ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد لپ تاپ سونی سری Fit: لطفاً راهنمایی کنید بدجوری گیج شدم!

Audrina
05-03-2014, 18:06
سلام،
از اونجایی که لپ تاپ های سری فیت سونی ظاهر کاملاً شبیهی دارن، موقع خرید یه کمی گیج کننده بود برام.

من مدل SVF 152190 X رو پسند کردم و سفارش دادم، اما لپ تاپی که بهم تحویل دادن مدل SVF 152190 S هستش...

بدجوری تو ذوقم خورد، چون بعد از سرچ متوجه شدم که:
مدل X رمش 8 گیگ و هارد دیسکش یک ترابایته...
اما مدل S رمش 4 گیگه و هارد دیسکش 500 گیگ

حالا با این حال با فروشنده تماس گرفتم و گفتم این چه وضعیه! اما ایشون گفت خودش یه رم 4 گیگ دیگه نصب کرده و هارد دیسک رو هم خودش با اضافه کردن قطعه 1 ترابایت کرده...
وقتی به Properties توی مای کامپیوتر مراجعه کردم، دیدم که RAM رو نوشته 8 گیگ و بعد از جمع زدن حجم درایو ها متوجه شدم که به 900 گیگ نزدیکه...

حالا به نظرتون این آقای فروشنده سر منو کلاه گذاشته؟

بدجوری نگرانم...

این نکته رو هم بگم که رشته من معماریه و بدجوری کارام گرافیک سنگین دارن و حجم فایلا هم زیادن...با این تفاسیر آیا این لپ تاپ مناسب کار من هست؟ اینم بگم که سی پی یوش i7 هستش.

parsicola
05-03-2014, 18:51
من بودم پس میدادم. بدون هیچ شکی . این یه جور کلاهبرداریه. از کجا میدونی قطعات دیگه هم جابجا نشدن و دقیقا همونه! بعدش هم اون چه حقی داشته لبتاپ رو از حالت آک خارج کنه و کارتن اونو باز کنه؟ اصلا از کجا معلوم لب تاپ کهنه یا تعمیری نبوده؟ یه لب تاپ کارتن باز شده پشت ویترین اپل مک بوک ایر رو 200 پائین تر میدادند بازم نخریدم. اونوقت یارو داخل لب تاپ شما رو هم وصله پینه کرده

Audrina
05-03-2014, 18:55
من بودم پس میدادم. این یه جور کلاهبرداریه. از کجا میدونی قطعات دیگه هم جابجا نشدن و دقیقا همونه! بعدش هم اون چه حقی داشته لبتاپ رو از حالت آک خارج کنه و کارتن اونو باز کنه؟ اصلا از کجا معلوم لب تاپ کهنه یا تعمیری نبوده؟ من یه لب تاپ کارتن باز شده پشت ویترین اپل مک بوک ایر رو 200 پائین تر میدادند بازم نخریدم.

نه، لپ تاپ کاملاً نوــه و پشت ویترینی نبود و جلوی خودم باز شد و چسباش رو خودم تو خونه کندم... حالا تو اون فاصله کوتاه نمیدونم امکانش بوده قطعه عوض کنه؟!
حالا این رم 4 گیگ رو میگه 8 کرده و توی پراپرتیز مای کامپیوتر هم 8 گیگ مینویسه راسته؟

oOomid.M
05-03-2014, 19:19
نه، لپ تاپ کاملاً نوــه و پشت ویترینی نبود و جلوی خودم باز شد و چسباش رو خودم تو خونه کندم... حالا تو اون فاصله کوتاه نمیدونم امکانش بوده قطعه عوض کنه؟!
حالا این رم 4 گیگ رو میگه 8 کرده و توی پراپرتیز مای کامپیوتر هم 8 گیگ مینویسه راسته؟

سلام
نگران نباش 8 گیگت درسته
هارد هم همون 900 درسته
خیالتون راحت باشه و از لپ تاپ جدیدتون لذت ببرید

aidin.2014
05-03-2014, 21:26
هم میشه گفت کلاه گذاشته هم نه.اره راست گفته رمش همون ۸هست اما با دست کاری.درسته رمش درسته اما همون اکی که تو سایتا جست وجو میکنید نیست