مشاهده نسخه کامل
: کدوم یک از این AMD ها ؟
سلام . دارم سیستمم تکمیل میکنم . فقط سر کارت گراییک بین این دوتا موندم . HD7790 و R7 260X قیمتشون نزدیکه و استفادم هم بیشتر بازی و کمی فوتوشاپه . بیشتر دوستان و خودم نظرمون رو دومی یعنی R7 هستش. میخوام نظر شما رو هم بدونم که کدومشون قوی تره و بیشتر به کارم میاد .
اطلاعات اضافی : Cpu: i3 4310 -MB: Asus H87-m
Power: 600
RAM:8
Merc:n01:
Ali*Reza
24-02-2014, 15:22
سلام.
تقریبا در یک سطح هستند و اختلافشون زیاد نیست ولی مدل R7 260X با اختلاف کمی بهتره.
در کل من هم 260 رو پیشنهاد میکنم.
millad1388
24-02-2014, 22:10
بگذار مدل R7 265 بیاد بعد بندازش
260X تکنولوژی صدای واقعی داره ولی قیمتش بالا است بهتره صبر کنی R7 265 که اومد بری بخریش
POWER را هم COOLER MASTER سری GOLD از سری Silent Pro بنداز تا سیستم بی صدا باشه 650 وات داره و 550 وات و 460 وات البته بالاتر هم داره ولی همون 550 وات هم کاملا برای سیستم شما تا ۱۰ سال بعد هم کافیه اگر کارت جانبی نندازی و گرافیک R7 265X بندازی
و یا اصلا برو ENERMAX بگیر :n02: منتها من خودم Silent Pro Hybrid 850W دارم با ۲ گرافیک 7870 که مصرف هر کدومش ۱۷۵ وات در ساعته با پردازنده ۱۲۵ وات ساعتی فنوم ۲ با ۶هسته و...:n02:
شما خیالت راحت با ۲ تا گرافیک R7 265X هم به لب مرز ۵۵۰ وات نمیرسید :n05:
البته کولر مستر سری پلتنیوم ۵۵۰ وات هم داره که مصرفش فوق العاده کمتر میشود
رم هم قطعا ۲ تا ۴ گیگ میندازی دیگه:n02:
هارد هم زیاد مهم نیستش فقط هارد اگر HDD بود حداکثر ۲ پارتیشن هم اندازه بنداز و یا اصلا کل هارد را درایو ویندوز بکنش تا سرعتت کم نشود
قطعا SDD بهتره ولی نه اونقدر که تبلیغ میشود:n05: و کاملا نامحسوس هست اگر توصیه بالا را انجام دهید
در کل با گرافیک R7 265X هم بیشتر از ۵۵۰ وات احتیاجی ندارید اگر بخواهید R7 260X بخرید حتی 460 وات هم کاملا کافیه براتون
البته به تعداد لوازم جانبی که میندازید هم بستگی داره ولی من برای ۵۵۰ وات فرض کردم یک کارت ۶۵ وات در ساعت اضافی و هارد HDD میندازید و یک DVD ROM + لوازمی که خودتون گفتید + R7 265X برای ۵ سال کافیه که ۵۵۰ وات بندازید
بگذار مدل R7 265 بیاد بعد بندازش
260X تکنولوژی صدای واقعی داره ولی قیمتش بالا است بهتره صبر کنی R7 265 که اومد بری بخریش
POWER را هم COOLER MASTER سری GOLD از سری Silent Pro بنداز تا سیستم بی صدا باشه 650 وات داره و 550 وات و 460 وات البته بالاتر هم داره ولی همون 550 وات هم کاملا برای سیستم شما تا ۱۰ سال بعد هم کافیه اگر کارت جانبی نندازی و گرافیک R7 265X بندازی
و یا اصلا برو ENERMAX بگیر :n02: منتها من خودم Silent Pro Hybrid 850W دارم با ۲ گرافیک 7870 که مصرف هر کدومش ۱۷۵ وات در ساعته با پردازنده ۱۲۵ وات ساعتی فنوم ۲ با ۶هسته و...:n02:
شما خیالت راحت با ۲ تا گرافیک R7 265X هم به لب مرز ۵۵۰ وات نمیرسید :n05:
البته کولر مستر سری پلتنیوم ۵۵۰ وات هم داره که مصرفش فوق العاده کمتر میشود
رم هم قطعا ۲ تا ۴ گیگ میندازی دیگه:n02:
هارد هم زیاد مهم نیستش فقط هارد اگر HDD بود حداکثر ۲ پارتیشن هم اندازه بنداز و یا اصلا کل هارد را درایو ویندوز بکنش تا سرعتت کم نشود
قطعا SDD بهتره ولی نه اونقدر که تبلیغ میشود:n05: و کاملا نامحسوس هست اگر توصیه بالا را انجام دهید
در کل با گرافیک R7 265X هم بیشتر از ۵۵۰ وات احتیاجی ندارید اگر بخواهید R7 260X بخرید حتی 460 وات هم کاملا کافیه براتون
البته به تعداد لوازم جانبی که میندازید هم بستگی داره ولی من برای ۵۵۰ وات فرض کردم یک کارت ۶۵ وات در ساعت اضافی و هارد HDD میندازید و یک DVD ROM + لوازمی که خودتون گفتید + R7 265X برای ۵ سال کافیه که ۵۵۰ وات بندازید
مرسی داداش! ولی شما که میگی R7 260X گرونه . خوب 265 که نزدیکه هشتاد تومن گرون تره . و اینکه من حداکثر تا ده روز دیگه باید سیستم ببندم و فک نکنم ۲۶۵ اومده باشه تا اون موقع همین الانشم R7 260X بزور پیدا میشه . رم رو هم که اون بالا گفتم هشت میندازم. پاور هم که شرکتش مهمه و شرکتی که من گفتم و دو شرکتی که شما گفتی سه تاشون معتبرن . و از قدیم گفتن پاور زیاد باشه فقط کم نباشه :D
در ضمن! : اقا چه خبره!! دو تا 7870 میخوای چی کنی باشون گلم !؟
TREASURES
24-02-2014, 23:13
مرسی داداش! ولی شما که میگی R7 260X گرونه . خوب 265 که نزدیکه هشتاد تومن گرون تره . و اینکه من حداکثر تا ده روز دیگه باید سیستم ببندم و فک نکنم ۲۶۵ اومده باشه تا اون موقع همین الانشم R7 260X بزور پیدا میشه . رم رو هم که اون بالا گفتم هشت میندازم. پاور هم که شرکتش مهمه و شرکتی که من گفتم و دو شرکتی که شما گفتی سه تاشون معتبرن . و از قدیم گفتن پاور زیاد باشه فقط کم نباشه :D
در ضمن! : اقا چه خبره!! دو تا 7870 میخوای چی کنی باشون گلم !؟
سلام
پیشنهاد من همون خرید R7 260X هست....
millad1388
25-02-2014, 00:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TREASURES
25-02-2014, 00:39
دوست عزیز همگی اطلاع داریم که 265 بهتر از 260x عمل میکنه منتهی بودجه ی دوستمون در اون حد نیست...
millad1388
25-02-2014, 07:44
مطمعن باش با همین قیمتهای 260X میادش :n13:
از بس که وضعیت خوبه :n16:
من هم آنچه شرط بلاق بود گفتم ...:n12:
R7 265 همون قدرت PS4 را دارد و اختلافش با 260X بسیار بیشتر از اختلاف قیمتش هست یعنی گرافیک از قیمت به عملکرد بهتری بهره میبرد:n05:
منتها زدن از کارت گرافیک عاقلانه است وقتی بخواهی مثلا سال بعد یک گرافیک ۳ برابر بهتر بندازی
قیمت کارت گرافیک را ۲ تا پردازنده حساب کنید تا حداقل بهش سیستم گیم گفت غیر از این وقتی کارت گرافیک هم قیمت پردازنده باشد یک سیستم عادی میشود برای یک فردی که بازی سال ۲۰۰۹ هم بازی کنه براش مهم نباشه:n26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.