PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خاموش روشن شدن samsung f8000

Ramin71_LY
08-03-2014, 15:40
سلام یه دو سه روزی میشه اسمارت تی وی اف ۸۰۰۰ رو گرفتم ، اکثر فیلمای فول اچ دی رو حتی با حجمای ۳ گیگ چند دقیقه پخش میکنه بعد ریست میشه دوباره میاد بالا ، مشکل از چیه ؟!! داداشم رفته نمایندگی برگشتن گفتن میتونیم بردشو عوض کنیم واستون ، یعنی دو روزه تلویزیونو گرفتیم باید بدین باز کنن بردشو عوض کنن !!!!

gilmor
08-03-2014, 16:19
سلام یه دو سه روزی میشه اسمارت تی وی اف ۸۰۰۰ رو گرفتم ، اکثر فیلمای فول اچ دی رو حتی با حجمای ۳ گیگ چند دقیقه پخش میکنه بعد ریست میشه دوباره میاد بالا ، مشکل از چیه ؟!! داداشم رفته نمایندگی برگشتن گفتن میتونیم بردشو عوض کنیم واستون ، یعنی دو روزه تلویزیونو گرفتیم باید بدین باز کنن بردشو عوض کنن !!!!

من دیگه داشتم میرفتم که سامسونگ 8880 46 اینچ رو بخرم
ولی این چیزی که شما گفتین من رو نگران کرد

magiteq1
08-03-2014, 17:05
من این tv رو دارم و فیلم full hd حجم 10 گیگ رو هم در اش 2 ساعت میبینم هیچ مشکلی هم ندارم
چون یه نفر مشکل پیدا کرده نباید به صورت کلی بهش نگاه کرد

Immunology
08-03-2014, 17:45
شاید مشکل از فایلتونه با فیلمهای دیگه با فرمتهای دیگه هم تست کنید.

Ramin71_LY
08-03-2014, 20:29
شاید مشکل از فایلتونه با فیلمهای دیگه با فرمتهای دیگه هم تست کنید.

نه خیلی فیلمارو تست کردم اکثرا اینجوریه .

Ramin71_LY
08-03-2014, 20:31
من دیگه داشتم میرفتم که سامسونگ 8880 46 اینچ رو بخرم
ولی این چیزی که شما گفتین من رو نگران کرد

این مشکل واسه همه پیش نمیاد اما اگه پول بیشتر داری از نظر من سونی w900 بگیر من پول نداشتم دیگه ، به نظرم کیفیت و پشتیبانیش از سامسونگ بهتره .

oomidd
08-03-2014, 21:05
منم یجورایی مشکل شمارو داشتم رفته بودم تو تنظیمات زیر نویس قسمت رمزگزاریو بالا پایینش کردم گمون کنم زبونشو ترکی گذاشته بودم بعدش هروقت یه فیلم با زیرنویس فارسی میذاشتم بعد یه دقیقه تلویزیون ریست میشد اول خیال کردم سخت افزاریه مشکلم ولی دوباره رفتم تنظیماتشو به حالت قبل برگردوندم درست شد.نمیدونم شایدم شما همینکارو با تی ویتون کرده باشید

Ramin71_LY
08-03-2014, 21:31
منم یجورایی مشکل شمارو داشتم رفته بودم تو تنظیمات زیر نویس قسمت رمزگزاریو بالا پایینش کردم گمون کنم زبونشو ترکی گذاشته بودم بعدش هروقت یه فیلم با زیرنویس فارسی میذاشتم بعد یه دقیقه تلویزیون ریست میشد اول خیال کردم سخت افزاریه مشکلم ولی دوباره رفتم تنظیماتشو به حالت قبل برگردوندم درست شد.نمیدونم شایدم شما همینکارو با تی ویتون کرده باشید

نه اخه بعضی وقتا تند تند تو ستینگ دکمه back میزنم هنگ میکنه ریستارت میشه :( , اینم شانس ماست دیگه !!

matinpour
08-03-2014, 22:38
نه اخه بعضی وقتا تند تند تو ستینگ دکمه back میزنم هنگ میکنه ریستارت میشه :( , اینم شانس ماست دیگه !!

دوست عزیز
اگر از سیستمتان بدرستی استفده کنید هیچ مشگلی پیش نمی آید مثلا اسم این تلویزیون است نه پلی استیشن

Ramin71_LY
08-03-2014, 22:42
دوست عزیز
اگر از سیستمتان بدرستی استفده کنید هیچ مشگلی پیش نمی آید مثلا اسم این تلویزیون است نه پلی استیشن

ببخشید من منظورتونو از درست استفاده کردن نمیفهمم ، فیلم فول اچ دی گذاشتم چند دقیقه میگذره ریستارت میشه درست استفاده نکردم یا اینکه رفتم تو منو میخوام بک بزنم برگردم اول هنگ میکنه ؟!! بازی کردم باهاش مگه ؟! واقعا دلیل این حرفتونو نمیفهمم ؟!!تلویزیون ۱۰ سال پیش ما دو تا بک پشت هم میزدیم هنگ نمیکرد یعنی من نباید انتظار داشته باشم از این تی وی که رفتم تو منوهاش دو تا دکمه بک میزنم برگرده صفحه اول ؟!! در ضمن تلویزینو تنها ۴ روزه خریدیم

Yi Yi
08-03-2014, 23:03
فریمور رو آپدیت کن شاید درست شد.

Ramin71_LY
09-03-2014, 11:24
فریمور رو آپدیت کن شاید درست شد.

نه دیگه دارم میدم گارانتی اینارو دست نمیزنم ،
از اساتید کسی میدونه ویروس کامپیوتر از طریق فلش میتونه باعث خراب شدن تی وی بشه ؟!!

magiteq1
09-03-2014, 12:22
ویسرو به هیچ وجه نمیتونه اسیب سخت افزاری به tv وارد کنه
البته گفته شده ویروس ها به زودی میتونن به tv های حتی نفوذ کن برای دزدی اطلاعات نه خراب کاری سخت افزای

arman_7z
29-03-2014, 10:11
man fk mikonam be khatere zer nevise dost aziz manam zir nevis hamnam ba film mikardam moshkel shomaro dashtam film bedon zirnevis beriz on tanzimat zir nevisesham dast nazan bezar stok bashe

reg2net
30-03-2014, 12:07
کلا زیر نویس رو از منو تنظیمات غیر فعال کنین،میبینید که مشکل حل شد! زیر نویس حتما باید یونیکد باشه. منم همین مشکل رو داشتم که حل شد.