ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد لپ تاپ تا 5 تومن

benyamin_pc
06-03-2014, 12:40
لپ تاپ برای کارهای سنگین رندرهای دراز مدت , رندر هم با cpu و هم gpu نیاز است
دوام , کارائی , سرعت , قیمت , اینها مد نظر هستند
با تشکر

afshin b
06-03-2014, 13:38
من N56jr ایسوس رو بهتون پیشنهاد میکنم. البته قیمتش حدود ۳۵۰۰ هست.
i7 4700HQ
12GB RAM
GTX 760M
1 TB HDD
FHD Display

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

benyamin_pc
06-03-2014, 13:41
تشکر از شما دوست عزیز , دوستان دیگه هم لطفا نظراتشونو بفرمایند

Public Enemy
06-03-2014, 14:47
دوست عزیز برای render با GPU به سراغ لپ تاپ های غیر موجود در بازار ایران برین . لپ تاپ های موجود در ایران بیشتر مناسب بازی / کارهای روزمره هستند . خیلی کم پیدا می شه لپ تاپ هایی که از GPU های Nvidia Quadro یا AMD Firepro استفاده کنند .

می تونین یه سری به سایت HPN.ir بزنین . می تونین سفارش بدین براتون بیارن . قبلا یکی از کاربران یه لپ تاپ تقریبا با مشخصات شما می خواست این سایت اورده بود ( مدل HP 8570W )

با مراجعه به سایت ( و یا اگر تهرانین مراجعه به دفترش ) می تونین از مشخصات سخت افزاری لپ تاپ مورد نظرتون اطلاعات کسب کنین

آپدیت : طبق قیمت اعلام شده ، لپ تاپ HP 8570W با پردازنده i5 و گرافیک Nvidia Quadro 1000M و رم 8 می شه 3 میلیون . با توجه به اینکه قابلیت انتخاب سخت افزار مورد نظرتون رو دارین ، فکر کنم بتونین با 5 میلیون لپ تاپ مورد نظرتون رو سفارش بدین

benyamin_pc
06-03-2014, 15:00
از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم
quadro مد نظرم نیست چون تو بنچ مارکها پس از مقایسه دیدم که این quadro های ارزون از کارت های معمولی gforce مثل 770 gtx هم حتی ضعیف تر عمل میکنن و اون quadro هائی که تفاوتشون زیاد باشه خیلی خیلی گرون هستند و با این پولها نمیشه خرید برای همین برای render gpu هم از این گرافیک معمولی استفاده میکنم

benyamin_pc
06-03-2014, 15:02
این مثل اینه که یک cpu i7 رده قوی که قدرت بیشتری از یک xeon رده ضعیف داره اما قیمتشون تو یه رنج هستند
حالا اگر بخایم یک xeon قوی بگیریم که از اون i7 رنج قویه هم خیلی قوی تر باشه یهو قیمتش 3 برابر میشه

Public Enemy
06-03-2014, 15:06
دوست عزیز گفتم که کاملا قابل شخصی سازی هست . کارت گرافیک رو از بین Quadro 1000M , Quadro 2000M و AMD M4000 یکی رو انتخاب کنین .

در ضمن سایر مدل ها رو هم می تونین سفارش بدین

benyamin_pc
07-03-2014, 16:33
آقای افشین لپ تاپ خوبی معرفی کردند
لطفا افراد حرفه ای دیگه هم بیان و لپ تاپ پیشنهادیشونو بفرمایند

mebido
09-03-2014, 18:05
سلام

دنبال لپ تاپی هستم که ترجیحا این خصوصیات را داشته باشه. از نظر کیفیت قطعات استفاده شده خیلی خوب باشه. نسبت به بقیه برند ها خرابی کمتری داشته باشه. البته میدونم به نحوه ی درست استفاده بر میگرده ولی در شرایط مساوی طول عمر قطعات بهتری داشته باشه . ترجیحا بدنه محکم و ضدخشی داشته باشه در عین حال سنگین نباشه. تا ۵ میلیون تومن میتونم پرداخت کنم. چون حداقل برای چند سال استفاده میکنم میخوام ترجیحا دارای بالاترین و جدیدترین تکنولوژی ها باشه تا با گذشت زمان خیلی قدیمی نشه و به قول معروف روی بورس بمونه. به دلیل کاری که انجام میدم متن زیاد میخونم و از اواسط سال آینده تصمیم دارم نرم افزارهای گرافیکی را یاد بگیرم و با لپ تاپ این کارو انجام میدم. کیفیت صفحه خیلی برام مهمه. ترجیحا نور پس زمینه کی بورد داشته باشه. خودم سونی رو دوست دارم ولی تعصبی ندارم و اگر لپ تاپ دیگه ای باشه که کامل تر باشه و کیفیت قطعاتش هم مثل سونی و اپل خوب باشه حتما اونو انتخاب میکنم.

امیر تتلو
09-03-2014, 18:23
سلام

دنبال لپ تاپی هستم که ترجیحا این خصوصیات را داشته باشه. از نظر کیفیت قطعات استفاده شده خیلی خوب باشه. نسبت به بقیه برند ها خرابی کمتری داشته باشه. البته میدونم به نحوه ی درست استفاده بر میگرده ولی در شرایط مساوی طول عمر قطعات بهتری داشته باشه . ترجیحا بدنه محکم و ضدخشی داشته باشه در عین حال سنگین نباشه. تا ۵ میلیون تومن میتونم پرداخت کنم. چون حداقل برای چند سال استفاده میکنم میخوام ترجیحا دارای بالاترین و جدیدترین تکنولوژی ها باشه تا با گذشت زمان خیلی قدیمی نشه و به قول معروف روی بورس بمونه. به دلیل کاری که انجام میدم متن زیاد میخونم و از اواسط سال آینده تصمیم دارم نرم افزارهای گرافیکی را یاد بگیرم و با لپ تاپ این کارو انجام میدم. کیفیت صفحه خیلی برام مهمه. ترجیحا نور پس زمینه کی بورد داشته باشه. خودم سونی رو دوست دارم ولی تعصبی ندارم و اگر لپ تاپ دیگه ای باشه که کامل تر باشه و کیفیت قطعاتش هم مثل سونی و اپل خوب باشه حتما اونو انتخاب میکنم.

لطفا تاپیک جدا بزنید

Akom@n
10-03-2014, 08:35
از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم
quadro مد نظرم نیست چون تو بنچ مارکها پس از مقایسه دیدم که این quadro های ارزون از کارت های معمولی gforce مثل 770 gtx هم حتی ضعیف تر عمل میکنن و اون quadro هائی که تفاوتشون زیاد باشه خیلی خیلی گرون هستند و با این پولها نمیشه خرید برای همین برای render gpu هم از این گرافیک معمولی استفاده میکنم
شما اگه واقعا هدفت رندر گرفتن از کارت گرافیکه اصلا به جز کوادرو یا فایرپرو نباید فکر کنی!
اون بنچمارک ها معمولا ربطی به قدرت رندر گرفتن ندارن، اکثرا با اجرای بازی های و موتور های گرافیکی سه بعدی تست میشن
مطمئن باشین Nvidia هم بیخودی یه سری گرافیک جدا وسه اینجور کارا اختصاص نداده که از سری گیمینگ هم قیمت خودش رندر ضعیف تری بده!!

اما اگه فکر می کنین سری gtx بیشتر به کارتون میاد تو این قیمت چیز چندان بهتری از 760 گیر نمیارین تو بازار ایران و یا باید بودجه رو افزایش بدین یا خودتون یه چیزی مثل ge60 رو با گرافیک 765 سفارش بدین (داخل ایران فقط با 750 هست)
یه msi gs70 هم هست که 765 داره اما خوب 6200 قیمتشه
همین لپ تاپی که بهتون معرفی شد بهترین کارت گرافیک موجود رو داره ( قبلا یه مدل 772 از ایسر بود که اونم 760 داشت اما مثل اینکه کمیاب شده)
از لپ تاپ های قدیمی تر هم g75 ایسوس هست که ممکنه با کانفیگ gtx670 هم گیر بیارین
در آخر، gtx770 معمولیه؟!!:n04: سری 700 فقط یه گرافیک هست که از 770 قوی تره و واسه داشتن همین 770 رو لپ تاپ در حال حاضر باید 8700 هزینه کنین!

wrath of god
27-03-2014, 14:03
دوست عزیز من به نظرم لپ تاپ asus n550jv چیز جالبی هستش:n29:

wrath of god
27-03-2014, 14:26
لپ تاپ asus n550 هم لپ تاپ عالی هستش :n02: