ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای سیستم رندرینگ تا7-8 تومن...( مشاوره نهایی )

night lord
27-02-2014, 15:36
سلام دوستان
چند وقت پیش یه تاپیک زدم تا در مورد سیستم رندرینگی که میخوام بخرم مشاوره بگیرم آقای اشراقی و آقا حسام عزیز کمک زیادی به من کردند ، اما به پیشنهاد آقا حسام به این نتیجه رسیدیم تا یک ماه صبر کنیم تا قطعات جدید تری و مناسبتری رو بگیریم. قصد دارم تو همین هفته و قبل از عید ببندم چون بعد عید معلوم نیست چه بلایی سر قیمتا بیاد و گرون شه یا نه!!!!:n13:

من کلا تو انتخاب کارت گرافیک مشکل اساسی داشتم که کلی تحقیق تو سایتها و فروم های مختلف کردم که مربوط به CGwork بودن . به این نتیجه رسیدم کهدوتا کارت گرافیک بگیرم :n10:
یکی برای viewPort و دیگری برای gpu رندرینگ.....:n24:

سیستم پیشنهادی آقا حسام این بود :
........... حذف شد

حالا چیزایی که من میخوام داشته باشم با تحقیقات جدیدم :n26:

cpu : 4930k
cpu cooling : corsare water h100i liquid
main : asus x79 مدلشو نمیدونم؟؟؟؟ فکر کنم rampage خیلی گرون در میاد برای همین x79 رو نوشتم اما اگه بشه باهاش اورکلاک کرد پردازنده رو ، و مشکلی ساز نباشه برای سیستم به صورت کلی
ram : 32gb مدلشو نمیدونم راهنماییم کنید لطفا ؟؟؟؟
Vga :1x quadro k2000 ,1x 780TI
PSU : چند وات نمیدونم؟؟؟ چون دوتا کارت گرافیک دارم
SSD 128gb : مدلشو نمیدونم؟؟؟ فکر کنم الان سامسونگ بهترین رو داره
h.d.d : یه 1 ترابایت دارم اگه فکر میکنید مدل و سرعتش خوبه دیگه الکی خرج نکنم . مدلش اینه:
WD Caviar Green WD10EARS 1 Terabyte (1tb) SATA/300 IntelliPower 64MB
dvd : samsung 24x
case : نمیدونم ؟؟؟؟یه کیس جا دار و خنک میخوام چون دوتا گرافییک و واتر کولینگ دارم باید خنک باشه ولی خواهشا زیاد گرون نباشه . ساده هم باشه از این کیسای رنگ ووارنگ خشم نمیاد :n06:

اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که بهترین سیستم رو با کمترین قیمت و بهترین کارایی جمع کنیم عالی میشه. بسیار ممنونم پیشاپیش:n16::n01:

night lord
27-02-2014, 15:41
یه مسئله دیگه در مورد مادربرد این که ، یه جا دیدم یه بنده خدایی برای مادربرد سیستمش که سه تا گرافیک داشت میخواست مشاوره بگیره که صحبت از انواع مادربرد بود و نمیدونست کدومو انتخاب کنه به شرح زیر

Finally in case there would be 3 graphics card, which mother-board would you choose ?
(16x 8x 8x : Asus Z87-WS C2)
(8x 8x 4x Asus Z87-DELUXE C2/Asus Z87-PRO C2)
(8x 4x 4x Asus Z87-EXPERT C2)
(8x 8x 2x : Asus Z87-PLUS C2)

فرق این 16x 8x 8x تو مادر بردها چیه؟ چون دوتا کارت گرافیک میخوام ببندم فکر کنم باید بهش دقت بشه.......؟:n13:

Hessam 2
27-02-2014, 15:54
سلام

جناب نایت لورد! بنده سیستمی که ماه قبل به شما معرفی کردم رو در حال حاضر هرگز قبول ندارم!!!!

این سیستم برای همون ماه قبل بود!! الان اوضاع خیلی متفاوت شده!! هم اوضاع قیمت. هم موجودی و هم تجربه ی انسان ها که خود بنده باشم!! به مراتب میشه سیستم بهتری معرفی کرد که سازگار تر، بهینه تر و منطقی تر با شرایط شما باشه!

لذا بهتره جدول رو حذف کنید تا سیستم بهتر معرفی بشه بهتون.

کارت گرافیک هم نمی تونید دو تا بخرید!! مگر اینکه دو تا یک برند و یک مدل باشن جهت کراس فایر یا اس ال ای! اینطور نیست که یه کارت برای رندر باشه و یکی برای بازی! اصلاً شدنی نیست چنین چیزی!! مگر اینکه هر دفعه جدا کنید کارتی که نیمخواید و اون یکی رو وصل کنید که اینکار عذرخواهی می کنم، دیوانگیه!!

ضمناً متاسفانه هارد دیسک مناسبی هم برای رندرینگ ندارید. اون وسترن گرین رو به نظرم بفروشید به قیمت دست دوم!

موتور رندرهای شما چی بود؟ بفرمایید...

night lord
27-02-2014, 16:33
سلام
یعنی انقدر فرق کرده اوضاء :n04:
جدول رو هم الان حذف میکنم ، چشم

این انتخاب گرافیک داره منو دیوانه میکنه ، من این چند وقت خیلی تحقیق کردم . خیلی جاها بحث (کدوم گرافیک رو بخرم) داغ بود . اکثرا به این نتیجه رسیده بودن که دو تا کارت دو ببندن تو دو تا اسلات بدون SLI یا CrossFire و تو نرم افزار 3d یکیش رو برای
ویوپورت معرفی کنن و تو نرمافزار رندرینگ اون یکی رو برای gpu رندرینگ . که اونایی که بسته بودن هم راضی بودن . روی این حساب من این دو کارت رو انتخاب کردم وگرنه من که تا حالا امتحان نکردم ببینم چی پیش میاد . و فکر میکنم مانیتور رو به کارت gtx متصل میکنن و کارت quadro فقط محاسبات رو تو نرمافزار انجام میده که اصلا کانیتور بهش متصل نمیشه .... :n13:
یه نمونه از اون فرومها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از vray RT و maxwell استفاده میکنم و در آینده احتمالا Arion .

Hessam 2
27-02-2014, 16:45
بله. اوضاع که زیاد فرق کرده! :) تازه سیستم پیشنهادی امروز هم هیچگونه تضمیمی براش وجود نداره که ماه بعد سیستم بهتر بشه ارائه کرد یا خیر!!

بودجه ی شما برای خرید دو کارت گرافیک اصلاً نمی رسه! مگر اینکه پردازنده ی 4 هسته ای 4820K خریداری کنید یا قطعات سطح پایین و کمی غیرمنطقی بخرید که ارزشش رو نداره!
من تا حالا چنین چیزی نشنیدم که یه کارت برای رندر و یکی دیگه برای گیم بر روی یک برد و بدون اس ال ای یا کراس فایر بشه کانفیگ کرد!! با فرض اینکه بشه! مطمئنید از پسش بر میاید و تنظیمات خاص و پیشرفته جهت پیکربندیشون وجود نداره؟!

خب. موتورهای رندری که فرمودین، مشخصه که کارت گرافیک با اهمیت تر از پردازنده خواهد بود برای شما!!

حالا من یه پیشنهادی دارم برای شما! شما حاضری یک کارت جی تی ایکس تیتان بلک که به زودی وارد بازار کشور میشه، بخری؟! هم برای بازی باشه و هم برای رندرینگ! چطوره؟
میشه قدرتمندترین کارت گرافیک تک هسته ای جهان رو بهش لقب داد!!!

در مورد گیم چیزی نفرمودین که چه انتظاری دارین و در چه حدی گیم بازی می کنید و بر روی چه رزولیشنی؟ مدل مانیتور چیه؟!

night lord
27-02-2014, 16:56
والا حقیقت نمیدونم چطور میشه این دوتا کارت رو با هم بست و استفاده کرد ولی میدونم خیلیا بستن ( حتی دیدم دوتا 780 رو با یک 660 بستن) . ولی به خاطر همین هم یه مقدار میترسم که بخرم و نتونم ببندم.
اینجا هم یکی دقیقا همین سوال رو پرسیده و راهنماییش کردن که میشه بست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگه بشه با یه کارت به نتیجه معقول رسید من که از خدا میخوام . در مورد تیتان بلک هم به خاطر ترس از بستن دوتا کارت گرافیک و گرفتار شدن ، خیلی تحقیق کردم و اتفاقا بسیار مورد خوبی هستش برای رندرینگ ولی نمیدونم چه زمانی وارد بازار میشه و قیمتش چقدره؟ فکر کنم بالای 5 تومن باشه که خیلی گرونه و به صرفه نیست.
گیم هم بازی میکنم و گرافیک گیم برام بسیار مهمه وگرنه اصلا بازی نمیکنم ولی کم بازی میکنم ، بیشتر رندر میگیرم تا گیم بازی کردن .
مانیتورم229h asus ml که پنل IPS . هستش . 1920 1080 کافیه

Hessam 2
27-02-2014, 17:17
خب پس همون تیتان عالیه! بهترین انتخابه! قییمتش قطعاً زیر 4 میلیون خواهد بود! ما به شما زیر 4 تومن تحویل میدیم! ;)
من حدود 3/5 انتظار قیمت دارم برای این کارت و یقین دارم قبل از عید در ایران موجود خواهد بود!

من هم مثل شما نمی دونم در مورد نصب دو کارت! البته بستنش روی یک برد که کاری نداره! همه بلدن! اما پیکربندی نرم افزاری و شاید سخت افزاریش ملاک هست. باز اگر بخواید، من از کارشناسان فنی می پرسم ببینم تجربه دارن یا نه!

اما احتمالاً باید شرایطی فراهم باشه که شما بتونی از یک کدوم از این کارت ها یا همزمان در لحظه استفاده کنی.
یا مثلاً یه کار دیگه هم میشه کرد! پشت دو کارت، دو تا خروجی (پورت) داره!
- شما هر وقت خواستی بازی کنی، کابل اچ دی ام ای رو به کارت گیم وصل می کنی.
- هر موقع خواستی رندر بگیری، کابل رو به کارت کواردو وصل می کنی. شاید کمی غیرمنطقی به نظر برسه. اما به نظرم کارت دیگری رو از مدار اصلی خارج خواهد کرد و به طور موقت غیر فعالش می کنه.

مشکلی که وجود داره اینه که هر دو همزمان نمیشه! مگر اینکه شما دو تا مانیتور داشته باشی! در اینصورت هر دو کار رو میشه همزمان انجام داد. اینجوری به نظرم بشه. اما باز مطمئن نیستم. باید بپرسم.

در نهایت به نظرم شما در آینده بتونی دو تا کارت تیتان بلک ببندی! بعداً دیگه میشه رویایی!!! از کارت کواردو 4000 هم قدرتمندتر خواهد بود در رندرهای مبتنی بر گرافیک که اصطلاحاً Physically Based نامیده میشن.

ضمناً مادربرد پیشنهادی قطعاً Asus P9X79 WS خواهد بود. در خریدش، شک نکنید! البته من Rampage IV Black Edition برای شما مد نظرم بود که خداست! اما خب بودجه نمی رسه و باید به Asus P9X79 WS اکتفا کرد.

vahid-suarez
27-02-2014, 17:31
Workstation: Dual Xeon E5-2650v2 | ASUS Z9PE-D8 WS | Quadro K4000 + EVGA Titan | 64GB Crucial 1600CL9 | Intel 910 PCI-E SSD | Antec 1300w
خوب اين سيستمي هست كه تو امضاي جناب stream نظر من رو چند وقت پيش به خودش جلب كرده بود !!! راستش منم خيلي دوست دارم بدونم چه جوري ميشه از ٢ تا كارت گرافيك مختلف تو يك سيستم استفاده كرد ؟!!!:n13:

Hessam 2
27-02-2014, 17:31
Workstation: Dual Xeon E5-2650v2 | ASUS Z9PE-D8 WS | Quadro K4000 + EVGA Titan | 64GB Crucial 1600CL9 | Intel 910 PCI-E SSD | Antec 1300w
خوب اين سيستمي هست كه تو امضاي جناب stream نظر من رو چند وقت پيش به خودش جلب كرده بود !!! راستش منم خيلي دوست دارم بدونم چه جوري ميشه از ٢ تا كارت گرافيك مختلف تو يك سيستم استفاده كرد ؟!!!:n13:

این سیستم به راحتی 15 میلیون رو رد می کنه!!

----------------------------------------------------------------

جناب night lord. الان از آرمان (مدیر انجمن) پرسیدم! میگه مشکلی نداره. شما دو کارت رو یک برد نصب می کنی. کارتی که گیمینگ هست، یه خروجی میده به مانیتور. کارت کواردو هم بدون خروجی و فقط با پین پاور رو اسلات خودش نصب میشه.
اینطور که ایشون فرمودن، موقع رندر، کواردو فعال خواهد بود. موقع گیم، کارت گیمینگ. هر دو به صورت همزمان هم می تونن کارشون رو انجام بدن. مشکلی نداره و در کاربری های مختص همدیگه هم دخالت نمی کنن.

night lord
27-02-2014, 18:02
این سیستم به راحتی 15 میلیون رو رد می کنه!!

----------------------------------------------------------------

جناب night lord. الان از آرمان (مدیر انجمن) پرسیدم! میگه مشکلی نداره. شما دو کارت رو یک برد نصب می کنی. کارتی که گیمینگ هست، یه خروجی میده به مانیتور. کارت کواردو هم بدون خروجی و فقط با پین پاور رو اسلات خودش نصب میشه.
اینطور که ایشون فرمودن، موقع رندر، کواردو فعال خواهد بود. موقع گیم، کارت گیمینگ. هر دو به صورت همزمان هم می تونن کارشون رو انجام بدن. مشکلی نداره و در کاربری های مختص همدیگه هم دخالت نمی کنن.

درسته یه سرچ کردم تو نت دیدم احتمالا به این صورت هستش که فقط مانیتور از کارت gtx میگیره و کارت کوادرو باید توی نرمافزار 3dmax به عنوان محاسبه کننده پردازش های ویوپورت تعیین میشه و برای رندر gpu هم توی نرمافزار رندرینگ کارت gtx به عنوان
کارت رندرینگ در نظر گرفته میشه . اینطوری میشه یه ویوپورته سریع داشت با quadro و در عین حال هم رندر با gpu گرفت و هم گیم بازی کرد با کارت gtx :n05: از نظر قیمت هم از یه کارت کوادرو خوب ارزونتر در میاد . درسته؟ :n26:

خوب حالا که موضوع حل شد چه سیستمی پیشنهاد میدید؟ که نه سیخ بسوزه نه کباب...! یعنی هم قیمت خوب هم پرفورمنس مناسب . البته اینم بگم من تا 10 تومن برای این سیستم گذاشتم کنار ولی نمیخوام بیشتر از 7-8 تومن خرجش کنم ولی اگه تو انتخاب برند ها مجبور بشم هزینه بیشتر کنم این کار رو انجام میدم آقا حسام . پس ریشو قیچی دست شما .... فقط کچلش نکنیم ...:n02:

Hessam 2
27-02-2014, 18:18
خودش 10 میلیون در میاد! چون دو تا کارت گرافیک هست! سیستم زیر با اسمبل، 10 تومن هزینه اس. شاید هم یه خورده کمتر.

حالا اگر گیم خیلی برای شما با اهمیت نباشه، میشه کارت 770 (700 ارزون تر) هم خرید. باز برای کاهش هزینه؛ میشه رم معمولی تر (200 ارزون تر)، هارد معمولی تر (200 ارزون تر)، اس اس دی ارزان تر (100 کمتر)، کولر ارزون تر (50 کمتر)، پاور گرین (400 ارزون تر) و کیس گرین (100 ارزون تر) خریداری کرد که توصیه نمی کنم!
در صورت اعمال تغییرات فوق، میشه شاهد کاهش 1 میلیون و 750 هزینه ی کل شد.

فراموش نکنید که سیستم زیر از پردازنده ی 4820K بهره می بره! چون کار شما بیشتر گرافیکی هست تا پردازشی و اینکه بودجه هم کمی مشکل ساز بود، لذا به 4820K اکتفا کردم برای پیشنهاد. اما در آینده؛ پردازنده، رم، کارت گرافیک و ... قابل ارتقا خواهد بود.

night lord
27-02-2014, 18:54
دست شما درد نکنه حسام جان اما باید یه مقدار ادیت کنیم چون
حقیقت توی رندر با vray وقتی میخوام رندر production که رندر نهایی کار هستش فقط cpu محاسبه میکنه ، و توی vray RT فقط کارت گرافیک . برای همین باید 4930k ببندم و میخوام اور کلاک هم کمی بکنم . رم هم باید 32 گیگ داشته باشم .
گرافیک هم میخوام 780ti باشه واگه رفرنس باشه هم خوبه چون اورکلاک نمیکنم و ارزونتر میشه + کوادرو .
فکر کنم اگه کمی قطعات رو که گفتی میشه ارزونتر گرفت رو ارزونتر بگیریم به صورتی که زیاد هم افت کیفیت نداشته باشیم بهتر میشه . چون اگه بتونم یه کارت تایتان بلک قبل از عید بگیرم ممکنه . قید این دوتا کارت رو بزنم و یه تیتان بلک بگیرم فقط .

ممنون از لطفت آقا حسام

Hessam 2
27-02-2014, 18:58
شما چیزی از وی ری نگفته بودی!! تازه گفتی!! البته هر چند آیرون هم وابسته به پردازنده هست!
ok. الان ویرایش می کنم در همون پست!

night lord
27-02-2014, 19:01
شما چیزی از وی ری نگفته بودی!! تازه گفتی!! البته هر چند آیرون هم وابسته به پردازنده هست!
ok. الان ویرایش می کنم در همون پست!

اگه قیمت قطعات رو هم به صورت جدا بزنید ممنون میشم .:n16:

Hessam 2
27-02-2014, 19:29
اگه قیمت قطعات رو هم به صورت جدا بزنید ممنون میشم .:n16:

آقا سیستم دوم اضافه شد. قیمتش شد 10 میلیون و 200.
دو تا کارت نتونستم بذارم! چون بالای 10500 می شد در اونصورت! مگر اینکه شما به جای 780 تی آی به 780 اکتفا می کردی!

در مورد قیمت ها هم قیمت های سقف بازار رو از لینک داخل امضام می تونید بردارید که با فونت قرمز قرار دادم.
اما قیمت های حدودی رو براتون پی ام کردم.

night lord
28-02-2014, 14:26
آقا سیستم دوم اضافه شد. قیمتش شد 10 میلیون و 200.
دو تا کارت نتونستم بذارم! چون بالای 10500 می شد در اونصورت! مگر اینکه شما به جای 780 تی آی به 780 اکتفا می کردی!

در مورد قیمت ها هم قیمت های سقف بازار رو از لینک داخل امضام می تونید بردارید که با فونت قرمز قرار دادم.
اما قیمت های حدودی رو براتون پی ام کردم.
ممنون آقا حسام . احتمالا سیستم اول رو با دوتا کارت بگیرم . بسیار لطف کردید :n16:

Hessam 2
28-02-2014, 14:30
ممنون آقا حسام . احتمالا سیستم اول رو با دوتا کارت بگیرم . بسیار لطف کردید :n16:

خواهش می کنــــــم. بسیار مبارکتون باشه. :)
اما من سیستم اول (سومین لیستی که تازه اضافه کردم) رو با GTX 780 Ti بیشتر می پسندم برای شما + قابل نصب کردن کارت دوم و SLI در آینده!
اینجوری نه از پردازنده می افتید و نه از کارت گرافیک! به این میگن با یک تیر، دو نشان زدن!
780 تی آی هم با تیتان بلک آنچنان تفاوت نداره! مزیت 780 تی آی اینه که خنک تره!

پس از خرید، بی صبرانه منتظر عکس های سیستم خریداری شده در همین تاپیک، خواهیم بود. :)

Hapoofesgeli
28-02-2014, 18:25
اگر من جای شما باشم تایتان رو بر میدارم(یک یا دو تا بنا به بودجه)و از موتوری مثل octane استفاده میکنم، اون وقت پردازندتون رو هم میتونین ضعیف تر بردارین در صورت لزوم و پول اضافی هم خرج نکنین.
بنده با کوادرو آشنایی ندارم ولی اگر vram ش 2 گیگ باشه(من طبق لیست بالا دیدم) میشه گفت به هیچ وجه فایده ای برای gpu رندرینگ نداره! چون تمام تکسچر ها و مدل ها باید توی vram جا بشن برای رندر، که 2 گیگ خیلی کمه برای کار های درست و حسابی!(غیر از اینکه از هیبرید رندرینگ استفاده کنید که حداکثر سرعتتون رو دو-سه برابر می کنه)
اگر کار های خیلی خیلی سنگین نمی کنید%(

Hessam 2
28-02-2014, 18:40
اگر من جای شما باشم تایتان رو بر میدارم(یک یا دو تا بنا به بودجه)و از موتوری مثل octane استفاده میکنم، اون وقت پردازندتون رو هم میتونین ضعیف تر بردارین در صورت لزوم و پول اضافی هم خرج نکنین.
بنده با کوادرو آشنایی ندارم ولی اگر vram ش 2 گیگ باشه(من طبق لیست بالا دیدم) میشه گفت به هیچ وجه فایده ای برای gpu رندرینگ نداره! چون تمام تکسچر ها و مدل ها باید توی vram جا بشن برای رندر، که 2 گیگ خیلی کمه برای کار های درست و حسابی!(غیر از اینکه از هیبرید رندرینگ استفاده کنید که حداکثر سرعتتون رو دو-سه برابر می کنه)
اگر کار های خیلی خیلی سنگین نمی کنید که تو 6 گیگ تایتان جا نشن حتما تایتان رو بردارین.رندر با gpu چند ده برابر سریع تره!
در ضمن تایتان اون قدری سریع هست که مجبور به انتظار زیادی برای بازی کردنتون نشین!
این رندر ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هر کدوم با دو تا 580 تو حدود 45 دقیقه انجام شدن. حالا شما تعداد هسته های coda ی تایتان و 580 رو مقایسه کنید و ببینید زمان رندرتون چقدره! برای رسیدن این سرعت ها با cpu به یه رندرفارم درست و حسابی نیاز دارین :)

حرفتون تا حد زیادی درسته.
اما دو تا 780 تی ای در برابر تیتان حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
ایشون به نظرم یک عدد 780 تی ای بخره و بعد یکی دیگه اضافه کنه، خیلی بهتره. هم خنک تره. هم قوی تر.
تازه در آینده می تونن حتی 780 تی آی رو بفروشن و یک عدد 790 هم بخرن که دو هسته ایه.

خبرهایی منتشر شده مبنی بر عرضه گرافیک NVIDIA GTX 790:

1- این گرافیک در واقع از دو GPU ی GK110 تشکیل شده!
2- دارای دو دسته ی 2496 هسته ی CUDA که مجموعا میشه 4992 هسته!!
3- هر GPU دارای 5 گیگابایت حافظه ی GDDR5 هست که مجموعا 10 گیگ میشه و دارای پهنای حافظه ی اینترفیسی به وسعت 320 بیت هست!!

Hapoofesgeli
28-02-2014, 19:10
حرفتون تا حد زیادی درسته.
اما دو تا 780 تی ای در برابر تیتان حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
ایشون به نظرم یک عدد 780 تی ای بخره و بعد یکی دیگه اضافه کنه، خیلی بهتره. هم خنک تره. هم قوی تر.
تازه در آینده می تونن حتی 780 تی آی رو بفروشن و یک عدد 790 هم بخرن که دو هسته ایه.

خبرهایی منتشر شده مبنی بر عرضه گرافیک NVIDIA GTX 790:

1- این گرافیک در واقع از دو GPU ی GK110 تشکیل شده!
2- دارای دو دسته ی 2496 هسته ی CUDA که مجموعا میشه 4992 هسته!!
3- هر GPU دارای 5 گیگابایت حافظه ی GDDR5 هست که مجموعا 10 گیگ میشه و دارای پهنای حافظه ی اینترفیسی به وسعت 320 بیت هست!!

ti مگه 3 گیگ نیست؟ اگر این طور باشه اون وقت در مقابل 6 گیگ تایتان خریدش به نظرم کار عقلانی نیست. هر چند اگه قدرت پردازشیش بیشتر باشه.
متاسفانه توی gpu رندرینگ vram ها جمع نمیشین و اگر از چند تا gpu استفاده بشه از حافظه ی کوچیکترینش استفاده میشه که اون وقت بازم حافظه 790 نسبت به تایتان کمتره.
به نظر من تنها گزینه ی مناسب برای gpu رندرینگ درست و حسابی همون تایتان هست که ایشون هم بودجشون کاملا مناسبه و حتی میتونن دو تا تایتان بگیرن.
کلا تنها موردی که gpu رندرینگ رو محدود کرده همین وابستگی به vram هست.(البته با 3 گیگ vram هم خیلی کار ها میشه کرد که نمونش رو نشون دادم ولی خب 6 گیگ یک چیز دیگست :دی )

Hessam 2
28-02-2014, 19:17
چرا 3 گیگه. اما خب دو تاش میشه 6 گیگ دیگه...
از نظر دمایی شما اصلاً اهمیتی قائل نمیشی؟!
یعنی حافظه ی بیشتر، از مشخصات فنی یک کارت گرافیک و دمای کارت هم مهم تر و با اهمیت تر هست؟!!

790 هم منظورم یکی بود. یک عدد 790 بخرن برای چند سال.
شما 790 دو هسته ای و 10 گیگ رو ضعیف تر از تیتان تک هسته ای و 6 گیگ می دونید؟!

در هر صورت تفاوت ها بین 790 و تیتان و 780 تی آی خیلی زیاد نیست به نظرم!
هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن. باید خیلی تخصصی تر از این حرفا بررسی بشه که کدوم از این سه مورد بهتره.
هر چند کارت 790 قطعاً تا قبل از عید در ایران موجود نخواهد بود و میره واسه بعد از عید!
اما من هر سه تاشون رو قبول دارم برای اون سیستم. اما 780 تی آی رو بخاطر دمای کمتر، بیشتر قبول دارم. در دراز مدت، از نظر دمایی قطعاً پایدارتر از 790 و تیتان خواهد بود!
واقعاً بحث دما و حرارت قطعات خیلی مهمه و قطعاً کم ارزش تر از مشخصات فنی یک کارت گرافیک نیست.
حرارت بالا واقعاً می تونه خانمان سوز باشه برای یک سیستم و بسیار بسیار از درجه ی اهمیت بالایی برخورداره! مخصوصاً تو چنین سیستم های ورک استیشنی که مدام در حال ارائه و انجام پردازش های سنگین هستن (به خصوص گرافیکی) حرارت بالا، جزو اصلی ترین و مهم ترین معزلات خواهد بود که البته باید بگم متاسفانه کمترین اهمیت رو براش قائل میشن خریداران! اما بدون شک یک روزی گریبان گیر کاربران خواهد شد! این رو تجربه نشون داده!

از اونجایی که رندر این خریدار عزیز گرافیکی هست و بیشترین فشار بر روی کارت گرافیک خواهد بود، لذا اکیداً بهشون توصیه می کنم به فکر دفع حرارت بالای تیتان باشن تا مبادا یک روزی از خرید این کارت، پشیمون بشن یا ناچار به فروش کارت بشن!

Hapoofesgeli
01-03-2014, 00:13
حسام جان حرف شما کاملا متین، قدرت پردازشی و دما صد درصد اهمیت دارن و من هم نه اطلاعی دارم نه چیزی که بخوام دو تا ti یا 790 رو ضعیف تر از تایتان بدونم.
بحث من فقط سر vram هست، چون اگه مدل ها و تکسچر ها توش جا نشن عملا رندری صورت نمی گیره که سرعت/دماش بخواد مهمتر باشه.
و مشکل اصلی اینجاست که دو تا کارت گرافیکی 3 گیگ، در مجموع برای رندر همون 3 گیگ میمونن و 6 گیگ نمیشه. چون کل اطلاعات باید روی هر دو کارت باشه.(چون هرگونه تبادل اصلاعات بین حافظه ها یا رم سرعت رو به شدت کم می کنه که دیگه اون وقت تنها مزیت رندر با gpu از دست میره) و همین قضیه واسه 790 (یا هر کارتی با 2 gpu مثل 690 و...)مطرحه و فقط حافظه ی یدونه از اون ها حساب میشه . مثلا اگر شما یک 780 و یک تایتان داشته باشین و بخواین از هردوشون برای رندر استفاده کنین، حداکثر حافظه ای که در اختیار دارین 3 گیگ هست(در صورت اینکه ویندوز از حافظه ی 580 استفاده نکنه) نه 9 گیگ.
در واقع دو تا ti فقط 3 گیگ رو برای رندر فراهم می کنن که به نظر من برای کار های حرفه ای و غیر شخصی کافی نیست. مخصوصا با بودجه ای مثل مال ایشون.
:n01:

Hessam 2
01-03-2014, 00:44
بسیار ممنون. استفاده کردیم.

در واقع اینطور که فرمودید، هرزرفتگی منابع (حافظه ی کارت گرافیک) وجود داره!

night lord
03-03-2014, 23:23
سلام دوستان . من یه کمک فوری میخوام فردا دارم از بازار تهران سیستم رو خریداری میکنم .
4930k
main p9x79 delux
ram 16
vga titan
psu:1000
water cooling h100i
xpg
ssd:adata

یکی دو روزه تو بازارم تا قیمت بگیرم بعضی ها میگن مادربرد p9x79ws مشکل داره . بهتره Delux برداری بعضی ها هم میگن asus تو اورکلاک به مشکل بر میخوره . asruck یا giga بگیر به جاش.
چی کار کنم؟؟؟؟؟ چی بگیرم؟
در ضمن ssd غیر از adata چی خوبه که گرون هم نباشه؟؟؟

Hessam 2
04-03-2014, 00:22
سلام دوستان . من یه کمک فوری میخوام فردا دارم از بازار تهران سیستم رو خریداری میکنم .
4930k
main p9x79 delux
ram 16
vga titan
psu:1000
water cooling h100i
xpg
ssd:adata

یکی دو روزه تو بازارم تا قیمت بگیرم بعضی ها میگن مادربرد p9x79ws مشکل داره . بهتره Delux برداری بعضی ها هم میگن asus تو اورکلاک به مشکل بر میخوره . asruck یا giga بگیر به جاش.
چی کار کنم؟؟؟؟؟ چی بگیرم؟
در ضمن ssd غیر از adata چی خوبه که گرون هم نباشه؟؟؟

راهنمایی های لازم به شما شد و لزومی بر تکرار مکررات نیست. اگر قرار بر استفاده ی مطلوب از راهنمایی بود، قطعاً لحاظ می کردید در خریدتون. اما امیدوارم راهنمایی هایی که به شما شد رو با حرف سودجویانه ی فروشنده ها پر پر نکنید! بهتون جداً هشدار میدم!

فقط نکته ی پایانی اینکه به حرف بازاری ها گوش ندید! چیزهایی که فرمودید، اصلاً صحت نداره! اون مادربرد به طور ویژه برای رندرینگ طراحی شده! برای اورکلاک هم هیچ مشکلی نداره! در بازار یه خورده کمیاب شده! بخاطر همین شما رو از خریدش منع می کنن تا بتونن جنس خودشون رو آب کنن! یه مشت حرف بازاری هست که فروشنده ها برای فروش جنس های خودشون مخ مشتری رو میزنن! اگر مثل خودشون گرگ نباشید، به راحتی مخ شما رو هم خواهند زد!

بنده هم جز پیشنهاداتی که دادم، هیچ قطعه ی دیگه ای رو تایید و توصیه نمی کنم. کاملاً به خودتون مربوط میشه.

سه سیستم در صفحه ی قبل بهتون معرفی شد. شخصاً سیستم اول رو ایده آل تر از سایر سیستم ها می دونم!
ضمناً برای کاهش هزینه، می تونید کیس ایکس 9 گرین هم بخرید به جای کولر مستر.

اگر قصد خرید کارت تیتان دارید، باید صبر کنید تا کارت تیتان بلک به بازار بیاد!

night lord
04-03-2014, 01:46
دلیل اینکه تیتان رو انتخاب کردم این هست که فلون پوینت تو تیتان بیشتر از 780 هستش و 780 حدود یک هشتم تیتان هستش . تیتان توی صحنه های بسیار سنگین و یا صحنه های بسیار ریز که با پارتیکل کار میکنن در gpu رندر 8 برابر سریعتر از 780 هستش .
توی بقیه بنچمارکها 780 ti بسیار بهتر از تیتان عمل میکنه .
اگه میشد تیتان بلک بگیرم که عالی میشد ولی متاسفانه هم بودجه و هم زمان این اجازه رو به من نمیده .
ولی من قلبا دوست دارم 780ti بگیرم . تا ببینیم خدا چی میخواد .
این پیج رو ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مادر برد رو هم همون ws بر میدارم ، چشم آقا احسان.
ssd هم adata spg ، اونم روی چشم . به هر حال ما به تجربه شما اعتماد داریم

Hessam 2
04-03-2014, 10:51
اینکه بنده به شما 780 تی آی پیشنهاد دادم، با این ذهنیت که بعداً SLI کنید!
البته باید رو این موضوع تحقیق کنید که چقدر افزایش کارایی در حالت SLI کارت رو مشاهده خواهید کرد. اگر تاثیری نداشته باشه، خب یقیناً تیتان ارزش خرید بالاتری داره.

ممنون. نظر لطف شماست و باعث افتخاره.

ضمناً همه جا یا به ما میگن حسن یا میگن احسان! :D
حسام هستم.

night lord
05-03-2014, 00:34
آقا من سیستم رو گرفتم ولی الان یه مشکلی دارم تمام دراورها رو نصب کردم اما تو device manager که میرم کلی آیتم هست که نشناخته؟؟؟؟!!!!!!!! نه از روی dvd مادربرد میشناسه نه از روی dvd گرافیک چبز دیگه ای هم ندارم که بخوام از روی اون بهش بشناسونم . اینا رو از کجا بید تعریف کنم و اصلا چی هستن؟؟؟؟
اینم عکسش :

night lord
05-03-2014, 00:40
main p9x79 ws
cpu 4930k
ram 32gi gskill rident 2400
vga 780ti
sd xpg 910 128 adata
coolr trmaltake liuid pro کورسیر یدا نکردم
poer 850 gold 80 plus corair
case x9 peredator v2

Hessam 2
05-03-2014, 08:50
خوبه. بسیار مبارک باشه. یه تست رندرینگتون رو با سیستم بگیرید. نتیجه اش رو اعلام کنید ببینیم وضعیت چطوره. البته رو اس اس دی تست کنید. هارد دیسک نه.
راستی اس اس دی 5 سال گارانتی تعویض هست دیگه؟ 3 ساله نباشه؟!
قیمت هر کدوم هم بنویسی عزیز، خوشحال میشیم.
از کدوم فروشگاه خریدین؟! ظاهراً ایشون کلاً با یکی از بهترین برندهای جهان Corsair و شاید کولر مستر میونه ای نداشت!!!
دو قطعه ی کرسیر شما + کیس کولر مستر رو تعویض کرد!

چرا. 1000 وات کرسیر موجوده! شما از جایی که خریدی، موجود نداشت! :)
مصرف سیستم شما "طبق محاسبه ی دو وبسایت معتبر بیت کوییت و کولر مستر"، 700 وات هست که لب مرزه برای سیستم شما!! 150 وات مابقی برای اورکلاک و آینده نگری کفایت می کنه و برای SLI ابداً مناسب نیست و کلاً غیرممکن هست! امیدوارم در دراز مدت مشکلی ایجاد نکنه براتون و ناچار به ارتقای پاور نشید. رو اورکلاک نیمه حرفه ای و متوسط می تونید حساب کنید. اما SLI کارت گرافیک غیرممکن هست! باز هم تکرار و تاکید می کنم که SLI 780 Ti غیرممکن هست با پاور 850 وات!
در صورت اورکلاک، تقریباً میشه گفت سیستم شما قابل ارتقای آنچنانی هم از نظر سخت افزاری نخواهد بود که بتونید از این نظر روش حساب ویژه ای باز کنید!

کولر اچ 100 (بهترین کولر سال 2012 جهان) هم موجوده! بسیار هم از اون مدل ترمال تاک بهتر و قدرتمندتره در خنک کنندگی! اصلاً قابل مقایسه نیستن! اچ 100 دمای پردازنده رو در حالت اورکلاک و 100% (فول لود) به طور متوسط 20 درجه نسبت به اون ترمال تاک خنک تر نگه میداره!! واقعاً رقم قابل توجهیه!!!!
امیدوارم برای اورکلاک مشکل ساز نشه براتون و از پس مهار حرارت پردازنده بر بیاد!

در مورد هارد دیسک هم ظاهراً با همون هارد گرین سر خواهید کرد که اصلاً توصیه نمی کنم! اون هارد دیسک برای کار آرشیو هست. برای کسانی که حداقل نرخ انتقال اطلاعات رو دارن! برای شما مناسب نیست!

در کل بهتر بود سرخود قطعه ای رو جایگزین نمی کردید و اینجا مشورت می گرفتید!
من هرگز به هیچکسی قطعه ای که در بازار ناموجود باشه رو پیشنهاد نمی کنم! دلیلی نداره که پیشنهاد بدم!

در اون قسمت درایور ها هم چیز مهم نیست! اکثر کامپیوتر ها اون قسمت ناشناخته میزنه که اهمیتی نداره! حتی سیستم خود بنده هم همینطوره!
با این وجود از نرم افزار Driver Reviver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونید استفاده کنید. اتوماتیک خودش دانلود و نصب می کنه آخرین ورژن ها رو.

amir200812
05-03-2014, 10:07
main p9x79 ws
cpu 4930k
ram 32gi gskill rident 2400
vga 780ti
sd xpg 910 128 adata
coolr trmaltake liuid pro کورسیر یدا نکردم
poer 850 gold 80 plus corair
case x9 peredator v2

پاور شما کاملا کافی هست!
اگه 2 تا GTX780ti بصورت SLI هم داشته باشید ، باز مصرف انرژی حدود 700~720 وات خواهد بود!

حالا که فقط یه GTX780ti هست که کلا باید راحت باشید... (مصرف انرژی با یک کارت گرافیک حدود 540~560 وات هست)

night lord
06-03-2014, 01:25
خوبه. بسیار مبارک باشه. یه تست رندرینگتون رو با سیستم بگیرید. نتیجه اش رو اعلام کنید ببینیم وضعیت چطوره. البته رو اس اس دی تست کنید. هارد دیسک نه.
راستی اس اس دی 5 سال گارانتی تعویض هست دیگه؟ 3 ساله نباشه؟!
قیمت هر کدوم هم بنویسی عزیز، خوشحال میشیم.
از کدوم فروشگاه خریدین؟! ظاهراً ایشون کلاً با یکی از بهترین برندهای جهان Corsair و شاید کولر مستر میونه ای نداشت!!!
دو قطعه ی کرسیر شما + کیس کولر مستر رو تعویض کرد!

چرا. 1000 وات کرسیر موجوده! شما از جایی که خریدی، موجود نداشت! :)
مصرف سیستم شما "طبق محاسبه ی دو وبسایت معتبر بیت کوییت و کولر مستر"، 700 وات هست که لب مرزه برای سیستم شما!! 150 وات مابقی برای اورکلاک و آینده نگری کفایت می کنه و برای SLI ابداً مناسب نیست و کلاً غیرممکن هست! امیدوارم در دراز مدت مشکلی ایجاد نکنه براتون و ناچار به ارتقای پاور نشید. رو اورکلاک نیمه حرفه ای و متوسط می تونید حساب کنید. اما SLI کارت گرافیک غیرممکن هست! باز هم تکرار و تاکید می کنم که SLI 780 Ti غیرممکن هست با پاور 850 وات!
در صورت اورکلاک، تقریباً میشه گفت سیستم شما قابل ارتقای آنچنانی هم از نظر سخت افزاری نخواهد بود که بتونید از این نظر روش حساب ویژه ای باز کنید!

کولر اچ 100 (بهترین کولر سال 2012 جهان) هم موجوده! بسیار هم از اون مدل ترمال تاک بهتر و قدرتمندتره در خنک کنندگی! اصلاً قابل مقایسه نیستن! اچ 100 دمای پردازنده رو در حالت اورکلاک و 100% (فول لود) به طور متوسط 20 درجه نسبت به اون ترمال تاک خنک تر نگه میداره!! واقعاً رقم قابل توجهیه!!!!
امیدوارم برای اورکلاک مشکل ساز نشه براتون و از پس مهار حرارت پردازنده بر بیاد!

در مورد هارد دیسک هم ظاهراً با همون هارد گرین سر خواهید کرد که اصلاً توصیه نمی کنم! اون هارد دیسک برای کار آرشیو هست. برای کسانی که حداقل نرخ انتقال اطلاعات رو دارن! برای شما مناسب نیست!

در کل بهتر بود سرخود قطعه ای رو جایگزین نمی کردید و اینجا مشورت می گرفتید!
من هرگز به هیچکسی قطعه ای که در بازار ناموجود باشه رو پیشنهاد نمی کنم! دلیلی نداره که پیشنهاد بدم!

در اون قسمت درایور ها هم چیز مهم نیست! اکثر کامپیوتر ها اون قسمت ناشناخته میزنه که اهمیتی نداره! حتی سیستم خود بنده هم همینطوره!
با این وجود از نرم افزار Driver Reviver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می تونید استفاده کنید. اتوماتیک خودش دانلود و نصب می کنه آخرین ورژن ها رو.

ببخشید یکی دو روز نبودم سر نزدم اینجا !
حقیقت فعلا بیخیاله sli شدم همین 780ti جواب کار رو میده تا اگر خواستم برم سراغ sli پاور رو تعویض میکنم روی 1000 .
برای کولر من کل بازار رو زیرو رو کردم فقط یه نفر بود که این کولر رو داشت اونم قیمتش رو گذاشته بود 590 تومن ، منم دیدم واقعا بهم فشار میاد انقدر پول زور بدم (البته بگذریم که این سیستم 70 درصدش پوله زوره که از آدم میگیرن !!! :n23:) البته دو روز قبلش که رفتم برای قیمت گیری که قیمتا دستم بیاد چند نفری داشتن و 440 میدادن .

پاور کرسیر 1000 وات هم دقیقا همین داستان کولرش شده بود روی 1100 قیمت گذاشته بودن که بازم دیدم انقدر پول ندارم بدم به این بی انصافا . به اجبار عوضش کردم .
کیس گرین رو هم حسام جان خود شما گفتی اگه میخوای ارزونتر باشه بخری بد نیست . حقیقت وقتی قیافشو دیدم خیلی باهاش حال کردم . بالاش مثل پشت اونتادور میمونه:n06: ، بدیش اینه که دکمه ریستارتش رو باید با سوزن زد!!!!!!
برای اورکلاک یه برنامه کوچیکی فقط دارم که شاید تا 4.2 اور کنم و استیبل نگه دارم . دمای پردازنده بدون اور روی فول لود بعد از 30 دقیقه روی 57 میمونه که فکر کنم روی فرکانس 4.2 بتونم روی 67 یا 68 نگهش دارم .:n13: البته حس میکنم یه مقدار پردازنده زیادی داغه....:n29: دماش نزدیکه مثل i7 920 قبلم میمونه .
اون قسمت دیواسها رو تو گوگل یه سرچ کردم دیدم رو مادر بردهای p9x79 delux و pro خیلیا این داستانو داشتن . اینم احتمالا همون داستانو داره که با آپدیت بایوس و دانلود درایورهای جدید حل شده بود براشون .

Hessam 2
06-03-2014, 08:51
ok.

درسته. اون کولر الان قیمتش 460 در بازار فروش میره. پاور 1000 وات هم 890 هست قیمتش. البته در آینده خدا می دونه قیمتشون چطور خواهد بود!
اما از نظر موجودی خیالتون راحت باشه! این کیس و کولر ابداً معزل ناموجودی نداره!

نفرمودید از کدوم فروشگاه خریدین و هر قطعه چقدر شد؟

خب اگر فعلاً قصد SLI ندارید، حله. مشکلی نیست اصلاً. برای اور هم مشکلی نخواهد بود.

در مورد کیس هم ok. فکر کردم طرف موجود نداشته و براتون جایگزین کرده!! البته خب خیلی هم این ناموجودی دور از ذهن نیست!

منتظر نتیجه ی تست رندرینگ شما خواهیم بود...

ولی 32 گیگابایت رم فکر نمی کنید خیلی زیاد باشه؟! الان شما از این بابت هم یه تست بگیرید و ببینید در حداکثر فشار کاری، چقدر از رم شما درگیر میشه؟!

تو نتیجه ی تست ها رویوی دو کولر رو دیدم، 20 درجه اختلاف بود! یعنی اگر اون ترمال تاک رو 70 درجه بود! این کرسیر رو 50 بود!