PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد سایت با وردپرس

atiishpare
04-02-2014, 16:09
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من به تازگی کار با وردپرس را آغاز کردم . اول یه خواهشی دارم ، اینکه اگه جزوه آموزشی خوب فارسی سراغ دارین بهم معرفی کنین بسیار ممنون میشم. و بعد اینکه اگه من بخوام یه سایت برای کسی ایجاد کنم که قسمت کاربر و ادمینش جدا باشه ، یعنی همون ثبت نام کاربر و لاگین و ... داشته باشه و توی قسمت مدیریت هم بشه کاربرارو مدیریت کرد و نظرات و... . چکار باید بکنم. چون اینطور که من متوجه شدم ،فقط یه صفحه مثل وبلاگ ایجاد میشه که برای کار کردن توی قسمت مدیریت باید ادمین کار با وردپرس رو بلد باشه. یعنی وارد قسمت مدیریت وردپرس میشه. ممنون میشم دوستان خوبم کمی منو در این باره راهنمایی کنین.:n16:

ali 2990
04-02-2014, 17:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mosisms
04-02-2014, 17:21
سلام دوست عزیز

در مورد آرتیستر تو اینترنت سرچ کن موارد جالبی پیدا میکنی:-)
تو این وبلاگو نگاه کن
آموزش آرتیستر هست

Sent by Softday.ir from Tapatalk

mosisms
04-02-2014, 17:22
راستی یه مجموعه در مورد ورد پرس هم تو این وبلاگ هست که هم قالب داره و هم آموزش کامل وردپرس هست.
انشاالله به دردت بخوره

atiishpare
05-02-2014, 14:33
سلام دوست عزیز

در مورد آرتیستر تو اینترنت سرچ کن موارد جالبی پیدا میکنی:-)
تو این وبلاگو نگاه کن
آموزش آرتیستر هست

سلام دوست عزیز. ممنون بخاطر راهنمایی خوبت. متاسفانه وبلاگی که معرفی کردی باز نمیشه. لینکش مشکل داره . ممنون میشم اگه چک کنی ببینی ایرادش چیه.

mosisms
05-02-2014, 19:25
سلام دوست عزیز. ممنون بخاطر راهنمایی خوبت. متاسفانه وبلاگی که معرفی کردی باز نمیشه. لینکش مشکل داره . ممنون میشم اگه چک کنی ببینی ایرادش چیه.

سلام
نه مشکل نداره
احتمالا تو اون لحظه اینترنتت مشکل داشته یا بلاگفا مشکل داشته!!!!

kian98
07-02-2014, 12:47
این کتاب رو دانلود کنید تا اموزش کامل artister رو یاد بگیرید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اموزش کامل و جامع ساخت قالب برای وردپرس با نرم افزار ارتیستر(Artisteer)

atiishpare
09-02-2014, 16:40
سلام
نه مشکل نداره
احتمالا تو اون لحظه اینترنتت مشکل داشته یا بلاگفا مشکل داشته!!!!

بله ممنونم. باز شد.

atiishpare
09-02-2014, 16:42
این کتاب رو دانلود کنید تا اموزش کامل artister رو یاد بگیرید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اموزش کامل و جامع ساخت قالب برای وردپرس با نرم افزار ارتیستر(Artisteer)

ممنونم دوست عزیز.