مشاهده نسخه کامل
: آیا این هارد سالم هست؟
vahidsport
13-03-2014, 17:58
سلام به همه
من از یه بنده خدایی یه هارد خراب گرفتم مدل SeGate ST3500413AS که خودش میگفت ازش صدا میده و کپوسل مشکل داشت البته طرف خیلی هم این کار نبود
من با برنامه HD Tune Pro 5.50 تست گرفتم اینم عکساش هست حالا راهی برای تست درست حسابی چی هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست Error Scan رو هم هر دوحالت Full و Quick گرفتم که این عکس برای Full هست و حدود یک ساعت ربع کشید تا تموم بشه و حالت Quick هم دقیقا مثل همین بود و هیچ قرمزی نداشت
ata.royalfalcon
13-03-2014, 19:09
سلام .
هارد دیسک مورد نظر ظاهراً مشکلی ندارد و smart status ها OK هستند .
اگر احیاناً این هارد دیسک را بصورت دست دوم میخرید و اگر قبلاً از HDD regenerator استفاده شده و یا اینکه Zero fill شده که در این حالت بعضی از بدسکتوریها فیکس میشود پس پیشنهاد میکنم یه مدتی استفاده کنید آیا این بدسکتوریها مجدداً بر میگردد یا خیر .
vahidsport
13-03-2014, 22:31
اون عکس اولی هم مشکلی نداره نمودارش درسته؟
نه دست دوم نخریدم برای یه بنده خدایی بوده که میگفته خراب و کار نمیکنه نمن از گرفتم که اوراق کنم ش که قبل اوراق گفتم یه تست بگیرم که این شد
گوشم رو نزدیک هارد کردم و یه صدای تقت تق یا خر خر مثل اینکه اون دیک توش خیلی نرم نمیچرخه شایدم همه هاردا اینطوریه
ata.royalfalcon
13-03-2014, 22:52
اون عکس اولی هم مشکلی نداره نمودارش درسته؟
نه دست دوم نخریدم برای یه بنده خدایی بوده که میگفته خراب و کار نمیکنه نمن از گرفتم که اوراق کنم ش که قبل اوراق گفتم یه تست بگیرم که این شد
گوشم رو نزدیک هارد کردم و یه صدای تقت تق یا خر خر مثل اینکه اون دیک توش خیلی نرم نمیچرخه شایدم همه هاردا اینطوریه
نمودار اول هم normal هست و مسئله غیر عادی هم دیده نمیشه . همه هارد دیسکها صدای جزئی دارند که اینهم normal هست و در همه هارد دیسکها وجود دارد که ناشی از Spinning و Seeking هست . کارکرد هارد مورد نظر هم زیاد نیست (75 ساعت) و تقریباً نو هست . حتماً هارد دیسک را داخل کیس نصب و از پاورهای مناسب استفاده کنید .
vahidsport
19-03-2014, 18:21
این صدای این هارد هست وقتی که دارم روش فایل کپی میکنم( از روی هارد به روی خود هارد )
اون صدای تق تق که میاد عادیه یا نه؟
البته برای ضبط این صدا گوشی رو کاملا به هارد چسبوندم و اصلا صدای هارد شنیده نمیشه برای شنیدن این صدا باید گوش رو به هارد چسبوند....
amir200812
19-03-2014, 20:22
این صدای این هارد هست وقتی که دارم روش فایل کپی میکنم( از روی هارد به روی خود هارد )
اون صدای تق تق که میاد عادیه یا نه؟
البته برای ضبط این صدا گوشی رو کاملا به هارد چسبوندم و اصلا صدای هارد شنیده نمیشه برای شنیدن این صدا باید گوش رو به هارد چسبوند....
من که چیز خاضی نشنیدم!
درضمن بدلیل اینکه هارد ها مکانیکی هستند و داخلشون چند تا دیسک هست که میچرخه/چند تا هد هست که همیشه در حال جابجایی هستند/ یک موتور الکتریکی هم که داره، باید هم صدا داشته باشه!
مخصوصا وقتی در حال رایت هست!
و زمانی هم که همزمان در حال رید و رایت هست که صدا بیشترم میشه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.