مشاهده نسخه کامل
: مشکل در پارتیشن بندی لپ تاپ asus n550jv
reza1078
25-02-2014, 15:47
سلام
دوستان یه لپ تاپ asus n550jv خریدم
4 تا پارتیشن primary داره
2 تاش مخفی هستند
و دو تا هم که یکی درایو c که حدود 370 گیگ هست و اون یکی هم که درایو d هست حدود 580 گیگ
الان یه مشکلی دارم !
نمی تونم اصلا پارتیشن extended ایجاد کنم!
تا بحال بیشتر از 100 تا هارد و لپتاپ و پارتیشن بندی کردم!!! اصلا گزینه extended وجود نداره
از نرم افزار paragon partition manager 11 هم استفاده کردم که اصلا گزینه extended فعال نیست!
می گن نمیشه با ویندوز بیش از 4 تا پارتیشن primary ایجاد کرد(من امتحان نکردم)
من با نرم افزار paragon حدود 8 تا پارتیشن ایجاد کردم
سوالم اینه:
آیا این همه درایو primary به سیستم آسیب نمی زنه؟(کلی سرچ کردم ولی همون مطالب تکراری بیش از 4 تا نمی شه! و بیشتر از 4 تا باید extended باشه و...)
چطور می تونم پارتیشن extended ایجاد کنم؟
ata.royalfalcon
25-02-2014, 17:41
سلام
دوستان یه لپ تاپ asus n550jv خریدم
4 تا پارتیشن primary داره
2 تاش مخفی هستند
و دو تا هم که یکی درایو c که حدود 370 گیگ هست و اون یکی هم که درایو d هست حدود 580 گیگ
الان یه مشکلی دارم !
نمی تونم اصلا پارتیشن extended ایجاد کنم!
تا بحال بیشتر از 100 تا هارد و لپتاپ و پارتیشن بندی کردم!!! اصلا گزینه extended وجود نداره
از نرم افزار paragon partition manager 11 هم استفاده کردم که اصلا گزینه extended فعال نیست!
می گن نمیشه با ویندوز بیش از 4 تا پارتیشن primary ایجاد کرد(من امتحان نکردم)
من با نرم افزار paragon حدود 8 تا پارتیشن ایجاد کردم
سوالم اینه:
آیا این همه درایو primary به سیستم آسیب نمی زنه؟(کلی سرچ کردم ولی همون مطالب تکراری بیش از 4 تا نمی شه! و بیشتر از 4 تا باید extended باشه و...)
سلام .
در هارد دیسکهایی که بصورت mbr شناسایی شده اند حداکثر 4 پارتیشن primary میتوانید داشته باشید . برای اینکه پارتیشنهای بیشتری بسازید آخرین پارتیشن نباید بصورت Primary بلکه باید Extended باشد (یعنی سه پارتیشن primary و یک extended) .
سلام .
در هارد دیسکهایی که بصورت mbr شناسایی شده اند حداکثر 4 پارتیشن primary میتوانید داشته باشید . برای اینکه پارتیشنهای بیشتری بسازید آخرین پارتیشن نباید بصورت Primary بلکه باید Extended باشد (یعنی سه پارتیشن primary و یک extended) .
اگر به صورت GPT هارد را شناسایی کنیم این محدودیت ها در مورد پارتیشن های primary دیگر وجود ندارد؟
ata.royalfalcon
25-02-2014, 18:44
اگر به صورت GPT هارد را شناسایی کنیم این محدودیت ها در مورد پارتیشن های primary دیگر وجود ندارد؟
اگر هارد دیسک بصورت GPT شناسایی شده باشد میتوانید تا 128 پارتیشن primary بسازید . دقت کنید که اگر میخواهید روی این هارد دیسک که بصورت GPT هست سیستم عامل نصب کنید سیستم حتماً باید UEFI داشته باشد .
reza1078
25-02-2014, 19:55
آقا من الان 8 تا درایو primary درست کردم پاراگون mbr را برابر صفر نشون می ده!
یعنی من محدودیت برای ساخت درایو primary ندارم!
سوالم اینه:
کدومش بهتره primary یا extended
reza1078
25-02-2014, 21:15
آخرین پارتیشن خالیه یعنی دیلیت کردم ولی نشد یعنی باز هم extended غیر فعاله!
ata.royalfalcon
25-02-2014, 21:54
یعنی من محدودیت برای ساخت درایو primary ندارم!
سوالم اینه:
همانطوریکه گفته شد هارد دیسکهایی که بصورت mbrد، initialized شده اند نهایت چهار عدد پارتیشن primary میتونید بسازید . در صورتیکه سعی کنید بیشتر از این پارتیشن primary بسازید ممکن هست به حالت Dynamic دربیاد پس دقت کنید .
یا این همه درایو primary به سیستم آسیب نمی زنه؟
در صورتیکه بصورت اصولی انجام شده باشد ؛ خیر ، آسیبی وارد نمیشود .
همانطوریکه قبلاً هم گفتم . آخرین پارتیشن Primary باید حذف شود و فضای unallocated شده را بصورت Extended بسازید . یا اینکه میتونید آن پارتیشن Primary را به پارتیشن logical کانورت کنید.
به نیازهای خودتان بستگی دارد . اگر تعداد زیادی درایو میخواهید بسازید با توجه به محدودیت در تعداد پارتیشنهای Primary در حالت mbr ؛ پیشنهاد میشود که بغیر از پارتیشنهای System , Active , Boot که بایستی بصورت Primary باشند الباقی بصورت logical باشند .
آخرین پارتیشن خالیه یعنی دیلیت کردم ولی نشد یعنی باز هم extended غیر فعاله!
یک عکس کامل از Disk management ویندوز بذارید . با برنامه paragon کار نکردم ولی در برنامه acronic طبق عکس زیر باید تیک logical را بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza1078
25-02-2014, 22:37
ممنون از پاسخ جامعتون ولی گفتم آخرین پارتیشن و با پاراگون جابجا کردم به طوری که آخرین پارتیشن unallocated شد ولی باز extended ایجاد نکرد!نمی دونم چرا asus اپارتیشن بکاپ و تو آخرین پارتیشن گذاشته و primary کرده! این هم عکسی که خواسته بودید بگید دقیقا چیکار کنم ! باور کنید تا بحال بالای 100 تا هارد و پارتیشن بندی کردم ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک بار هم با نرم افزار زیر یکی از پارتیشن های غیر ضروری را delete کنید و دوباره بسازید ببینید اجازه ساختن پارتیشن logical را می دهد یا خیر.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
reza1078
25-02-2014, 22:49
اول باید درایو بکاپ asus و جابجا کنم ! راه حل ساده ای برای جابجایی درایو وجود نداره؟!در ضمن مطمئنا مشکل از نرم افزار نیست ! چون قبلا چندین بار اینکار رو باهاش کردم!
اول باید درایو بکاپ asus و جابجا کنم ! راه حل ساده ای برای جابجایی درایو وجود نداره؟!در ضمن مطمئنا مشکل از نرم افزار نیست ! چون قبلا چندین بار اینکار رو باهاش کردم!
یک بار هم جهت اطمینان از نرم افزار پست 9 استفاده کنید. :n02:شما مطمئن هستید که با دستکاری درایو بکاپ این درایو کارایی خود را از دست نمی دهد؟
ata.royalfalcon
25-02-2014, 22:57
در حالتی که هارد دیسک بصورت GPTد، initialized شده باشد نمیتوان پارتیشن logical ساخت . طبق عکس زیر پس از راست کلیک کردن و انتخاب گزینه properties و سپس از قسمت volumes کنترل کنید که هارد به صورت mbr هست یا GPT که قطعاً بصورت GPT هست .
در حالتی که هارد دیسک بصورت GPTد، initialized شده باشد نمیتوان پارتیشن logical ساخت . طبق عکس زیر پس از راست کلیک کردن و انتخاب گزینه properties و سپس از قسمت volumes کنترل کنید که هارد به صورت mbr هست یا GPT که قطعاً بصورت GPT هست .
پس ساختن پارتیشن های
Extended هم در هاردهای شناسایی شده با GPT منتفی است؟
reza1078
25-02-2014, 23:09
اینم مثل اینکه شانسه منه gpt هست ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
25-02-2014, 23:12
پس ساختن پارتیشن های
Extended
هم در هاردهای شناسایی شده با GPT منتفی است؟
بله ، اگر هارد دیسک بصورت GPT باشه نمیتوان درایوهای Logical ساخت .
اینم مثل اینکه شانسه منه gpt هست ببینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همانطوریکه گفتم تا زمانیکه هارد GPT باشه نمیتونید درایو Logical بسازید . مشکلی هم با این تعداد پارتیشنهای Primary هم نخواهید داشت .
reza1078
25-02-2014, 23:13
آره،ممنون میشم جواب آقای vissoto رو هم بدید !
reza1078
25-02-2014, 23:15
ata جان فوق العاده ای بسیار سپاسگزارم ! اصلا در موردش نمی دونستم الان کلی به اطلاعاتم اضافه شد vissoto عزیز ممنون از راهنماییتون،تالار جامع و کاربردی هست حیف که وقت نمی شه فعالیت کرد :( از همتون ممنونم
آره،ممنون میشم جواب آقای vissoto رو هم بدید !
ممنون دوست عزیز
پارتیشن های extended ( آنهایی که دورشان سبز است) برای ساختن پارتیشن های logical ( انهایی که دورشان ابی است ) مورد نیاز هستند
. و اگر logical نشود ساخت ، extended هم نیازی نیست. در واقع پارتیشن های logical ( به هر تعداد ) باید درون یک پارتیشن extended قرار
بگیرند .
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.