مشاهده نسخه کامل
: هر کسی میتونه به سوال من جواب بده، پس میشه یه راهنمایی به من بکنید لطفا؟
smile2life
26-03-2014, 16:00
سلام خدمت دوستان محترم.
من یه مشکل دارم و اون این که عادت دارم فایلهامو نگه میدارم و به سختی پاک میکنم. الان تو کامپیوترم هزاران فایله که طی سالها جمع شده ولی دلم نمیاد پاکشون کنم!
وقتی به اینترنت سر میزنم، کلی فایل سیو میکنم، فیلم نگاه میکنم ضبط میکنم، عکس میگیرم نگه میدارم، ...
اوایل خیلی مشکل زا نبود ولی حالا، هم کامپیوترم پر شده و هم خیلی شلوغ.
شماها معمولا با فایل های قدیمیتون چی کار میکنید؟ کدوم ها رو نگه میدارید و کدوم ها رو پاک میکنید؟
میشه یه راه حلی، راهنمایی، چیزی بدید که بتونم از این فایلهام بگذرم و طی یه عملیات انتحاری همشون (همشون که نه، ولی اکثرشون) رو پاک کنم؟ (شما چه ایدئولوژی یا طرز فکری دارید که میتونید راحت از فایلهاتون بگذرید؟)
پیشاپیش از کمکتون ممنونم :n16:
teraktor2003
26-03-2014, 16:40
سلام خدمت دوستان محترم.
من یه مشکل دارم و اون این که عادت دارم فایلهامو نگه میدارم و به سختی پاک میکنم. الان تو کامپیوترم هزاران فایله که طی سالها جمع شده ولی دلم نمیاد پاکشون کنم!
وقتی به اینترنت سر میزنم، کلی فایل سیو میکنم، فیلم نگاه میکنم ضبط میکنم، عکس میگیرم نگه میدارم، ...
اوایل خیلی مشکل زا نبود ولی حالا، هم کامپیوترم پر شده و هم خیلی شلوغ.
شماها معمولا با فایل های قدیمیتون چی کار میکنید؟ کدوم ها رو نگه میدارید و کدوم ها رو پاک میکنید؟
میشه یه راه حلی، راهنمایی، چیزی بدید که بتونم از این فایلهام بگذرم و طی یه عملیات انتحاری همشون (همشون که نه، ولی اکثرشون) رو پاک کنم؟ (شما چه ایدئولوژی یا طرز فکری دارید که میتونید راحت از فایلهاتون بگذرید؟)
پیشاپیش از کمکتون ممنونم :n16:
برای اینکه بعدا افسوس نخورین یه هارد اکسترنال بخرین و فایل هایی که زیاد مصرف ندارین رو بریزین اون تو...
الان من نزدیک 2 ترا فیلم و اهنگ و مقاله دارم ولی حتی وقتی می بینم و می خونم پاکشون نمی کنم چون بعدا ممکنه احتیاج داشته باشم...
اگه خارج از ایران بودین این استوریج های انلاین هم به درد می خورد...ولی تو ایران نه!
sasan.69
26-03-2014, 16:43
منم تقریبا مث شما هستم و دغدغه نگهداری فایل دارم و تصمیم دارم یه هارد اکسترنال بگیرم(البته 1ترا برای من کافیه اما شما که میگید هرچیزی رو آرشیو میکنید2 مناسبه)
smile2life
26-03-2014, 17:22
برای اینکه بعدا افسوس نخورین یه هارد اکسترنال بخرین و فایل هایی که زیاد مصرف ندارین رو بریزین اون تو...
الان من نزدیک 2 ترا فیلم و اهنگ و مقاله دارم ولی حتی وقتی می بینم و می خونم پاکشون نمی کنم چون بعدا ممکنه احتیاج داشته باشم...
اگه خارج از ایران بودین این استوریج های انلاین هم به درد می خورد...ولی تو ایران نه!
ممنون از راه حل پیشنهادیتون... ولی من میخوام یاد بگیرم که فایلهامو نگه ندارم. دیدم کسایی هستند که به همون راحتی که فایل ها رو سیو میکنند، به همون راحتی هم پاک میکنند. میخوام بدونم همچین آدمایی چجوری فکر میکنند. اتفاقاً هارد اکسترنال هم گرفتم، اون هم پر شده!
منم خودم هارد اکسترنال دارم .
پیشنهادم اینه فایل های بط شده رو حذف کنید . چون بیشترین فضا رو میگیرن . یا تبدیل به mkv کنید حجمشون کمتر بشه و کیفیتشون بمونه .
همونطور که دوستان گفتند می تونید از هارد اکسترنال استفاده کنیدو
می تونید هم یه هاست بخرید و فایل ها رو روش آپلود کنید که به نظرمن تا وقتی هارداکسترنال هست این راه غیرمنطقی است.
فایل ها رو هم میتونید تبدیل به فرمت ZIP کنید تا حجمشون کم بشه.
هاست ابری هم هست که قیمت بسیار بسیار ارزونی داره و برای همچین کارهایی عالی هست.
smile2life
26-03-2014, 18:14
منم خودم هارد اکسترنال دارم . پیشنهادم اینه فایل های ضبط شده رو حذف کنید . چون بیشترین فضا رو میگیرن . یا تبدیل به mkv کنید حجمشون کمتر بشه و کیفیتشون بمونه .خوبه، ممنونم. این یه راه حل. ولی از بین اونها هم نمیتونم انتخاب کنم. یکی رو میگم قشنگه بذار باشه بعدا ببینم، یکی رو میگم بذار به فلانی نشونش بدم بعد، اینو ممکنه یادم بره، بذار بمونه، ...در عین حال هر روز چنتا جدید ضبط میکنم!بازم راه حلی هست؟
sasan.69
26-03-2014, 18:23
منظورتونو حالا متوجه شدم...شما به نظرم دچار نوعی وسواس هستید که منم البته با مقدار کم دچارشم
smile2life
26-03-2014, 18:38
منظورتونو حالا متوجه شدم...شما به نظرم دچار نوعی وسواس هستید که منم البته با مقدار کم دچارشم
آفرین! دقیقاً... حالا چی کار کنیم با این وسواس؟! :n29:
sasan.69
26-03-2014, 18:49
به نظرم شما اول باید شروع کنید به پاک کردن فایلایی که اهمیت خیلی کمی دارن و وقتی پاک کردید خود به خود این وسواس و دغدغه کم اهمیت تر میشه
teraktor2003
26-03-2014, 19:01
به نظرم شما اول باید شروع کنید به پاک کردن فایلایی که اهمیت خیلی کمی دارن و وقتی پاک کردید خود به خود این وسواس و دغدغه کم اهمیت تر میشه
چرا اسم می ذاری رو بچه مردم:n02:(شوخی)
به نظر من ولی دلیلی نداره ادم چیزی رو که می دونه بعدا بهش احتیاج پیدا می کنه رو بندازه دور!
دوست من شما یه نمونه از چیزایی که می گی به دردت نمی خوره رو نام ببر ببینیم چیه و در چه سطحیه...
smile2life
26-03-2014, 19:13
آقا ساسان.. دستت درد نکنه، فعلاً با همین راه حل شروع میکنم.. :n01:
smile2life
26-03-2014, 19:21
چرا اسم می ذاری رو بچه مردم:n02:(شوخی)
به نظر من ولی دلیلی نداره ادم چیزی رو که می دونه بعدا بهش احتیاج پیدا می کنه رو بندازه دور!
دوست من شما یه نمونه از چیزایی که می گی به دردت نمی خوره رو نام ببر ببینیم چیه و در چه سطحیه...
ببین آخه من خیلی چیزا رو نگه داشتم به امید این که بعدا ممکنه به دردم بخوره. میگن 100 روز به بار، 1 روز به کار. ولی باز بعضی وقتا فکر میکنم آیا من در 120 سال آینده اصلا ممکنه این فایل به دردم بخوره؟
همه نوع فایلی دارم دیگه... مثل انبار خونمون می مونه. چه میدونم عکس، فیلم، مستند علمی، برنامه های کامپیوتر، هر چی... هر چی که فکر میکنم ممکنه بعدا بخوام خودم نگاه کنم یا به کسی نشون بدم.
hermione
26-03-2014, 20:05
ببین آخه من خیلی چیزا رو نگه داشتم به امید این که بعدا ممکنه به دردم بخوره. میگن 100 روز به بار، 1 روز به کار. ولی باز بعضی وقتا فکر میکنم آیا من در 120 سال آینده اصلا ممکنه این فایل به دردم بخوره؟
همه نوع فایلی دارم دیگه... مثل انبار خونمون می مونه. چه میدونم عکس، فیلم، مستند علمی، برنامه های کامپیوتر، هر چی... هر چی که فکر میکنم ممکنه بعدا بخوام خودم نگاه کنم یا به کسی نشون بدم.
اول اینکه یه هارد اکسترنال 2 ترا تهیه کن .
سعی کن جدید ترین ورژن هر چیزی رو جایگزین ورژن های قدیمی تر کنی مثل نرم افزارا . لازم نیست تمام ورژن های یه نرم افزارو آرشیو کنی ( مثل Office )
کلا اولویت بندی کن واسه خودت که کدوما مهمترین مثلا یه نفر عاشق فیلمه ، آرشیوه فیلم داره و هیچکدومم پاک نمیکنه اشکالی هم نداره .
یه نفر آرشیو مستند داره یه نفر عکس الی آخر .
به اینم میتونی فکر کنی که در آینده اگه سرعت های فضایی اینترنت رایج بشه خیلی از این فایل های الان رو اگه پاک هم کنی بعداً میتونی دانلود کنی .
الان توی جاهایی که سرعت اینترنت بالاست اصلا کسی چیزی ذخیره نمیکنه روی هاردش فیلم و سریال و موسیقی رو آنلاین میبینن و گوش میدن ( Streaming ) و فایل های شخصی هم که دارن مثل عکس و Document ها رو توی فضاهای آنلاین آپلود میکنن.
و حتی بازی هایی هم هست با حجم های بالا که Stream میکنن یعنی آنلاین بازی میکنن.
اگه ذخیره هم کنی شاید چندین سال دیگه مجبور بشی از بین ببریش . مثلا الان کسی که آرشیو فیلم های زبان اصلی رو روی VHS جمع کرده از
قدیم غیر از اینکه جا میگیره چیز دیگه ای هم داره واسش ؟ وقتی میشه با بهترین کیفیت دانلودش کرد ؟
smile2life
26-03-2014, 21:15
اول اینکه یه هارد اکسترنال 2 ترا تهیه کن .
سعی کن جدید ترین ورژن هر چیزی رو جایگزین ورژن های قدیمی تر کنی مثل نرم افزارا . لازم نیست تمام ورژن های یه نرم افزارو آرشیو کنی ( مثل Office )
کلا اولویت بندی کن واسه خودت که کدوما مهمترین مثلا یه نفر عاشق فیلمه ، آرشیوه فیلم داره و هیچکدومم پاک نمیکنه اشکالی هم نداره .
یه نفر آرشیو مستند داره یه نفر عکس الی آخر .
به اینم میتونی فکر کنی که در آینده اگه سرعت های فضایی اینترنت رایج بشه خیلی از این فایل های الان رو اگه پاک هم کنی بعداً میتونی دانلود کنی .
الان توی جاهایی که سرعت اینترنت بالاست اصلا کسی چیزی ذخیره نمیکنه روی هاردش فیلم و سریال و موسیقی رو آنلاین میبینن و گوش میدن ( Streaming ) و فایل های شخصی هم که دارن مثل عکس و Document ها رو توی فضاهای آنلاین آپلود میکنن.
و حتی بازی هایی هم هست با حجم های بالا که Stream میکنن یعنی آنلاین بازی میکنن.
اگه ذخیره هم کنی شاید چندین سال دیگه مجبور بشی از بین ببریش . مثلا الان کسی که آرشیو فیلم های زبان اصلی رو روی VHS جمع کرده از
قدیم غیر از اینکه جا میگیره چیز دیگه ای هم داره واسش ؟ وقتی میشه با بهترین کیفیت دانلودش کرد ؟
آخ آخ آخ آخ... آره.. راست میگی. تا الان این جواب کاملترین جواب بوده. متشکرم. حتما به کار میگیرم. البته اینترنت و ذخیرش ابری و اینا که حالا حالاها به کار ما نمیاد...! :n29:
ولی بعضی برنامه ها نسخه های قدیمشم نگه داشتم! مثلا kmplayer نسخه 3.0.0.1439 بهتره تا نسخه های جدیدش که خیلی اذیت میکنه! الان من همینو چجوری میتونم انتخاب کنم که نسخه ی جدیدش رو با امکانات بیشتر نگه دارم یا نسخه قدیمیشو با امکانات کمتر ولی راحت تر؟
یکی از مشکلات منم همین انتخاب کردنه..
بازم اگه نظری به ذهنتون رسید بگید.. من فکر میکردم فقط منم که فایلامو نگه میدارم. بقیه این مشکلاتو ندارن. اکثراً پیشنهاد خرید فضای بیشتر دادن.
smile2life
26-03-2014, 21:39
بیشتر من میخواستم یکی که طرز فکر راحت و easygoing داره، طرز فکرشو اینجا به اشتراک بذاره که من یاد بگیریم و دل به فایلام نبندم و راحت پاکشون کنم. به نظر من فضای بیشتر راه چاره نیست. چون هر چی فضا اضافه کنم، فایل هم اضافه میشه.
یه چیزی مثل این: "مال دنیا ارزش نداره، هر چی اینجا از مال دنیا جمع کنی، پس فردا باید بذاری و بری تو یه وجب خاک بخوابی" :n02: <<<<<<<-------- یه همچین چیزی میخوام! کسی از این طرز فکرا نداره؟ :n13:
من فایل هایی که بیشتر از سه ماه توی آرشیو بمونه و حتی یک بار هم استفاده نشه رو پاک میکنم .
این طرز فکر منه
مطمئن باش پشیمون نمیشی و به هیچ دردی نمی خورن .
سعی کن توی زندگی هم خودتو بتکونی و همیشه سبک و تازه باشی
jahangir1400
26-03-2014, 22:52
من هم تقریبا مبتلا به این قضیه بودم و تو ترکم:n02:
این حرفو قبول دارم که خیلی فایلا آدم فک میکنه به درد نمیخوره اما یه روزی به کارش میاد تا حالا واسه خودم چندین بار شده، اما خیلی وقتا اینجوری نیست و واقعا به درد نمیخوره
راهی که من انجام میدم اینه که وقتی برای یه فایل متحیر میشم همه احتمالات رو در نظر میگیرم، از قبیل اینکه آیا ممکنه در آینده بخوام به کسی نشون بدم؟ ایا ممکنه به نحوی موقعیت یا کاری که بخوام انجام بدم به اون فایل احتیاج پیدا کنم؟ آیا.. آیا... و آیاهایی که هرکس واسه خودش داره، اگه ببینم جواب همش منفیه پاک میکنم که تا حالا نشده پشیمون بشم از پاک کردن و فضای زیادی ازین طریق به دست آوردم، البته ممکنه خیلی از فایلا ازین فیلتر رد نشن در اون صورت مرحله بعد اینه اون فایلایی که جواب اون سوالاش مثبته رو اولویت بندی میکنم که احتمالش چند درصده، اگه احتمالش زیاد بود نگه میدارم اما اگه احتمالش کم بود: 1. فکر میکنم ارزش نگه داشتن و پر شدن هاردمو نداره و بعدا هم میتونم دوباره دانلود کنم یا بهش دسترسی پیدا کنم و بازم پاکش میکنم 2. به نحوی آرشیو میکنم یا رو دی وی دی یا هارد دیگه ای
اکثرا هم کارم به آرشیو نمیکشه
smile2life
26-03-2014, 23:27
با تشکر فراوان از کاربران
pc-game و jahangir1400 :n16:
فکر می کنم باید همین رویه که شما پیشنهاد کردید رو پیش بگیرم...
منم یه راه حل دارم(هار خودم یه ترا هست و زود پر میشه)
تمامی سریال ها رو تا فصلی که دیدید حذف کنید چون دیگه نه حوصله و نه وقت دارید از اول ببینید اگه کسی هم بیاد وقت نداره همشو ببینه پس بهتره حذف شن(اگه قراره به کسی بدین رو دی وی دی رایت کنین با فرمت های mkv الان دیگه هر فصل روی یک یا دو دی وی دی رایت میشه)
آهنگ های رو که طی دوماه گوش نکردن رو حذف کنید چون معمولا از هر آلبوم چندتاآهنگش قشنگه وبقیه روآدم گوش نمیکنه
عکس ها رو دسته بندی کنید وبه جز عکس هایی که شخصی و یادگاریهستن و عکس های که استفاده علمی و .. دار بقیه رو پاک کنید معمولا عکس های جالب برای بار اول جالبن و بعد اون جذابیتشون روو از دست میدن
نرم افزار هارو هم سعی کنید برز ترینشون رو نگهداری کنید و بقیه رو حذف کنید
در مورد فیلم ها هم فیلم هایی که دیدین رو حذف کنید مگر اینکه که خیلی جال باشن(مثلا من ارباب حلقه ها رو 3 بار دیدم و بازم خسته نشدم)
با این روش تقریبا همیشه جای خالی دارین وقتی یه چیز جدید میاد باید قدیمیش رو پاک کنید وهمیشه فضا دارین
- تصور کن یهو ویندوزتو قات بزنه و مجبور میشی کامپیوترتون رو کلا تعمیر و هاردتو رو عوض کنی. برای کدوم فایلها دلت بیشتر تنگ میشه و کدوما مهم نیست؟ اگه اینطور فکر کنی و فایلها رو مرور کنی بعضیا واقعا دیگه به چشم نمیان و فایلهای خیلی ضروری معلوم میشن. و بعضیای دیگه رو یه جایی ذخیره میکنی که اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد!
- یا اینکه فکر کن کدومها رو واقعا میتونی راحتتر از بقیه باز به دست بیاری.. مثلا یه رفیقی داری کل سریال رو روی دی وی دی داره و اگه پاک کردی به دست اوردنش راحتتر از خیلی فایلهای دیگه س.
- یا یه روش انتحاری! و اونم اینه که فایلهایی که جزو اون خیلی خیلی ضروریها نیستن رو یه جا جمع کنی، چشماتو ببندی و کلا دیلیتشون کنی! اونوقت یه مدت ممکنه شوک بشی و دلت تنگ بشه، اما بعد از یه مدت کوتاه عواقب رو حس کردن یادت میره!
sasan.69
27-03-2014, 02:11
آقا ساسان.. دستت درد نکنه، فعلاً با همین راه حل شروع میکنم.. :n01:
خواهش میکنم..فقط ناراحت نشی بهت گفتم این وسواسه...چون خودمم کم و بیش درگیرشم...
sasan.69
27-03-2014, 02:16
فقط یه مسئله ای هست که برای خودم جای سواله (شایدم دغدغه شما باشه)
الان اکثرا برای ارشیو کردن از هارد اکسترنال استفاده میکنن و خوب طبیعتا اطلاعاتی که میزارن مهمه و بیشتر حیاتی! حالا اگه اتفاقی برای هارد پیش بیاد و بسوزه اونوقت تکلیف چیه؟ ریختن تو دی وی دی هم زمان بره و خیلی حوصله میخواد
به نظر شما منطقی ترین راه چیه؟
DJMOKHTAR
27-03-2014, 03:23
من به دلیل کارم که به شدت به فایلهام نیازمندم هارد از بهترین نوع 1TB ارشیو بکاپ کل سیستم را دارم و یه 160GB هم مهمترینشون هست که یه جا دیگه نگه میدارم و یک فلش 8GB هم یه سری فایل های حیاتیه که اگه اون دو سوخت این منو نجات میده ! تازه اینم تو پنلم در اینترنت UP کردم بصورت رمزگذاری شده با الگوریتمی که فقط خودم ازش سر در میارم
اینجوری شد که شبا سرمو راحت میزارم رو بالش میخوابم :n18:
smile2life
27-03-2014, 16:12
منم یه راه حل دارم(هار خودم یه ترا هست و زود پر میشه)
تمامی سریال ها رو تا فصلی که دیدید حذف کنید چون دیگه نه حوصله و نه وقت دارید از اول ببینید اگه کسی هم بیاد وقت نداره همشو ببینه پس بهتره حذف شن(اگه قراره به کسی بدین رو دی وی دی رایت کنین با فرمت های mkv الان دیگه هر فصل روی یک یا دو دی وی دی رایت میشه)
آهنگ های رو که طی دوماه گوش نکردن رو حذف کنید چون معمولا از هر آلبوم چندتاآهنگش قشنگه وبقیه روآدم گوش نمیکنه
عکس ها رو دسته بندی کنید وبه جز عکس هایی که شخصی و یادگاریهستن و عکس های که استفاده علمی و .. دار بقیه رو پاک کنید معمولا عکس های جالب برای بار اول جالبن و بعد اون جذابیتشون روو از دست میدن
نرم افزار هارو هم سعی کنید برز ترینشون رو نگهداری کنید و بقیه رو حذف کنید
در مورد فیلم ها هم فیلم هایی که دیدین رو حذف کنید مگر اینکه که خیلی جال باشن(مثلا من ارباب حلقه ها رو 3 بار دیدم و بازم خسته نشدم)
با این روش تقریبا همیشه جای خالی دارین وقتی یه چیز جدید میاد باید قدیمیش رو پاک کنید وهمیشه فضا دارین
واقعاً خنده داره که آدم سریال تو سیستمش ذخیره کنه ولی منم ذخیره کردم!! چند تا سریال هم ذخیره کردم! آره حق با شماست اگه سریال ها رو پاک کنم شاید 10، 20 درصد مشکلم حل بشه ولی حیف نیست؟ آخه بدبختی اینجاست که حتی حیفم میاد کیفیتشم کم کنم! وگرنه میشه تا یک دهم هم حجمشون رو کاهش داد. دی وی دی ولی پیشنهاد خوبیه. یعنی میگی همشو بریزم تو دی وی دی؟
آهنگو که اصلا حرفشو نزن! من تا حالا یه دونه آهنگ هم پاک نکردم! بدترین آهنگ ها هم بعدا خاطره میشن!
عکس.... آره راست میگی اکثر عکسام جذابیشتون رو از دست دادن ولی چون بهشون عادت کردم نگه داشتمشون. میرم پاکشون میکنم.
ولی در مورد فیلم. این نقطه ضعف اصلی منه! خوراکم فیلمه. ولی اتفاقاً فیلما رو از همه بیشتر پاک میکنم چون خیلی جا میگیرن. در حقیقت مشکل از اونجایی شروع شد که یه دستگاه دیجیتال یو اس بی واسه این سیستمم گرفتم و از اونجایی که ضبط یک فیلم خیلی راحته، تقریبا هر فیلمی رو (یا هر برنامه ای که به نظرم جالب بیاد رو) ضبط میکنم. میگم بذار ضبط کنم اگه بد بود پاک میکنم... ولی بعد که ضبط شد دیگه پاک کردنش کار من نیست!
دست شما درد نکنه... نظرات خوب و مفیدی بود.
smile2life
27-03-2014, 16:14
- تصور کن یهو ویندوزتو قات بزنه و مجبور میشی کامپیوترتون رو کلا تعمیر و هاردتو رو عوض کنی. برای کدوم فایلها دلت بیشتر تنگ میشه و کدوما مهم نیست؟ اگه اینطور فکر کنی و فایلها رو مرور کنی بعضیا واقعا دیگه به چشم نمیان و فایلهای خیلی ضروری معلوم میشن. و بعضیای دیگه رو یه جایی ذخیره میکنی که اگه خدایی نکرده یه اتفاقی افتاد!
- یا اینکه فکر کن کدومها رو واقعا میتونی راحتتر از بقیه باز به دست بیاری.. مثلا یه رفیقی داری کل سریال رو روی دی وی دی داره و اگه پاک کردی به دست اوردنش راحتتر از خیلی فایلهای دیگه س.
- یا یه روش انتحاری! و اونم اینه که فایلهایی که جزو اون خیلی خیلی ضروریها نیستن رو یه جا جمع کنی، چشماتو ببندی و کلا دیلیتشون کنی! اونوقت یه مدت ممکنه شوک بشی و دلت تنگ بشه، اما بعد از یه مدت کوتاه عواقب رو حس کردن یادت میره!
آره نظر خوبیه. منم یه همچین فکرایی میکنم. میگم ببین بدون کدوم فایلها نمیتونی زندگی کنی، اونا رو نگه دار و بقیه رو پاک کن. بعد میبینم که با این طرز فکر میتونم کل هاردمو فرمت کنم!
اون روش انتحاری هم خیلی جالب بود! اتفاقا یه بار همینجوری چندین گیگابایت از فایلهایی رو که حتی خیلی دوست داشتم رو با یک کلیک پاک کردم. اون موقع که نه ولی بعدا حسرت خوردم ولی نزدیک به 30، 40 گیگابایت رو یه جا به دست آوردم!
بعضی چیزا رو نگه داشتم چون برام نوستالوژیه، بعضیا رو نگه داشتم چون دوستشون دارم. بعضی ضروریه مثل برنامه ها که هر چند که ویندوز نصب میکنم لازم میشن یا عکس و فیلمهای خانوادگی که آدم هیچوقت پاک نمیکنه. بعضیا رو چون یادم میره باید باشن تا دوباره یادآوری کنم. بعضیا که شاید کم باشن ولی به خاطر خراب نکردن مجموعه ایه که هستن. یعنی همون که دوستمون akpa گفت مثل آلبومی از یک خواننده که همشو دوست ندارم ولی دلم نمیخواد مجموعشو بهم بزنم. بعضیا رو میخوام به کسی نشون بدم یا بعدا تو اینترنت آپلود کنم. حتی من کلی لینک دارم که قراره در اسرع وقت به اونا سر بزنم! وای باز اون لینکا معلوم نیست چند تا لینک جدید با خودش میاره! اصلا این زندگی دیجیتال آدم وابسته خودش کرده!
smile2life
27-03-2014, 16:15
اینجوری نیست که اصلا هیچی رو پاک نکنم ولی تعداد چیزایی رو که پاک می کنم از تعداد چیزایی که مرتب اضافه میشه، به مراتب کمترن.
smile2life
27-03-2014, 16:16
فقط یه مسئله ای هست که برای خودم جای سواله (شایدم دغدغه شما باشه)
الان اکثرا برای ارشیو کردن از هارد اکسترنال استفاده میکنن و خوب طبیعتا اطلاعاتی که میزارن مهمه و بیشتر حیاتی! حالا اگه اتفاقی برای هارد پیش بیاد و بسوزه اونوقت تکلیف چیه؟ ریختن تو دی وی دی هم زمان بره و خیلی حوصله میخواد
به نظر شما منطقی ترین راه چیه؟
نه بابا... واسه چی ناراحت بشم. یه مرضه دیگه باید ترک بشه!
هاردهای جدید SSD. به نظر من این راه حل خوبی برای اطلاعات خیلی مهمه. عمر و دوام و سرعتش خیلی بیشتر از هاردهای معمولی HDD. بعدش هم با نرم افزار متن باز TrueCrypt هم قبل از بک آپ رمزگذاریشون میکنیم.
smile2life
27-03-2014, 16:17
من به دلیل کارم که به شدت به فایلهام نیازمندم هارد از بهترین نوع 1TB ارشیو بکاپ کل سیستم را دارم و یه 160GB هم مهمترینشون هست که یه جا دیگه نگه میدارم و یک فلش 8GB هم یه سری فایل های حیاتیه که اگه اون دو سوخت این منو نجات میده ! تازه اینم تو پنلم در اینترنت UP کردم بصورت رمزگذاری شده با الگوریتمی که فقط خودم ازش سر در میارم
اینجوری شد که شبا سرمو راحت میزارم رو بالش میخوابم :n18:
اوووووووف... بابا شما دیگه ترکوندی! :n04:
DJMOKHTAR
28-03-2014, 02:36
اوووووووف... بابا شما دیگه ترکوندی! :n04:
بیزنس و کلا هزینه زندگیم از همینه . حتی 1 درصد ریسک هم نمیتونم بپذیرم:n26:
smile2life
29-03-2014, 12:07
بیزنس و کلا هزینه زندگیم از همینه . حتی 1 درصد ریسک هم نمیتونم بپذیرم:n26:عجب...! حالا بیزینس شما چی هست، اگه فضولی نیست؟
smile2life
29-03-2014, 12:09
بچه ها ممنون... با کمک شماها حدود 6000 فایل رو از زمانی که به توصیه هاتون گوش کردم، از رو سیستمم پاک کردم! :n20:
مرسی :n16:
tosan622
30-03-2014, 09:47
خیلی جالبه . دقیقا مشکل منو داری. یا اینطوری بگم منم دقیقا همین مشکلو دارم. تازه من یه مشکل مضاعف هم دارم و اون اینه که همه فایلهایی که دانلود میکنم بدون نامگذاری مناسب توی فولدرهای با اسامی
new folder , new folder 1 , new folder 2 و... میریزم. وقتی به خودم میام میبینم کل هاردم پر شده از فایلها و فولدرهایی که نمیشناسمشون. بعد از این که هاردم پر شد روند دانلودم مختل میشه چون دیگه جا ندارم
:n02:
تازه علاوه بر همه اینهایی که گفتم من خیلی اوقات دلم نمیاد تب هایی که توی مرورگرم باز کردم رو ببندم. برای همین همیشه هایبرنیت میکنم . بعد از یه ماه میبینم چیزی حدود 100 تا تب توی مرورگرم بازه :n09:
خلاصه مشکل من خیلی شدیدتره. قاعدتا باید توی این تاپیک حق آب و گل داشته باشم :n08:
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-03-2014, 13:46
سلام .
برای بایگانی کردنِ فایهای کامپیوتری چند فولدر ( پوشه ) بسازین به این نامها
صوتی
تصویری
نوشتاری
نرم افزار
بعدش در فولدر صوتی چند فولدر دیگه بسازین به این نامها :
ایرانی
انگلیسی
ترکی عربی
.....
================================================== =
در پوشه ی تصویری هم این پوشه ها رو بسازید :
کلیپ
و داخل فولدر کلیپ ( ویدئو ) اینها رو بسازید :
علمی
دینی
آهنگ
فیلم
کار
و فولدرهای دیگه بستگی به شغلتون و نوع فایلاتون .
یک فولدر هم در فولدر تصویری بسازین برای عکسها
اون فولدر رو هم بسته به نوع عکسها دسته بندی کنین
طبیعت
خودم
خانواده
علمی
دینی و مذهبی
خنده دار
کار ( عکسهای مربوط به شغلتون )
و غیره
===========================================
در فولدر نوشتاری هم همینطور , بستگی به نوع فایلاتون فولدرهای مختلف بسازین و فایلاتون رو بریزین توی فودلدرها
مثال :
نامه های شرکت
مکاتبات شرکت فلان
یادداشتهای من
کاتالوگ خودرو
و غیره
اگر فایلهای بازی و نرم افزارهای دیگه دارین یک فولدر هم بسازین به اسم software
توی اون فولدر هم این فولدرها رو بسازین :
بازی موبایل
بازی پی سی
نرم افزار موبایل
نرم افزار پی سی
البته باز هم میتونین توی فولدرهاتون تقسیمات و دسته بندیهای دیگه ای هم انجام بدین
مثلا در فولدر صوتی - ایرانی میتونین فولدرهای
شاد
غمگین
قدیمی
جدید
یا برای هر خواننده یک فولدر خاص خودش بسازید .
در فولدر تصویری هم همینطور
این تقسیم بندی باعث میشه وقتی فایلی دارین بدونین کجا ذخیره اش کنین و وقتی کارش دارین میدونین کجا هستش .
بهتره این بایگانی روی یک هارد اکسترنالِ با کیفیت باشه .
من یچیزی میگم نخندین هروقت درایو اهنگام پر میشه میزنم کامل فرمتش میکنم خیال خودم رو راحت میکنم!!!!
یه کتابی هست میگه قروباغه رو قورت بده منم میزنم فرمت میکنم که دیگه سر گلچین کردن عذاب نکشم بعش دوباره اونایی رو که یادم میاد وخیلی دوس داشتم رو دانلود میکنم (بزحما بالای یه گیگ میشه) و این میشه که یفعه 200 گیگ جا باز میشه توهاردم!!!!!
pipfxmoney
09-04-2014, 01:23
سلام .
برای بایگانی کردنِ فایهای کامپیوتری چند فولدر ( پوشه ) بسازین به این نامها
صوتی
تصویری
نوشتاری
نرم افزار
بعدش در فولدر صوتی چند فولدر دیگه بسازین به این نامها :
ایرانی
انگلیسی
ترکی عربی
.....
================================================== =
در پوشه ی تصویری هم این پوشه ها رو بسازید :
کلیپ
و داخل فولدر کلیپ ( ویدئو ) اینها رو بسازید :
علمی
دینی
آهنگ
فیلم
کار
و فولدرهای دیگه بستگی به شغلتون و نوع فایلاتون .
یک فولدر هم در فولدر تصویری بسازین برای عکسها
اون فولدر رو هم بسته به نوع عکسها دسته بندی کنین
طبیعت
خودم
خانواده
علمی
دینی و مذهبی
خنده دار
کار ( عکسهای مربوط به شغلتون )
و غیره
===========================================
در فولدر نوشتاری هم همینطور , بستگی به نوع فایلاتون فولدرهای مختلف بسازین و فایلاتون رو بریزین توی فودلدرها
مثال :
نامه های شرکت
مکاتبات شرکت فلان
یادداشتهای من
کاتالوگ خودرو
و غیره
اگر فایلهای بازی و نرم افزارهای دیگه دارین یک فولدر هم بسازین به اسم software
توی اون فولدر هم این فولدرها رو بسازین :
بازی موبایل
بازی پی سی
نرم افزار موبایل
نرم افزار پی سی
البته باز هم میتونین توی فولدرهاتون تقسیمات و دسته بندیهای دیگه ای هم انجام بدین
مثلا در فولدر صوتی - ایرانی میتونین فولدرهای
شاد
غمگین
قدیمی
جدید
یا برای هر خواننده یک فولدر خاص خودش بسازید .
در فولدر تصویری هم همینطور
این تقسیم بندی باعث میشه وقتی فایلی دارین بدونین کجا ذخیره اش کنین و وقتی کارش دارین میدونین کجا هستش .
بهتره این بایگانی روی یک هارد اکسترنالِ با کیفیت باشه .
عالی... بهترین روش ممکن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.