PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تریبــون آزادِ ادبــی

Йeda
11-02-2014, 23:11
با سلام
⇚...تــریبونِ آزادِ ادبــی...⇛

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

"تریبونِ آزادِ ادبی" پل ارتباطی ست تا پیشنهاد های خود را در آن نوشته و پس از شنیده شدن پیشنهاد های شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما به آنها پاسخ داده و همگی به بحث و تبادل نظر بپردازیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا در نتیجه به یک رای و نظر واحد در رابطه با

پیشنهاد مورد نظر شما برسیم.

⇚توجه کنید که ممکن است پیشنهادی که شما مطرح می کنید قبلا مطرح شده و توسط تیم مدیریت پاسخ داده شده باشد؛

پس لطفا سعی کنید از مطرح کردن پیشنهادهایی که قبلا رد شده و یا دلایل آن مطرح شده اجتناب کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]✠ نکـته مهم

دقت داشته باشید تمامی پست ها تنها باید حکم پیشنهادی داشته باشند و در غیر اینصورت هرگونه پست اعم از اسپم یا

نامربوط با هدف تاپیک، بلافاصله حذف خواهد شد و با خاطی برخورد می شود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

لطفا تمامی انتقـــادهای خود را به تاپیک ارائه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارسال نمایید.

با تشکر...:n12:

V E S T A
12-02-2014, 21:46
اول تشکــر میکنم برای ایجــاد این تاپیــک پیشنهاد های من برای تاپیک های جدید :

تاپیک ویــراستــاری

این تاپیک یا می تونه برای قرار گرفتن متون ویرایش نشده باشه و کاربرای دیگه متن رو ویرایش کنن یا به صورت مسابقه که بهترین ویرایش متن برنده مسابقه باشه. (نیاز به پردازش داره)

تاپیک ادبیــات طنز

این تاپیک هم مثل تاپیک ویراستاری می تونه هم با سبک یه تاپیک جامع برای نوشته های طنزامیز باشه و هم به صورت مسابقه که تمام اصول ادبی یه نوشته طنز رعایت بشه چه نوشته به صورت شعر باشه یا به صورت داستانک ( تاپیک تخصصی باشه)

تاپیک مشـاعره

این تاپیک رو میدونم بنا به دلایلی مجاز به فعالیت نیست ولی ازونجایی که از طرفداران پر و پا قرص این تاپیک بودم پیشنهاد میکنم با قوانین خاص دوباره مثل سابق تاپیک مشاعره فعال بشه.

تاپیک بهتریـن شعـر هـایی که در طـول هفتـه خوانـدم

این تاپیک نیاز به قوانین خاص داره و هر کاربر مجاز به گذاشتن یک شعر (بهترین شعری که در طول هفته شنیده شده ( از رادیو، تلوزیون، کتاب، پروفایل و ..) ) هست.

تاپیک بهتریــن های آثار کاربــران (شعر و داستان جدا)

بهترین شعری که در زیرمجموعه آثار کاربران گذاشته شده (هر یوزر در هر روز یک پست).

تاپیک نظر سنـجی درباره تاپیـک های پر طرفـدار انجـمن ادبیـات

شامل تاپیک های قفل شده و یاز، هدف این تاپیک هم برای گسترش این نوع تاپیک هاست و می تونه هر دفعه قفل بشه و تاپیک سری جدید با نظر سنجی جدید زده بشه.

تاپیک معـانی اشعـار

منبع معانی اشعار یا درخواست معنی شعر (با منبع معتبر)

فعلا این پیشنهادها به نظرم اومد ..:n16:

Йeda
15-02-2014, 20:38
سلام V E S T A عزیز...

ممنون از پیشنهاد های شما...

دوستان خواهش میکنم از این به بعد پیشنهاد های
خودتون رو دونه دونه بنویسید تا بتونیم با هم به نوبت به تبادل نظر و ...بپردازیم.:n11:

درباره ی سه پیشنهاد اول:

تاپیک ویــراستــاری

این پیشنهاد رو میشه از چند نظر مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد:
یکی اینکه تاپیک تخصصی ای داشته باشیم برای ویرایش متن های ادبی و

دیگری اینکه تاپیکی داشته باشیم صرفا جهت آموزش ویراستاری و نکات ـی که برای یک ویراستار ادبی حیاتی هست.

پس میشه این تاپیک رو به یک تاپیک آموزشی تبدیل کرد و در نهایت در صورت استقبال دوستان و
حضور افرادی که تخصص بیشتری دارند این تاپیک کمی حالت تخصصی به خودش بگیره.

تاپیک ادبیــات طنز
امکان ایجاد این تاپیک وجود داره و امیدوارم دوستانی که در این زمینه در هر سطحی، دستی به قلم دارند
اشعار طنزشون رو به این تاپیک ارسال کنند.

تاپیک مشـاعره

متاسفانه به همون دلایلی که خودتون بهتر میدونید و دوستان هم بارها درخواست دادند و درباره ـش بحث شده
نمیشه همچین تاپیک ـی رو در انجمن داشت و دلیل اصلیش هم اینه که عده ای از این دست تاپیک ها سوءاستفاده
می کنند و به یک اسپم ـکده تبدیل میشه.

Йeda
16-02-2014, 00:41
سلامی دوباره:n01:

درباره پیشنهادات بعدی:

تاپیک بهتریـن شعـر هـایی که در طـول هفتـه خوانـدم

ایده ی خیلی خوبی هست، اما یک مسئله ای که وجود داره این هست که ما تاپیک های مربوط به شاعران رو داریم.
برای مثال وقتی شعری یا نوشته ای رو جایی میخونیم و یا میشنویم و برامون جالب هست میتونیم سرچ کنیم و شاعر
مورد نظر رو پیدا کنیم و در تاپیک شاعر مورد نظر قرار بدیم و یا اگر تاپیک نداشتند در تاپیک شاعران معاصر و یا امثال اون
مثل عاشقانه، عارفانه و ... قرار بدیم.

تاپیک بهتریــن های آثار کاربــران (شعر و داستان جدا)

این هم ایده خوبیه ولی موازی با هدف تاپیک "این پست دوست داشتنی من" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست، که قوانینی مشابه هم داره.
و همونطور که میدونید از هر آثاری که خوشمون اومد میتونیم بیایم و در تاپیک ـی که داریم به صورت نقل قول ارسال کنیم.

تاپیک نظر سنـجی درباره تاپیـک های پر طرفـدار انجـمن ادبیـات

در واقع تاپیک های پرطرفدار رو میشه مشخص کرد. تاپیک هایی که سریعتر بروز رسانی میشند از این دست تاپیک ها هستند.
و در واقع اگر کسی طرفدار تاپیکی هست میتونه در تاپیک مورد نظرش با ارسال پست همیشه بالا و "آپ" نگه داره.

تاپیک معـانی اشعـار

و همچین تاپیکی رو در حال حاضر داریم.
=>معنی این قطعه شعر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و در آخر ممنون از شما به خاطر پیشنهادات خوبـتون.:n17:

و منتظر پیشنهادات بعدی دوستان هستیم.:n12:

Demon King
16-02-2014, 17:49
درود;
من مدتی قبل یک پیشنهاد به تیم مدیریت دادم که جواب منفی شنیدم ببخشید دوباره این رو میگم:

تاپیک مسابقه انشا:

در هفته هرکسی یک موضوع انشا رو ارائه میده و کاربران باید در رابطه با اون انشا بنویسند. و مطمئنا موضوع اول رو شروع کننده ی تاپیک میگه. برنده ی هرهفته موضوع هفته ی بعد رو انتخاب میکنه. کاربارن در انشا میتونن از ضرب المثل و شعر و ارایه های ادبی استفاده کنند.

تیم مدیریت یک بار این پیشنهاد من رو رد کرد. ولی من تقاضا دارم یک بار دیگه به طور کامل علت رد کردن این موضوع رو بهم بگید ...

مرسی بابت این تاپیک زیبا ... :n16:

Morteza4SN
16-02-2014, 23:18
سلام

پیشنهادات عمومی و انتقادات خصوصی؟ :38:

خب پیشنهاد خاصی به نظرم نمی‌رسه جز اینکه:

:n06:

Atghia
17-02-2014, 01:28
درود;
من مدتی قبل یک پیشنهاد به تیم مدیریت دادم که جواب منفی شنیدم ببخشید دوباره این رو میگم:

تاپیک مسابقه انشا:

در هفته هرکسی یک موضوع انشا رو ارائه میده و کاربران باید در رابطه با اون انشا بنویسند. و مطمئنا موضوع اول رو شروع کننده ی تاپیک میگه. برنده ی هرهفته موضوع هفته ی بعد رو انتخاب میکنه. کاربارن در انشا میتونن از ضرب المثل و شعر و ارایه های ادبی استفاده کنند.

تیم مدیریت یک بار این پیشنهاد من رو رد کرد. ولی من تقاضا دارم یک بار دیگه به طور کامل علت رد کردن این موضوع رو بهم بگید ...

مرسی بابت این تاپیک زیبا ... :n16:

خب خوبه که یکبار دیگه این موضوع اینجا مطرح شد
کلا از مزایای این تاپیک اینه که پیشنهادها در معرض دید همه هست تا بقیه هم بتونن استفاده کنند و چناچه پیشنهاد مرتبط دیگه ای به ذهنشون رسید مطرح!

همونطور که قبلا به شما پاسخ داده شده demon king عزیز

در درجه اول ما این تاپیک ..:زنـــــگ انشــــــــــا:.. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو داریم که همه ی کاربرهای علاقه مند به انشا نویسی میتونن ازش استفاده کنن و ارسال پست داشته باشند

از طرف دیگه اگر بحث مسابقه ای بودن مطرح باشه انشانویسی به نوعی در حقیقت همون داستان نویسی هست که ما اخیرا براش تاپیکی ایجاد کردیم که قراره ماهیانه(یا بیشتر -به صلاحدید تیم مدیریت-) بصورت مسابقه انجام بشه و علاقه مندان میتونن مشارکت داشته باشند

بنابراین با اتفاق نظر تیم ادبیات با احترام، نیازی به وجود همچین تاپیکی وجود نداره:n01:

kian98
23-03-2014, 22:14
سلام

اگه اجازه می دادید توی این انجمن تاپیکی با موضوع ===» مشاعره بین کاربران «=== هم ایجاد بشه واقعا خوب می شد.
چون کاربران بیشتر دنبال موضوعاتی میگردند زود به زور آپدیت بشه و و کلا تاپیکی پر جنب و جوش باشه که به نظرم تاپیکی با موضوع بالا
می تونه نیازهای کاربران رو برآورده کنه. مشاوره بین کاربران هم دارای بار ادبی بسیار زیادی هست چون مدام در بین شون شعر رد و بدل میشه.

Demon King
23-03-2014, 22:56
سلام

اگه اجازه می دادید توی این انجمن تاپیکی با موضوع ===» مشاعره بین کاربران «=== هم ایجاد بشه واقعا خوب می شد.
چون کاربران بیشتر دنبال موضوعاتی میگردند زود به زور آپدیت بشه و و کلا تاپیکی پر جنب و جوش باشه که به نظرم تاپیکی با موضوع بالا
می تونه نیازهای کاربران رو برآورده کنه. مشاوره بین کاربران هم دارای بار ادبی بسیار زیادی هست چون مدام در بین شون شعر رد و بدل میشه.

منم با مشاعره موافقم اما اگه خیلی از شرایط اون رعایت بشه مثلا بعضی از کاربران به جای شعر ادبی از پست های اسپم و مضحک استفاده میکنن که واقعا در حد و اندازه ی انجمن ادبیات نیست.
از تیم مدیریت پوزش میخوام که دخالت میکنم فقط خواستم نظرم رو راجع به تاپیک مشاعره بگم.
مرسی از زحمات مدیریت ...:n16:

kian98
24-03-2014, 00:51
درسته.فقط اگه کمی مدیریت شده باشه این جور تاپیکها هم پرمحتوا هستند.

Atghia
25-03-2014, 20:05
سلام

سلام به شما دوست گرامی
در مورد تاپیک مشاعره و دلایل اینکه چرا جایی در انجمن نداره بارها صحبت شده
اگر هدف صرفا رد و بدل شدن مداوم شعر هست میشه از گروههای موجود استفاده کرد یا حتی جمعی از مشتاقان به این امر گروه جدیدی با این مضمون ایجاد و در اون به رد و بدل کردن شعر بپردازند.
چرا که تجربه ثابت کرده میل به ازدیاد ارسال ها در دسته ای از کاربران در این امر نتیجه ای جز بی نظمی و هرج و مرج نخواهد داشت.
یادمون باشه اولویت کیفیت هست و نه صرفا کمیت!

B.Russell
30-04-2014, 21:49
با سلام.
به نظرم اینکه تالار ادبیات بیشتر به سمت گسترش تاپیک ها و مطالبی بره که افسردگی، سکوت، تنهایی و... رو تشویق کنه جالب نیست.

من جای مدیریت محترم سایت بودم، تاپیک مربوط به مطالب طنز در مورد طرح افزایش جمعیت رو اینقدر راحت قفل نمیکردم تا هر طنزی در هر مقوله ای صرفا در یک تاپیک گنجانده بشه !!!!

طنز به قدری گسترده هست که حتی براش زیر تالار تعریف بشه نه فقط و فقط یک تاپیک !!
اما تاپیک هایی که توش نگاه کنین اکثرا ناله و ماتم و بدبختی هست کل فضای ادبیات رو با عناوین مختلف بگیره.
شرمنده اگر انتقاد من صریح بود، به دیده تخریب نگاه نکنید. :n16:

Йeda
30-04-2014, 22:51
سلامی دوباره

دوست عزیز هر انجمنی قوانین مخصوص به خودش رو داره. بله، طنز بسیار گسترده است ولی اگر قرار بر زدن جداگانه تاپیک های طنز باشه برای هر مطلب طنزی میشه یه تاپیک زد.
طنز درباره کنکور، ازدواج، یارانه و جمعیت و ... . و جمع کردن تمام متون و اشعار طنز در ادبیات طنز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از تجمع تاپیک ها به صورت پراکنده جلوگیری میکنه.

و اینکه کسی دوستان رو تشویق به فعالیت در تاپیکی نکرده،
شما میتونید در هر تاپیکی ( مثل ادبیـــات طنـز ) که دوست دارید فعالیت کنید و اگر قصدِ ایجاد تاپیکی رو دارید میتونید همینجا مطرح کنید.

در هر صورت اگر انتقادی هست، لطف کنید در تاپیک انتقادات و پیشنهادات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.

ممنون :»:»

Demon King
08-05-2014, 13:51
سلام خدمت مدیران گرامی و عرض خسته نباشید.

پیشنهادی داشتم که اگه قبول کنید جوی بسیار جالب و دوستانه در ادبیات ایجاد خواهد شد:

" چندین دفعه پیش اومده وقتی کاربری در مسابقه طرح تلگرافی یا مسابقه شعر متناسب با عکس برنده میشه, از انتخاب اون ناراضی هستم و درسته سلیقه ی تیم مدیریت بسیار خوب میباشد, اما به نظر من در هر دوره ی نظر سنجی انجام شود تا بهترین کاربر انتخاب شود."
( نه اینکه نظر سنجی ملاک انتخاب برنده باشه نه !! فقط تو انتخاب اون یه تاثیر ناچیزی داشته باشه. مثل مسابقه ی داستان نویسی)
امکانش هست؟ یعنی میشه برای هر دوره تویه خوده تاپیک نظرسنجی جدید ایجاد کرد؟

ممنون. :n16:

Йeda
09-05-2014, 11:00
سلام

علی جان امکان گذاشتن نظرسنجی برای هر دوره نیست.
شرایط مسابقه داستان کوتاه نویسی متفاوته!
و یادمون نرفته که برنده دوره قبل عضوی از تیم داوری ـه، یعنی خود کاربران هم تو رای و انتخاب برنده شدیدا تاثیر دارن. (مثل نظرسنجی)

چندین دفعه پیش اومده وقتی کاربری در مسابقه طرح تلگرافی یا مسابقه شعر متناسب با عکس برنده میشه, از انتخاب اون ناراضی هستم

خب ببینید شما حتما با یه دیدِ دیگه ای به اشعار شرکت داده شده در مسابقه نگاه میکنید.

الان بنده یه توضیحی میدم که دیدتون کمی تغییر میکنه:

مثال:
تصور کنید اگر مسابقه سلیقه ای بود! برای نمونه بنده به عنوان عضوی از تیم داوری دوست داشتم همیشه خودم برنده باشم، (اگر سلیقه ای بود)
ولی برای اینکه دوستان دیگه بیشتر برنده باشن کلا به اشعار خودم رای نمیدم.
اگر "لیست اسامی برندگانِ طرح تلگرافی" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم نگاه کنید میبینید که بنده تا به حال تو طرح برنده نبودم.

*خب این به این معنی هست که رای دادن به شعر ها سلیقه ای نیست.

یه مثال دیگه:
مثلا من یه شعری دارم به اسم "ساکن دریا" ولی این شعر از لحظ وزن و قافیه ای دارای مشکل هست،
حالا فرض کنید هرچقدر هم زیبا و از لحاظ طولی دارای معانی خاص باشه ولی تو هیچ مسابقه ای برنده نمیشه.
چرا؟ چون از قوانین شعری پیروی نکرده!

*رای دادن اعضای تیم داوری تنها بر مبنای قوانینِ هر مسابقه هست نه سلیقه شخصی!

برای مثال:

دوره پیش، دورِ 37 ام مسابقه طرح تلگرافی بود ولی بعضی از دوستان طرح ـی ارسال نکردن در واقع متن یا یه شعر سپید ارسال کردن.
با اینکه توضیحات کامل درباره نحوه نوشتن طرح داده شده ولی خب بعضی از دوستان هنوز با قوانین و نحوه امتیاز دهی به طرح، آشنا نیستن.
ما هم منتظریم تا دوستان بیشتر با قوانین خودشون رو وفق بدن و به طبع هرچه بیشتر میگذره شرکت کننده های بیشتری دارن به قوانین توجه میکنند.

علی جان بهتره برای دیدتون نسبت به برنده هر دوره در مسابقات، دوباره یه نگاهی به قوانین هر مسابقه بندازید و این بار کامل و کامل تر.

ممنون...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeed Dz
09-05-2014, 13:14
در ابتدا تشکر میکنم از تمامی دوستان فعال در این قسمت فرهنگی هنری به خصوص ندا خانم و دوست گرامی احمد عزیز. این تاپیک فکر بسیار خوبی هستش به نظرم، خیلی بهتر از اینکه ما پیشنهادات و انتقادات رو پنهانی یا جنایی کنیم!

دو مورد مد نظرم هست. مورد اول اینکه پیشنهاد میکنم تاپیکهای اخلاقی و شاد بیشتر بشن و طرح های تشویقی برای اینگونه تاپیک ها بیشتر بشه (مثل مسابقه و ...). البته منظروم از شاد این نیست که به کسی توهین بشه یا حتمن طنزی باشه بلکه منظور اینکه تاپیک هایی با محتوایی امید بخش و مبلغ شاد زیستی بیشتر بشن. تاپیک هایی که عشق، دوستی، همراهی و خانواده دوستی رو تبلیغ میکنن به نظرم خیلی کمرنگ هستند اینجا.
از دوستانی هم که بنابر حالا تجربه های نا موفق شخصی میان و انزوا و بدبینی و ... رو تبلغ میکنن خواهش میکنم اینکارو نکن که نسل کم سن و سال ما تاثیر واقعن زیادی میپذرین!
البته دوست گرامی راسل این موضوع رو به صورت انتقاد مطرح کردن اما من به صورت پیشنهاد، به این خاطر که نشون بدم این موضوع واقعن مهمه.

مورد دوم اینکه پیشنهاد میکنم موضوع در تاپیک مسابقه داستان کوتاه نویسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آزاد باشه مثل قبل و مدیریت بر زمان و نحوه انجام نظارت کنن. انتخاب موضوع خودش یک هنر هستش! و این مسئله سطح مسابقه همینطور تعداد شرکت کنندگان رو بالا میبره.

موفق باشید. :n16:

Ahmad
15-05-2014, 22:54
سلام

و تشکر از تمامی دوستانی که پیشنهادهای خودشون رو مطرح می‌کنند

تمامی مدنظر قرار می‌گیرند و اون‌هایی که واقعا دیده بشه امکان اجراش هست انجام میشه و یا یافتن راه‌حلی برای انجام آن.

درباره‌ی پست آخر و پیشنهاد‌های سعید:

مورد اول اگر دقت کنی تاپیک‌های مسابقه وجود داره و امکان حضور و شرکت دوستان مهیا. یک تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم دیشب ایجاد شد و اضافه نیز خواهد شد.
یکی از هدفها هم اینه که تا جایی که میشه کاربری اگر خواست پستی که مرتبط با ادبیات هست ارسال کنه جایی برای ارسال اون داشته باشه
یکی از هدفهایی که از ایجاد تاپیکهای موضوعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داریم نیز همینه
اینگونه تاپیکها میتونه با مشورت، بیشتر و بیشتر هم ایجاد بشه.
و جایی باشه برای شعرها / متن‌ها و در کل پستهای ادبی مورد نظر کاربران
دیگر اینکه چه نوع نوشته‌هایی توسط کاربرا نوشته بشه با خودشونه. میتونه جنبه‌ی غم داشته باشه یا شاد و امید بخش

دوم هم با مشورتی که داشتیم بد نیست یکبار دیگه موضوع رو ازاد بذاریم تا دوستان با هر موضوعی که خواستند داستانی کوتاه رو بنویسند.
زمان امتحانات و جام جهانی است و این فرصت بهتری رو به کاربرا میده تا در صورت تمایل داستان مورد نظرشون رو بنویسن.
زمان بیشتری رو هم میشه اختصاص داد برای این دور.

سعید پیشنهاد میکنم با توجه به دو تاپیک مسابقه‌ای که برای داستان کوتاه داشتیم پست اول اونها رو مطالعه دوباره داشته باشی
و اگر موردی هم به نظرت اومد با ما درمیون بذار و تاپیک سوم رو خودت با موضوع آزاد با آغاز خرداد، ایجاد کن.

?Do You Agree

Saeed Dz
16-05-2014, 11:08
سلام

و تشکر از تمامی دوستانی که پیشنهادهای خودشون رو مطرح می‌کنند

تمامی مدنظر قرار می‌گیرند و اون‌هایی که واقعا دیده بشه امکان اجراش هست انجام میشه و یا یافتن راه‌حلی برای انجام آن.

درباره‌ی پست آخر و پیشنهاد‌های سعید:

مورد اول اگر دقت کنی تاپیک‌های مسابقه وجود داره و امکان حضور و شرکت دوستان مهیا. یک تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم دیشب ایجاد شد و اضافه نیز خواهد شد.
یکی از هدفها هم اینه که تا جایی که میشه کاربری اگر خواست پستی که مرتبط با ادبیات هست ارسال کنه جایی برای ارسال اون داشته باشه
یکی از هدفهایی که از ایجاد تاپیکهای موضوعی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داریم نیز همینه
اینگونه تاپیکها میتونه با مشورت، بیشتر و بیشتر هم ایجاد بشه.
و جایی باشه برای شعرها / متن‌ها و در کل پستهای ادبی مورد نظر کاربران
دیگر اینکه چه نوع نوشته‌هایی توسط کاربرا نوشته بشه با خودشونه. میتونه جنبه‌ی غم داشته باشه یا شاد و امید بخش

دوم هم با مشورتی که داشتیم بد نیست یکبار دیگه موضوع رو ازاد بذاریم تا دوستان با هر موضوعی که خواستند داستانی کوتاه رو بنویسند.
زمان امتحانات و جام جهانی است و این فرصت بهتری رو به کاربرا میده تا در صورت تمایل داستان مورد نظرشون رو بنویسن.
زمان بیشتری رو هم میشه اختصاص داد برای این دور.

سعید پیشنهاد میکنم با توجه به دو تاپیک مسابقه‌ای که برای داستان کوتاه داشتیم پست اول اونها رو مطالعه دوباره داشته باشی
و اگر موردی هم به نظرت اومد با ما درمیون بذار و تاپیک سوم رو خودت با موضوع آزاد با آغاز خرداد، ایجاد کن.

?Do You Agree
agree
thanks dear friends, two thumbs on you :n11:

Demon King
12-08-2014, 11:08
سلام خدمت تیم مدیریت انجمن ادبیات و با عرض خسته نباشید.

مدتی قبل پیغام خصوصی مبنی بر تشکیل دوباره تاپیک مسابقه شعر / متن متناسب با عکس به دو تن از مدیران محترم انجمن ارسال کردم و ایشون گفتند که در فکر این تاپیک هستیم و به زودی با سری جدید اون در خدمتتون خواهیم بود.
اما مدت زیادی گذشته و دوباره این سوال رو از تیم مدیریت دارم, که دیگه پس کی میتونیم دوباره این تاپیک رو داشته باشیم؟ زمان زیادی از پ.خ من گذشته و هنوز خبری نشده.
دوم اینکه اگر قرار باشه دوباره این تاپیک برقرار بشه پیشنهادی برای بهتر شدنش دارم:

" در یکی از مسابقه ها در انجمن موزیک فهمیدم که داوران مسابقه از کاربران فعال و سابقه دار اون بخش بودن و تیم مدیریت در تیم داوری شرکت نداشت. ( البته اگه درست فهمیده باشم. ) حالا من یه ایده ی جدید دارم اینکه: من نمیگم تیم مدیریت جزو داوران نباشن بلکه میگم دو تا از کاربرین فعال بخش ادبیات به همراه تیم مدیریت جزو داوران ثابت این مسابقه باشن و برنده دوره های مختلف هم مانند قبل جزو داور های موقت دوره ی بعد از خودش."

اگه مدیریت موافقت کنه خواستم تاپیک جدیدی از مسابقه شعر / متن متناسب با عکس رو با استفاده از قوانین و ایده های پیشنهادی شما و قوانین کلی انجمن ادبیات ایجاد کنم.

ممنون از زحمات شما . . /

:n16: