PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاهدات من ازw670 SONY 42inch

santini
23-02-2014, 17:13
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت همه رفقا
جمعه این هفته تلوزیون به دستم رسید.قیمت اون توی مشهد 2650 بود اما آشنای شوهر خالم که توی شاهروده بدون گرانتیشو 1940حساب کرد و یکی از آشناهاش هم آورد مشهد.خدممتون عرض کنم که من این تی وی رو برداشتم چون واسه خونه پدرم میخواستم و خودم انشاه دو سه ماه دیگه باس برم.اونا هم که سه بعدی و ضبط فیلم و ...نمیخوان.
بلکه کیفیت تصویر معمولی و کیفیت ساخت واندازه مهم بود.
یک بدی ای که تو مشهد وجود داره اینه که هر فروشگاه نمایندگیه یه برنده و نمیشه چند تا مدل رو با هم مقایسه کرد همزمان.
اما در کل من بابرند سونی بیشتر از سامسونگ و با سامسونگ بیشتر از ال جی حال میکنم!!! والبته توی این فروم و فروم های خارجی تعریف این تی وی رو شنیده بودم و نمیخواستم خیلی هم خرج کنم.
مزایا:کیفیت تصویر واقعا خوب .ببینید کیفیت تصاویر صدا و سیما زیر اس دی است و بزرگی زیاد تی وی دردسرساز. با یان حال واسه نشیمن 5*5 ما این تلوزیون مناسبه.رنگ هاش واقعا زنده س.واقعا لطیف.مثلا بنفش بکار برده شده توی المپیک سوچی باهات حرف میزنه.و تنظیمات تصویر برای هرحال(سینمایی،ورزشی و...)م کارآمده.صدای ال سا دی هاخیلی قوی نیست ولی در شلوغ ترین حالت تلوزیونو رو45 گذاشتمو راضیم از صداش.بیشتر فرمتها رو ساپورت میکنه واینترنت هم که داره.دیدن تصاویر فول اچ دی که در این تلوزیون واقعا لذتبخش بهو اچ دی خوبه.منوش هم خوبه.سوییچ شبکش هم خوبه. قابش و کلا ظاهرش شیکه.
معایب:زیر نویس فارسی یوخ!ضبط فیلم یوخ. که البته واسه ما کارآیی نداشت اما اگر خودم بروم سرزندگی مستقلم اینا واسم مهمه!!!شبکه های رادیو تلوزیون کنار همن!!
سوالی اگر باشه و بتونم در خدمتم.

ali.reihani
23-02-2014, 19:28
مشاهدات ات تایید میشه چون خودم هم از اینا دارم و کاملا ازش راضی هستم!

iman5316
27-02-2014, 19:59
در تصاویر سریع عملکردش چطوره؟
مثلا در تماشای فیلم های اکشن یا مسابقات اتومبیل رانی فرمول یک تصاویر شطرنجی بلوری میشه؟ یا تصاویر تو حالتهای که گفتم تار و سابه دار دیده میشه ؟؟
غلظت رنگ مشکیش چقدره ؟ به عبارتی کنتراستش چجوریه؟

mohammad_203
27-02-2014, 20:15
دوستان من قصد خرید این تلویزیون رو دارم .می خواستم بدونم این مدل رو توصیه میکنید یا مدل 42R500 .قیمت w670 تو قزوین از 2300،000 هست تا 2750،000
قیمت r500 هم 2800 تا 2900
من امروز جفتش رو از نظر پشتیبانی فرمت تصویری تست کردم .w670 میشه گفت همه فرمت ها از جمله mp4 , mkv رو ساپورت میکنه ولی r500 فرمت mp4 پخش نمی کنه.فرمت mkv رو می تونست پخش کنه
کیفیت دو بعدی کدوم بهتره؟ به نظر خودم w670 بهتره .
در کل نظر خودم w670 هست .قابلیت سه بعدی واقعا ارزش داره هم پول بیشتر بدی هم فرمت کمتر ساپورت میکنه! (فیلم 3D که می خوام دانلود کنم فرمت mp4 هست که r500 پخش نمیکنه! )
در ضمن w670 هوشمند محصوب میشه(اینترنت و wifi ... ) ولی r500 چطور؟
یا بهتر نیست کلا قید سونی رو بزنم برم سامسونگ بگیرم؟!

ali.reihani
27-02-2014, 20:57
در تصاویر سریع عملکردش چطوره؟
مثلا در تماشای فیلم های اکشن یا مسابقات اتومبیل رانی فرمول یک تصاویر شطرنجی بلوری میشه؟ یا تصاویر تو حالتهای که گفتم تار و سابه دار دیده میشه ؟؟
غلظت رنگ مشکیش چقدره ؟ به عبارتی کنتراستش چجوریه؟
خیر اینطور نیست!
چشم انسان از 60 فریم به بالا تشخیص نمیده در این که آیا تصویر سریعتره!{مگر مقاییسه بشه}
رنگامیزی بسیار زیبایی داره و عمق رنگ مشکیش هم نزدیک به عالی هستش{بستگی به تصویر داره}!{ولی در شب بدون هیچ چراغ روشن و تاریک افت داره البته اگر فاصله از 2 متر نزدیک تر بشه}
برای مثال در یک فیلم زیبایی که شبکه نمایش به نام گل2 گذاشت نماییی از شهر تو کیو گذاشت که من یک لحظه فکر کردم پیکسل های تلویزیون مانند oled ها خاموش شده و عمق محشتناکی گرفت!{فاصله3 متر کمی بیشتر}

دوستان من قصد خرید این تلویزیون رو دارم .می خواستم بدونم این مدل رو توصیه میکنید یا مدل 42R500 .قیمت w670 تو قزوین از 2300،000 هست تا 2750،000
قیمت r500 هم 2800 تا 2900
من امروز جفتش رو از نظر پشتیبانی فرمت تصویری تست کردم .w670 میشه گفت همه فرمت ها از جمله mp4 , mkv رو ساپورت میکنه ولی r500 فرمت mp4 پخش نمی کنه.فرمت mkv رو می تونست پخش کنه
کیفیت دو بعدی کدوم بهتره؟ به نظر خودم w670 بهتره .
در کل نظر خودم w670 هست .قابلیت سه بعدی واقعا ارزش داره هم پول بیشتر بدی هم فرمت کمتر ساپورت میکنه! (فیلم 3D که می خوام دانلود کنم فرمت mp4 هست که r500 پخش نمیکنه! )
در ضمن w670 هوشمند محصوب میشه(اینترنت و wifi ... ) ولی r500 چطور؟
یا بهتر نیست کلا قید سونی رو بزنم برم سامسونگ بگیرم؟!
w670 3d نیست!
و w670 کلا بهتره!

mohammad_203
27-02-2014, 21:03
دوستان کسی از بانه خریده؟ شاید سوالم رو جای مناسبی مطرح نکرده باشم ولی می خواستم بدونم بانه شرایطی هم می فروشن؟
و اینکه به فروشنده های بانه تا چه حد میشه اطمینان کرد؟

mohammad_203
27-02-2014, 21:05
w670 3d نیست!
و w670 کلا بهتره!

بله میدونم 3d نیست .ولی خوب 3d چقدر فیلم هست ؟! شاید بعدا فراگیرتر بشه ولی الان زیاد نیست

iman5316
28-02-2014, 22:22
خیر اینطور نیست!
چشم انسان از 60 فریم به بالا تشخیص نمیده در این که آیا تصویر سریعتره!{مگر مقاییسه بشه}
رنگامیزی بسیار زیبایی داره و عمق رنگ مشکیش هم نزدیک به عالی هستش{بستگی به تصویر داره}!{ولی در شب بدون هیچ چراغ روشن و تاریک افت داره البته اگر فاصله از 2 متر نزدیک تر بشه}
برای مثال در یک فیلم زیبایی که شبکه نمایش به نام گل2 گذاشت نماییی از شهر تو کیو گذاشت که من یک لحظه فکر کردم پیکسل های تلویزیون مانند oled ها خاموش شده و عمق محشتناکی گرفت!{فاصله3 متر کمی بیشتر}

w670 3d نیست!
و w670 کلا بهتره!

ممنونم دوست عزیز. راهنمایی خوبی بود.:n01:

rezaccna
03-03-2014, 12:29
آقا لطفا درباره کیفت کانال های داخلی مثل شبکه سه روی w670 بگید و اینکه آیا با نگاه از نزدیک متوجه نویز در تصاویر این تلوزیون شدید؟چون بنده در چند فروشگاه که از نزدیک نگاه کردم در w804 و ex650 شاهد نویز بودم ، و اینکه تصاویر شبکه های داخلی روی این تی وی از یک تلوزیون crt29 اینچ بهتره یا تفاوت خاصی نداره؟

mohammad_203
08-03-2014, 13:45
آقا لطفا درباره کیفت کانال های داخلی مثل شبکه سه روی w670 بگید و اینکه آیا با نگاه از نزدیک متوجه نویز در تصاویر این تلوزیون شدید؟چون بنده در چند فروشگاه که از نزدیک نگاه کردم در w804 و ex650 شاهد نویز بودم ، و اینکه تصاویر شبکه های داخلی روی این تی وی از یک تلوزیون crt29 اینچ بهتره یا تفاوت خاصی نداره؟

سلام
ما تازه این tv رو خریدیم.کیفیت شبکه های داخلی قابل قبوله.این tv سیستم x Reality PRO داره که باعث کیفیت بهتر تصویر میشه.نویز هم به اون صورت که فکر کنید اذیت کنه نیست.در ضمن خود tv گیرنده دیجیتال داخلی داره و نیاز به گیرنده خارجی نیست.در کل خوبه .باهاش فیلم های 720p هم دیدم واقعا عالی نشون میده .چه برسه به 1080p .
فقط 3D نیست همین

mehrdad_goleyakh
15-03-2014, 13:55
سلام
واسه زیرنویس که اشاره کردید به هیچ عنوان ساپورت نمیکنه؟حتی روی حالت های مختلف Encoding؟