ویر یا چیه، از این در وریا!

1376MAXIMUM
30-03-2014, 09:11
اقا یارو سرت کلاه گذاشته دوسرش اویزونه میتونی ببری زیر گردنت و یه پاپیون هم باهاش درست کنی البته دوستان بودن که با اضافه کلاهشون میتونستن یه دست کت و شلوار هم بدوزن شما برو صنف (نمی دونم درست نوشتم یا نهدرسته دیگه ؟:n13:)نمیدونم چجوری مینویسن برو همونجا ازش شکایت کن بعد میان خرش رو میگیرن یا پولت رو میدن بهت یا تو قوانین یه جایی درز داره همون جا جامیشه فقط جلوشون خیلی اروم باش و اصلا صدات رو بالا نبر و توهین نکن و ..... تا شانست بیشتر بشه فقط مشکلش اینجاست که طول میکشه مثلا حدود 2 هفته ای دستت بند باشه به این کار:n02: اصلا هم با فروشنده بحث نکنید راحت برید صنف شکایتتون هم جدی گرفته میشه و رسیدگی میشه فقط ممکنه طول بکشه حداقل تو اصفهان که این اتفاق افتاد من شکایت که کردم راحت رسیدگی کردن و اگر تو فاکتور براتون نوشته باشن که عالیه راحت راحت شما اگر بهتون فاکتور نداده بایه بهونه ای ازش بگیرید مثلا بگید بهم یه مقدارش رو برمیگردونن یا یه وام کوچیک میدن بهم یا هرچی هرچی که به نظرتون منطقی میاد و اون طرف هم قبول میکنه اونا کاری ندارن که فروشنده به چه بهانه ای به شما فاکتور داده اصلا اگر نداده باشه هم یه جرم دیگه انجام داده وضیفه هر فروشنده ای هست که فاکتور دقیق و با مهر فروشگاه بهتون بده حتما برید

1376MAXIMUM
30-03-2014, 09:17
اونایی که متخصصن لطفا پاسخ بدن :

آیا یک دستگاه اندرویدی به جز سخت افزار و سیستم عامل اندروید چی دیگه ای داره که بشه آپدیت یا تغییرش داد ؟
برای این می پرسم که این آقا گفت این که انجام میدم به اندروید ربط نداره و نمیدونم فرم ویر یا چیه، از این در وریا!
نه سخت افزار هم قابل ارتقا نیست فقط میشه روت کرد و برنامه ریخت و کاستوم رام دیگه چیزی نداره همش همینه
اصلا گوشی نو کاری نداره که انجام بدی سیمکارت رو میزاری توش و روشن میکنی و بعد هم تنظیم های ساعت و تاریخ و ایمیل و این چیزای ساده هست یه سوال دیگه گوشی شما پلمپ بود؟ اگر نبود فکر کنم میتونید اعتراض کنید فکر کنم

tiyam 01
30-03-2014, 09:28
یه کاغذ هم بزارن جلوی چشتون روش با خط درشت علاءالدین کلاهبرداره بایت هیچی پول اضافه میگیرن باز کسایی پیدا مشن سرشون کلاه رفته

ست آپ همون راه اندازی گوشی (تنظیمات اولیه، تنظیم تاریخ و ...) منظورش یوده شاید،
واسه بالا اومدن هیچ گوشی نیاز نیست کاری انجام داد، فقط گوشیهای اپل واسه فعالسازی نیاز دارن به ایتونز وصل شن

معمولاً به خاطر راه اندازی چیزی که دربارش نمیدونی ازت پول میگیرن، مثلاً تلویزیون و ----- و ...
پول دونسته هاشون رو میگرن، اما این گوشی چیزی نداشته که پولی بگیره

LOVEFORLOVE
30-03-2014, 12:43
من چند روز پیش یه گوشیhtc one sv 2 سیم خریدم کارکرده 580 +10 لیبل 590 اوردم بهد 2 روز سیم رایتل انداختم جواب نداد که نداد بردم پیش یارو اگفتم رایتا نمیخونه نگاه کرد گفت به ما ربطی نداره که گوشی 3 جی میخونه یا خیر خلاصه 90 تومن بی همه چیز کم کرد 490 ت داد البته این مدل 3 جی اروپا و امریکا را میخونه شانس گند من یه گوشی اکم اورد نخوند نمیدونم من که راضی نیستمک گرچه مقصرم من نبودم

tiyam 01
30-03-2014, 17:56
همون موقع میگفتی واسه رایتل میخوام، شاکی میشدی رایتل نمیخونه که

البته این مدل 3 جی اروپا و امریکا امریکا را میخونه
به ما ربطی نداره مشکل اونائه، اینجا اروپا یا امریکا نیست،ایرانه باید سیم ایران رو بخونه نه آمریکا ، وقتی سیم نخونه به چه دردی میخوره

aryaisaac
30-03-2014, 21:21
از راهنمایی همه دوستان ممنون

ما رفتیم زنگ زدیم 124 . اونها هم یکی رو فرستادند مغازه این کلاه بردار ، به ما گفتن که رفتیم تخلفی ندیدیدم از اینا! البته من کاملا یقین داشتم که اینها اونقدر حرفه ای کلاه برداری می کنند و دروغگویی حرفه ای هستند که 124 هم مچشون رو نمی توه بگیره. حالا میخوام برم صنف موبایل یا تعزیرات هم از اینا شکایت کنم. نه به خاطر پول که اصلا برام مهم نیست خدایی! فقط برای اینکه دلم خنک بشه!

tiyam 01
31-03-2014, 09:13

ما رفتیم زنگ زدیم 124 . اونها هم یکی رو فرستادند مغازه این کلاه بردار ، به ما گفتن که رفتیم تخلفی ندیدیدم از اینا! البته من کاملا یقین داشتم که اینها اونقدر حرفه ای کلاه برداری می کنند و دروغگویی حرفه ای هستند که 124 هم مچشون رو نمی توه بگیره. حالا میخوام برم صنف موبایل یا تعزیرات هم از اینا شکایت کنم. نه به خاطر پول که اصلا برام مهم نیست خدایی! فقط برای اینکه دلم خنک بشه!

واسه گوشی 700 تومنی، 810 (110 اضافه واسه ست آپ) گرفته تخلف نیست؟ مگه فاکتور نداده 110 تومنه رو نشونش میدادی
اگه میتونی اون کار رو بکن دل ما هم خنک میشه :دی

1376MAXIMUM
31-03-2014, 09:47

شماره رو ول کن برو حضوری صنف یا اداره صنعت و معدن اونجا شکایت کن فقط همون طور که گفتم یه خورده طول میکشه

aryaisaac
31-03-2014, 09:52
این طرف بسکه کلاه بردار حرفه ای بود. جدا تو فاکتور ننوشته هزیته ست آپ میشه 110 تومن ، جمعا نوشته طوری که طرف فکر کنه گوشی شده 800 تومن. ولی تو فاکتور زده با ست آپ اورجینال:n08:
حالا صنف تعطیله تا 15 ام عید . فعلا از طریق اینا شکایت می کن تا بعد عید برم صنف اونجا هم یه حالی بشون بدم.

tiyam 01
31-03-2014, 10:15
لازم هم نیست نوشته یاشه
همین که گوشی 700 تومن بوده و با ست آپ شده 800 یعنی واسه ست آپ 100 اضافه کرده، کسی که وارده مثلاً تعمیرکار موبایلی چیزی با خودت ببر تا بگه ست آپ چیز خاصی نیست که به خاطرش اینقدر پول بگیرن، ممکنه اون مامورا رو هم خر کنن

aryaisaac
31-03-2014, 12:57
رفتم صنعت و معدن شکایت حضوری کردم، گفت پی گیری می کنیم. نتیجه این عملیات حالگیری را به دوستان اعلام خواهم کرد:n24:. قربون همه :n12:

THe DARk NighT .98
31-03-2014, 21:07
خوب کاری کردی شکایت کردی!
من که چند وقتیه اینترنتی خرید می کنم راضی هستم