مشاهده نسخه کامل
: پر کردن دندان با مواد خاکستری !!
amin_947
27-02-2014, 09:18
سلام
من دو روزه که دندونم رو عصب کشی کردم و الان با یه ماده سفید که یکمی متمایل به خاکستری هست پر شده. اول فکر کردم تازه هست و ممکنه رنگ دندونم بشه اما هنوز همون رنگه. این چه ماده ای هست ؟ نمیشه رنگ دندونم باشه ؟ چیکار کنم الان ؟
مگه اولین باره دندون پر میکنی ؟
نه دیگه ، هر رنگی باشه تا آخر همون رنگ می مونه . همچین فرقی هم نداره . کی به داخل دهنت نگاه میکنه ؟؟!!!
سلام دوست عزیز...این تاپیک رو هم مطالعه کنید
پر کردن دندان با مواد سفید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
havzhini
01-03-2014, 12:27
سلام
من دو روزه که دندونم رو عصب کشی کردم و الان با یه ماده سفید که یکمی متمایل به خاکستری هست پر شده. اول فکر کردم تازه هست و ممکنه رنگ دندونم بشه اما هنوز همون رنگه. این چه ماده ای هست ؟ نمیشه رنگ دندونم باشه ؟ چیکار کنم الان ؟
این ماده امالگام هست و همین رنگ خاکستری هست و حتی مسواک درست نزنین رنگش به مرور تیره تر میشه
ماده سفید یا همون کامپوزیت رو معمولا برای دندانهای اسیاب و عصبکشی شده استفاده نمیشه چون شکننده تر هست( البته مواد جدید دیگه این ضعفها رو ندارن و میشه از کاپوزیت هم استفاده کرد ولی تخصص و کار بیشتری برای دکتر داره)
بهتره شما این دندان رو روکش کنید هم به دندون پر شده اسیب نمیرسه هم ظاهر ورنگ کاملا طبیعی دندان میشه.
amin_947
01-03-2014, 15:38
ممنون از دوستان
امکان داره برم این رو در بیارم و از همون کامپوزیت استفاده کنم یا دیگه کار از کار گذشته ؟ (دندون 4 بالا هست)
havzhini
01-03-2014, 17:07
برای شدن که میشه ولی اینکار زیاد درست نیست هم به دندونتون اسیب بیشتری وارد میشه هم هزینه بیشتری داره براتونبهترین کار همون هست برید روکش کنید و خیالتون هم راحت میشه.
mahsa.hh
28-04-2014, 13:35
این مواد خاکستری مقاومتشونم خیلی پایینه بعد 2 3 سال خورد میشه و کنده میشه من قبلا 2 تا از دندونامو با همین مواد پر کرده بودن
موادای جدیدی اومده که باهاش دندونو روکشم میکنن رنگ دندونم هست ولی گرونن
havzhini
28-04-2014, 13:47
این مواد خاکستری مقاومتشونم خیلی پایینه بعد 2 3 سال خورد میشه و کنده میشه من قبلا 2 تا از دندونامو با همین مواد پر کرده بودن
موادای جدیدی اومده که باهاش دندونو روکشم میکنن رنگ دندونم هست ولی گرونن
بستگی به جنس و کیفیت مواد داره
متاسفانه مواد چینی استفاده میشه که این اتفاق میفته
وگرنه جنس اروپایی و امریکا هرگز همچنین اتفاقی نخواهد افتاد
بحث روکش هم کاملا با مواد پرکردن دندان جداست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.