مشاهده نسخه کامل
: ATTRIB!!
من یه خرابکاری اساسی کردم (دلیلش بماند):
وارد cmd شدم و پس از اینکه وارد c شدم عبارت زیر را زدم :
attrib -h -s /s /d
توضیح نمیدم که الان چی شده چون کسی که وارد باشه میدونه الان چه گندی تو سیستمم خورده!!!!!:sq_14:
حالا اگه کسی میدونه باید چه کنم که همه چی بشه مثل روز اولش لطفا بگه!
خواهشا کسانی که نمیدونن این کار چه بلایی سر کامپیوترشون میاره خودسر و از روی کنجکاوی اقدام به این کار نکنن!!صبر کنید اگه جوابی داده بشه خودتون میفهمید!
mohammadi_4u
28-02-2014, 23:33
Attrib +s +h *.*
اگه فقط تو درایو سی بودید همین کافیه.اگه تو شاخه سیستم یا ویندوز بودید جریان فرق داره
مهم نسیت با ریست سیستم اکثر پرمیشن های کلیدی. برمیگردن حالت پیشفرض . شما فقط تو درایو فرمان رو بزنید تا سیستمیا بره پی کارش و فلدرا بمونه.ساب فولدر ها با اجرای برنامه مربوط به همون قسمت. پرمیشنشون برمیگرده
تا جایی که من مطلع هستم فرمان اندو برای این فرمان نیست . مگر ریپیر بشه سیستم یا رستور:rolleyes:
Sent from my GT-N7100
mohammad_203
28-02-2014, 23:41
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اینطور که معلومه اولا نمیشه گفت گند زدید :)
حالا برای اینکه برگرده برعکس این دستور رو میشه زد ولی درست نیست اینکارو انجام بدین چون اونوقت همه فایل ها و پوشه ها مخفی و سیستمی میشن .
به نظرم بهتره برنامه febooti file tweak رو نصب کنید و فایل های سیستمی رو درست کنید !
لینک دانلود برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Attrib +s +h *.*
اگه فقط تو درایو سی بودید همین کافیه.اگه تو شاخه سیستم یا ویندوز بودید جریان فرق داره
مهم نسیت با ریست سیستم اکثر پرمیشن های کلیدی. برمیگردن حالت پیشفرض . شما فقط تو درایو فرمان رو بزنید تا سیستمیا بره پی کارش و فلدرا بمونه.ساب فولدر ها با اجرای برنامه مربوط به همون قسمت. پرمیشنشون برمیگرده
تا جایی که من مطلع هستم فرمان اندو برای این فرمان نیست . مگر ریپیر بشه سیستم یا رستور:rolleyes:
Sent from my GT-N7100
ممنون ولی اینجوری همه فایلها سیستمی و مخفی میشن!در ضمن کل درایو بوده(ویندوز و ...)!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اینطور که معلومه اولا نمیشه گفت گند زدید :)
حالا برای اینکه برگرده برعکس این دستور رو میشه زد ولی درست نیست اینکارو انجام بدین چون اونوقت همه فایل ها و پوشه ها مخفی و سیستمی میشن .
به نظرم بهتره برنامه febooti file tweak رو نصب کنید و فایل های سیستمی رو درست کنید !
لینک دانلود برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی من فرق این همه فایلو از کجا بدونم کدوم سیستمی هست کدوم نیست ؟؟کل درایو با subfolder ها به این شکل دراومده!
mohammadi_4u
01-03-2014, 09:05
سلام
اگه شما تو درایو سی تنها این فرمان که گفتم بزنید کفایت میکنه چون درایو سی که بجز فولدرا مخفی باید باشه فایلهای بوت .شاخه ویندوز هم که نیازی نیست چون خودشون با توجه به کاربرد برمیگرده عادی.چیزی که قابل رویته درایو سی و دستاپه نه چیز بیشتر .
مثلا شما desktop.ini. رو دستاپ رو هزار بار تغیر اتریب بدید بازم خودش هاید سیستمی میشه با حذف .بعضی جاها این خاصیتو داره.
یه رستور یکروزه رو اعمال کنید
Sent from my GT-N7100
mohammad_203
01-03-2014, 11:37
ممنون ولی من فرق این همه فایلو از کجا بدونم کدوم سیستمی هست کدوم نیست ؟؟کل درایو با subfolder ها به این شکل دراومده!
می تونید از روی یک سیستم دیگه نگاه کنید ببینید کدوم باید سیستمی باشه و مخفی . همین
waki68 عزیز کاری نکردی که :sq_13:عزیزانی هم که می گن تو درایو C اگر این کار رو کردی و ... به کدی که این عزیز زده دقت نکردن اس و دی آخر کد، کل فایلهای درایو رو تغییر می ده.:sq_19:
پیشنهاد من هم اینه که یا با این ویندوزت سر کن یا یکی دیگه نصب کن یا ریپیرش کن.
چون واقعا کاری نیست که undo داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.