مشاهده نسخه کامل
: برند لب تاب msi چطوره؟
zoroasterormazd
22-02-2014, 17:13
سلام لب تاپ برای بازی مدل msi gx60 رو انتخاب کردم ولی برای کسب اطلاعات بیشتر که به فروشنده لب تاپ مراجعه کردم اینقدر از msi بد گفت که دیگه حالم ازش بهم خورد.گفت بین 10 لب تاپ 2 تاش خراب درمیاد؟نظرتون چیه اصلا لب تاپ های msi با توجه به اینکه زیاد تبلیغ میشن چه جور لب تاپ هایی هستن؟چه کسی اینجا لب تاپ msi مدل گیمینگ داره؟ازش راضیه؟
parsicola
23-02-2014, 16:10
بفرمائید که فروشنده اصلا msi هم داشت؟! چون msi فقط لب تاپ هاشو از طریق فروشگاه های مخصوص خودش با تابلو سر در مغازه msi عرضه میکنه و به فروشندگان متفرقه نمیده. لذا هیچوقت از این فروشندگان ابن الوقت انتظار حرف درست را نداشته باش.
هیچ برندی کامل نیست و چند درصد از محصولاتش ( 1 الی 2 در هر 10 تا) در کمتر از 3 سال کارکرد مشکل دارند و به گارانتی مراجعه میشه حالا این مشکل میتونه همون اوایل باشه یا بعدا رخ بده. من بیشتر از 2 ساله که MSI GE70 دارم که با اینکه کیبوردش از سری حرفه ای و معروف Steel Serees هستش اوایل اشکال پیدا کرد اما خوبیش این بود که ماتریس بدون عذر و بهانه برطرف کرد. و گوش شیطون کر تا حالا مثل بولدوزر کار کرده. کیفیت صدا و تصویرش هم کم نظیره. اگه لب تاپ مورد نظر شما 60 GX پنج میلیون تومانی هستش که برخلاف مدل من جزو رده کاملا حرفه ای و باقطعات کلاس نظامی هستش و جای بحث نداره. کارت گرافیکش هم AMD 8970m هستش که رقیبش از انویدیا فقط غول 780m هست که فقط حدود کمتر از 10 درصد ازش سریعتره و بقیه باید لنگ بندازند.
mosstafa2m66
23-02-2014, 16:14
سلام دوست عزیز . . . من یک ماه پیش msi GE60 گرفتم واقعا راضی هستم . . . اولا که سری گیم هستش و روی بازی ها مشکلی نداشتم . . . سیستم خنک کنندش کم صدا هستش و در کل عیبی نداره دلیل تبلیغات بد در مورد msi اینه که هنوز درست و حسابی جا نیوفتاده تو بازار ایران و دلیل بعدی میتونه سیاست ها فروشنده ها باشه
امیر تتلو
25-02-2014, 17:50
سلام دوست عزیز . . . من یک ماه پیش msi GE60 گرفتم واقعا راضی هستم . . . اولا که سری گیم هستش و روی بازی ها مشکلی نداشتم . . . سیستم خنک کنندش کم صدا هستش و در کل عیبی نداره دلیل تبلیغات بد در مورد msi اینه که هنوز درست و حسابی جا نیوفتاده تو بازار ایران و دلیل بعدی میتونه سیاست ها فروشنده ها باشه
دوست عزیز کلا خرابی های این برند خیلی بیشتر از برند های معروف مثل ایسوس یا اپله تجربه نشون داده این حرفو من به تنهایی نمیزنم
parsicola
26-02-2014, 14:30
دوست عزیز کلا خرابی های این برند خیلی بیشتر از برند های معروف مثل ایسوس یا اپله تجربه نشون داده این حرفو من به تنهایی نمیزنم
برفرض صحیت شما هم درست درست باشه چه فایده ای داره که لب تاپ من کلا آمار خرابیش کمی پائینتر باشه اما موقع ضروری گارانتی اون از زیر وظایفش شونه خالی کنه!
مثلا از ایسوس نام بردبد که برند خوبیه اما کلا ترشی هفته بیجار وارد کننده تو ایران داره و کیه که از رفع مسئولیتهای این نماینده های ریز و درشت به حالت جنون نرسیده باشه ! نمونه این مشکلات رو من و بچه های این فروم به وفور با هم درمیان گذاشتیم. از خرابی صفحه کلید در روز اول خرید که خیلی راحت میگن شامل گارانتی نمیشه چون در اثر ضربه در هنگام حمل بوده! تا موارد ... من خودم اپل دارم اما اگه خراب بشه باید دو دستی بکوبم تو سرم که باید بدمش زیر دست یه مشت شارلاتان که نه تعمیرکار بلکه تعویض کار هستند و چهار تا جای سالم لب تاپ رو هم یواشکی عوض میکنند! . نمایندگی های سونی هم از همه بدتر که موقع تعمیر لب تاپ همکارم ، یه قطعشو یواشکی عوض کرده بودند! که چند ماه بعد شانسی فهمید و کلی شر شد و کلانتری بازی و آخرش هم هیچی !
Public Enemy
26-02-2014, 15:41
منم حرف جناب آقای Parsicola رو قبول دارم . ایراد الکی معمولا برای اینکه فروشنده می خواد لپ تاپ های موجود خودش رو بفروشه .
لپ تاپ MSI gx60 حدود 5,200 قیمت داره . قیمت کمی نیست . لذا فروشندگان این ریسک رو نمی کنند که لپ تاپ رو بیارند و فروش نداشته باشه . 2 تاش در میاد ده میلیون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه یه لپ تاپ خاص مشکل داشته باشه ولی ایراد نمی شه روی کل برند گذاشت
و یا NFS MW 2012 رو در سری قبلی MSI GX60 ( پردازنده A10-4600M و گرافیک AMD 7970M ) در حالت ماکزیمم جزییات با 21 فریم/ثانیه اجرا می شه ولی با AMD 7970 و پردازنده I7 می تونین 50 فریم بر ثانیه بگیرین که حدود 2.5 برابر فریم ریت بیشتره !!!!!
البته همه بازی ها اینگونه نیست و همون طور که گفتم ؛ افت فریم بستگی به بازی داره که چه مقدار از پردازنده استفاده کنه . لذا بعضی بازی ها مثل NFS MW 2012 فریم ریت 60 % افت می کنه ، در بعضی بازی ها فریم ریت 10 %
در کل برای یه لپ تاپ گیمینگ با این قیمت مناسب هست
صحبت های کاربر عزیز Parsicola تایید میشه !
الان مدل GE620 DX رو حدود 3 ساله دارم کوچک ترین مشکلی نداشته خدا رو شکر !
ولی یه نکته اگر لپ تاپ واسه بازی میخوایید بهتره از pc استفاده کنید کلا لپ تاپ واسه بازی جالب درنمیاد و لذت pc رو نداره ...
reza_jolie
26-02-2014, 17:05
من با چندتا مدل msi کار کردم ساده ترین امکان که بوت از رو فلش هستش رو نداشت. نمیدونم همه msi ها اینجورن یا ولی حتما بررسی کن بعد بخر.
لپ تاپ های ده سال پیش دل و سونی این ویژگی ساده رو دارن.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
Public Enemy
26-02-2014, 18:10
من با چندتا مدل msi کار کردم ساده ترین امکان که بوت از رو فلش هستش رو نداشت. نمیدونم همه msi ها اینجورن یا ولی حتما بررسی کن بعد بخر.
لپ تاپ های ده سال پیش دل و سونی این ویژگی ساده رو دارن.
دوست عزیز این مشکل بر می گرده به تنظیمات بایوس . تا اونجا هم که بنده کار کردم همه MSI ها داشتند باید از توی بایوس تنظیمات مناسب رو انجام داد . هر لپ تاپی از بایوس باید برای بوت از دستگاه مورد نظر تنظیم بشه و الا دستگاه مورد نظر بوت نمیشه . ارتباطی به MSI بودن نداره
reza_jolie
26-02-2014, 19:13
مهندس خداروشکر انقدر بلد بودم تو این ۵سال کارم فروش لپ تاپ و پی سی بوده، دونم چطور بوت usb storage رو تو بایوس بیشتر از هزارتا لپ تاپ فعال کنم یا تغییر بدم.
کلا اشتباه از منه که قصد اطلاع رسانی داشتم.
قصدتون از " اطلاع رسانی " بیشتر تخریب چهره این برند بوده ...
گفتید فروشنده هم هستید پس 100 درصد همین هدف رو داشتید !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیر تتلو
26-02-2014, 19:29
برفرض صحیت شما هم درست درست باشه چه فایده ای داره که لب تاپ من کلا آمار خرابیش کمی پائینتر باشه اما موقع ضروری گارانتی اون از زیر وظایفش شونه خالی کنه!
مثلا از ایسوس نام بردبد که برند خوبیه اما کلا ترشی هفته بیجار وارد کننده تو ایران داره و کیه که از رفع مسئولیتهای این نماینده های ریز و درشت به حالت جنون نرسیده باشه ! نمونه این مشکلات رو من و بچه های این فروم به وفور با هم درمیان گذاشتیم. از خرابی صفحه کلید در روز اول خرید که خیلی راحت میگن شامل گارانتی نمیشه چون در اثر ضربه در هنگام حمل بوده! تا موارد ... من خودم اپل دارم اما اگه خراب بشه باید دو دستی بکوبم تو سرم که باید بدمش زیر دست یه مشت شارلاتان که نه تعمیرکار بلکه تعویض کار هستند و چهار تا جای سالم لب تاپ رو هم یواشکی عوض میکنند! . نمایندگی های سونی هم از همه بدتر که موقع تعمیر لب تاپ همکارم ، یه قطعشو یواشکی عوض کرده بودند! که چند ماه بعد شانسی فهمید و کلی شر شد و کلانتری بازی و آخرش هم هیچی !
دوست عزیز من cpu ی این لب تاب رو هفته ی اول سوزوندم و گارانتی درجا عوض کرد بدون هیچگونه چون و چرایی!!! گارانتیشم سازگاره
reza_jolie
26-02-2014, 19:50
قصدتون از " اطلاع رسانی " بیشتر تخریب چهره این برند بوده ...
گفتید فروشنده هم هستید پس 100 درصد همین هدف رو داشتید !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما درست میگید. حواسم نبود msi ارث پدریه بعضی دوستان هستش.
Public Enemy
26-02-2014, 23:25
دوستان ممنون می شم اگر بحث به حاشیه کشیده نشه :n16:
ممنون از اطلاع رسانی دوستان . ترجیها بحث ها رو مرتبط با تاپیک انجام بدین ( مسایل مربوط به خرید و راهنمایی های لازم )
ali 2990
27-02-2014, 13:02
به خاطر cpu ضعیف این مدل منصرف شدم می خام ge60 بخرم که هم ارزون تره هم i7 هست گرافیکش gt 750 هست.به نظرتون گرافیکش چقدر با مدل قبلی فرق میکنه؟ فریم ریت تو بازی ها چطوره؟می خام یه مقایسه کلی بین فریم ریت مدل قبلی و مدل کنونی بهم بدین.با این لیتاب چند سال برای بازی بیمه میشم؟
Public Enemy
27-02-2014, 13:29
به خاطر cpu ضعیف این مدل منصرف شدم می خام ge60 بخرم که هم ارزون تره هم i7 هست گرافیکش gt 750 هست.به نظرتون گرافیکش چقدر با مدل قبلی فرق میکنه؟ فریم ریت تو بازی ها چطوره؟می خام یه مقایسه کلی بین فریم ریت مدل قبلی و مدل کنونی بهم بدین.با این لیتاب چند سال برای بازی بیمه میشم؟
MSI GX60 با پردازنده AMD و گرافیک AMD 8970 در برابر MSI GE60 با پردازنده I7 و گرافیک Nvidia GT750M به قطع بسیار سرتر هست .
در صورتی که کار های پردازشی براتون مهم نیست و قدرت هزینه کردن رو دارین ، به نظر من همون GX60 بهتره .
همون طور که گفتم ، پردازنده قدرت کارت گرافیک رو محدود می کنه . ولی نگفتم از یه Nvidia GT750M هم ضعیف ترش می کنه .
میزان محدودیت بستگی به بازی داره که چقدر از پردازنده کار بکشه . ممکنه در یه بازی 10 % محدود بشه و مثلا 77 فریم بشه 70 فریم که تاثیر زیادی نداره .
ولی یه بازی مثل NFS MW 2012 تا 60 % افت فریم ریت داره .
ولی باز هم نسبت به Nvidia GT750M و GTX760M هم بهتره . اگر بخواد رقیب واسش پیدا شه ، باید یه لپ تاپ MSI GTX765M با پردازنده I7 باشه .
27-02-2014, 14:07
MSI GX60 با پردازنده AMD و گرافیک AMD 8970 در برابر MSI GE60 با پردازنده I7 و گرافیک Nvidia GT750M به قطع بسیار سرتر هست .
در صورتی که کار های پردازشی براتون مهم نیست و قدرت هزینه کردن رو دارین ، به نظر من همون GX60 بهتره .
همون طور که گفتم ، پردازنده قدرت کارت گرافیک رو محدود می کنه . ولی نگفتم از یه Nvidia GT750M هم ضعیف ترش می کنه .
میزان محدودیت بستگی به بازی داره که چقدر از پردازنده کار بکشه . ممکنه در یه بازی 10 % محدود بشه و مثلا 77 فریم بشه 70 فریم که تاثیر زیادی نداره .
ولی یه بازی مثل NFS MW 2012 تا 60 % افت فریم ریت داره .
ولی باز هم نسبت به Nvidia GT750M و GTX760M هم بهتره . اگر بخواد رقیب واسش پیدا شه ، باید یه لپ تاپ MSI GTX765M با پردازنده I7 باشه .
27-02-2014, 15:13
این n56jr که گفتی تازه ار شما میشنوم یه سرچ زدم اصلا تو فروشگاه ها یا سایت ها ندیدم به ایران اومده؟برای بازی چطوره؟اخه میگن بازی فقط msi?
نظر بنده هم روی همون MSI GX60 هست . در بازی بسیار بهتر عمل می کنه .
به نظر من اگر بودجش رو دارین همون MSI GX60 رو بگیرین .
27-02-2014, 15:32
تو گرافیک GT630 و 635 و 610 به ترتیب کدوم ها قوی تریند؟
ali 2990
27-02-2014, 15:40
نظر بنده هم روی همون MSI GX60 هست . در بازی بسیار بهتر عمل می کنه .
به نظر من اگر بودجش رو دارین همون MSI GX60 رو بگیرین .
ali 2990
27-02-2014, 16:37
بین ge60 و n56jr کدومش بهتره؟
Public Enemy
27-02-2014, 16:41
میشه یه لینکی از این لب تاب به من بدی تو ال دیجیتال من که نتونستم پیدا کنم.درضمن بین ge60 و n56jr کدومش بهتره؟
ظاهرا Alldigitall تموم کرده . سایت زیر موجود داره 3520 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از نظر سخت افزاری بین GE60 و N56JR ، مدل N56JR بهتر هست
ali 2990
27-02-2014, 16:44
تو چند تا فروم خارجی خوندم با این که n56jr از msi ge60 قوی تره اما در بازی ge60 بهتر عمل میکنه و برای بازی بهینه و طراحی شده.نظر شما چیه؟
امیر تتلو
27-02-2014, 19:17
تو گرافیک GT630 و 635 و 610 به ترتیب کدوم ها قوی تریند؟
به ترتیب افزایش عددشون چون همشون از سری 6 هستن
تو چند تا فروم خارجی خوندم با این که n56jr از msi ge60 قوی تره اما در بازی ge60 بهتر عمل میکنه و برای بازی بهینه و طراحی شده.نظر شما چیه؟
۱۰۰٪ همینطور هست و کلا G سری Gaming هستش
هر چند من چندان از MSI خوشم نمیاد و برندِ نسبتا بی کیفتی هست اما سریِ G واقعا سریِ خوبی هستش و به طورِ کلی از بقیه لپتاپ های
این کمپانی جدا هست.
اگر برای بازی میخواین من همین GE60 رو پیشنهاد میدم
(برای صدمین بار،دوستان بنظرِ من برای لپتاپ بیشتر از ۲-۳ تومن پول هدر کردنه! برای بازی بهترین ابزار
کنسول بازی هستش)
ali 2990
28-02-2014, 11:03
۱۰۰٪ همینطور هست و کلا G سری Gaming هستش
هر چند من چندان از MSI خوشم نمیاد و برندِ نسبتا بی کیفتی هست اما سریِ G واقعا سریِ خوبی هستش و به طورِ کلی از بقیه لپتاپ های
این کمپانی جدا هست.
اگر برای بازی میخواین من همین GE60 رو پیشنهاد میدم
(برای صدمین بار،دوستان بنظرِ من برای لپتاپ بیشتر از ۲-۳ تومن پول هدر کردنه! برای بازی بهترین ابزار
کنسول بازی هستش)
بهتر بود میگفتی pc نه کنسول منم مجبورم چون دانشجو هستم لب تاب بخرم وگرنه هیچی به pc نمیرسه
Public Enemy
28-02-2014, 12:30
دوست عزیز لطفا لینک اون فروم های خارجی رو ذکر کنید .
MSI GE60 فاصله ی زیادی با لپ تاپ های پرفروش گیمینگ MSI مثل Dragon Edtion داره .
از نظر سخت افزاری Asus N56JR سرتر هست .
MSI GE60 از صفحه نمایش شیشه ای استفاده می کنه که بازتاب نور رو داره و ممکنه کمی شما رو اذیت کنه .
همچنین مشکل گرمای این لپ تاپ، سر و صدای بالاتر نسبت به ASUS N56JR و عدم وجود نور پیش زمینه کیبورد کاملا گوی به سمت Asus N56JR می چرخه .
ali 2990
28-02-2014, 12:54
MSI GE60 از صفحه نمایش شیشه ای استفاده می کنه که بازتاب نور رو داره و ممکنه کمی شما رو اذیت کنه .
همچنین مشکل گرمای این لپ تاپ، سر و صدای بالاتر نسبت به ASUS N56JR و عدم وجود نور پیش زمینه کیبورد کاملا گوی به سمت Asus N56JR می چرخه .
بفرما داداش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته که پرفورمنس یا همون کارایی گرافیکی ge60 در بازی ها بهتره چون سری گیمینگ هست.یکی از عیب هاش هم به قول شما سر وصدا و گرمای زیاد این لب تاب هست اما چون من برای بازی میخام بهتره
بهتر بود میگفتی pc نه کنسول منم مجبورم چون دانشجو هستم لب تاب بخرم وگرنه هیچی به pc نمیرسه
نه خیر!
برای بازی فقط کنسول (البته بیشتر شخصی هست اما من حوصله دردسرِ بازی های Pc رو ندارم)
ali 2990
28-02-2014, 14:28
نه خیر!
برای بازی فقط کنسول (البته بیشتر شخصی هست اما من حوصله دردسرِ بازی های Pc رو ندارم)
دادا اگه گیمر باشی خودت میدونی کنسول فقط برای تجربه انحصاری هاش خوبه وگرنه بازی از لحاظ رزولیشن و کیفیت تکسچر ها pc حرف اول رو میزنه برو یه سرچ بزن مقایسه کیفیت pc با xone و ps4 که pc چند برابر از لحاظ کیفیت از کنسول بهتره.خیلی مزایای دیگه هم داره که دیگه بحث تاپیکو عوض نمیکنم
دادا اگه گیمر باشی خودت میدونی کنسول فقط برای تجربه انحصاری هاش خوبه وگرنه بازی از لحاظ رزولیشن و کیفیت تکسچر ها pc حرف اول رو میزنه برو یه سرچ بزن مقایسه کیفیت pc با xone و ps4 که pc چند برابر از لحاظ کیفیت از کنسول بهتره.خیلی مزایای دیگه هم داره که دیگه بحث تاپیکو عوض نمیکنم
دادا من خودم گیمرم و میدونم منظورت رو (ویندوز دایرکت ایکسش میارزه به کنسول و اینو تو Crysis3 میشد فهمید)
اما خودم ترجیح میدم با کنسول بازی کنم و گیمر های واقعی اونایی هستن که با Xblive و Psn دارن Call Of duty و Battle Field بازی میکنن!
اما باز نظرِ من برا خودمِ و شما هر جور راحتی.
( ۱۰ تومن هزینه یه لپتاپِ گیمینگِ عالی هستش ( مدل Razer ) اما با همین هزینه من یه PS4 به علاوه یه Smart tv samsung میگیرم و حال میکنم!)
Public Enemy
28-02-2014, 16:50
بفرما داداش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفته که پرفورمنس یا همون کارایی گرافیکی ge60 در بازی ها بهتره چون سری گیمینگ هست.یکی از عیب هاش هم به قول شما سر وصدا و گرمای زیاد این لب تاب هست اما چون من برای بازی میخام بهتره
MSI GE60 با گرافیک های 750M و 765M وجود داره . اگر مدل GTX 765M گیر بیاد خوب از نظر سرعت MSI GE60 بهتره .
ولی این مدل هایی که توی ایران هستند مدل GT 750M هستند . لذا این Review که در مورد این لپ تاپ دادین صادق نیست
ali 2990
28-02-2014, 17:47
MSI GE60 با گرافیک های 750M و 765M وجود داره . اگر مدل GTX 765M گیر بیاد خوب از نظر سرعت MSI GE60 بهتره .
ولی این مدل هایی که توی ایران هستند مدل GT 750M هستند . لذا این Review که در مورد این لپ تاپ دادین صادق نیست
به نظرت مدل gtx 765 میاد؟(n56jr بخرم یا صبر کنم اون بیاد؟)
Public Enemy
28-02-2014, 17:51
به نظرت مدل gtx 765 میاد؟(n56jr بخرم یا صبر کنم اون بیاد؟)
تا زمانی که مدل هایی مثل MSI GS70 وجود دارند خیر نمیاد .
ali 2990
28-02-2014, 17:52
یعنی همین asus n56jr تو این رنج قیمت کمتر از 4 ملیون خوبه؟
ali 2990
28-02-2014, 17:54
یعنی همین asus n56jr تو این رنج قیمت کمتر از 4 ملیون خوبه؟
راستی به نظرت دلیل ارزون بودن n56jr نسبت به msi چیه؟
parsicola
01-03-2014, 15:21
دوستمون hayyan71 کاملا درست گفتند. اون مدل msi ge60 که لینک دادین دارای کارت گرافیک قوی تری نسبت به ge60 های فعلی ارائه شده در داخل کشور هستند. لذا 56jr در بازی قویتر عمل میکنه. البته msi ge60 باکارت 765 در تست pcmark نسبت به n56jr با کارت 760 حدود 80 درصد امتیاز بالاتری کسب کرده که نشان از اختلاف قدرت کلی زیاد msi داره.
هرچند n56jr نسبت به ge60 های داخل بازار ایرن قویتره اما از لحاظ خنک کنندگی و استحکام قطعات داخلی خیلی حرفه ای نیست و برای خوره های بازی که میخوان 24 ساعته سر لبتاپ خراب شن زیاد مناسب نیست و امکان آسیب دیدن بیشتری داره. برای همین هم هست که در حالت باتری این دستگاه سرعت پردازنده رو در زمان پیک مصرف نه تنها توربو بوست به 3.2 گیگاهرتز نمیکنه بلکه به سرعت 800 مگاهرتز هم کاهش میده. این لبتاپ درسته که قدرت بالائی برای گیمینگ داره و حسابی بازی های روز رو در برابر قدرتش شرمنده میکنه اما هدف اصلی از ساخت اون برای رندر گیری درکارهای 3d و امور گرافیکی به صورت عام هستش (البته نه خیلی حرفه ای چون پانل تصویر اون پوشش و تطابق رنگ خیلی بالائی با استاندادرنگهای sRGB و غیره نداره و خیلی مناسب کارهای جاپی نیست).
در کل اگر مشکل جابجائی و قابلیت حمل براتون در اولویت اول نیست من n56jr رو پیشنهاد میدم.
ali 2990
01-03-2014, 16:04
دوستمون hayyan71 کاملا درست گفتند. اون مدل msi ge60 که لینک دادین دارای کارت گرافیک قوی تری نسبت به ge60 های فعلی ارائه شده در داخل کشور هستند. لذا 56jr در بازی قویتر عمل میکنه. البته msi ge60 باکارت 765 در تست pcmark نسبت به n56jr با کارت 760 حدود 80 درصد امتیاز بالاتری کسب کرده که نشان از اختلاف قدرت کلی زیاد msi داره.
هرچند n56jr نسبت به ge60 های داخل بازار ایرن قویتره اما از لحاظ خنک کنندگی و استحکام قطعات داخلی خیلی حرفه ای نیست و برای خوره های بازی که میخوان 24 ساعته سر لبتاپ خراب شن زیاد مناسب نیست و امکان آسیب دیدن بیشتری داره. این لبتاپ درسته که قدرت بالائی برای گیمینگ داره و حسابی بازی های روز رو در برابر قدرتش شرمنده میکنه اما هدف اصلی از ساخت اون برای رندر گیری درکارهای 3d و امور گرافیکی به صورت عام هستش (البته نه خیلی حرفه ای چون پوشش و تطابق رنگ خیلی بالائی با استاندادرنگهای sRGB و غیره نداره و خیلی مناسب کارهای جاپی نیست).
در کل اگر مشکل جابجائی و قابلیت حمل براتون در اولویت اول نیست من n56jr رو پیشنهاد میدم.
به نظر شما برای بازی همین n56jt بخرم یا صبر کنم msi ge60 مدل gtx 765 بیاد ؟ بجز این دو مدل چه مدل گیمینگ دیگه ای (مارک یا مدل دیگه) تو این رنج قیمت کمتر از 4 تومن هست؟
(منظورتون از مناسب بازی نبودن n56jr یعنی ممکنه قطعاتش بسوزه؟قصد من فقط بازی کردن بازی های جدید هست نه 24 ساعت کلنجار رفتن روزی حدود 5 یا 6 ساعت)
parsicola
01-03-2014, 16:17
به نظر شما برای بازی همین n56jt بخرم یا صبر کنم msi ge60 مدل gtx 765 بیاد ؟ بجز این دو مدل چه مدل گیمینگ دیگه ای (مارک یا مدل دیگه) تو این رنج قیمت کمتر از 4 تومن هست؟
(منظورتون از مناسب بازی نبودن n56jr یعنی ممکنه قطعاتش بسوزه؟قصد من فقط بازی کردن بازی های جدید هست نه 24 ساعت کلنجار رفتن روزی حدود 5 یا 6 ساعت)
نه مشکلی برای این مقدار مصرف نداره. منظور من این نیست که مناسب بازی نیست بلکه منظورم اینه که در شرایط یکسان از یک لبتاپ گیمینگ برای گیم ضعیفتره.
اگه msi gs70 با قیمت 6 میلیون (نه 4 میلیون) گیر بیاری خیلی خیلی بهتره. چون با توجه به سابقه ماتریس در سالهای گذشته اولا بعید میدونم که دوباره ge60 با کارت گرافیک قوی تر رو هم بعدا ارائه کنه و دوما قیمتش هم کاملا فرق خواهد کرد. پس به همین دلیل n56jr فعلا گزینه خوبیه.
ali 2990
01-03-2014, 17:19
نه مشکلی برای این مقدار مصرف نداره. منظور من این نیست که مناسب بازی نیست بلکه منظورم اینه که در شرایط یکسان از یک لبتاپ گیمینگ برای گیم ضعیفتره.
اگه msi gs70 با قیمت 6 میلیون (نه 4 میلیون) گیر بیاری خیلی خیلی بهتره. چون با توجه به سابقه ماتریس در سالهای گذشته اولا بعید میدونم که دوباره ge60 با کارت گرافیک قوی تر رو هم بعدا ارائه کنه و دوما قیمتش هم کاملا فرق خواهد کرد. پس به همین دلیل n56jr فعلا گزینه خوبیه.
منظورتون از ضعیف عمل کردن چیه؟ در بازی ها ضعیف عمل می کنه یا با بازی کردن فرسوده میشه؟
Public Enemy
01-03-2014, 17:47
شرایط یکسان : شرایطی که سخت افزار و قیمت دو یا چند لپ تاپ بسیار نردیک به هم باشند تا بشه با هم مقایسشون کرد .
با توجه به اینکه لپ تاپ رو واسه بازی می خواین ، ملاک های زیر باید مد نظرتون باشه :
1 - قدرت سخت افزاری
2- امکانات ارتباطی و قابلیت آپگرید .
3- ورن
4 - سیستم خنک کنندگی
5 - طراحی خاص ، استفاده از فطعات مرغوب و با کیفیت
خوب معمولا لپ تاپ های گیمینگ این ویژگی رو دارند که از نظر سخت افزاری قابلیت ارتقا پذیری بالایی دارند و از نظر سیستم خنک کنندگی هم خوب خنک میشن .
لذا ما چنین انتظاری رو از یه لپ تاپ گیمینگ داریم .
پس اگر یه لپ تاپ با مشخصات سخت افزاری مثل N56JR و توی همین رنج قیمت پیدا کنیم ، اگر کارخونه گفته باشه گیمینگ هست ، پس باید انتظار قابلیت آپگرید بالا و سیستم خنک کنندگی خوب و همچنین کیفیت خوب قطعات نسبت به N56JR رو داشته باشیم .
ولی مدل MSI GE60 تمام نیاز های بالا رو بر آورده نمی کنه . به علت اینکه لپ تاپ های گیمینگ عموما گران هستند و اگر یه شرکت بخواد یه لپ تاپ گیمینگ ارزون قیمت بسازه ، باید خیلی از امکانات رو نادیده بگیره .
در مورد سیستم خنک کنندگی : سیستم خنک کنندگی Asus N56JR بهتر از MSI GE60 عمل می کنه و طبق تست ها دمای لپ تاپ رو حدود 8 درجه خنک تر نگه می داره
parsicola
03-03-2014, 12:13
...
در مورد سیستم خنک کنندگی : سیستم خنک کنندگی Asus N56JR بهتر از MSI GE60 عمل می کنه و طبق تست ها دمای لپ تاپ رو حدود 8 درجه خنک تر نگه می داره
کاملا موافق نظر دوستمون هستم و من هم N56jr رو انتخاب بهتری می دونم هرچند اختلاف قیمت تقریبا 25 درصدی هم با هم دارند. اما از نظر قیمت به امکانات ، n56jr خیلی خوش قیمته.
به نکته: درسته که n56jr خنک تر هستش اما به دلیل سیستم کولینگ بهتر نیست بلکه همونطور که در پست قبلی اشاره کردم یکی به دلیل کاهش دادن سرعت پردازنده بویژه در حالت باتری هستش که عملا باعث خنک تر موندن دستگاه میشه اما در کنارش باعث کند شدن کل سیستم هم میشه و یک علت دیگه هم به دلیل سایز بزرگتر اونه.
aidin.2014
03-03-2014, 13:16
اره حرف شما درسته
Public Enemy
03-03-2014, 13:42
کاملا موافق نظر دوستمون هستم و من هم N56jr رو انتخاب بهتری می دونم هرچند اختلاف قیمت تقریبا 25 درصدی هم با هم دارند. اما از نظر قیمت به امکانات ، n56jr خیلی خوش قیمته.
به نکته: درسته که n56jr خنک تر هستش اما به دلیل سیستم کولینگ بهتر نیست بلکه همونطور که در پست قبلی اشاره کردم یکی به دلیل کاهش دادن سرعت پردازنده بویژه در حالت باتری هستش که عملا باعث خنک تر موندن دستگاه میشه اما در کنارش باعث کند شدن کل سیستم هم میشه و یک علت دیگه هم به دلیل سایز بزرگتر اونه.
اگر منظورتون Throttling هست ، سه نکته رو باید بگم :
1 - Throttling رابطه مستقیم با گرما داره . یعنی باید لپ تاپ به یه حد دمایی برسه تا پردازنده و GPU افت پردازش داشته باشند و به اصطلاح Throttling صورت بگیره . یعنی به این صورت نیست که خودش نذاره دما به یه حد خاص برسه .
دما به حد خاص می رسه ، سپس افت صورت می گیره .
2 - تست ها در حالت Stress test انجام می شوند. یعنی حداکثر فشار ممکن روی لپ تاپ . طبق نکته بالا باید تحت حداکثر فشار ، حداکثر میران گرما نیز مشخص بشه که حداکثر میزان گرما در N56JR کمتر از MSI GE60 هست .
3 - طبق تست های Notebookcheck ، لپ تاپ MSI GE60 تحت Stress test با نرم افزار Prime95 دچار Throttlingخفیف شده . یعنی سرعت پردازش کمی در فشار بالا افت کرده .
ولی در تست های N56JR این اتفاق صورت نگرفته و افت پردازش رو شاهد نبودیم .
parsicola
04-03-2014, 14:23
اگر منظورتون Throttling هست ، سه نکته رو باید بگم :
1 - Throttling رابطه مستقیم با گرما داره . یعنی باید لپ تاپ به یه حد دمایی برسه تا پردازنده و GPU افت پردازش داشته باشند و به اصطلاح Throttling صورت بگیره . یعنی به این صورت نیست که خودش نذاره دما به یه حد خاص برسه .
دما به حد خاص می رسه ، سپس افت صورت می گیره .
2 - تست ها در حالت Stress test انجام می شوند. یعنی حداکثر فشار ممکن روی لپ تاپ . طبق نکته بالا باید تحت حداکثر فشار ، حداکثر میران گرما نیز مشخص بشه که حداکثر میزان گرما در N56JR کمتر از MSI GE60 هست .
3 - طبق تست های Notebookcheck ، لپ تاپ MSI GE60 تحت Stress test با نرم افزار Prime95 دچار Throttlingخفیف شده . یعنی سرعت پردازش کمی در فشار بالا افت کرده .
ولی در تست های N56JR این اتفاق صورت نگرفته و افت پردازش رو شاهد نبودیم .
من هم عرض نکردم خودش نمیذاره داغ بکنه (هرچند که سازنده لبتاپ هم میتونه اینکار رو بدون نیاز به روال پردازنده درش دخالت بکنه) بلکه به دلیل سیستم کولینگ متوسط n56jr پردازنده اجبارا یا به دلیل مشکل در تامین توان انرژی برق کافی و یا رسیدن به دمای بیشینه آستانه خطر و یا حتی به هر دو دلیل تا یک سوم سرعت پایه داون کلاک میشه. البته من به ریویو سایت مورد اشاره شما هم مراجعه کردم که تقریبا همینی که من گفتم رو اشره کرده ! متنش:
however, the multi-threading performance halves since the four cores are often down-clocked from 3.2 GHz to around 800 MHz.
mehrabooni
16-03-2014, 03:27
عمو یکطور مطلب نوشتی هرکی هیچی ندونه فکرمیکنه چیزی حالیته
کی گفته msi ge60 صفحه نمایشش نور رو منعکس میکنه ! بهترین صفحه رو داره ! به هیچ عنوان بازتاب نور نداره
نور پیش زمینه میخاین چکار......ظاهر برای دخترها مهمه نه برای یک مرد.....شما اولویتت باطن لپ تاپ باشه که msi ge60 چون تخصصی برای گیمینگ طراحی شده بهتره
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
Sh-Meteor
09-04-2014, 23:03
سلام
خسته نباشید...
لپ تاپ MSI CX61 20C چطوره؟ کسی تجربه کار داشته؟؟؟
فقط چون توی پست های قبلی در مورد گیم زیاد صحبت شد باید بگم برای گیم نمی خوام ( شاید برای تفریح بعضی وقتا PES14 بازی کردم.)
در کل فعلا بین دو مدل زیر گیر کردم:
1) MSI CX61-20C
2) Lenovo Z510-b
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.