ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای اجرای بهتر بازی ویندوز 7 یا 8 ؟؟؟

شیطان مست
09-02-2014, 04:32
دوستان من موندم که ویندوز 7 64بیت برای بازی بهتره یا 8 64بیت؟؟؟؟؟؟/:n13:البته فرقش برای کسایی مثل من که سیستمشون تقریبا پایینه قابل مشاهده هست:n03:
بعد یه ویندوز هشت سالم سریع و خوب که زودی خراب نشه اگه کسی سراغ داره لطفا لینک دانلودشو بگه:n11:

smss.exe
09-02-2014, 06:05
سلام

این قضیه کاملا بستگی با بازی داره؛ مثلا من توی ویندوز 8.1 بازی مافیا 1 (همون قدیمیه) رو بازی کردم.
شما باید ببینید چه بازی هایی رو در نظر دارید و پیشنیاز اون بازی ها چه سیستم عاملیه؛ معمولا اگر پیشنیاز اونا ویندوز 7 باشه توی ویندوز 8 هم جواب میده.
ویندوز هم اگر بخوای هم میتونی از خود سایت مایکروسافت دانلود کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و هم توی همین سایت به این تاپیک مراجعه کنی و اون ویندوز رو که خواستی دانلود کنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته پیشنهاد خودم ویندوز 8.1 هست؛ چون از نظر ساختار نرم افزاری مثل ویندوز 8 هستش.

V i r u s e r
09-02-2014, 09:58
فرقی نداره دوست عزیز، با هرکدوم که راحت تری همونو نصب کن. شخصا اگه بخوام از ویندوز استفاده کنم، 7 رو ترجیح میدم چون تم Windows classic از ویندوز 8 حذف شده و رو اعصاب!:n02:

شیطان مست
09-02-2014, 15:41
مرشی از راهنمایی هردوتون

Guidance
10-02-2014, 11:53
دوستان من موندم که ویندوز 7 64بیت برای بازی بهتره یا 8 64بیت؟؟؟؟؟؟/:n13:البته فرقش برای کسایی مثل من که سیستمشون تقریبا پایینه قابل مشاهده هست:n03:
بعد یه ویندوز هشت سالم سریع و خوب که زودی خراب نشه اگه کسی سراغ داره لطفا لینک دانلودشو بگه:n11:

از نظر من چون خودتون گفتید سیستم تقریبا پایینه خیلی متفاوته.
اول چک کنید ببینید درایور کدوم ویندوز را میتونید پیدا و نصب کنید. با توجه به قدیمی بودن سیستم و نیز با وجود اینکه برای بازی میخواهید نصب کردن درایور های سازگار خیلی مهمه بویژه درایور کارت گرافیک.
و نیز سرعت و کارایی و هنگ کردن و اینجور مسائل را هم باید خودتون پس از استفاده و با توجه به تجربه بررسی کنید.
ضمنا ویندوز 8.1 هم چون هنوز اکتیویتور دائم و صد در صد مطمئن نداره و من خیلی موارد دیدم که پس از مدتی اکتیویشن از بین رفته و نیز به نصب مجدد ویندوز شده پس فعلا توی ایران خیلی جا نیوفتاده البته تاکید میکنم از نظر بحث کرکش دارم عرض میکنم.