مشاهده نسخه کامل
: ارتقای سیستم رندرینگ تا 1700 تومن
سلام خدمت دوستان یا این مبلغ بهترین قطعات برای کار با مایا زیبراش و نرم افزار های گرافیکی چی هست؟( فقط برای مادربرد ، رم و سی پی یو) من قبلا یه مدلی رو ساخته بودم نمیشد خوب رندر گرفت (سنگین بود برای سیستمم) الان می خوام اینقدر قوی باشه که جلوه هایی مثل پارتیکل کلود،مو،fur ، cloth و نورپردازی های سنگین و یا متریال های چندلایه و پیچیده ای مثل sss ها ،اسکین ها و ... رو خوب جواب بده!(سیستم الانم توی رندر مو هم حتی می مونه نمی تونم کاراکتر درست کنم!) ---------------- فقط چندتا سوال؟ - از سوکت 2011 هم میشه انتخاب کرد؟ - بین i7 و i5 در رندر فرقی زیادی دیده میشه؟ - سرعت رم مثلا 2400 باشه تاثیری داره (در برابر 1600 و اینا) - مدیریت یک محیط شلوغ بیشتر به رم بستگی داره یا سی پی یو یا کارت گرافیک OGL؟ تشکر
Ali*Reza
11-03-2014, 14:42
سلام.
باقی قطعات رو از قبل دارین؟ مشخصاتشون چیه؟
سلام بله همه چی رو دارم فقط همین سه قطعه فعلا کارت گرافیک نمیگیریم اینم بگم که من یه دونه ماشین اسباب بازی ساخته بودم سیستمم بزور توی سه ساعت رندرش کرد (در حالی که فقط 11 مگ بیشتر نبود) البته بافت هاش حجیم بودن الان من اگه بخوام یک اتاق با همه وسایلش مثل تلوزیون و مبلمان و پرده ها و کمد و فرش و در و پنجره و لوستر و باقی اثاثیه شو با هم رندر بگیرم چی بخرم خوبه؟ باید خیلی قوی باشه دیگه نه؟سوکت 2011 می تونم بردارم؟
سلام بله همه چی رو دارم فقط همین سه قطعه... فعلا هم کارت گرافیک نمیگیریم سیستم فعلیم هم E8400 هست با دو گیگ رم... اینم بگم که من یه دونه ماشین اسباب بازی ساخته بودم سیستمم بزور توی سه ساعت رندرش کرد (در حالی که فقط 11 مگ بیشتر نبود) البته بافت هاش حجیم بودن الان من اگه بخوام یک اتاق با همه وسایلش مثل تلوزیون و مبلمان و پرده ها و کمد و فرش و در و پنجره و لوستر و باقی اثاثیه شو با هم رندر بگیرم چی بخرم خوبه؟ باید خیلی قوی باشه دیگه نه؟سوکت 2011 می تونم بردارم؟
vahid-suarez
11-03-2014, 15:18
سلام بله همه چی رو دارم فقط همین سه قطعه... فعلا هم کارت گرافیک نمیگیریم سیستم فعلیم هم E8400 هست با دو گیگ رم... اینم بگم که من یه دونه ماشین اسباب بازی ساخته بودم سیستمم بزور توی سه ساعت رندرش کرد (در حالی که فقط 11 مگ بیشتر نبود) البته بافت هاش حجیم بودن الان من اگه بخوام یک اتاق با همه وسایلش مثل تلوزیون و مبلمان و پرده ها و کمد و فرش و در و پنجره و لوستر و باقی اثاثیه شو با هم رندر بگیرم چی بخرم خوبه؟ باید خیلی قوی باشه دیگه نه؟سوکت 2011 می تونم بردارم؟
سوكت 2011 هزينه خيلي زيادي بر ميداره و براي شما مناسب نيست ! پيشنهاد من به شما :
MB : MSI Z87-G41 440/000
Ram : Gskill RipjawsX 8GB 2x4GB 2400 DDR3 370/000
CPU : Intel Core i7 4770 910/000 (tel:4770 910/000)
All : 1/720/000
سلام برد ایسوس می تونم بردارم بعد اینکه ssd چکار میکنه ؟(یه جایی خوندم توی لود بازی خیلی تاثیر داره بدر رندر می خوره؟) و اینکه 4770 چقدر توی رندر از 4570 قویتر هست؟می صرفه من 300 بیشتر بدم؟ و چقدر از سوکت 2011 ضعیفتر هست؟
vahid-suarez
11-03-2014, 16:25
SSD براي كار شما خيلي واجبه و نميشه حذفش كرد ! قيمت ١٢٨ گيگش حدود ٣٨٠ هستش !
مادربورد رو ميتونيد Asus Z87-K برداريد با قيمت حدودي ٤٦٠ !
بله ارزش ٣٠٠ تا اضافه رو داره و ميشه گفت اختلافشون تو رندرگيري زياد هست !
4770 cpu هستش ولي 2011 سوكت هستش و نميشه اين ٢ تا رو با هم مقايسه كرد!
afshin b
11-03-2014, 16:55
SSD براي كار شما خيلي واجبه و نميشه حذفش كرد ! قيمت ١٢٨ گيگش حدود ٣٨٠ هستش !
مادربورد رو ميتونيد Asus Z87-K برداريد با قيمت حدودي ٤٦٠ !
بله ارزش ٣٠٠ تا اضافه رو داره و ميشه گفت اختلافشون تو رندرگيري زياد هست !
4770 cpu هستش ولي 2011 سوكت هستش و نميشه اين ٢ تا رو با هم مقايسه كرد!
در این که SSD خیلی چیز خوبیه شکی نیست اما شما مطمئنین روی رندرینگ تاثیر داره؟ من فکر میکردم تاثیر نداره.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
amir200812
11-03-2014, 16:58
در این که SSD خیلی چیز خوبیه شکی نیست اما شما مطمئنین روی رندرینگ تاثیر داره؟ من فکر میکردم تاثیر نداره.
در لود فایل ها و ذخیره تاثیر داره!
اگه رم کم باشه، باز تاثیر داره!
ولی با توجه به این که رم 8 گیگ پیشنهاد شده، فقط در لود و دخیره تاثیر خواهد داشت!
afshin b
11-03-2014, 17:02
در لود فایل ها و ذخیره تاثیر داره!
اگه رم کم باشه، باز تاثیر داره!
ولی با توجه به این که رم 8 گیگ پیشنهاد شده، فقط در لود و دخیره تاثیر خواهد داشت!
پس تو پروسه ی رندرینگ تاثیر نداره دیگه؟ یعنی زمان رندر گرفتن رو کاهش نمیده درسته؟
amir200812
11-03-2014, 18:02
پس تو پروسه ی رندرینگ تاثیر نداره دیگه؟ یعنی زمان رندر گرفتن رو کاهش نمیده درسته؟
نه!
البته بشرط استفاده از حداقل 8 گیگ رم.
Ali*Reza
11-03-2014, 19:10
مشخصات پاورتون رو هم بگین تا در صورت نیاز به تعویض مشخص بشه.
سلام پاورم 585B گرین هست (با 516 وات توان حقیقی) الان یک سوال داشتم کارت کوادرو انودیا (مثلا سری 600) توی رندر قویتر از 760 هست؟ قدرت اون در بازی در حد کدوم کارت معمولی هست؟ (از 650 boost قویتر هست؟) من اگه الان رم نگیرم و یکم صبر کنم پولم دو تومن بشه این کارت گرافیک رو بخرم توی مایا چقدر کاراییم بالاتر میره؟(مثلا قدرتش توی یک صحنه ای که پر از وسایل هست چند برابر بهتر از 760 میشه؟ ) ...هر دو 900 تومن هستن میگم؟
cyrax782
13-03-2014, 22:07
عزیز ، یه داستانیی رو فراموش نکنید، تکنیک های فراونی برای رندر گیری وجود داره،شما work flow کارتون رو بگید ، شاید بتونم کمکتون کنم
شما اون مدلی رو که ساخته بودید ، توی چی ساخته بودید ؟
و با چی رندر گرفتید ؟
این ازین ، اما ssd به هیچ وجه برای کار ما ضروری نیست... کارت کوادرو مثلا مدل quadro 600 ، اگه مد نظرتون باشه در مقابل 760 بسیار ضعیف تره...
760 ، پهنای باند دوبرابر ، texture unit حدود 9 برابر، shade unit حدود 10 برابر داره ، فرکانس بیس کارت بسیار بالاتر ، و فک میکنم تعداد ترانزیستورهاش حدود 3 میلیون بیشتر !!!!
هر کوادرو یی هم بدرد بخور نیست... یه ورک استیشن با قیمتی حدود 10 تا 12 میلیون میشه یه کارت گرافیک کوادرو براش توقع داشت :)
آقا سلام تشکر ... توضیحات خوبی بود ... من توی مایا مدلینگ میکنم و از آبجکت های اماده هم استفاده میکنم...الان که شما گفتی دیگه همون 760 و شاید بگیرم...فقط یک سوال خیلی مهم:من 4770 (با همون کارت گرافیک پردازنده ) با مادربرد z87_c و 16 گیگ رم بگیرم بهتر هست یا 4570 بگیرم با 760 و 4 گیگ رم معمولی و H85؟
night lord
14-03-2014, 21:13
اگر با مایا کار میکنی حتما یه کارت کوادرو بگیر . اگر k2000 بگیری خیلی خوبه تو ویو پرت و صحنه های سنگین فوقالاده است . اما اگه با 3dmax کار میکنی کارت کوادرو به دردت نمیخوره اصلا و بهتره از کارتهای GTX استفاده کنی . اونم نه هر کارت gtxی . از معماریه gk110 که compute enable هستن باید خریداری کنی یا از معماری فرمی .
780 یا titan غیر از این دوتا کارت بقیه بهینه شده برای گیم هستن ، سری 600 و 700 به غیر از 780 و به درد کار رندرینگ و مدلینگ نمیخورن و پولتونو حروم کردین . اگر پولتون نمیرسه بهترین گزینه GTX580 3gb هست که در حد 780 هستش و هم توی ویوپرت و هم توی رندر gpu بینظیره کار کردشو میتونید حدود 800 تومن خریداری کنید . اما خوب دمای بالا و مصرف بالاتری به نسبت کارتهای جدید داره . البته باید دست دوم بخری چون دیگه تولید نمیشه .
cyrax782
15-03-2014, 02:27
آقا سلام تشکر ... توضیحات خوبی بود ... من توی مایا مدلینگ میکنم و از آبجکت های اماده هم استفاده میکنم...الان که شما گفتی دیگه همون 760 و شاید بگیرم...فقط یک سوال خیلی مهم:من 4770 (با همون کارت گرافیک پردازنده ) با مادربرد z87_c و 16 گیگ رم بگیرم بهتر هست یا 4570 بگیرم با 760 و 4 گیگ رم معمولی و H85؟
من قطعا نظرم با گزینه دوم.... چون هر چند که پردازنده آن برد سی پی یو ، ضعیف نیست ، اما برای رندر کردن و یا استفاده از مایا پیشنهاد نمیشه
اگر با مایا کار میکنی حتما یه کارت کوادرو بگیر . اگر k2000 بگیری خیلی خوبه تو ویو پرت و صحنه های سنگین فوقالاده است . اما اگه با 3dmax کار میکنی کارت کوادرو به دردت نمیخوره اصلا و بهتره از کارتهای GTX استفاده کنی . اونم نه هر کارت gtxی . از معماریه gk110 که compute enable هستن باید خریداری کنی یا از معماری فرمی . 780 یا titan غیر از این دوتا کارت بقیه بهینه شده برای گیم هستن ، سری 600 و 700 به غیر از 780 و به درد کار رندرینگ و مدلینگ نمیخورن و پولتونو حروم کردین . اگر پولتون نمیرسه بهترین گزینه GTX580 3gb هست که در حد 780 هستش و هم توی ویوپرت و هم توی رندر gpu بینظیره کار کردشو میتونید حدود 800 تومن خریداری کنید . اما خوب دمای بالا و مصرف بالاتری به نسبت کارتهای جدید داره . البته باید دست دوم بخری چون دیگه تولید نمیشه . آقا تشکر ...نه من متاسفانه پولم به اون کارت کوادرو قد نمیده! در واقع من هنور وارد مرحله انیمت کردن کاراکتر و محیط های بزرگی مثل خیابون و شهر و اینا نشدم، بیشترم کار هام در حد تک فریم هست ...یه مثال ساده همون بالا زده بودم، یه اتاق پذیرایی با تعداد زیادی آبجکت که بخوایم شبیه سازی کنیم مثلا...اینو که کارت 760 دیگه می تونه ویو بده که نه؟(کارت من 4850 هست ...دوتا میز و صندلی و چیزای دیگه میسازم کند صحنه میشه باید وارد مد wireframe بشم!)
Hapoofesgeli
15-03-2014, 18:55
آقا تشکر ...نه من متاسفانه پولم به اون کارت کوادرو قد نمیده! در واقع من هنور وارد مرحله انیمت کردن کاراکتر و محیط های بزرگی مثل خیابون و شهر و اینا نشدم، بیشترم کار هام در حد تک فریم هست ...یه مثال ساده همون بالا زده بودم، یه اتاق پذیرایی با تعداد زیادی آبجکت که بخوایم شبیه سازی کنیم مثلا...اینو که کارت 760 دیگه می تونه ویو بده که نه؟(کارت من 4850 هست ...دوتا میز و صندلی و چیزای دیگه میسازم کند صحنه میشه باید وارد مد wireframe بشم!)
اگه از viewport 2 استفاده کنین مشکلی نباید باشه اما رندرر پیش فرض حتی با کیفیت پایینش هم افت فریم خواهید داشت موقع جابجا شدن تو صحنه هایی که کمی بزرگ میشن(برای نمونه من با 780 توی یه صحنه با 500 هزار تا face وبدون تکسچر و.. توی رندرر معمولی حدود 9 فریم میگیرم/با کیفیت بالاش 3.3 و تو *viewport 2 حدود 57فریم). حالا خودتون میتونید حساب کنید :)
*directx
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.