مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد ویندوز 8.1
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 11:26
سلام
من میخوام ویندوزم رو از 7 به 8.1 ارتقا بدم و طبق تحقیقی که انجام دادم متوجه شدم که آپدیت کلیه درایوهام برای این ویندوز موجوده.
حالا میخواستم ببینم این ویندوز ارزش نصب کردن نسبت به 7 داره ؟( باتوجه به اینکه باید خود ویندوز و درایوها رو دانلود کنم و برای تست کردن یه ویندوز خیلی هزینه بر هست )
و لیست نرم افزارهایی که روی 8.1 اجرا میشن رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
و آیا برای ویندوز 8.1 نرم افزار XP Mode یا 7 یا همچین چیزی ارائه شده که برای بعضی برنامه ها و بازی ها خیالمون راحت باشه؟
ببخشید که زیاد شد :n16:
smss.exe
09-02-2014, 12:47
سلام
در مورد اینکه ارزش نصب داره؛ شک نکنید که خیلی بهتر از ویندوز 7 هست. البته من این رو از دید تخصصی میگم (خودم به خاطر تست و کارهای دیگه این ویندوز رو از ورژن های اولیه نصب کردم و تست کردم)؛ ولی اگر شما کاربر عادی هم باشید باز هم میتونید با این ویندوز مثل ویندوز کار کنید و مشکلی پیش نمیاد.
(البته پیشنهاد می کنم یه مدت روی Virtual Machine این کار رو انجام بدید و تست ها رو توی اون انجام بدید و بعد سیستم اصلی خودتون رو ارتقا بدید؛ در مورد Virtual Machine توی همین سایت اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد)
در ضمن برای ارتقا هم میتونید از Upgrade Assistant استفاده کنید تا ببینید که برای برنامه ها و... مشکلی پیش نمیاد و یا اینکه کدوم با 8.1 سازگار هستند و کدوم نیستند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست نرم افزار هم وجود نداره؛ شما از همون روش بالا استفاده کنید متوجه میشید که کدوم برنامه با 8.1 سازگار نیست؛ البته اکثر برنامه ها جواب میده.
برای این ویندوز (و کلا از ویندوز 8 به بعد) مایکروسافت برنامه ی XP Mode رو حذف کرده و به جای اون میگه از برنامه ی Hyper-V استفاده کنید. توی این برنامه شما میتونید یه Virtual Machine بسازید و روی اون هر سیستم عاملی که خواستید رو نصب کنید و برنامه ی خودتون رو روی اون نصب کنید و با اون کار کنید (در این مورد که هر سیستم عاملی رو نصب کنید باید بگم که هر سیستم عاملی که جواب بده رو میتونید نصب کنید؛ و میتونید تمام سیستم عامل های مایکروسافت رو نصب کنید)
این رو هم در نظر بگیرید که این قضیه بیشتر برای برنامه ها کاربرد داره نه بازی ها؛ بازی ها هم بستگی به نوع ساختشون شاید جواب بدند؛ من خودم توی 8.1 بازی مافیا 1 رو نصب کردم و بازی کردم.
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 13:22
سلام
در مورد اینکه ارزش نصب داره؛ شک نکنید که خیلی بهتر از ویندوز 7 هست. البته من این رو از دید تخصصی میگم (خودم به خاطر تست و کارهای دیگه این ویندوز رو از ورژن های اولیه نصب کردم و تست کردم)؛ ولی اگر شما کاربر عادی هم باشید باز هم میتونید با این ویندوز مثل ویندوز کار کنید و مشکلی پیش نمیاد.
(البته پیشنهاد می کنم یه مدت روی Virtual Machine این کار رو انجام بدید و تست ها رو توی اون انجام بدید و بعد سیستم اصلی خودتون رو ارتقا بدید؛ در مورد Virtual Machine توی همین سایت اطلاعات زیادی پیدا خواهید کرد)
در ضمن برای ارتقا هم میتونید از Upgrade Assistant استفاده کنید تا ببینید که برای برنامه ها و... مشکلی پیش نمیاد و یا اینکه کدوم با 8.1 سازگار هستند و کدوم نیستند:
لیست نرم افزار هم وجود نداره؛ شما از همون روش بالا استفاده کنید متوجه میشید که کدوم برنامه با 8.1 سازگار نیست؛ البته اکثر برنامه ها جواب میده.
برای این ویندوز (و کلا از ویندوز 8 به بعد) مایکروسافت برنامه ی XP Mode رو حذف کرده و به جای اون میگه از برنامه ی Hyper-V استفاده کنید. توی این برنامه شما میتونید یه Virtual Machine بسازید و روی اون هر سیستم عاملی که خواستید رو نصب کنید و برنامه ی خودتون رو روی اون نصب کنید و با اون کار کنید (در این مورد که هر سیستم عاملی رو نصب کنید باید بگم که هر سیستم عاملی که جواب بده رو میتونید نصب کنید؛ و میتونید تمام سیستم عامل های مایکروسافت رو نصب کنید)
این رو هم در نظر بگیرید که این قضیه بیشتر برای برنامه ها کاربرد داره نه بازی ها؛ بازی ها هم بستگی به نوع ساختشون شاید جواب بدند؛ من خودم توی 8.1 بازی مافیا 1 رو نصب کردم و بازی کردم.
من به عنوان یه کاربر حرفه ای از سیستمم استفاده میکنم و با سایر موارد آشنا هستم. بیشترین استفاده من از ویژال استدیو هست که البته آپدیتش موجوده ولی یه مورد هم کامپایلر برلند ++C هست که روی 7 هم گاهی با مشکل مواجه هست که همون طور که شما گفتید اول با VMware امتحان میکنم بعد نصب اصلی رو انجام میدم.
این
Hyper-V که گفتید به سبکی و راحتی XP Mode هست یا سنگینتره؟
یرای نصب هم از کدوم ورژنش استفاده کنم ؟ چون هرکی یه چیزی میگه .
Windows 8.1 Enterprise یا Windows 8.1 Pro VL یا ...
در مورد بازی هم من فقط Splinter Cell - Conviction رو بازی میکنم که اگه اجرا بشه واقعا عالیه:n12:
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 13:34
در مورد
Hyper-V یه سرچی زدم حدود 1.5 گیگ حجم داره :n04:
.اگه اینطور باشه که خیلی سنگین میشه . من کل ویندوزی که میخوام دانلود کنم به صورت فشرده 3 گیگ هست .
در مورد WindowsUpgradeAssistant هم یه توضیحی میدید.
smss.exe
09-02-2014, 13:49
من به عنوان یه کاربر حرفه ای از سیستمم استفاده میکنم و با سایر موارد آشنا هستم. بیشترین استفاده من از ویژال استدیو هست که البته آپدیتش موجوده ولی یه مورد هم کامپایلر برلند ++C هست که روی 7 هم گاهی با مشکل مواجه هست که همون طور که شما گفتید اول با VMware امتحان میکنم بعد نصب اصلی رو انجام میدم.
این
Hyper-V که گفتید به سبکی و راحتی XP Mode هست یا سنگینتره؟
یرای نصب هم از کدوم ورژنش استفاده کنم ؟ چون هرکی یه چیزی میگه .
Windows 8.1 Enterprise یا Windows 8.1 Pro VL یا ...
در مورد بازی هم من فقط Splinter Cell - Conviction رو بازی میکنم که اگه اجرا بشه واقعا عالیه:n12:
سلام
Hyper-V مثل برنامه ی VMWare Workstation هستش؛ یعنی همون کار رو انجام میده منتها محیط برنامه فرق میکنه. دقیقا مثل این هستش که شما توی VMWare Workstation یه VM ساخته باشید و داخل اون ویندوز نصب کنید و باقی کارها ...
برای نصب هم پیشنهاد من Enterprise هستش؛ البته بهتره که به جای دانلود از سایت های دیگه این ویندوز رو از خود مایکروسافت دانلود کنید؛ اینجوری مشخصه که دستکاری شده نیست؛ بعد از نصب هم بهتون به صورت پیش فرض 90 روز وقت میده تا Active کنید؛ اگر هم توی 90 رو نتونستید میتونید با استفاده از دستور یه دستور این 90 رو روز 3 برابر افزایش بدید؛ یعنی 90 روز اول که تموم شد این دستور رو بزنید دوباره بهتون 90 روز دوم رو میده و... تا اینکه یا این رو خریداری کنید و یا اینکه از کرک استفاده کنید. تا اون موقع هم دیگه چندجور کرک خوب براش اومده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این میگن Grace Period که فقط به نسخه های Enterprise برای افزایش زمان تست میده؛ اگر دوست داشتی در موردش بیشتر تحقیق کن.
این هم جایی که میتونی ویندوز 8.1 رو دانلود کنی:
در مورد بازیه هم احتمال زیاد جواب بده و مشکلی نداره.
smss.exe
09-02-2014, 13:58
در مورد
Hyper-V یه سرچی زدم حدود 1.5 گیگ حجم داره
:n04:
.اگه اینطور باشه که خیلی سنگین میشه . من کل ویندوزی که میخوام دانلود کنم به صورت فشرده 3 گیگ هست .
در مورد WindowsUpgradeAssistant هم یه توضیحی میدید.
سلام
اون احتمالا Hyper-V Server بوده که دید؛ یعنی یه ویندوز سرور 2008 R2 یا بالاتره و فقط قابلیت Hyper-V Server رو داره.
این قابلیت که من گفتم Client Hyper-V هستش که جزء Featureهای ویندوز هستش و از این طریق میشه فعالش کرد:
اطلاعات بیشتر توی سایت مایکروسافت:
البته این رو هم بگم که این قابلیت رو خود مایکروسافت گذاشته؛ اگر تجربه ی کار با برنامه های دیگه مثل VMWare Workstation رو دارید میتونید همون رو نصب کنید
در مورد اون برنامه Windows Assistant:
این یه برنامه هست که اولین بار برای ویندوز 7 اومده بود؛ حالا کارش برای ویندوز 8.1 اینجوریه:
اول همه چیز رو از برنامه های نصب شده و سخت افزار و.. چک میکنه؛ بعد بهتون گزارش میده که از نظر سخت افزار میتونید به 8.1 Upgrade کنید یا نه. و همینطور در مورد برنام ها حتی میگه که مثلا 2تا از برنامه ها به نام فلان و فلان توی 8.1 به مشکل میخورند.
کار خاص دیگه ای نمیکنه و فقط کارش همین چک کردن و گزارش دادنه.
توی همون لینک که گذاشته بودم تقریبا اکثر اطلاعات رو گفته و توضیح داده.
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 14:44
نظرت راجع به ویندوز سافت 98 چی هست . چون من قبل از این همیشه ویندوزام رو از اون میگرفتم که این 7 آخری واقعا محشر بود و به راحتی آپدیتش میکنم
712:هیچ ربطی به سایت و ... نداره.هر سایتی که بذاره در هر صورت ویندوزه و سازندش مایکروسافته.من خودم از اینجا دانلود کردم.به نظر من قبل از نصب بهتره ببینید که میخواید چه کاری با ویندوز انجام بدید.ولی به نظر من فرق زیادیبین نسخه ها نیست مگر اینکه بخواید بازی های قدیمی اجرا کنید.البته ممکنه بخواید ویندوزتون آخرین قابلیت ها رو داشته باشه یا از محیط مترو استفاده کنید که د این صورت یا باید 8 یا 8.1 رو انتخاب کنید که من 8.1 رو پیشنهاد میدم...
پ.ن:چرا همه دارن از 7 مهاجرت میکنن؟؟؟
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 16:42
712:هیچ ربطی به سایت و ... نداره.هر سایتی که بذاره در هر صورت ویندوزه و سازندش مایکروسافته.من خودم از اینجا دانلود کردم.به نظر من قبل از نصب بهتره ببینید که میخواید چه کاری با ویندوز انجام بدید.ولی به نظر من فرق زیادیبین نسخه ها نیست مگر اینکه بخواید بازی های قدیمی اجرا کنید.البته ممکنه بخواید ویندوزتون آخرین قابلیت ها رو داشته باشه یا از محیط مترو استفاده کنید که د این صورت یا باید 8 یا 8.1 رو انتخاب کنید که من 8.1 رو پیشنهاد میدم...
پ.ن:چرا همه دارن از 7 مهاجرت میکنن؟؟؟
منظورم ویندوزی هست که تو سایت سافت 98 گذاشته و سازنده بودنش هم که مشخصه ماکروسافته ، ولی تا بخواد به دست ما برسه هزارتا تغییرش میدن :n04: من یاد ندارم که از بیرون ویندوز بخرم ولی اوجینال باشه و بدون تغییر :n24:
من همیشه به دنبال جدید ترین و بهترین هستم و فکر میکنم با گذشت مدت زمان طولانی از انتشار این ویندوز ، 8.1 باید امتحانشو پیش کاربرا پس داده باشه .
8 از نظر رابط کاربری یکم پیچیدس و بیشتر برا تاچ کارا هست ولی 8.1 اینطور که دوستان میگن خیلی بهتر و سریعتر هست .
ممنون از راهنماییت ...
smss.exe
09-02-2014, 16:59
نظرت راجع به ویندوز سافت 98 چی هست . چون من قبل از این همیشه ویندوزام رو از اون میگرفتم که این 7 آخری واقعا محشر بود و به راحتی آپدیتش میکنم
سلام
آخه سری رو که درد نمیکنه که دستمال نمیبندند؛ من تا حالا اون ویندوز رو دانلود نکردم که بتونم در موردش نظر بدم؛ ولی تغییرات هم باید درست و حسابی باشه؛ مثلا توی امضای من میتونید برید اون تاپیکی که یه مقاله در مورد نحوه ی تغییرات توی DVD ویندوز 8.1 هست رو ببینید؛ ولی خب اون راههایی که من اونجا نوشتم همش مایکروسافتی هستش. ولی بقیه معلوم نیست چجوری تغییر میدن؛ پس بهتره که از یه سایت خوب (ترجیحا همون مایکروسافت) دانلود کنی.
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 19:53
سلام
آخه سری رو که درد نمیکنه که دستمال نمیبندند؛ من تا حالا اون ویندوز رو دانلود نکردم که بتونم در موردش نظر بدم؛ ولی تغییرات هم باید درست و حسابی باشه؛ مثلا توی امضای من میتونید برید اون تاپیکی که یه مقاله در مورد نحوه ی تغییرات توی DVD ویندوز 8.1 هست رو ببینید؛ ولی خب اون راههایی که من اونجا نوشتم همش مایکروسافتی هستش. ولی بقیه معلوم نیست چجوری تغییر میدن؛ پس بهتره که از یه سایت خوب (ترجیحا همون مایکروسافت) دانلود کنی.
ممنون یه کاریش میکنم.
امضاتم هموم اولین پستی که گذاشتی کامل خوندم.
در مورد برنامه های RunTime مثل 4 Net Framework و ... نظری نداری ؟
مشکلی در مورد نصبشون نیست؟
smss.exe
09-02-2014, 19:57
ممنون یه کاریش میکنم.
امضاتم هموم اولین پستی که گذاشتی کامل خوندم.
در مورد برنامه های RunTime مثل 4 Net Framework و ... نظری نداری ؟
مشکی در مورد نصبشون نیست
سلام
در مورد اون برنامه ها هم هیچ مشکلی نیست؛ با خیال راحت و البته بعد از تست، برو سمت ویندوز 8.1
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 20:05
سلام
در مورد اون برنامه ها هم هیچ مشکلی نیست؛ با خیال راحت و البته بعد از تست، برو سمت ویندوز 8.1
ممنون از راهنماییهات اگه مشکلی پیش اومد مطرح میکنم.:n11:
سلام-به نظر من ویندوز 8.1 ارزش نصب کردن را نداره! طبق بررسی که کردم به جز یکسری ویژگی کم کاربرد، چیز خاصی ندیدم!
ویژگی که در ویندوز 8 و 8.1 بیشتر روش تبلیغات شده:
سرعت بوت سریع:
این سرعت بوت سریع حاصل تغییر روش مایکروسافت در خاموش کردن سیستم هست. ویندوز به جای خاموش شدن، حالتی مشابه Hibernate انجام می دهد با این تفاوت که برنامه های شما بسته می شوند و همونطور که میدونید در حالت Hibernate سرعت بوت سریعی رو شاهد هستیم و در این حالت هم همینطوره.
اما ضعف این روش:
وقتی به صورت Hibernate وارد سیستم می شوید سرعت کارکردن برنامه ها و خود ویندوز به شکل محسوسی کم می شود! خصوصا اگر شما برنامه های زیادی نصب کرده باشید.
من Visual Studio 2012 همراه آپدیت 3 و SQL Server 2012 Enterprise روی ویندوز 8.1 نصب کردم هر دو کامل کار میکنند اما سرعت خود ویندوز، چه قبل از نصب این برنامه ها و چه بعد از نصب این دو برنامه در حالت روشن شدن پایین بود و هست. بعد از نصب این برنامه ها که سرعت خیلی کندتر شده.
یک ضعف دیگر هم اینکه در این روش درایورهای شما از نو لود نمی شوند و اگر نیاز به تغییر خاصی در سخت افزار داشته باشید باید ریستارت کنید.
این از مهم ترین ویژگی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت در بوق و کرنا کرده، این حالت باعث میشه که مصرف هارد موقع روشن شدن بسیار بالا بره و همینطور شما Shutdown طولانی خواهید داشت.(اسم دیگر این قابلیت Fast Boot یا Faster Startup هست)
در لپ تاپ های ناسازگار 8.1 هم من چیزی که مشاهده کردم برای وارد شدن به بایوس باید ریستارت کرد و با خاموش کردن معمولی نمی توان وارد بایوس شد. نمیدونم با UEFI این کار قابل انجام هست یا خیر.
ویندوز 8.1 نسبتا سازگارتر از 8 هست و درایورهای ویندوز سون من تست کردم اکثرا روش نصب میشن.
من منکر بهینه سازی های انجام شده روی این ویندوز نیستم ولی چشمگیر نیستند. ضمن اینکه ویژگی های مفید ویندوز سون حذف شدند و تنها تغییر مثبتی که من دیدم حذف شدن ویژگی Aero در ویندوز 8 و 8.1 هست.
در مورد ناسازگاری نرم افزارها هم در ویندوز 8.1 مشکل خاصی نخواهید داشت. اکثر برنامه ها خودشون رو با این ویندوز سازگار کرده اند.
ویندوز سافت 98 هم بسیار ویندوز تمیز و سالم ای هست و من از اون استفاده میکنم. البته قراره پاکش کنم و به سون برگردم.
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 21:11
سلام-به نظر من ویندوز 8.1 ارزش نصب کردن را نداره! طبق بررسی که کردم به جز یکسری ویژگی کم کاربرد، چیز خاصی ندیدم!
سرعت بوت سریع:
این سرعت بوت سریع حاصل تغییر روش مایکروسافت در خاموش کردن سیستم هست. ویندوز به جای خاموش شدن، حالتی مشابه Hibernate انجام می دهد با این تفاوت که برنامه های شما بسته می شوند و همونطور که میدونید در حالت Hibernate سرعت بوت سریعی رو شاهد هستیم و در این حالت هم همینطوره.
اما ضعف این روش:
وقتی به صورت Hibernate وارد سیستم می شوید سرعت کارکردن برنامه ها و خود ویندوز به شکل محسوسی کم می شود! خصوصا اگر شما برنامه های زیادی نصب کرده باشید.
من Visual Studio 2012 همراه آپدیت 3 و SQL Server 2012 Enterprise روی ویندوز 8.1 نصب کردم هر دو کامل کار میکنند اما سرعت خود ویندوز، چه قبل از نصب این برنامه ها و چه بعد از نصب این دو برنامه در حالت روشن شدن پایین بود و هست. بعد از نصب این برنامه ها که سرعت خیلی کندتر شده.
یک ضعف دیگر هم اینکه در این روش درایورهای شما از نو لود نمی شوند و اگر نیاز به تغییر خاصی در سخت افزار باشید باید ریستارت کنید.
این از مهم ترین ویژگی ویندوز 8 و 8.1 که مایکروسافت در بوق و کرنا کرده، این حالت باعث میشه که مصرف هارد موقع روشن شدن بسیار بالا بره و همینطور شما Shutdown طولانی خواهید داشت.(اسم دیگر این قابلیت Fast Boot یا Faster Startup هست)
در لپ تاپ های ناسازگار 8.1 هم من چیزی که مشاهده کردم برای وارد شدن به بایوس باید ریستارت کرد و با خاموش کردن معمولی نمی توان وارد بایوس شد. نمیدونم با UEFI این کار قابل انجام هست یا خیر.
ویندوز 8.1 نسبتا سازگارتر از 8 هست و درایورهای ویندوز سون من تست کردم اکثرا روش نصب میشن.
من منکر بهینه سازی های انجام شده روی این ویندوز نیستم ولی چشمگیر نیستند. ضمن اینکه ویژگی های مفید ویندوز سون حذف شدند و تنها تغییر مثبتی که من دیدم حذف شدن ویژگی Aero در ویندوز 8 و 8.1 هست.
در مورد ناسازگاری نرم افزارها هم در ویندوز 8.1 مشکل خاصی نخواهید داشت. اکثر برنامه ها خودشون رو با این ویندوز سازگار کرده اند.
ویندوز سافت 98 هم بسیار ویندوز تمیز و سالم ای هست و من از اون استفاده میکنم. البته قراره پاکش کنم و به سون برگردم.
اگه اینطور باشه که اصلا جالب نیست ، البته برای یه کاربر خونگی میتونه مفید باشه ولی برا ما فکر نمیکنم .
نظرم یه مقدار برگشت و به تحقیق بیشتری نیاز دارم :n13:
البته این مشکل رو با یه بار ری استارت و بعد شات دان موقع خاموش کردن سیستم فکر کنم بشه حل کرد :n02: چون سیستم من هر روز صبح روشن میشه تا شب خاموشش کنم.
به جز این مورد مشکل دیگه ای نداره؟
درمورد ویندوز 7 هم از همون سافت 98 دانلود کن چون من یه چند ماهی هست که ازش استفاده میکنم و اصلا مشکل نداشته و ازش راضیم:n02:
712:مگه شما میخواید چکار کنید؟؟؟البته سرعت بوت من بالاست و مشکلی با هارد ندارم چون روی سیستم لینوکس هم دارم و اگه ویندوز بد خاموش شه یا بره روی هایبرنیت بالا نمیاد یا درایو ها رو دیتکت نمیکنه!!!یه مشکل که توی 8.1 داشتم ولی توی 8 نه این بود که مودمم وقتی توی ویندوز روشن بود اگه کامپیوتر رو خاموش میکردم و بعد مودم رو (که معمولا همین کارو میکنم) اگه بعد از روشن کردن یه راست میرفتم لینوکس مودم اصلا شناسایی نمیشد!!!
ولی در هر صورت برای من که فقط برنامه نویسی میکنم و وبگردی و اصلا تو کار بازی نیستم فرقی با قبلی ها نداره.من حتی اگه 98 هم داشته باشم برام مهم نیست.من یک ماه داشتم با ویندوز 3.1 کار میکردم بدون اینترنت!!!
AMIR MOHAMMAD . M
09-02-2014, 23:04
712:مگه شما میخواید چکار کنید؟؟؟البته سرعت بوت من بالاست و مشکلی با هارد ندارم چون روی سیستم لینوکس هم دارم و اگه ویندوز بد خاموش شه یا بره روی هایبرنیت بالا نمیاد یا درایو ها رو دیتکت نمیکنه!!!یه مشکل که توی 8.1 داشتم ولی توی 8 نه این بود که مودمم وقتی توی ویندوز روشن بود اگه کامپیوتر رو خاموش میکردم و بعد مودم رو (که معمولا همین کارو میکنم) اگه بعد از روشن کردن یه راست میرفتم لینوکس مودم اصلا شناسایی نمیشد!!!
ولی در هر صورت برای من که فقط برنامه نویسی میکنم و وبگردی و اصلا تو کار بازی نیستم فرقی با قبلی ها نداره.من حتی اگه 98 هم داشته باشم برام مهم نیست.من یک ماه داشتم با ویندوز 3.1 کار میکردم بدون اینترنت!!!
بالآخره که فقط یه کار انجام نمیدیدم ، میشه گفت که استفاده من از سیستم متغییره یعنی هر کاری که فکرشو بکنی من باهاش انجام میدم: بازی ، میکس فیلم و عکس ، اینترنت ، آفیس ، میکس موزیک و .... که البته با توجه به رشته تحصیلیم بیشتر برنامه مینویسم.
معمولا هم دو ویندوزه ( ویندوز با لینوکس ) بودن این مشکلات رو داره و قابل حله .
ممنون از مشاورت:n01:
mohammad_203
10-02-2014, 00:03
سرعت بوت سریع:
اما ضعف این روش:
یک ضعف دیگر هم اینکه در این روش درایورهای شما از نو لود نمی شوند و اگر نیاز به تغییر خاصی در سخت افزار داشته باشید باید ریستارت کنید.
من هم تا حدود زیادی با نظر این دوستمون موافقم .هر چند خودم 8.1 نصب کردم و قبلش هم 8 داشتم.من رو لپ تاپ lenovo z500 نصب کردم.مشکلی با درایور نداشتم.با برنامه ها یا بازی ها هم مشکلی نداشتم.
باور کنید بعضی موقع ها دلم می خواد 7 نصب کنم ولی خوب ویندوز عوض کردن خیلی زمان بر هست برام ! (حوصلشو ندارم ! )
در کل اگه می خواین از 7 به نسخه بالاتر ( 8 و 8.1) مهاجرت کنید بهتره 8.1 نصب کنید چون یکم نسبت به 8 بهتره شده بعضی چیز ها.مثلا بوت مستقیم به محیط دسکتاپ، بهینه سازی محیط مترو .
در کل به نظرم 8 یا 8.1 به جز تغییرات ظاهری و یکسری تغییرات جزئی حرفی برای گفتن نداره .
AMIR MOHAMMAD . M
19-02-2014, 20:44
ویندوز 8.1 رو چند روزی میشه نصب کردم و خیلی کار کردن باهاش نرم و راحت هست .
جالب بود که تو اینترنت برنامه های سبکی بود که امکاناتی مثل استارت منو تو ویندوز های قبلی رو به 8.1 اضافه میکرد و الان هرچی نیاز داشتم بهش اضافه کردم.
از نظر ساپرت نرم افزاری هم واقعا عالیه . انگار طوری ساخته شده که با برنامه های قدیمی هم سازگار باشه و تا الان هرچی لازم داشتم روش نصب کردم .
فقط یه مورد نرم افزار مربوط به فن CPU بود که به هیچ عنوان نصب نمیشد و اگه نمیتونستم اونو روش نصب کنم باید بی خیال 8.1 میشدم که اینجا باید بگم خدا پدر اون بنده خدایی که
فیلم آموزش نصب این برنامه رو که خیلی هم پیچیده بود رو بیامرزه که تهیه کرده بود و تو یوتویوپ گذاشته بود.
در کل باید بگم که این ویندوز در صورت ساپرت درایوها بسیار ارزش نصب داره و در ساده ترین حالت میشه گفت واقعا تنوع تو محیط ویندوز و رابط کاربری ایجا کرده
mohammad_203
19-02-2014, 23:03
ویندوز 8.1 رو چند روزی میشه نصب کردم و خیلی کار کردن باهاش نرم و راحت هست .
جالب بود که تو اینترنت برنامه های سبکی بود که امکاناتی مثل استارت منو تو ویندوز های قبلی رو به 8.1 اضافه میکرد و الان هرچی نیاز داشتم بهش اضافه کردم.
از نظر ساپرت نرم افزاری هم واقعا عالیه . انگار طوری ساخته شده که با برنامه های قدیمی هم سازگار باشه و تا الان هرچی لازم داشتم روش نصب کردم .
فقط یه مورد نرم افزار مربوط به فن CPU بود که به هیچ عنوان نصب نمیشد و اگه نمیتونستم اونو روش نصب کنم باید بی خیال 8.1 میشدم که اینجا باید بگم خدا پدر اون بنده خدایی که
فیلم آموزش نصب این برنامه رو که خیلی هم پیچیده بود رو بیامرزه که تهیه کرده بود و تو یوتویوپ گذاشته بود.
در کل باید بگم که این ویندوز در صورت ساپرت درایوها بسیار ارزش نصب داره و در ساده ترین حالت میشه گفت واقعا تنوع تو محیط ویندوز و رابط کاربری ایجا کرده
در مورد اون نرم افزار که گفتین برای فن cpu بود بیشتر توضیح میدین؟ برای کنترل سرعت فن نیست؟من برای لپ تاپ خودم همچین نرم افزاری دیدم ولی رو 8 نصب نمیشد و ویندوز 7 میخواست.
اگه همچین نرم افزاری هست لطف کنید لینک یوتوب رو بزارین ما هم نصب کنیم
AMIR MOHAMMAD . M
19-02-2014, 23:29
در مورد اون نرم افزار که گفتین برای فن cpu بود بیشتر توضیح میدین؟ برای کنترل سرعت فن نیست؟من برای لپ تاپ خودم همچین نرم افزاری دیدم ولی رو 8 نصب نمیشد و ویندوز 7 میخواست.
اگه همچین نرم افزاری هست لطف کنید لینک یوتوب رو بزارین ما هم نصب کنیم
اسم برنامه Epu Engine هست که مخصوص مادر برد های ایسوزه و برای تنظیم سرعت فن هست
اگه به کارت میاد پیدا کنم بزارم برات
mohammad_203
19-02-2014, 23:33
اسم برنامه Epu Engine هست که مخصوص مادر برد های ایسوزه و برای تنظیم سرعت فن هست
اگه به کارت میاد پیدا کنم بزارم برات
لپ تاپ من لنوو هست و تو سایتش هم برنامه رو گذاشته ولی رو 7 نصب میشه فقط ! حالا شما هم اگه لینک بزاری ببینم شاید بتونم نصب کنم .ممنون
AMIR MOHAMMAD . M
19-02-2014, 23:41
لپ تاپ من لنوو هست و تو سایتش هم برنامه رو گذاشته ولی رو 7 نصب میشه فقط ! حالا شما هم اگه لینک بزاری ببینم شاید بتونم نصب کنم .ممنون
الان با گوشی تو نتم .
انشاالله فردا با چیز شکن میرم پیدا میکنم برات.
حالا مگه Epu بوده نرم افزارش؟
AMIR MOHAMMAD . M
20-02-2014, 12:01
اینم لینکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که میخواستی .
اول بدون چیز شکن برو اگه نشد با چیز شکن برو چون برا من بازه.:n05:
اگه نتونستی ببینی هم این لینک دانلودش هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.