ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتيشن R از هارد اكسترنال سيگيت اكسپنشنم قاط زده

fariborz.j
06-02-2014, 09:20
باسلام

يكي دو روزي بود كه يه ارور از طريق دانلود منيجر واسه درايو R مي داد و ميگفت خطاي خطر ناك

ديروز هارد رو چك ديسك كردم ولي وسط كار هنگ كرد ( فاز 4 رم رو برسي مي كرد) و ديگه همون جوري موند منم هرچقدر بستم برنامه رو (حتي باتسك منيجر) بازم نشد اخر كامپوتر رو دستي بستم ورفتم خوابيدم
صبح كه ويندوزو زدم قبل ورود به ويندوز شروع كرد باز به چك درايو R ولي من حال نداشتم و ويندوز رو دستي ريست كردم

دفعه بعدي هم تا خواست درايو رو چك كنه اينتر زدم و وينوز باز شد اما حالا ميگه درايو R رو فورمت كن

در حالي كه اين درايو 1 ترا هست (كل هارد اكسترنالم 2 ترا هس) و حدود 500 گيگا بايتشم پر فيلم و كارتون هس:n12::n12::n12:

لطفا راهنماييم كنيد فوري هس!!!

فايل سيستم رو تو پرو پرتيز راو زده وحجم خالي و پر رو هم صفر نشو ميده ( يا خدااااااااا يعني تمامي فيلم ها و كارتو نامو كه از اينترنت به هزار بد بختي زده بودم حذف كرده)

EXTREME
06-02-2014, 09:57
باسلام

يكي دو روزي بود كه يه ارور از طريق دانلود منيجر واسه درايو R مي داد و ميگفت خطاي خطر ناك

ديروز هارد رو چك ديسك كردم ولي وسط كار هنگ كرد ( فاز 4 رم رو برسي مي كرد) و ديگه همون جوري موند منم هرچقدر بستم برنامه رو (حتي باتسك منيجر) بازم نشد اخر كامپوتر رو دستي بستم ورفتم خوابيدم
صبح كه ويندوزو زدم قبل ورود به ويندوز شروع كرد باز به چك درايو R ولي من حال نداشتم و ويندوز رو دستي ريست كردم

دفعه بعدي هم تا خواست درايو رو چك كنه اينتر زدم و وينوز باز شد اما حالا ميگه درايو R رو فورمت كن

در حالي كه اين درايو 1 ترا هست (كل هارد اكسترنالم 2 ترا هس) و حدود 500 گيگا بايتشم پر فيلم و كارتون هس:n12::n12::n12:

لطفا راهنماييم كنيد فوري هس!!!

فايل سيستم رو تو پرو پرتيز راو زده وحجم خالي و پر رو هم صفر نشو ميده ( يا خدااااااااا يعني تمامي فيلم ها و كارتو نامو كه از اينترنت به هزار بد بختي زده بودم حذف كرده)

سلام یک عکس از disk managment بدید
همون موقع درایو رو چک میکرد شما اگه دستی check disk انجام میدادید شاید به اینجاها نمیرسید
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune این هراد هم بزارید

fariborz.j
06-02-2014, 16:10
منظورت از دستي چي هس؟؟؟
من راست كليك كردم و پروپرتيز و چك ديسك رو زدم ولي هنگيد و بقيه ماجرا

اينم عكس هايي كه گفته بودي .لطفا سري جواب بدين

دارم ديونه ميشم هنوز چن ماه نيس كه اين هارد اكسترنال رو خريدم ، همي هم اينكه نصفش پر نيم ترا شو پر كردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درايوي كه ميگه فورمت بشه R هس كه با خط قرمز رنگ مشخص كردم

اينم برنامه اي كه گفته بودي دانلود كردم و عكس گرفتم

EXTREME
06-02-2014, 17:55
اون پارتیشن رو یک check disk بکنید درست نشد باید پارتیشن ریکاوری کنید و برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید

برای هارد هم مشکلاتی داره و بدسکتور و delay sector داره ببرید رو تست hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید

fariborz.j
06-02-2014, 17:59
اون پارتیشن رو یک check disk بکنید درست نشد باید پارتیشن ریکاوری کنید و برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید

برای هارد هم مشکلاتی داره و بدسکتور و delay sector داره ببرید رو تست hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید

با چه برنامه اي چك ديسك كنم؟

يا با برنامه خود ويندوز اين كارو انجام بدم؟

از چيزي كه تو سطر دوم (hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید) گفتين اصلا سر در نيووردم تو كدوم برنامه هس؟

ata.royalfalcon
06-02-2014, 19:17
با چه برنامه اي چك ديسك كنم؟

يا با برنامه خود ويندوز اين كارو انجام بدم؟

از چيزي كه تو سطر دوم (hdd regenerator رو مود scan and repair و نتیجرو بگید) گفتين اصلا سر در نيووردم تو كدوم برنامه هس؟

برای Check disk میتونید از خود ویندوز انجام بدید . روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس از قسمت Tools دکمه Check now را بزنید .
نحوه استفاده از برنامه hdd regenerator در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بطور کامل توضیح دادم .

fariborz.j
07-02-2014, 14:54
برای Check disk میتونید از خود ویندوز انجام بدید . روی پارتیشن مورد نظر راست کلیک کنید و سپس از قسمت Tools دکمه Check now را بزنید .
نحوه استفاده از برنامه hdd regenerator در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بطور کامل توضیح دادم .

توسط خود ويندوز چك كردم بعد يك ساعت هنگيدن كه صفحه مورد نظر رو اورد بعد زدن چك و استارت ميپره بيرون يعني اصلا چك نمي كنه

در مورد نرم افزارhdd regenerator تا اين صفحه رفتم اين تصوير اومد نمي دونم چي ميگه تو اون تاپك هم اين تصوير رو توضيح نداده بودي گفتم چيز اشتباه نزنم، بگيد با اين صفحه چي كار بايد بكنم؟

اصلا وا موندم تمامي فايل هاي صوتي وتصويريم از اول تا حالا تو اين درايو

يه چيزي كه برام جا سواله حجم درايو رو هم صفر نشون ميده و فورمت درايو رو raw زده

اينم عكس مربوط به برنامه hdd regenerator

لطفا به همه سوالام جواب بدين و راه نماييم كنيد بي نهايت ممنون

fariborz.j
07-02-2014, 14:59
عكس كاملتر :

اينجا چي ميگه كدوم دكمه رو بزنم؟

EXTREME
07-02-2014, 15:03
توسط خود ويندوز چك كردم بعد يك ساعت هنگيدن كه صفحه مورد نظر رو اورد بعد زدن چك و استارت ميپره بيرون يعني اصلا چك نمي كنه

در مورد نرم افزارhdd regenerator تا اين صفحه رفتم اين تصوير اومد نمي دونم چي ميگه تو اون تاپك هم اين تصوير رو توضيح نداده بودي گفتم چيز اشتباه نزنم، بگيد با اين صفحه چي كار بايد بكنم؟

اصلا وا موندم تمامي فايل هاي صوتي وتصويريم از اول تا حالا تو اين درايو

يه چيزي كه برام جا سواله حجم درايو رو هم صفر نشون ميده و فورمت درايو رو raw زده

اينم عكس مربوط به برنامه hdd regenerator

لطفا به همه سوالام جواب بدين و راه نماييم كنيد بي نهايت ممنون

خوب یکی از هاردها رو انتخاب میکنید و start میکنید میزارید کل هاردها رو اسکن کنه
همونطور که گفتم قبل از اینکار شما باید ریکاوری کنید اگه چک دیسک برای فیکس کردن فایل سیستم درایو جواب نداد اون پارتیشن رو با نرم افزار eases data recovery در مود comlete recovery ریکاوری کنید برای اینکار نیاز به حجم اضافه دارید

شما اطلاعات رو که مهم است بکشید بیرون بعد به hdd regenerator بپردازید

fariborz.j
07-02-2014, 18:07
لطفا درمورد كار با اين نرم افزار eases data recovery بيشتر توضيح دهيد چطوري درايو رو برگردونم

ايا فايل هاي ركاوري شده سالم ركاوري ميشن يا معيوب (مثل ريكاوري هاي معمولي عمل ميكند؟)

درمورد جاي اضافي مگه نميشه به پارتيشن هاي ديگم زد؟ چون ساير پارتيشن هام سالمن و فقط پارتيشن R رم اينجوري شده!!!

EXTREME
07-02-2014, 19:15
لطفا درمورد كار با اين نرم افزار eases data recovery بيشتر توضيح دهيد چطوري درايو رو برگردونم

ايا فايل هاي ركاوري شده سالم ركاوري ميشن يا معيوب (مثل ريكاوري هاي معمولي عمل ميكند؟)

درمورد جاي اضافي مگه نميشه به پارتيشن هاي ديگم زد؟ چون ساير پارتيشن هام سالمن و فقط پارتيشن R رم اينجوري شده!!!

چرا میتونید به پارتیشن های دیگه هم بدید

این نرم افزار در این مود که گفتم کل اطلاعات آن پارتیشن رو ریکاوری میکنه کل اطلاعاتی که توش هست

روش کار باهاش ساده است نرم افزار رو اجرا میکنید و در مود compelete recovery که رفتید پارتیشن مورد نظرتون رو انتخاب میکنید و عملیات آغاز میشه

fariborz.j
07-02-2014, 23:32
الان بيشتر از 8 و نيم ساعته كه داره اسكن ميكنه و چيزي پيدا نكرده تصوير زير

ميخوام خاموش كنم بقيشو فردا بذارم

امكانش هست؟

سوال قبليم رو هم جواب بدين

fariborz.j
07-02-2014, 23:45
:n28::n28::n28:

خدااااااااااااااااا اشكم درومد اخه

ata.royalfalcon
08-02-2014, 00:01
الان بيشتر از 8 و نيم ساعته كه داره اسكن ميكنه و چيزي پيدا نكرده تصوير زير

ميخوام خاموش كنم بقيشو فردا بذارم

امكانش هست؟

سوال قبليم رو هم جواب بدين

اگر از برنامه خارج بشید و سیستم را خاموش کنید ، دوباره باید از اول انجام بشه . ورژنهای جدید قابلیت resume دارند ولی فکر نمیکنم بشه اکتیو کرد .

fariborz.j
09-02-2014, 23:45
اگر از برنامه خارج بشید و سیستم را خاموش کنید ، دوباره باید از اول انجام بشه . ورژنهای جدید قابلیت resume دارند ولی فکر نمیکنم بشه اکتیو کرد .

بله همين طوره بايد از اول بكنم

خيلي زمان بر هس

24 ساعت زمان ميده

چيكار بايد بكنم؟

[/QUOTE]

2- از برنامه testdisk_win استفاده كردم اونم جواب نداد ميشه منوي ادوانسد رو بيشتر توضيح بدين شايد از اونجا بشه كاري كرد؟

ata.royalfalcon
10-02-2014, 08:24
بله همين طوره بايد از اول بكنم

خيلي زمان بر هس

24 ساعت زمان ميده

چيكار بايد بكنم؟

از برنامه testdisk_win استفاده كردم اونم جواب نداد ميشه منوي ادوانسد رو بيشتر توضيح بدين شايد از اونجا بشه كاري كرد؟

ريكاوري كردن ديتاها بر روي پارتيشن ديگر با استفاده از نرم افزارهاي مناسب مثل easeus data recovery wizard professional روش بهتر و مطمئنتري هست . پس از ريكاوري اطلاعات با استفاده از HDD regenerator حداقل يكبار هارد اكسترنال مورد نظر را Scan & Repair كنيد . اگر نميتونيد و يا اگر اطلاعات براي شما ارزش زيادي داره پس توصيه ميكنم بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .

fariborz.j
14-02-2014, 17:43
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا

1 روز كامل وقت گذاشتم يك پارتيشن ا ترا بايتي رو ريكاوري كردم و اونو تو پارتيشن هاي ديگه گذاشتم. امروزم با نرم افزار HDD Regenerator

پارتيشن رو ريپاير كردم كه ناگهان 36 تا بد سكتور پيدا كرد ونشون داد ريپاير كرده همشونو بعد كه تموم شد ارور داد كه در زير اومدع

بعد اين ارور تن تن پارتيشن ها رو نشون ميداد و قطع ميكرد انگاري هارد رو يه لحظه به سيستم وصل و سريع درش مياوردم و ويندوز هم اين ارور رو ميداد

الان ديگه هيچ كدوم از پارتيشن ها رو نشون نميده عوض يه پارتيشن همه پارتيشن هام از دست رفته و هي پارتيشن ها رو نشون ميده و هي ميرن
به لپ تلاپ هم زدم و اين ارور رو داد تو رو خدا كمك كنين دارم ديونه ميشم!!!!

EXTREME
14-02-2014, 18:45
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا

1 روز كامل وقت گذاشتم يك پارتيشن ا ترا بايتي رو ريكاوري كردم و اونو تو پارتيشن هاي ديگه گذاشتم. امروزم با نرم افزار HDD Regenerator

پارتيشن رو ريپاير كردم كه ناگهان 36 تا بد سكتور پيدا كرد ونشون داد ريپاير كرده همشونو بعد كه تموم شد ارور داد كه در زير اومدع

بعد اين ارور تن تن پارتيشن ها رو نشون ميداد و قطع ميكرد انگاري هارد رو يه لحظه به سيستم وصل و سريع درش مياوردم و ويندوز هم اين ارور رو ميداد

الان ديگه هيچ كدوم از پارتيشن ها رو نشون نميده عوض يه پارتيشن همه پارتيشن هام از دست رفته و هي پارتيشن ها رو نشون ميده و هي ميرن
به لپ تلاپ هم زدم و اين ارور رو داد تو رو خدا كمك كنين دارم ديونه ميشم!!!!

مود هاردتون رو چی بود ahci یا ide ؟

fariborz.j
14-02-2014, 20:06
مود هاردتون رو چی بود ahci یا ide ؟

هارد من اكسترنال 2 ترا ساتا تري هست ولي مودشو من نمي دونم چيه؟ از كجا ميشه فهميد؟

EXTREME
14-02-2014, 21:46
هارد من اكسترنال 2 ترا ساتا تري هست ولي مودشو من نمي دونم چيه؟ از كجا ميشه فهميد؟

نه لازم نیست اکسترنال است

الان یک عکس از disk managment سیستم بدید

fariborz.j
15-02-2014, 21:50
نه لازم نیست اکسترنال است

الان یک عکس از disk managment سیستم بدید

ديگه اصلا هارد اكسترنال رو نشون نميده، اومديم ابروشو درست كنيم زديم چشمشم كور كرديم

لطفا يه بار كل تاپيك رو مطالعه و راهنمايي دقيق كنيد.

ممنونم

ata.royalfalcon
15-02-2014, 22:02

ديگه اصلا هارد اكسترنال رو نشون نميده، اومديم ابروشو درست كنيم زديم چشمشم كور كرديم

لطفا يه بار كل تاپيك رو مطالعه و راهنمايي دقيق كنيد.

ممنونم

بفرستید گارانتی . بیشتر از این ، کاری از دست شما برنمیاد .

fariborz.j
15-02-2014, 23:29
بفرستید گارانتی . بیشتر از این ، کاری از دست شما برنمیاد .

دمت گرم!!!! بعد اين همه زحمت يعني هيچ كار ديگه اي نميشه كرد؟؟؟

آخه قبل از استفاده از برنامه اي كه شما گفتين فقط يه پارتيشنش مشكل داشت اما الان هي وصل ميشه هي قطع ميشه

فك كنم يه تنظيم جزيي بخواد ها؟؟

:n30::n30::n30:

هان؟

fariborz.j
18-02-2014, 21:54
قرارمون اين نبود!!!

قرارمون اين نبود كه وسط راه ولمون كنين!!!

قرارمون اين نبود كه يه پارتيشني كه فقط راو شده بود رو به يك هارد معيوب تبديل كنيد وبد حتي جواب هم ندين و تنهام بزارين!!!

اين رسمش نبود دوستان.

fariborz.j
19-02-2014, 20:33
امروز دادمش گارانتی گفت واسه ریکاوری 150 هزار تومن میخواد ومن مجبور شدم بی خیال ش بشم

به هر حال فک نمی کردم این راهنمایی ها به خرابی کامل هاردم باعث بشه

یارو گفت اصلا برنامه HHD REGENEITOR برنامه کاملی نیس!!!

:n30::n30::n30::n28::n28::n28:

اصلا نمی دونم جیا تو هارد داشتم
از 2 ترا حدود 1 تراشو پر کرده بودم