ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره فوری در مورد خرید تلویزیون 42 اینچ

samibeig
21-03-2014, 15:57
سلام دوستای عزیز ... اینم یکی از مزایای بزرگ تکنولوژی اینترنته که می تونیم بهترین انتخاب رو با مشاوره و استفاده از تجربیات دیگران داشته باشیم

دوستان دم عیدی تلویزیون CRT قدیمی ما لامپ تصویرش رفت و دیگه باید با توفیق اجباری هم که شده تلویزیون رو عوض کنیم .

من با اطلاعات خیلی کم و فکر اینکه بهترین های بازار LG و SAMSUNG هستن و انتخاب تلویزیون از بین این دوتا وارد این انجمن شدم ولی با تاپیک هایی خوندم اطلاعاتی که ازنوشته های شما عزیزان و یک دو جای دیگه تو نت کسب کردم متوجه شدم نه مثل اینکه SONY هم جایگاه خوبی داره [ و حتی احتمالا بهتر از این دوتا ] اونطور که متوجه شدم SONY سری W رو سال 2013 وار بازار کرده .... الان از شما دوستای عزیز که تجربه تون زیاده در این زمینه می خوام یه مشاور بگیرم ... واقغیتش بودجه من 2 میلیون نهایتا 200 تومن بالاتر هست ... ملاک اصلیم هم کیفیت تصویر و تا حدودی صدای اون هست این دوتا برام مهمه ، ولی بقیه چیزها مثل { سه بعدی بودنش ، برنامه هایی که میشه با لپ تاپ به راحتی انجام داد یا اینجور چیزا } نه اینکه کاملا هیچی باشه ولی تو اولویت های آخر برام قرار داره .... من این دو سه روز رو با توجه به اینکه از SONY خیلی تعریف شده بود تمرکزم رو گذاشتم رو SONY و فهمیدم تو رنج قیمت من بهترین انتخاب w760 هست [البته اگه گزینه ی دیگری وجود داره لطفا معرفی کنید !!] الان من چند تا سؤال دارم از خدمتتون :

1 - واقعا با این پول می تونم LG یا SAMSUNG ای بخرم که جدای از امکانات دیگه ای که دارن کیفیت تصویرش برابری کنه با SONY یا در کل اصلا بهتر از این باشه ؟؟ ( خواهش می کنم بدون تعصب نظر بدید چون من فقط یک بار می خوام تلویزیون بخرم ) واقعیتش یکی از آشناها LG lm6100 داره خیلی از کیفیتش راضی هست [و انصافا هم بد نیست ] می خوام کیفیتش به نسبت قیمت با اون برابری کنه !

2 - w670 در مقایسه با w804 تفاوت اصلی که داره به غیر عدم سه بعدی بودن در اسکن تصویر هست که 200 به 400 هست ... این مسئله کمی نگران می کنه منو .. آدم مو از ماست بیرون کشی نیستم و کارمم 24 ساعت تلویزیون نیست ، فقط می خواستم ببینم تو صحنه هایی که اکشن و سریع هستند این تفاوت از چشم یک بیننده عادی محسوس هست ؟؟ تصویر چطور میشه مثلا وقتی یک صحنه ی سریع در این تلویزیون پخش میشه ؟؟؟

3 - مثل اینکه بالاترین تلویزیون سونی هم زیرنویس فارسی رو ساپورت نمی کنه ولی من کانال ها رو از طریق "ر*س* ی*و*ر" خواهم دید و اون دستگاهی که مد نظرمه زیرنویس فارسی رو به خوبی ساپورت می کنه ... فقط می خواستم ببینم دیدن فیلم از طریق ----- تفاوت کیفیتی با دیدن فیلم از طریق usb متصل به خود تلویزیون که نداره ؟

اگه لطف کنید و یه راهنمایی جامع بدید ممنون میشم :)

saeidcz
21-03-2014, 21:18
سلام
همون طور که گفتین با بوجه شما همون مدل سونی واقعا عالی هستش
فقط لینو بگم که اول سونی بعد الجی مد نظرت باشه طرف سامسونگ نرو

magiteq1
21-03-2014, 22:03
دوست من بهترین انتخاب برای شما f6450 از سامسونگ هست که عالیه.
lg قیمت های افتضاحی داره و اصلا کارائی در حد قیمت اش بهت ارائه نمیده
سونی w804 هم پیشنهاد میشه ولی گزینه بهتر از اون سامسونگ f6850 هست که فوق العاده اس
سونی از زیرنویس فارسی پشتیبان نمیکنه

santini
23-03-2014, 17:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در رابطه با سونی670 بود که خودم گرفتم
بیشتر توضیح بده.اگر دنبال کیفیت تصویر و صدا و ساختی سونی
اما زیرنویس ساپورت نمیکونه و سه بعدی نیست وقابلیت ضبط نداره