مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ گیم ام اس آی
severusss
26-03-2014, 16:27
سلام ب تمامی دوستان و کارشناسان محترم..
قصد خرید لپ تاپ گیم ام اس آی دارم...و گزینمو انتخاب کردم و تمام کارا آمادس برای انجام...ب صورت سفارشی ... GT60 dominator 424
تنها مشکل اینه ک یکی دونفر ک فروشنده بودن،اصلا برا خرید پیش اینا قرار نیس برم و مشاوره دادن،بهم گفتن ک ام اس آی خرابیش زیاده و هرکی برده ناراضی بوده.
توروخدا دوستان کسی تجربه کار داره بیاد بهم بگه...
واقعا موندم بین دوراهی...:n03::n03::n03::n28::n28::n03:
امیر تتلو
28-03-2014, 17:30
بهتره نخری منم از این برند خیلی راضی نیستم و خرابی زیاد داره و البته فروش هم خیلی داره اما دقیقا بودجه ی شما چقده؟
severusss
28-03-2014, 18:07
بهتره نخری منم از این برند خیلی راضی نیستم و خرابی زیاد داره و البته فروش هم خیلی داره اما دقیقا بودجه ی شما چقده؟
ببین بعد از تحقیق شنیدم این قضیه ی خرابی تو لپ تاپای تجاری و میان قیمت زیاده و تو مدلای گیمینگ نیست...
حداکثر 5 میلیون تومن...
"15.6 حتمن...
گرافیکشم دیگه کمتر از m860 نباشه...
دوتا مدل ge6o apache pro و gt60 dominator 424 رو در نظر دارم...
پولم به هرکودوم رسید میخریم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین بعد از تحقیق شنیدم این قضیه ی خرابی تو لپ تاپای تجاری و میان قیمت زیاده و تو مدلای گیمینگ نیست...
حداکثر 5 میلیون تومن...
"15.6 حتمن...
گرافیکشم دیگه کمتر از m860 نباشه...
دوتا مدل ge6o apache pro و gt60 dominator 424 رو در نظر دارم...
پولم به هرکودوم رسید میخریم...
سری گیمینگ msi چیزی از گیمینگ ایسوس کم نداره ، هر دو سری هم از نظر کیفیت خیلی جلو ترن
gt60 به احتمال زیاد پولتون نمی رسه چون فقط قیمت دلاریش میشه 4500 که عمرا داخل ایران زیر 5 بیفته
lمثلا مدل 3k قبلی gt60 که 2200 دلاره ایران 8900 داره فروخته میشه!!!
شما میخواین از خارج بخرین؟! اگه آره که باید از کسی که بهش سفارش میدین قیمت بگیرین
(البته اگر این دوتا زیر 5 تمون افتاد مارو هم خبر کنین :n02: )
چون ماتریس که فعلا وارد نکرده و معمولا در مورد سری ge پایین ترین کانفیگ رو وارد میکنه :n27: ( یعنی با سری 850، 750 ، 650 و..! و نه 60 ها)
severusss
29-03-2014, 10:42
نه...
همون وارد کنننده...
gt60 که من میخوام تو امازون 1400 قیمت خورده...
ge60 هم 1250-1300
lمن 860 یا 870 رو خواهم خرید.
soroosh_cz
29-03-2014, 15:28
داداش سری GE نگیر، داغ میکنن زیاد، کمی تو notebookcheck.net دور بزنی، متوجه میشی.
اگر گیمینگ میگیری، همون سری GT بگیر.
من که سه سال پیش لپتاپ گیمینگ MSI GX660 گرفتم، والا هنوزم داره مث شیر کار میکنه، آخ هم نگفته. فقط تنها بدی سری گیمینگ MSI تو اون سال ها، وزن زیادش بود که الان اون هم برطرف شده و معقول تر شده.:n16:
Public Enemy
29-03-2014, 16:30
سری گیمینگ msi چیزی از گیمینگ ایسوس کم نداره ، هر دو سری هم از نظر کیفیت خیلی جلو ترن
gt60 به احتمال زیاد پولتون نمی رسه چون فقط قیمت دلاریش میشه 4500 که عمرا داخل ایران زیر 5 بیفته
lمثلا مدل 3k قبلی gt60 که 2200 دلاره ایران 8900 داره فروخته میشه!!!
شما میخواین از خارج بخرین؟! اگه آره که باید از کسی که بهش سفارش میدین قیمت بگیرین
(البته اگر این دوتا زیر 5 تمون افتاد مارو هم خبر کنین :n02: )
چون ماتریس که فعلا وارد نکرده و معمولا در مورد سری ge پایین ترین کانفیگ رو وارد میکنه :n27: ( یعنی با سری 850، 750 ، 650 و..! و نه 60 ها)
البته مدل 8,990 میلیونی این لپ تاپ ( GT60 IPS Edition ) هر چه در سایت های مختلف گشتم پیدا نشد . ظاهرا فقط ایران داره !!!
مدل های جدید با مشخصاتی که ماتریس داده البته با تفاوت اینکه به جای GTX 770M در آنها GTX870M و به جای 4700MQ ، پردازنده 4800MQ به کار رفته ( یعنی با احتساب 3 هارد 128 گیگ و رم 32 ) حدود 2,700 دلار قیمت گذاری شده اند .
مدل GT60 3k IPS Edition با GTX870M ، پردازنده 4800MQ و رم 16 گیگ ، هارد 128GB SSD + 1TBHDD در سایت Msi حدود 2200 دلار قیمت گذاری شده است
به نظر من کمی صبر کنیم مدل های جدید وارد شوند .
داداش سری GE نگیر، داغ میکنن زیاد، کمی تو notebookcheck.net دور بزنی، متوجه میشی.
اگر گیمینگ میگیری، همون سری GT بگیر.
من که سه سال پیش لپتاپ گیمینگ MSI GX660 گرفتم، والا هنوزم داره مث شیر کار میکنه، آخ هم نگفته. فقط تنها بدی سری گیمینگ MSI تو اون سال ها، وزن زیادش بود که الان اون هم برطرف شده و معقول تر شده.:n16:
بستگی داره سری ge رو با چی مقایسه کنید! اگه با سری gt باشه که خوب طبیعیه چون ارزون ترن
اما نسبت به بقیه لپ تاپ ها خنک کنندگی خوبی دارن، فقط در حد گیمینگ و در مقابل سری gt کافی نیست
gt60 اگه 1400 تا باشه خوبه، فقط مواظب باشین ریفر نباشه (البته من منظورم قیمت تبدیل دلار به تومان بود:n02:)
البته مدل 8,990 میلیونی این لپ تاپ ( GT60 IPS Edition ) هر چه در سایت های مختلف گشتم پیدا نشد . ظاهرا فقط ایران داره !!!
مدل های جدید با مشخصاتی که ماتریس داده البته با تفاوت اینکه به جای GTX 770M در آنها GTX870M و به جای 4700MQ ، پردازنده 4800MQ به کار رفته ( یعنی با احتساب 3 هارد 128 گیگ و رم 32 ) حدود 2,700 دلار قیمت گذاری شده اند .
مدل GT60 3k IPS Edition با GTX870M ، پردازنده 4800MQ و رم 16 گیگ ، هارد 128GB SSD + 1TBHDD در سایت Msi حدود 2200 دلار قیمت گذاری شده است
به نظر من کمی صبر کنیم مدل های جدید وارد شوند .
بعیده عمده وارد بشن، متاسفانه ماتریس همیشه فقط چند تا مدل محدود رو اون هم با کلی تاخیر وارد میکنه:n29:
در مورر gt60 هم حق با شما بود
severusss
29-03-2014, 20:01
ممنون از دوستان...
فردا دارم میرم به کی دوتا شرکت وارد کننده سر بزنم...
یکی تاحالا قیمت گرفتم که بهم گفت ge60 apache pro برام 4900 درمیاد و gt60 dominator 424 برام 5200 درمیاد...
البته 424 تو آمازون 1400 دلار قیمت خورده و 423 ،1500 دلار..
apache pro هم 100 دلار کمتر از سایت ینی 1250 قمت خورده..
یکی دوتا شرکت هم فردا سر میزنم...
قیمتی که بهم دادنو میام مینویسم که ببینید چقد شده...
اینکه از پردازنده ی 4800 استفاده کرده و 870M ولی قیمت همون مدل 2103 مونده خیلی عالیه...
چنتایی بررسی هم خوندم کاربرا راضی بودن...
صبر نمیتونم بکنم...
تا آخر اردبهشت حداکثر اکثر که ماتریکس تا اون موقع وارد نمیکنه...
ماتریکس رو هم درست میگید...
خیلی محدود وارد میکنه...
مثلا ge60 قبلی رو فقط با 750M وارد کرد...
با 765M نکرد..
یا gt60 رو فقط 3K رو وارد کرد...
که رو 9 تومن قیمت خورد.. :(
ممنون از دوستان..
خبر قیمتو میام میدم.
بازم ممنون.
نه...
همون وارد کنننده...
gt60 که من میخوام تو امازون 1400 قیمت خورده...
ge60 هم 1250-1300
lمن 860 یا 870 رو خواهم خرید.
درود:
اول تو آمازون ببین Condition چی زده؟ حتما باید New باشه. دقت کن New other یا Refurbished یا Used نباشه.
در ضمن اون قیمت بدون Tax یا همون بدون مالیاته. من از آمازون لپ تاپ گیمینگ Alienware 17 خرید کردم، تو ایالتهای مختلف امریکا مالیاتها فرق داره تو بعضی از ایالتها تا 10% مالیات بهش اضافه میشه بعضی از ایالتها کمتره. بابت گارانتی هم بستگی به نوع گارانتی و مدت زمانش پول میگیرن حتی تا 300 دلار هم گارانتی داره. پس به این 1400 دلار اصلا بسنده نکن! این 1400 دلار قیمت خامه.
دوم چرا msi میخوای بخری؟!! خب برند بهتر مثل Alienware بگیر. من دارم عالیه. msi با کانفیگ بالاتر از Alienware بازم ارزونتر از Alienware هست، این نشون دهنده ی بی کیفیت بودن msi.
severusss
31-03-2014, 23:12
درود:
اول تو آمازون ببین Condition چی زده؟ حتما باید New باشه. دقت کن New other یا Refurbished یا Used نباشه.
در ضمن اون قیمت بدون Tax یا همون بدون مالیاته. من از آمازون لپ تاپ گیمینگ Alienware 17 خرید کردم، تو ایالتهای مختلف امریکا مالیاتها فرق داره تو بعضی از ایالتها تا 10% مالیات بهش اضافه میشه بعضی از ایالتها کمتره. بابت گارانتی هم بستگی به نوع گارانتی و مدت زمانش پول میگیرن حتی تا 300 دلار هم گارانتی داره. پس به این 1400 دلار اصلا بسنده نکن! این 1400 دلار قیمت خامه.
دوم چرا msi میخوای بخری؟!! خب برند بهتر مثل Alienware بگیر. من دارم عالیه. msi با کانفیگ بالاتر از Alienware بازم ارزونتر از Alienware هست، این نشون دهنده ی بی کیفیت بودن msi.
بله...
دقیقا حرفاتو قبول دارم..
البته بی کیفیت بودن ام اس آِ نسبت به آلین ویر بگی بهتره...
وگرنه ام اس آی تو سری گیمینگ سنگ تموم گذاشته ..
ولی خب کلاس کار مدلایی مث آلین ویر و ریزر کلا فرق میکنه..
کلا نباس با اینا مقایسشون کرد..
مورد بعد در مورد خریدن ام اس آی..
پولم اولا به چنتا مدل ام اس آی میرسه،یه مدل ایسوس...فقط..
اگه پولم میرسید حتمن ریزر میخریدم..
ولی به آلین ویر و رزر نمیرسه پولم...
ثانیا...
من دانشجوئم...شهر دیگه....ام اس آی ها قابل حمل ترند..
نسبت به ایسوس و آلین ویر...
اونارو دیگه واقعا نمتونم حمل کنم...4-5 کیلورو...
Public Enemy
31-03-2014, 23:19
بله...
دقیقا حرفاتو قبول دارم..
ثانیا...
بحث وزن شد یه یاد آوری کنم لپ تاپ های Gigabyte از قلم نیفته ! تقریبا توی رنج قیمت شما هستند و وزن مناسبی دارند . البته باید بگردین
severusss
01-04-2014, 10:25
ظاهر نداره و کانفیگی که من دنبالشم خیلی گرونتر از برندایی مث ام اس آیه...
دیجی کالا یه طیف زیادی ازشونو وارد کرده....
مثلا این با کشخصات تقریبا یکسان با ge60 2oc که 3400 هست،این گیگیابایت حدود 50 نومن قیمت اره...
سیستم عامل هم ک نداره روش...
فقط یه 128 اس اس دی داره که اونم 1500 نمیشه...
نه...گیگا بایتا گرون در میاد.
severusss
01-04-2014, 10:26
بحث وزن شد یه یاد آوری کنم لپ تاپ های Gigabyte از قلم نیفته ! تقریبا توی رنج قیمت شما هستند و وزن مناسبی دارند . البته باید بگردین
مثلا این با کشخصات تقریبا یکسان با ge60 2oc که 3400 هست،این گیگیابایت حدود 50 نومن قیمت اره...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه...گیگا بایتا گرون در میاد.هر جوری حساب میکنم به ام اس آی میرسم.
Public Enemy
01-04-2014, 13:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه...گیگا بایتا گرون در میاد.هر جوری حساب میکنم به ام اس آی میرسم.
برام جالبه لپ تاپی که یکی از دوستان توی همین انجمن حدود 3 در نمایشگاه رشت قیمت گرفته بود ، دیجی کالا می فروشه 4,900 !!!!!!
به هر حال توی این رنج قیمت نباید زیاد به فکر زیبایی خاص بود .
به نظر من با این بودجه بهترین لپ تاپ ممکنی که می تونین گیر بیارین P25W با گرافیک GTX770M هست .
در دی جی کالا 5,300 قیمت خورده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر چند عکس شاخص این لپ تاپ در دی جی کالا کمی تو ذوق می زنه ، اما در بررسی های Notebookcheck ظاهر خوبی داره :
این اتفاق بار ها و بار ها و بار ها افتاده و باز هم می افته . لپ تاپ اگر تکی وارد بشه فروشنده اول از همه به فکر جیب خودشه و قیمت نجومیه . به احتمال 98 % مدل GT60 با قیمت زیر 6 گیرتون نمیاد
بله...
دقیقا حرفاتو قبول دارم..
ثانیا...
بنظر من قیافه و دیزاین Alienware شیک تر از Razer، به شخصه از قیافه Razer خوشم نمیاد.
آره وزنش زیاده بدرد حمل و نقل دانشجویی نمیخوره.
بین سری گیمینگ msi و asus بنظر من باز msi بهتره از asus بخصوص قیافش. سری گیمینگ asus قیافش شبیه جعبه ابزاره :n02:
severusss
01-04-2014, 15:43
یجا رفتم قیمت گرفتم...
1250 دلاری رو به من گفت 6300 درمیاد برام...
بعد کلی مشاوره و بحث...قانع شدم که ایسوس g750 بگیرم...
از سایت hpn.ir که استوکش برام 4300 درمیاد.
خودمم تو کار خودم موندم...
برا ام اس آی امیدم فقط به یه جای دیگست...
اونجا هم نشه..
قیدشو میزنم ایسوس 4 کیلویی رو میخرم شرش کنده شه..
دوستان ممنون از نظرات و راهنمایی ها...
Public Enemy
01-04-2014, 15:56
یجا رفتم قیمت گرفتم...
1250 دلاری رو به من گفت 6300 درمیاد برام...
بعد کلی مشاوره و بحث...قانع شدم که ایسوس g750 بگیرم...
از سایت hpn.ir که استوکش برام 4300 درمیاد.
خودمم تو کار خودم موندم...
برا ام اس آی امیدم فقط به یه جای دیگست...
اونجا هم نشه..
قیدشو میزنم ایسوس 4 کیلویی رو میخرم شرش کنده شه..
دوستان ممنون از نظرات و راهنمایی ها...
دوست عزیز می شه بگین مشخصات مدلی که بهتون گفتند 4,300 چی هست ؟
در ضمن بهتره کمی فکر کنین ، عجله هم نتیجش پشیمونیه !
کار مشاور هم قانع کردنه .
اگر مایلید بزارین کمی دوستان نظراتشونو بگن بعد تصمیم گیری کنین
severusss
01-04-2014, 16:11
مدل g750 jw یا g750 jm اگه تا اواخر اردیبهشت برسه...
عجله هم ندارم...
من تا اواسط اردیبهشت در حال تحقیق و قیمت گرفتن از جاهای مختلف خواهم بود...
4300 قیمت استوک بدون جعبست...
آکش 5700 در میاد...
در ضمن...همونجا موجود هم هست،سفارش واردات دیگه وجود نداره..
منم دستگاهای استوکشون رو تست میکنم اگه بخوام بخرم...
مطمئن باش الکی نمیخرم...
چیزی که دیدم اونجا...همون موقع یکی از اسوک ها رو اورد روشن کرد بار اول بود که روشن میشد...
کاملا مشخص بود...
همون موقع register شد تازه دستگاه...
سایت hpn.ir\qa
میری تو قسمت پرسش و پاسخ که مفصل راجع به استوک ها توضیح داده...
آدرس و تلفن هم هست...
من دوبار هم حضوری دفتر اصفهانشونو رفتم...
parsicola
02-04-2014, 01:06
سلام
شما بودجه تون آخرش چقدره؟
اگه میتونین 6200 خرج کنین میتونم شاهکار msi و برنده چندین جایزه طراحی و کیفیت در دنیا رو بهتون معرفی کنم که خوشبتانه شرکت ماتریس برای بار دوم این مدل رو موجود کرده. سری اول که وارد کرد ظرف کمتر از یک ماه همش فروخته شد. یه لب تاپ 17 اینچی باریک با وزن 2.6 کیلو که بسیاری از سایتهای معتبر کیفیت ، طراحی و قدرت اونو تحسین کردند. پیشنهاد میکنم حتما هرکسی که لب تاپ قدر میخواد بخره یه بار از نزدیک ببینتش و تو دستش بگیره و اطمینان میدم تحت تاثیر قرار میگیره.
GS70
62550000 ریال
Operating System
CPU
Intel Core i7 4700MQ Haswell 2.4Ghz up To 3.4Ghz 6MB
Chipset
Intel® HM87
LCD
17.3 inch FHD (1920X1080) , Anti-glare
VGA
Nvidia GeForce GTX 765M
Graphics VRAM
GDDR5 2GB
Memory
16GB DDR3
Communication
Killer DoubleShot WiFi&Lan+BT4+HDMI+D-sub
I/O Ports
Card Reader: MMC/SD/SDHC/SDXC/MS/MS Pro/HG
LAN: 10/100/1000
Wireless LAN: 802.11 b/g/n
D-Sub(VGA): 1
HDMI: 1
Mini Display port: 2
USB 3.0 port: 4
eSATA: N/A
eSATA/USB Combo: N/A
Mic-in/Headphone-out: 1/1
Line-in: N/A
Express Card: N/A
Modem port: N/A
Audio
Audio Boost /Sound Blaster Cinema
Webcam
HD type (30fps@720p)
Storage
2X64GB SSD+ 1TB Sata
Optical Drive
None (DVD External Gift)
Battery
6 Cells
Dimensions
418.5 x 287 x 21.8 mm
Weight
2.6 Kg
severusss
02-04-2014, 09:07
نه متاسفانه خیلی زور بزنم 5200-5300
بیشتر به هیچ وجه..
Public Enemy
02-04-2014, 14:57
دوست عزیز حال که تا اردیبهشت می خواین صبر کنین و به GTX 860M هم راضی هستین ، بهتره صبر کنین تا لنوو مدل IdeaPad Y50 رو هم وارد بازار کنه .
چیزی که توی این لپ تاپ به چشم می خوره ، صفحه نمایش خارق العاده QHD هست که تا الان واسه ی خودش رکورد محصوب می شه و از صفحه نمایش های 3K شرکت MSI و رتینای اپل سرتره . البته صفحه نمایش برخی لپ تاپ های Samsung به این مقدار نزدیکند ( 3200X1800 )
صفحه نمایش این لپ تاپ از رزولوشن 3840X2160 بهره می بره که کیفیتی باور نکردنی بین لپ تاپ هاست .
همچنین این لپ تاپ از کارت گرافیک GTX 860M ، اسپیکر های دوگانه JBL با سیستم صوتی Dolby home theater V4 و سیستم امنیتی Secure access برای تشخیص چهره برای ورود به ویندوز استفاده می کنه .
همچنین وزن این لپ تاپ گیمینگ 2.6 کیلوگرمه و بدنه نازکی نیز داره .
این لپ تاپ در دو مدل معمولی و تاچ عرضه می شه .
هنوز خبری از سایر مشخصات نیست ولی طبق گفته سازندگان قیمت شروع این لپ تاپ 999 دلاره .
severusss
02-04-2014, 15:40
دوست عزیز حال که تا اردیبهشت می خواین صبر کنین و به GTX 860M هم راضی هستین ، بهتره صبر کنین تا لنوو مدل IdeaPad Y50 رو هم وارد بازار کنه .
چیزی که توی این لپ تاپ به چشم می خوره ، صفحه نمایش خارق العاده QHD هست که تا الان واسه ی خودش رکورد محصوب می شه و از صفحه نمایش های 3K شرکت MSI و رتینای اپل سرتره . البته صفحه نمایش برخی لپ تاپ های Samsung به این مقدار نزدیکند ( 3200X1800 )
صفحه نمایش این لپ تاپ از رزولوشن 3840X2160 بهره می بره که کیفیتی باور نکردنی بین لپ تاپ هاست .
همچنین این لپ تاپ از کارت گرافیک GTX 860M ، اسپیکر های دوگانه JBL با سیستم صوتی Dolby home theater V4 و سیستم امنیتی Secure access برای تشخیص چهره برای ورود به ویندوز استفاده می کنه .
هنوز خبری از سایر مشخصات نیست ولی طبق گفته سازندگان قیمت شروع این لپ تاپ 999 دلاره .
اگه این چیزی که میگید درست باشه که خوبه...
ولی فک نکنم قیمت همچین مدلی زیر 1700 دلار باشه..
ریزر همچی چیزی زده..14 اینچ با رزولوشن Q+HD 3400*1800 .و 870M...قیمتش از 2400 تازه شروع میشه...
بعیده با این مشخصات به این ارزونی باشه...
در ضمن...
طراحی مدل y510p خیلی بدلم نبود...
طراحی های ام اس آی و ایسوس خیلی زیباتره...
آدم با یه نگاه میفهمه گیمینگه...
ولی خب...
رو چشم،اونم در نظر خواهم داشت...
میشه لینکی که اینو از اونجا خوندید بدید؟
severusss
02-04-2014, 19:51
تحقیق کردم راجع بهش...
فوق العاده بود...
طراحیش هم راضی کنندست...
البته برای این لپ تاپ باید تا خرداد شاید هم تیر صبر کنم...
قیمتش فقط مهمه...با این که از 999 شروع میشه ولی خب باید دید چه کانفیگی 999ه...
یه مسئله میمونه فقط...G750 ایسوس سری سال 2014 و 2013 میشه کارت گرافیکش رو عوض کرد...
مثلا الان پایینترین کانفیگو با 860M خرید...بعد دوسه سال به جای 860M یدونه 870M یا 880M گذاشت...
چون سیستم خنک کننده و سایر پارامترها مشکلی نداره...شرکت برای تعویضشم میشناسم..
این لنووه فکر نکنم اینطوری باشه ولی اگه باشه با توجه به وزن و اندازش یه انتخاب عالی خواهد بود و به ایسوس و ام اس آی برتری داره.
ممنون دوست عزیز از معرفی..
Public Enemy
02-04-2014, 20:04
تحقیق کردم راجع بهش...
فوق العاده بود...
طراحیش هم راضی کنندست...
البته برای این لپ تاپ باید تا خرداد شاید هم تیر صبر کنم...
قیمتش فقط مهمه...با این که از 999 شروع میشه ولی خب باید دید چه کانفیگی 999ه...
یه مسئله میمونه فقط...G750 ایسوس سری سال 2014 و 2013 میشه کارت گرافیکش رو عوض کرد...
مثلا الان پایینترین کانفیگو با 860M خرید...بعد دوسه سال به جای 860M یدونه 870M یا 880M گذاشت...
چون سیستم خنک کننده و سایر پارامترها مشکلی نداره...شرکت برای تعویضشم میشناسم..
این لنووه فکر نکنم اینطوری باشه ولی اگه باشه با توجه به وزن و اندازش یه انتخاب عالی خواهد بود و به ایسوس و ام اس آی برتری داره.
ممنون دوست عزیز از معرفی..
تجربه نشون داده امکانات Top لپ تاپ های لنوو به عنوان آپشن عرضه می شن .
لذا در مدل 999 دلاری پیش بینی قطعات زیر رو داریم :
پردازنده Core I7 4700MQ
رم 8 گیگابایت
کارت گرافیک GTX 860M
هارد حداقل 750 گیگابایت
صفحه نمایش FHD
* سیستم عامل Win 8 home Premium
البته حدسی بود ولی احتمال این قطعات رو می شه داد
severusss
02-04-2014, 20:22
تجربه نشون داده امکانات Top لپ تاپ های لنوو به عنوان آپشن عرضه می شن .
لذا در مدل 999 دلاری پیش بینی قطعات زیر رو داریم :
پردازنده Core I7 4700MQ
رم 8 گیگابایت
کارت گرافیک GTX 860M
هارد حداقل 750 گیگابایت
صفحه نمایش FHD
* سیستم عامل Win 8 home Premium
البته حدسی بود ولی احتمال این قطعات رو می شه داد
هممممممم....
موافقم...
همین برای من کافیه...
اگه امکان تعویض با یه 870 وجود داشته باشه حتمن میخرم...
اگه جیب یاری کرد رزولوشن 3Kشو در صورت ارائه شدن میخرم..
فک نکنم امکان SLI رو براش در نظر گرفته باشه...
چون که قبلا GT استفاده میکرد..
الان GTX ه...وقدرتش در همون حد 755M SLI هس..تو رده بندی از 770M قویتره و از 755M SLI ضعیفتر...
ولی اختلافاشون واقعا ناچیزه..
من حدس میزنم با توجه به ضخامت پایین و عکسایی که دیدم،در صورتی که بخواد کارت گرافیک دوم اضافه کنه میاد و کارتو دومو به صورت اکسترنال اضافه میکنه،یچیز مث درایو DVD اکسترنال...
با یه کابل خاصی متصل بشه...که تاندربلت بهترین پورت برای اتصال کارت گرافیکه..
اگه بکنه دیگه تعویض ضپذیر بودنش مهم نیس..
خود 860M SLI یه غول میشه...
میکنه ینی همچی کاری بنظرت؟بعید نیس ازش...
aidin.2014
04-04-2014, 18:26
اگه بودجه داشتی بهت میگفتم حتما asus g750 jh بگیری.اما با این بودچه سری گیم فقط msi مدل داره.بقیه برندا سری گیم زیر 7 تومن ندارن اگثرا
ولی بنظرم یا لپ تاپ گیم نخر یا اگه میخری مدل gt 70 dragon edition msi یا asus g750 jh بخر.حیفه 5 تومن پول داری میدی.من خودم 9 سال صبر کردم تا یه چیز خوب بخرم.بنظرم میارزه 1 سال پولاتو جمع کنی بالاتررو بخری.چ.ن داری 5 تومن خرج میکنی دارم بهت میگم.
severusss
05-04-2014, 07:59
اگه بودجه داشتی بهت میگفتم حتما asus g750 jh بگیری.اما با این بودچه سری گیم فقط msi مدل داره.بقیه برندا سری گیم زیر 7 تومن ندارن اگثرا
ولی بنظرم یا لپ تاپ گیم نخر یا اگه میخری مدل gt 70 dragon edition msi یا asus g750 jh بخر.حیفه 5 تومن پول داری میدی.من خودم 9 سال صبر کردم تا یه چیز خوب بخرم.بنظرم میارزه 1 سال پولاتو جمع کنی بالاتررو بخری.چ.ن داری 5 تومن خرج میکنی دارم بهت میگم.
سه تا مسئله هست...
اولا ندارم بیشتر از 5 تومن..
دوما نمیخوام بیشتر از 5 تومن خرج کنم...اصلا 10 تومن داشتم برا اونا ریزر میخریدم...
سوما امکان صبر کردن ندارم..برای کارای دانشگام باید تا یه ماه دیگه حتمن خریده باشم.چون گیمرم هستم میزنم دست هم گیم و دانشگارو..
بهرحال ممنون از مشاورت.
یکی از دوستان lenovo y50 رو معرفی کرد،تصمیم گرفتم فعلا دست نگه دارم..
maziarzar
06-04-2014, 14:15
lenovo y510p من تو ریویو ها خوندم توربو بست سی پی یو زمانی که فقط یک هسته کارمیکنه فعاله یعنی مثلا وقتی شما بازی میکنید عمل نمیکنه که به نسبت مدل های دیگه حتی وای500 مدل قبلی هم تو بعضی جاها سی پی یوش ضعیفتر عمل میکنه
+ تو بازی های سنگین کیفیت و حداکثر بزاری بعضی مواقع لگ میزنه
ام اس آی هم مدل جی اس70 الان قیمتش6255
Public Enemy
06-04-2014, 16:58
lenovo y510p من تو ریویو ها خوندم توربو بست سی پی یو زمانی که فقط یک هسته کارمیکنه فعاله یعنی مثلا وقتی شما بازی میکنید عمل نمیکنه که به نسبت مدل های دیگه حتی وای500 مدل قبلی هم تو بعضی جاها سی پی یوش ضعیفتر عمل میکنه
+ تو بازی های سنگین کیفیت و حداکثر بزاری بعضی مواقع لگ میزنه
ام اس آی هم مدل جی اس70 الان قیمتش6255
turbo boost اولا با توجه به شرایط تغذیه ای لپ تاپ و نیاز نرم افزار عمل می کنه .( در همه لپ تاپ ها همین طور هست )
- برای عملکرد مناسب باید در هنگام بازی Power Option روی high performance تنظیم باشد . در صورت عدم تنظیم Power option مناسب ، تغییر فرکانس شدید مشاهده می شود . به عنوان مثال اگر روی Battery saver قرار بگیرد فرکانس هسته ها تا 1.2 گیگاهرتز در مواقع بیکاری کاهش پیدا می کند .
- برای turbo boost یک فرکانس حداکثر هسته تعریف شده که همیشه فقط یک هسته اجازه داره به حداکثر فرکانس برسه . ( در همه لپ تاپ ها )
- سایر هسته ها اجازه دارند در فرکانس پایینتر از فرکانس ماکزیمم قرار بگیرند . به عنوان مثال همه هسته ها در پردارنده 3630QM i7 اجازه دارند فرکانس خودشونو به 2.8 گیگاهرتز برسونند ( همه لپ تاپ ها )
- مستلزم افزایش یا کاهش فرکانس ، پشتیبانی نرم افزار مربوطه از این قابلیت است ، لذا در صورتی که برنامه ار این قابلیت پشتیبانی نکند ، فرکانس را روی مقدار پیش فرض ثابت نگه داری می کند ( همه لپ تاپ ها )
- در صورتی که لپ تاپ سیستم خنک کنندگی مناسب نداشته باشه ، در سیستم های جدید به جای Overheat و خاموشی سریع سیستم ، لپ تاپ دچار کاهش فرکانس پردازنده و گرافیک ( جزیی یا شدید ) خواهد شد تا دما به مقدار مناسب برسد . این گونه موارد توی لپ تاپ های MSI بیشتر دیده می شود .
- جزییات هر بازی با توجه به قدرت سخت افزاری باید تعیین شود . لپ تاپ های مورد بحث توانایی اجرای همه بازی ها را در ماکزیمم جزییات ندارند
turbo boost اولا با توجه به شرایط تغذیه ای لپ تاپ و نیاز نرم افزار عمل می کنه .( در همه لپ تاپ ها همین طور هست )
- برای عملکرد مناسب باید در هنگام بازی Power Option روی high performance تنظیم باشد . در صورت عدم تنظیم Power option مناسب ، تغییر فرکانس شدید مشاهده می شود . به عنوان مثال اگر روی Battery saver قرار بگیرد فرکانس هسته ها تا 1.2 گیگاهرتز در مواقع بیکاری کاهش پیدا می کند .
- برای turbo boost یک فرکانس حداکثر هسته تعریف شده که همیشه فقط یک هسته اجازه داره به حداکثر فرکانس برسه . ( در همه لپ تاپ ها )
- سایر هسته ها اجازه دارند در فرکانس پایینتر از فرکانس ماکزیمم قرار بگیرند . به عنوان مثال همه هسته ها در پردارنده 3630QM i7 اجازه دارند فرکانس خودشونو به 2.8 گیگاهرتز برسونند ( همه لپ تاپ ها )
- مستلزم افزایش یا کاهش فرکانس ، پشتیبانی نرم افزار مربوطه از این قابلیت است ، لذا در صورتی که برنامه ار این قابلیت پشتیبانی نکند ، فرکانس را روی مقدار پیش فرض ثابت نگه داری می کند ( همه لپ تاپ ها )
- در صورتی که لپ تاپ سیستم خنک کنندگی مناسب نداشته باشه ، در سیستم های جدید به جای Overheat و خاموشی سریع سیستم ، لپ تاپ دچار کاهش فرکانس پردازنده و گرافیک ( جزیی یا شدید ) خواهد شد تا دما به مقدار مناسب برسد . این گونه موارد توی لپ تاپ های MSI بیشتر دیده می شود .
- جزییات هر بازی با توجه به قدرت سخت افزاری باید تعیین شود . لپ تاپ های مورد بحث توانایی اجرای همه بازی ها را در ماکزیمم جزییات ندارند
در مورد msi منظورت کدوم مدل هست؟!
البته ge40 رو خونده بودم که وقتی داغ میکنه خودکار فرکانس رو پایین میاره البته مثل اینکه با تنظیمات میشد جلوگیری کرد
اما فکر نکنم یه چیز عمومی باشه چون خودم ge70 دارم (البته چند نسل قبل) چنین مشکلی نداره، حتی عمدا میزان استفاده رو رو 100 درصد نگه داشتم تا دما زیاد بشه اما بازم نشد
سری gt هم که اصلا فکر نکنم چنین مشکلاتی داشته باشند
در مورد اون مشکلی که دستمون گفتن، فکر کنم یک باگ نرم افزاری برای y510 بوده که البته خبر ندارم اصلاح شده یا نه
Public Enemy
07-04-2014, 13:27
در مورد msi منظورت کدوم مدل هست؟!
البته ge40 رو خونده بودم که وقتی داغ میکنه خودکار فرکانس رو پایین میاره البته مثل اینکه با تنظیمات میشد جلوگیری کرد
اما فکر نکنم یه چیز عمومی باشه چون خودم ge70 دارم (البته چند نسل قبل) چنین مشکلی نداره، حتی عمدا میزان استفاده رو رو 100 درصد نگه داشتم تا دما زیاد بشه اما بازم نشد
سری gt هم که اصلا فکر نکنم چنین مشکلاتی داشته باشند
در مورد اون مشکلی که دستمون گفتن، فکر کنم یک باگ نرم افزاری برای y510 بوده که البته خبر ندارم اصلاح شده یا نه
در GE40 این مورد شدید است
در GE60 این مورد وجود دارد اما فرکانس کاهش خفیفی دارد .
هم چنین GT70 سری قدیم به دلیل سیستم کولینگ ضعیف ، مشکل کاهش فرکانس خفیف وجود دارد
aidin.2014
07-04-2014, 13:55
در GE40 این مورد شدید است
در GE60 این مورد وجود دارد اما فرکانس کاهش خفیفی دارد .
هم چنین GT70 سری قدیم به دلیل سیستم کولینگ ضعیف ، مشکل کاهش فرکانس خفیف وجود دارد
سلام به روی ماهت داداش.خیلی مخلصیماوشدیدا.
Hessam 2
01-07-2014, 10:09
پس از مدت ها انتظار، بالاخره لپ تاپ MSI GE60 Apache ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (رقیب سرسخت نوت بوک Asus N550JK) وارد بازار کشور شد!
kalantarahura
07-07-2014, 08:58
دوستان یه مقایسه حرفه ای ای بین N550JK و GE60 APACHE بذارین از سر در گمی در بیایم.ممنون
Hessam 2
07-07-2014, 09:02
برتری های مدل Asus نسبت به مدل MSI:
- صدای فراگیرتر + اسپیکر انحصاری
- دارای دستگاه Leap Motion
- کیفیت ساخت برتر
- حافظه ی گرافیکی بیشتر، اما DDR3
- قابلیت لمسی صفحه نمایش و کیفیت برتر آن و همچنین دارای پنل IPS
- یکسال گارانتی بیشتر
برتری های مدل MSI نسبت به مدل Asus:
- وزن سبک تر
- دارای حافظه ی پر سرعت SSD
- هارد دیسک پر سرعت تر
- GDDR5 بودن کارت گرافیکی
- دارای صفحه نمایش مات که مانع بازتاپ نور می شود.
- باتری قوی تر = شارژ بیشتر
نتیجه:
- اگر کاربری گیم هست، قطعاً مدل MSI انتخاب برگزیده اس.
- اگر مالتی مدیا هست و به صورت انحصاری به گیم خلاصه نمیشه، طبیعیه که مدل Asus یک سر و گردن سرتره!
kalantarahura
07-07-2014, 14:59
ممنون عزیز. هر دوتاشون که NVIDIA GeForce GTX 850M هستند.در ضمن تو سایت XoticPC زده هارد این لپتاپ 5400 و گرافیکش هم GDDR3 هست.ولی ماتریس چیزه دیگری زده. داستان چیه؟گرافیک رو که نمیشه عوض کرد:
Hessam 2
07-07-2014, 15:01
واقعاً هر کی ساز خودش رو زده! حقیقتاً مطلع نیستم!
سایت ماتریکس زده 7200 دور. سایت MSI زده 5400 دور.
اما قطعاً و یقیناً مدل ایسوس کارتش DDR3 هست و ام اس ای GDDR5 و مدل ام اس ای به طور محسوسی از بابت کارت گرافیک، سرتر از مدل ایسوس هست.
سری GE ام اس ای، سری گیمینگ هست؛ به هیچ عنوان DDR3 نمی زنه از این سری و بیش از 20 مدل در سایت MSI وجود داره که همگی GDDR5 هستن.
در مورد هارد خودم هم شک دارم!
tttvvvaaa
07-07-2014, 16:29
احتمالا یه سری کانفیگ های سفارشی هم داره.مثل این :
Hessam 2
07-07-2014, 16:32
خیر. این مدل نیست.
MSI GE60 2PC-034US Apache Gaming هست.
tttvvvaaa
07-07-2014, 16:45
خیر. این مدل نیست.
بله.حق با شماست.اینو جهت اطلاع رسانی مدل های مختلفش گذاشتم
اما این مدلی که وارد ایران شده و یکی از دوستان توی پرش..ین تول**ز عکسشو گذاشته کانفیگش اینجوریه :
که از دو حرف آخر MKT Name میشه فهمید به سفارش ایران (ماتریس) تولید شده
همونطور که دو حرف آخر MKT Name عکس پست قبلیم TW هستش و نشون میده به سفارش تایوانه.
mehrabooni
07-07-2014, 20:16
سلام ب تمامی دوستان و کارشناسان محترم..
قصد خرید لپ تاپ گیم ام اس آی دارم...و گزینمو انتخاب کردم و تمام کارا آمادس برای انجام...ب صورت سفارشی ... GT60 dominator 424
تنها مشکل اینه ک یکی دونفر ک فروشنده بودن،اصلا برا خرید پیش اینا قرار نیس برم و مشاوره دادن،بهم گفتن ک ام اس آی خرابیش زیاده و هرکی برده ناراضی بوده.
توروخدا دوستان کسی تجربه کار داره بیاد بهم بگه...
واقعا موندم بین دوراهی...:n03::n03::n03::n28::n28::n03:
دروغ گفتن
برو ام اس آی بخر مطمئن باش بهترینه!اینو من از خودم نمیگم ها!توی پست هایی که نوشتم سرچ کن یکجا کامل با دلیل گفتم چرا ام اس آی سری گیمینگش بین لپ تاپ های موجود در بازار ایران بهترینه
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
kalantarahura
08-07-2014, 08:04
یه سوال دیگه از دوستان دارم. بین دو مدل GE60 Apache و Asus G550JK کدومو پیشنهاد میکنین؟
از دوستانی که سری GE60 رو دارند تقاضا دارم درباره سیستم کولینگ و کلا نکات ریز ان صحبت کنند. تاپیک مدت زیادی هست که تکون نخورده.ممنون
mehrabooni
08-07-2014, 09:24
یه سوال دیگه از دوستان دارم. بین دو مدل GE60 Apache و Asus G550JK کدومو پیشنهاد میکنین؟
از دوستانی که سری GE60 رو دارند تقاضا دارم درباره سیستم کولینگ و کلا نکات ریز ان صحبت کنند. تاپیک مدت زیادی هست که تکون نخورده.ممنون
شک نکن ge60 کولینگ فوق العاده قوی ای داره!من خودم یه پست نوشتم راجع به اینکه بابودجه ی چهارمیلیون تومان بهترین انتخاب توی ایران ام اس آی هست به دلایل زیادی!کامل با ایسوس مقایسه کردیم کنارهم به این نتیجه رسیدیم ام اس آی یکمی سر تر هست
یه دکمه ی آبی داره هروقت روشنش میکنم لپتاپو یخ میکنه توی بازی ها هم دمای ge60 پایینتر از g550jk هست چون رفیقم ایسوس داره امتحان کردیم
شما ریویو هایی که سایت های معتبر دنیا راجع به msi نوشتن برو بخون همین الان میری msi میخری
kalantarahura
08-07-2014, 13:45
شک نکن ge60 کولینگ فوق العاده قوی ای داره!من خودم یه پست نوشتم راجع به اینکه بابودجه ی چهارمیلیون تومان بهترین انتخاب توی ایران ام اس آی هست به دلایل زیادی!کامل با ایسوس مقایسه کردیم کنارهم به این نتیجه رسیدیم ام اس آی یکمی سر تر هست
یه دکمه ی آبی داره هروقت روشنش میکنم لپتاپو یخ میکنه توی بازی ها هم دمای ge60 پایینتر از g550jk هست چون رفیقم ایسوس داره امتحان کردیم
شما ریویو هایی که سایت های معتبر دنیا راجع به msi نوشتن برو بخون همین الان میری msi میخری
ممنون عزیز. البته من هم زیاد به برند تکیه نمیکنم. واسه من کارایی مهمتره. انشالله همین MSI رو خواهم خرید. اگر تونستین لینک اون پستتون رو بذارین.
aidin.2014
08-07-2014, 15:04
استباه نکنی ام اس ای بگیریا.asus g750 بگیر
mehrabooni
08-07-2014, 18:07
استباه نکنی ام اس ای بگیریا.asus g750 بگیر
جسارت نباشه ، چند سالتونه
چرا اشتباه کنه ، میشه با دلیل بگی??آیا ریویو هایی که سایتهای خارجی راجع به سری گیمینگ msi نوشتن خوندی??بدون اطلاعات حرف نزن
استارتر دقت کن،بعضیا میان همینجوری یه چیزی میگن و میرن،بهت قول میدم هیچکدوم ازاین مهندسا تاحالا دوتا لپتاپ کنار همدیگه ندیدن چه برسه به اینکه بخوان مقایسه کنن
استارتر برو سایتهای خارجی قشنگ مطالعه کن که در خریدت شک نکنی
mehrabooni
08-07-2014, 18:09
ممنون عزیز. البته من هم زیاد به برند تکیه نمیکنم. واسه من کارایی مهمتره. انشالله همین MSI رو خواهم خرید. اگر تونستین لینک اون پستتون رو بذارین.شما هم مثل خودمی ، دنبال کارایی هستی ، دنبال بهترین جنس بازار میگردی نسبت به پولی که داری
Leon-117
08-07-2014, 20:29
من خودم این لپ تاپ رو ندارم (منتظر مدل ge70 با گرافیک 860 هستم) ولی توی نقد ها و نظرات مردم که میخوندم تقریبا همه میگفتم در کل لپتاپ داغی هست!موقع کارهای سنگین و بازی کردن دمای گرافیک به 85 درجه هم میرسه و اکثرا میگفتن صالا نیشمه لپ تاپ رو روی پا گذاشت چون زیرش خیلی گرم میشه و اذیت میکنه،یه دکمه هم داره که سرعت فن رو بالا میبره(و صدای فن هم بیشتر میشه)،گفتن با زدن اون دکمه وضع بهتر میشه ولی اگه اون رو نزنید و کار سنگین کنید خیلی گرم میشه.ولی لپ تاپ در کل مشکل over-heat نداره که سیستم از شدت گرما خاموش بشه یا حتی سرعت/clock سی پی یو بیاد پایین و میشه گفت این مقدار گرماش طبیعی هست.
حنس بدنه لپ تاپ هم همونطور که میدونید آلومینیوم هست و وقتی بهش دست بزنید گرما یه مقدار بیشتر خودش رو نشون میده،از اونجایی هم که فقط یه فن و خروجی هوا سمت چپ داره توی نقدها گفته بودن سمت چپ لپ تاپ خیلی گرم میشه،مثلا قسمت زیر space bar و جایی که کف دست چپ قرار میگیره.
در کل به اون صورت از نظر کولینگ و دما مشکلی نداره ولی اگه 2 تا خر.جی هوا و فن داشت خیلی بهتر میشد.اینم فراموش نشه که هنوز این سری لپتاپ از بهترین انتخاب ها توی این رنج قیمت هستن و کیفیت ساخت بالایی هم دارن.......
Amin_92998
08-07-2014, 21:26
من کمی گیج شدم . اونجور که دوستان گفتن موقع کار معمولی هم حرارت لبتاپ حس میشه ( کار معمولی هم منظورم وبگردی ، افیس و مثلا تماشای فیلم و ... هس ) اما تو یه فروم دیگه میگن نه همچین چیزی نیس . یکی از همکلاسیای دانشگامم که خریده میگه نه اصن موقع کار معمولی هیچی حرارت نمی فهمه ( البته زیاد وقت نشد ازش بپرسم تا چه حدی منظورشه ) . خلاصه اخرش من نفهمیدم چی شد . بقیه چیزای این لبتاپ که اوکیه . اینم اگه روشن بحث بشه خیلی خوب میشه . اونایی که میتونن تجربه ی مقایسه ای بذارن که عالی میشه.
من کمی گیج شدم . اونجور که دوستان گفتن موقع کار معمولی هم حرارت لبتاپ حس میشه ( کار معمولی هم منظورم وبگردی ، افیس و مثلا تماشای فیلم و ... هس ) اما تو یه فروم دیگه میگن نه همچین چیزی نیس . یکی از همکلاسیای دانشگامم که خریده میگه نه اصن موقع کار معمولی هیچی حرارت نمی فهمه ( البته زیاد وقت نشد ازش بپرسم تا چه حدی منظورشه ) . خلاصه اخرش من نفهمیدم چی شد . بقیه چیزای این لبتاپ که اوکیه . اینم اگه روشن بحث بشه خیلی خوب میشه . اونایی که میتونن تجربه ی مقایسه ای بذارن که عالی میشه.
با توجه به سخت افزار قوی و حجم بالای انرژی که مصرف میکنه گرم کردن عادی هستش
البته در حالت معمولی و وبگردی نباید گرم بشه چرا که اصلا پردازنده به اونصورت درگیر نمیشه که بخواد داغ بکنه.
aidin.2014
08-07-2014, 22:15
جسارت نباشه ، چند سالتونه
چرا اشتباه کنه ، میشه با دلیل بگی??آیا ریویو هایی که سایتهای خارجی راجع به سری گیمینگ msi نوشتن خوندی??بدون اطلاعات حرف نزن
استارتر دقت کن،بعضیا میان همینجوری یه چیزی میگن و میرن،بهت قول میدم هیچکدوم ازاین مهندسا تاحالا دوتا لپتاپ کنار همدیگه ندیدن چه برسه به اینکه بخوان مقایسه کنن
استارتر برو سایتهای خارجی قشنگ مطالعه کن که در خریدت شک نکنی
سن پدرتو دارم بچه .هم asus g750 jh دارم هم msi gt 70 dragon edition 2 . ام اس ای 2 کلاس پایین تره از ایسوس .تو تمام سایتای مقایسه لپ تاپم برو بگرد میفهمی.در ضمن احترام خودتم داشته باش گودک
aidin.2014
08-07-2014, 22:16
هر دو سری قدرتمندند اما ام اس ای داغ میکنه.هرگز ام اس ای نگیر.
yoosefshaskol
08-07-2014, 22:22
با توجه به سخت افزار قوی و حجم بالای انرژی که مصرف میکنه گرم کردن عادی هستش
البته در حالت معمولی و وبگردی نباید گرم بشه چرا که اصلا پردازنده به اونصورت درگیر نمیشه که بخواد داغ بکنه.
تو این تاپیک در مورد تجربه خودم از گرماش توضیح دادم.دیگه از این موثق تر نداریم منبع
mehrabooni
08-07-2014, 22:51
عزیز برو بخر با خیال راحت
بهترین لپتاپه
عزیز برو بخر با خیال راحت
بهترین لپتاپه
دوستِ من جسارت نباشه شما هم خیلی با اقرار دارین از MSI طرفداری میکنین :n01:
درسته سری گیم عالیای داره اما کلا برند خوبی نیست (به جز سری گیم)
اما اسوس هم کار کشته تره هم به نظر من برای گیم اصن سمت لپتاپ نباید رفت :n02:
۵-۶ تومن پول بی زبون رو میشه برای کنسول و TV خرج کرد.
mehrabooni
09-07-2014, 12:11
دوستِ من جسارت نباشه شما هم خیلی با اقرار دارین از MSI طرفداری میکنین :n01:
درسته سری گیم عالیای داره اما کلا برند خوبی نیست (به جز سری گیم)
اما اسوس هم کار کشته تره هم به نظر من برای گیم اصن سمت لپتاپ نباید رفت :n02:
۵-۶ تومن پول بی زبون رو میشه برای کنسول و TV خرج کرد.
عزیز واسه اینه که msi ge60 و asus n550 و lenovo y510 رو کنارهمدیگه با سه نفر از رفیقام همه جوره تست کردیم
هرجور تستی که به فکرت برسه انجام دادیم نتیجشو هم گذاشتم توی p30world بین پست های من جستجو کن پیدامیکنی
عزیز واسه اینه که msi ge60 و asus n550 و lenovo y510 رو کنارهمدیگه با سه نفر از رفیقام همه جوره تست کردیم
هرجور تستی که به فکرت برسه انجام دادیم نتیجشو هم گذاشتم توی p30world بین پست های من جستجو کن پیدامیکنی
یه سوال N550 سری گیم هستش؟؟
چرا مثلا N550 رو با یه لپتاپ از سری C مقایسه نکردین؟
من علکی طرفداری برند خاصی رو نمیکنم ولی شما با این طرز طرفداری .......
mehrabooni
09-07-2014, 17:52
یه سوال N550 سری گیم هستش؟؟
چرا مثلا N550 رو با یه لپتاپ از سری C مقایسه نکردین؟
من علکی طرفداری برند خاصی رو نمیکنم ولی شما با این طرز طرفداری .......
جسارت نباشه چند سالتونه
سوالتون خیلی مبتدی بود
چون به لپتاپ دیگه ای دسترسی نداشتم که مقایسه کنم :پی
یکم فسفر میسوزوندی میفهمدیا حیفه عزیز آکبند نگهش ندار :وی
Public Enemy
09-07-2014, 18:12
دوستان فکر کنم بهتره بحث از این جلوتر نره .
هر لپ تاپ مزیت ها و معایبی داره که در هنگام خرید باید به اونها توجه شه .
اما نکته مهم تر اینه که هر برند طرفداران متعصب داره که تا حد امکان از معایب چشم پوشی می کنند .
طبق گفته همیشگیم در صورتی که نیاز به مشاوره دارین تاپیک جدید ایجاد کنین . در غیر اینصورت از طولانی شدن تاپیک خودداری کنین تا خوانندگان گیج نشن
با تشکر :n16:
جسارت نباشه چند سالتونه
سوالتون خیلی مبتدی بود
چون به لپتاپ دیگه ای دسترسی نداشتم که مقایسه کنم :پی
یکم فسفر میسوزوندی میفهمدیا حیفه عزیز آکبند نگهش ندار :وی
جسارت نیست ۱۵ سالمِ اما قدرِ یه فروشنده در مورد لپتاپ ها اطلاعات دارم و ۲ سالِ که دارم مشاوره میدم به عزیزان
کدوم قسمت سوال من مبتدیانه بود؟ این که گفتم درست نیست سری مولتی مدیا رو با سری گیمینگ مقایسه کرد؟
خب پس نباید علکی بفرمایین از لپتاپ های دیگه برتر بود برای اینکه --- به شقیقه ربطی نداره دوست من :n02::n09:
هر وقت در دسترس داشتی با Asus G Series مقایسه کردی بفرما اونوقت بحث میکنیم.
آفرین به شما که آکبند نگهش نداشتی هه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن ممنون از حیان عزیز اما باید جواب ایشون رو داد.
mehrabooni
11-07-2014, 19:21
جسارت نیست ۱۵ سالمِ اما قدرِ یه فروشنده در مورد لپتاپ ها اطلاعات دارم و ۲ سالِ که دارم مشاوره میدم به عزیزان
کدوم قسمت سوال من مبتدیانه بود؟
از شیوه ی نوشتنت حدث میزدم کم سن باشی،واسه همین پرسیدم چند سالتونه که بدونم طرف حسابم کیه تا ببینم ارزش داره صحبتام رو ادامه بدم
اول به سن قانونی برس (هیجده سال) بعد بیا حرف بزن،اخه الان زیر سن قانونی هستی.میترسم چیزی بگم بعد به جرم کودک ازاری باهام برخورد کنن برای همین دیگه حرف خاصی نمیگم
به مدیرای ارشد انجمن پیشنهاد میکنم قانونی برای ثبتنام افراد زیر 18 سال بزارن که یک رضایت نامه ی کتبی از پدر مادر خودشون بگیرن بفرستن به ایمیل انجمن.چون گاهی اوقات توی انجمن مطالبی ذکر میشه که ممکنه والدین یه کودک راضی نباشن بچشون اون مطالب رو بخونه
برای اینکه پستم آف پست نباشه میگم (لپتاپ های گیمینگ ام اس آی بهترینن) در خریدشون شک نکنین
ریویو های سایت های معتبر رو میتونین قبل از خرید بخونین
از شیوه ی نوشتنت حدث میزدم کم سن باشی،واسه همین پرسیدم چند سالتونه که بدونم طرف حسابم کیه تا ببینم ارزش داره صحبتام رو ادامه بدم
اول به سن قانونی برس (هیجده سال) بعد بیا حرف بزن،اخه الان زیر سن قانونی هستی.میترسم چیزی بگم بعد به جرم کودک ازاری باهام برخورد کنن برای همین دیگه حرف خاصی نمیگم
به مدیرای ارشد انجمن پیشنهاد میکنم قانونی برای ثبتنام افراد زیر 18 سال بزارن که یک رضایت نامه ی کتبی از پدر مادر خودشون بگیرن بفرستن به ایمیل انجمن.چون گاهی اوقات توی انجمن مطالبی ذکر میشه که ممکنه والدین یه کودک راضی نباشن بچشون اون مطالب رو بخونه
برای اینکه پستم آف پست نباشه میگم (لپتاپ های گیمینگ ام اس آی بهترینن) در خریدشون شک نکنین
ریویو های سایت های معتبر رو میتونین قبل از خرید بخونین
:n02: شما همون بهتر که هیچی بت نگم.
باشه بحث رو ادامه نده خدایی نکرده کم میاری
مث که فقط قسمت سن رو دیدی
بقیه متن رو هم بخون.
با مدیرای انجمن صحبت کردی خبرش رو به ما بده.
Leon-117
12-07-2014, 10:32
دوست عزیز این طرز برخوردتون اصلا مناسب نیست و حرفایی هم که میزنید اصلا منطقی نیستن.
هر کسی سنش بالای 18 سال باشه از بقیه افراد زیر 18 سال بیشتر میفهمه؟
خیلی از مقاله هایی که توی اینترنت میخونید توسط نوجوون ها و "افراد زیر 18 سال"نوشته شدن،توی بحث ها و ... هم بارها و بارها پیش اومده و به خود من شخصا ثابت شده که سن فقط یه عدده و هیچ ربطی به درک و فهم یه نفر نداره.
توی این بحث لپ تاپ هم رک بگم این شمایی که هیچکدوم از حرفات منطقی نیستن.
اون از طرفداری متعصبانه و بیش از حد از msi که توی هر تاپیکی میاید میگید "msi بهترین انتخابه و هیچ مشکلی نداره" و یا سر بحث کولینگ که گفتید " یه دکمه داره بزنید کل لپ تاپ یخ میشه" که هر جفتشون اشتباهن.سیستم کولینگ لپ تاپ های msi هنوز هم کامل نیست و Asus ROG و Alienware ها کولینگ بهترین نسبت به msi دارن.یا مثلا با بازی کردن و کارهای سنگین شارژ لپ تاپ توی 45 دقیقه تموم میشه(که با باطری کلاک cpu و gpu هم اتومات میاد پایین،اگه روی حداکثر قرار بگیره شارژ خیلی خیلی زودتر خالی میشه)
الانم که دوستمون خیلی محترمانه اومدن پرسیدن چرا با یه لپ تاپ از سری گیم مقایسه نکردید و بجای اینکه منطقی جواب بدید اون جمله مسخره "چند سالته" رو بکار بردید،فکر کنم کلا ه رجا جواب نداشته باشید این "چند سالته" رو استفاده کنید.
msi GE,GS,GT از سری لپ تاپ های گیمینگ هستن،برای مقایسه درست و کامل باید با Asus سری ROG و لپ تاپ هایی مثل Alienware مقایسه بشن.
حتی اگه لپ تاپ های عادی هم با قیمت msi ge باشن بازم مقایسشون کار درستی نیست،کاربرد اصلی msi GE بازی کردن هست در حالی که لپ تاپ های عادی کاربرد دیگه ای دارن........
دوست عزیز این طرز برخوردتون اصلا مناسب نیست و حرفایی هم که میزنید اصلا منطقی نیستن.
هر کسی سنش بالای 18 سال باشه از بقیه افراد زیر 18 سال بیشتر میفهمه؟
خیلی از مقاله هایی که توی اینترنت میخونید توسط نوجوون ها و "افراد زیر 18 سال"نوشته شدن،توی بحث ها و ... هم بارها و بارها پیش اومده و به خود من شخصا ثابت شده که سن فقط یه عدده و هیچ ربطی به درک و فهم یه نفر نداره.
توی این بحث لپ تاپ هم رک بگم این شمایی که هیچکدوم از حرفات منطقی نیستن.
اون از طرفداری متعصبانه و بیش از حد از msi که توی هر تاپیکی میاید میگید "msi بهترین انتخابه و هیچ مشکلی نداره" و یا سر بحث کولینگ که گفتید " یه دکمه داره بزنید کل لپ تاپ یخ میشه" که هر جفتشون اشتباهن.سیستم کولینگ لپ تاپ های msi هنوز هم کامل نیست و Asus ROG و Alienware ها کولینگ بهترین نسبت به msi دارن.یا مثلا با بازی کردن و کارهای سنگین شارژ لپ تاپ توی 45 دقیقه تموم میشه(که با باطری کلاک cpu و gpu هم اتومات میاد پایین،اگه روی حداکثر قرار بگیره شارژ خیلی خیلی زودتر خالی میشه)
الانم که دوستمون خیلی محترمانه اومدن پرسیدن چرا با یه لپ تاپ از سری گیم مقایسه نکردید و بجای اینکه منطقی جواب بدید اون جمله مسخره "چند سالته" رو بکار بردید،فکر کنم کلا ه رجا جواب نداشته باشید این "چند سالته" رو استفاده کنید.
msi GE,GS,GT از سری لپ تاپ های گیمینگ هستن،برای مقایسه درست و کامل باید با Asus سری ROG و لپ تاپ هایی مثل Alienware مقایسه بشن.
حتی اگه لپ تاپ های عادی هم با قیمت msi ge باشن بازم مقایسشون کار درستی نیست،کاربرد اصلی msi GE بازی کردن هست در حالی که لپ تاپ های عادی کاربرد دیگه ای دارن........
در مورد بقیه سری ها خوب حق دارین، البته باید سبک تر بودن msi و در بعضی مواقع ارزون تر بودن رو هم در نظر گرفت چون مثلا gt70 حدود 600 گرم سبک تر از g750 هست (گرچه گیمر ها خنک بودن رو ترجیح میدن!)
در مورد سری ge طبیعی هست که با لپتاپ هم قیمت خودش مقایسه بشه و اتفاقا اشتباه هم نیست چون چندان فناوری عجیب غریبی هم نداره و فقط یک سری تغییرات برای مناسب تر شدن برای گیمینگ داره
وگرنه برای مقایسه فقط g550 وجود داره که اون هم اصلا در بازار جهانی موفق نبوده که بخواد حتی مقایسه بشه و احتمالا فرقی چندانی هم با n550 نداره
Leon-117
12-07-2014, 13:35
در مورد بقیه سری ها خوب حق دارین، البته باید سبک تر بودن msi و در بعضی مواقع ارزون تر بودن رو هم در نظر گرفت چون مثلا gt70 حدود 600 گرم سبک تر از g750 هست (گرچه گیمر ها خنک بودن رو ترجیح میدن!)
در مورد سری ge طبیعی هست که با لپتاپ هم قیمت خودش مقایسه بشه و اتفاقا اشتباه هم نیست چون چندان فناوری عجیب غریبی هم نداره و فقط یک سری تغییرات برای مناسب تر شدن برای گیمینگ داره
وگرنه برای مقایسه فقط g550 وجود داره که اون هم اصلا در بازار جهانی موفق نبوده که بخواد حتی مقایسه بشه و احتمالا فرقی چندانی هم با n550 نداره
درسته،از نظر قابل حمل بودن و قیمت msi برندست(برا همین خودم میخوام msi بخرم :دی ) ولی از نظر خنک و ساکت :دی بودن asus ها بهتر هستن.
برای msi ge60/70 فردی که پول میده بیشتر برای کارت گرافیک بهتر( GDDR5 )،هارد با سرعت بیشتر،کیبورد مخصوص گیم(steelseries) و پورت های msata پول میده و در کل کاربرد اصلی لپ تاپ گیم هست ولی n550 نه،معلوم نیست که تحت فشار و کار سنگین مداوم چطور عمل میکنه و کسی هم ازش انتظار اجرای بازی ها با کیفیت قابل قبول رو نداره.
در کل جا درا هبه بار دیگه اشاره کنم با پول این لپتاپ ها یه دسکتاپ خیلی خیلی بهتر میشه گرفت :دی
sajjadgameactor
12-07-2014, 16:05
دسکتاپ من حساب کردم ( با کیس خوب و موس و اسپیکر و همه چی ) در حد همین لپتاب MSI حدود 3.500 در میاد که فرق چندانی هم نداره. ( سی پی یوی این لپتاب ها در حد i5 4570 هست و
گرافیکش هم در حد یک گرافیک 700 تومنی )
مزیت های دسکتاپ
یک مونیتور 22-23 اینچ دارین با این بودجه با کیفیت بالاتر و بهتر
زیاد نگران سیستم خنک کنندش نخواهید بود و فضای کافی برای خنک سازی داره.
احتمالا عمر بالاتریخواهد داشت.
در صورت خرابی قطعه فقط همون قطعه عوض میشه ولی توی لپتاب مخصوصا تو ایران ممکنه لپتاب کلا غیر قابل استفاده بشه
مزیت های لپتاب گیمینگ
لپتاب بودن و قابل حمل بودن
مصرف این لپتاب یک چهارم سیستم مشابه هست که کمتر کسی بهش توجه میکنه ولی از نظر هزینه برق توی طولانی مدت تاثیر زیادی داره.
لپتاب رو میشه ببری تو تختت باهاش فیلم ببینی یا ... ولی سیستم رو نمیشه ( این مورد توی مورد اول هست ولی چون برا خودم مهم بود جدا هم نوشتم :n26:)
mg_mahyar
12-07-2014, 19:08
این چه مقایسه و بحثی شده همش درگیری
اگر منظور مقایسه بین سری G ایسوز با سری G ام اس ای هست، در شرایط برابری پردازنده و گرافیک، جواب اینه: پول داری ایسوز بخر نداری ام اس ای.
اگر دارید با یک پول مشخص بحث میکنید بله بین سری N ایسوز و G ام اس ای برای بازی قطعا سری G بهتره.
مطلب بعدی مگه شما لپ تاپ رو روی پا میزارید و بازی میکنید؟ قاعدتا دفع گرما حق مسلم لپ تاپه و جاشم روی میزه و قرار نیت گرمای زیرش رو حس کنید.
گرما در نقطه ای که ادم راست دست موس میگیره و جایی که کیبرد هست (کلید های بازی ) بسیار کمه)
سلام
من مدل ge60 Apache دو روزپیش گرفتم. امروز که اومدم گرمای لپ تاپ رو موقع بازی بسنجم متوجه شدم حتی با کوچکترین فشاری فاصله مابین Touchpad و کیبورد به شدت داغ میشه ، به حدی که دست آدم میسوزونه! ولی بقیه جاها به نسبت خنک تر. دوستانی که دارن این مدل رو میتونن تست کنن و نتیجه رو بگن؟:n13::n28::n04:
yoosefshaskol
29-07-2014, 13:36
مال منم همینه داداش
با یه کول پد خوب بهتر میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.