مشاهده نسخه کامل
: کمک !!!!!!!!!!!!!!
shaghayegh_73
18-03-2014, 12:16
سلام:n18:
یه سوال دارم اگه کمک کنید ممنون میشم ....:n16:
من باید با کد های php ,mysql صفحه ی وب درست کنم ولی تا الان باهاشون کار نکردم نمیدونم برای شروع به چی احتیاج دارم ..؟؟؟؟:n13::n13::n13:
البته یه سرچایی زدم ولی هر جا یه چیزی نوشته به خاطر همین کلی گیج شدم ...:n04::n04:
مثلا نوشته بودن
بهتره با برنامه dreamwaver بنویسید
یه جا دیگه نوشته
مثل سی شارپ میمونه، میشه لابلای کدهای html نوشته بشه که توصیه نمیشه
و میشه بصورت کلاس نوشته بشه...
یا چیزای دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم من قبلا html نوشتم ولی انگار این کلی با اون فرق داره ....
میشه کمکم کنید ...!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟:n01::n01:
سلام
من باید با کد های php ,mysql صفحه ی وب درست کنم ولی تا الان باهاشون کار نکردم نمیدونم برای شروع به چی احتیاج دارم ..؟؟؟؟:n13::n13::n13:
شما با این دو زبان برنامه نویسی می تونید صفحات سمت سرور و بانک اطلاعاتی بسازید.با زبان php می تونید نرم افزارهای تحت وب بسازید ولی باهاش نمی تونید ظاهر یک سایت رو بسازید. چون برای ساخت ظاهر سایت باید از زبان html و css استفاده کنید.مثلا بیشتر سیستم های مدیریت محتوا با زبان php ساخته شد اند.
زبان mysql هم برای ساخت بانک اطلاعاتی تحت وب هست بانک اطلاعاتی هم به جایی میگن که تمامی اطلاعات سایت های داینامیک در اون قرار می گیره.
مثلا نوشته بودن
بهتره با برنامه dreamwaver بنویسید
یه جا دیگه نوشته
مثل سی شارپ میمونه، میشه لابلای کدهای html نوشته بشه که توصیه نمیشه
و میشه بصورت کلاس نوشته بشه...
دریم ویور یه نرم افزاری هست که می تونید توش کدنویسی یا بهتر بگم برنامه نویسی کنید و بعد اون کدهایی که توی دریم ویور نوشتید رو در هاست و یا سرور اجرا کنید.مثلا با نرم افزار notepad که مال ویندوز هست هم میشه توش کدنویسی کرد ولی این نرم افزار امکانات بسیاربسیار بیشتری برای کدنویسی داره.
c# هم یه زبان برنامه نویسی هست که توی ساخت وب کاربرد داره اون هم که گفته شد لابه لای کدهای html می تونه نوشته بشه منظور این بود که مثلا شما می تونید لابه لای کدهای html می تونید از کدهایی مانند vb.net و php و css و جاوا اسکریپت و چندتای دیگه استفاده کنید. این طوری مثلا کاری می کنید که زبان html خاصیت اون چندتا زبان و کدهایی که لابه لای کدهاش نوشته شده رو پیدا کنه.
یا چیزای دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم من قبلا html نوشتم ولی انگار این کلی با اون فرق داره ....
html برای طراحی صفحات وب بکار میره. مثلا اگه زبان html نبود شما قالب تون اصلا ظاهر نداشت و کلا قالبی هم وجود نداشت.
زبان php برای ساخت نرم افزار های تحت وب و سایت های داینامیک بکارمیره.مثلا همین انجمن ما اگه توش زبان php به کار نمی رفت
نمی تونستید تاپیک یا پست بفرستید و یا حتی ثبت نام کنید. html هم برای سایت های داینامیک و هم ایستاتیک به کار میره با این تفاوت که چون توی سایت های
ایستاتیک زبان هایی مانند php به کار نرفته نمیشه روابط متقابلی با کاربران داشت. مثلا چون این انجمن سایت داینامیک هست و از نرم افزار تحت وب استفاده میکنه
میتونه کاربر ثبت نام کنه. و کاربران هم می تونن برای هم پیغام بفرستند. سایت های ایستاتیک متن ها و نوشته هاشون هم توی فایل ها قرار دارند در حالی که سایت های
داینامیک متن ها و نوشته هاشون توی بانک اطلاعاتی mysql که با زبان mysql ساخته شده قرار دارند.سایت های ایستاتیک از بانک اطلاعاتی استفاده نمی کنن.
ولی سایت های داینامیک از بانک اطلاعاتی استفاده می کنن.
سلام
سلام ممنون از توضیحاتتون ولی من باز نفهمیدم برای نوشتن باید چه برنامه هایی داشته باشم ؟؟؟؟
برنامه های زیادی برای برنامه نویسی تحت وب اومده که بهترینشون نرم افزار دریم ویور هست که کارباهاش کمی سخت هست.یک نرم افزار دیگه هم هست بنام نرم افزار فرانت پیج که کارباهاش آسونتره و جزو معروفترین هاست. نرم افزارهای بسیار زیاد دیگه ای هم هست مانند PHPDesigner که این هم نرم افزار معروفی هست و کارباهاش راحته. نرم افزار WYSIWYG هم هست که امکانات محدودی داره ولی کارباهش راحته.
نظر بنده روی نرم افزار فرانت پیج هست.اما اگر کاربا دریم ویور رو یادبگیرید عالی میشه چون بهترین نرم افزار در زمینه کدنویسی و طراحی وب هست.
shaghayegh_73
18-03-2014, 13:42
ممنون
یه سوال دیگه؟؟؟
من یه چند تا صفحه با html نوشتم میشه اونو به php تبدیل کرد عایاااااا؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشیدا ولی یه چیز دیگه من یه چند تا کتاب فارسی هم از کد های php گرفتم که تو اونا نوشته برای اجرای php باید از برنامه easyphp استفاده کرد ؟؟؟ این برنامه چیه ؟؟؟
من یه چند تا صفحه با html نوشتم میشه اونو به php تبدیل کرد
بله اگه کمی PHP و HTML بدونید می تونید این کار رو بکنید چندتا سایت هم مثل سایت زیر هستند که به صورت تحت وب اینکار رو براتون انجام میدهند و کدها رو براتون تبدیل می کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشیدا ولی یه چیز دیگه من یه چند تا کتاب فارسی هم از کد های php گرفتم که تو اونا نوشته برای اجرای php باید از برنامه easyphp استفاده کرد ؟؟؟ این برنامه چیه ؟؟؟
زبان هایی مانند PHP زبان هایی سمت سرور هستند به این معنی که بری اجرا شدن به سرور نیاز دارند. ولی زبانی مانند زبان HTML زبانی سمت کاربر هست به این معنی که کدهای HTML توی خود مرورگر کاربر پردازش می شوند و تبدیل به صفحات وب می شوند و کاربر می تونه اون صفحه وب رو ببینه.PHP که زبانی سمت سرور هست ابتدا در سرور پردازش میشه و تبدیل به کدهای HTML میشه بعد سرور این کدهای HTML رو به مرورگر کاربر میفرسته و این کدهای HTML هم در نهایت تبدیل به صفحات وب می شوند و کاربر می تونه اون صفحه ها رو ببینه.
حالا مثلا من چندتا کد PHP نوشتم و می خوان اجراشون کنم،باید برای این چندتا کد هزینه کنم و یه هاست بخرم؟ نه می گیرم نرم افزاری مثل EasyPHP یا Exampp و یا Appserver و یا WampServer و یا چندتای دیگه رو دانلود میکنم و وقتی این نرم افزارها رو نصب کردم این نرم افزارها کامپیوتر من رو تبدیل به سرور می کنن که به اون سرور میگن لوکال هاست.البته این نرم افزارها کامپیوتر رو بهمعنای واقعی تبدیل به سرور نمیکنن بلکه این امکان رو میدن که شما بتونید توی مرورگرتون کدهای php رو اجرا کنید حتی بدون اینکه هاست داشته باشید و یا حتی به اینترنت وصل باشید.
shaghayegh_73
18-03-2014, 14:03
بله اگه کمی PHP و HTML بدونید می تونید این کار رو بکنید چندتا سایت هم مثل سایت زیر هستند که به صورت تحت وب اینکار رو براتون انجام میدهند و کدها رو براتون تبدیل می کنند.
من تا حالا php اصلا ننوشتم ولی html چرا ....؟؟؟
نمیشه php رو هم مثل html تو notpad نوشت ؟؟؟؟
الان من تو سایتی که نوشتید اون کد html و که داشتم گذاشتم به php تبدیل رو زدم بعد یعنی الان تبدیل شد ؟؟؟؟؟
اجراشو الان باید چه جوری ببینم ؟؟؟
شرمنده انقدر سوال میپرسم تشکر بابت وقت گذاشتنتون:n16:
سلام
نمیشه php رو هم مثل html تو notpad نوشت ؟؟؟؟
PHP رو هم میشه توی Notepad نوشت ولی بانرم افزار امکانات بیشتری هست.مثلا توی نرم افزار phpdesigner خودش اتوماتیک راهنما براتون میاره و میگه این کدباید کجاباشه یا این کد چیه و یا کدهای اضافی بهتون پیشنهاد میده ولی با نرم افزار NotePad شما فقط حق نوشتن توش و کپی کردن رو دارید و هیچ کار دیگه ای نه اون براتون میکنه و نه شما می تونید انجام بدید.
الان من تو سایتی که نوشتید اون کد html و که داشتم گذاشتم به php تبدیل رو زدم بعد یعنی الان تبدیل شد ؟؟؟؟؟
بنده با این سایت کار کردم و این کار رو می کنه.
اجراشو الان باید چه جوری ببینم ؟؟؟
برای اجراشون هم می تونید با همون نرم افزار Easyphp یا Exampp کمک بگیرید که به نظرم Exampp بهتره.
برای نصب کدها روی Exampp کدهاتون رو در مسیر نصب نرم افزار Exampp ببرید و در داخل پوشه htdocs جایگذاری کنید.
شرمنده انقدر سوال میپرسم تشکر بابت وقت گذاشتنتون:n16:
این حرفا چیه بنده کارم اینه.هرچقدر می خواید سوال کنید.
shaghayegh_73
18-03-2014, 14:34
برای اجراشون هم می تونید با همون نرم افزار Easyphp یا Exampp کمک بگیرید که به نظرم Exampp بهتره.
برای نصب کدها روی Exampp کدهاتون رو در مسیر نصب نرم افزار Exampp ببرید و در داخل پوشه htdocs جایگذاری کنید.
الان من تو یه notpad کدی که به php تبدیل کرده بودم و گذاشتم با .php ذخیره کردم به یه صفحه مرورگر تبدیل شد ولی وقتی کلیک میکنم یه صفحه تو مرورگر باز میشه که همون کدها رو داخلش داره باید چیکار کنم ؟؟؟؟
تو همین مسیری که گفتید گذاشتم فقط برنامه xampp با exampp فرق داره ؟؟من برنامه xampp را داشتم .
الان من تو یه notpad کدی که به php تبدیل کرده بودم و گذاشتم با .php ذخیره کردم به یه صفحه مرورگر تبدیل شد ولی وقتی کلیک میکنم یه صفحه تو مرورگر باز میشه که همون کدها رو داخلش داره باید چیکار کنم ؟؟؟؟
مشکل از کدهاست. چون کدها درست نوشته نشده اند. این وب سایت ها که کدهای html رو تبدیل می کنن به صورت کامل و درست تبدیلشون نمی کنن و اشتباهاتی همیشه دارن.بهتره خودتون دستی کدهای php رو بسازید.
تو همین مسیری که گفتید گذاشتم فقط برنامه xampp با exampp فرق داره ؟؟من برنامه xampp را داشتم .
فرقی ندارند منتها من عادت کردم این جوری می نویسم شکل صحیح نوشتنش Xampp هست.
shaghayegh_73
18-03-2014, 15:03
مشکل از کدهاست. چون کدها درست نوشته نشده اند. این وب سایت ها که کدهای html رو تبدیل می کنن به صورت کامل و درست تبدیلشون نمی کنن و اشتباهاتی همیشه دارن.بهتره خودتون دستی کدهای php رو بسازید.
من اصلا php بلد نیستم نمیدونم چه جوری باید بنویسم که ؟؟؟؟؟
میشه یه نمونه کد php بزارید ؟؟؟
سلام
مشاهده میزان حافظه مصرفی اسکریپت شما
shaghayegh_73
18-03-2014, 15:26
سلام
مشاهده میزان حافظه مصرفی اسکریپت شما
این چی هست ؟؟؟؟؟
میشه من کد html خودم رو بفرستم شما یک چک کنی ببینی میشه این رو تغییر داد و به php تبدیل کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد بالا یه کد php هست. مگه شما کد php نخواسته بودید؟ این هم یه نمونه اش.
اگه می تونید کد html خودتون رو بفرستید ببینم میشه کاری کرد یا نه.
shaghayegh_73
18-03-2014, 15:39
این html هست که من یکم نوشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اول یه چیز رو بگم : وقتی بنده این کدهای html شما رو اجرا کردم همه به صورت عجیب و غریب و درهم برهم نوشته شده بود برای اینکه به هر زبانی که نوشتید همونطور توی مرورگر نشون داده بشه این کد رو در قسمت هدر کدهاتون اضافه کنید.به کدهای PHP تون هم اضافه کنید.
این هم کد ساخته شده شما فقط بک گراندتون رو سبز کرده.
shaghayegh_73
18-03-2014, 16:03
شرمنده یک سوال
الان این کد رو باید توی notepad++ بذارم یا توی برنامه ی دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟
راستی راهش رو هم بهتون بگم چه طور باید کاری بکنید تا این طور نشه.
برای اینکه کدهای PHP تون رو درست ببینید کارهای زیر رو انجام بدید. البته من اموزشش رو با فایرفاکس میدم.
روی دکمه Firefox در بالای صفحه مرورگر فایرفاکس تون کلیک کنید.
موس رو ببرید روی گزینه Web Developer و در منویی که بازمیشه روی گزینه Style Editor کلیک کنید.
یک کادر سیاه رنگ بازمیشه مثل تصویر زیر (از تصاویر زیر پیروی کنید)
روی گزینه New همونطور که در تصویر می بینید کلیک کنید.
پس از زدن روی گزینه New یک صفحه جدید و خالی مانند تصویر زیر برامون بازمیشه.
بعد هم در اون قسمت خالی کدهامون رو Paste یا جایگزین می کنیم.
بعد هم روی گزینه Save که در تصویر می بینید که کجاست کلیک می کنیم. و بعد هم نام فایلی که می خوایم کد توش ذخیره بشن رو به دلخواه می نویسیم فقط آخرش نام پسوند PHP. رو هم اضافه می کنیم.
حالا وقتی میریم سروقت فایلمون که ذخیره اش کردیم می بینیم که فایل با فرمت php. هست برای اینکه در مرورگر نتایج کدها رو ببینیم کافیه روی فایلمون راست کلیک کنیم و روی گزینه Open With بزنید و یکی از مرورگر هاتون رو انتخاب کنید (فرقی نداره کدوم مرورگر فقط فایرفاکس بهتره) و با مرورگر اون فایل رو بازکنید و نتایج کدها رو ببنید.
شرمنده یک سوال
الان این کد رو باید توی notepad++ بذارم یا توی برنامه ی دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟
فقط توی Notepad چون اگه توی مثلا Word بزاریدش چندتا کد اضافی که باعث خرابی سایر کدها میشه رو باهاش ذخیره می کنه.
shaghayegh_73
18-03-2014, 16:31
من الان مراحلی رو که گفته بودید رفتم و به یک جوابهایی رسیدم ولی هنوز echo دو طرف جمله ها مونده و نرفته .... این رو باید چیکار کرد؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shaghayegh_73
18-03-2014, 16:32
البته الان فایل رو بردم توی جای اصلیش که عکس های و فایل های دیگه توش ذخیره بود ولی عکس ها رو نشون نداد
همونطور که گفتم بعضی از سایت ها کدها رو به صورت ناقص تبدیل می کنن. سایت زیر دیگه کاملا صحیح درستش می کنه.
shaghayegh_73
18-03-2014, 16:49
جواب نمیده باز اون کدی که خودتون دادید و همون راهی که رفتم یک چیزی آورد ولی این یکی دیگه اصلا چیزی نیاورد و فقط دستورات رو روی صفحه پشت سر هم نشون داد
متاسفانه همونطور که گفتم این جوری به هیچ جایی نمی رسید چون که اگه به همین راحتی کدهای HTML به کدهای PHP تبدیل می شدند الآن همه یکی یه سایت و یا کد داشتند تا خودتون PHP رو یاد نگیرید فایده ای نداره چون به هر حال باید خودتون به صورت دستی این کدها رو تبدیل کنید.
باتشکر
shaghayegh_73
18-03-2014, 16:56
درسته ممنون از کمکتون :n16::n16:
One Minute
21-03-2014, 14:51
شما این پروژه ی برنامه نویسی رو باید برای مکان یا زمان خاصی انجام بدید ؟
کسی توی این مدت زمان کم نمیتونه ب یه زبان برنامه نویسی مسلط بشه !
سلام
شما برای اینکه با php صفحه پویا بسازید باید خیلی حرفه ای باشید و برنامه نویسی شی گرا بلد باشید که پیشنهاد من کتاب php5 انتشارات ناقوس است .
اما برای اینکه یک صفحه پویا داشته باشید می تونید از سیستم مدیریت محتوااستفاده کنید مانند دیتالایف انجین ، وردپرس ، جوملا ، نیوک و ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.