ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ایجاد دسترسی به سیستم های home group از اینترنت

icao
06-02-2014, 16:49
سلام به همه دوستان
من تو خونه 2 تا پی سی و 2 تا لپتاب دارم که لپ تاب ها با وای فای و پی سی ها با کابل به روتر متصل هستند و بین سیستم هام هم home group درست کردم ،
حالا میخوام این امکانو فراهم کنم که از خارج از خونه و از طریق اینترنت با یکی از سیستم ها ( اگه بشه همه سیستم ها) ارتباط برقرار کنم و بتونم وارد فولدر های شیر شده بشم ، (اگر هم شد remote desktop و تلنت هم بزنم)
ممنون میشم که راهنماییم کنید چیکار کنم ، روترم dlink dir-655 هست و اینترنت آی پی استاتیک هم دارم

smss.exe
06-02-2014, 17:00
سلام

شما میتونید از طریق Port Forwarding این کار رو انجام بدید؛ چون میخواید که چند تا سیستم رو با هم داشته باشید میتونید برای مثال با توجه به توضیحالی که توی این لینک هست یک Port برای هرکدوم در نظر بگیرید توی قسمت ورودی به مودم و خروجی رو روی 3389 که همون Remote Desktop هست قرار بدید.
توضیحات من کم بود ولی این یکی از راه هاست؛ اگر سوالی داشتید و مشکلی بود توی تنظیمات بگید تا راهنماییتون کنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این لینک هم ببینید بد نیست:

icao
06-02-2014, 18:00
سلام

شما میتونید از طریق Port Forwarding این کار رو انجام بدید؛ چون میخواید که چند تا سیستم رو با هم داشته باشید میتونید برای مثال با توجه به توضیحالی که توی این لینک هست یک Port برای هرکدوم در نظر بگیرید توی قسمت ورودی به مودم و خروجی رو روی 3389 که همون Remote Desktop هست قرار بدید.
توضیحات من کم بود ولی این یکی از راه هاست؛ اگر سوالی داشتید و مشکلی بود توی تنظیمات بگید تا راهنماییتون کنم.

این لینک هم ببینید بد نیست:

خیلی ممنون ، لینکایی که دادید رو خوندم و متوجه port forwarding شدم ، فقط چند تا سوال برام ایجاد شد ،
تا اینجا فهمیدم که میشه مثلا برای یکی از سیستم هام ، پرت ریموت رو باز کنم ، و به اون پی سی هم آی پی ثابتی بدم که طبیعتا این آی پی مربوط به اون شبکه میشه و از خارج از شبکه نمیشه بهش دسترسی داشت
فکر کنم اگه بتونم خودمو از خارج از شبکه به روتر برسونم بشه از طریق این port forwarding به اون سیستم دسترسی داشته باشم ،
حالا سوالام
چطور از خارج از شبکه به روتر برسم ، من وقتی آی پی اینترنتمو از جای دیگه وارد میکنم وارد منوی ستاپ مودم میشم ولی خب چطور به روتر برسم؟
آیا وقتی میخوام وارد کامپیوتر مقصد بشم باید در آدرس بار شماره پورتی که باز شده رو هم بنویسم؟ (xxx.xxx.xxx.xxx:3389)

smss.exe
06-02-2014, 18:52
سلام

نه اشتباه میکنید؛ من این لینک رو گذاشتم چون ظاهرا دسترسی کامل به سیستم ها برای شما مهم بود.

ببینید همینطوری که شما هم متوجه شدید میشه وقتی که یه IP Public داشت از طریق اون به مودم وصل شد. حالا شما که اون IP رو از بیرون از شبکه داخلی خودتون می زنید فقط صفحه ی مدیریتی مودم رو میبینید؛ و این قضیه به خاطر اینه که شما این IP رو توی مرورگر اینترنتی می زنید؛ پس پیش فرض Port برای اون IP میشه 80 یا 443 که به صورت HTTP و یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما اون IP رو باز کنه.

هر IP شامل 65536 عدد Port می باشد. هر Port مشخص کننده ی نوع سرویسی هست که اون IP میده؛ یعنی مثلا اگر یه جایی یه سایتی راه اندازی شده باشه روی یه سروری، وقتی IP اون سرور رو بزنید و Port مشخص شده ی اون رو (که مثلا توی سرور تعریف شده 80) پس برای شما صفحه ی اون وب سایت نشون داده میشه. این رو در نظر بگیرید که یه سری برنامه ها Port پیش فرض خودشون رو میزنن همیشه، اگر شما به اونا هیچ Port خاصی رو ندین؛ مثلا همه ی مرورگر ها Port پیش فرض 80 و یا 443 رو برای هر آدرس در نظر میگیرند.

شما میتونید Port ورودی به مودم رو با Port خروجی اون تغییر بدید؛ یعنی مثلا بگید که هر کس با Port 1020 وارد مودم شد از طریق اون IP Public که خریدید، اون رو بفرست به فلان سیستم ولی با Port 3389.

اینطوری شما میتونید برای خودتون 3 جور Port در نظر بگیرید برای 3 تا سیستم؛ اون وقت هر موقع آخر IP Public که خریدید بیرون از شبکه ی داخلیتون اون Port رو بزنید وصل میشید به همون سیستم که میخواید

میشه یه چیز تو این مایه ها:

IP Public:1020 ==> Modem ==> IP Private:3389

توضیحات کم بود و یه کمی تخصصی شد؛ اگر بازم سوالی داشتی بگو.

icao
06-02-2014, 20:28
سلام

نه اشتباه میکنید؛ من این لینک رو گذاشتم چون ظاهرا دسترسی کامل به سیستم ها برای شما مهم بود.

ببینید همینطوری که شما هم متوجه شدید میشه وقتی که یه IP Public داشت از طریق اون به مودم وصل شد. حالا شما که اون IP رو از بیرون از شبکه داخلی خودتون می زنید فقط صفحه ی مدیریتی مودم رو میبینید؛ و این قضیه به خاطر اینه که شما این IP رو توی مرورگر اینترنتی می زنید؛ پس پیش فرض Port برای اون IP میشه 80 یا 443 که به صورت HTTP و یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما اون IP رو باز کنه.

هر IP شامل 65536 عدد Port می باشد. هر Port مشخص کننده ی نوع سرویسی هست که اون IP میده؛ یعنی مثلا اگر یه جایی یه سایتی راه اندازی شده باشه روی یه سروری، وقتی IP اون سرور رو بزنید و Port مشخص شده ی اون رو (که مثلا توی سرور تعریف شده 80) پس برای شما صفحه ی اون وب سایت نشون داده میشه. این رو در نظر بگیرید که یه سری برنامه ها Port پیش فرض خودشون رو میزنن همیشه، اگر شما به اونا هیچ Port خاصی رو ندین؛ مثلا همه ی مرورگر ها Port پیش فرض 80 و یا 443 رو برای هر آدرس در نظر میگیرند.

شما میتونید Port ورودی به مودم رو با Port خروجی اون تغییر بدید؛ یعنی مثلا بگید که هر کس با Port 1020 وارد مودم شد از طریق اون IP Public که خریدید، اون رو بفرست به فلان سیستم ولی با Port 3389.

اینطوری شما میتونید برای خودتون 3 جور Port در نظر بگیرید برای 3 تا سیستم؛ اون وقت هر موقع آخر IP Public که خریدید بیرون از شبکه ی داخلیتون اون Port رو بزنید وصل میشید به همون سیستم که میخواید

میشه یه چیز تو این مایه ها:

IP Public:1020 ==> Modem ==> IP Private:3389

توضیحات کم بود و یه کمی تخصصی شد؛ اگر بازم سوالی داشتی بگو.

مرسی توضیحاتتون خیلی هم کامله ، فقط من مشکلم اینه که بعد از مودم یه روتر هم هست ، به صورت فرضی آی پی ثابت من 91.98.140.60 و آی پی روتر من 192.168.0.1 و آی پی کامپیوتر مقصد 192.168.0.50 البته چند سیستم دیگه هم هست که در اولویت های بعدی قرار داره ،
حالا من به انجام چه تنظیماتی نیاز دارم؟ آی پی رو کجا وارد کنم ؟ چطور باید بین 4 تا سیستم به اون سیستم هدف برم و فایلمو بردارم ؟ غیر از portforwading تو روتر برای کامپیوتر مقصد ، کار دیگه ای روی فایر وال مودم یا پی سی و .... نباید انجام بدم؟
ضمنا آیا میشه از یه سرور برای این کار استفاده کرد؟ مثلا من یه سرور دارم ، میشه کاری کرد که سیستم خونه به اون متصل باشه و برای اتصال به سیستم خونه من از جای دیگه به اون سرور متصل بشم؟

smss.exe
06-02-2014, 21:35
سلام

در این مورد که بعد از مودم شما یه روتر هست، اگر رنج IP داخلی مودم شما و رنج IP اون کامپیوترها که به روتر وصل هستند یکی باشه (یعنی همدیگر رو ببینند) اشکالی پیش نمیاد.

شما ابتدا باید IP سیستم ها رو با IP رنج داخلی مودم یکی کنی که بتونند هم مودم و هم سیستم ها همدیگر رو ببینند.
در مورد سیستم ها شما وقتی که بخواید ریموت بزنید به یه سیستم میتونید از برنامه Remote Desktop استفاده کنید (کافیه توی Run بنویسید mstsc) و بعد باید IP سیستم مقصد رو بزنید؛ چون IP مقصد شما همون IP Public روی مودمتون هست بعد از تنظیم اینکه کدوم Port باید به کدوم IP توی رنج داخلی بره باید اینطوری IP رو توی برنامه Remote Desktop بزنید:
91.98.140.60:1020
که شما از قبل توی مودم تعریف کردید که Port 1020 رو بفرسته به فلان IP با Port 3389.
در مورد سیستم مقصد هم باید Firewall رو جوری تنظیم کنید که Port 3389 رو باز بزاره.
وقتی هم که به یه سیستم ریموت بزنید میتونید از طریق کپی و Paste و یا map drive فایل هاتون رو جابجا کنید؛ در ضمن اگر شما به یه سیستم ریموت بزنید از طریق اون به منابع همه ی سیستم های همون رنج IP دسترسی دارید.

در مورد سرور هم میشه؛ البته سیستم عامل و سخت افزار توی این قضیه مهم نیست؛ و شما میتونید هم از یه سیستم به باقی سیستم ها وصل بشید؛ و هم مستقیم به هر سیستم که خواستید وصل بشید.

icao
06-02-2014, 21:54
سلام

در این مورد که بعد از مودم شما یه روتر هست، اگر رنج IP داخلی مودم شما و رنج IP اون کامپیوترها که به روتر وصل هستند یکی باشه (یعنی همدیگر رو ببینند) اشکالی پیش نمیاد.

شما ابتدا باید IP سیستم ها رو با IP رنج داخلی مودم یکی کنی که بتونند هم مودم و هم سیستم ها همدیگر رو ببینند.
در مورد سیستم ها شما وقتی که بخواید ریموت بزنید به یه سیستم میتونید از برنامه Remote Desktop استفاده کنید (کافیه توی Run بنویسید mstsc) و بعد باید IP سیستم مقصد رو بزنید؛ چون IP مقصد شما همون IP Public روی مودمتون هست بعد از تنظیم اینکه کدوم Port باید به کدوم IP توی رنج داخلی بره باید اینطوری IP رو توی برنامه Remote Desktop بزنید:
91.98.140.60:1020
که شما از قبل توی مودم تعریف کردید که Port 1020 رو بفرسته به فلان IP با Port 3389.
در مورد سیستم مقصد هم باید Firewall رو جوری تنظیم کنید که Port 3389 رو باز بزاره.
وقتی هم که به یه سیستم ریموت بزنید میتونید از طریق کپی و Paste و یا map drive فایل هاتون رو جابجا کنید؛ در ضمن اگر شما به یه سیستم ریموت بزنید از طریق اون به منابع همه ی سیستم های همون رنج IP دسترسی دارید.

در مورد سرور هم میشه؛ البته سیستم عامل و سخت افزار توی این قضیه مهم نیست؛ و شما میتونید هم از یه سیستم به باقی سیستم ها وصل بشید؛ و هم مستقیم به هر سیستم که خواستید وصل بشید.
متوجه شدم ، دیگه باید امتحان کنم تا 100% برام جا بیوفته ، فقط در مورد دسترسی به فایل های شیر شده بدون ریموت هم میخواستم بدونم ، فرضا رو یه سیستم دیگه فایلهای شیر شده ای دارم که میخوام مستقیم به اونا متصل بشم ، پرت اون چنده؟

smss.exe
06-02-2014, 22:04
متوجه شدم ، دیگه باید امتحان کنم تا 100% برام جا بیوفته ، فقط در مورد دسترسی به فایل های شیر شده بدون ریموت هم میخواستم بدونم ، فرضا رو یه سیستم دیگه فایلهای شیر شده ای دارم که میخوام مستقیم به اونا متصل بشم ، پرت اون چنده؟

سلام

این مورد یکم داستان داره و کار میبره؛ معمولا برای این کار از یه برنامه به عنوان FTP استفاده می کنند مثل File Zilla و... که در این صورت شما هم میتونید در غالب Windows Explorer و یا حتی توی هر مرورگر اینترنتی فایل ها رو ببینید و بردارید.

ولی اگر هم خواستی که حتما اون کار رو انجام بدی یه نگاهی به این لینک بنداز:

در مورد FTP هم توی همین سایت کلی اطلاعات هست که با چه برنامه هایی میشه و چجوری میشه راه انداخت؛ البته کار خیلی ساده ای هست این قضیه.

بازم اگر سوالی بود در خدمتم

icao
08-02-2014, 10:10
با سلام مجدد
من تو انجام ریموت دسکتاپ به مشکل خوردم
دو تا سیستم داخل شبکه با هم راحت ریموت دسکتاپ میشن ،
تو کانفیگ مودم پرت 3389 رو برای روتر فوروارد کردم و تو کانفیگ روتر هم همین پورتو برای کامپیوتر مقصد (نمیدونم با این حساب باید کار کنه یا نه ) برای چک کردنش از همون سیستم دیگم تو شبکه خانگی استفاده کردم و تو پنجره ریموت به جای آی پی لوکال آیپی ولید مودم رو زدم به اینصورت xxx.xxx.xxx.xxx:3389 ولی ریموت نشد ، تو فایر وال هر دو سیستم پرت 3389 رو باز کردم ولی باز نشد ! مشکل از کجاست
ضمنا برای انتقال فایل برنامه cute ftp مناسبه؟

smss.exe
08-02-2014, 10:55
با سلام مجدد
من تو انجام ریموت دسکتاپ به مشکل خوردم
دو تا سیستم داخل شبکه با هم راحت ریموت دسکتاپ میشن ،
تو کانفیگ مودم پرت 3389 رو برای روتر فوروارد کردم و تو کانفیگ روتر هم همین پورتو برای کامپیوتر مقصد (نمیدونم با این حساب باید کار کنه یا نه ) برای چک کردنش از همون سیستم دیگم تو شبکه خانگی استفاده کردم و تو پنجره ریموت به جای آی پی لوکال آیپی ولید مودم رو زدم به اینصورت xxx.xxx.xxx.xxx:3389 ولی ریموت نشد ، تو فایر وال هر دو سیستم پرت 3389 رو باز کردم ولی باز نشد ! مشکل از کجاست
ضمنا برای انتقال فایل برنامه cute ftp مناسبه؟

سلام

نکته: وقتی که IP در روتر شما معادل رنج داخلی IP در مودم شماست این کار نیاز نیست.
- یعنی به عنوان مثال به این صورت: شما یه مودم دارید با یه IP Public که از ISP خریدید.
- برای رنج داخلی (LAN) اون مودم IP از رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
- برای رنج IP اون روتر هم از همین رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
پس مودم و روتر عملا توی یک شبکه قرار میگیرند
- و سیستم های شما که به همون روتر وصل هستند هم از رنج 192.168.0.0 ، IP گرفتند.
پس سیستم ها و مودم و روتر همه در یک LAN قرار گرفتند و همدیگر رو میبینند.

پس با توجه به این توضیحات شما نباید توی Port Forwarding ورودی رو با 3389 به خروجی و به سمت روتر با پورت 3389 بفرستید.
باید مستقیم بفرستید به IP همون سیستم که میخواید.

این قضیه از دید شبکه درسته (منظورم تنظیمات شماست) ولی خب استثنا هم توی تنظیمات وجود داره.

در مورد تست هم ترجیحا از یک سیستم دیگه استفاده کنید؛ این تست به تنظیمات NAT روی مودم هم ربط داره؛ پس از یک سیستم دیگه خارج از اون شبکه استفاده کنید.

نکته2 : برنامه های ریموت مثل Remote Desktop همه به صورت پیش فرض از Port 3389 استفاده می کنند؛ پس زدن اون Port در ادامه ی IP کار الکی است؛ مگر اینکه Port رو عوض کرده باشید؛ اونوقت باید بگید که با چه Port وصل بشه.

در مورد اون برنامه هم من تا حالا باهاش کار نکردم؛ کلا هر برنامه ای که FTP Server باشه خوبه و بستگی به راحتی شما در استفاده از اون برنامه داره.
اینم یادم رفته بود بگم که FTP از Port 21 استفاده میکنه؛ پس اون رو هم توی مودم تنظیم کنید.

در مورد توضیحات ببخشید که زیاد وارد جزییات نشدم؛ ولی اگر شرایط شبکه ی شما همین باشه به این صورت باید جواب بده؛ اگر هم شرایط دیگه ای دارید مثل VLAN و... بگید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.

icao
08-02-2014, 11:04
سلام

نکته: وقتی که IP در روتر شما معادل رنج داخلی IP در مودم شماست این کار نیاز نیست.
- یعنی به عنوان مثال به این صورت: شما یه مودم دارید با یه IP Public که از ISP خریدید.
- برای رنج داخلی (LAN) اون مودم IP از رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
- برای رنج IP اون روتر هم از همین رنج 192.168.0.0 استفاده کردید.
پس مودم و روتر عملا توی یک شبکه قرار میگیرند
- و سیستم های شما که به همون روتر وصل هستند هم از رنج 192.168.0.0 ، IP گرفتند.
پس سیستم ها و مودم و روتر همه در یک LAN قرار گرفتند و همدیگر رو میبینند.

پس با توجه به این توضیحات شما نباید توی Port Forwarding ورودی رو با 3389 به خروجی و به سمت روتر با پورت 3389 بفرستید.
باید مستقیم بفرستید به IP همون سیستم که میخواید.

این قضیه از دید شبکه درسته (منظورم تنظیمات شماست) ولی خب استثنا هم توی تنظیمات وجود داره.

در مورد تست هم ترجیحا از یک سیستم دیگه استفاده کنید؛ این تست به تنظیمات NAT روی مودم هم ربط داره؛ پس از یک سیستم دیگه خارج از اون شبکه استفاده کنید.

نکته2 : برنامه های ریموت مثل Remote Desktop همه به صورت پیش فرض از Port 3389 استفاده می کنند؛ پس زدن اون Port در ادامه ی IP کار الکی است؛ مگر اینکه Port رو عوض کرده باشید؛ اونوقت باید بگید که با چه Port وصل بشه.

در مورد اون برنامه هم من تا حالا باهاش کار نکردم؛ کلا هر برنامه ای که FTP Server باشه خوبه و بستگی به راحتی شما در استفاده از اون برنامه داره.
اینم یادم رفته بود بگم که FTP از Port 21 استفاده میکنه؛ پس اون رو هم توی مودم تنظیم کنید.

در مورد توضیحات ببخشید که زیاد وارد جزییات نشدم؛ ولی اگر شرایط شبکه ی شما همین باشه به این صورت باید جواب بده؛ اگر هم شرایط دیگه ای دارید مثل VLAN و... بگید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.

نه مودم و روتر من 2 آی پی داخلی مجزا دارن و روتر به عنوان یه client مودم تعریف شده
برای همین تو مودم هم پورت فوروارد کردم ، ولی نمودنم چرا جواب نمیده ، (ریموت دکستاپ تو شبکه امکانپذیره ولی از خارج از اون نمیشه ) تو پنجره ریموت دکستاپ بدون شماره پرت هم امتحان کردم ولی نشد
چیزی که نمیدونم باعث ایجاد مشکل میشه یا نه اینه که من از تو خود سیستم سعی در ریموت زدن دارم ، یعنی از به یه سیستم خودم آی پی ولیدمو میدم و میخوام به سیستم دیگم تو همون شبکه وصل بشم ، به نظرتون انجام نشدنش میشه از این باشه؟
ضمنا برای تست این که پورت فورواردینگ کار میکنه یا نه این کار رو هم کردم که از یه سیستم داخل شبکه تو پنجره ریموت آی پی روتر رو وارد کردم به این امید که از پرت 3389 درخواست برای روتر ارسال میشه و روتر هم چون براش تعریف کردم منو متصل کنه به آی پی تعریف شده ، ولی اینم جواب نداد !
پرت 21 رو هم ست کردم ولی چون هنوز برنامش رو نصب نکردم نمیتونم امتحانش کنم

smss.exe
08-02-2014, 11:18
نه مودم و روتر من 2 آی پی داخلی مجزا دارن و روتر به عنوان یه client مودم تعریف شده
برای همین تو مودم هم پورت فوروارد کردم ، ولی نمودنم چرا جواب نمیده ، (ریموت دکستاپ تو شبکه امکانپذیره ولی از خارج از اون نمیشه ) تو پنجره ریموت دکستاپ بدون شماره پرت هم امتحان کردم ولی نشد
چیزی که نمیدونم باعث ایجاد مشکل میشه یا نه اینه که من از تو خود سیستم سعی در ریموت زدن دارم ، یعنی از به یه سیستم خودم آی پی ولیدمو میدم و میخوام به سیستم دیگم تو همون شبکه وصل بشم ، به نظرتون انجام نشدنش میشه از این باشه؟
ضمنا برای تست این که پورت فورواردینگ کار میکنه یا نه این کار رو هم کردم که از یه سیستم داخل شبکه تو پنجره ریموت آی پی روتر رو وارد کردم به این امید که از پرت 3389 درخواست برای روتر ارسال میشه و روتر هم چون براش تعریف کردم منو متصل کنه به آی پی تعریف شده ، ولی اینم جواب نداد !
پرت 21 رو هم ست کردم ولی چون هنوز برنامش رو نصب نکردم نمیتونم امتحانش کنم

سلام

باید کار کنه؛ البته این خیلی پیچیده میشه و به تنظیمات هر دو وسیله (مودم و روتر) بستگی داره؛ اما به صورت کلی برای تست اگر میتونید یه سیستم رو به صورت مستقیم به مودم وصل کنید و ببینید که درست میشه یا نه؟
اگر کار کرد میشه رفت سراغ تنظیمات روتر؛ و اگر هم کار نکرد باید اول این رو درست کنیم.

در مورد ریموت زدن از سیستم توی همون شبکه ی داخلی، احتمالا همین قضیه باشه؛ و باید تست بالا رو که گفتم انجام بدید تا معلوم بشه.

icao
08-02-2014, 12:15
سلام

باید کار کنه؛ البته این خیلی پیچیده میشه و به تنظیمات هر دو وسیله (مودم و روتر) بستگی داره؛ اما به صورت کلی برای تست اگر میتونید یه سیستم رو به صورت مستقیم به مودم وصل کنید و ببینید که درست میشه یا نه؟
اگر کار کرد میشه رفت سراغ تنظیمات روتر؛ و اگر هم کار نکرد باید اول این رو درست کنیم.

در مورد ریموت زدن از سیستم توی همون شبکه ی داخلی، احتمالا همین قضیه باشه؛ و باید تست بالا رو که گفتم انجام بدید تا معلوم بشه.
تستم مودم به این صورت یه مقدار داستان داره ، آخه مودمم فقط یه پورت لن خروجی داره و یه یو اس بی ، احتمالا باید یه سوئیج بهش وصل کنم که خودش باز داستان درست میکنه
من حداقل این کارو کردم که مودم خاموش بود و سعی کردم از طریق روتر به سیستم دیگه ریموت بزنم ، (یعنی تو قسمت ریموت نوشتم 192.168.1.1 و تو روتر هم تنظیم کردم که پورت 3389 بره به آی پی 192.168.1.50 و از یان کارا رو از سیستم 192.168.1.100 انجام دادم که نشد) یعنی الاحساب خود روتر هم تو این مورد درست کار نمیکنه ! فایروالارو خاموش کردم درست نشد !

smss.exe
08-02-2014, 12:31
تستم مودم به این صورت یه مقدار داستان داره ، آخه مودمم فقط یه پورت لن خروجی داره و یه یو اس بی ، احتمالا باید یه سوئیج بهش وصل کنم که خودش باز داستان درست میکنه
من حداقل این کارو کردم که مودم خاموش بود و سعی کردم از طریق روتر به سیستم دیگه ریموت بزنم ، (یعنی تو قسمت ریموت نوشتم 192.168.1.1 و تو روتر هم تنظیم کردم که پورت 3389 بره به آی پی 192.168.1.50 و از یان کارا رو از سیستم 192.168.1.100 انجام دادم که نشد) یعنی الاحساب خود روتر هم تو این مورد درست کار نمیکنه ! فایروالارو خاموش کردم درست نشد !

سلام

اون طوری که تست کردید درسته ولی احتمالا یه جایی تو تنظیمات مشکلی داره؛ مدل دقیق مودم و روتر رو بگو تا من Manual هر کدوم رو نگاه کنم ببینم چجوریه. اینطوری بهتر میتونم راهنمایی کنم.

icao
08-02-2014, 12:38
سلام

اون طوری که تست کردید درسته ولی احتمالا یه جایی تو تنظیمات مشکلی داره؛ مدل دقیق مودم و روتر رو بگو تا من Manual هر کدوم رو نگاه کنم ببینم چجوریه. اینطوری بهتر میتونم راهنمایی کنم.

این emulator روترمه
[]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/E]

اینم مدل مودمم DSL-2520U_Z2

smss.exe
08-02-2014, 13:18
سلام

اینجور که توی این دستگاه های شما مشخصه باید از Virtual Server استفاده کنید:
توی این صفحه IP Public رو بزنید و ببینید چجوری میگه تنظیمش کنید:

اگر هم قبلا همین روش رو تست کردید؛ فعلا از Port Forwarding هم استفاده کنید تا من تنظیم این مودم ها رو نگاهی بندازم. احتمالا باید با همون راه بالا درست بشه.

icao
08-02-2014, 13:34
سلام

اینجور که توی این دستگاه های شما مشخصه باید از Virtual Server استفاده کنید:
توی این صفحه IP Public رو بزنید و ببینید چجوری میگه تنظیمش کنید:

اگر هم قبلا همین روش رو تست کردید؛ فعلا از Port Forwarding هم استفاده کنید تا من تنظیم این مودم ها رو نگاهی بندازم. احتمالا باید با همون راه بالا درست بشه.

مشکل ریموت حل شد ، همون تنظیمات قبلی ، فقط فایروال روتر رو هم غیر فعال کردم که درست شد!
الان فقط مونده ftp رو راه بندازم ، من FTP رو از فیتچر های ویندوز فعال و نصب کردم ولی در تولز ویندوز چیزی اضافه نشد ، نمیدونم مشکل از چیه ! تو سرویسز وقتی ics رو فعال میکنم خودش دوباره اتوماتیک غیر فعال میشه!

smss.exe
08-02-2014, 13:44
مشکل ریموت حل شد ، همون تنظیمات قبلی ، فقط فایروال روتر رو هم غیر فعال کردم که درست شد!
الان فقط مونده ftp رو راه بندازم ، من FTP رو از فیتچر های ویندوز فعال و نصب کردم ولی در تولز ویندوز چیزی اضافه نشد ، نمیدونم مشکل از چیه ! تو سرویسز وقتی ics رو فعال میکنم خودش دوباره اتوماتیک غیر فعال میشه!

سلام

خوبه؛ به سلامتی.
اون Feature توی ویندوز اسمش TFTP هستش؛ و با FTP فرق داره.
FTP توی ویندوز نصب هست؛ باید توی Command Prompt دستور ftp رو بزنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای استفاده توی Windows Explorer و برنامه های مرورگر وب باید بنویسید:

icao
08-02-2014, 18:02
سلام

خوبه؛ به سلامتی.
اون Feature توی ویندوز اسمش TFTP هستش؛ و با FTP فرق داره.
FTP توی ویندوز نصب هست؛ باید توی Command Prompt دستور ftp رو بزنی.

برای استفاده توی Windows Explorer و برنامه های مرورگر وب باید بنویسید:

آره خدارو شکر این درست شد ،
برای انتقال فایل ، تو فیتچرهای ویندوز iis رو فعال کردم و از internet information servis (iis) manager یه سایت اف تی پی ساختم و دسترسیش رو هم برای allow all گذاشتم و دایرکتوری فولدری رو که شیر کردم بهش دادم
و همونجوری که شما گفتید باید وقتی تو آدرس بار وارد میکنم ftp://xxx.xxx.xxx.xxx:21 وارد اون دایرکتوری بشم ، یا حداقل ازم رمزی چیز بخواد ، ولی انگار نه انگار ،! چیزی نمیشه!

icao
08-02-2014, 18:44
راستی یه سوال دیگه هم دارم :46::46:
شرمنده ، هرچی جلو میرم نیازام بیشتر میشه و مسئله پیچیده تر ، البته وقتی انجام میشه خیلی لذتبخشه
راستش من وقتی رو سیستم خودم ریموت دسکتاپ زدم و صاحب یکی دیگه از سیستم ها هم دیدو طالبش شد ، حالا من چجوری برای 2 تا سیستم ریموت دسکتاپ تعریف کنم ؟ یه پورت 3389 هست و 2 تا مشتری!:n02:
البته اولویت اول همه این کارا همون ftp بود که هنوز به قوت خودش باقیه

smss.exe
08-02-2014, 21:26
آره خدارو شکر این درست شد ،
برای انتقال فایل ، تو فیتچرهای ویندوز iis رو فعال کردم و از internet information servis (iis) manager یه سایت اف تی پی ساختم و دسترسیش رو هم برای allow all گذاشتم و دایرکتوری فولدری رو که شیر کردم بهش دادم
و همونجوری که شما گفتید باید وقتی تو آدرس بار وارد میکنم ftp://xxx.xxx.xxx.xxx:21 وارد اون دایرکتوری بشم ، یا حداقل ازم رمزی چیز بخواد ، ولی انگار نه انگار ،! چیزی نمیشه!

سلام

وقتی اولش میزنید ftp دیگه نمیخواد آخرش هم پورت رو وارد کنید؛ کار شما در مورد ساخت ftp درست بوده؛ اول از همه اون رو به صورت داخلی تست کنید و ببینید که کار میکنه با نه؟
در این مورد فقط مربوط به تنظیمات میشه؛ و کار خاصی هم که روی مودم نباید انجام بدید (هر چی لازم بوده انجام دادید دیگه).

این لینک هم برای راهنمایی بهتر توی تنظیمات:

smss.exe
08-02-2014, 21:32
راستی یه سوال دیگه هم دارم :46::46:
شرمنده ، هرچی جلو میرم نیازام بیشتر میشه و مسئله پیچیده تر ، البته وقتی انجام میشه خیلی لذتبخشه
راستش من وقتی رو سیستم خودم ریموت دسکتاپ زدم و صاحب یکی دیگه از سیستم ها هم دیدو طالبش شد ، حالا من چجوری برای 2 تا سیستم ریموت دسکتاپ تعریف کنم ؟ یه پورت 3389 هست و 2 تا مشتری!:n02:
البته اولویت اول همه این کارا همون ftp بود که هنوز به قوت خودش باقیه

سلام مجدد

در این مورد باید پورت ورودی رو تغییر بدید ولی پورتی که به سمت سیستم فرستاده میشه رو 3389 قرار بدید:

یعنی میشه مثلا پورت ورودی 1020 و پورتی که به سمت سیستم 1 شما میره 3389؛ و برای بعدی هم همینطور، یعنی پورت ورودی 1030 مثلا، و پورتی که به سمت سیستم 2 شما میره 3389؛ اونوقت هر موقع که خواستید به سیستم 1 ریموت بزنید باید آخر IP Public که در برنامه ی ریموت میزنید پورت 1020 رو هم اضافه کنید تا به اون وصل بشه و برای سیستم 2 هم همینطور.

icao
08-02-2014, 22:57
سلام

وقتی اولش میزنید ftp دیگه نمیخواد آخرش هم پورت رو وارد کنید؛ کار شما در مورد ساخت ftp درست بوده؛ اول از همه اون رو به صورت داخلی تست کنید و ببینید که کار میکنه با نه؟
در این مورد فقط مربوط به تنظیمات میشه؛ و کار خاصی هم که روی مودم نباید انجام بدید (هر چی لازم بوده انجام دادید دیگه).

این لینک هم برای راهنمایی بهتر توی تنظیمات:

الان من نمیدونم وقتی میخوام یه ftp site جدید بسازم ، تو قسمت آی پی باید چی بنویسم ، آی پی ولیدمو / آی پی مودم / آی پی روتر / یا آی پی همون سیستمی که روش اف تی پی ران کردم؟
البته اف تی پی از پرت 21 استفاده میکنه و من این پرتو از مودم فوروارد کردم به روتر و از روتر فوروارد کردم به کامپیوتر 192.168.1.50 پس این میشه آی پی اف تی پی سرورم؟

icao
08-02-2014, 22:59
سلام مجدد

در این مورد باید پورت ورودی رو تغییر بدید ولی پورتی که به سمت سیستم فرستاده میشه رو 3389 قرار بدید:

یعنی میشه مثلا پورت ورودی 1020 و پورتی که به سمت سیستم 1 شما میره 3389؛ و برای بعدی هم همینطور، یعنی پورت ورودی 1030 مثلا، و پورتی که به سمت سیستم 2 شما میره 3389؛ اونوقت هر موقع که خواستید به سیستم 1 ریموت بزنید باید آخر IP Public که در برنامه ی ریموت میزنید پورت 1020 رو هم اضافه کنید تا به اون وصل بشه و برای سیستم 2 هم همینطور.
تو مودمم همچین چیزی که میگید دیدم که inbonde port و outbound port ولی تو روتر قسمت پورت فورواردش به یه شکل دیگست و فقط 2 جا برای وارد کردن پورت داره
که خودتونم میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smss.exe
08-02-2014, 23:20
الان من نمیدونم وقتی میخوام یه ftp site جدید بسازم ، تو قسمت آی پی باید چی بنویسم ، آی پی ولیدمو / آی پی مودم / آی پی روتر / یا آی پی همون سیستمی که روش اف تی پی ران کردم؟
البته اف تی پی از پرت 21 استفاده میکنه و من این پرتو از مودم فوروارد کردم به روتر و از روتر فوروارد کردم به کامپیوتر 192.168.1.50 پس این میشه آی پی اف تی پی سرورم؟

سلام

اون که میگه IP وارد کنید برای زمانیه که اون سرور شما چندتا کارت شبکه با چند IP داشته باشه و یا روی همون کارت شبکه چندتا IP تنظیم شده باشه؛ شما همون IP خود سیستم رو باید بزنید(192.168.1.50)

smss.exe
08-02-2014, 23:28
تو مودمم همچین چیزی که میگید دیدم که inbonde port و outbound port ولی تو روتر قسمت پورت فورواردش به یه شکل دیگست و فقط 2 جا برای وارد کردن پورت داره
که خودتونم میتونید ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

توی روتر از قسمت Virtual Server استفاده کنید؛ اینجا میشه ورودی و خروجی رو از هم جدا کرد.

اگر هم نشد میتونید توی مودم تعریف کنید ورودی به مودم مثلا 1020 و خروجی از مودم به سمت روتر هم 1020 و پورت پیش فرض رو برای Remote Desktop توی ویندوز عوض کنید و بزارید همون 1020. (البته این کار رو من پیشنهاد نمیکنم؛ چون اگر به مشکل برخوردید برای رفع اون دردسر میکشید و مثلا یه وقتی ممکنه یادتون بره که پورت رو عوض کرده بودید و...)

این لینک مربوط به نحوه عوض کردن پورت:

icao
10-02-2014, 16:39
سلام

اون که میگه IP وارد کنید برای زمانیه که اون سرور شما چندتا کارت شبکه با چند IP داشته باشه و یا روی همون کارت شبکه چندتا IP تنظیم شده باشه؛ شما همون IP خود سیستم رو باید بزنید(192.168.1.50)

بله ، همین کارو کردم تا حدود زیادی درست شد ، ولی الان 2 تا مشکل دارم ، وقتی میخوام وارد ftp کامپیوتر مقصد بشم ، اگه از سیستم های همون شبکه لن استفاده کنم نام کاربری رو تشخیص نمیده ، و اگه بخوام از جای دیگه ، از یه سیستم وصل بشم این ارور رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر موردش سرچ کردم یه چیزایی در مورد passive FTP گفتن ، ولی من اصلا نمیدونم این چی هست

smss.exe
10-02-2014, 17:57
سلام

این مراحل رو که نوشتم انجام بده ببین کجا اشکال داره:

icao
10-02-2014, 23:13
سلام

این مراحل رو که نوشتم انجام بده ببین کجا اشکال داره:

همین کارارو کردم ، ولی نشد ، نمیدونم ایراد از کجاست ، داخل شبکه مشکلی نداره ، ولی وقتی از جای دیگه میزنم وارد نمیشه ،البته تا خود سیستم میره و یوزر نیم و پس میگیره ، حتی اگه یوزر پس اشتباه باشه قبول نمیکنه ، ولی وقتی وارد میشم اروری که بالا گفتمو میده

icao
11-02-2014, 00:32
اینجا در مورد کانفیگ کردن ftp گفته ،

جایی که من کارم باهاش متفاوته تعریف رنج آی پی در فایروال ftp هست و همچنین تخصیص آی پی ، اولا من نمیودنم چه رنج آی پی رو باید بهش بدم ، و این رنج آی پی رو تو روتر و مودم چحوری تعریف کنم ، وهمچنین این که چه آی پی آدرسی رو وارد کنم (البته فکر میکنم باید آدرس آی پی ولیدم رو وارد کنم ) ولی وقتی این کارو میکنم تاثیر بر کامپیوتر های خارج شبکه نداره و فقط باعث میشه همون کامپیوتر داخل شبکه هم که میتونه با وارد کردن آدرس لوکال وارد ftp اون سیستم بشه هم نتونه این کارو بکنه
! کلا گیج شدم :n27:

smss.exe
11-02-2014, 05:26
اینجا در مورد کانفیگ کردن ftp گفته ،

جایی که من کارم باهاش متفاوته تعریف رنج آی پی در فایروال ftp هست و همچنین تخصیص آی پی ، اولا من نمیودنم چه رنج آی پی رو باید بهش بدم ، و این رنج آی پی رو تو روتر و مودم چحوری تعریف کنم ، وهمچنین این که چه آی پی آدرسی رو وارد کنم (البته فکر میکنم باید آدرس آی پی ولیدم رو وارد کنم ) ولی وقتی این کارو میکنم تاثیر بر کامپیوتر های خارج شبکه نداره و فقط باعث میشه همون کامپیوتر داخل شبکه هم که میتونه با وارد کردن آدرس لوکال وارد ftp اون سیستم بشه هم نتونه این کارو بکنه
! کلا گیج شدم :n27:

سلام

در مورد تفاوت Active و Passive توی این تاپیک بهتون جواب دادم:

در مورد تنظیم روتر و مودم هم باید مثل گفته های همون تاپبک عمل کنید؛ یعنی یه رنج از پورت ها رو تعریف کنید توی IIS و بعد همون رنج ها رو توی هر دو باز بذارید.
در مورد پورت ها باید حواستون باشه که از پورت های متعارف نباید استفاده کنید:

حالا بازم تنظمیات مودم و روتر شما میبینم اگر چیز دیگه ای داشت بهتون میگم.

icao
11-02-2014, 22:01
بازم همون مشکل هست ، تو فایروال iis دو قسمت هست که یکیش آی پی فایروال ازم میخواد که معمولا وقتی آی پی وارد میکنم سیستم های شبکه هم نمیتونن وارد ftp بشن
یه قسمت هم رنج پورت میخواد که چند مدل تست کردم الانم این تنظیماتو ست کردم که ره به جایی نبردم
عکس زیر اروریه که وقتی از سیستم های خارج میخوام وارد ftp بشم میده

عکس زیر تنظیمات iis

عکس زیر تنظیمات پورت فوروارد در روترمه

و عکس زیر تنظیمات در مودم

smss.exe
11-02-2014, 22:56
سلام

شما از Internet Explorer استفاده کردید برای دسترسی به FTP؟ اگر نه این رو تست کنید بگید جوابش چی شد.
و یه نکته هم اینکه توی تنظیمات FTP حتما روی حالت No SSL قرار بدید.

اینها رو انجام بدید؛ منم یکم میگردم ببینم تنظیم دیگه ای داره یا نه.

icao
11-02-2014, 23:23
سلام

شما از Internet Explorer استفاده کردید برای دسترسی به FTP؟ اگر نه این رو تست کنید بگید جوابش چی شد.
و یه نکته هم اینکه توی تنظیمات FTP حتما روی حالت No SSL قرار بدید.

اینها رو انجام بدید؛ منم یکم میگردم ببینم تنظیم دیگه ای داره یا نه.

اصلا گزینه no ssl نداره

smss.exe
11-02-2014, 23:51
سلام

همین تنظیم که انجام دادی درسته
No SSL برای زمانی بود که بخوای از اول FTP رو Add کنی. با توجه به عکس یعنی درست انجام دادید.

smss.exe
12-02-2014, 16:37
سلام

یک مورد هم که امکان داره و یادم رفت بگم اینه که ممکنه ISP شما ورودی برای FTP رو بسته باشه. اگر تونستید این قضیه رو هم چک کنید.

در مورد تنظیمات هم چیز خاصی برای مودم و روتر شما پیدا نکردم. همش همین تنظیمه. شما اگر تونستید از یه برنامه ی FTP Client و یا خود برنامه ی Command Prompt برای دسترسی به FTP استفاده کنید ببینید نتیجه چیه.

icao
16-02-2014, 18:55
خدارو شکر مشکل حل شد:42: ، البته تنظیمات رو تغییر ندادم ، فقط مودم رو به حالت bridge بردم و دیگه خیلی راحت ftp انجام شد ، ریموت هم با تنظیم پورت ها درست شد:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

البته یه سوال دیگه برام ایجاد شده :n04:
من حالت wake on lan رو برای یکی از سیستم ها راه انداختم ، و از داخل شبکه میتونم سیستم رو روشن کنم ،
ولی از خارج از شبکه نمیشه ، برای روشن کردن از خارج پورت 4600 رو به 9 و یک بار هم به 7 فوروارد کردم و از این پورت پکت رو فرستادم ولی نشد؟:n27:

smss.exe
17-02-2014, 02:04
سلام

به سلامتی پس درست شد.

این قضیه Wake On LAN خیلی مشکلات داره. یکی که خیلی ها رعایت نمیکنن بحث IP هستش و نوع برنامه ای که ازش استفاده میکنید. این لینک رو ببینید شاید این مشکل هم برطرف شد:
در مورد IP باید وقتی از اینترنت تست میکنید Subnet Mask رو روی حالت 255.255.255.255 بزنید. این یعنی 1 IP در اون شبکه. (البته توضیح 1 IP در اون شبکه خیلی مختصره ولی خودتون هم بگردید اطلاعاتی در این مورد پیدا میکنید)
اگر چیزی پیدا نکردید بگید بیشتر توضیح بدم.

باید یه تنظیم هم توی قسمت Firewall انجام بدید:

این لینک ها رو هم برای اطلاع بیشتر ببین: